Gator granskning

Gator – är webbhotellbyggaren av HostGator, som är en igenkännbar värdleverantör. Plattformen var utformad för att skapa enkla webbplatser som inte kräver någon teknisk erfarenhet eller expertis. Det erbjuder ett urval av handfulla funktioner utöver en lättanvänd dra-och-släpp-redigerare, en stor uppsättning mobilvänliga mallar och andra verktyg för att göra webbplatsen mer engagerande.


Programvaran är bra för dig som behöver en professionell blogg, webbplats för små företag, portfölj eller någon annan webbplatstyp för att marknadsföra och marknadsföra tjänster online. Den har tillräckligt med funktionalitet för att tillgodose både individuella och företags behov med funktioner för integration av sociala medier, analyser, överkomliga priser och mer.

Följ vår artikel och titta närmare på vad den har under huven.

1. Användarvänlighet

Huvudtanken med att starta Gator-webbplatsbyggare är att göra webbprocessen så snabb och enkel som möjligt. Du får faktiskt ett verktyg för att skapa en webbplats från grunden utan teknisk expertis. När du har loggat in får du full tillgång till alla funktioner som levereras av en super enkel dra-och-släpp-redigerare utöver ett urval av färdiga mallar.

Komma igång

Processen börjar med att sjunga in. Du kommer att bli ombedd att välja en plan som uppfyller dina behov. Om du inte är nöjd med plattformen kan du kräva återbetalning inom 45 dagar. Användare kan logga in via sina Facebook- eller Google-konton eller välja ett traditionellt sätt att ange sina e-postmeddelanden och lösenord.

När du väl har loggat in överförs du direkt till sidan med mallar. Det är här du har ett enormt alternativ med layouter som representerar olika webbplatstyper. Alla mallar är sorterade efter kategorier. Sammantaget finns det 21 olika kategorier att välja mellan.

Gator Dashboard

De inkluderar bloggar, skönhet & mode, datorer & teknik, bröllop, nattliv, musik och underhållning, etc. Varje tema har ett förhandsgranskningsläge, så du kan titta igenom det innan du väljer, vilket är mycket bekvämt. Läget är tillgängligt i både förhandsgransknings- och mobilversionsversioner.

Redigera din mall

Gator använder en super enkel dra-och-släpp-redigerare för att göra alla ändringar eller omarrangemang på sidan du behöver. Navigeringsfältet i det övre vänstra hörnet förhindrar att du går vilse. Använd den för att växla mellan sidor du vill redigera. Klicka bara på avsnittet från listan och överför omedelbart.

Gator Editor

Redaktören erbjuder själv olika anpassningsverktyg. Den vänstra sidofältet visar alla tillgängliga funktioner. Här kan du lägga till extra element inklusive knappar, kontaktformulär, mediefiler, knappar för social integration, Live Feeds, PayPal-betalning och utcheckningsblock, etc..

Avsnittet “Sidor” gör det enkelt att se alla sidor du har och hantera dem sömlöst. Funktionen kan vara till hjälp om du behöver duplicera eller byta namn på dem. Varje sida har avancerade inställningar för att dölja den, redigera URL eller SEO. Samma sak är med sektioner. Du har listan över dem alla i en släppmeny och funktionalitet för att byta namn på eller radera dem när som helst.

Gator-element

Klicka på knappen “Design” och ändra din webbplatsstil genom att anpassa dess färger eller strukturer. Avsnittet har en samling av anpassade bilder, teckensnitt och textstilar. Andra funktioner gör det enkelt att skapa en blogg eller butik med bara ett klick och titta igenom webbplatsanalys.

Gå online

Nu är din webbplats redo att se världen. Du kan spara alla inställningar eller förhandsgranska hur det ser ut på stationära och mobila enheter. Om allt är bra, klicka på knappen “Publicera” och gå online med ditt projekt.

2. Funktioner &Flexibilitet

Gator ser ut som en tillräckligt flexibel plattform som möter oberoende webbplatsägare och små företag. Den har en uppsättning baslinjer och avancerade funktioner som inkluderar snabb installation av onlinebutiker utöver ett stort urval av widgets, webbplatsanalys och mer. Det är de som du förmodligen kommer att uppskatta mest:

 • Appar och tillägg – Gator har en enorm App-marknad för sig. Det är gratis att komma åt och introducerar olika appar och widgets för anpassning på sidan. Här har vi knappar av olika typer och former, kontaktformulär och adresslistfunktioner, bildgallerier och tidslinjer för sociala medier, navigering och sökfält, etc..
 • Gator App Market

 • Integration – Gator serverar främst små och enkla webbplatser som inte kräver mycket integration. Av denna anledning erbjuder den endast baslinjefunktioner som inkluderar integration med SoundCloud, Google Maps, sociala nätverk via delningsknappar och PayPal.
 • e-handel – Med Gator kan du ställa in en onlinebutik med ett klick. Du hittar den i den vänstra sidofältet på din kontrollpanel. Återigen fungerar alternativet bara för småstora digitala butiker och kommer med funktioner som lagerstyrning och kontroll, rapportering och kuponghantering. Välj valuta från rullgardinsmenyn och kom igång. Dessutom kan du lägga till och ställa in extrafunktioner som inkluderar att lägga till i kundvagnen, kolla in sidan, PayPal Donera-knappen osv. Varje webbplats kommer att vara SSL-krypterad.
 • Gator e-handel

