1 & 1 IONOS granskning

1&1 IONOS – är en av de största värdleverantörerna i Europa, som har sitt huvudkontor i Tyskland och fungerar bra för små och medelstora företag. Företaget hanterar för närvarande över 8 miljoner kundkontrakt och driver mer än 12 miljoner domäner i sina lokala datacenter som finns över hela världen, som ger toppresultat och säkerhet.


Grundades 1988 och företaget utvecklades snabbt till den mest kända europeiska värdleverantören. De ser sitt uppdrag att tillhandahålla modern teknik, lufttätt dataskydd och tillförlitlig integritetspolicy. Efter sammanslagningen med ProfitBricks 2018, 1&1 IONOS har framför allt ökat sin prestanda för att komma till de senaste digitala teknologierna och därmed visat deras starka fokus på kunder och dedikation till innovativ strategi.

Tjänsten är kraftfull, snabb och säker – rätt vad de flesta företagare behöver för att skapa tillförlitlig webb-närvaro för sina webbplatser. Företaget erbjuder skalbara prestanda med enkel administration och kundsupport dygnet runt.

1. För- och nackdelar

1&1 IONOS ser sitt uppdrag att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet. Precis som alla andra värdleverantörer har företaget sina fördelar och nackdelar som kan ha allvarlig inverkan på användarnas beslut att välja en av planerna som systemet erbjuder. Låt oss ta reda på dem just nu.

1&1 IONOS-fördelar:

 • Fart. 1&1 IONOS levereras med dubbla plattformsteknologier, vilket gör att webbservrar och lagring förblir på samma plattform. Som ett resultat kommer besökare av webbplatsen att ha snabbare prestanda och laddningshastighet.
 • skalbarhet. Systemet kommer att anpassa sig till de växande behoven på din webbplats. Medan din webbplatstrafik kommer att växa, kommer parametrar som minne, parallellbehandlingsfunktioner och RAM också att växa upp.
 • HTTP / 2-protokoll. Företagets servrar kör HTTP / 2-nätverksprotokollet med headerkomprimering för SSL-skyddad trafik. Detta ökar belastningstiderna på webbsidan, vilket bidrar till bättre webbplatsresultat.
 • säkerhet. Systemet erbjuder DDoS-skydd, som skyddar din webbplats från bedrägliga handlingar och hacking.
 • Automatisk skapande av säkerhetskopiering. Med 1&1 IONOS, din version av webbplatsens säkerhetskopia lagras automatiskt på servern under cirka 6 dagar. På grund av det här alternativet kommer du att kunna återställa dina filer i händelse av oavsiktlig förlust.
 • SSL-kryptering och SiteLock-skydd. Vad som helst 1&1 IONOS-plan du kommer att gå för, det kommer med gratis Wildcard SSL-certifikat och SiteLock skadlig programvara.
  Tillgänglighet till prisvärda värdplaner.

Fördelarna som anges ovan gör definitivt 1&1 IONOS är en värdig värdleverantör. Du bör dock inse att företaget också har ett antal nackdelar som du bör känna till för att känna dig på den säkra sidan. De viktigaste gränserna i systemet nämns nedan.

1&1 IONOS-nackdelar:

 • Frånvaro av återförsäljare webbhotell tjänster.
 • Tillväxt av domänpriser efter 6/12 månader.
 • Begränsade bearbetningsmöjligheter för delad värd.

Gränserna är inte riktigt allvarliga, men du bör fortfarande veta vilka nyanser du eventuellt kan stöta på när du använder systemet.

2. Hosting-funktioner

Som en av de mest välrenommerade värdleverantörerna i Europa, 1&1 IONOS täcker ett stort antal användares behov. Systemet har omfattande funktionalitet, verktyg och appar som gör att det sticker ut från mängden. Titta på kärnan 1&1 IONOS-funktioner nu:

