IM Creator (XPRS) granskning

IM Creator (XPRS) granskning


IM Creator (XPRS) – är en gratis webbplatsbyggare som levereras med en bekväm WYSIWYG-redigerare och tillhandahåller ett omfattande utbud av avancerade funktioner som behövs för att starta och hantera olika typer av projekt. Systemet är främst inriktat på behoven hos konstnärer, som behöver professionella portföljer, företagare som är villiga att skapa tillförlitlig närvaro och webbdesigners som är involverade i utvecklingen av webbplatser för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk. Det fungerar också bra för att skapa e-handelswebbplatser, målsidor och bloggar.

Webbplatsbyggaren, som startades 2011 i New York av Jonathan Saragossi, är en av de bästa SaaS-plattformarna med en visuell redaktör. En av de intressanta funktionerna i systemet är dess kostnadsfria premiumkonton för icke-kommersiella organisationer, studenter och konstnärer. Andra kan också använda IM Creator gratis, men de har inte möjlighet att ansluta sina egna domäner till de webbplatser som skapats. Också överraskande är att e-handelsfunktioner ingår i gratiskonton. Detta är ganska ovanligt. Varje person kan börja sälja produkter eller tjänster i form av plattformen utan att investera några pengar alls.

IM Creator verkar initialt som en mycket intressant webbplatsbyggare. Den är mogen, tilltalande och erbjuder lösningar som inte är standard för nisch. Det ser ut som om vi har ledaren för WYSIWYG-nischen 2019.

Från idag har mer än 17 miljoner webbplatser lanserats med det och många fler är under utveckling. Det slutliga beslutet om användning av plattformen beror fortfarande på kvaliteten på insikten, djupet i funktionalitet och användarvänlighet som du förväntar dig att utnyttja på lång sikt. Nu kan vi analysera alla funktioner i tjänsten för att dra konkreta slutsatser.

IM Creator (XPRS) granskning imcreator.comInnehållsförteckning:

Prova det GRATIS Lämna ett svar

Fördelar och nackdelar med IM Creator (XPRS) webbplatsbyggare

IM Creator är en webbplatsbyggare med en av de mest bekväma visuella redigerarna. En av de obestridliga höjdpunkterna i systemet är dess “Stripes & Polydoms ”-teknologi som ser ganska avancerad ut och till och med lite futuristisk för användare, som aldrig har stött på en sådan webbdesignmetod tidigare. Alla projekt som startats med IM Creator är gjorda av responsiva block – ränder av mångsidig struktur och funktionalitet. Genom att byta ut de erforderliga ränderna och ställa in dem får du en webbplats för omarbetad.

Det finns inget enklare än det eftersom processen något påminner om standarddragning & släpp webbdesign. Det finns inte ens några widgetar (separata element) här, som ofta anses vara för komplicerade för att kombinera av många användare. På grund av tillgängligheten för de färdiga blocken garanterar systemet fullständig automatisering. Det är omöjligt att krossa någonting här.

IM Creator Editor

När du registrerar dig med systemet behöver du bara ange din e-postadress, lösenord och smeknamn för att komma igång. Strax efter det kommer du att omdirigeras till instrumentpanelen, där du måste välja en mall och börja anpassa den. Gränssnittet för tjänsten är trevligt, ergonomin är toppnivå. Ändå finns det massor av alternativ, ikoner och andra element i redaktören. Det är måttligt enkelt och du måste vara uppmärksam när du arbetar med det. Annars riskerar du att få tillgång till menyåtkomst, ett switchalternativ eller något liknande. Majoriteten av inställningspanelerna har flikar. IM Creator är lite djupare och mer komplicerad än du kanske tror vid första anblicken.

I allmänhet är detta ett av de mest bekväma och logiskt strukturerade systemen. Det är ett perfekt val för nybörjare. Det tar bara 1-2 timmar att utforska det. Det viktigaste, IM Creator gör det möjligt att snabbt och effektivt få önskat resultat.

