Homestead Review

Homestead – är en webbplatsbyggnadsprogramvara som har funnits på marknaden ett tag. Företaget grundades 1997 och startades initialt som en värdleverantör. Idag erbjuder plattformen en uppsättning fasta webbplatsbyggnadsfunktioner för att skapa olika webbplatser från början. Den största fördelen är att användare inte behöver veta hur man kodar för att komma med en blogg, webbplats för små företag eller en online-butik.


Plattformen levererar tillräckligt med funktionalitet för att starta olika online-projekt. Här har vi ett brett urval av olika mallar tillgängliga i Homestead designgalleri. Användare kan dra nytta av en färdig webbhotellösning inte bara för att bygga utan också gå online med sina webbplatser. Ytterligare funktioner som SEO-tjänster, SimpleStore eller sökannonser kan vara praktiska när du behöver marknadsföra din webbplats. Denna recension är för att jämföra och kontrastera Homestead-träffar och missar så att användarna kan avgöra om plattformen passar deras behov eller inte.

1. Användarvänlighet

Plattformen påstår sig vara utformad för nybörjare som inte vet hur man kodar. Det är 100% sant. Ingen teknisk kompetens krävs för att bygga och distribuera webbplatsen. Systemet använder en traditionell dra-och-släpp-redigerare som gör det ganska enkelt att ordna sidstrukturen, redigera innehåll eller lägga till nya block. Dessutom har Homestead en 30-dagars gratis provperiod för att kontrollera hur alla funktioner fungerar. Å andra sidan kanske vissa användare inte uppskattar att de anger deras faktureringsinformation redan från början.

Komma igång

För att komma igång med din kostnadsfria testperiod måste du slutföra två steg:

 1. För att logga in kräver din e-postadress och lösenord för att komma in på plattformen.
 2. Personuppgifter och faktureringsinfo. Det är här du ska ange ditt land, adress och kreditkortsnummer. De tar inte ut några avgifter utan ditt godkännande, medan din personliga information är säker. Vissa kanske inte gillar idén.

Nu kan du komma igång med webbplatsen.

WYSIWYG Webbplatsbyggare

Gränssnittet är ganska enkelt och intuitivt även om vissa kanske tror att de gick tillbaka i flera år tidigare. Kontrollpanelen är lite föråldrad. Å andra sidan ger det den gamla skoleffekten som vissa användare kanske uppskattar.

Homestead Editor

Systemet ställer dig flera frågor för att identifiera webbplatsens typ och justera inbyggda funktioner och tillägg för att spara din tid. Sedan erbjuder den en helt anpassningsbar layout som inte bara innehåller förinstallerade appar utan också branschspecifika texter som du kan redigera. Dessutom är det fritt att lägga till egna delar. Systemet gör det enkelt att anpassa varje sida, flytta eller ordna om block, arbeta med textinnehåll, lägga till mediefiler osv.

Homestead webbplatsinnehåll

Dra-och-släpp-redigeraren är enkel att använda medan instrumentpanelen innehåller alla nödvändiga element i släppmenyn till vänster. Välj bara det block du behöver och ha det på din sida. Alternativet inkluderar menyer, fotogallerier, Om oss och Kontakta oss avsnitt, produkter, tjänster och mer. Med andra ord, Homestead har alla verktyg du kan behöva skapa en webbplats från grunden.

2. Funktioner & Flexibilitet

Vi kan inte säga, Homestead är extremt rikt med funktioner även om du här har alla viktiga verktyg inte bara för att bygga en webbplats utan också för att göra den mer användarvänlig. Från rika fotogallerier med gratis bilder till ett brett urval av mallar, SEO- och e-handelsfunktioner. Låt oss titta på vad det erbjuder.

 • Tillägg och appar – användare kan välja från en rik samling av widgetar. De inkluderar inte bara typiska omröstningar och kartor, utan också gratis bildgallerier med tusentals professionella bilder utöver forum, kontaktformulär, gästböcker, integrerade YouTube-videor och Facebook-sidor.
 • Brett urval av mallar – plattformen erbjuder för närvarande hundratals webbplatsmallar. Du kan välja vilken layout som helst för att skapa en evenemangsplaneringssida, liten digital butik, professionell blogg eller företagets webbplats. Alla mallar har en uppsättning inbyggda appar och relevant branschspecifikt innehåll. De är emellertid inte mobilkänsliga för tillfället.
 • Homestead Design Settings

 • SimpleStore – Med SimpleStore kan du enkelt sälja upp till 100 produkter online och ge dina kunder en enkel kassupplevelse med flera betalningslösningar. Om du vill sälja ytterligare produkter, få lagerhantering och rapportering, måste du välja deras Advanced E-handel.
 • Homestead e-handel

 • WebListings – Med denna tjänst får ditt företag större exponering för lokala potentiella kunder. Det skickar automatiskt din affärsinformation till Google, Yahoo, Yellowpages och 100+ kataloger. Den här tjänsten sparar din tid genom att låta dig redigera och uppdatera information på en enda plats (vi har sett något liknande på webs).
 • SEO-tjänster – Homestead använder inte automatiska SEO-strategigeneratorer. Det har en pool av lokala SEO-experter som skapar en individuell strategi när man genomför en framgångsrik SEO-plan för att möta användarnas specifika mål och behov. De använder aktuella taktik och instrument för att öka din webbplatsrankning och erbjuder detaljerade rapporter och analyser.
 • Homestead SEO

 • Webbstatistik – värdefulla realtidsrapporter är en del av varje Homestead-plan. Det låter dig identifiera de mest populära sidorna och bestämma de mest framgångsrika trafikkanalerna. Du är alltid medveten om var dina användare kommer ifrån och deras beteende på plats.
 • Homestead Statistik

 • Webbhotell – Homestead är en allt-i-ett-lösning, vilket innebär att du inte behöver bry dig om värd eller domän separat. Välj bara en plan med tillräckligt med bandbredd och lagring för att hantera alla dina webbplatstillgångar från en enda instrumentbräda.

