Webydo recensie

Webydo – is een websitebouwer die zich onderscheidt van de massa vanwege de geavanceerde functionaliteit, meerdere ontwerpaanpassingsopties en de veelzijdigheid van de aangeboden tools. Het systeem onderscheidt zich als een tool die is afgestemd op de behoeften van professionele webontwikkelaars.


Hoewel het overheersende aantal van zijn nicheconcurrenten over het algemeen goed werkt, zowel voor liefhebbers van webdesign als voor experts, wordt Webydo geleverd met de functieset die voornamelijk is gemaakt voor professionals, die van plan zijn codevrije responsieve websites voor hun klanten te lanceren.

Het platform werd in 2013 gelanceerd door Shmulik Grizim en Tzvika Steinmetz, die het systeem eigenlijk nodig hadden voor hun eigen webontwerpbehoeften, en groeide snel uit tot een van de nicheleiders op het gebied van functionaliteit en flexibiliteit. De websitebouwer voorziet in een breed scala aan webontwerpbehoeften en wordt geleverd met een functieset waarmee elk projecttype kan worden voltooid, ongeacht het complexiteitsniveau.

Dus wat maakt Webydo uniek? Is het geschikt voor de gewone gebruiker? De beste manier om te beoordelen of een dienst aan uw behoeften voldoet, is door het uit te proberen. Dus doe mee met het testen van Webydo website builder.

1. Gebruiksgemak

Gezien nichespecialisatie en de doelgroep van het platform, is het onmogelijk om Webydo a te noemen eenvoudige websitebouwer. De systeemeditor is zo overladen met functies, secties, tools en instellingen dat een beginner daar gemakkelijk verdwaalt. Registreren bij de service is echter vrij snel en gemakkelijk voor iedereen. Geef gewoon uw login- en wachtwoordgegevens op om toegang te krijgen tot het dashboard. Houd er rekening mee dat het zeker tijd zal kosten om het onder de knie te krijgen, vooral als je een beginner bent.

Webydo-dashboard

Net als elke moderne websitebouwer biedt Webydo een intuïtieve drag-and-drop-editor. Gecombineerd met een minimalistische interface, creëert het een gezellige, gemakkelijk te navigeren websitebouwomgeving. Iedereen die er bekend mee is Het ecosysteem van Adobe zal Webydo intuïtief en goed gestructureerd vinden, maar degenen die geen ervaring hebben met werken in Photoshop of InDesign zullen overweldigd worden door de editor.

Webydo biedt ten minste vier werkbalken die elk meer opties verbergen, waardoor het moeilijk te begrijpen is waar te beginnen. Voor een beginner is er zeker een steile leercurve. De bouwer is handig onderverdeeld in Dashboard en Design Studio. De laatste heeft drie werkmodi: ontwerp, inhoud en voorbeeld.

 • De ontwerpmodus geeft u volledige controle over het ontwerp: u kunt nieuwe pagina’s toevoegen, bestaande bewerken, objecten op het canvas herschikken, tekststijlen bewerken en meer. Zelfs als u een ontwerper bent, zorg ervoor dat u de introductievideo van Webydo bekijkt en een snelle interactieve rondleiding volgt – dat bespaart u veel tijd en moeite en helpt het meeste uit het platform te halen.

  U merkt bijvoorbeeld sommige van de verborgen automatiseringsfuncties niet op, zoals Liquid Element Groupings waarmee u groepen elementen kunt verkleinen en verplaatsen, en hun instellingen kunt wijzigen; of Geautomatiseerd Lay-outs waarmee u lay-outs gemakkelijk opnieuw kunt ordenen en elementen in kolommen kunt sorteren voor meerdere apparaatformaten. Maar wat nog interessanter is, is het feit dat u uw Studio-omgeving kunt aanpassen: met Webydo kunt u elementen van het configuratiescherm ordenen volgens uw voorkeuren.

 • Door over te schakelen naar de inhoud modus ziet u uw site als een CMS-gebruiker: u kunt inhoud bijwerken, maar heeft geen controle over het ontwerp. Het is opmerkelijk dat je in de ontwerpmodus bepaalde elementen niet-bewerkbaar kunt maken door CMS-gebruikers door simpelweg het bijbehorende selectievakje aan te vinken (zie screenshot).

