Hostinger recension

Hostinger – är en kraftfull, säkrad och pålitlig webbhotellleverantör. Det lanserades 2004 och har blivit ett verkligt kraftcenter för mer än 29 miljoner användare i mer än 170 olika länder. Plattformen belyser några stora fördelar som gör det enkelt för användare att komma med ett nytt webbprojekt med full frihet.


Av denna anledning bjuder Hostinger upp till tusen nya kunder som registrerar sig på plattformen varje dag. Detta faktum bevisar att företaget har etablerat rätt tillvägagångssätt. Men är det verkligen värt att uppmärksamma? I den här översynen kommer vi att betona några av de viktigaste för- och nackdelarna samt titta närmare på de funktioner som den ger.

1. För- och nackdelar

Hostinger levererar en uppsättning obegränsade funktioner ur lådan. Å ena sidan är det bra för dem som letar efter en allt-i-ett-värdlösning utöver snabb hastighet, stark upptid, avancerade säkerhetsmedel osv. Å andra sidan garanterar det inte att din webbplats stannar online. Så vad är nyckelplattformens fördelar och nackdelar?

Hostinger-fördelar:

 • Relativt stark driftstid mestadels – Tjänsten är ganska bra på att tillhandahålla stark driftstid för det mesta. Det är inte perfekt med hänsyn till vissa driftstoppar som spårades i september 2018 och sjunker ner till 99,89%, vilket inte är bra. Å andra sidan är den genomsnittliga räntan 99,98%. vilket är bra.
 • Bra sida laddningstid – Satsen är avgörande för att skapa en hög nivå av användarnas upplevelse. Hostinger kan fungera bra med att visa upp 385ms genomsnittlig sidbelastningstid. Samtidigt har företaget servrar lokaliserade i olika typer av världen inklusive Europa och Storbritannien i synnerhet, USA och Asien. Laddningstiden är alltid stabil om den anses vara 1000 Mbps-anslutning.
 • Enkel användning – Hostinger är väldigt lätt att använda, vilket gör plattformen perfekt för nybörjare. När du har loggat in ser du stora knappar med alla verktyg och funktioner på ett ställe. Med andra ord kan du hitta alla verktyg och inställningar på ett ställe som gör dem lätta att nå och använda. Användare kan länka sitt konto till olika CMS, t.ex. WordPress, Joomla eller Druapl. De behöver bara ange en del data och komma igång.
 • Förbättrad sekretess och säkerhet – Gratis SSL-certifikat kanske inte räcker för att säkerställa 100% digital säkerhet för ditt webbprojekt. Hostinger verkar förstå problemet. Det är därför det erbjuder ytterligare funktioner. Till exempel är Bitninja en del av varje plan som är tillgänglig för användare för att förhindra risken för skadlig programvara, automatiserade hackerattacker, XXSS och andra digitala hot.
 • Pengar tillbaka garanti – Du kan räkna med en full återbetalning inom 30 dagar, om du inte är nöjd med de tjänster och alternativ som plattformen tillhandahåller.
 • Omfattande supportteam – Hostinger påstår sig ha ett flerspråkigt kundsupportteam som är redo att lösa alla problem ASAP. Du kan välja mellan livechatt, integrerade intercomfunktioner och andra sätt att komma i kontakt med supportrepresentanter.

Hostinger fokuserar verkligen på att förbättra sina webbhotelltjänster. Dess fördelar gör plattformen till ett bra värde för pengarna genom lite svagheter kan fortfarande äga rum.

Hostinger Cons:

 • Live Chat Access – Varje gång du behöver kontakta supportteamet via livechatt måste du vara inloggad på ditt värdkonto. Med andra ord kan du inte använda funktionen om du inte är Hostinger-kund. Det kan bli en avgörande nackdel för potentiella kunder som fortfarande har några frågor innan de loggar in.
 • Bristen på cPanel – Förvänta dig inte att se en traditionell cPanel. Hostinger strävar efter att förenkla varje steg. Det resulterade i några uppenbara nackdelar som bristen på en traditionell instrumentbräda. Det finns en chans att du kanske inte uppskattar deras anpassade kontrollpanel.
 • Oklar penningpolicy – Även om de gör anspråk på eller ger en full återbetalning inom 30 dagar, är återbetalningspolicyn inte så tydlig som du kan förvänta dig. Du kan ansöka om återbetalning när du använder värdplaner, domänöverföringar eller SSL-certifikat. Om du väljer avancerade tjänster som skydd för sekretess för domänförnyelse bör du inte räkna med pengarna tillbaka för någon av dessa.

Även om Hostinger påstår sig vara en prisvärd webbhotellleverantör kräver dess prissättningspolicy någon revidering, eftersom det finns vissa dolda avgifter och avgifter som inte anges i planen. Till exempel måste du betala för varje nytt domännamn även om du använder en affärs- eller premiumplan.

