Wix recensie

Wix – is de meest gerenommeerde websitebouwer over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we een enorme groei gezien in Wix; dit waren jaren van expansie en groei voor het bedrijf. Het heeft een reeks krachtige apps voor bedrijfsbeheer geïntroduceerd, e-commerce verbeterd, de mobiele oplossing ontwikkeld en meer dan 147 miljoen aanmeldingen en 3,5 miljoen betaalde websites in meer dan 190 landen bereikt..


Wix heeft een groot aantal functies die deze websitebouwer enorme concurrentievoordelen opleveren. Een van hen is Wix ADI: Artificial Design Intelligence – het instrument om automatisch verbluffende websites te maken, is beschikbaar op alle Wix-websitesjablonen. Het proces van website bouwen was nog nooit zo eenvoudig – u hoeft alleen maar het type van uw bedrijf te selecteren, uw sociale profielen aan te wijzen en de kunstmatige intelligentie doet de rest.

Voor velen van ons is Wix een synoniem geworden voor website builder. De vraag is, is het zo goed als het is geschilderd? We hebben Wix onder de loep genomen: in deze recensie ontdek je hoe Wix gemakkelijk te gebruiken is, weet je van alle belangrijke functies, mogelijkheden, voor- en nadelen van het gebruik ervan.

1. Gebruiksgemak

Wix is ​​waarschijnlijk een van de meest gebruiksvriendelijke websitebouwers. Het maakt gebruik van een slepen-en-neerzetten-editor die in-line bewerken ondersteunt en een totale WYSIWYG-ervaring biedt. Met andere woorden, het laat je je site zien terwijl je hem bouwt, zonder dat je een voorbeeld van je werk in een nieuw venster hoeft te zien.

Wix Standard Editor

Hoe werkt Wix?

Wix is ​​een online website builder, die werkt onder SaaS (Systeem als een service) model. Het betekent dat de gebruiker zijn of haar websites kan maken en beheren op elke desktop of mobiel apparaat door in te loggen op Wix-account. Hoewel je bij veel populaire website-bouwers de elementen alleen naar bepaalde gebieden / blokken kunt laten vallen, terwijl je met Wix werkt, kun je die letterlijk overal op de pagina plaatsen.

Deze aanpak staat ook bekend als ‘absolute positionering’, en helaas maakt het het onmogelijk om je inhoud over te zetten naar een ander Wix-thema, omdat het letterlijk over de hele pagina verspreid is en geen vaste structuur heeft. Een dergelijke methode geeft gebruikers volledige creatieve vrijheid, maar kan in de toekomst voor veel ongemakken zorgen.

Het configuratiescherm van Wix is ​​logisch verdeeld in twee gebieden: het Dashboard waar u de belangrijkste instellingen van uw site kunt beheren, waaronder contacten, nieuwsbrieven, SEO enz., En de Editor zelf, waar u uw website daadwerkelijk kunt bouwen in WYSIWYG-modus.

Met stroken over de volledige breedte kunt u uw website eenvoudig opdelen in strakke, horizontale secties, en om je leven gemakkelijker te maken, biedt Wix je 9 vooraf ingestelde opties: Welkomstpresets, Servicepresets, Cliëntenpresets, Teampresets en Contactpresets, onder andere.

Met Wix Editor kunt u eenvoudig parallax-scrollen toepassen naar uw site – zet gewoon de Parallax-schuifknop aan en bekijk uw site om dit effect in actie te zien.

Ga naar de gedetailleerde handleiding over het gebruik van Wix.

2. Functies & Flexibiliteit

Wix heeft veel te bieden. Zelfs hun absoluut gratis abonnement heeft een vrij geavanceerde lijst met inbegrepen functies: honderden prachtige sjablonen, bloggen, een grote selectie van widgets en apps enz. Als je een eenvoudige statische site of een blog nodig hebt, zal de gratis versie van Wix het zeker aan..

De websitebouwer onderscheidt zich ook door de geavanceerde Wix Turbo-functie. Wix Turbo – is de verzameling tools en technologieën gericht op het verminderen van de laadtijd van uw website.

Een dergelijk resultaat wordt bereikt door de implementatie van een reeks gepatenteerde technologieën die de algehele weergavetijd van de browser optimaliseren zonder de prestaties te beïnvloeden. Bezoekers van uw website zullen onder de indruk zijn van de snelheid en kwaliteit van de weergave van afbeeldingen en video’s.

Dit wordt bereikt door de implementatie van slimme caching van websites en snellere JavaScript-uitvoeringstijd, geavanceerde CSS om uw website een pixel-perfect uiterlijk te geven, wereldwijde CDN-dekking en beschikbaarheid van meerdere datacenters van het bedrijf over de hele wereld.

Wix ADI en Wix Editor

Wat is Wix Artificial Design Intelligence? – Het is een gloednieuwe Wix-tool waarmee gebruikers een website kunnen maken, zelfs zonder een muisklik. Met andere woorden, het is als een stapsgewijze handleiding die probeert te begrijpen wat voor soort website (inclusief ontwerp en belangrijkste elementen) u nodig heeft. Laten we de verschillen tussen deze twee opties eens goed bekijken.

ADI of Editor

Een website maken met Wix Artificial Design Intelligence:

 • Stap 1. Nadat u ‘Begin met ADI’Optie, moet u eerst een aantal vragen beantwoorden over uzelf, uw bedrijf of andere activiteiten. Vervolgens begint Artificial Interface alle informatie over u of uw bedrijf te zoeken op basis van de opgegeven gegevens.

  Wix ADI-suggesties

 • Stap 2. Als uw profiel wordt gepresenteerd, kiest u het (of slaat u deze stap over om een ​​standaardwebsite te ontvangen) en gaat u naast het aanpassen van het kleurenschema:

  Wix ADI-kleurenschema

 • Stap 3. Dit is de laatste stap voordat uw nieuwe website wordt gemaakt. Je hoeft alleen maar te gaan zitten kijken hoe ADI je hoofdpagina bouwt. En hier is het resultaat:

  Wix ADI-interface

U ontvangt een volledige pagina met voorbeeldafbeeldingen en inhoud, die kan worden vervangen door originele. De structuur van Wix ADI Editor verschilt van standaardopties en werd intuïtiever.

Een website maken met Wix Standard Editor:

 • Stap 1. Na het kiezen van ‘Begin met Editor‘Optie, het gaat allemaal zoals gewoonlijk – neem een ​​sjabloon op:

  Kies een sjabloon - Wix Editor

 • Stap 2. Vervolgens toont het systeem u het standaard Editor-scherm waar u kunt beginnen met het bewerken van uw website.

  Wix Editor-interface

Wezen de beste AI-websitebouwer van vandaag, Wix ADI is een grote hulp voor diegenen die sterke sociale accounts hebben met een aantal openbare informatie die door Wix kan worden verzameld. Maar voor degenen die zich net beginnen te presenteren via internet, ziet de Standard Editor er als een betere optie uit. Als je je website verder wilt uitbreiden met zaken als forums, gastenboeken, lidmaatschapspagina’s of online boeken, het kan allemaal met Wix dankzij de Wix App Market.