Om du vill kan du publicera din webbplats samma dag som du började bygga. På grund av sin strategi för design av webbsidor garanterar systemet tillförlitligt skydd mot eventuella misstag. Oavsett vad du gör, kommer det här att se bra ut.

IM Creator är en kvalitet WYSIWYG webbplats byggare som har varumärkesstil och strategi för webbbyggnadsprocessen. När vi testar tjänsten har vi definierat både starka och svaga punkter i systemet och det är hög tid att nämna dem nu.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Du kan börja bygga en webbplats även utan att registrera dig med systemet.
&# X2714; Tilltalande responsiva mallar, en möjlighet att lägga till din kod på webbplatsen.
&# X2714; Överflöd av ränder, bekväm anpassning av sektioner.
&# X2714; Praktisk och prisvärd White Label-modell.
&# X2714; En möjlighet att få en gratis premiumlicens för icke-kommersiella projekt.
&# X2714; Kvalitets kunskapscenter.
&# X2714; Kraftfull e-handelsmotor.
✘ Du kan inte ladda upp dina egna teckensnitt.
✘ Du kan bara sälja en artikel åt gången för e-handel.

När det gäller resten av parametrar skapar IM Creator intrycket av mer än ett anständigt system. Detta är särskilt sant, med tanke på de låga kostnaderna för tjänsten och en möjlighet att öppna en webbutik för $ 100 / år.

Funktioner & Flexibilitet

IM Creator utmärker sig för funktionalitet, flexibilitet och funktionsuppsättning. Som nämnts ovan, det största funktionella elementet i denna webbplatsbyggare är en stripe. Varje sida består av utbytbara responsiva block med mångsidigt innehåll. Beroende på dess syfte har varje rand sina egna inställningar. Kärnan i att bygga webbplatser med IM Creator går till rätt kompatibilitet och design för sådana block. Deras kombinationer och designredigeringar möjliggör maximal flexibilitet.

Webbplatser skapade med systemet kommer att se liknande ut och ha samma uppfattning på grund av en enkel arbetsprocess. Det är inte dåligt eftersom de har modernt utseende, är ganska funktionella och kan skryta med tilltalande mönster på alla enheter. Enhet av skapandet av webben förenklar och påskyndar arbetet, särskilt för nybörjare. Generellt sett är IM Creator ett anständigt val när det gäller organisationen av arbetsutrymmet och sömlösa tillvägagångssätt.

IM Creator-funktioner

Nästan alla åtgärder inom redaktören kan endast göras med en mus. Gränserna för varje block syns tydligt och du kan flytta dem för att begränsa och förlänga arbetsområdet för en container. Det är också möjligt att ändra blockplatser, kopiera och radera dem. Förutom det, Du kan manuellt reglera maximal blockbredd, mellanslag, placering av innerelement samt ställa in visningsformat. Systemet finns i många alternativ och funktioner.

Den uppdaterade versionen av webbplatsbyggaren har introducerat det nya förbättrade menyformatet som har gjort webbplatsredigering mycket snabbare och enklare. Systemutvecklarna har strömlinjeformat redigeraren för att säkerställa en snabb och problemfri webbbyggnadsupplevelse. För att få åtkomst till det måste du klicka på valfritt element som visas i menyn.

Systemet ger åtkomst till den uppdaterade mini-menyn, där du kan lägga till nytt innehåll, redigera befintliga inlägg och webbplatselement, lägga till bilder, avsnitt, länkar och andra element allt på ett ställe. Du kommer också att få tillgång till en kraftfullare samling redigeringsverktyg tillgängliga för hand som visas med bara ett musklick.

Den nya Mini-menyn är standardiserad för bekvämlighet och enkelhet. Detta betyder att det är mycket effektivt när det gäller redigering av webbplatselement, länkar, avsnitt och objekt. Kontekstuell redigering är också enkelt med Mini-menyn. De verktyg som finns där ger dig frihet för anpassning av webbdesign. Förutom att lägga till / redigera webbplatselement kan du också kontrollera färgeffekter, bilder och bakgrundsinställningar osv.

