WebStarts Review

WebStarts – on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka on yksinkertainen ja riittävän hyvin rakennettu vastaamaan aloittelijoiden tarpeita ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisia. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten ja tyylisten verkkosivustojen luomisen ja hallinnan tarjoamalla mukavan joukon ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tarvitaan kattamaan vallitseva määrä web-rakennustarpeita.


Koska WebStarts on vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja, se tarjoaa puhtaan ja sileän käyttöliittymän, joka yksinkertaistaa verkkosivustojen luomisprosessia ja tekee siitä intuitiivisemman ja kätevämmän. Mikä tärkeintä, palvelu ei vaadi koodaustaitoja aloittaa, mutta ne, joilla on HTML-tietämys, voivat käyttää sitä syvemmälle verkkosivustojen mukauttamiseen.

WebStartsissa on integroitu verkkokauppaalusta, SEO-työkalut, sosiaalisen median integrointi ja mobiililaitteiden optimointivaihtoehdot, sekä blogi- ja hosting-ominaisuudet. Järjestelmäkokoelmassa on saatavana myös useita reagoivia malleja, jotka ovat moderneja ja joita voidaan muokata tarpeitasi vastaavasti.

Syvällisempään WebStarts-analyysiin liittyen olemme kuitenkin tavanneet useita ominaisuuksia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia käyttäjille, jotka etsivät edistyneitä web-rakennusratkaisuja. Siksi on järkevää tarkistaa verkkosivuston rakentaja yksityiskohtaisesti selvittääkseen, vastaako se todella nykyaikaisia ​​verkkosuunnitteluvaatimuksia ja käyttäjien tarpeita. Sitä juuri me aiomme tehdä nyt.

1. Helppokäyttöisyys

Vedä ja pudota -sivuston rakentajana WebStarts on melko helppo käyttää kaikille. Järjestelmän kehittäjillä oli selkeä käsitys siitä, kuinka tylsää, haastavaa ja aikaa vievää perinteisten verkkosivustojen luomisprosessi on. Huolestuneena käyttäjien mukavuudesta he yrittivät parhaansa tehdäkseen järjestelmästä intuitiivisen ja kätevän hallitsemaan monimutkaisten kilpailijoidensa suhteen. Tätä juuri käyttäjät arvostavat WebStartsista eniten.

Järjestelmään kirjautumiseen ei tarvita mitään erityistä. Täytä vain rekisteröintilomake, anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tiedot ja siirry web-kehitysprosessiin. Järjestelmä pyytää lähettämään koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tilin perustamiseen. Toinen vaihtoehto on kirjautua Facebook-tilisi tietoihin. Tällöin rekisteröintimenettely kestää noin minuutin – ei enempää.

Verkkosivut-editori

Muista, että aloittaaksesi WebStartsin kanssa sinun on vahvistettava tilisi tekstiviestinä, joka lähetetään puhelinnumeroosi, kun olet täyttänyt alkuperäisen lomakkeen.. Valitse kotimaasi ja aktivoi tili. Se on todella helppoa!

Koodauksen perusteita ei tarvitse tietää. WebStarts on täysin vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. Sen avulla on helppo mukauttaa sivustosi ulkoasua vetämällä, pudottamalla ja siirtämällä kankaalla olevia elementtejä. Järjestetäänkö sisältölohkoja, muokkaamalla kuvia, lisäämällä blogi-viestejä tai liittämällä mukautettu verkkotunnus – kaikki tehdään tilassa “mitä näet” on-mitä-saat-tilassa, ilman koodausta.

Verkkosivun toimittaja näyttää melko minimalistiselta ja helppo navigoida. Tarvitset vain valita tarvittavan elementin ja sijoittaa sen edelleen työkaluriville. Seuraava vaihe on vetämällä ja pudottamalla valittu kohde haluttuun kohtaan verkkosivulla ja muuttamalla sen kokoa asettelun mukaiseksi. Aiotko muuttaa sivustosi suunnittelua perusteellisesti? Siirry sitten Lisää koodi- tai Muokkaa HTML-koodia -ominaisuuteen pistääksesi koodi määritettyyn verkkosivusto-ikkunaan ja nauttiaksesi tuloksesta. Tärkeä ansio on mahdollisuus esikatsella sitä tapaa, jolla verkkosivustosi näyttää muutosten tekemisen jälkeen. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan web-kehitysprosessissa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Perusominaisuuksien suhteen WebStarts on kuin suurin osa kilpailustaan ​​- valitset esisuunnitellun mallin ja mukautat sitä sisäisillä muokkaustyökaluilla ja widgetteillä. Edistyneistä ominaisuuksista puhuttaessa rakentaja tarjoaa melko mukavan valikoiman ominaisuuksia, joista johtavien joukossa ovat Blogging-järjestelmä, verkkokauppa ja jäsenyysvaihtoehdot. Tarkastellaan nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimpiä kohokohtia tietääksesi, mitä siitä voi odottaa.

