Dudamobile Review

DudaMobile – är en tjänst som gör det möjligt att snabbt och professionellt skapa DIY-mobila webbplatser. Systemet skiljer sig från folkmassan på grund av dess uttryckliga fokus på omvandling av stationära webbplatser till funktionsbelastade, kranvänliga mobila webbplatser direkt framför dina ögon!


DudaMobile brukade rikta in sig på webbplatsägare som inte av någon anledning har lyckats skapa mobilklara webbplatser men ändå hade för avsikt att göra sitt projekt optimerat för mobilt surfning. Det fanns inget behov av att bygga om en skrivbordsversion helt för att göra det lyhört. Istället hade en användare möjlighet att gå med DudaMobile för att skapa en separat mobilversion av ett färdigt projekt. I många fall visade sig detta vara en rimlig lösning som hjälpte till att förhindra förlust av trafik och SEO-ranking.

Nyligen har dock DudaMobile meddelat att projektet skulle avbrytas. Det beror inte på att det var dåligt eller ineffektivt. Det beror helt enkelt på att det överlevde sig själv – det rådande antalet samtida webbplatser skapas nu som svar på som standard. Detta har minskat användarens intresse för produkten och det finns därför ingen efterfrågan längre. Istället kan du använda Duda webbplats byggare som gör det möjligt att skapa lyhörd webbplatser i automatiserat läge och det lyckas verkligen med detta.

Trots att DudaMobile inte längre stöds, beslutade vi att lämna recensionen av produkten som den är. Det kan vara praktiskt för de användare som har webbplatser byggda med tjänsten och kan vara intresserade av att hitta svar på deras frågor här.

1. Användarvänlighet

Till skillnad från andra webbplatsbyggare handlar inte DudaMobile utforma och publicera en helt ny webbplats från grunden, det handlar om att göra din befintliga webbplats optimerad för surfning på mobilen.

Duda Mobile Editor

När du registrerar dig för testversionen av plattformen blir du ombedd att ange dina inloggnings- och lösenordsdata tillsammans med telefonnummer och befintlig webbplats som du vill göra mobilklar. Så snart du är klar med det kommer du att omdirigeras till webbplatsens instrumentpanel, där du också kan få tillgång till webbplatsstatistik, supportresurser och allmän kontoinformation.

Hela processen för skapande av mobil webbplats är löjligt enkel: allt du behöver är att ange din webbadress och klicka på knappen. På bara några sekunder får du tillgång till redaktören där du kan börja ändra layouter, rubriker, sidikoner etc. Du kommer vidare att kunna redigera webbsidor genom att dra och släppa populära, affärs-, design- och sociala avsnitt eller element (som Klicka -knappen, Google Maps, Google AdSense, kontaktformulär, listor, avdelare, konton för sociala nätverk etc.). Det är också möjligt att justera SEO- och sidinställningar här såväl som att lägga till nya sidor i din mobilwebbversion. Gränssnittet är mycket intuitivt och kräver ingen teknisk kunskap alls.

2. Funktioner & Flexibilitet

DudaMobile är fullpakad med funktioner, både mobilspecifika och standard. Även om du inte har en skrivbordswebbplats kan du få en mobilwebbplats med Duda – ange bara din Facebook-sida URL, så kommer det att dra innehållet till din nya mobilwebbplats. Under redigering kan ytterligare innehåll importeras från andra källor.

Duda Mobile Preview

Andra funktioner inkluderar:

 • Mobilspecifika funktioner: klicka för att ringa och klicka på text; Google Maps-integration som ger steg-för-steg-vägbeskrivningar till din mur- och murbrukplats; flera platser för företag i en region; klicka till e-post.
 • Online schemaläggning.
 • Mobilkuponger.
 • Mobilspårning – DudaMobile har en egen spårningsapplikation.
 • Navigationslayout och stilalternativ – tjänsten gör det möjligt att välja mellan olika navigationslayouter (Lista, Matrix, Expanding, Botten, Top) och stilar (Rundad med ikoner, kvadrat med ikoner, genomskinlig med ikoner, genomskinlig med pilar eller kvadrat med pilar).
 • Val av platsbakgrundsbild, textstil, rubrik, knappar.
 • Ställa in rubrikdetaljer på alla webbplatssidor (typ och bildval, storlek, justering etc..).
 • Avancerad anpassning av webbsidor (SEO och sidinställningar, aktivering av Push-meddelanden, val av sidtitel, redigering av innehåll, integration av populära, affärs-, design- och sociala element).
 • CSS / HTML-kodredigering.
 • Automatisk skapande av webbplatsversion som kan återställas när du behöver det.
 • Bekvämt förhandsvisningsalternativ.
 • Blogg- och e-handelsmotorer.
 • Skapa sid- och popup-fönster.
 • Dra och släpp widgets.
 • Innehållsbibliotek (du kan importera innehåll från den befintliga webbplatsen, samla in det från klienten eller ladda upp manuellt).
 • Anpassningsbara regler för anpassning.
 • Flerspråkigt stöd.
 • Tillgång till webbplatsstatistik (dag / vecka / månad).
 • Tillgång till kundsupportresurser.

