Jimdo Review

Jimdo – is een geavanceerde websitebouwer die gebruiksgemak, intuïtieve aard en betaalbaarheid omvat. Het systeem is gemaakt in 2007 en houdt niet op bij de huidige prestaties en blijft verbeteren om zijn gebruikers een perfecte webbouwervaring te bieden. Met meer dan 12 jaar expertise kan het systeem nu bogen op miljoenen websites van hoge kwaliteit met uitstekende prestaties.


De drang naar verbetering is een van de meest onderscheidende kenmerken van de websitebouwer. De introductie van Jimdo Dolphin is een nieuwe stap naar perfectie, gecombineerd met superieure prestaties. De tool heeft u nu veel te bieden, aangezien het de one-stop-bestemming is voor gebruikers, die tijd en kwaliteit boven alles waarderen.

Jimdo-gebruikers hebben gemerkt dat de websitebouwer veel handiger en gebruiksvriendelijker is geworden, om nog maar te zwijgen van de verbeterde functionaliteit. Hierdoor kunt u verschillende soorten websites maken, waaronder portfolio websites, online winkels en bestemmingspagina’s. Jimdo Dolphin heeft een positief effect op het resultaat. Laten we nu de websitebouwer testen om te zien wat erachter verborgen zit.

1. Gebruiksgemak

Nadat u een eenvoudig aanmeldingsformulier heeft ingevuld, krijgt u de keuze tussen twee manieren om een ​​website te bouwen. Dit zijn de klassieke Jimdo-editor en de geavanceerde Jimdo Dolphin-tool. Beide opties zijn de aandacht waard vanwege hun intuïtieve aard van het web bouwen, gemak en gebruiksgemak.

Voor die gebruikers, die van plan zijn een groter project te lanceren, is het systeem klaar om de klassieke maar bijgewerkte Jimdo Creator aan te bieden, die wordt geleverd met een intuïtieve en goed georganiseerde drag-and-drop-optie. Het bouwen en beheren van een website is hier heel eenvoudig en zelfs een beginner zal geen problemen ondervinden bij het werken aan een project. De intuïtieve WYSIWYG-website-editor vereist niet dat een gebruiker programmeertalen kent om dingen te laten werken. De interface is redelijk schoon en intuïtief.

Jimdo Editor

Eigenlijk lijkt de Jimdo-interface enigszins op die van Weebly en Wix met hun aparte dashboards waar je zaken als domeinen, contributors, SEO en diverse applicaties kunt beheren. Dit is voor iedereen best handig en begrijpelijk. Het enige nadeel van de klassieke Jimdo Editor is dat deze geen voorbeeldoptie heeft. Dit betekent dat u de bewerkingen die u aanbrengt, niet kunt zien. In plaats daarvan moet je een website publiceren om het resultaat te bekijken.

Jimdo Dolphin

Een andere briljante manier om een ​​kant-en-klare website te krijgen, is door de nieuwe geavanceerde Jimdo Dolphin-tool te gebruiken, die met name het hele webbouwproces heeft vereenvoudigd. Zelfs een onervaren gebruiker, die helemaal niet betrokken is geweest bij het bouwen van een website, kan binnen enkele minuten een website maken.

Jimdo Dolphin Editor

De tool zal een grote hulp zijn voor die gebruikers, die standaard zakelijke websites of projecten van één pagina nodig hebben. Dit is heel eenvoudig omdat het systeem automatisch een gepersonaliseerde website voor u genereert op basis van de antwoorden op de verstrekte bedrijfsgerelateerde vragen.

In eerste instantie wordt u gevraagd om het type website te kiezen dat u nodig heeft (persoonlijk of zakelijk). Direct daarna moet u uw websitenaam verzinnen, waarmee het systeem zal zoeken naar de beschikbare bedrijfsgerelateerde informatie op internet. Als u een Facebook-account heeft, wordt u aangeboden om deze aan uw website te koppelen, zodat de service de gegevens kan gebruiken bij het bouwen van een website voor u. Afgezien van dat, wordt u aangeboden om de branche te selecteren waarin u gespecialiseerd bent. De keuze heeft invloed op de verzameling nichespecifieke websitesjablonen die u moet kiezen.