 • RailGun CDN. Systemet har ett avancerat RailGun Content Delivery Network, som automatiskt distribuerar din webbplats till dussintals dataservrar över hela världen. Som ett resultat laddas din webbplats snabbt och smidigt från vilken plats som helst i världen.
 • Hosting Manager-app. För att hantera och uppdatera din webbplats när du är på språng kan du installera 1&1 IONOS Mobile Admin-app på din smartphone eller surfplatta. Detta är snabbt, enkelt och effektivt.
 • Användning av avancerade teknologier. Plattformen utvecklas på grundval av de senaste tekniska prestationerna. Den erbjuder den senaste PHP-versionen med 768 MB minnesgräns, vilket säkerställer avancerad prestationsgrad och bidrar till snabbare laddning av din webbplats.
 • Kvalitetsplugins och tillägg. Oavsett värdplan du bestämmer dig för kommer den att levereras med ett omfattande urval av plugins och tillägg för att förbättra din webbplats funktionalitet. Det är upp till dig att välja mellan de mest populära webbhotell-appar som din webbplats kan behöva. Dessa inkluderar Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop etc. Plugins tillhandahålls utan kostnad och är så enkla att integrera att även en nybörjare kommer att klara det på nolltid.
 • Personlig assistent. Värdleverantören erbjuder lokalt team support 24/7/365 för att hjälpa nybörjare att utforska systemet och välja rätt plan. Samtidigt kan du utnyttja en personlig konsult som är redo att ge dig skräddarsydda rekommendationer, tips, online-framgång, teknisk support och andra riktlinjer gratis. Personlig assistent är tillgänglig via chat, direkt telefonnummer och e-post. Det är upp till dig att välja det lämpligaste alternativet.

3. Prestanda

Efter att ha gått samman med ProfitBricks, 1&1 IONOS fortsätter att arbeta med systemutveckling och förbättring av värdupplevelsen för sina kunder. Företaget erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som gör att systemet sticker ut från mängden och bidrar till förbättrad systemprestanda.

Användningen av HTTP / 2-nätverksprotokoll, skalbarhet, dubbla plattformsteknologier, RailGun CDN och integrerade plugins av kvalitet bidrar till att öka laddningstiden för webbplatser från alla delar av världen och säkerställa avancerad webbplatsprestanda.

1and1 datacenter

Systemutvecklarna fortsätter arbeta med sina regelbundna uppdateringar, medan kundtjänst dygnet runt gör sitt bästa för att fixa de problem som användare ibland möter. Systemet erbjuder en mångfald av värdplaner och en webbplatsbyggare out-the-box.

Företaget tillhandahåller också integrerade verktyg för att öka din framgång online. Dessa inkluderar SEO och marknadsföringsverktyg, lokala och online synliga inställningar, professionella kommunikationsalternativ osv.

Läs också: Hur man kontrollerar webbhotell.

4. Säkerhet

Säkerhet är en av funktionerna 1&1 IONOS utmärker sig kl. Varje webbplats som är värd för systemet får utan tvekan skydd mot skräppost och en uppsättning specialåtgärder för att öka säkerheten för data som den innehåller. Företaget tillhandahåller DDoS-skydd som förhindrar obehörig åtkomst från tredjepartsanvändare.

Alla planer inkluderar ett gratis Wildcard SSL-certifikat och SiteLock-skydd mot skadlig programvara för extra säkerhet. Det är för närvarande tillgängligt för Pro- och Expert-planer. SiteLock-verktyget skannar regelbundet dina webbplatssidor för att skydda det från potentiella buggar, hot och sårbarheter.

5. Webbplatsbyggare

1&1 IONOS webbplatsbyggare är positionerad som en företagstjänst. Det är baserat på WYSIWYG-redigeraren. Det är inte en hemlighet att marknaden överflödar liknande lösningar. Avancerade märken som Wix, uKit, Squarespace etc. är de mest populära nischkonkurrenterna. Kan en tjänst skapas som tillägg till major 1&1 Trender för IONOS-webbplatsbyggare, motverka något åt ​​dem? Låt oss upptäcka det!

Enkel användning

För de användare som känner till detaljerna för att använda webbplatsbyggare med visuella redigerare, 1&1 IONOS verkar enkelt och förståeligt. Gränssnittet för WYSIWYG-redigeraren är standard för tjänster av denna typ.

Det finns ingen önskan att berömma eller kritisera det på grund av dess ergonomi eftersom det liknar dussintals liknande tjänster. Det har en gemensam klassisk struktur. Tjänsten fungerar bra för nybörjare.

1 och 1 webbplatsredaktör

Dashboard ergonomi är medioker, Även om alternativens sektionsstruktur är ganska logisk. Låt oss beskriva det på följande sätt: när du använder en instrumentpanel får du en känsla av att elementen inte finns på deras platser. Detta påverkar inte den enkla uppfattningen, men det skulle vara trevligt att ändra det.

Generellt levereras instrumentpanelen med flera block och information, vilket är värdelöst för en nybörjare. Dessutom är vissa avsnitt tomma medan andra är överbelastade.