Dessutom kan den nya förbättringen förbättra hastigheten på webbplatsens prestanda med 30%. Allt du behöver för att öka prestanda för din webbplats är att publicera projektet. Det är allt.

För att lägga till nya ränder bör du aktivera “+” -knappen mellan de närliggande blocken. Du ser en vacker animering och listan över tillgängliga ränder som sorteras ut efter kategorier baserat på deras syfte: huvud, projekt, tjänster, funktioner, galleri, prissättning, team, artikel, textblock, bio / cv, blogg , formulär, bildspel, social, uppmaning, vittnesmål, logotyper, kartor, widgetar, element. Varje kategori innehåller cirka 5-10 block realiseringsalternativ.

IM Creator New Stripe

Det bör nämnas att raderna «widgets» -kategori tillåter att lägga till Googles evenemangsplanlista, SoundCloud-ljudspelare, OpenTable-reservationsformulär (vilket gör IM Creator till en intressant lösning för restauranger), PDF-visare och anslutning av Facebook-kommentarer. Med andra ord kan du lägga till block här, vars funktionalitet kommer att skilja sig från kombinationen av standardelement (text, bilder, video etc.).

Den «element»Avsnittet gör det möjligt att lägga till de grundläggande elementen på webbplatsen och därmed bidra till funktionen för varje remsa: titel, bild, undertext, video, body, citat, länk, ikon, karta, rå (behövs för att lägga till din egen HTML-kod , Javascript, CSS och Bädda in koder). Det vill säga att du kan skapa strukturellt komplicerade separata innehållsblock genom att använda dessa element.

Grundprincipen är följande: redigeringsområden är indelade i avsnitt genom att klicka på vilken du får en meny med verktyg, alternativ osv. Objekten du kommer att erbjudas beror på blocket och elementtypen du klickar på. Det finns flera varianter här. Titta på exemplet: vissa block har en liten “+” -ikon genom att klicka på vilken du kommer att erbjudas en “Lägg till ett nytt element eller objekt” -meny för att lägga till videor, ikoner, länkar, avdelare eller tomma behållare.

Genom att klicka på ett visst element (som bildspel) ser du en meny som gör det möjligt att välja en överläggsfärg, lägga till en länk eller komma till sektionsinställningarna – en meny med ett rikt urval i avsnitten, nämligen:

 • inställningar”Erbjuder ett urval av synliga sektionselement (knapp, titel, undertexter, kaross), en möjlighet att ställa in justeringen och vertikal blockposition eller aktivera dess helskärmshöjd;
 • Bildspel”Gör det möjligt att ställa in bildspelets varaktighet och autoplay;
 • “F / X” ger ett val av en av 11 effekter för passiva element och muspekare. Det är också möjligt att välja filter och skuggfaktorer;
 • Proffs”Gör det möjligt att välja den maximala remsan och innehållsområdets bredd samt rymdvärdena (stoppning / marginal, px) för varje element i ett avsnitt.

IM Creator Bildspel Inställningar

Det bör nämnas att avsnittinställningar för olika ränder särskilt kan skilja sig med avseende på inställningens karaktär och struktur. Därför måste du vara mycket uppmärksam när du arbetar med IM Creator-redigeraren: det finns inte många alternativ här vid första anblicken, men nya menyer kommer att börja dyka upp så snart du börjar klicka på elementen och olika skärmområden. Detta är när den relativt enkla redigeraren förvandlar framför dina ögon till ett kraftfullt verktyg med många mer avancerade alternativ.

