BoldGrid Review

BoldGrid är ett gratis och kraftfullt webbplatsbyggnadsverktyg som är utformat för WordPress användare. En populär dra-och-släpp-redigerare skapades i syfte att skapa och testa sina webbplatser med BoldGrid anpassade molnplattform och sedan överföra dem till valfri värd.


Plattformen kommer inte som en allt-i-ett-lösning. Det betyder ingen värd eller gratis domän i ett paket. Med andra ord kanske du behöver en separat värdkonto eller välj något av de rekommenderade webbhotellleverantörerna från BoldGrid inklusive Bluehost och några andra. Det låter dig ta full nytta av verktyget, medan baslinjefunktioner också kan vara praktiska när det gäller stereotypa webbplatser. Du är fri att implementera olika tjänster, plugins eller appar och testa dem under verkliga driftsförhållanden. Om allt går smidigt kan du använda ditt felfria webbprojekt.

BoldGrid är ett bra alternativ för nybörjare som tar sina första steg inom webbdesign. Det levereras med lättanvänd funktion som gör WordPress-webbplatsbyggnad snabbare och enklare. Erfaren proffs kan också hitta det här verktyget ganska praktiskt tack vare plattformens prisbelönta Inspiration-plugin och andra instrument för att få fram relevant media- och textinnehåll. Den här gången kommer vi att granska alla bra och dåliga saker om BoldGrid. Håll dig uppdaterad för att lära dig mer!

1. Användarvänlighet

Även om BoldGrid är designad för WordPress-webbplatser är mycket lätt att använda tack vare sin dra-och-släpp-redigerare, användarvänliga funktionalitet och vissa andra funktioner som gör det enkelt för nybörjare att hantera webbplatsanpassning, ordna sidstruktur, ändra teckensnitt eller färger samt gå till mer avancerade inställningar för att implementera HTML eller CSS. Att komma igång är också ganska enkelt.

Så här kommer du igång med BoldGrid

Först av allt måste du skapa ett nytt BoldGrid-konto och ange din e-post. När du har klickat på knappen har du tillgång till din WP BoldGrid-installation. Glöm inte att slutföra registreringsprocessen och bekräfta din e-post. Annars kommer ditt konto att löpa ut om två dagar. Dessutom kommer du inte att kunna komma åt plattformen längre.

När bekräftelsen är klar kan du ställa in din WordPress Cloud Platform och få full tillgång till alla BoldGrid-funktioner, med undantag för designexport och vissa andra alternativ som är tillgängliga endast med betalda prenumerationer och planer. Vi kommer att diskutera dem lite längre.

Dra-och-släpp-funktionalitet

Medan BoldGrid utvecklades för WordPress får användare en chans att skapa nya webbplatser för sig själva och för sina kunder tack vare en enkel och lättanvänd drag-and-drop-funktion. Plattformen i sig designades som en avancerad förlängning till WP vilket gör CMS mer omfattande och flexibel tack vare färdiga layouter och anpassade sidor.

boldgrid.com

Vad gäller WYSIWYG-redigeraren gör det enkelt att välja mellan olika anpassade rutnät och lägga till dem på dina sidor. Användare har en chans att justera tabeller och diagram, flera kolumner, mediefiler, rutor, textblock och många fler.

GridBlocks och API

De flesta av er känner till GridBlocks. De är faktiskt samma som användarfärdiga layouter och webbsidesmall som består av olika sektioner och element inklusive textblock, formulär, bilder etc. Det finns ingen anledning att använda kortkoder varje gång du vill ha ett bord eller ett galleri på din sida. Vilken lättnad för alla WordPress-fans!

Plattformen ger full åtkomst till sitt API som kan integreras med Flickr eller Fotolia för att skapa fantastiska portföljer, målsidor eller småföretagssajter med miljontals stockfoton och bilder tillgängliga direkt från din WP-instrumentbräda..

2. Funktioner & Flexibilitet

BoldGrid-instrumentpanelen är identisk med den du kan se i WordPress, men den erbjuder dessutom extra alternativ som gör det möjligt att ställa in webbplatsen på ett snabbt och effektivt sätt. Det är ganska enkelt och välstrukturerat: sidofältet med alternativen, arbetsområdet, tips etc. Det är helt enkelt omöjligt att skruva upp något här.