Ga naar Wix ADI versus Wix Editor-vergelijking.

Bloggen met Wix

Wix maakt het gemakkelijk om een ​​eenvoudige maar multifunctionele blog aan je website toe te voegen. Met de bloggengine van Wix kun je:

 • uw blogberichten plannen;
 • een sectie met uitgelichte berichten en een tagwolk toevoegen;
 • schakel Facebook-opmerkingen in;
 • gebruik maken van betrouwbare hosting die het systeem biedt;
 • maak een aangepaste feed.

Blogs die met het systeem worden gelanceerd, worden geleverd met een uitgebreide functieset, opties voor sociale accounts, verbluffende blogsjablonen, eenvoudige beheertools, commentaaropties enz.

Wix Blog Editor

Als je op het punt staat een blog te bouwen met Wix, kun je ofwel de Artificial Design Intelligence (ADI) tool gebruiken of de “Blog”Websitetype om het verder aan te passen aan uw behoeften. Een van de grote voordelen van het blogplatform is het gemak en gebruiksgemak voor iedereen. Nieuwkomers kunnen vooraf ontworpen blogsjablonen selecteren en aanpassen, terwijl ervaren webontwerpers bovendien gebruik kunnen maken van codebewerkingsopties om een ​​uniek blogontwerp te creëren.

Bovendien biedt Wix geavanceerde SEO-functies om de zoekmachineposities van uw blogposts te verbeteren. U kunt de berichten op sociale netwerken delen, mailings organiseren, metatags bewerken, mensvriendelijke URL’s aanpassen, Google-kaarten integreren, Google Analytics gebruiken enz. Om uw blog effectief te promoten.

Als je een beslissing hebt genomen om een ​​visueel aantrekkelijk, functioneel en kwalitatief hoogstaand blog te lanceren zonder al te veel moeite, tijd en geld te investeren, dan is Wix het antwoord. Overvloed aan functies en een breed scala aan tools en opties maken de websitebouwer de meest geschikte keuze voor uw blogproject, ongeacht de complexiteit, stijl en onderwerp.

Wix eCommerce

Het is opmerkelijk dat Wix een eigen e-commerceplatform heeft met een behoorlijke set aanpasbare opties (meerdere betalingsopties, coupons, belastingbeheer enz.). Wix eCommerce is voornamelijk ontworpen voor kleine en middelgrote winkels. Internationale winkels met veel producten hebben complexere behoeften dan Wix kan bieden. Er is nog een ander probleem dat u moet overwegen: om een ​​webwinkel met Wix te lanceren, heeft u een betaald abonnement nodig. Het systeem biedt een speciaal eCommerce-abonnement, waarmee u een volledig uitgeruste webwinkel kunt creëren en beheren, met een onbeperkt aantal producten.

Wix Store Editor

Onder de functies die ervoor zorgen dat de eCommerce Wix-engine zich onderscheidt van de rest, is het logisch om drag-and-drop website-bewerkingsopties te vermelden, visueel aantrekkelijke en goed gestructureerde productgalerijen, professioneel webwinkelbeheer, meerdere betalingsopties (inclusief PayPal en offline betalingen), aanpassing van verzend- en belastinginstellingen, bonussen en coupons, mobiele optimalisatie, veilig winkelproces, 24/7 klantenondersteuning.

Bovendien biedt Wix een mooie verzameling eCommerce-sjablonen (er zijn er momenteel meer dan 38) die het mogelijk maken om de producten in het meest gunstige licht weer te geven. Alle sjablonen zijn standaard mobiel geoptimaliseerd, wat betekent dat uw klanten toegang hebben tot uw online winkel en hun bestellingen onderweg kunnen plaatsen.

Wix staat het importeren / exporteren van producten toe, maar u moet zeer aandachtig producten aan het CSV-bestand toevoegen. Tegelijkertijd kunt u een uniek etalage ontwerpen en opzetten om uw producten zo goed mogelijk te presenteren.

Met de Wix eCommerce-engine kunt u het opstartidee effectief omzetten in het echte bedrijf, wat u winst en verkeer oplevert. U kunt met een paar klikken een webshop maken die aan uw individuele criteria voldoet. Kies gewoon een geschikte eCommerce-sjabloon, bewerk deze, voeg inhoud toe en maak u klaar om een ​​professioneel platform te beheren.

Wix ShoutOut en slimme acties

Met deze functies kunt u prachtig opgemaakte nieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw Wix-configuratiescherm maken, verzenden en delen. Wix ShoutOut helpt u bij het maken van aangepaste nieuwsbrieven die passen bij de stijl van uw site van een kant-en-klare sjabloon door volledige toegang te geven tot de media die u al op uw Wix-website hebt opgeslagen.

De Smart Actions-functie helpt u bij het kiezen van triggers en het toewijzen van automatische reacties. Het werkt op een simpele ‘als dit dan dat’ (IFTT) principe. U kunt bijvoorbeeld slimme acties instellen om nieuwe klanten uit te nodigen om een ​​kortingsbon in uw online winkel in te wisselen wanneer een nieuwe gebruiker zich aanmeldt voor uw nieuwsbrief.

Wix Mobile Editor

Wix was een van de eerste sitebouwers die een ingebouwde optie voor mobiele optimalisatie aanbood. Met de innovatieve Wix Mobile View kunnen gebruikers hun sites eenvoudig optimaliseren voor mobiele telefoons en tablets met dezelfde hulpmiddelen voor slepen en neerzetten.

Schakel eenvoudig over naar de mobiele weergave in het configuratiescherm en verfijn het ontwerp van uw site totdat het eruitziet zoals gepland. U kunt verschillende items vergroten / verkleinen, verplaatsen, tonen en verbergen zonder uw desktopsite te beïnvloeden.

Wix Mobile Editor

Een andere handige optie is Wix Chat voor mobiel – met deze app kan de website-eigenaar de vragen van bezoekers beantwoorden vanaf zijn of haar mobiele apparaat. Het is erg handig, vooral wanneer de webmaster niet op het bureaublad zit. Op die manier wordt de tijd om te reageren op verzoeken van gebruikers minimaal.

Wix App Market

Er zijn gratis en betaalde apps ontwikkeld door Wix of door externe providers. De app-markt maakt Wix geschikt voor het bouwen van verschillende soorten websites, van eenvoudige portfolio’s tot sites met veel functies. Enkele van de meest populaire apps zijn: Ontvang abonnees (een aanmeldingsformulier), 123 Form Builder, Instagram-feed, evenementenkalender en opmerkingen, onder andere.