bloggaaminen

WebStarts sisältää integroidun Blog Manager -sovelluksen, jonka avulla voit lisätä, muokata, muotoilla ja julkaista viestejä. Ajoitustoiminto on myös otettu käyttöön täällä, mikä on järjestelmän kiistaton etu. On kuitenkin syytä mainita, että blogin muokkaus näyttää hieman sotkuiselta, koska asetteluvaihtoehtoja on rajoitetusti.

Myös tekstin muotoilutoiminnot ovat keskinkertaisia ​​- niiden avulla voidaan säätää vain kirjasintyyppejä, luoda otsikoita ja lisätä linkkejä. Mediatiedostojen integroinnista puhuminen on vähän monimutkainen, mikä saattaa olla esteenä mediarikasten artikkeleiden julkaisemiselle.

Jäsenyysjärjestelmä

Voit luoda vain jäsenille tarkoitettuja alueita verkkosivustollesi ja pyytää kävijöitä kirjautumaan sisään / kirjautumaan sisään nähdäksesi nämä alueet. Järjestelmänvalvojana voit hyväksyä uusia jäseniä ja hallita heidän profiileja (vaihtaa kirjautumistunnusta, sähköpostiosoitetta ja salasanaa).

Ominaisuuden käyttöönotto edellyttää pääsyä Vain jäsenille -sivulle, jolla voit myöntää pääsyn tietyille verkkosivustoille tietyille jäsenille joko automatisoidussa tai manuaalisessa tilassa..

Mobiilieditori

WebStartsilla voit rakentaa mobiilisivusto, tämä ominaisuus on kuitenkin saatavana Pro Plus- ja Business-tilin käyttäjille. Päästäksesi matkapuhelinkäsittelyohjelmaan pääset verkkosivuston pääeditoriin etsimään ja aktivoimaan matkapuhelimen kuvaketta edelleen.

Verkkosivustot Mobile Editor

Toimittaja muuntaa automaattisesti lähetetyn sisällön työpöydälle ja säätää sen sopimaan täydellisesti mobiililaitteesi asetuksiin. Muista, että joudut säätämään joitain elementtejä itse, mutta tämä ei ole niin vaikeaa edes ensikertalaisille.

Sosiaalinen media ja widget-integraatio

Tämä on toinen tärkeä ominaisuus, joka on välttämätön jokaiselle nykyaikaiselle verkkosivustolle. WebStarts antaa sinun tarjota linkkejä sosiaalisen median tiliisi pysyäksesi tietoisena kaikista verkkosivustojen / yritysten päivityksistä, tapahtumista, uutisista ja muista siellä olevista tiedoista. Lisäämällä sosiaalisen median painikkeita verkkosivustoosi, annat myös kävijöille tarkistaa nämä profiilit milloin tahansa vuorokauden aikana.

Samoin on mahdollista integroida Instagram-syöte projektiin, jotta siellä julkaisemaasi valokuvia voidaan näyttää verkkosivustolla. Lisäksi voit integroida lukuisia widgettejä verkkosivustoosi parantaaksesi sen suorituskykyä.

Analytics

WebStarts Analytics -työkalujen avulla voit seurata liikenteeseen liittyviä tietoja. Käyttämällä integroitua Google Analyticsia ja muita käytettävissä olevia tilastotietojen keräysominaisuuksia saat selville verkkosivustossasi tietyn ajanjakson aikana käyneiden käyttäjien määrän, niiden ihmisten lukumäärän, jotka tällä hetkellä selaavat resurssiasi, heidän aktiivisuutensa, liikenteen lähteet, haun tiedustelut ja muut tärkeät parametrit, jotka vaikuttavat verkkosivustosi suorituskykyyn. Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää lisäksi osumalaskurisovelluksen, joka näyttää sivullasi käyneiden käyttäjien määrän tietyllä ajanjaksolla.