3. Design

DudaMobile använder din nuvarande webbdesign för att skapa en unik mobilupplevelse som matchar den totala stilen för din närvaro på webben. När den automatiska versionen av din mobilwebbplats genereras kan du redigera den med dra-och-släpp-redigeraren; lägga till ytterligare innehåll; dölja element och ändra navigering – allt utan att påverka din stationära webbplats.

Duda Mobile Design

DudaMobile-redaktören ger full åtkomst till källkoden för ökad flexibilitet och kontroll.

4. Kundsupport

DudaMobile erbjuder en självhjälpscenter som täcker olika ämnen. Här finns också resurscentret med spetskompetens inom bransch och teknik.

Om du inte hittar svaret i deras hjälpcenter kan du kontakta deras support via redigeraren. Premium Plan-användare kan få telefon- och livechatsupport, medan andra kunder kan kontakta kundsupportteamet via telefon. Den uppskattade väntetiden för att få svar per telefon utgör 2-3 minuter på vardagar. Det tar lite längre tid att ta emot ett e-postmeddelande med svar på din fråga – cirka 2-6 timmar på vardagar. DudaMobile är ständigt värd för användbara webbseminarier och fallstudier, som sedan publiceras tillsammans med dussintals supportvideor.

5. Prissättningspolicy

Den gratis versionen av plattformen ger användarna tillräckligt med funktioner för att anpassa och publicera en snygg mobilwebbplats. Gratis webbplatser stöds av annonser: det finns en liten DudaMobile-annons högst upp och i sidfoten på varje sida. Dessutom kan du inte använda en anpassad domän för din webbplats (det kommer att se ut så här: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Duda Mobile Price

För att låsa upp DudaMobile: s fulla potential måste du uppgradera ditt konto. Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande tre betalda prenumerationer. Dessa inkluderar:

 • Grundläggande ($ 14 / mo, om det faktureras årligen) – innehåller 1 webbplats och möjlighet att bygga en ytterligare webbplats för $ 14,25 / mo faktureras årligen;
 • Team ($ 22 / mo, om det faktureras årligen) – erbjuder en testplan, 1 webbplats, delad webbplatsåtkomst för 4 teammedlemmar, alternativet White Label, möjlighet att lansera en ytterligare webbplats för $ 9,75 / mo (faktureras årligen) och omfattande teamsamarbetsverktyg;
 • Byrå ($ 74 / mo, om de faktureras årligen) – innehåller 8 webbplatser, delad webbplatsåtkomst för 10 teammedlemmar, alternativet White Label, flera teamsamarbetsverktyg, API-åtkomst och webbplatsexport, account.plan.feature.widgetBuilder och möjlighet att skapa en ytterligare webbplats för $ 8,25 / mo faktureras årligen.

6. För- och nackdelar

DudaMobile har en rad fördelar och nackdelar som kan påverka valet av plattform. Det är detta som gör det viktigt för dig att vara medveten om dem i förväg.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Mobil webbplats byggare;
&# X2714; Bekväm drag-and-drop-redigerare;
&# X2714; Enkel anpassning och publicering av webbplatser;
&# X2714; Flera mobilfokuserade funktioner;
&# X2714; Detaljerad anpassning av webbsidor.
✘ Långsam webbplatsredaktör;
✘ Inget förnuft att skapa en separat mobilwebbplats;
✘ Dyra prissättningsplaner.

Slutsats

DudaMobile är en lättanvänd mobil webbplatsomvandlare. Det användes ursprungligen för att hjälpa webbplatsägare att bygga mobila versioner av sina standardwebbplatser utan att påverka deras design. Systemet är enkelt att använda för nybörjare och proffs för webbdesign eftersom det inte kräver någon speciell kodningskunskap alls.

Vad du måste göra är att ange din webbadress och titta på hur systemet konverterar den till en mobilversion. Detta betyder dock inte att du inte kan delta i anpassningsprocessen för webbplatsen. DudaMobile levereras med en uppsättning designanpassningsverktyg, drag-and-drop-funktioner, förhandsgranskningsalternativ på webbplatsen och andra problem som ger dig ansvaret för webbdesignprocessen.

DudaMobile fungerar bra för webbplatsägare, som inte har mobilversioner av sina webbplatser men inser att det är nödvändigt att lansera dem. Med tiden fortsätter dock behovet av responsiva webbplatser som passar alla stationära och mobila enheter att växa, vilket kan minska systemets användbarhet och efterfrågan på det.

Tänk dock på att produkten inte längre stöds på grund av det omfattande urvalet av enkla, fullständiga och användarvänliga webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa responsiva webbplatser som standard. Om du har rätt till att lansera en funktionsladdad webbplats som ska optimeras för sökmotorerna, gå vidare med att utforska populära DudaMobile-alternativ. Deras användning kommer särskilt att förenkla webbbyggnadsuppgiften för dig, vilket garanterar ett imponerande resultat.

Skapa en mobil webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map