Det är möjligt att vänja sig det på flera timmar, det är inte ett problem. En visuell redigerare skiljer sig inte i sin stil eller lockelse, men den skapar ett behagligt intryck på grund av dess funktionalitet och användarvänlighet.

1&1 IONOS bidrar till ett trevligt arbetsvillkor – du hittar inga smyckningstrick här, allt är strikt och praktiskt.

Funktionsuppsättning och flexibilitet

1&1 IONOS-funktionsuppsättning distribueras mellan en instrumentpanel med dess allmänna organisationsinställningar och ett arbetsområde som används för att skapa webbplatssidor, det vill säga en visuell redigerare.

Det är intressant att redan innan du öppnar instrumentpanelen för att registrera dig med systemet, kommer det att erbjuda dig att konfigurera formatet, fylla i uppgifterna och publicera ett visitkort för klienter. Detta kommer att vara ett tillfälligt visningsfönster som kommer att användas tills du publicerar hela versionen av din webbplats.

Redaktörens alternativ är på en hög nivå på grund av den rika uppsättningen av widgetar och användbara motsvarande verktyg.

Strukturen för en aktiemall kan ändras helt – du kan lägga till rader och kolumner i varje sektion och justera deras positioner och storlekar efter behov. Sedan kan du lägga till alla widgetar i varje blockruta. Så här är en 1&1 IONOS-användare har nästan full kontroll över webbplatsens struktur. Och det är ganska enkelt att göra det – du behöver bara ha smak och förståelse för det mål du vill uppnå.

1 och 1 webbplatsredaktör - global design

Låt oss prata om widgetar. Dessa är element som kommer med små delar av webbplatsens funktionalitet. De läggs till på sidorna genom att dra till de avsnitt eller rutor som krävs.

Alla widgets är grupperade i sju kategorier, inklusive en uppsättning av de mest utbredda elementen:

  • Populär”, Där följande objekt visas som standard: text, bild, ikon, klicka för att ringa, karta, bildreglage, fotogalleri, knapp, HTML, kontaktformulär, stor titel (H1). Uppsättningen av widgets kan ändras under webbdesignprocessen.

1 och 1 widgets populära

  • Grunderna”, Som erbjuder sådana element som text, knapp, avdelare, distans, stora och små titlar (H1, H3), fil, lista, kolumner (från 1 till 4), text och bild.

Grunderna för widgets 1 och 1

  • Media”Med elementen som bild, bildreglage, fotogalleri, ikon, video, SoundCloud, webbplatsöversättare.

1 och 1 widgets media

  • Företag”Som omfattar alternativet klicka för att ringa, karta, OpenTable, E-post, kontaktformulär, PayPal, restaurangmeny, Yelp-recensioner, öppettider, flera platser, kupong, schemaläggning online, betalningstyper, vittnesmål, nyhetsbrevverktyg, Google-kalender, LiveChat, TripAdvisor, Localendar.

1 och 1 widgets-verksamhet

  • Social”, Där du kan hitta Dela, Twitter-feed, Facebook-liknande, Facebook-kommentarer, sociala ikoner, RSS-feed, Disqus-kommentarer, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 och 1 widgets sociala

  • Avancerad”Som erbjuder HTML, navigationslänkar, ordlista, vanliga frågor.

1 och 1 widgets avancerade

  • blogg”Med alla inlägg, senaste inlägg, sökinlägg.

1 och 1 widgets blogg

Med tanke på namnen på widgetar kan du få en tydlig förståelse för att utforma webbplatssidor med 1&1 IONOS. Till exempel fungerar det bra för att lansera webbplatser för restaurang eller café (det kommer med en rätter-meny), turistbyråns webbplatser eller andra företag, vilket innebär behovet av att boka boende, boka tid osv..

Enkelt sagt tillåter tjänsten att skapa mångsidiga typer av affärswebbplatser, som kräver alternativen, som inte finns tillgängliga i varje nischwebbplatsbyggare.

Rubriken på ett arbetsområde kommer med en lista med webbplatssidor en användare kan växla mellan under webbplatsredigeringsprocessen, formatändringsikoner (skrivbords- eller mobilvy), åtkomst till supportavsnittet, webbplatspublicering, webbplatskod (hela strukturen för alla webbsidablock, designerläge), förhandsvisning av webbplatsen och användbara ångra / gör om knappar.

Avsnittet «Sidor» gör det möjligt att lägga till nya sidor och dyka upp fönster till webbplatsen. Menyinföring stöds upp till 3: e nivån. Varje sida kan dupliceras eller döljas.