Markkinointityökalut

Pro Plus- ja Business plan -tilaajat voivat kiinnittää käyttäjän huomion ja parantaa asiakkaiden sitoutumista, käyttämällä WebStarts-tarjousten markkinointityökaluja. Näitä ovat Amazonin myöntämät ilmaiset mainokset, Bing Ads, Adwords, LinkedIn jne.

Näiden työkalujen soveltaminen edistää verkkosivustojen tehokkaampaa mainostamista mainostamalla yritystäsi verkossa ja tuottamalla liikennettä. Lisäksi järjestelmä tarjoaa sähköpostimarkkinointiohjelman, joka on saatavana vain Business Plan -käyttäjille.

Hakukoneoptimointi

WebStarts sisältää kätevän SEO Wizard -toiminnon, jonka avulla verkkosivustosi voidaan optimoida hakukoneille täyttämällä metatunnisteet, lataamalla verkkosivustojen suosikit, määrittämällä alt-tunnisteet kuville, luomalla sivustokarttoja jne..

Integroitu valokuvaeditori

Integroitujen kuvankäsittelytyökalujen avulla on mahdollista sovittaa kuvat verkkosivuillesi. Tuloksen maksimoimiseksi voit rajata, muuttaa kokoa ja käyttää erilaisia ​​efektejä valitsemillesi kuville. WebStarts tarjoaa hienon valikoiman varastossa valokuvia, jotka ovat saatavana palvelun Image Library -palvelussa, jonka voit valita ja integroida verkkosivustoosi.

Muiden ominaisuuksien joukosta, jotka tekevät järjestelmästä erotettavan joukosta, on järkevää mainita mukautetut lomakkeet, valikkosuunnittelija, äänentoistimet, vieraskirja, foorumi, selfie-nokka, ilmainen videoiden hosting ja monet muut.

3. Verkkokaupan katsaus

Aion myydä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita verkossa, et voi luoda ilman verkkokaupan luomista. WebStarts tarjoaa tämän ominaisuuden vain liiketoimintasuunnitelman käyttäjille. Verkkokauppajärjestelmä tarjoaa sinulle laajan valikoiman verkkokaupan ominaisuuksia, joita voit menestyksekkäästi käyttää verkkokaupan käynnistämisessä ja hallinnassa. Kun kirjaudut järjestelmään ensimmäistä kertaa, sinut ohjataan verkkokaupan luontitilaan siirtymällä järjestelmän kojelautaan. Täältä näet Muokkaa sivua -painikkeen, jonka avulla voit aloittaa helposti.

Verkkokauppasivun kauppasivu

Vedä ja pudota -järjestelmänä WebStarts antaa sinun helposti valita ja järjestää tarvittavat elementit kojelaudan rakenteen ja asettelun muodostamiseksi. Voit myös lisätä ja muokata sivuja valitsemalla tarvittavat sivut avattavasta valikosta. Hallintapaneelista pääset verkkokaupan luomisvaiheiden ja ominaisuuksien monipuolisuuteen. Tässä voit muokata tuotteita, luokkia ja tilauksia, luoda kuponkeja, tarkastella asiakastietoja ja säätää tarvittavia asetuksia (luoda kaupan nimi, lisätä kaupan sähköposti ja puhelin, lähettää logo). Katsotaanpa nyt yleiskatsaus tärkeimpiin WebStarts-verkkokaupan vivahteisiin.

Tuotehallinta

WebStartsilla voit lisätä tuotteita ja luoda tuoteryhmiä. Järjestelmä tukee CSV-tuotetiedostojen tuonti / vienti -ominaisuutta, joka on erittäin kätevä käyttäjille, jotka siirtyvät WebStarts-palveluun toisesta palvelusta. Ominaisuus säästää vaivaa ja aikaa pitkällä tähtäimellä. Tavaroidesi hyödyntämiseksi järjestelmä ei tarjoa vain tilaisuutta laatia tuotelistaa, vaan myös mahdollistaa tuotteiden luokituksen eri parametrien perusteella, postitusten järjestämisen jne..

