HostGator granskning

HostGator granskning


HostGator – är en molnbaserad värdleverantör, vilket gör det annorlunda från delade serverlösningar. Molnteknologier säkerställer förbättrad prestanda och bättre säkerhet för webbplatsen. Trafiksprång och överbelastade servrar är inte längre ett problem, eftersom molnhotell använder flera servrar i ett enda ekosystem för att säkerställa att allt fungerar smidigt om någon av dem går ner.

Plattformen har gjort ett bra namn för sig tack vare tillräckligt bra prestanda, hög drifttid och stabil hastighet. Det erbjuder flera paket som inkluderar WordPress-värd och andra serverlösningar för att uppfylla dina affärsmål. Dessutom har den några unika alternativ som kan göra skillnaden när du väljer en ansedd och säker webbhotell.

1. För- och nackdelar

HostGator är en av de långsiktiga värdleverantörerna på marknaden. Det har utvecklats genom åren och erbjuder nya funktioner.

Användare kan välja mellan flera värdlösningar som inte bara innehåller molnbaserade utan också VPS, delade, dedikerade och WP-optimerade servrar.

Trots alla alternativ ger det till slutanvändaren, det kan fortfarande ske några små nedgångar. Låt oss definiera de centrala för- och nackdelarna med HostGator-värdplattformen.

HostGator-fördelar:

 • Bra hastighetstestresultat – Enligt de senaste testerna som utförts av Bitcaptcha, värderar HostGator A + -resultaten trots platsen. Testerna har visat hög sidhastighet även på USA-baserade platser.
 • Felfri Uptime – plattformens drifttid är nära perfekt. HostGator-servrar har visat 99,94% under de senaste 24 månaderna. Några värdleverantörer kan skryta med sådan stabilitet.
 • Säkerhetsfunktioner – plattformen bryr sig om kundernas webbplatsers säkerhet och erbjuder nya verktyg utöver regelbundna systemuppdateringar, instrument för att förhindra eventuella bedrägerier, skräppost, scamming, etc..
 • Ytterligare resurser – som en molnbaserad serverlösning garanterar HostGator en stabil webbplats som körs även om en av servrarna går ner. Med andra ord har plattformen ytterligare resurser att använda när som helst.
 • Intuitiv kontrollpanel – Systemet är ganska enkelt att använda även för nybörjare som aldrig har hanterat värdfunktioner tidigare. Plattformen har utvecklat sin exklusiva kontrollpanel med alla verktyg precis framför användaren med ett klick.

Vi bör också notera det faktum att HostGator är ett prisvärt värd trots det enorma urvalet av praktiska funktioner. De flesta användare gillar dock inte några saker med plattformen.

HostGator Cons:

 • Många uppsäljningar – Du kanske blir irriterad med oändliga erbjudanden om ytterligare produkter och paket du kanske aldrig behöver. Uppsäljningspolitiken är ganska irriterande.
 • Begränsat minne – Vissa kanske tycker det är förvånande eftersom minnesutrymmet är ganska begränsat. Den maximala planen har bara 6 GB utrymme. Det kanske inte räcker för växande eller komplicerade projekt.
 • En domänavgift – Även om alla planer inkluderar en gratis domän kommer du att tvingas betala en extra avgift om du vägrar att använda den efter att ett år löper ut. Det låter som en konstig prissättningspolitik.

Om man jämför med alla bra och dåliga sidor i HostGator-erbjudandet ser det fortfarande ut som en bra värdlösning för webbplatsägare som vill ha utökade serverresurser, solida säkerhetsteknologier, tillräckligt bra prestanda och några extra förmåner som vi kommer att beskriva ytterligare.

2. Hosting-funktioner

Bortsett från baslinjefunktioner som inkluderar typiska säkerhetsverktyg, hög hastighet och bra drifttider, har HostGator några specialinstrument för att leverera ur lådan. De gör sina serverlösningar ännu mer flexibla.

 • Gator Webbplatsbyggare – plattformen har sin anpassade webbplatsbyggare för att skapa enkla webbplatser på några minuter. Verktyget kräver inte teknisk kompetens och låter nybörjare bygga projekt från marken utan kodning. Instrumentet har en separat appmarknad med tillägg och widgetar utöver standardalternativ för SEO, integration av betalningsportar, bloggfunktioner och mer.
 • Utökat säkerhetspaket – systemet erbjuder en bra säkerhetsverktygssats med 4 olika lösningar i paketet. De inkluderar domänskyddsverktyg, CodeGuard, SiteLock och G Suite. Läs mer om varje säkerhetsfunktion i avsnittet ”Säkerhet”.
 • Resurshantering – användare får total kontroll över tilldelade resurser. Du kan övervaka och använda dem när det behövs tack vare molnbaserad serverteknik.
 • Optimala cachekonfigurationer – plattformen använder integrerad cache för att säkerställa snabbare webbplatshastighet. Sidorna laddas också snabbare när de begärs från molnet.
 • Speglade kopior – systemet använder dataspeglingsteknologier. De fungerar som datadistributörer på flera enheter. Funktionen aktiveras automatiskt.
 • Anpassad kontrollpanel – HostGator har sin exklusiva cPanel som ger full kontroll över ditt konto, användare kan skapa nya konton samt hantera obegränsade underdomäner från en enda instrumentbräda.
  Hostgator Dashboard
 • WP-optimerad värd – en bra funktion för alla WordPress-fans. Den inkluderar gratis webbplatsmigrering, sömlös integration med CMS, en enkel kontrollpanel och mer.