 • Hotels in Wix. Deze app biedt een compleet boekingsmechanisme dat is ontwikkeld met het oog op de behoeften van hoteleigenaren. Het bevrijdt hen van het vertrouwen op externe leveranciers.
 • Wix Restaurants – een applicatie waarmee u restaurantmenu’s kunt maken en bestellingen kunt beheren. Al met al biedt Wix een degelijke selectie van zowel interne apps als apps van derden die u eenvoudig in uw website kunt integreren. De veelzijdigheid van het platform maakt het geschikt voor het bouwen van verschillende websites, van portfolio’s en vijf pagina’s tellende bedrijfssites tot kleine winkels en blogs.
 • Wix Forum. Onlangs heeft Wix een gloednieuwe functie aangekondigd met betrekking tot deze websitebouwer – een mogelijkheid om een ​​forum aan uw website toe te voegen. Deze optie is beschikbaar via het installeren van een speciale app van Wix App Market. Forum is natuurlijk een handig hulpmiddel voor elke website. Maar als je het installeert, moet je het beheren om onaangename inhoud te voorkomen. Samenvattend: forum is een twijfelachtige functie voor op Wix gebaseerde websites.
 • Wix-boekingen. Met de widget kunt u in een mum van tijd hotelkamers boeken en online reserveren in restaurants en cafés. Ga gewoon naar de website en zoek het bijbehorende online formulier om in te vullen om verder gecontacteerd te worden door websitebeheerders.
 • Wix-fotografie. Met de websitebouwer kunt u een professionele fotografiewebsite maken en beheren door Wix Photo Albums en Wix Pro Gallery-widgets uit de App Market te integreren.
 • Wix-video. U kunt videobestanden en presentatie op uw website effectief weergeven via de integratie van Wix Video-widget. Hiermee kunt u uw eigen videokanalen maken en beheren, video’s toevoegen en zelfs uw account synchroniseren met populaire sociale mediakanalen.
 • Wix-evenementen. De widget is een goede keuze voor iedereen, die een idee heeft om een ​​evenement op internet te maken, of het nu een presentatie, een concert, een conferentie of zelfs een bruiloft is. Neem de tijd om uitnodigingen naar uw klanten te sturen, kaartjes te verkopen, gastenlijsten te maken en bij te werken enz.
 • Wix Music. Ga je gang om je eigen muziekwebsite te starten met de widget. Hiermee kunt u een audiospeler in uw project integreren, audiobestanden in verschillende populaire formaten toevoegen en beheren, statistieken bekijken, de tracks verkopen enz..

Wix-boekingen

De widget die beschikbaar is in Wix App Market is handig voor restaurant- en hoteleigenaren, die de betrokkenheid en tevredenheid van klanten willen vergroten. Het maakt het mogelijk om direct op de website lessen, hotelkamers en restaurantstoelen te reserveren. Het is niet nodig om te bellen om op tijd te boeken – een gebruiker moet gewoon naar het overeenkomstige website-gedeelte gaan om de vereiste afspraak te plannen. Dit opmerkelijke bespaart moeite en tijd.

Wix-boekingen

Wix Bookings maakt het mogelijk om online boekingen, reserveringen en bestellingen 24/7 in de live-tijdmodus te accepteren, veilige stortingen en betalingen te accepteren en geautomatiseerde e-mailherinneringen te sturen naar geregistreerde gebruikers, die hun bestellingen op de website hebben geplaatst. Het is ook mogelijk om groepsafspraken, lessen en bestellingen te initiëren met de app, personeelskalenders te beheren en deze te synchroniseren met uw Google- en Wix-kalenders, klantgegevens op te slaan en te bewerken. Wat belangrijk is, het is aan jou om te beslissen of je een gratis of betaalde Wix Bookings-widget gaat gebruiken, aangezien beide varianten hier beschikbaar zijn.

Maak een Boooking-website in Wix

 Het is gratis

Wix-fotografie

Wix App Market geeft toegang tot twee foto-widgets, die beide een perfecte aanvulling op je fotografie-website zullen worden. De eerste widget heet “Wix fotoalbums”. Dit is een soort must-have voor elke fotograaf, die hoopt het klantenbestand te laten groeien en het fotoportfolio in het meest gunstige licht te presenteren.

Wix Photo Albums maakt het mogelijk om kosteloos indrukwekkende stand-alone fotowebsites te maken, te bewerken en regelmatig bij te werken. Elk project wordt geleverd met uw merkidentiteit en bedrijfsinformatie. Het kan eenvoudig worden gedeeld op internet om de klantstroom te verrijken en nieuwe klanten aan te trekken. Wat u moet doen, is uw foto’s uploaden, een lay-out kiezen en gebruikers gratis toegangsrechten verlenen.

Wix-galerij

Het maken van een fotoalbum van hoge kwaliteit duurt slechts ongeveer een minuut. U kunt kiezen uit honderden thema’s en lay-outs, afhankelijk van het evenement dat u wilt presenteren. U kunt ook het gedeelte Aanbevolen foto’s maken en klanten de beste foto’s rechtstreeks van de website laten downloaden.

Een andere fotowidget die u kunt kiezen en in uw website kunt integreren, is ‘Wix Pro Gallery”. Dit is de app waarmee je de meest professionele webgebaseerde fotogalerijen kunt maken en honderden afbeeldingen naar keuze kunt uploaden. Het is aan jou om de instellingen voor elke afbeelding aan te passen, de scherpte en kwaliteit van foto’s te regelen, evenals andere parameters die de beeldkwaliteit en weergavevoordelen beïnvloeden.

Met de geïntegreerde optie voor beeldbeveiliging kunt u uw foto’s beveiligen tegen ongeautoriseerd downloaden door derden, waardoor ze er geweldig uitzien op desktop- en mobiele apparaten. Het is aan jou om je fotogalerijen aan te passen met verbluffende tekstvakken en automatisch afgespeelde videopresentaties om de betrokkenheid en interesse van gebruikers te vergroten. Opties voor sociaal delen dragen bij aan de groei van het klantenbestand en laten u uw portfolio-werken op het web met maximale efficiëntie verspreiden.

Maak een fotografiewebsite in Wix

 Het is gratis

Wix-video

Wix Video biedt een breed scala aan opties en tools om u te helpen uw video’s onder de aandacht te brengen en deze in het voordeel op de website weer te geven. De widget helpt u bij het individueel creëren van videokanalen, het uploaden en beheren van alle soorten video’s, inclusief portfolio-werken, online cursussen en tutorials, films en andere gerelateerde mediabestanden.

Wix-video

Met de widget kunt u niet alleen uw eigen videokanalen maken, maar kunt u deze ook uploaden vanaf de bestaande kanalen en bronnen zoals bijvoorbeeld Vimeo, YouTube of Facebook. Gebruikers kunnen hun video’s in mobiele en desktop-modi presenteren, live streams van hoge kwaliteit van sociale mediakanalen rechtstreeks op de website organiseren en houden. Als je de YouTube-feed hebt met je eigen video’s, kun je er ook gebruik van maken en deze feed synchroniseren met de website om hem up-to-date te houden. De widget biedt ook de mogelijkheid om videogerelateerde statistieken van uw website bij te houden om de populariteit en de vraag van gebruikers te volgen.

Het basis Wix Video-pakket is gratis, maar u kunt upgraden naar het Premium-abonnement om gebruik te maken van de geavanceerde functies en uw video’s op een echt professionele manier te laten zien.