BoldGrid Review

BoldGrid levererar inte miljoner plugins ur lådan. Plattformen har emellertid en rik uppsättning funktioner som helt kompenserar denna miss. Här är några baslinjeverktyg som du kan behöva under byggprocessen:

 • Enkel formbyggare – verktyget låter dig bygga ett anpassat formulär för din webbplats och placera dem var som helst på din sida. Användare är fria att välja färdiga formulärlayouter och skapa ett helt nytt avsnitt från grunden med en enkel formredigerare som drivs av NinjaForms.
 • Media på språng – Som det har nämnts tidigare, API-integration med stora lagerbildhubbar gör att du kan bläddra och lägga till foton i farten. Inga redigeringsverktyg eller speciella färdigheter krävs. Klicka bara på fotot, välj den storlek du behöver och låt systemet automatiskt beskära och lägga till bilden på din sida.
 • BoldGrid Editor

 • 100% kompatibilitet – medan BoldGrid inte levereras med massor av widgetar och tillägg kan du fortfarande använda tredjeparts plugins och tillägg. Plattformen är helt kompatibel med varje WP-plugin eller tema både gratis och betalt.
 • SEO – BoldGrid genererar själv SEO-vänlig kod. Du kan välja olika plugins tillgängliga för att öka din webbplats SEO-rankningar. Samtidigt kan du göra ett eget bidrag genom att ställa in sidtitlar, metabeskrivningar, webbadresser osv.
 • Förhandsgranskningsläge – Du kan testa hur webbplatsen fungerar med alla plugins och tjänster aktiverade innan du distribuerar den. Plattformen introducerar en så kallad iscensättningsmiljö där byggprocessen går gradvis. Så du kan testa varje element för att se till att ingenting går fel.
 • Interaktivitet – du är ansvarig för hur alla webbplatselement visas på sidan. Du är fri att skapa nya former och gallerier samt hantera hur de interagerar med besökarna på webbplatsen.

Vi bör också nämna en solid bloggfunktion som gör det enkelt att inte bara skapa nya blogginlägg utan också hantera läsarnas kommentarer, sortera artiklar efter kategorier, lägga till postnummer, meddela användare om nya publikationer, etc. Sammanfattning, här vi har ett ganska kraftfullt och flexibelt WordPress-orienterat webbplatsbyggnadsverktyg med allt du behöver i paketet.

3. Design

BoldGrid erbjuder en uppsättning svar på egna teman samt en möjlighet att välja WordPress-teman från tredje part. Med andra ord kommer användare att ha gott om källor för inspiration. Om du väljer att välja anpassade layouter kan du dra nytta av följande:

 • Alla teman är välorganiserade och sorterade efter kategorier. Du hittar enkelt den som uppfyller dina krav. Valet av teman är tillräckligt stort för att fastighetsmäklare, fotografer, webbdesigners, konstnärer eller musiker ska komma med sina portföljer, målsidor eller webbplatser för små företag. Totalt sett finns det cirka 200 responsiva layouter tillgängliga för BoldGrid-abonnenter.
 • Varje mall har en uppsättning färdiga plugins. Du kommer aldrig att hitta dummitekster och innehåll som “Jag är din sida. Skriv något in ”. Alla block kan anpassas. Alla avsnitt och mediefiler kan användas.
 • Alla teman finns i olika färger, medan plattformen kommer att rekommendera den mest attraktiva färgpallen. Om du har din egen vision om webbplatsstil, skapa din egen pall.

Ovan nämnda funktioner ser mer än tillräckligt för nybörjare att skapa en anpassad design. Erfaren proffs som är angelägna om att gå utöver gränserna, kommer att uppskatta avancerade inställningar med möjlighet att implementera HTML, JavaScript och CSS. De har också en chans att ändra eller ändra anpassade menyer, widgetar eller innehållsområde.

boldgrid.com - anpassa temat

Till exempel måste du ändra rubriken. Klicka på bilden överst på sidan så ser du ett urval av extra kontroller och inställningar som visas runt det avsnitt du behöver anpassa. Du kan välja mellan olika menyikoner samt ändra storlek på sidhuvudelement och bild, lägga till eller ta bort knapp osv.

Att arbeta med mediefiler är också superlätt tack vare bra multimediasupport. Användare kan ladda ner videor och foton från mediebiblioteket eller skapa nya gallerier, samlingar eller spellistor för att organisera filer och undvika röran.

4. Kundsupport

Användare börjar känna BoldGrid-stöd när de har kommit in i instrumentpanelen. En uppsättning igångsatta videoguider och självstudier välkomnar dig in i instrumentpanelen. Vissa av dem saknar viktig information och främjar främst plattformen som säger prenumeranter vad BoldGrid är. Lyckligtvis kan du använda några andra alternativ för att lösa olika problem.

