HostPapa-recension

HostPapa-recension


HostPapa – är nummer ett värd i Nordamerika. Mer än 500 000 webbplatser är för närvarande värd av plattformen. Kunderna kan dra nytta av ett brett utbud av funktioner och tjänster som levereras av ett team av experter inom olika nischer, allt från värdinställning och webbplatsbyggnad till domänregistrering och marknadsföring.

Till skillnad från många andra värdleverantörer, HostPapa är ett helcykelföretag som faktiskt låter dig bygga, underhålla och marknadsföra ditt företag från marken. Användare kan välja mellan olika serverlösningar med bra prestanda, avancerade säkerhetsmedel, värd för WP-baserade webbplatser och onlinebutiker. Vi bör också nämna omfattande support, användarvänlighet och ett gäng gratis verktyg som levereras med varje värdpaket.

1. För- och nackdelar

HostPapa kan passa olika online-projekt, allt från småföretag och innehållsbaserade webbplatser till mer komplicerade e-handelsprojekt. Det erbjuder prisvärda planer, obegränsad bandbredd för varje paket trots priset eller nivån, och startplanen för två webbplatser istället för en, som de flesta webbhotell gör.

Dessutom är den kompatibel med alla stora CMS-plattformar och levererar en separat WP-optimerad webbhotell utöver sitt serverpaket online.

Trots några svaga nedgångar är HostPapa fortfarande ett av de bästa erbjudandena på marknaden.

HostPapa-fördelar:

 • Gratis domän – varje användare får en gratis domän med varje värdplan. Antingen behöver du ett startpaket med minsta tillgångar eller maximala resurser för att driva din digitala butik, systemet ger alla en gratis domän.
 • Två webbplatser från början – till skillnad från de flesta andra värdleverantörer som erbjuder en grundläggande plan för en enda webbplats, kommer HostPapa med ett bättre starterbjudande som är tillgängligt för två webbplatser från början..
 • Bra Uptime – Även om många företag strävar efter att säkerställa 100% av drifttiden för sina kunder, låter det orealistiskt. HostPapa ligger dock mycket nära det med en genomsnittlig drifttid på 99,9%.
 • Support dygnet runt – Användare kan kontakta supportteamet dygnet runt eller få tillgång till en omfattande kunskapsbas med flera guider och videohandledning.
 • Ytterligare egenskaper – HostPapa är en plattform med full cykel som erbjuder ytterligare tjänster som anpassad webbplatsbyggare, installation och integration av onlinebutiker, gratis migrering av webbplatser, marknadsföringspaket för företag och individer, etc..

Samtidigt kanske användarna inte gillar frånvaron av den dedikerade serverlösningen såväl som några andra små nackdelar.

HostPapa Cons:

 • Sidhastighet kan vara bättre – de senaste undersökningarna visar sidbelastningshastigheten 759ms. Trots att vissa plattformar erbjuder högre hastighet, är HostPapa fortfarande att slå industristandarden, som för närvarande är 890ms.
 • Dyrt förnyelse av planen – Om du gillar att vara värd och gärna fortsätta använda det, kanske du ogillar priset för förnyelse. Det kan vara två gånger högre om det jämförs med den ursprungliga prislappen.
 • Automatiskt säkerhetskopiering av webbplatser – funktionen är endast tillgänglig för Business Pro-plananvändare.

HostPapa är en bra värdlösning trots några små nackdelar. Ingen är trots allt perfekt, medan plattformen levererar solid kompensation inför extra tjänster och funktioner. Låt oss titta närmare på vad det erbjuder.

2. Hosting-funktioner

Värdleverantören gör allt för att säkerställa en säker och stabil webbplatsoperation. Dessutom kan användare räkna med några extra förmåner inför marknadsföringsverktyg för företag, instrument för att skapa din egen webbplats på några minuter, registrera en gratis domän osv..

 • Gratis domän för alla – varje HostPapa-användare har en möjlighet att registrera en domän och använda den inom en vald värdplan gratis för 1 år. Dessutom har plattformen sin anpassade domänregistreringstjänst utan att behöva växla mellan olika webbplatser.
 • Anpassad webbplatsbyggare – dra nytta av en enkel att använda webbplatsbyggare designad för nybörjare. Det kräver inte kodnings- eller programmeringsfärdigheter. Dra nytta av intuitiv dra-och-släpp-redigerare för att skapa och distribuera webbplatser från marken.
 • Intuitiv cPanel – själva värden är väldigt lätt att använda främst tack vare en intuitiv kontrollpanel. Användare kommer att kunna hantera alla tillgängliga tjänster från en enda HostPapa-instrumentbräda.
  HostPapa cPanel
 • E-post affärslösningar – driva och hantera din online-verksamhet med viktiga verktyg som tillhandahålls. Användare kan få ett G Suite-paket som innehåller ett Gmail-företagskonto, ett gäng kontorssamarbetsverktyg och 30 GB lagringsutrymme.
 • Obegränsad bandbredd – Varje plan erbjuder obegränsat diskutrymme antingen väljer du den billigaste inplanen eller ett avancerat paket med utvidgade värdresurser.
 • Gratis domänöverföring och webbplatsmigrering – HostPapa-teamet hjälper dig att överföra en redan befintlig domän eller webbplats till plattformen. Domänöverföringen är gratis liksom webbplatsmigreringen som hanteras utan projektstopp.
 • Green Hosting – HostPapa är en av de första värdleverantörerna som någonsin har förklarat sig som en grön serverlösning. Det betyder att de tar hand om miljön och världen vi lever i. På kraftanläggningar använder de förnybara källor samt gör det bästa av vinden och solenergin.
 • Online Store Hosting – systemet har en separat eCommerce-värdlösning för användare som bara planerar att skapa en digital butik och de som redan har ett färdigt e-handelsprojekt. Paketet består av gratis webbplatsmigrering, obegränsade produkter att sälja, lagra installations- och konfigurationshjälp, konsultationer och gratis SSL-kryptering.
 • WP-optimerad värd – är du en hängiven WordPress fläkt? HostPapa levererar sin WP-optimerade värdlösning med förinstallerade CMS, inbyggda plugins och säkerhetsfunktioner, sömlös webbplatsintegration, automatiska WordPress-uppdateringar och mer.