Maak een videowebsite in Wix

 Het is gratis

Wix Restaurants

Wix App Market geeft toegang tot widgets die geweldig werken voor de ontwikkeling van restaurantwebsites. Dit zijn Wix Restaurants-menu’s en Wix Restaurants-bestellingen. Integratie van de Wix Restaurants-menu’s maakt het mogelijk om indrukwekkende online menu’s te maken en aan te passen die er geweldig uitzien op zowel desktop als mobiele apparaten. Het is ook mogelijk om de widget te integreren in uw Foursquare-account of Facebook-bedrijfspagina om uw klanten op de hoogte te houden van wat u hen kunt bieden.

Wix Restaurants

Online menu’s gemaakt met de Wix Restaurants Menu-app zijn volledig aanpasbaar en u kunt ze 24/7 bewerken en bijwerken, zelfs onderweg. Door de widget te gebruiken, kunt u uw online menu zowel aan de doelgroep presenteren als speciale gerechten of seizoensmenu’s promoten. Dat is erg handig en effectief voor uw bedrijfspromotie.

Wix Restaurants Orders is een andere App Market-widget die u kunt kiezen en aan uw restaurantwebsite kunt toevoegen. Met de widget kunt u bestellingen accepteren en de bezorginstellingen rechtstreeks op de website aanpassen zonder dat er commissie wordt aangerekend voor de service. Gebruikers kunnen de bestellingen ook op de website betalen – het systeem accepteert mogelijk creditcards en contant geld, terwijl trouwe en vaste klanten de mogelijkheid hebben om snel af te rekenen.

Een andere handige functie is dat klanten hun rekeningen kunnen bederven bij het plaatsen van groepsbestellingen – dit is de optie die de meeste gebruikers erg op prijs stellen. Zodra de nieuwe bestelling is geplaatst, krijgt een website-eigenaar direct de melding hierover om tijdig te kunnen reageren. De widget maakt het mogelijk om de bestellingen zelfs onderweg vanaf hun mobiele apparaten te beheren, wat een positieve impact heeft op het genereren van klanten en het behouden van klanten.

Maak een restaurantwebsite in Wix

 Het is gratis

Wix-evenementen

Elke keer dat het nodig is om een ​​kwaliteitsevenement te organiseren en dit op uw website te promoten, zal het gebruik van de Wix-evenementenwidget zeker een geweldig idee zijn. De app biedt een breed scala aan tools en functies die u nodig hebt om verschillende soorten evenementen toe te voegen en soepel te laten verlopen.

Wix-evenementen

Afgezien van de organisatie van evenementen, kunt u met widget-integratie ook tickets verkopen op de website, online uitnodigingen verzenden, RSVP’s verzamelen, gastenlijsten maken en beheren en wat niet. Of je nu een concert, show, presentatie, conferentie, feest, bruiloft of ander evenement plant, de widget zal een verbluffende en zeer nuttige toevoeging zijn aan het project.

Wanneer u de widget gebruikt, kunt u het onbeperkte aantal evenementen maken, ze sorteren op locatienaam, datum enz. U kunt ook video’s, foto’s en andere mediabestanden integreren, de evenementen promoten via sociale media-accounts, uw gastenlijst op mobiel volgen en desktop-apparaten. Meerdere betalingsmethoden zijn hier toegestaan ​​voor meer gebruiksgemak.

Ga naar de instructie voor het bouwen van een evenementwebsite.

Maak een evenementwebsite in Wix

 Het is gratis

Wix Forum

Wix Forum is een geweldige widget die effectief kan worden geïntegreerd in uw website, als er een webcommunity nodig is. Het starten van een forum met Wix wordt supergemakkelijk dankzij de app. Uw forumleden kunnen nieuwe gesprekken beginnen en deelnemen aan de bestaande, afbeeldingen, video’s en andere mediabestanden uploaden, berichten volgen, opmerkingen achterlaten en andere acties uitvoeren.

Wix Forum

Er zijn meerdere forumlay-outs om uit te kiezen. U kunt ze allemaal uitkiezen en aanpassen om uw forum er aantrekkelijk uit te laten zien. De widget is gebruiksvriendelijk en intuïtief voor elke gebruiker. Het zorgt voor realtime mobiele ervaring en stelt u in staat om binnen enkele minuten een perfecte online community te organiseren.

Ga naar de gids voor het bouwen van een gratis forumwebsite.

Maak een forumwebsite in Wix

 Het is gratis

Wix Music

Het opzetten van een muziekwebsite van hoge kwaliteit is geen probleem meer met Wix Music. Met de widget kunt u kosteloos een geweldige audiospeler in uw website integreren. Hierdoor kunnen muziekfans hun favoriete nummers beluisteren, streamen en downloaden en zelfs rechtstreeks van uw website kopen.

Wix Music

Met de Wix Music-app kun je je tracks, albums en afspeellijsten presenteren aan de doelgroep, audiobestanden uploaden in meerdere formaten zoals WAV, FLAC, ALAC & MP3 en verkoop de nummers in de realtime modus. Het is aan jou om de speler aan te passen aan je behoeften, zodat deze past bij de stijl en het ontwerp van je website. Voor die website-eigenaren, die hun projectprestaties willen volgen, kunt u met de widget gedetailleerde statistieken achterhalen over de populariteit van het nummer, het aantal plays, verkopen, downloads en andere belangrijke parameters.

Maak een muziekwebsite in Wix

 Het is gratis

Wix voor ontwerpers

Hoewel Wix in eerste instantie bedoeld is voor niet-techneuten, heeft het ook een aantal aanbiedingen voor webprofessionals. Deze omvatten Wix Arena en WixEd.

 • Wix Arena is een ontwerpersgemeenschap waar Wix-gebruikers in contact kunnen komen met professionele ontwerpers die alle ins en outs van het Wix-ecosysteem kennen. Door lid te worden van de Arena als freelance ontwerper, krijg je de mogelijkheid om nieuwe klanten te vinden, exclusieve traktaties van Wix te krijgen, inclusief maandelijkse beloningen en premium ondersteuning, krijg je als eerste toegang tot nieuwe Wix-functies en meer.
 • WixEd is een onderwijsprogramma voor Wix-gebruikers die hun eigen webdesignbedrijf willen starten. Het programma is volledig gratis en staat open voor iedereen – het enige collegegeld dat vereist is, is je talent en toewijding.

Corvid door Wix

Corvid by Wix is ​​een geavanceerd open ontwikkelingsplatform dat wordt gebruikt om professionele webapplicaties te creëren. Het platform vereist geen kennis van basisprincipes van coderen of eerdere expertise op het gebied van webdesign om er krachtige web-apps mee te lanceren. Alle tools worden hier op één plek geleverd – kies gewoon de tools die u nodig heeft voor uw project en begin aan de ontwikkeling ervan.

Wix Corvid

De interface van de app-builder is intuïtief en logisch gestructureerd. Het biedt de oplossingen en richtlijnen om bepaalde acties uit te voeren, waarvan de combinatie resulteert in het creëren van een werkende, volledig uitgeruste applicatie. U kunt bijvoorbeeld een database met elke inhoud maken en deze eenvoudig toevoegen aan een webpagina in plaats van handmatige inhoudinvoer. Het is ook mogelijk om indrukwekkende webeffecten te creëren om ze verder in uw project te integreren.