Het uploaden van een logo is de volgende stap die uw website persoonlijker maakt en uw merk vertegenwoordigt. Een interessante optie is degene waarmee je je Instagram-account (indien aanwezig) aan de website kunt koppelen om het je merkspecifieke functies te geven. De laatste stap is het selecteren van de stijl waarin je je website wilt maken en de domeinnaam. Dat is alles – Jimdo Dolphin zorgt voor de rest! Binnen een paar seconden ziet u uw kant-en-klare website met standaard geleverde inhoud. Het is aan jou om het te vervangen door dat van jezelf (als je zo’n wens hebt), foto’s en andere inhoud toe te voegen die je op je website wilt weergeven.

Het hele proces duurt niet langer dan een half uur, maar het resultaat zal zeker indruk op je maken. Uw website heeft een modern ontwerp en biedt de vereiste informatie allemaal op één plek. Probeer deze optie gewoon om ervoor te zorgen dat het bouwen van een website nog nooit zo eenvoudig is geweest!

2. Functies & Flexibiliteit

Als het op de basis aankomt, is Jimdo dat wel vergelijkbaar met zijn concurrenten – het stelt gebruikers in staat kant-en-klare sjablonen aan te passen met behulp van ingebouwde bewerkingstools en widgets. Wat de toeters en bellen betreft, ik zou graag willen wijzen op hun blog- en eCommerce-mogelijkheden.

Bloggen

Met Jimdo kunt u dynamische blogposts maken die verschillende gebruikersinteracties bieden: bestandsdownload (Ter info: u kunt synchronisatie inschakelen met uw Dropbox-account), aangepaste widget / HTML, formulier, Google Maps, flash-animatie (.swf-bestanden), responsieve blogontwerpen, de berichten sorteren op tags en categorieën, geavanceerde SEO-instellingen voor elk bericht en meer. U kunt concepten maken, maar er is hier geen geplande plaatsing.

Jimdo Blog Editor

Het is niet nodig om een ​​afzonderlijke blog te maken, als je die nodig hebt – deze wordt al bij je website geleverd en je hoeft hem alleen maar in te schakelen tijdens het webontwerpproces. Zo krijg je een goed aangepaste blog geïntegreerd in je website. Zodra het is geactiveerd, begint u met het schrijven van de berichten en het toevoegen van foto’s, video’s en andere inhoud. Voor al die gebruikers die een blog willen starten, biedt Jimdo een handige post-editing tool die kan worden gebruikt om nieuwe modules toe te voegen. Hierdoor kunt u alle inhoud van uw Jimdo-website rechtstreeks in de berichten integreren, of dit nu tekst, afbeeldingsgalerijen, video’s, widgets of zelfs producten uit uw online winkel is. Dit is een unieke functie voor websitebouwers. Eindelijk, ga je gang om je berichten online te delen!

e-commerce

Jimdo’s e-commerce is ook in hoge mate aanpasbaar. Er zijn talloze eigenschappen die u hier kunt configureren: productweergave, belasting (u kunt voor elk product een individueel belastingtarief instellen), artikelbeschikbaarheid, verzendkosten en tijdsbeschrijving, Stripe- en PayPal-accountverbinding, annulerings- en retourbeleid, aangepaste aanhef en e-mail bevestiging / voltooide afrekenberichten enz.

Jimdo Dolphin Store

Voor die gebruikers, die dromen van een eenvoudige maar effectieve eCommerce-website-bouwervaring, biedt Jimdo een reeks tools om te klikken om te bewerken, unieke en aanpasbare eCommerce-sjablonen, verzendaanpassing, geavanceerde SEO-tools voor effectieve webwinkelpromotie en zelfs e-mailbestelsjablonen om het bestelproces voor klanten vereenvoudigen. Het lanceren van een eCommerce-website met Jimdo duurt slechts een paar minuten, terwijl het beheren ervan ook niet veel moeite en tijd kost. Tijdens het maken van het web leert u hoe u de verzendkosten kunt aanpassen, kortingscodes kunt maken, de inventarislijst en andere nuances kunt volgen. Jimdo biedt ook een gratis app voor iOS en Android waarmee u uw online winkel onderweg kunt beheren. Dat is erg handig en simpel!

Lees ook:
Een e-commerce website bouwen vanaf nul – een complete tutorial over het maken van een online winkel voor beginners.