  De slimme teksteditor van Webydo is een speciale vermelding waard. Het maakt de ontwerpmodus nog efficiënter door veel bewerkingen te automatiseren, schonere code te genereren en u veel tijd te besparen. In het bijzonder kunt u instellen om nieuwe wijzigingen wereldwijd toe te passen, overal op de website. U kunt bijvoorbeeld alle ondertitels op uw website wijzigen met een enkele klik, zonder dat u ze op elke pagina handmatig hoeft te wijzigen.

 • De voorbeeldmodus kunt u precies zien hoe uw gepubliceerde inhoud er op verschillende apparaten uitziet en reageert. Een andere functie die het vermelden waard is, is het venster Updates dat telkens verschijnt wanneer u het configuratiescherm opent. Het laat je zien wat er nieuw is in Webydo, zodat je nooit een update mist.

 • De herzieningsgeschiedenis voorzien zijn van. Hiermee kunt u nu oudere versies van de site bekijken en de versie herstellen die u het leukst vindt. Goed werk!

Terwijl u het systeem blijft verkennen, zult u duidelijk begrijpen wat het verschilt van standaard DIY-websitebouwers. De professionele focus van de service wordt getraceerd in de lay-out en functionaliteit van de website-editor, die rijk is aan details en elementen. Webydo is geen gemakkelijk platform voor beginners, maar een handige en effectieve tool voor webdesignprofessionals, die geen moeite willen doen met nuances voor codebewerking.

2. Functies & Flexibiliteit

Webydo maakt het mogelijk om pixel-perfect responsieve websites te maken die helemaal geen codebewustzijn impliceren, maar er toch verfijnd en rijk aan functies uitzien. Welk projecttype u ook van plan bent te starten, het systeem zet het ontwerp automatisch om in het geavanceerde HTML-codeproject met de allernieuwste CMS-functies. Het wordt hoog tijd om onder de motorkap van de websitebouwer te kijken om te zien wat het precies te bieden heeft en hoe het verschilt van standaardsystemen.

 • e-commerce
 • Webydo heeft krachtige interne eCommerce-functionaliteit. Het systeem bevat alle functies die nodig zijn in de webwinkel en zelfs meer. Om uw winkel te activeren, klikt u gewoon op de knop ‘Opslaan’ in het hoofdmenu en u wordt doorgestuurd naar de winkelinterface.

  Met een proefmodus kun je tot 5 producten verkopen. Om alle functies van Webydo Store-instrumenten te activeren, moet u zich abonneren op een van de betaalde abonnementen. Bovendien heeft Webydo een eigen app-markt van waaruit je veel items kunt installeren die je winkel aantrekkelijker kunnen maken.

  Bovendien werkt het systeem samen met Ecwid. Zo is het mogelijk om online winkels te creëren door de integratie van de Ecwid eCommerce widget. Ecwid accepteert ook een breed scala aan betalingstypen, maakt het mogelijk indrukwekkende productbeschrijvingen en configuraties toe te voegen, media-rijke categorieën te integreren en te beheren en de voorraadopties van uw webwinkel te beheren.

 • Artikel creëren
 • De websitebouwer maakt het mogelijk om allerlei artikelen, blogposts, nieuwsfeeds, productcollecties etc. te maken en te publiceren. In het geval van een gedeelde aanpak voor websitebeheer, zullen uw collega’s in staat zijn om zelfstandig nieuwe posts bij te werken en toe te voegen vanaf dashboard van het CMS zonder het ontwerp van de website te beïnvloeden. Wat belangrijk is, elk nieuw bericht wordt weergegeven in hetzelfde formaat en ontwerp als het eerder gepubliceerde bericht.

 • Opties voor websitebeheer
 • Webydo gaat niet alleen over website-ontwikkeling, maar ook over geavanceerd contentbeheer. Wanneer u aan uw website-ontwerp begint te werken, creëert het systeem automatisch een gebruiksvriendelijk CMS dat evengoed kan worden beheerd door u en uw klanten of teamleden, die toegang hebben tot het project. Zo kunt u de inhoud van onze website bewerken, verwijderen, wijzigen en bijwerken en zelfs wijzen op die elementen van uw project die verder worden beveiligd tegen ongeoorloofde toegang voor de verbeterde projectbeveiliging.