Wat professionele webontwerpers betreft, heeft Corvid hen ook veel te bieden. Hiermee kunnen ze hun front-end ontwikkelvaardigheden verbeteren, honderden UI-elementen gebruiken en wijzigen zonder de codeflexibiliteit te beïnvloeden. Bovendien kunt u de online IDE van Corvid gebruiken of besluiten om in uw eigen omgeving te blijven werken, met behulp van de broncontroletools en de code-editor van uw keuze. Je apps worden veilig opgeslagen in een veilige Wix Cloud die wordt geleverd met een serverloze Node.js. Met Wix Corvid API’s kunt u dus de gebruikerservaring aanpassen via de inzet van de beste marketingtools die nodig zijn om de acties en het gedrag van app-gebruikers te volgen.

Ascend by Wix: geavanceerde alles-in-één bedrijfsoplossing

Met de gevorderden Ascend by Wix-oplossing, uw zakelijke tools komen nu allemaal op één plek beschikbaar. De unieke gratis tool die onlangs is geïntroduceerd door de websitebouwer, bestaat uit 20 producten die u effectief kunt gebruiken om uw bedrijf te starten, te beheren en te laten groeien, klantenbestand op te bouwen en uw diensten of producten op het web te promoten.

De tool maakt niet alleen alle verkoopprocessen maximaal geautomatiseerd, maar verbetert ook uw SEO-strategie en helpt klantgedrag te volgen dankzij de implementatie van uitgebreide en volledige data-analyse. Alle tools in de set zijn gecentraliseerd en kunnen met één klik worden bediend vanaf één plek.

Dankzij Ascend kunt u effectief contact maken met klanten door de volgende tools te gebruiken:

 • Formulieren – helpt u de contactgegevens te krijgen die u verder kunt toepassen voor marketingdoeleinden (e-mails, getuigenissen van klanten, leads enz.);
 • Live chat – maakt het mogelijk om 24/7 in contact te komen met de klanten in de online modus;
 • Postvak IN – helpt tijd en moeite te besparen door alle inkomende klantcommunicatiegegevens bij de hand te houden (dit kunnen e-mails zijn, live chatdiscussies, formulierinzendingen, bestel- of boekingsverzoeken, antwoorden, vragen en wat niet);
 • Neem contact op met Manager – vereenvoudigt het contactbeheerproces door de informatie van uw klanten effectief in afzonderlijke bestanden te ordenen (deze kunnen persoonlijke gebruikersinformatie, contactgegevens, notities, bestandsbijlagen, labels enz. bevatten.).

Om de tijd die u en uw klanten besteden aan onderlinge communicatie en interactie te optimaliseren, geeft Ascend toegang tot de lijst met functies waarmee u dat gemakkelijk kunt doen, namelijk:

 • Automatiseringen – de functie, die alle herhaalde acties en stappen die u maakt geautomatiseerd maakt (zoals bijvoorbeeld het verzenden van “Dank u” of “Welkom” berichten). De functie kan u helpen het websiteverkeer effectief te laten groeien zonder al te veel tijd te investeren;
 • Facturen – laat toe om automatisch de facturen te genereren voor elke bestelling;
 • Prijsopgaven – laat u automatisch de geaccepteerde prijsopgaven genereren om uw moeite en tijd niet te verspillen;
 • Workflows – de functie, waarmee u de prioriteiten voor projecten of verkooptrechters kunt instellen om uw workflows te optimaliseren en effectief samen te werken met de teamleden;
 • Taken & Herinneringen – helpt u uw taken onder controle te houden, herinneringen bij te houden en andere soortgelijke problemen onder controle te houden om de deadlines te halen.

Lijkt de Ascend-functie een must-have voor jou? Open het dan in uw website-dashboard in de “Klant manager‘Of’Marketinghulpmiddelen”Secties en activeer het met een paar klikken.

Wix-hosting

Aan het begin van zijn ontwikkeling hostte Wix zijn servers in de datacenters van de VS, Europa en Australië. Sinds 2014 heeft het bedrijf echter al zijn platforms overgebracht naar de Amazon-cloudhosting. Het maakt dus niet uit in welk land een gebruiker nu een website maakt – het zal nog steeds met dezelfde snelheid over de hele wereld toegankelijk zijn.

Elke nieuw gemaakte website wordt automatisch opgeslagen op de Wix-cloudhosting. Deze website krijgt automatisch een gratis abonnement, 500 MB schijfruimte en 1 GB bandbreedte. Dit is meer dan genoeg om alle functies van een websitebouwer te testen.

Laten we eens kijken hoe snel Wix-hosting is, zo snel laden de websites die door gewone gebruikers zijn gemaakt. We zijn het er maar over eens dat de laadsnelheid niet alleen handig is voor een gebruiker, maar ook een van de meest cruciale factoren voor de zoekmachines.

Ik heb hiervoor een nieuwe website gemaakt met een gratis abonnement. Om de experimentele integriteit te behouden, bestond deze website slechts uit één lege pagina om de impact van inhoud en afbeeldingen op de snelheidsresultaten te vermijden.

Opmerking: hoewel er geen inhoud op de website is, bedroeg de grootte van de geladen pagina 1,3 MB vanwege de beschikbaarheid van interne systeemextensies.

Wix Hosting Speed ​​Test (juli 2019)
Serverlocatie testenTest # 1
Laad snelheid
Test # 2
Laad snelheid
Test # 3
Laad snelheid
Gemiddelde
Laad snelheid
Dallas, TX, VS.2,27 s2,37 s2,24 s2,29 s
San Jose, CA, VS.2,88 s2,97 s2,91 s2,92 s
Melbourne, Australië2,92 s2,92 s2,98 s2,94 s
Stockholm, Zweden1.69 s1,78 s1.62 s1,70 s
Totaal gemiddeld2,44 s2,51 s2,44 s2,46 s

De testresultaten toonden aan dat de De gemiddelde laadtijd van een website op basis van de Wix-hosting in de VS, Europa en Australië bedroeg ongeveer 2,46 seconden (dat is sneller dan 55% van de rest van de sites).

Dit is een behoorlijk mooi resultaat voor een webpagina die is gemaakt in een websitebouwer. Daarom ben ik, voor al die gebruikers die nog steeds van mening zijn dat Wix-hosting misschien traag is, bereid te zeggen dat dit niet het geval is. Test het systeem en verzeker uzelf ervan.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:550
Professionele sjablonen:&# x2714; JA
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Adaptief ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE

Naar onze mening biedt Wix enkele van de beste sjablonen op de markt. Hun ontwerpers werken de bibliotheek voortdurend bij. Er zijn honderden prachtige thema’s in meer dan zeventig branchecategorieën: Zaken en diensten, muziek, entertainment, fotografie, online winkel, persoonlijk en nog veel meer.