SEO

Jimdo is vanaf het begin geoptimaliseerd voor SEO, maar de systeemontwikkelaars doen hun best om meer geavanceerde tools te introduceren die het mogelijk maken om de resultaten van uw websitezoekmachine te verbeteren. Gebruikers kunnen metatags (titels, beschrijvingen) toevoegen en bewerken en aangepaste pagina-URL’s aanpassen. JimdoPro en JimdoBusiness-gebruikers kunnen de automatisch gegenereerde paginanamen overschrijven en de exacte URL van een pagina specificeren (ik wou dat dit voor alle gebruikers mogelijk was).

Bovendien hebben de eigenaren van Business- en Platinum-pakketten toegang tot geavanceerde SEO-instellingen zoals robots-metatags (noindex, nofollow en noopener). Ze maken het mogelijk de interactie van de zoekmachines met webpagina’s te controleren. Ten slotte ondersteunt Jimdo URL-omleidingen en helpt hij beginners bij het uitvoeren van eenvoudige SEO-aanpassingen met behulp van de RankingCoach-add-on.

Meertalige ondersteuning

De klassieke Jimdo-interface ondersteunt momenteel acht talen, terwijl de editor zelf elke taal naar keuze ondersteunt. Het is mogelijk om hier meertalige websites te maken, maar dit kost wat moeite en tijd.

Jimdo meertalige website

Integratie-opties

De websitebouwer heeft geen geïntegreerde app store, maar het maakt het mogelijk om een ​​aantal diensten van derden te integreren, zoals Eventbrite-ticketing, Tidio Live Chat, Infogr.am-infographics, socialemediaplatforms en meer. Het insluiten van YouTube-video’s en rijke fotogalerijen die op voorraad zijn, dragen bij aan het gemak van het webontwerpproces.

Jimdo Logo Creator

Jimdo heeft onlangs zijn geavanceerde Logo Creator geïntroduceerd waarmee u uw bedrijfslogo kunt maken en uploaden naar de website. De nieuwe tools zijn helemaal gratis voor iedereen en het kost niet veel tijd om het te gebruiken. Dit komt omdat de Logo Creator slimme technologie toepast, waarmee u het beste logo voor uw bedrijf kunt ontwerpen, dat uw merkidentiteit benadrukt, waardoor het herkenbaar en uitstekend wordt.

Al met al duurt het ongeveer enkele minuten om uw eigen logo te maken. Geef gewoon uw bedrijfsnaam op en kies de pictogrammen, lay-outs, lettertypen en aangepaste kleuren die de tool standaard biedt. Op basis van uw keuze genereert de Logo Creator een set stijlen die het beste bij uw bedrijf passen. Selecteer degene die je het leukst vindt en begin met het aanpassen van de logo-elementen. Zodra je daarmee klaar bent, download je je logo en haast je om het te gebruiken op je visitekaartjes, website, social media kanalen en andere bronnen. Dat is heel gemakkelijk, snel en handig.

Geïntegreerde juridische tekstgenerator

De websitebouwer maakt het nu mogelijk om de geïntegreerde Legal Text Generator te gebruiken, waarmee automatisch een wettelijk conform Privacybeleid en Imprint wordt verkregen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over nieuwe GDPR-regels, aangezien het Jimdo-platform speciaal samenwerkt met Trusted Shops om de wettelijke naleving minder ingewikkeld te maken. De nieuwe update heeft het mogelijk gemaakt om juridische teksten voor uw project aan te maken en bij te werken, waarbij u gefocust blijft op uw bedrijfsontwikkeling.

De geavanceerde add-on Legal Text Generator is momenteel van toepassing op Grow-abonnementen en nieuwe Unlimited-abonnementen in de EU. Het integreert naadloos in uw project na de installatie. Om de add-on te gebruiken, hoeft u slechts een paar vragen te beantwoorden om de geautomatiseerde generator in staat te stellen het aangepaste privacybeleid en de opdruk te maken op basis van de ingediende details. Dit gaat gemakkelijk en snel. Wat belangrijk is, uw teksten zullen absoluut GDPR-compatibel zijn dankzij de Trusted Shops-garantie.

Bedrijfsvermelding optie

Een ander hoogtepunt van Jimdo is de optie Bedrijfsvermeldingen, die nu beschikbaar is voor Grow- en Unlimited-abonnementen. Met de tool kunt u uw bedrijf rechtstreeks in het dashboard van uw website aanmelden en bijwerken. Zodra u dat doet, wordt het automatisch gesynchroniseerd met meer dan 10 populaire en vertrouwde online vermeldingsplatforms, waaronder Google My Business, Google Maps, Foursquare, Bing en Facebook. De lijst met platforms wordt trouwens bepaald door uw locatie.