 • Aanmoediging van stemmen door gebruikers
 • Webydo-ontwikkelaars zijn oprecht geïnteresseerd in hun mening van gebruikers over de producten en functies die de websitebouwer biedt. Ze moedigen elke geregistreerde gebruiker aan om te stemmen en deel te nemen door hun suggesties te doen, bugs te melden en hun mening te geven / te stemmen voor de functies die ze aan het systeem willen toevoegen..

 • Geavanceerde publicatieopties
 • De websitebouwer biedt een individuele aangepaste domeinverbinding die wordt geleverd met geavanceerd websitebeheer en cloudhostingtools. De systeemontwikkelaars hebben veilige databaseveiligheidsmaatregelen op ondernemingsniveau geïntegreerd in hun hostingnetwerk om aanvallen van hackers en verlies van vertrouwelijkheidsgegevens te voorkomen. Dankzij het Google Cloud-partnerschap zijn Webydo-servers tegelijkertijd snel, betrouwbaar en stabiel. Hierdoor voelt u zich veilig over uw projectbescherming. Met de automatische back-upoptie kunt u bovendien uw websitegegevens behouden, wat een ander voordeel van het systeem is.

 • Krachtige integraties en add-ons
 • Afgezien van de integratie van Ecwid-plug-ins, staat Webydo ook bekend om zijn add-ons van derden en widgets die u kunt gebruiken om functionaliteit aan uw project toe te voegen. Enkele van de meest opmerkelijke hiervan zijn een zoekvak van Swiftype, Disqus-opmerkingen, Olark en Tidio live chats, Wufoo-formulieren, geanimeerde Powtoon-presentaties, afspraakboeking van SimplyBook, grafieken en grafieken van CompareNinja, tools voor bezoekersbetrokkenheid van GetSiteControl, feeds voor sociale media van Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine en Pinterest, Meerkat livestreaming, YouTube- en Vimeo-galerijen evenals Blogging, Form Builder en eCommerce van POWr.

 • Gedetailleerd configuratiescherm
 • Webydo heeft een Photoshop-achtig bedieningspaneel vol met geavanceerde webdesign tools waarmee u uw website tot op de pixel nauwkeurig kunt afstellen. Dus wat voor soort elementen kun je naar de pagina slepen? Webydo bevat de meeste conventionele elementen: vormen, afbeeldingen, tekst, video’s, Flash-bestanden, galerijen, menu’s en verschillende widgets.

  Webydo-editor

  Wat ik meteen ontdekte bij het beoordelen van Webydo, is hun focus op responsief ontwerp. Ontwerpers kunnen dat gemakkelijk te beheren alle versies van hun site vanuit één dashboard door breekpunten te creëren voor verschillende schermen en apparaten. Gebruikers kunnen verbergen en zichtbaar maken elementen op de pagina, typografie en navigatie aanpassen om verschillende ervaringen te creëren voor al hun bezoekers.

  Webydo adaptief

 • Aangepaste typografie
 • Hoewel de meeste sitebouwers u beperken tot het gebruik van alleen hun interne lettertypebibliotheken, kunnen gebruikers met Webydo eenvoudig aangepaste lettertypen uploaden. Klik in de Webydo-studio op een willekeurig tekstelement en selecteer ‘Voeg lettertypen toe’In het ontwerppaneel. Vervolgens, in de ‘Beheer uw lettertypen‘Venster, klik op het‘Upload uw lettertypen’Tabblad om eenvoudig elk lettertype vanaf uw pc te uploaden.

  Bovendien kunt u verbinding maken met uw Adobe Typekit-account om uw opgeslagen lettertypen in de Webydo Studio te gebruiken. In de ‘Lettertypen toevoegen’, Selecteer‘Verbind Typekit-lettertypen’En volg de aanwijzingen om snel uw API Typekit-token toe te voegen.

 • Bloggen
 • Webydo heeft een volledig uitgerust blogsysteem genaamd ‘Blog Content Mode‘. Met deze functie kunnen ontwerpers een sjabloon maken waarmee CMS-gebruikers nieuwe artikelen kunnen toevoegen en publiceren volgens dezelfde ontwerpindeling. De blogfunctie werkt ook voor het maken van productverzamelingen, nieuwsfeeds en andere repetitieve elementen.