Från det här avsnittet kan du också aktivera en flerspråkig funktion på din webbplats. Lägg bara till ett nytt språk så får du omedelbart översatt version av din webbplats. Flaggan överst på webbplatsredigeraren visar vilken språkversion som redigeras nu. Väldigt bekväm.

1 och 1 flerspråkigt stöd

Webbplatsåtkomstlösenordet stöds också. SEO-inställningar är standard och innehåller titel / beskrivning / nyckelord.

1 och 1 webbplatsredigerare - sidavsnitt

Det är också möjligt att lägga till din egen HTML / CSS-kod i webbsidhuvudet. Du kan skapa popups med olika innehåll, inklusive välkomst, kontakta oss, marknadsföring eller försäljning, besök oss, liksom oss på sociala nätverk, mer information, ny butiksprodukt osv..

Det är möjligt att ställa in en mall för varje popup (storlek, animation, färg, typsnitt etc.) och innehållet i den.

Avsnittet “Innehåll” kommer med fillagring (bilder och andra filtyper lagras separat), allmän affärsinformation som kan redigeras på en webbplats (sociala nätverksprofiler, adress, telefon etc.), affärsprofil (beskrivning av företagets resultat, tjänster etc.). Det är också möjligt att importera innehåll från externa källor här.

Avsnittet “Anpassa” har imponerat mig med en sällsynt möjlighet att skapa regler för att matcha olika scenarier. Du kan också använda readymade-regelmallar, till exempel det första eller upprepade användarbesöket, specialerbjudanden, evenemang och helgdagar, meddelanden, aviseringar osv..

Du kan till exempel aktivera snö som faller på din webbplats på nyårsafton, automatisk hälsning av nybörjare eller omdirigera dem till en speciell sida vid ett visst tillfälle.

Varje regelmall har ett förhandsgranskningsalternativ.

1 och 1 webbplatsredigerare - anpassa avsnittet

Du kan också lägga till det obegränsade antalet egna regler och bilda dem ur kombinationen av flera triggers som enhet, plats, tid, besök, kampanj-URL.

Du kan ställa in händelsedesignen genom att kombinera följande element: ny rad, meddelandefält, popup, JavaScript, specialeffekt. Upprättande av regler i 1&1 IONOS är en intressant och användbar sak för marknadsföring och interaktion med användare.

I avsnittet “Blogg” kan du ställa in nyhetsflödesvisningen på webbplatsen. Lägg till nya inlägg, importera dem via RSS, konfigurera SEO och visningsformat för varje material.

En blogg har anständigt utseende, även om dess funktionalitet är något begränsad och inte når upp till nivån på specialiserade plattformar: det finns ingen schemalagd artikelpubliceringsfunktion eller ett sökfilteralternativ här (alla visas i Blogghanteraren i beställning av inlämning till webbplatsen).

Du kan emellertid ställa in detaljerad design av bloggflödet genom att välja en av tre mallar, färger, bakgrund osv.

I allmänhet 1&1 IONOS-blogg fungerar bra för att hantera din egen dagbok eller som ett tillägg till din företagswebbplats – nyheter, lifehacks, beskrivning av produktnyanser erc.Det kommer att vara olämpligt att hantera en stor nischblogg.

Avsnittet “Inställningar” döljer många mångsidiga parametrar som har grundläggande betydelse, såsom allmänna artiklar som ikoner (sociala nätverk, favicons), webbplatsspråk, information om domännamnet och massor av SEO-relaterade aspekter, inklusive omdirigeringar, HTML-kod tillgänglig i rubriken och metataggar för hela webbplatsen.

Det här är också platsen, där du kan hitta säkerhetskopieringslagring filtrerad efter datum, sekretessinställningar (varning om cookie-användning och sekretesssida) och 404-sidanpassning. Backup \ återställningsfunktionen kommer att vara till stor hjälp under tematiska kampanjkampanjer (till exempel julafton eller Black Friday Sale), när du behöver göra tematiska designändringar. Säkerhetskopiera bara din webbplats före kampanjen och återställ den efter datumet. Det sparar verkligen din tid.

Arbetar med webbplatsredigerare

Låt oss beskriva allmänna principer för att använda arbetsområdet för WYSIWYG-redigeraren nu. Till att börja med förtjänar det verkligen uppmärksamhet på grund av dess rikliga alternativ.