Uppsättningen funktioner kommer att bero på planen du väljer medan vissa baslinjealternativ som gratis mallar, tillgång till bildgallerier och webbplatsbyggaren i sig kommer med alla paket.

3. Design

Homestead erbjuder flera sätt att få den önskade designidén till liv. Först och främst kan du använda en färdig mall beroende på din webbplats typ. Ett annat sätt är att välja lokala designers från Homestead som kommer att ha arbetet för dig.

Homestead mallar

Plattformen erbjuder för närvarande flera hundra mallar som hänvisar till olika affärsnischer. De representerar skräddarsydda bloggar, webbplatser för små företag, evenemangsarrangemang, små digitala butiker, portföljer osv. Alla teman är professionellt utformade även om de ser lite typiska ut. Å andra sidan kommer det knappast att vara ett problem, eftersom användare får tillräcklig anpassningsfrihet.

Homestead mallar

Till exempel har plattformen ett enormt bildbibliotek med över 1 miljon royaltyfria bilder. Funktionen är tillgänglig med varje plan som låter dig få ut det mesta av professionella bilder och foton.

Homestead Design Studio

Om du misslyckas med att implementera önskad webbplatsstil och längtar efter professionell hjälp, kommer Homestead-proffsen att göra jobbet. Plattformen har en pool av professionella designers som kan hyras. Du kommer att dra nytta av en unik design utformad individuellt för dig med uppmärksamhet på SEO-funktioner och övergripande användbarhet.

4. Kundsupport

Homestead erbjuder inte mycket vad gäller kundsupport. Vi menar att det inte finns så många sätt att komma i kontakt med som du kan förvänta dig av en webbplatsbyggnad + värdprogramvara. Systemet levererar två huvudsakliga sätt att lösa olika problem. De inkluderar:

 • Avgiftsfri telefon för en omedelbar kontakt.
 • Homestead Help Center påstår sig vara tillgängligt dygnet runt. Där kan du be om hjälp från Web Advisor eller mer erfarna plattformsanvändare. Hjälpcentret innehåller mycket information som täcker olika aspekter av att arbeta med Homestead.

Platformens YouTube-kanal erbjuder en mängd videoguider och självstudier. Dessutom har Homestead ett växande Facebook-community med drygt 3 000 följare.

5. Prissättningspolicy

Användare kan välja mellan tre tillgängliga prisplaner. Det finns ingen speciell rabatt för årlig betalning som vissa andra plattformar gör. Månadspriset är fast, även om det finns en 30-dagars kostnadsfri provperiod. Paketen är som följer:

 • Startplan kostar $ 7,99 / månad. Det är bra för småföretags bloggar eller portföljer med högst 5 sidor. Med denna plan får du 5 GB bandbredd och 25 MB lagringsutrymme.
 • Affärs plan kostar $ 22,99 / månad. Det är bra för små e-handelsprojekt med upp till 3 webbplatser och högst 100 sidor. Paketet låter dig lägga till SimpleStore-tillägg för ytterligare $ 14.99 per månad.
 • Business Plus kostar 62,99 USD så att du kan bygga ett obegränsat antal webbplatser med så många sidor du behöver. Du får 10 GB lagringsutrymme och 500 GB bandbredd med marknadsföringsverktyg och webbplatsstatistik som ingår i paketet. Att återigen lägga till en SimpleStore-funktion kostar dig $ 14,99 per månad.

Alla tre planerna har gratis baslinjefunktioner som inkluderar gratis mallar, full tillgång till bildbibliotek och webbplatsbyggare och kundsupport.

6. För- och nackdelar

Homestead kan vara en bra idé för små och medelstora projekt om du inte är begränsad av budgeten. Planerna är ganska dyra medan mallar kan ha en mer aktuell look. Å andra sidan har plattformen fortfarande några uppenbara fördelar.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Hundratals gratis mallar och s dra-och-släpp-redigerare.
&# X2714; Olika tillägg och appar.
&# X2714; Enkel inställning för onlinebutiker.
&# X2714; Ingen kodning krävs.
&# X2714; Allt-i-ett-lösning för nybörjare.
&# X2714; Enormt bildbibliotek.
&# X2714; Den anpassade poolen med proffs för SEO och webbdesign.
✘ Prissatta planer.
✘ Inga responsiva mallar och tråkig temadesign.

Slutsats

Homestead strävar efter att träffa marknaden med sin webbplatsbyggnadslösning. Det är ganska lätt att använda och har några bra anpassningsmedel. Samtidigt är det fortfarande mycket arbete som ska göras. Gränssnittet är föråldrat och tar oss tillbaka till 2000-talet. Pricy planer uppfyller knappast varje användares krav. Avsaknaden av mobilsvariga mallar är verkligen en enorm miss.

Å andra sidan har plattformen en uppsättning baslinjefunktioner för att lansera en solid webbplats. Om du inte tar hänsyn till några av sina nackdelar, låter det dig distribuera SEO-vänliga, användarorienterade projekt som fortfarande kan fungera.

Prova Homestead nu

 Det är lätt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map