  Webydo bloggen

  Je zult in Webydo niet veel apps en widgets vinden. in tegenstelling tot Wix of Jimdo met hele app-markten, Webydo is meer gericht op het uiterlijk van uw website dan op de werking ervan en biedt alleen toepassingen voor e-store. Als u een aangepaste code moet invoegen, kunt u de widget voor aangepaste code gebruiken of de code van uw site exporteren en deze delen met ontwikkelaars als er serieuze wijzigingen moeten worden aangebracht.

 • Bedrijfsgerelateerde opties
 • Voor zover Webydo voornamelijk bedoeld is voor freelance ontwerpers en bureaus, wordt het geleverd met een reeks bedrijfsgerelateerde opties die niet te vinden zijn in andere websitebouwers. Deze omvatten Bill my client en Build your brand options.

  • The Bill mijn klantenservice biedt ontwerpers de mogelijkheid om hun klanten rechtstreeks vanuit het dashboard te factureren. Webydo brengt 5% kosten in rekening per succesvolle transactie.
  • De functie Build my brand kunt u Webydo-logo’s vervangen door uw eigen merk, inclusief de inlogpagina en het CMS van uw klanten. Met deze functie kunnen ontwerpers de interface van Webydo als hun eigen presenteren. Ze kunnen ook een aangepast domein koppelen om hun projecten onder hun eigen subdomein te publiceren.
  • Webydo site-instelling

 • SEO
 • In termen van SEO biedt Webydo een basistoolset:

  • Ten eerste kunnen gebruikers metatags (titel, beschrijving en trefwoorden) voor elke afzonderlijke pagina specificeren.
  • Ten tweede is er een gemakkelijke manier om Google Analytics en Google Search Console te verbinden.
  • Ten derde kunnen gebruikers een 301-omleiding instellen om pagina’s van hun oude sites veilig te migreren.
  • Webydo SEO

  Wanneer uw site gereed is, kunt u de CSS- en HTML-code exporteren of uw site hosten met Webydo. Sinds kort kunt u zelfs rechtstreeks via het controlepaneel domeinnamen aankopen.

White Label-mogelijkheden

Webydo voor agentschappen

Webydo voor agentschappen

Een van de onmiskenbare hoogtepunten van de websitebouwer is het afzonderlijke Webydo for agencies-platform. Dit is een geavanceerde webdesign-oplossing waarmee u start en laat uw webdesignbureau groeien zonder technische belemmeringen. U bent degene die volledige creatieve controle heeft over het project en het is aan u om het te beheren met betrekking tot uw webontwerpbehoeften.

Onder de voordelen die u zult gebruiken, is het bij het werken met het platform in eerste instantie logisch om de verhoogde ROI- en SEO-parameters te noemen, geavanceerde ondersteuning met toegewijde accountspecialist die individueel aan u is toegewezen, klantfacturering en CMS-opties, White Label-branding en sitecode , klantensjabloongenerator en andere opmerkelijke privileges.

Een ander onderscheidend kenmerk van het Webydo for Agencies-programma is het feit dat het teamsamenwerking mogelijk maakt. Dit betekent dat u en uw teamleden in staat zullen zijn om aan meerdere projecten tegelijk te werken, waarbij ze de toegang tot de website en de beheerrechten delen.

Wit label

Webydo biedt de high-end White Label-functie waarmee u de volledige functieset van de service kunt gebruiken, onder uw eigen merknaam. Dit is op zich al een voordeel aangezien de websitebouwer zich zeker onderscheidt van de massa vanwege zijn functionaliteit en functieset. Wat u hier kunt doen, is uw bedrijfslogo uploaden (of het maken ervan, als je die nog niet hebt), de website beheren vanaf het dashboard en zelfs websites maken voor uw klanten. Bovendien kunt u hier uw klanten factureren zonder gebruik te maken van services van derden.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:32
Gratis thema’s&# x2714; JA
Reagerend ontwerp&# x2714; JA
Sorteren op branche:✘ NEE
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Er zijn drie opties als het gaat om ontwerp: u kunt een kant-en-klaar ontwerp kiezen (deze zijn volledig aanpasbaar, geen zorgen); begin met een lay-out die de structuur van uw toekomstige website definieert; of helemaal opnieuw beginnen.

