Duda Review

Duda – is een websitebouwer met slepen en neerzetten, die een overvloed aan ontwerpaanpassingsfuncties en geavanceerde kant-en-klare tools biedt om een ​​plezierige en soepele webbouwervaring te garanderen. De service werkt even goed, zowel voor ervaren webdesigners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van aangepaste websites als voor beginners. Vandaag zijn er ongeveer 14 miljoen websites gemaakt met Duda en er zijn er nog veel meer in ontwikkeling.


Het systeem, dat in 2008 werd gelanceerd, was aanvankelijk gespecialiseerd in het maken van mobiele websites. Momenteel gaat Duda echter niet alleen over de ontwikkeling van mobiele websites (er is een aparte service – DudaMobile). Het platform positioneert zichzelf ook als een responsieve websitebouwer die wordt geleverd met een breed spectrum aan ontwerpaanpassingsfuncties en -opties. Met de service kunt u geoptimaliseerde websites maken die onberispelijk op alle schermformaten passen. In eenvoudige woorden, u kunt probleemloos en snel een gloednieuwe, responsieve website van uw dromen krijgen.

Het systeem maakt het mogelijk om verschillende soorten websites te maken en het wordt ook geleverd met meertalige ondersteuning, unieke inSite website personalisatie tool en meerdere voordelen die bijdragen aan het succes van het webontwikkelingsproces op lange termijn. Duda is niet de goedkoopste websitebouwer zoals vergeleken voor veel van zijn nicheconcurrenten, maar de kosten van de service komen absoluut overeen met de kwaliteit van de geboden functies. Is Duda zo functioneel als het er de eerste keer uitziet? Kan het een waardige concurrent zijn van andere gerenommeerde websitebouwers? Het is hoog tijd om de service te beoordelen om deze en andere systeemgerelateerde vragen te beantwoorden.

1. Gebruiksgemak

Duda is niet helemaal ingewikkeld, maar het wordt nog steeds geleverd met veel secties en webbouwhulpmiddelen, die voor beginnende gebruikers misschien wat verwarrend lijken. De aanmeldingsprocedure is snel en begrijpelijk – wat u moet doen is de velden van het registratieformulier invullen, met uw naam, bedrijfswebsite, zakelijke e-mail, land van verblijf, wachtwoord en uw doelstellingen voor webbouw. Deze informatie is nodig om de gratis proefperiode van 30 dagen te starten. Houd er rekening mee dat er geen creditcardgegevens nodig zijn om het systeem te testen.

Zodra u klaar bent met de registratieprocedure, wordt u doorgestuurd naar het dashboard van het systeem. Dit is de plek waar u kunt beginnen met het bouwen van uw responsieve website die geschikt is voor alle soorten mobiele en desktop-apparaten. Het menu van het dashboard is intuïtief en logisch gestructureerd. Alle belangrijke secties, categorieën en elementen zijn hier binnen handbereik en u kunt ze gemakkelijk openen met een enkele muisklik.

Duda Editor

Direct nadat u doorgaat met het maken van de website, wordt u aangeboden om een ​​van de ontwerpen te kiezen die beschikbaar zijn in de sjabloonverzameling van de service. De website-editor biedt een gedetailleerd voorbeeld van alle sjablonen, zodat u kunt zien hoe uw website precies op verschillende schermtypen wordt weergegeven. De editor is zeer intuïtief en laat geen ruimte voor verwarring – zodra u aan uw project begint te werken, kunt u profiteren van het introductiegedeelte dat u bewust maakt van de basis van het webontwerpproces . Het is niet nodig om al uw inhoud te kopiëren en plakken, afbeeldingen te uploaden en links te herstellen – alles gebeurt automatisch zonder de inhoud van uw site te beïnvloeden. Al met al is Duda een eenvoudig te gebruiken websitebouwer, hoewel het enige tijd kan duren om het onder de knie te krijgen.