Er zijn ook blanco sjablonen – u kunt helemaal opnieuw beginnen of een lege lay-out kiezen. Voor kleine projecten en tijdelijke sites hebben Wix-ontwerpers een verzameling fantastische sjablonen van één pagina getekend.

Natuurlijk zijn de voordelen nooit het volledige verhaal, en je moet weten dat er een aanzienlijk nadeel is aan alle Wix-sjablonen – u kunt halverwege het bewerkingsproces niet van sjabloon wisselen, dus denk hier goed over na voordat u beslist welke sjabloon voor u de juiste is. Dit is waarschijnlijk een van de meest voorkomende Wix-klachten.

Wix-sjablonen

De bouwer laat je niet van sjabloon wisselen vanwege het bovengenoemde bewerkingsprincipe ‘absolute positionering’. Omdat ze u volledige controle geven over het uiterlijk van de site, is het simpelweg onmogelijk om uw instellingen en inhoud over te zetten naar een nieuwe sjabloon. Websitebouwers die schakelen tussen sjablonen mogelijk maken, gebruiken het ‘boxmodel’ waarmee u uw inhoud eenvoudig van de ene sjabloon naar de andere kunt overbrengen.

Mogelijk ziet u ook:
Voorbeelden van blog-websites aangedreven door Wix.
Verzameling van online winkels gemaakt met Wix.
Portfolio-websites van echte gebruikers gebouwd met Wix.

4. Is Wix SEO-vriendelijk?

Of je van plan bent om erachter te komen hoe u kunt overschakelen van WordPress naar Wix of gewoon uw website effectief op het web wilt promoten, de kennis van een goede SEO-optimalisatie is een must. SEO-optimalisatie is een complexe set van on-page en off-page website-beheer. Wat betreft de off-page optimalisatie, maakt het eigenlijk niet uit welke websitebouwer je gebruikt – het hangt allemaal af van je vaardigheden.

Maar als het gaat om de on-page SEO, maakt Wix het mogelijk om het op de beste manier te realiseren tussen andere websitebouwers. Het is echt ingewikkeld om in dit opzicht op te vallen. Het enige aspect dat hier kan worden verbeterd, is het creëren van comfortabele omstandigheden om met SEO-instellingen te werken. Wix-ontwikkelaars hebben uitstekende resultaten behaald in dit proces.

Wix SEO WIZ

Wix heeft een zeer nuttige tool, die nieuwkomers zou moeten aanspreken. Dit is SEO Wiz (het is beschikbaar in de “Beheer” sectie). U kunt hier SEO-parameters instellen met stapsgewijze instructies om belangrijke nuances niet over het hoofd te zien. U kunt ook applicaties van de AppMarket installeren om statistieken en verschillende aangrenzende tools bij te houden om de standaardfunctionaliteit van het systeem te verrijken, zoals apps voor marketing en sociale netwerkintegratie, instellingen voor e-maildistributie, pop-upvensters, terugbelopdracht en knoppen voor online consultants. We raden aan deze tools te gebruiken wanneer dat nodig is.

Wix - SEO Wiz

Voor gevorderde gebruikers houdt Wix het grootste deel van het SEO-werk op de pagina zelf bij. Dit zijn de belangrijkste SEO-instellingen van Wix-website builder die u handmatig kunt bewerken:

 • Metatags van pagina (titel, beschrijving enz.);
 • Alt-tekst (verplicht voor afbeeldingen van website);
 • Heading tags (H2-H7 maken het mogelijk om een ​​leesbare en SEO-vriendelijke inhoud te maken);
 • Ankerlinks (u kunt uw link toevoegen met de tekst die u nodig heeft);
 • Redirecting Tools (301 redirects tussen domeinen, platforms en binnen Wix);
 • Voeg Google Analytics System toe;
 • Site verificatie (voor andere analytische systemen).

Om een ​​normale ranking van zoekmachines voor webpagina’s te garanderen, moet u in eerste instantie zorgen voor het vullen van een website met unieke thematische inhoud. U kunt dit in geen enkele websitebouwer vermijden. Maak de lijsten met trefwoorden op voor elke pagina en neem ze gelijkmatig op in de hoofdtekst van het artikel om spam te voorkomen. Vul vervolgens handmatig metatags in voor elke pagina. U kunt dat doen in een overeenkomstige menucategorie van de SEO-sectie. Het is moeilijk om hier iets door elkaar te halen: elk menupunt wordt geleverd met tips en u kunt ook een voorbeeld bekijken van hoe uw website eruit zal zien in de zoekresultaten van de zoekmachine. Dit is praktisch en handig.

Wix SEO

Dus, is Wix goed voor SEO? – Absoluut ja: dankzij de SEO Wiz maakt Wix het mogelijk om SEO-instellingen op een veel grotere manier te bewerken dan andere websitebouwers. Het verschil is dat dit proces hier erg handig is. U zult de basis kunnen leggen voor uw projectsucces, genietend van de aantrekkelijke interface van het systeem. Vergeet niet uw website toe te voegen aan de Google-zoekconsole nadat deze is gepubliceerd. Dit zal de indexering versnellen.

Mogelijk ziet u ook:
Hoe u uw Wix-website kunt vinden en goed kunt rangschikken op Google.

5. Klantenservice

Wix biedt een zeer gebruiksvriendelijke interface, veel aanwijzingen en aanwijzingen. Elk bewerkbaar element in uw ontwerp bevat een vraagteken – klik er gewoon op voor meer informatie en praktisch advies. Leer terwijl je bouwt. Als u ernstige problemen tegenkomt die u niet zelfstandig kunt oplossen, kunt u altijd naar hun gaan Ondersteuning’s centrum of Forum. Daar zijn al veel vragen gesteld en beantwoord.

De kennisbank bevat talloze instructievideo’s en stapsgewijze zelfstudies die in eenvoudige taal zijn geschreven. U kunt ook rechtstreeks via e-mail contact opnemen met een Wix-expert.

6. Prijsbeleid

Wix heeft afzonderlijke plannen voor standaard- en zakelijke / eCommerce-websites. Er is een gratis nooit aflopend plan, waarmee u de functieset van het systeem gratis kunt testen en zelfs uw vaardigheden kunt oefenen, terwijl u eenvoudige projecten voor persoonlijk gebruik maakt. Als u zich echter richt op de ontwikkeling van complexe, volledig uitgeruste websites, kunt u overwegen om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. De standaard Wix-plannen zijn dus als volgt: Combo ($ 13 / maand), Onbeperkt ($ 17 / maand), Pro ($ 22 / maand) en VIP ($ 39 / maand).

prijs

Over zakelijke en e-commerceplannen gesproken, ze omvatten: Business Basic ($ 23 / maand), Business Unlimited ($ 27 / maand), Business VIP ($ 49 / maand) en Enterprise ($ 500 / maand). Alle Wix-abonnementen omvatten de functie voor online betalingsacceptatie, meer opslagruimte, verschillende betalingsmethoden, aangepaste domeinnaamverbinding, afwezigheid van Wix-advertenties en andere cruciale functies. Welk plan u ook kiest, het zal 100% commissievrij zijn, wat ook veel uitmaakt voor ondernemers.

prijs

Als u een betaalde app van derden van de App Market gebruikt, wordt de vergoeding bovenop de standaard Wix-vergoeding in rekening gebracht.