De verzameling sjablonen van Webydo is niet enorm, maar u kunt wel zien hoe Webydo-websites er bij publicatie uit kunnen zien. Momenteel bestaat het aantal thema’s dat het systeem biedt voor maatwerk uit 32 ontwerpen. Ze zijn allemaal gratis en reageren standaard. De sjablonen zijn echter niet gesorteerd op branche, wat de keuze van het gewenste thema enigszins kan bemoeilijken. Als het gaat om het proces van ontwerpbewerking, krijgt u meerdere opties en creatieve vrijheid – het systeem heeft in dit opzicht echt veel te bieden om u een echt uniek websiteontwerp te laten maken.

Naast de uitgebreide designcollectie biedt de website builder een set designgerelateerde opties die het mogelijk maken om aansprekende projecten te creëren en te beheren. Het is hoog tijd om ze nu in te schrijven.

 • Responsieve breekpunten
 • Met Webydo kunt u websites maken met een uniek ontwerp zonder codering. U kunt eenvoudig alle websiteversies beheren vanuit één dashboard door breekpunten te creëren voor verschillende apparaten, schermformaten en resoluties.

 • Parallax Scrolling Animator
 • Met de websitebouwer kunt u parallax-scrolleffecten toepassen op uw website-elementen om uw project een ultramoderne uitstraling en geavanceerde geanimeerde focus te geven. U kunt het ontwerp van uw website verrijken met unieke bewegende grafische elementen, overgangen, paden en snelheid door het gebruik van pixel-perfecte WYSIWYG-interface.

 • Professionele webdesign tools
 • Het systeem biedt toegang tot de set geavanceerde webdesigntools die het mogelijk maken om elk ontwerp te maken dat u nodig heeft met betrekking tot uw nichespecialisatie, doelstellingen en vereisten. Onder de tools die u kunt openen, doorbladeren en veel gratis open-source weblettertypen gebruiken die perfect zijn geoptimaliseerd voor online gebruik, slimme handleidingen en snappen, slepen-en-neerzetten voor eenvoudig uploaden van website-elementen (teksten, mediabestanden, online formulieren, menu’s, widgets enz.) en een krachtige videotool bedoeld voor gebruikers die videobestanden willen uploaden naar hun projecten.

4. Klantenservice

Webydo onderscheidt zich van de rest vanwege de vele opties voor klantenondersteuning. Het systeem beschikt over een uitgebreide en gebruiksvriendelijke community en een professioneel ondersteuningscentrum, dat klaar staat om u te helpen alle problemen met webdesign 24/7 op te lossen. Het platform wordt geleverd met de livechatfunctie die beschikbaar is in het Webydo-account, een indrukwekkende Knowledge Base met video- en tekstlessen.

Elke beginner krijgt een gedetailleerde handleiding aangeboden over het gebruik van het systeem. Er is ook een mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met het systeemondersteuningsteam of door een feedbackformulier in te vullen dat beschikbaar is in het overeenkomstige gedeelte. Zoals hierboven vermeld, communiceert de websitebouwer niet alleen met klanten via de ondersteuningspagina, maar ook via de suggestie van een functie, een bug melden en stemmen! Pagina’s. Dat is de functie die niet wordt geleverd door andere websitebouwers en die Webydo tot een klantgericht systeem maakt. Dus als u denkt dat Webydo een bepaalde optie mist, stel het dan voor. Het werkt! Trouwens, de bovengenoemde parallax-animator, de responsieve editor, white label, aangepaste 404-foutpagina’s en meer waren ooit voorgestelde functies.

Naast andere opties voor klantenondersteuning die Webydo biedt, is het logisch om een ​​brede sectie met veelgestelde vragen, e-mailondersteuning, communityforum enz. Te noemen. Al met al is het klantenondersteuningssysteem van Webydo echt krachtig en nuttig, wat gedeeltelijk wordt verklaard door de complexiteit van de service en zijn professionele focus.

5. Prijsbeleid

PrijsoptieKostenKenmerken
Pro:$ 90 / maand✓ Hosting + CMS;
✓ Maximaal 10 websites.
Team:$ 180 / maandNaast de vorige:
✓ Maximaal 30 websites;
✓ White Label.
Agentschap:$ 480 / maandNaast de vorige:
✓ Toegewijde manager;
✓ Aangepaste code.