Bortsett från det finns det också menyer på hög nivå här, vars inställningar påverkar hela webbplatsen eller separata sidor. I den vänstra mittdelen av en skärm hittar du en «Webbplatsstil»Inställningsikon som gör det möjligt att skapa nya webbsidor och välja existerande för vidare redigering. Det finns flera avsnitt av inställningar här, nämligen:

 • Stil”Som gör det möjligt att välja webbplatsmalltyp (bred eller smal), standardteckensnitt och webbsidobakgrund;
 • Meny”, Som erbjuder ett val av en av 9 menylayouttyper (centerorienterad, sidofält, hamburgare, dold etc.);
 • Bläddra f / x”Ger ett val av en av tre rullningseffekter (bild, växa, blekna);
 • Sid widgets”Som gör det möjligt att lägga till webbsidgets widgetar (chatta, dela, feedback, loader, topper, band, snö eller anpassad kod).

IM Creator Site Settings

Det är inte det. Det finns också en verktygsfält i den övre delen av en skärm, som ger åtkomst till skapande av säkerhetskopiering, referensavsnitt, alternativ för att spara webbplats kopia, avbryta funktion, förhandsgranska, publicera. Du hittar också en webbhanteringsmeny här (skapande, kopiering, fylla i SEO-parametrar) och en möjlighet att lägga till / ställa in popup-element (fält, text, position, bredd och höjd, visningsvillkor).

IM Creator erbjuder omfattande alternativ för social integration som låter dig välja och ansluta profiler på sociala medier till webbplatsen du arbetar med. Det finns till och med en möjlighet att anpassa knappar på sociala medier så att de kan matcha projektets övergripande design och stil.

Webbplatsbyggaren har också ett flerspråkigt supportverktyg som gör det möjligt att skapa flera versioner av din webbplats på de språk du väljer. Det finns inget behov av att integrera speciella plugins eller widgets för att nå detta mål – bestäm bara vilka språk du vill välja för ditt projekt och gå vidare för att skapa dem! Förresten, om du har några tvivel eller bara är osäker på hur du kommer igång, erbjuder IM Creator en informativ handledning som hjälper dig att starta och anpassa en flerspråkig webbplats.

IM Creator SEO

Webbplatser som lanseras med IM Creator har en tydlig kvalitetskod och är väl indexerade av sökmotorerna. När du har skapat en webbplats med den här tjänsten kan du räkna med bra marknadsföringsperspektiv i termer av dessa faktorer, som beror på själva systemet (arbetshastighet, giltighet för webbsidakod, korrekta inställningar för out-of-the-box etc.).

IM Creator SEO-inställningar

Du kan personligt ställa in sökmotorens synlighet för varje webbsida, lägga till titel, beskrivning och nyckelord, ladda upp favicon och social bild, ansluta Google Analytics och Facebook Pixel. Uppenbarligen kan du ansluta ett domännamn till webbplatsen, men först efter att du har uppgraderat till premiumabonnemanget.

Bortsett från avsnitten, som skiljer sig bara i typen av visat innehåll, är Blogg och Butik särskilt intressant. Det här är ränder vars användning kan ändra din webbplatstyp. I grund och botten är detta oberoende funktionella enheter som är bredare än de andra. Det är vettigt att diskutera deras funktioner i detalj.

IM Creator Blog

Du kan välja en av fem varianter av nyhetsflödesstrukturen. Alla ser visuellt tilltalande ut: titel, beskrivning, full publiceringsknapp. De kan utformas med olika kombinationer av positioner och synlighet. Bortsett från det är det möjligt att infoga en video eller något annat i innehållsfältet (delen, där en bild införs som standard).

IM Creator Blog Post Editor

Precis som alla andra avsnitt kommer en blogg med sitt eget inställningsblock, nämligen:

 • inställningar”, Där du kan välja en bloggstrukturtyp, antalet element och mellanslag i en rad samt höjden på var och en av dem. Du kan också ta bort en sektionsrubrik och en titel med en beskrivning här;
 • Bakgrund”, Där du kan välja önskad färg, din egen bild eller en från mediecentret för tjänsten;
 • Layout”, Där du kan ställa in publiceringsmallutgången (format, justering, boxad eller utsträckt);
 • effekter”, Som gör det möjligt att ställa in effekterna när ett avsnitt visas på en skärm eller när du håller musen på den och väljer filter och opacitetsgraden för titelbilderna;
 • Proffs”Som gör det möjligt att ställa in sektionsbredd, innehållsdel, mellanrum mellan elementen och angränsande sektioner samt att aktivera alternativet för nedladdning av nedladdning av bilder.