Verkkosivustot tuotehallinta

Voit myös luoda omia tuotteita täällä – järjestelmä ei aseta rajoituksia tuoteluetteloon lisättyjen tuotteiden lukumäärälle. Tuotetta luotaessa sinun on lisättävä sen otsikko, kuvaus, lähetettävä valokuvia tai videoarvioita, määritettävä hinnat ja päätettävä, haluatko periä veroja valitusta tuotteesta. Lisäksi voit valita tuotteellesi luokan tai luoda uuden, jos sitä ei ole luettelossa. Sinun on määritettävä kuljetustiedot tai ei.

Lopuksi voit määrittää monipuoliset tuotevariantit, varastonhallintatyökalut ja määrittää tuotenäyttöparametrit. Jos myyt digitaalisia tuotteita, voit ottaa käyttöön ”Digitaalinen toimitus” -vaihtoehdon, jossa sinun on määritettävä latauslinkki, otsikko, kuvaus ja ohjeet..

Heti kun olet luonut ja lähettänyt kaikki tuotteet, voit palata verkkosivuston kojelautaan tarkistaaksesi, miten tuotteet näkyvät siellä. Valitse vain Store-osa avattavasta valikosta ja säädä näyttövaihtoehtoja. Täällä voit muuttaa verkkosivulla esitettävien sarakkeiden, rivien ja tuotteiden lukumäärää, valita kuvan skaalauksen ja kuvasuhteen asetukset. Sinun on myös sallittava tuotehaku, luokat ja lajitteluvaihtoehdot.

Kun olet suorittanut tuotehallintaprosessin, tallenna muutokset vain luonnoksena tai julkaise ladatut tuotteet live-verkkosivustolla. Voit kuitenkin olla varma, että olet tehnyt kaiken oikein, asettamalla verkkokauppasi taas testitilaan ja tarkistamalla, kuinka hyvin myyntiprosessi on järjestetty ja onko kaikki kassaparametrit asetettu oikein. Täällä on jopa mahdollista suorittaa testitapahtuma saadaksesi selville, saatko tilauksen ilmoitusviestin, jotta voit seurata kaikkia tilauksiasi ajoissa.

maksutavat

Voit valita ja määrittää maksutapoja palaamalla “Asetukset” -osaan. Oletusarvoisesti järjestelmä käyttää WePay-palvelua, mutta täällä on mahdollista suorittaa myös PayPal- ja Stripe-maksuja. Ostoskorin avulla voit hyväksyä myös online-maksuja ja luottokortteja. Heti kun olet luonut ja julkaissut verkkokaupan, olet valmis aloittamaan maksujen hyväksymisen.

Verkkosivustot käynnistävät maksutavat

WePay lähettää sinulle yhteistyön yksityiskohdat ja pyytää sinua lähettämään sähköposti- ja pankkitilisi tiedot, jotta voit aloittaa maksujen vastaanottamisen. Tämä on myös paikka, jossa voit ottaa kommentit käyttöön ja antaa asiakkaille mahdollisuuden kirjautua sisään kassalla säilyttäen toimitus- ja maksuasetuksensa. Maksutapojen lisäksi voit myös määrittää ja muokata veroparametreja täällä valitsemalla vaihtoehdon valtion ja maan välillä.

Transaction Refund Details

Jos päätät valita PayPal- tai Stripe-maksutapahtumana, sinun tulee olla tietoinen siitä, kuinka palauttaa kussakin näissä järjestelmissä tehdyt tapahtumat. Aloitetaan nyt PayPalilla.

Voit siirtää rahaa PayPal-tililtäsi vain kirjautumalla sisään ja napsauttamalla sivun yläosan valikosta löytyvää Toiminto-välilehteä. Kaikki viimeisimmät PayPal-tilisi kanssa tehdyt tapahtumat luetellaan tässä. Valitse palautettava tapahtuma, katso yksityiskohdat, vieritä sivua alaspäin, etsi “Palauta palautus” -painike ja napsauta sitä päättääksesi palautettavan summan (järjestelmä sallii palauttaa sekä osittaisen että kokonaisen summan) summat). Suorita palautusmenettely. Asiakkaasi saavat myös ilmoituksen valmiista palautuksesta. Se on nopeaa ja melko helppoa, ja se vie vain muutaman minuutin.