Alle Wix Premium-abonnementen bevatten gratis hosting en domeinverbinding, opslag (van 500 Mb met ‘Connect Domain’ plan tot 20 Gb met ‘VIP’ plan), ingebouwde Google Analytics en Premium Customer Support.

Als u niet tevreden bent met de Wix-service, ontvangt u mogelijk binnen 14 dagen na uw betaling een terugbetaling. Maar er moet worden opgemerkt dat in dit geval uw website wordt gedowngraded naar het gratis abonnement. Alle inhoud die u heeft gepubliceerd, blijft behouden.

Wix-promotiecodes en kortingen die werken

Eigenlijk is er een kans om meer te besparen bij het gebruik van Wix, voornamelijk door middel van promocodes. Hier doet zich echter het probleem voor, terwijl u nauwelijks promotiecodes zult vinden die echt op internet werken. Wanneer u betaalt voor het plan dat u heeft gekozen, ziet u het veld met de promotiecode waarmee u de korting kunt krijgen.

Als je geluk hebt een werkende promotiecode te vinden, zal het voor iedereen een echte verrassing zijn, omdat deze kortingen vaak worden aangeboden door nepdiensten om de aandacht van gebruikers te trekken. Als gevolg hiervan verspilt u mogelijk uw tijd, moeite en geld aan het zoeken naar dergelijke promotiecodes en krijgt u niets. Als je het niet gelooft, voer dan gewoon een Google-zoekopdracht uit en zorg dat je er zeker van bent! Gelukkig is er een beter alternatief waarmee u veel kunt besparen bij het gebruik van de Wix-voordelen.

Wix-kortingen: hoe u groot kunt besparen

Het kiezen van Wix voor uw webdesign-inspanningen is zeker een geweldig idee, maar als u echt veel wilt besparen, is het logisch om over te schakelen naar het betaalde abonnement. Hoewel de gratis versie van Wix vrij genereus is, is het niet genoeg om een ​​professioneel ogende website te maken. Een van de belangrijkste factoren bij het opbouwen van een sterk merk en het laten vinden van uw bedrijf door potentiële klanten is het hebben van een aangepaste domeinnaam.

Lijken de kosten nog steeds duur? Zo ja, neem dan de tijd om te wachten op de officiële kortingen, terwijl u de inhoud van de site beheert. Feit is dat Wix regelmatig kortingen aanbiedt, die soms oplopen tot 50%. In de regel biedt Wix 50% korting die echt werkt voor Unlimited en eCommerce-abonnementen. Met deze kortingen kun je een website of e-store maken $ 6,25 / maand en $ 8,25 / maand respectievelijk.

Wix-korting

Dit is de meest effectieve en, wat er echt toe doet, betrouwbare en veilige manier om gebruik te maken van Wix-services. Bekijk onze updates om uw Wix-korting te krijgen!

7. Voors en tegens

Wix is ​​ongetwijfeld de allerbeste alles-in-één website-builder voor beginners en bekwame webontwikkelaars. Het systeem heeft een indrukwekkende lijst met voordelen die bijdragen aan het succesvolle webontwerpproces en een geweldig resultaat. Evenzo heeft het een paar nadelen die gebruikers moeten weten voordat ze doorgaan met het maken van de website. Hier gaan ze.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface;
&# x2714; Wix ADI en Standard Wix Editor om aan alle behoeften te voldoen;
&# x2714; Mobiel-ready nichesjablonen;
&# x2714; Ruime keuze aan gratis en betaalde widgets beschikbaar in Wix App Market;
&# x2714; Betaalbare prijzen;
&# x2714; Regelmatige kortingen;
&# x2714; Geïntegreerde e-commerce- en blog-engines;
&# x2714; Wix Turbo;
&# x2714; Ascend door Wix;
&# x2714; Kwaliteitsvolle klantenondersteuning;
&# x2714; Corvid door Wix;
&# x2714; Wix SEO WIZ.
✘ Langzame verbindingssnelheid veroorzaakt door meerdere factoren;
✘ Afwezigheid van sjabloonwisseloptie;
✘ Structureel gecompliceerd dashboard vanwege de overbelasting van widgets;
✘ Sommige applicaties die beschikbaar zijn in de App Market hebben twijfelachtige kwaliteit en waarde;
✘ Afwezigheid van code-bewerkingsoptie.

8. Concurrenten

Het onvermogen om code te bewerken en van sjabloon en andere nadelen te veranderen, kan u naar een flexibeler websitebouwer drijven. Als je Wix hebt geprobeerd en er niet in bent geslaagd, of als je iets anders wilt, dan kan een kijkje nemen naar de Wix-alternatieven – de belangrijkste concurrenten onder alle websitebouwers.

Als hierboven vermeld niet genoeg is, volgen hier nog enkele alternatieven voor Wix:

Wix vs uKitWix versus Adobe MuseWix vs SquarespaceWix versus WebydoWix vs WeeblyWix tegen JimdoWix vs uCozWix versus Google SitesWix versus WordPressWix versus WebnodeBandzoogle vs WixInstapage vs WixSitebuilder.com vs WixWix versus GoDaddyWix versus MagentoShopify vs WixWix versus WebflowWix ADI versus Wix Editor

Zijn deze beter dan Wix? Nou, het hangt allemaal af van hoe diepgaand je je site wilt aanpassen en van sjabloon wilt wisselen, naast andere aspecten.

9. Veelgestelde vragen over Wix

Hier hebben we de meest voorkomende veelgestelde vragen over Wix verzameld die nuttig voor u kunnen zijn:

Vraag: Voor wie is het bedoeld?

Antwoord: Wix is ​​een volledig codevrije sitebouwer die is ontworpen voor niet-technisch onderlegde gebruikers. Dankzij de visuele interface kunnen gebruikers verschillende websites maken en beheren zonder coderingservaring.

Wix is ​​een goede optie voor het maken van eenvoudige informatieve zakelijke websites, persoonlijke portfolio’s, blogs, sites van één pagina en ook eenvoudige webwinkels.

Wix heeft ook een aanbod voor freelance ontwerpers. Als je over webdesignvaardigheden beschikt, kun je lid worden van Wix Arena om je talent aan duizenden potentiële klanten te laten adverteren, op zoek naar een professional. Door lid te worden van de Arena krijg je exclusieve traktaties van Wix: maandelijkse beloningen, premium ondersteuning en de mogelijkheid om als eerste toegang te krijgen tot nieuwe Wix-functies, naast andere voordelen.

Vraag: Hoe werkt Wix?

Antwoord: Wix is ​​een cloudgebaseerd systeem waarmee u vanaf elke computer of elk mobiel apparaat een website kunt maken en beheren. Alle gegevens van uw website worden opgeslagen op Wix-cloudservers. Uw website kan worden bewerkt en beheerd, ongeacht met welk apparaat u zich aanmeldt. Het enige dat u nodig heeft, is u aan te melden bij het systeem en uw accountaanmelding (e-mail) en wachtwoord te onthouden.