Er zijn vier betaalde opties, elk met een gratis proefperiode van 30 dagen. Maar voordat u uw proefperiode ontvangt, moet u uw kaartgegevens invullen. Het is normaal dat u tijdens een proefperiode van 30 dagen de inschrijving op elk moment kosteloos kunt annuleren.

De betaalde versies bevatten Pro ($ 90 / maand), Team ($ 180 / maand) en Bureau ($ 480 / maand). Uw keuze hangt voornamelijk af van het aantal websites dat u van plan bent te bouwen, of u de functie ‘site-export’ nodig heeft, en medewerkers. Het derde Webydo-plan (genaamd Agency) wordt geleverd met de volgende add-ons: branded subdomein, professionele training, 10 teamleden, doe-het-zelf-wizard en wat meer is – toegewijde accountmanager. Als u meer nodig heeft dan deze abonnementen bieden, is er een ‘Enterprise’ oplossing. Bovendien kunt u 20% korting krijgen na een eenmalige jaarlijkse betaling.

Webydo-prijzen

Er zijn ook kortingsplannen voor studenten en bedrijven. Neem rechtstreeks contact op met een van de Webydo-experts voor meer informatie over kortingen.

6. Voors en tegens

Webydo is een complete website builder voor professionals. Dit betekent dat het ietwat moeilijk is om met de service te werken, zowel voor beginners als voor gebruikers, die net geen expertise op het gebied van webdesign hebben. Er ontstaat dus de behoefte om de volledige reeks voor- en nadelen te specificeren waarmee Webydo wordt geleverd om gebruikers precies te laten weten wat ze van het systeem kunnen verwachten.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Overvloed aan ontwerpaanpassingsfuncties;
&# x2714; Bloggen en e-commerce;
&# x2714; Professionele en veelzijdige klantenondersteuning;
&# x2714; Responsieve sjablonen;
&# x2714; White Label-mogelijkheden;
&# x2714; Aanmoediging van stemmen door gebruikers;
&# x2714; Talrijke integraties en add-ons enz.
✘ Beperkte sjabloonkeuze;
✘ Dure abonnementen;
✘ Vereist steile leercurve voor nieuwkomers;
✘ “Statische” websitebouwer die meer focust op design dan op functionaliteit etc.

7. Concurrenten

Hoewel Webydo zichzelf positioneert als een volledig unieke service, heeft het veel concurrenten op het gebied van webbouw. We testen en vergelijken voortdurend de functies van websitebouwers om een ​​betere oplossing voor de taken van gebruikers te vinden. Bekijk deze onderlinge Webydo-vergelijkingen:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

Conclusie

Webydo is een respectabele naam in de website-bouwmarkt. Het systeem heeft al een sterke gebruikersgemeenschap opgebouwd, die elke maand toeneemt. Het werkt geweldig voor het bouwen van bijna alle soorten projecten, ongeacht hun complexiteitsniveau. U kunt het systeem gebruiken om portefeuilles, volledige winkels en bedrijfssites te starten en te beheren.

Het platform blinkt absoluut uit in functionaliteit omdat het wordt geleverd met een verbazingwekkende set tools en opties die u kunt gebruiken om een ​​persoonlijk of een zakelijk project te ontwerpen. Het systeem onderscheidt zich van de rest door zijn e-commerce- en blogmogelijkheden, White Label-oplossing, Webydo for Agencies-platform, professionele responsieve sjablonen en geavanceerde aanpassingshulpmiddelen die nodig zijn om een ​​website een persoonlijk ontwerp te geven. Bereid u er echter voor om uw moeite en tijd te investeren om het platform onder de knie te krijgen, want het heeft echt veel te bieden en te leren.

Deze websitebouwer is het meest geschikt voor webdesigners, omdat de interface en de belangrijkste functies ervan op ontwerpers zijn gericht. De prijs van een Webydo-abonnement verwijst ook naar het gebruik door professionals die tientallen websites per maand beheren. Al met al is Webydo geen andere eenvoudige websitebouwer, en als u van plan bent uw bedrijf te starten met het maken van websites, zou deze service erg handig zijn.

Probeer Webydo nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map