Jos päätät hyväksyä maksut Stripe-järjestelmän kautta, kirjaudu tiliisi ja napsauta “Maksut” -välilehteä, joka löytyy kojelaudan vasemmasta sivupalkista. Täältä näet kaikki järjestelmän äskettäin suorittamat maksut. Napsauta hyvitystä, jonka haluat suorittaa, ja valitse sen syy avattavasta valikosta. Napsauta sitten Palauta-painiketta – siinä kaikki! Kaikki tapahtuman yksityiskohdat ja itse palautus lähetetään asiakaskortillesi muutaman päivän kuluessa.

Kuljetusvaihtoehdot

Verkkokauppaa määritettäessäsi voit valita ja muokata Lähetystiedot. Valitsemalla oletuksena aktivoidun UPS-lähetysvaihtoehdon, järjestelmä laskee automaattisesti lähetystä vaativan tuotteen arvioidun painon sekä määränpään (sinun on määritettävä postinumero tähän tarkoitukseen).

Verkkoilmoittaa lähetysvaihtoehdot

UPS: n lisäksi voit myös valita erilaisia ​​lähetysvaihtoehtoja, mukaan lukien lähetyspaino, hinta, määrä. Täällä on mahdollista määrittää kiinteä hinta tai jopa ilmainen toimitus. Tämä riippuu tarpeistasi. Minkä tahansa lähetysvaihtoehdon valitsetkin, järjestelmä tarjoaa sinulle tarkentaa toimitussäännöt ja täyttää tietyt luokat. Voit tarkistaa tekemäsi asetukset julkaisemalla verkkokaupan testitilassa tarkistaaksesi, oletko tehnyt kaikki oikein. Älä kuitenkaan unohda palata live-tilaan jälkeenpäin.

4. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:120
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

WebStarts tarjoaa kirjaston nykyaikaisista malleista, jotka reagoivat alusta alkaen. Suunnittelu on täysin muokattavissa ja sitä voidaan tarvittaessa muuttaa jopa web-editointiprosessin puolivälissä. Mallikytkin ei aiheuta lähetetyn sisällön ja tehtyjen muokkausten menetystä.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yli 120 laatumallia, jotka on luokiteltu useisiin osiin, jotka ovat niche-erityisiä ja kuuluvat tiettyyn aiheeseen. Täällä on myös hakusuodatinvaihtoehto, jonka avulla voit lajitella mallit niiden tärkeimpien parametrien mukaan valinnan yksinkertaistamiseksi. Esikatselutoiminnon saatavuus antaa sinun nähdä kiinnostavan teeman yksityiskohdat ja lisää mahdollisuuksia valita oikea malli, jota sinun ei tarvitse muuttaa myöhemmin.

Verkkosivustomallit

En löydä sopivaa teemaa? Sitten on mahdollisuus valita tyhjä malli ja luoda verkkosivusto tyhjästä. Onneksi suunnittelun räätälöintivaihtoehdot ovat täällä melko monipuolisia. Projektin ulkoasua voidaan muuttaa lähettämällä omia kuviasi, valitsemalla värimaailma, tausta, fontin tyyli ja koko sekä jotkut muut parametrit.

Voit myös lisätä, säätää ja poistaa sisältölohkoja, verkkosivustoja, gallerioita, laatikoita, painikkeita, lomakkeita, diaesityksiä ja muita verkkosivulla olevia elementtejä. Business- ja Pro Plan -tilaajat voivat käyttää koodin integrointivaihtoehtoa lisätäkseen koodeja, jotka antavat projektilleen ainutlaatuisen suunnittelun ja erinomaisen suorituskyvyn.

5. Asiakastuki

Siellä on laaja tietokanta, joka tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustojen rakentajasta ja sen käytön yleisistä vivahteista. Ohjesivu kattaa useita aiheita viesteillä, jotka käsittelevät tärkeimpiä kysymyksiä, joista käyttäjät ovat kiinnostuneimpia työskennellessään palvelun kanssa. Erillinen UKK-osio sisältää järjestelmästä yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

Lisäksi WebStarts tarjoaa sähköpostitukia ja puhelinapua sekä video-oppaita, jotka tarjoavat visuaalisia ohjeita siitä, kuinka saada parhaan hyödyn työskennellessään verkkosivuston rakentajan kanssa. Verkkosivuston oikeassa alakulmassa näet “Hanki asiantuntijaneuvoja” -painikkeen, joka antaa pääsyn chat-ikkunaan. Voit kirjoittaa kysymyksesi ottaaksesi yhteyttä asiakastukitiimiin. Tätä varten sinun tulee täyttää lomakkeen kentät ja lähettää se tukitiimille. He vastaavat kyselyihin yleensä useiden tuntien ajan. Live-chat-vaihtoehto ei ole tällä hetkellä käytettävissä.