Du kan se inläggslistan i den här menyn, ändra deras sortering och lägga till nya. För att redigera inlägg, bör du välja en text och avsnittet “Redigera inlägg” i den öppnade menyn. Du kommer att se en redaktör där du kan förbereda en artikel med alla tillgängliga IM Creator-element.

Bloggfunktionaliteten är organiserad på ett märkligt sätt här. Det är bekvämt att använda det, men alternativen ligger uppenbarligen efter specialiserade tjänster. Dess funktionsuppsättning räcker för en företagswebbplats, en personlig webbplats eller nyhetspresentation.

IM Creator e-handel

För att lägga till en onlinebutik bör du välja en motsvarande rand och lägga till den på sidan. Tjänsten erbjuder 9 varianter av utställningsfönster som kan konfigureras precis som alla andra avsnitt. För att aktivera Store-inställningar, bör du klicka på valfritt randområde – principen förblir densamma som i resten av IM Creator-avsnitten. Du får tillgång till följande avsnitt:

 • inställningar”, Där du kan välja galleristyp (vanlig, passform, mazonit), antalet produkter som visas i en rad, avståndet mellan dem och höjden på varje artikel;
 • Bakgrund”Erbjuder valet av en layoutfärg som kommer att synas mellan produktkort;
 • Layout”Tillhandahålla ett urval av produktkortsmallar och typer av innehållsinriktning i dem;
 • effekter”, Som gör det möjligt att ställa in effekterna när ett block visas på en sida eller när du håller musen på den;
 • Proffs”, Där du kan ställa in maximal bredd på sektioner för webbutiker, separata objekt, innehållsdelar och mellanrum mellan elementen.

IM Creator e-handel

Inställningen av visuellt fönster är organiserad på samma sätt som för resten av ränderna. Du kan komma åt Store Dashboard från sektionsmenyn. Instrumentpanelen innehåller de viktigaste parameteravsnitten, inklusive:

 • Sammanfattning”Med den allmänna informationen om mängden aktiva sektioner för webbutiker, produkter, order och vinst;
 • sektioner”, Där du kan få tillgång till alla publicerade avsnitt med produkter och deras inställningar: val av produkttyp (fysisk, digital eller tjänst), kostnadsredigeringsalternativ, SKU, namn, undertexter, beskrivningar och ladda upp nya produkter till den valda sektion. Du kan också ändra produktvisningsordning, lägga till rabatt i procent, fraktkostnad eller tilldela en “slutsåld” status.
 • Alla produkter”, Som erbjuder en lista över produkter från alla de publicerade webbshopavsnitten. Inställningarna är desamma som de som används för produkterna i ett separat avsnitt;
 • Order”Rekrytera beställningarna med kunddata, datum osv .;
 • Kommunikation”Erbjuder inställningarna för e-postformat som automatiskt skickas till klienterna från en webbutik;
 • överföringar”, Där du kan lägga till betalningsinformationen för att acceptera onlinebetalningar. Bankkonto, PayPal och Stripe finns här. Du kan också titta på omsättningsgraden för din webbutik;
 • inställningar”, Där du kan hitta fält för att ange ditt webbutiknamn, valuta, fraktkostnad och e-post för aviseringar.

Det är meningsfullt att påpeka en viktig nyans: varje objekt har en standardköpknapp som har en länk till shopping-popup. Det vill säga ett popup-fönster visas efter att du har klickat på det, vilket kommer att erbjuda dig att tillhandahålla dina kreditkortsdata och e-post för att bekräfta betalningen samt en möjlighet att skicka meddelanden om en orderstatus.