2. Hosting-funktioner

Hostinger är en allt-i-ett-webbhotellösning med allt du behöver för att komma igång med alla typer av webbprojekt. Det erbjuder en uppsättning obegränsade och gratis alternativ som obegränsad bandbredd och SSD-utrymme för att tillgodose alla dina behov. Här är några av de grundläggande plattformarna du kanske uppskattar:

Hostinger-panelen

 • Enkel användning – Även om många plattformar fortfarande använder en traditionell instrumentpanel och försöker dölja de flesta funktioner för att göra deras gränssnitt ser renare, visar Hostinger alla nödvändiga instrument på ett ställe. Du kommer att se stora färgglada knappar. Du kommer aldrig att gå vilse eller förvirras med gränssnittet.
 • WordPress Optimerad värd – Hostinger är en bra lösning för användare som planerar att starta WP-bloggar eller webbplatser. Plattformen säkerställer hög hastighet och bra prestanda tack vare specialbyggda cache-plugins i kombination med WP-optimerade servrar.
 • Gratis domän och SSL – Användare av affärs- och premiumplaner kan dra nytta av en gratis domännamn förutom gratis SSL. Med tanke på ett relativt lågt planpris ser Hostinger ut som ett överkomligt sätt att starta ett helt packat webbprojekt från början.
 • Gratis anpassad webbplatsbyggare – Webbplatsbyggaren kommer med någon av de tillgängliga planerna. Det är ett bra sätt för icke-tekniker att bygga sina webbplatser från grunden som professionella. Du behöver ingen kodnings- eller designfärdigheter.
 • Obegränsade funktioner – Användare av affärs- och premiumplaner kan dra nytta av obegränsad bandbredd och SSD-diskutrymme för att vara värd för webbprojekt av alla komplexiteter.
 • E-post vidarebefordra verktyg – Hostinger har troligen de mest avancerade e-postverktygen. De inkluderar vidarebefordran av e-post, autosvar, SpamAssassin-skydd och andra instrument för att skicka eller ta emot e-post från var som helst förutom global åtkomst och möjligheten att skicka medieinnehåll också.

Sammanfattningsvis ger Hostinger alla nödvändiga alternativ för att komma igång med webbplatser av olika typ och komplexitet. De flesta gratis- och premiumfunktioner är endast tillgängliga med affärs- och premiumplaner.

3. Prestanda

Hostinger försöker förbättra dess prestanda och sidläsningstid. Plattformen brukade ha några stillestånd tillbaka 2017 och 2018. De senaste testerna avslöjade emellertid sidbelastningstiden på 385 ms, vilket är nästan 80% bättre om det jämförs med branschens genomsnittliga hastighet på 890 ms. Företaget gjorde ett stort steg framåt. Samtidigt har den servrar i Asien, Europa och USA för att ge snabbare anslutning. Inbyggda cachemaskiner har också resulterat i snabbare belastningstid. Du kan enkelt ta reda på var en webbplats är värd och analysera dess perfomance på egen hand. För denna elev kan du använda både interna Hostinger-verktyg eller externa tjänster som Pingdom.

Hostinger Perfomance

Vad gäller drifttid presterar Hostinger främst bra inom detta område med undantag för flera månader tillbaka 2018 på grund av några snabba toppar. De verkar dock förbättra situationen med en genomsnittlig drifttid på 99,98% under 2019.

4. Säkerhet

Webbplatssäkerhet och datasekretess kan vara av högsta prioritet för några av webbplatsägarna. Hostinger ägnar stor uppmärksamhet åt den här funktionen som erbjuder några effektiva medel utöver typiska SSL-säkerhetscertifikat och anti-spam-skydd.

Vissa grundläggande säkerhetsinstrument är följande:

 • Gratis SSL.
 • Säkerhetskopiering av data dagligen eller veckovis.
 • SpamAssassin and Cloudfare Protection.

Ytterligare funktioner inkluderar BitNinja smart säkerhetsskydd tillgängligt för alla plan. BitNinja är ett allt-i-ett-paket som skyddar dina webbprojekt i realtid och förhindrar DDoS- och XSS-attacker, skadlig programvara, brute styrkor osv..

5. Kundsupport

Plattformen garanterar flerspråkigt stöd tillgängligt via livechatt och intercom-integration. Men endast Hostinger-kunder har åtkomst till livechattfunktionen. Du måste vara inloggad för att hålla kontakten. Ett annat problem är att supportcheferna är lite långsamma att svara enligt recensioner.

Det utökade kunskapsbasen kan vara en perfekt lösning på problemet. Kunderna kan lita på:

 • Guider och handledning.
 • Video steg-för-steg-instruktioner och genomgång.
 • Allmän information.

Kunskapssidan täcker alla möjliga tekniska och andra problem som du kan behöva lösa. Dessutom behöver användare inte växla mellan två separata sidor.

6. Prissättningspolicy

Hostinger ser mer överkomligt ut jämfört med många andra delade värdalternativ. Prissättningspolitiken ser dock lite rörig ut, med tanke på några dolda avgifter du kan stöta på. De tre stora paketen inkluderar:

Hostinger Prissättning

 • Enskild plan kostar $ 1,45 per månad för en enda webbplats och ett e-postkonto med 100 GB minne.
 • Premiumplan kostar $ 2,95 per månad med alla obegränsade funktioner och veckobackup.
 • Affärs plan kostar $ 3,95 med alla förmåner från Premium-planen utöver dagliga säkerhetskopior och gratis SSL.

Även om Premium- och affärsplaner innehåller obegränsade webbplatser måste du betala för varje ny domän.

Läs också: Hostinger vs Bluehost.
Hostinger vs SiteGround.
Hostinger vs iPage.

Poängen

Sammanfattningsvis ser Hostinger ut som ett prisvärt alternativ för dem som söker pålitliga och säkra delade värdtjänster. Plattformen levererar alla nödvändiga funktioner och instrument för att komma igång med din egen webbplats.

Det är bra för icke-tekniker tack vare en enkel instrumentpanel och en webbplatsbyggare. Erfaren användare kommer att uppskatta WP-optimerad serverlösning utöver specialbyggda cache-plugins.

Plattformen har tillräckligt bra prestanda med anständig lasthastighet och drifttid. Den har servrar belägna i olika delar av världen för att säkerställa felfri anslutning även om vissa stillestånd fortfarande kan äga rum. Sammantaget kan du betrakta Hostinger som platsen att börja med din webbplats.

Prova det nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map