Som ett resultat har vi en ultimat värdleverantör med alla nödvändiga funktioner utöver avancerade tjänster för dig som inte bara letar efter webbhotell utan en helcykellösning för projektutveckling, marknadsföring, support och underhåll.

3. Prestanda

Som vi har nämnt tidigare, till och med den mest avancerade tekniken låter dig aldrig dra nytta av 100% drifttid. Vissa värdleverantörer är dock mycket nära den hastigheten. Och HostPapa är en av dem. De senaste testerna och undersökningarna visar 100% av drifttiden under de senaste månaderna. Om du upptäcker lägre drifttid under de första 30 dagarna efter att du använde värden, kan du kräva att du får en full återbetalning.

HostPapa UpTime

Varje plan har Cloudflare CDN-funktionalitet. Det garanterar en bättre global utsträckning trots dina besökares placering. HostPapa använder SSD-drivrutiner som är snabbare om de jämförs med HDD. Ett inbyggt cachesystem garanterar också snabbare sidbelastningshastighet som för närvarande är cirka 759 ms. Resultatet är bättre om man jämför med branschstandarderna. Cachewall används för extra skydd på webbplatsen.

HostPapa Perfomance

Det hjälper också att optimera projektet och förbättra tiden för webbplatsens svar. Den totala prestandan är bra medan HostPapa-teamet hela tiden arbetar med sin utveckling.

4. Säkerhet

Vissa säkerhetsfunktioner beror på värdplanen och serverlösningen du väljer. Exempelvis är automatiska säkerhetskopior av webbplatser endast tillgängliga i Business Pro-planen. Vi anser att funktionen är värd att betala de pengarna eftersom systemet skapar en lista med flera återställningspunkter medan data lagras på separata platser för att förhindra att det blir total nedgång.

De som väljer delad värd kommer att uppskatta Panda Cloud-antispam-system som är integrerat i varje plan och som redan ingår i priset. Baslinjesäkerhetsmedlet inkluderar serverbrandvägg, malware och virusdetektering, digital hotövervakning och avslutning. Några av planerna har domänskydd och en dedikerad IP-adress medan alla paket levererar gratis SSL-kryptering.

5. Kundsupport

HostPapa skapar en heltäckande strategi för vad vi kallar kundsupport. Bortsett från flera sätt att omedelbar kontakta som inkluderar telefon, livechatt och ett biljettsystem, kan användare räkna med hjälp som levereras genom:

 • Videohandledning och guider – de täcker alla viktiga frågor. Du lär dig hur du kommer igång med webbhotell eller webbplatsbyggare.
 • Kunskapsbas – Den innehåller massor av artiklar som är indelade i relevanta kategorier. De är dedikerade till värd, domäner, e-post osv.
 • Lokala experter – HostPapa har ett team av specialister som kan göra installationen, slutföra migreringen av webbplatsen, finjustera nätbutiken eller till och med bygga webbplatsen från grunden för dig. Allt du behöver är att skicka begäran via avsnittet Gör-det-för-mig.

Alla ovan nämnda funktioner är tillgängliga för alla användare trots prenumerationsplanen.

6. Prissättningspolicy

Här är vi på prissättningsavsnittet. Låt oss ta reda på hur mycket HostPapa kostar och vilka serverlösningar den levererar. Vi börjar med den vanliga webbhotell som finns i tre stora planer:

HostPapa-prissättning

 • Startkostnader $ 3.95 för två webbplatser och obegränsad bandbredd.
 • Affärskostnader $ 3.95 för obegränsade webbplatser och obegränsad SSD-lagring.
 • Business Pro-kostnader $ 12,95 alla obegränsade funktioner och säkerhetsförbättringar.
 • Du bör kontrollera priset för förnyelseplanen eftersom det kanske är två gånger högre. WP-optimerade värdplaner är desamma vad gäller prissättning. VPS-värd kostar dig från $ 19.99 till $ 299.49 för dig som behöver exceptionella prestanda och tillgångar.
 • eCommerce-serverlösningar är representerade på fyra olika platser som börjar på $ 19,99 för inträdesplanen och $ 139,99 för Diamond-planen med obegränsade produkter API-samtal, försäljning på Amazon och eBay, analys och mer.

Slutsats

HostPapa är en kraftfull och enkel att använda värd. Kunderna kommer att ha nytta av ett nybörjarvänligt system för att köra, hantera och stödja sina live webbprojekt. Den är kompatibel med alla större CMS-plattformar inklusive WordPress, Joomla, Drupal, och andra. HostPapa levererar gröna serverlösningar som är säkra för miljön och världen vi lever i.

Varje plan har många fantastiska funktioner medan kundsupportteamet inte bara hjälper till att lösa vissa problem utan hanterar vissa processer åt dig. Bra prestanda, avancerade säkerhetsmedel, överkomliga priser och flera värdpaket – det är det som gör HostPapa värt att uppmärksamma.

Prova HostPapa NU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map