Hjälpsamt tips: Om du vill öppna en separat sida med produktbeskrivning, ska du kryssa för en “beskrivning” -ruta i avsnittet “Produkter”. Du kan också lägga till eller ersätta en bild där. Dessa data kommer att visas på en separat produktsida.

IM Creators onlinebutik är ganska enkel. Visa fönster ser tilltalande, det är enkelt att redigera dem och lägga till produkter. De erbjuder grundinställningar för valuta, betalning och frakt. Denna lösning kommer upp för handelsplattformar med en begränsad produktlista. Till exempel kan du skapa flera sidor och lägga till produktkategorier med 2-3 visningsfönsterskärmar på var och en av dem. En sådan e-butik kommer att fungera och se bra ut.

Vit etikett

När det gäller verktyget White Label – det fungerar bra för webbdesigners, återförsäljare, värdföretag och vita etiketter – det vill säga för alla användare som planerar att tillämpa hela funktionsuppsättningen för webbplatsbyggaren för att starta egna företag. White Label-licensmodellen ger användarna obegränsad användning av alla resurser för webbplatsbyggare.

Du kan använda tjänsten under ditt eget varumärke utan att nämna tredjepartsrepresentanter och starta dina egna SaaS-projekt för att göra en vinst. Detta kan vara fördelaktigt för oberoende webbdesigners, som behöver obegränsad åtkomst till webbplatsbyggaren, webbstudior, värdföretag som är villiga att lansera sina egna webbplatsbyggare eller företagskunder, som har för avsikt att etablera sin närvaro på nätet.

IM Creator har en 14-dagars pengarna tillbaka garanti för de användare som bestämmer att White Label inte är av dem av någon anledning. Systemet garanterar också säkra betalningar på grund av det inbyggda SSL-certifikatet.

Сustomer Support

Det finns en “Hjälp” -länk i IM Creator-redaktörens rubrik, där du kan aktivera tips, visa en kort informativ video om hur du arbetar med systemet, besök Kunskapscenter (en detaljerad FAQ med sektioner och sökalternativ) eller kontakta teknisk supportteam och lämna din e-post för feedback.

När det gäller kundsupport har tjänsten en standard för första klassens projektnivå: livechatsupport, 24 \ 7 e-poststöd; allt du behöver finns här och fungerar på en anständig nivå.

IM Creator använder ett biljetteringssystem som gör det möjligt för användare att skicka supportbiljetter till systemutvecklarna när de stöter på problem eller vill lösa sina systemrelaterade problem. Efter att ha granskat frågan kontaktar en supportagent en användare som ger den bästa lösningen på problemet. Den genomsnittliga tiden för systemsvaret utgör cirka 12 timmar. Detta är ett ganska imponerande resultat med tanke på att IM Creator för närvarande ger över 11 miljoner webbplatser över hela världen.

Dessutom tillåter systemet nedladdning av en användbar och informativ användarhandbok som ger detaljerad information om de mest avgörande systemnyanserna. De flesta moderna webbplatsbyggare har inget sådant alternativ ännu.

Designmallar i IM Creator (XPRS)

Antal teman:Mer än 100
Professionella mallar:&# X2714; JA
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ

Mallar är förmodligen en av de starkaste IM Creator-punkterna när det gäller kundgenerering. Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande moderna, visuellt tilltalande och professionella teman som passar olika nischer. Plattformen samarbetar med några av de bästa webbdesignarna som ansvarar för mallutveckling och därmed lägger den en kraftfull tonvikt på moderna webbplatser och grafiska designtrender.

IM Creator-mallar består av bandrelaterade verktyg som du får tillsammans med en redaktör. Naturligtvis kommer design att betyda mycket här. Färdiga design ser väldigt snygg ut.

Du kan inte kalla dem fantastiska eftersom vi fortfarande har en typisk responsiv struktur, som har standardtendenser och konsistens. Valet av mallar är dock tilltalande på grund av deras kvalitet och mångsidighet när det gäller sektionsdesignmetoder.