6. Hinnoittelupolitiikka

WebStartsilla on ilmainen mainostukiversio, joka ei koskaan vanhene, ja kolme maksettua suunnitelmaa: Pro-, Pro Plus- ja Business-tilaukset, joiden kustannukset ovat vastaavasti 9,78 dollaria, 14,32 dollaria ja 39,98 dollaria kuukaudessa..

 • Vapaa suunnitelma mukana tulee tiettyjä rajoituksia ja toimii hyvin vain palvelun ominaisuuksien testaamiseen.
 • Pro-suunnitelma kattaa sosiaalisen median integrointivaihtoehdot, verkkosivumainosten, yhteyshenkilöiden lomakkeiden ja jopa 5 gallerian ja diaesityksen puuttumisen.
 • Pro Plus -suunnitelma tarjoaa lisäksi SEO-työkaluja, rajoittamatonta galleriaa ja diaesityksiä, sähköposti- ja puhelintukea, mobiilisivustojen optimointia, jäsenominaisuutta ja mukautettua HTML-käyttöä.
 • Liiketoimintasuunnitelma, puolestaan ​​sisältää rajoittamattoman määrän yhteyslomakkeita, eCommerce-alustan, liidien hallinnan, sähköpostimarkkinointiohjelman ja muut käyttöoikeudet. Muista, että WebStartin verkkokauppaominaisuus sisältyy vain liiketoimintasuunnitelmaan.

WebStarts tarjoaa toisinaan alennuksia ja erityisohjelmia käyttäjille, jotka haluavat kirjautua järjestelmään tai päivittää jonkin sen maksettuihin tilauksiin. Nämä alennukset antavat mahdollisuuden alentaa suunnitelmien kustannuksia jopa 50%, mikä on enemmän kuin hyödyllistä tarjousta. Jos tarvitset edistyneempiä suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja ja ominaisuuksia, voit ottaa yhteyttä järjestelmän kehittäjiin yrityksiä ja liiketoiminnan kehittämistä koskevista ratkaisuista.

7. Hyödyt ja haitat

WebStarts on melko kiistanalainen verkkosivustojen rakentaja, joka sisältää luettelon positiivisista ja kielteisistä ominaisuuksista. Näiden vivahteiden tunteminen on pakollista jokaiselle, joka on päättänyt valita järjestelmän henkilökohtaisten tai yritysverkkojen rakennustarpeisiin. Täällä he menevät.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Kantakuvakirjasto.
&# X2714; Integrointivaihtoehdot.
&# X2714; Jäsenyysjärjestelmä.
&# X2714; verkkokauppa ja bloggaaminen.
&# X2714; Reagoivat muokattavat mallit, kapealla lajiteltu.
✘ Ei livekeskustelua.
✘ Mainoksia tukeva ilmainen suunnitelma.
✘ Verkkokaupan ominaisuuksien puute kaikissa maksullisissa suunnitelmissa.

johtopäätös

WebStartsissa on melko mukava intuitiivinen verkkosivustoeditori, joka vetoaa käyttäjiin yksinkertaisuuden ja mukavuuden vuoksi. Olet sitten aloittelija tai ammattilainen, voit luoda järjestelmän avulla helposti verkkokaupan, blogin, portfolion tai minkä tahansa muun verkkosivuston.

Sen mallit ovat melko moderneja ja reagoivia, mutta niiltä puuttuu räätälöinnin syvyys ja joustavuus. Verkkosivun editointi on melko ymmärrettävää ja helppoa, mikä mahdollistaa projektin käynnistämisen vain muutamassa tunnissa. Asiakastukipalvelu on vakio, mutta siitä puuttuu ehdottomasti live chat -työkalu.

Siksi WebStarts on hieno ratkaisu DIY-verkkosivustojen kehittämiseen, mutta sen ominaisuusjoukko jättää vielä paljon toivomisen varaa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille. Testaa se saadaksesi oman mielipiteesi verkkosivuston rakentajasta. Tämä on varma tapa päättää, vastaako foorumi Web-suunnittelupyrkimyksiisi vai ei.

Kokeile WebStarts nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map