2. Functies & Flexibiliteit

Duda wordt geleverd met een verbazingwekkende functieset waarmee u effectief verschillende soorten projecten kunt maken, beheren, personaliseren en promoten. Deze omvatten persoonlijke en zakelijke websites, blogs, online winkels, portfolio’s, bestemmingspagina’s en wat niet. Het systeem stelt geen limieten aan het aantal pagina’s of widgets dat u wilt toevoegen. Het is aan jou om zoveel websites te starten als je nodig hebt in één account en een willekeurig aantal pagina’s toe te voegen die beschikbaar zijn in de lijst. Laten we nu de belangrijkste functies van de websitebouwer bekijken om te zien of ze aan uw webontwerpbehoeften kunnen voldoen of niet.

e-commerce

Duda is een geweldige tool om een ​​volledig uitgeruste webwinkel te lanceren. Het systeem biedt een geïntegreerd eCommerce-platform (gebaseerd op EcWid technologie) die naadloos werkt op alle mobiele en desktop-apparaten. U kunt kiezen tussen meerdere eCommerce-sjablonen met een moderne uitstraling en uitstekende prestaties. De online storefront gebruikt automatisch dezelfde lettertypestijlen en kleurenschema als de rest van de website.

Duda eCommerce

Gebruikers krijgen een mooie selectie van aantrekkelijke productpaginalay-outs aangeboden om het vereiste aantal producten te kunnen uploaden, hun ontwerpen en beschrijvingen aan te passen en productfoto’s toe te voegen voor een betere online presentatie. Om een ​​webwinkel te beheren, kunt u aangepaste nieuwsbriefmailings instellen, meer dan 30 betalingsopties integreren, minimum / maximum aankoopbedrag per kassa instellen, automatische belastingcalculators inschakelen (de functie is momenteel levensvatbaar voor de VS, Canada, het VK, de EU en Australië), couponcodes genereren voor bepaalde producten, producten indelen in categorieën, digitale inhoud aanbieden, transporteurs inschakelen, verzendkosten en opties instellen enz..

Ondersteuning voor meerdere talen

Het systeem biedt de keuze uit meer dan 55 talen om een ​​website te lanceren die is gericht op een bepaalde doelgroep. Meertalige websites die met het systeem zijn gemaakt, zijn eenvoudig te beheren, SEO-vriendelijk en volledig aanpasbaar. Als je goede programmeervaardigheden hebt, heb je toegang tot de code van elke pagina om daar de taalinstellingen aan te passen.

Duda meertalig

InSite Tool

In termen van unieke functionaliteit biedt Duda inSite, een slimme tool waarmee webmasters gepersonaliseerde inhoud kunnen creëren en deze aan de juiste sitebezoekers kunnen leveren op basis van verschillende triggers. Sommige hiervan zijn: het tijdstip van de dag, de geografische locatie, het apparaat dat uw klant gebruikt om toegang te krijgen tot uw website en meer. U kunt verschillende pop-ups aan uw website toevoegen waarmee u tijdens elk bezoek bepaalde berichten aan het publiek kunt laten zien. Er is een bibliotheek met kant-en-klare InSites en de mogelijkheid om aangepaste triggers te maken.

Duda personalisatie

Sociale integratie en widgets

Met Duda heb je een mooie nichekans om gebruik te maken van meerdere systeemintegraties, zoals Facebook, Yelp, Twitter, YouTube enz. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende widgets, sociale feeds te integreren, links naar uw pagina’s te publiceren in sociale media-accounts . Bovendien kunt u pop-ups maken om verkopen te promoten, e-mailaanmeldingen te initiëren en te ondersteunen, websites te personaliseren voor bepaalde gebruikerscategorieën. Contactformulierwidget kan ook worden ingesloten om de interactie tussen gebruikers en systeemontwikkelaars te vereenvoudigen.

Dankzij de integratie van de vCita-widget kunnen bezoekers afspraken plannen via mobiele apparaten, desktopapparaten en tablets. Andere widgets die u aan een website kunt toevoegen, zijn OpenTable-reserveringen, Coupons, Disqus-opmerkingen, Divider, Bestanden uploaden, Meerdere locaties en Kaarten en meer.