Det bör påpekas att du inte kan ändra en mall när du arbetar med den. Om du redigerar innehållet och sparar det, måste du skapa en ny webbplats för att ändra en mall. Så det är vettigt att välja den design som ska vara maximalt nära ditt mål redan från början.

Mallkategorier är följande: företag, tjänster, konst / design, hälsa / wellness, fotografering, restauranger / mat, e-handel / detaljhandel, mode / skönhet, bröllop, musik / video, logi, teknik, återförsäljare.

Kategorinamn ger en antydan om nischer IM Creator fungerar bäst för. Det är vettigt att lyfta fram restaurang, bröllop och affärer. Förresten ser e-handelsdesign också ganska bra ut. Det är troligt att du inte hittar en kund som vägrar att göra en beställning i en sådan webbutik, förutsatt att en produkt matchar deras krav och preferenser. Vi gillade också musikmallar: de är attraktiva och gör det möjligt inte bara att presentera din kreativitet, utan också att sälja musik eller video.

IM Creator Mallar

Alla IM Creator-mallar är skalbara och lyhörda, medan designanpassningsalternativ är mångsidiga och kraftfulla. Webbplatsbyggaren erbjuder intressanta designverktyg som bläddrings-, entré- och musöverföringseffekter, som till exempel ger ditt projekt ett verkligt modernt och snyggt utseende. Det är möjligt att lägga till eller ta bort avsnitten, ändra sina positioner, ställa in strukturen för var och en av dem, mellanslag, inre innehåll etc., när du utformar din webbplatslayout.

Systemet finns i gratis fonter och ikoner som du kan välja med avseende på din projektstil. Alternativ för bildredigering är också omfattande. Du kan beskära och redigera bilderna som du vill, välja deras opacitet och färg, tillämpa animationseffekter osv.

Det finns också en möjlighet att lägga till dina egna widgetar som en kod. För att göra det bör du välja «»I«Webbplatsstil»Alternativ blockerar och öppna sedan fliken« Kod »i menyn du erbjuds. Det är här du kan skriva vilken HTML-, JS- och CSS-kod som helst. Du kan också välja «Raw»-widgeten i «element»Och gör samma sak.

I allmänhet ser IM Creators webbplatser moderna och attraktiva. Det animerade förhandsvisningsläget kommer säkert att tilltala många användare. Du kan ändå inte ändra mallar när du är på språng och redigera koderna för tillgängliga ränder eller objekt.

Du kan dock lägga till HTML-kod i en rubrik eller integrera dina egna widgetar på en webbplats. Detta kräver säkert kodningskunskaper och inte alla behöver det. Majoriteten av användarna kommer att vara nöjda med redigeringsverktyg och resultat för visuell design.

Exempel på verkliga IM Creator-webbplatser

Filmskapare och fotografens webbplats

Filmskapare och fotografens webbplats

Filmbyråns webbplats

Filmbyråns webbplats

Projektledning och fotografens webbplats

Projektledning och fotografens webbplats

Bröllopsfotografens webbplats

Bröllopsfotografens webbplats

Direktörsportföljs webbplats

Direktörsportföljs webbplats

Yoga-lärares webbplats

Yoga-lärares webbplats

IM Creator Prissättning Granskad: Gratis & Premie

Studenter, artister och icke-kommersiella webbplatser kan få premium IM Creator gratis. Med detta ändamål måste de komma i kontakt med teknisk supportteam för tjänsten av speciell form, efter att ha lämnat orsaken och bevisen för att villkoren för den fria licensen används.

Andra kan använda systemet gratis under en obegränsad tid, efter att ha utnyttjat redaktörens alla funktioner. I det här fallet är det emellertid omöjligt att ansluta din egen domän. Dessa begränsningar tas bort efter köp av någon premiumlicens.