Varje webbsida består av avsnitt fyllda med widgetar – det här är hur webbdesign och struktur bildas här.

1. Genom att klicka på «+» -knappen mellan de närliggande avsnitten kan du lägga till ett block med en färdig design av olika profiler, inklusive intro, funktioner, om, logotyper, textblock, team, restaurang, vittnesmål, kontakta oss, marknadsföring, planer, social, hemsida, sidfot.

1 och 1 webbredigerare lägger till en widget

2. Varje kategori av nya avsnitt innehåller 5-10 varianter av innehållspresentation. Deras designkvalitet är på toppnivå och det finns inget behov att anpassa någonting på egen hand.

3. Du måste bara fylla i webbsidor med dessa avsnitt i önskad ordning och ersätta demoinnehållet med ditt eget för att få en väldesignad modern webbplats.

4. Detsamma gäller färdiga mallar. Du kan ändra vilket element som helst i dem vid behov, men det är också möjligt att publicera en tilltalande webbplats med en malldesign på en kväll, vilket sparar mycket tid.

5. När du klickar på något element eller block kommer du att se en layout och tillgängliga inställningar. I det vänstra hörnet finns det alltid «RAD»Ikon, som ger åtkomst till avsnittets inställningar:

 • lägg till nya rader / kolumner,
 • ändra webbplatsdesign (färg, bakgrund, video, dimensioner, nyanser och avstånd),
 • visa animationer (8 varianter),
 • göm dig på enheten (mobil, surfplatta, stationär),
 • HTML-kodredigering,
 • inställt som ankare,
 • kopiera eller till och med radera ett block.

6. När du markerar bilder eller text ser du en meny för bildval eller en ganska bekväm textredigerare.

1 och 1 webbplatsredigerare - rad

7. Det finns också detaljerad statistik, länkar till användbara tjänster och resurser. Dessutom kan du ladda ner en applikation som låter dig hantera din webbplats från vilken mobil enhet som helst (iOS / Android).

I allmänhet 1&1 IONOS-funktionsuppsättningen är kraftfull och överskrider den för de flesta medelstora webbplatsbyggare som används för att skapa affärswebbplatser.

Förresten tillåter en redaktör lägga till produkter och acceptera betalningar, men det finns ingen mening med att analysera plattformen som en tjänst för att bygga en onlinebutik – eCommerce-alternativ är mediokra här och de ligger till och med under medelnivån. Systemet har en anständig bloggmotor.

När det gäller att arbeta med målsidor, saknar tjänsten något flera stora widgetar och en möjlighet att hantera detaljerad omvandlingsstatistik från instrumentpanelen. 1&1 IONOS utmärker sig med sin huvudsakliga specialisering – affärswebbplatser. Det finns inga uppenbara nackdelar i detta scenario.

Designs

Du får cirka 350 mallar som är indelade i nio kategorier. Det är också möjligt att välja en tom mall för att skapa ett tema från grunden.

Såvitt alla mönster består av färdiga avsnitt och redigeringswidgets med demoinnehåll, är det vettigt att skapa en mall på egen hand som du har en tydlig förståelse av ditt slutliga mål. Detta är ett säkert sätt att få individuell design.

1 och 1 mallar

Mallkvalitet definieras av utformningen av redigeringselement och uppsättningen färger / bilder / teckensnitt. Det är på en anständig nivå – en webbplatsbyggare är fokuserad på att uppnå ett tilltalande resultat.

Varje mall kan visas i förhandsgranskningsläget. Vilken webbplats du kommer att lansera med 1&1 IONOS, det kommer att vara lyhört. Designanpassning är också kraftfull här – bortsett från sätten att arbeta med webbsidestrukturen som beskrivs ovan finns det ett separat avsnitt för globala webbdesigninställningar.

1&1 IONOS-utvecklare följde designenhetens strategi. Detta gör det möjligt att undvika dissonansen mellan designen av identiska webbsideselement.

Du kan ställa in parametrarna för text, knappar, rader och bakgrunder för hela webbplatsen genom att ställa in allmänna hanteringsregler för varje nytt element.

6. Kundsupport

1&1 IONOS erbjuder 24/7/365 kundsupport som är användarvänligt och redo att svara på alla förfrågningar inom kortast möjliga tid. Om du har problem med valet av planen kan du också nå företagets experter för att få ett professionellt råd. Bortsett från detta finns det ett informativt hjälpcenter, som finns i artiklar, instruktioner och rekommendationer om värdens produkter och tjänster.