Som ni ser har plattformen några bra extra att erbjuda förutom värd baslinjefunktionalitet. Vi bör också notera flera gratisalternativ inklusive ansluten SSL och 1-års gratis domän för alla HostGator-kunder.

3. Prestanda

Plattformen använder avancerad teknik för att säkerställa webbplatsens stabila drift. Bortsett från molnbaserade lösningar använder HostGator speglingstekniker och cache-konfigurationer för att få ut mesta möjliga av sidhastigheten. De senaste testerna har visat att värdleverantören uppfyller A + -kraven medan den genomsnittliga sidbelastningshastigheten är 691 ms.

Drifttiden har varit nära 99,94% under de senaste två åren. Dessutom har det datacentra som finns i olika delar av världen inklusive USA och Europa. Det garanterar snabbt serverrespons även i Australien (413ms), Singapore (447ms) och Brasilien (281ms). Om du riktar dig till en USA-baserad målgrupp med din webbplats svarar servern på mindre än 1 sekund.

4. Säkerhet

Vi har redan sagt några ord om HostGator-säkerhetspaketet. Den innehåller flera avancerade tekniker som är tillgängliga för varje användare i ett enda paket. Säkerhetsverktygssatsen består av följande:

 • CodeGuard – ett system för att hålla ditt handarbete säkert med hjälp av automatiska dagliga ryggar och upp till tre webbplatsåterställningar per månad om något går fel.
 • Sitelock – en teknik för att blockera botattacker. Det upptäcker automatiskt malware och bedrägerihot och eliminerar deras källa.
 • Gratis SSL – användare kommer att uppskatta integrerad SSL-kryptering utformad för att säkerställa säkra transaktioner.
 • Domänens integritet – ett verktyg för att skydda din personliga information. Den har teknik som också håller din e-post borta från spammare.

5. Kundsupport

HostGator erbjuder flera sätt att få erforderlig hjälp vid tekniska eller andra problem. Användarna kommer att uppskatta flera omedelbara sätt att kontakta supportteamet. De inkluderar en Live Chat-funktion och telefonnummer beroende på kundens bostad. Välj en internationell telefon eller ett lokalt telefonnummer. Det finns också en chans att skicka ett fax.

Hostgator Live Support

Ett annat sätt att lösa problemet är att gå in i en enorm kunskapsbas med många videoguider, handledning utöver kunder och supportportaler. De finns i form av ett samhälle med massor av användbar information. Du kan också gå in i ett företags blogg med olika artiklar, uppdateringsbeskrivningar och annat material som kan komma till nytta.

6. Prissättningspolicy

Plattformen erbjuder flera serverlösningar beroende på din webbplats typ och krav. Det molnbaserade värdpaketet är posten. Det kommer med tre stora planer:

Hostgator-prissättning

 • Hatchling-plan börjar kl $ 2.75 per månad för en enda domän med 2 GB minne.
 • Baby plan kostar $ 3.95 per månad för obegränsade domäner och 6 GB hårddiskutrymme.
 • Affärspriset är $ 5.95 med obegränsade domäner och 6 GB minne.

Alla planer inkluderar gratis SSL och en 1-årig domän. De dåliga nyheterna är att du måste betala domänavgiften även om du inte planerar att förlänga den efter 1 år. Avgiften är $ 17,99 för varje domän du har.

Användare kan också välja WP-optimerade planer som kostar $ 5,95, $ 7,95 och $ 9,95 beroende på planen. Inte riktigt lika prisvärd som du kan förvänta dig att överväga billigare alternativ tillgängliga på marknaden inklusive Bluehost med sin Basic WP-plan som börjar på $ 2,95 per månad.

VPS-värd börjar på $ 29,95 per månad medan dedikerade servrar kostar dig $ 118.99 per månad om du behöver mer digitala tillgångar och resurser.

Slutsats

HostGator är en kraftfull och säker värdleverantör med tillräckligt med funktioner att dra nytta av. Det fungerar för olika webbplatstyper inklusive e-handel, småföretag eller innehållsbaserade projekt. Det levererar ett urval av serverlösningar med bra prestanda och avancerade säkerhetsmedel. Det är intuitivt och lätt att använda utöver dess omfattande kundsupport.

Värdleverantören erbjuder flera serverpaket. Vissa av dem ser emellertid ut för dyrt, särskilt om de jämförs med andra alternativ som presenteras på värdmarknaden. Å andra sidan är HostGator fortfarande värt att betala de pengarna.

Prova Hostgator NU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map