Blog

Het is ook mogelijk om een ​​functionele, flexibele, responsieve en aanpasbare blog op de Duda-site op te zetten. U kunt elke gewenste inhoud toevoegen, stijlen en lay-outs van blogpagina’s bewerken, meerdere bijdragende auteurs toewijzen, blogstatistieken bekijken en de zoekfilteroptie gebruiken.

Duda Blog

Het systeem biedt twee modi voor het bewerken van blogs die onderling zijn verbonden en bijdragen aan de uiteindelijke weergaveopties van uw blog. Deze omvatten de lay-outmodus, waar u uw blogstructuur kunt instellen, en de berichtmodus, waar u inhoud kunt uploaden. Dit is best handig voor de meeste gebruikers, die nog nooit eerder bij blogontwikkeling betrokken zijn geweest. RSS- en ATOM-feeds worden automatisch gemaakt en bijgewerkt voor elk bericht dat aan de blog wordt toegevoegd.

zoek machine optimalisatie

Duda-websites zijn goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Het systeem genereert automatisch sitemaps, maakt het mogelijk meta-tags voor elke pagina uit te geven (trefwoorden, titels en beschrijvingen), favicons te kiezen en in te stellen, website-URL’s aan te passen, robots.txt in te stellen en 301-omleidingen enz..

Een interessant hoogtepunt van het systeem is de geavanceerde functie die bekend staat als Vary: User-Agent. Dit is een soort tool, waarvan de taak is om de zoekmachines te informeren over de inhoud die gebruikers verwachten te krijgen op basis van het apparaat dat ze gebruiken om ernaar te zoeken.

Marketinghulpmiddelen

Duda gebruikt het verbazingwekkend brede scala aan marketingtools om de klantconversieratio’s te verhogen. Deze omvatten widgets voor klantconversie, click-to-email en click-to-call-widgets, optie voor het genereren van couponcodes, kaarten met gedetailleerde locatierichtingen, hulpmiddelen voor het plannen van afspraken, enz. Bovendien kunt u een PayPal-widget integreren, Yelp-recensies weergeven, contact opnemen formulieren en voeg veel andere functionele widgets toe.

Analytics

Duda geeft toegang tot analytische verzameltools waarmee website-eigenaren hun websitestatistieken kunnen bijhouden en beheren. Integratie van Google Analytics geeft u een dieper inzicht in de verkeersgegevens van uw website. Het maakt het mogelijk om gebruikersgedrag te achterhalen, het aantal paginaweergaven en bezoeken bij te houden, de locaties te zien waar gebruikers vandaan komen en andere belangrijke informatie.

Code injectie

Voor technisch onderlegde gebruikers bieden Duda-ontwikkelaars de ontwikkelaarsmodus die volledige toegang geeft tot de HTML / CSS van een site. Het is ook mogelijk om websitesjablonen aan te passen via de optie voor code-injectie. Dit geeft websites een gepersonaliseerde en echt unieke uitstraling, om nog maar te zwijgen van superieure functionaliteit.

Duda Code Editor

Widget Builder

Met Duda kunt u niet alleen de beschikbare widgets integreren, maar ook de bestaande maken en wijzigen. Dit kan binnen een paar uur worden gedaan met behulp van standaard CSS-, HTML- en JavaScript-vaardigheden. Om de vereiste widgets bij te werken, moet u de Widget Builder openen en daar wijzigingen aanbrengen.

Opties voor opmerkingen

Wanneer u aan uw projectontwikkeling werkt, heeft u de mogelijkheid om realtime dialogen met uw klanten te activeren om de details te achterhalen. Gebruikerscommentaar is hier ook ingeschakeld. Zodra een nieuwe opmerking wordt toegevoegd, ontvangen uw teamleden en aangewezen klanten automatische e-mailmeldingen om op tijd op nieuwe berichten te kunnen reageren.

Teamsamenwerking

De websitebouwer moedigt teamsamenwerking aan, zodat u en uw teamleden teamsecties kunnen maken, opslaan en delen. Alle teamleden krijgen toegang tot het enige gedeelde dashboard, waar ze samen kunnen werken aan projectontwikkeling.