En av företagets mest utmärkande egenskaper är en möjlighet att komma i kontakt med en personlig assistent, som kommer att erbjuda dig professionella rekommendationer, tips och annan hjälp helt gratis. Du kan kontakta konsulten via chatt, e-post eller telefon. Det finns också återuppringningstjänsten, som erbjuder kunder att lämna sina telefonnummer att kontakta vid behov.

7. Prissättningspolicy

Värdleverantören erbjuder tre prissättningsplaner, alla medföljer gratis domänanslutningsalternativ, Wildcard SSL-certifikat och support 24/7. Varje plan tillägg inkluderar andra funktioner, nämligen:

 • Företag – för en webbplats eller ett projekt ($ 1 / månad under 12 månader, sedan $ 8 / månad) – 100 GB lagring, 25 databaser, 25 e-postkonton osv .;
 • Proffs – För större webbprojekt ($ 1 / månad under 6 månader, sedan $ 10 / månad) – 250 GB lagring, 100 databaser, 100 e-postkonton, SiteLock-skydd mot skadlig programvara etc.;
 • Expert – för flera stora webbprojekt ($ 1 / månad under 6 månader, sedan $ 14 / månad) – 500 GB lagring, 500 databaser, 500 e-postkonton, SiteLock skadlig programvara, RailGun innehållsleveransnätverk etc..

När det gäller att välja de mest lämpliga värdstyperna, 1&1 IONOS innehåller följande alternativ:

 • Delad värd, som har tre skalbara planer med flera funktioner, extra säkerhetsåtgärder, kundsupport dygnet runt, gratis domännamn som ges i 12 månader och SSL-kryptering.
 • VPS-värd som ger en möjlighet att välja mellan fyra planer och ger obegränsad trafik, SSL-certifiering, tillräckligt med lagringsutrymme, RAM, CPU-utsläpp som växer när du uppgraderar till högre planer.
 • WordPress-värd, som ger tre tillgängliga planer, säkerställer enkel webbplatsutveckling och specialiserad kundsupport.
 • Molnvärd som gör det möjligt att välja mellan sju planer, kan uppgraderas / nedgraderas beroende på hur mycket lagringsutrymme du behöver och erbjuder intrångsdetekterande åtgärder samt säkerhets- och evenemangshanteringssystem.
 • Dedikerad värd tillgängligt på 12 servrar, som levereras med SSL-certifiering, support 24/7 och olika RAM-storlekar som sträcker sig mellan 16 och 192 GB.

Kostnaden för 1&1 IONOS-planer för webbplatsbyggare är följande (inklusive en 6/12-månaders prenumeration och separat förlängning av en vald plan):

 • Grundläggande ($ 1 / månad under 6 månader, sedan $ 7 / månad) – professionella mallar med fördesignat innehåll, 1 gratis domän- och e-postkonto, widgets för sociala medier;
 • Företag ($ 1 / månad under 12 månader, sedan $ 10 / månad) – professionella mallar med fördesignat innehåll, 1 gratis domän och 5 e-postkonton, sociala medier och affärswidgets, flerspråkigt verktyg;
 • Proffs ($ 1 / månad under 6 månader, sedan $ 20 / månad) – professionella mallar med fördesignat innehåll, 1 gratis domän och 10 e-postkonton, sociala medier och affärswidgets, flerspråkigt verktyg, skräddarsytt innehåll, SEO-tutorials, e-postmarknadsföringsverktyg.

Poängen

1&1 IONOS är Europas största värdleverantör, som med rätta förtjänar att ringas en av de bästa i sin nisch. Den avslöjar många funktioner, verktyg och alternativ som betyder mycket för användare som letar efter pålitlig och säker service att vara värd för sina webbplatser med.

Bortsett från att tillhandahålla värdtjänster, erbjuder plattformen också omfattande webbplatsbyggnadsalternativ. Detta gör det möjligt att bygga olika typer av webbplatser, allt från små och upp till stora projekt.

Värdleverantören kommer till ett brett utbud av budgetar, och erbjuder flera prisalternativ att välja mellan. Det är inte ett problem att byta från en plan till en annan om din webbhotell behöver ändras när du arbetar med din affärsutveckling.

Avancerade tekniker som värden erbjuder garanterar avancerad säkerhet, smidig och exceptionell webbplatsprestanda. Dessa funktioner gör 1&1 IONOS det bästa valet för användare som letar efter en säker, skalbar och kraftfull webbhotell.

Börja med 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map