Vi rekommenderar att man betraktar IM Creator som en betaltjänst för alla användare som har för avsikt att tjäna på sin webbplats. Gratis konto fungerar inte bra för företagshantering, inte bara i det här systemet utan också i någon annan konkurrent. Den kan användas för att testa funktionens funktion endast eller skapa en webbplats, men då måste du köpa den erforderliga licensen:

 • Årlig licens ($ 8 / månad) – Engångsbetalning per år ($ 96 / år), 1 domän, 1 webbplats, obegränsad bandbredd, lagringsutrymme, premium teknisk support, e-handel;
 • Årlig licens ($ 11 / månad) – Engångs halvårsbetalning ($ 66 / halvår), 1 domän, 1 webbplats, obegränsad bandbredd, lagringsutrymme, premium teknisk support, e-handel;
 • SSL-skyddad ($ 21 / månad) – funktioner i ovan nämnda planer plus en möjlighet att ansluta SSL-certifikatet till ett domännamn.

När det gäller funktionalitet har IM Creator inga prisskillnader. Frågan handlar om den period du vill betala för och behovet av SSL. Som regel är en långsiktig hyra så småningom mer fördelaktig.

Det är också viktigt att specificera faktureringsnyanser för e-handel. Alla försäljningsvinster samlas på det inre kontot för din plan. Pengarna kan vidare överföras via Stripe med en 5% IM Creator-provisionskostnad för betalningstransaktionen.

Vit etikettkostnad

IM Creator erbjuder tre typer av White Label-licenser:

 • Standard vit etikett ($ 350 / år) – Obegränsade licenser, ta bort IM Creator-varumärket & ersätt med din, Full fakturering & prissättningskontroll, Full kontroll över användare, Visa dina egna mallar.
 • Värd det själv ($ 2500 / år) – erbjuder funktionerna som tillhandahålls av Standard White Label plus cPanel Integration, Hämta nedladdningsbar version, Hostwebbplatser på dina servrar, Editors CSS-kontroll, Dina egna domäner API.
 • Serverskontroll (25K / år) – ger ovan nämnda funktioner samt inloggnings-API: er, cPanel & API, serverägande.

Köp av en standardlicensversion gör det möjligt för en vanlig användare att skapa ett obegränsat antal webbplatser i systemet. Du kommer att erbjudas en funktion uppsatt till 3,5-årig hyreskostnad på villkoren för en standardpremielicens. Detta kommer säkert att vara bra för webbdesigners.

Generellt sett är kostnaden för att använda IM Creator mer än överkomligt. För cirka 100 $ / år kan du driva en tilltalande företagswebbplats eller till och med en webbutik. Detta är en av de mest fördelaktiga nischlösningarna som har anständigt samband med pris / kvalitet.

Granskningsslutsats: Vem ska använda IM Creator?

IM Creator är en avancerad WYSIWYG webbplatsbyggare, vilket är ett stort värde för dina pengar. Tjänsten kommer initialt att uppfylla behoven hos små och medelstora företag och den fungerar också bra för konstnärer, studenter och ideella som kommer att få en möjlighet att driva en webbplats utan kostnad här. Plattformen levereras med en kraftfull e-handelsmotor, bloggalternativ, ett överflöd av responsiva mallar och omfattande designanpassningsverktyg.

Systemet kommer att tilltala praktiska människor som värderar resultatet framför allt. Ja, modellen för att skapa webbsidor av ränder innebär viss webbplatslikhet. Owever, det är lätt att lansera dem, designen är tilltalande och webbplatserna visas perfekt på alla mobila enheter.

Enligt vår mening är IM Creator en mycket bra produkt som kan vara av stort intresse för många användare. Det är också vettigt att överväga lösningen White Label Standard, som erbjuder gynnsamma villkor för utvecklarna av klientwebbplatser. Nackdelarna med tjänsten är små medan fördelarna är stora. Vi rekommenderar det definitivt.

Prova IM Creator GRATIS

 Det är gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map