 • SEO – Plattformen erbjuder SEO-basinställningar för att låta användare redigera webbadresser samt metataggar och beskrivningar för sidor och webbplatser. Lägg till en spårningskod för Google Analytics och övervaka din webbplatstrafik.
 • E-postlista – du kan växa din e-postlista utan att använda tjänster från tredje part. Alla kontakter kommer att anges i kontrollpanelen med besökarens namn och prenumerationsdatum.
 • blogga – Gator har en fantastisk bloggfunktion. Här har vi ett urval av bloggmallar som är gratis att förhandsgranska och installera på den primära webbplatsen. Här kan du redigera befintliga inlägg, ta bort dem eller lägga till nya.
 • Gator-blogg

Glöm inte att HostGator är en kraftfull webbhotell. Det betyder att den kommer att ta hand om din domän och webbhotell utan att behöva hantera dem separat. Ytterligare ett stort plus till förmån för plattformen.

3. Design

Som vi har sagt tidigare erbjuder Gator för närvarande ett brett utbud av mallar som hänvisar till 21 olika kategorier. Alla teman är 100% lyhörda och har ett förhandsvisningsläge för mobil. Alla sidor har avancerade inställningar där du kan välja den du vill dölja eller visa på stationära eller mobila enheter.

Gator-mallar

Alla mallar har en aktuell design. Användare kan ange inställningar för att ändra storlek på eller omforma olika element. Du bör dock tänka på att plattformen använder autosave-funktionen. Alla ändringar sparas automatiskt, vilket kan leda till att ett avsnitt ligger ovanpå ett annat. Se till att du tillhandahåller tillräckligt med ledigt utrymme för att placera ett nytt block eller element. Bild- och videogallerier, ikoner, pilar finns tillgängliga för användare utöver lagerbildgalleriet med 17 kategorier av högkvalitativa bilder.

4. Kundsupport

Gator har ett mångfaldigt stödsystem som erbjuder flera sätt att lösa olika problem. De viktigaste alternativen inkluderar:

 • Live chat – Trots all enkelhet är funktionen lite irriterande eftersom du måste ange ditt namn, webbplatsens domän och själva frågan. Processen kan vara mindre tidskrävande.
 • Gator Hjälpcenter – användare får tillgång till en omfattande kunskapsbas med videor och vägledningar. Det finns också ett e-postalternativ.

Plattformen har ett prioriterat stöd tillgängligt för användare med avancerade planer. Det påstår sig vara supersnabbt medan baslinjen kundservice kanske verkar lite långsam till en början. Å andra sidan är specialister extremt kompetenta och redo att hjälpa dygnet runt.

5. Prissättningspolicy

Gator har inte en kostnadsfri rättegång. Du är emellertid fritt att begära en full återbetalning inom de första 45 dagarna efter användning om du inte är nöjd med plattformen. När det gäller planerna finns det tre olika alternativ beroende på dina behov:

 • Startplan kostar $ 3,84 om du betalar i två år. I priset ingår redan 50% rabatt för den första användningsperioden. Med andra ord kan nästa förnyelseskostnad hoppa upp till $ 7,95 per månad om du betalar för två år framåt. Planen har alla baslinjealternativ och ingen e-handelsfunktionalitet.
 • Prioriteringsplan 5,99 dollar per månad under en tvåårsperiod. Det skiljer sig inte mycket från startplanen. Den har samma funktioner och har prioriterat stöd.
 • e-handelsfunktioner är tillgängligt för $ 9,22 per månad och inkluderar alla funktioner från en start- och prioriteringsplan utöver e-handelsfunktioner.

Situationen med prislappar är lite förvirrande, medan förnyelseavgifter kan överraska dig. Skillnaden mellan en start- och prioriteringsplan ser dessutom lite dum ut. Med andra ord måste vi betala extra $ 2 + för anständigt kundsupport.

Tips till dig: använd Gator-kampanjkoden SUPERBWEBSITEBUILDERS för att få 55% rabatt!

6. För- och nackdelar

Sammantaget är Gator verkligen värt att uppmärksamma särskilt på att betraktas som en allt-i-ett-lösning med en gratis domän och värd utöver några av dess baslinjefunktioner. Men det har fortfarande små svaga sidor som kommer att förbättras (åtminstone hoppas vi det) i en närmaste framtid.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Mycket lätt webbplatsbyggare.
&# X2714; Stor samling mallar.
&# X2714; Mobilvänliga webbplatser.
&# X2714; Enorm appmarknad.
&# X2714; e-handelsfunktionalitet och integrationsfunktioner.
Renew Förnyelsepriset kan vara lite lägre.

Slutsats

Gator är en bra plattform för webbplatsbyggnad när det gäller funktionalitet. Det passar dig perfekt om du syftar till att lansera en liten webbplats oavsett om det är en portfölj, företagets webbplats, blogg eller en liten digital butik. Verktyget erbjuder ett varierat urval av funktioner utöver viktiga värdfunktioner. Det är lätt att använda med en uppsättning responsiva mallar, bra funktionalitet och ett förbättrat urval av widgetar.

Men det kommer knappast att träna med komplicerade projekt för ett växande onlineföretag. Samtidigt finns det några mer prisvärda alternativ, särskilt om man överväger en startplan för att lansera en blogg eller målsida. Å andra sidan får du allt du behöver för de pengarna och till och med lite mer.

Prova Gator nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map