Vraag: Is het gratis?

Antwoord: Wix heeft een gratis versie die nooit verloopt. Het wordt geleverd met honderden gratis sjablonen, inclusief hosting, een mobielvriendelijke versie van uw site en een basisfunctieset. De gratis versie van Wix biedt voldoende tools om een ​​eenvoudige website op te zetten en te publiceren, en het enige zichtbare nadeel is het onvermogen om een ​​aangepaste domeinnaam en Wix-advertenties aan elkaar te koppelen – alle gratis websites vertonen een vrij opvallende banner bovenaan en onderaan de pagina met de tekst ‘Powered by Wix’.

Dus technisch gezien kun je een site gratis publiceren met Wix, maar het ziet er niet professioneel uit.

Vraag: Kan ik Wix-sjablonen wijzigen?

Antwoord: Wix biedt een indrukwekkende selectie sjablonen in meer dan 70 branchecategorieën. Ze bevatten moderne trends in webdesign en zien er gewoon perfect uit. Het enige frustrerende aan Wix-sjablonen is dat het onmogelijk is om ze te wisselen. Als je eenmaal een sjabloon hebt gekozen, kun je niet meer terug naar de bibliotheek en een andere kiezen. Hoewel dit mogelijk is met Weebly en uKit die het bewerkingsprincipe ‘box’ gebruiken, is het onmogelijk met Wix dat vertrouwt op het ‘absolute positionering’ model.

Het boxmodel plaatst de inhoud van gebruikers in boxen of containers waaruit een sjabloon bestaat, waardoor het mogelijk is om die inhoud van de ene sjabloon naar de andere over te zetten. De benadering voor absolute positionering geeft gebruikers meer vrijheid, waardoor ze visueel tot op de pixel perfecte wijzigingen kunnen aanbrengen en site-elementen overal op het canvas kunnen plaatsen, waardoor het onmogelijk is om die elementen later gracieus over te dragen.

Belangrijke notitie: als u een Wix-website bezit die een volledig nieuw ontwerp nodig heeft, kunt u een nieuwe site maken, uw inhoud handmatig van uw oude site naar uw nieuwe site verplaatsen en vervolgens uw premium-account erop overzetten.

Vraag: Zijn Wix-websites mobielvriendelijk??

Antwoord: Wix is ​​een mobielvriendelijke websitebouwer. De Wix-editor heeft een apart gebied waarin u de sjabloon kunt aanpassen voor mobiele weergave. De mobiele en desktopversies zijn afzonderlijk ontworpen op basis van dezelfde sjabloon; al uw wijzigingen in de mobiele editor hebben geen invloed op uw hoofdsite. Het is echter belangrijk om te vermelden dat u één website heeft, wat betekent dat u niet beide versies van de site hoeft bij te werken. Door uw desktopsite bij te werken, werkt u ook de mobiele look bij.

Vraag: Is Wix SEO-vriendelijk?

Antwoord: Als je het mij vraagt, is het goed voor SEO – ik zal het je zeker zeggen. Wix heeft een krachtige ‘SEO Wiz’ -tool die u door het hele proces van een correcte SEO-configuratie leidt. Sommige gebruikers geven Wix de schuld dat het SEO-problemen heeft, maar het echte probleem zit in een verkeerd basisbegrip van SEO (hoe metatags, pagina’s en afbeeldingenbeschrijvingen in te vullen). Het gebruik van Wix in termen van SEO heeft geen verschillen met het gebruik van een andere websitebouwer of CMS.

Vraag: Kan ik mijn Wix-site op codeniveau bewerken?

Antwoord: Sites die met Wix zijn gemaakt, tonen hun broncode niet, dus u kunt de gegenereerde bron niet handmatig bewerken. Maar u kunt de Wix Code-interface gebruiken om een ​​extra code in te voegen of om een ​​webtoepassing te maken.

Vraag: Waarom is mijn website aangedreven door Wix zo traag?

Antwoord: Wix-websites werken vrij snel, wat wordt bewezen door mijn onderzoek hierboven (in het gedeelte ‘Wix Hosting’). De laadsnelheid van de website hangt direct af van de grootte. Veel afbeeldingen (vooral niet-geoptimaliseerd) kunnen de website zwaar maken en de laadsnelheid vertragen. U moet dus zorgvuldig een visuele inhoud voor uw site selecteren en deze optimaliseren voordat u deze uploadt.

Vraag: Is Wix goed voor e-commerce?

Antwoord: Ja, Wix heeft een gespecialiseerde eCommerce-module waarmee u een prachtige webwinkel kunt creëren. Het maakt niet uit hoeveel goederen u van plan bent te verkopen – 10 of 1000, de Wix eCommerce-oplossing gaat er op de juiste manier mee om. Houd er rekening mee dat voor het starten van een online winkel een betaald abonnement nodig is. Er is een speciaal ‘eCommerce’ -plan waarmee u uw winkel kunt beheren met een onbeperkt aantal producten.

Vraag: Welk eCommerce-platform gebruikt Wix?

Antwoord: Wix gebruikt geen e-commerceplatforms van derden. In plaats daarvan heeft het zijn eigen krachtige eCommerce-engine, die wordt geleverd met diverse webwinkelontwerpinstellingen, aanpassingshulpmiddelen, nichesjablonen en waarmee het bouwen en lanceren van volledig functionele, voor mobiel geoptimaliseerde eCommerce-websites mogelijk is.

Opmerkingen toevoegen aan Wix-blog?

Antwoord: Het toevoegen van een opmerkingenvenster aan Wix-blog is supergemakkelijk. U kunt kiezen tussen het toevoegen van Facebook-opmerkingen, Disqus-opmerkingen of een app voor opmerkingen van derden, zodat gebruikers hun opmerkingen onder elk blogbericht kunnen achterlaten. Zorg ervoor dat u het opmerkingenvenster onder elk artikel toevoegt. Dat is het.

Heeft u nog andere vragen over Wix? Stuur ons een bericht via het opmerkingen- of feedbackformulier en we zullen proberen een antwoord te vinden met betrekking tot uw probleem.

Is Wix goed?

Zeker ja. Wix is ​​een robuuste websitebouwer met een onberispelijke reputatie. Het bewijs is dat meer dan 150 miljoen gebruikers hun websites met Wix hebben gemaakt.

De meest positieve kanten zijn een geweldige sjabloonselectie, gebruiksgemak en veelzijdigheid. U kunt een website maken van elk type dat u nodig heeft – van een kleine site van één pagina tot een enorme online winkel met duizenden dagelijkse bezoekers.

Dus, weeg de voor- en nadelen af ​​voor het gebruik van dit platform, vergelijk Wix met websitebouwers of test het platform gewoon zelf om een ​​beter idee te krijgen over deze webservice. Je wilt misschien ook Bekijk onze diverse verzameling Wix-voorbeeldwebsites. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan het gebruik van Wix.

Probeer Wix nu

 Het is gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map