Plattformen har ett supportforum där du kan skicka alla frågor. Det dåliga är att det kan ta en dag eller två för att få svaret. Det goda är att du får professionell hjälp från experter som stöds specialister auktoriserade av BoldGrid.

De av er, som bestämmer sig för att använda BoldGrid tillsammans med dess rekommenderade webbhotell Bluehost, kommer att få ytterligare tillgång till handelschatt, Skype, Support Center och telefon för direktkontakt.

Vi bör säga att BoldGrid är en del av ett enormt WordPress-community där varje medlem försöker göra sitt bidrag. Användare kan alltid räkna med:

 • BoldGrid och WP professionella utvecklare som bidrar till koder, biljetter och spår. De finns tillgängliga via communityforum. De fotograferar videor och instruktionsguider.
 • Plattformen investerar i WordPress-utveckling och sponsrar några av sina konferenser och möten med massor av praktisk information att vinna.

Med andra ord, du kommer aldrig gå med om du väljer Boldgrid.

5. Prissättningspolicy

Användare har en chans att prova verktyget gratis. Om du längtar efter utökade funktioner, kommer betald BoldGrid-paket att passa dig bra:

 • Free Plan kommer med en grundläggande drag-and-drop-redigerare, gratis tema och blockbibliotek.
 • Betald plan kommer att kosta $ 60 per år med obegränsade webbplatser, premiumstöd, över 200 lyhörd teman och automatiserade SEO-verktyg.

Som vi redan har nämnt tidigare kommer BoldGrid utan värd. Med andra ord kommer du inte att kunna distribuera dina webbplatser utan att ha en betrodd webbhotell vid din sida. Bluehost kanske är den bästa lösningen, eftersom det är WordPress rekommenderade webbhotell med ett paket med WP-optimerade serverlösningar och funktioner. Bortsett från utökade erbjudanden för Cloud, VPS och Reseller, har plattformen ett urval av planer som fungerar bra för WordPress-webbplatser:

 • Grundläggande plan kostar $ 2,95 per månad med obegränsad bandbredd, gratis SSL- och WordPress-uppdateringar och 50 GB lagringsutrymme.
 • Plusplan kostar $ 5,45 / månad med obegränsade webbplatser, lagring, bandbredd, domäner och e-postkonton plus $ 200 för olika marknadsföring erbjudanden.
 • Choice Plus kostar $ 5,45 / månad med alla obegränsade funktioner utöver anti-spam expert, domänens integritet och säkerhetskopiering av webbplatsen.

Du kommer att ha en chans att ta ut det mesta av BoldGrid-plattformen om den används tillsammans med Bluehost.

6. För- och nackdelar

Naturligtvis kan BoldGrid träna för WP-fans med både noll och djup teknisk kunskap. Plattformen kommer som ett bra webbdesign- och testverktyg för att se till att alla dina plugins och tjänster fungerar smidigt och webbplatsen i allmänhet. Samtidigt måste vi erkänna att det också har några uppenbara fall.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Perfekt för att bygga WordPress-webbplatser.
&# X2714; Lätt att använda dra-och-släpp-redigeraren.
&# X2714; Det är gratis.
&# X2714; Enkelt och snabbt att komma igång.
&# X2714; Anpassade formbyggare och avancerade designinställningar.
&# X2714; Kompatibilitet med plugins, teman och tjänster från tredje part.
&# X2714; Upp till 200 responsiva mallar.
✘ Inte värdefullt för ett separat förvärv.
✘ Tar lite tid att lära.
✘ Bristen på e-handelsfunktioner.

Slutsats

BoldGrid kan säkert vara ett snabbare och smartare sätt att göra bygg CMS-webbplatser från grunden. Det var utformat för att göra sidor som är lätt att konfigurera och anpassa utan speciella kodningsförmågor. Medan förstagenterna kan ha det svårt att lära sig hur systemet fungerar kommer utökat stöd att vara praktiskt. När du har insett hur verktygen ska användas går processen smidigare.

De dåliga nyheterna är att du inte kan skaffa plattformen separat utan att vara värd. Å andra sidan kommer detta faktum knappast att vara en hinder för att beakta tillgängliga BoldGrid-rekommenderade värdleverantörer som Bluehost. När de används tillsammans kan de leverera en ultimat WP-optimerad webbplatsupplevelse.

Prova BoldGrid nu

 Det är lätt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map