Wit label

Duda biedt een geavanceerd White Label-tool. Het maakt het mogelijk om het systeem onder de merknaam van een gebruiker te gebruiken om het hele scala aan functies toe te passen terwijl u aan klantprojecten werkt. De tool integreert volledig met uw merkkenmerken en stijl om de meeslepende ervaring te bieden. Momenteel is het White Label-platform van Duda alleen beschikbaar voor gebruikers van Team, Agency en Custom-abonnementen, maar het is mogelijk om het te testen tijdens de gratis proefperiode van 30 dagen.

SSL-codering

Alle websites die met Duda zijn gemaakt, worden automatisch beschermd door SSL-certificaten, waardoor het hele bewerkingsproces van de website veiliger en betrouwbaarder wordt voor website-eigenaren, personeel en klanten.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:100
Gratis sjablonen:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

De verzameling Duda-sjablonen is rijk en indrukwekkend. Het omvat momenteel ongeveer 100 ontwerpen en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe. Voor het gebruiksgemak zijn de sjablonen onderverdeeld in thematische categorieën. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de zoekfilteroptie en de ontwerpen in verschillende categorieën te sorteren om de zoektijd te verkorten.

Welke sjabloon u ook kiest, het is standaard responsief en volledig aanpasbaar. Als het u niet lukt om een ​​geschikt thema te vinden dat aan uw webontwerpbehoeften voldoet, kunt u een lege sjabloon kiezen om deze helemaal opnieuw aan te passen. De sjablonen worden geleverd met een voorbeeldmodus waarmee u kunt zien hoe het geselecteerde thema wordt weergegeven op de schermen van mobiele en desktop-apparaten.

De optie voor het wijzigen van sjablonen is hier ook ingeschakeld waarmee u de sjablonen tijdens het webontwikkelingsproces kunt wijzigen zonder de aangebrachte bewerkingen te verliezen. Degenen die hun site willen aanpassen door middel van codering, kunnen de ontwikkelaarsmodus inschakelen om het project via code-injectie te personaliseren.

Duda Designs

Om het website-ontwerp aan te passen, moet u naar het editor-dashboard gaan, waar u verschillende secties tegenkomt. Hier kunt u ontwerpinstellingen aanpassen (lay-out, achtergrond, lettertypen, kleurenpalet enz.), Pagina’s toevoegen en bewerken, widgets kiezen en integreren, inhoud uploaden, het project personaliseren, webwinkel of blog integreren etc. Handig slepen -en-neerzetten-editor van het systeem vereenvoudigt het proces van het maken van websites, waardoor het intuïtiever wordt. U kunt hier ook kiezen uit verschillende navigatiestijlen voor mobiel, desktop en tablet. Om uw projecten dynamischer te maken, maakt het systeem het mogelijk om de koptekst te verkleinen om deze bovenaan de pagina te houden tijdens het scrollen. Paginaduplicatie en gepatenteerde opties voor het importeren van inhoud helpen de totale ontwikkelingstijd van de website te besparen zonder het resultaat te beïnvloeden.

4. Klantenservice

Duda is een doodeenvoudig systeem, dus je zult daar bijna nooit problemen tegenkomen. Hoe dan ook, de websitebouwer biedt krachtige klantenservice voor alle gebruikerscategorieën. Afgezien van de uitgebreide informatie over het systeem die beschikbaar is op de startpagina, is er een indrukwekkende kennisbank met stapsgewijze zelfstudies die in eenvoudige taal zijn geschreven. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de ondersteuningsticketservice, nuttige webinars te bekijken met gedetailleerde handleidingen en video’s om de nuances van het werken met het systeem te ontdekken, evenals informatie over de updates, recente producten enz..

De Helpcentrum van de website builder geeft antwoorden op de meest voorkomende vragen die gebruikers tegenkomen tijdens het werken met het systeem. De vragen komen in secties gebaseerd op het behandelde onderwerp. Om het zoeken van de vraag en het beantwoorden ervan te versnellen, is het mogelijk om de zoekfilteroptie te gebruiken om de vragen te sorteren.

Daarnaast biedt de website builder veel marketingmateriaal, succesverhalen van andere gebruikers en een blog met meerdere artikelen over webdesign. De handigste functie voor klantenondersteuning is een livechat, waar u kunt communiceren met de assistent, die uw vragen zal beantwoorden en uw systeemgerelateerde problemen zal helpen oplossen. Al met al staat de klantenservice van Duda op een topniveau.

5. Prijsbeleid

Duda is een behoorlijk kostbare websitebouwer en de plannen die het biedt, zijn goed ontworpen om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Het systeem heeft een gratis proefperiode van 30 dagen en laat de volledige functieset van de service verkennen. Wat de betaalde abonnementen betreft, heeft Duda er drie. Deze omvatten Basic ($ 14 / mo), Team ($ 22) en Agency ($ 74 / mo) plannen. De kosten van de plannen verschillen met betrekking tot het aantal opgenomen websites, de hoeveelheid product die aan de webwinkel is toegevoegd, marketing- en promotie-opties, teamsamenwerking, opties voor klantenbeheer enz..

PrijsoptieKostenKenmerken
Basis:$ 14 / maand✓ 1 website;
✓ E-mailondersteuning;
✓ Gratis SSL.
Team:$ 22 / maand✓ 1 website;
✓ Live ondersteuning;
✓ 4 teamleden.
Agentschap:$ 74 / maand✓ 8 websites;
✓ Custom branding;
✓ Website-export.

Voor gebruikers die de intentie hebben om een ​​webwinkel te starten, biedt Duda speciale e-commerce add-ons per website. Bekijk ze hieronder:

 • 10 productopslag – gratis;
 • Winkel voor 100 producten – $ 7,25 / maand;
 • Winkel voor 2500 producten – $ 19,25 / maand.

Duda biedt ook een verleidelijke White Label-oplossing voor webbureaus en onafhankelijke professionals. Heeft u een plan op maat nodig? Het is geen probleem als je met Duda werkt. Voor klanten met honderden websites in beheer, heeft de websitebouwer een speciale aanbieding: gelaagde kortingsprijzen, toegewijde accountmanager, onbeperkte API-toegang & Geavanceerde ondersteuning etc. Neem contact op met de systeemontwikkelaars om de kosten van deze opties te weten te komen.

6. Voors en tegens

Duda is een complete websitebouwer die talloze ontwerpaanpassingsopties biedt. Net als de meeste andere webontwerptools, wordt het gekenmerkt door voor- en nadelen die gebruikers moeten weten voordat ze voor de service kiezen. Laten we ze nu eens bekijken.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Eenvoudige editor voor slepen en neerzetten.
&# x2714; Bloggen-engine en online winkelopties.
&# x2714; Meertalige ondersteuning.
&# x2714; Overvloed aan opties voor ontwerpaanpassing.
&# x2714; Unieke InSite-functie.
✘ Geen App Store beschikbaar.
✘ Vrij duur prijsbeleid, geen gratis abonnement.

Conclusie

Duda is een websitebouwer, die opties voor slepen en neerzetten, geavanceerde ontwerpaanpassingsfuncties en krachtige integratietools biedt. Het systeem werkt even goed voor niet-techneuten en experts op het gebied van webdesign. Hiermee kunnen nieuwe gebruikers hun huidige sites in een mum van tijd responsief maken – het hele proces is volledig geautomatiseerd. Het systeem onderscheidt zich van de rest door zijn meertalige functie, krachtige klantenondersteuning, gedetailleerd analysesysteem en een overvloed aan SEO- en marketingtools.

Dit is een goede oplossing voor kleine en middelgrote projecten. Het biedt tal van responsieve sjablonen, die 100% aanpasbaar zijn. Coderingsexperts kunnen hun vaardigheden en kennis gebruiken om werkelijk unieke ontwerpen met indrukwekkende prestaties te creëren. Als u op zoek bent naar een responsieve websitebouwer of een plaats om een ​​feature-rijk te krijgen mobiele versie van je huidige site, raad ik je ten zeerste aan om Duda te bezoeken. Deze gasten weten wat responsive betekent! Vergeet niet om uw ervaringen te delen in de opmerkingen.

Probeer Duda nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map