De nieuwe functie is ontwikkeld in samenwerking met het wereldberoemde locatiemarketingbedrijf Uberall. Dit helpt de ingediende gegevens consistent te houden op internet, verbetert de algehele positie van de zoekmachine, vergroot het klantenbestand en geeft uw bedrijf een geloofwaardige en professionele uitstraling.

Om gebruik te maken van de functie en uw bedrijf in te schrijven bij populaire lokale online directories, hoeft u alleen maar in te loggen op uw Jimdo-account en toegang te krijgen tot het Dashboard, waar u de sectie “Bedrijfsvermeldingen” vindt. Daarna vult u uw bedrijfsinformatie in, klikt u op de knop “Alle platforms bijwerken” en wacht u totdat het systeem uw bedrijfsinformatie automatisch toevoegt / bijwerkt aan alle aangeworven platforms.

Als u uw bedrijfsbeoordelingen wilt beheren, geeft het systeem toegang tot het gedeelte Statistieken. Hier kunt u de bronnen volgen die gebruikers naar uw website komen, de platforms die ze voor dit doel gebruiken, de algemene verkeersfluctuaties en andere belangrijke parameters.

Website statistieken

Met Jimdo kunt u Google Analytics verbinden met uw kant-en-klare website om gedetailleerde statistieken over het project en de prestaties ervan te verzamelen. Het geeft u een beter inzicht in het gedrag van uw bezoekers, de locaties waar ze vandaan komen, websitefuncties waarin ze het meest geïnteresseerd zijn, verkoop- en conversieratio’s, bezoekerstrends tijdens bepaalde periodes, de hoeveelheid tijd die gebruikers doorbrengen op verschillende webpagina’s, het percentage regelmatige bezoekers en nieuwkomers enz.

Wachtwoord beveiliging

Als u wilt, kunt u de hele website of de afzonderlijke pagina’s ervan beschermen met wachtwoorden. De sterkte en het type bescherming hangt af van het Jimdo-plan waar je voor gaat, maar het is heel goed mogelijk om hier verschillende met een wachtwoord beveiligde pagina’s met individuele wachtwoorden te verzinnen.

SSL-certificering

Alle Jimdo-websites zijn veilig versleuteld met betrouwbare SSL-certificaten. Dit is erg belangrijk voor allerlei projecten, inclusief online winkels. De certificaten versleutelen alle informatie die van en naar de website wordt verzonden, wat vooral belangrijk is voor websites die creditcardbetalingen accepteren.

Jimdo Dolphin-functies

Jimdo Dolphin-interface is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en aangenaam. Er is niets dat uw aandacht hier afleidt – alle elementen zijn op hun plaats. Het systeem wordt niet overspoeld met extra vragen, details en vensters. Dit is precies wat beginners het meest nodig hebben en waarderen.

Wat betreft de complexiteit van de functieset, Jimdo Dolphin is indrukwekkend eenvoudig en handig. U krijgt in eerste instantie toegang tot het scherm, waar u een soort ‘vragenlijst’ over uw bedrijf ziet. U moet uw bedrijfsgegevens opgeven, sociale netwerkaccounts, contactgegevens, enzovoort opgeven.

Het systeem dat bij de geïntegreerde AI-tool, analyseert de ingediende gegevens om het meest geschikte ontwerp verder te selecteren en maakt binnen enkele minuten een website voor u. Wat u vervolgens moet doen, is de beschikbare foto’s vervangen door die van uzelf, tekst- en mediabestanden toevoegen en de informatie controleren die u in eerste instantie heeft verstrekt. Dit kost niet veel tijd en zorgt toch voor een behoorlijk resultaat.

Houd er rekening mee dat Dolphin-websites op blokken zijn gebaseerd. Om een ​​website aan te passen, moet u nieuwe blokken toevoegen, ze vervangen en hun posities aanpassen, ze kopiëren en verwijderen om de gewenste lay-out te vormen. De lijst met de beschikbare bloktypen is als volgt: omslag, over, tekst, afbeelding, kolommen, lijst, muziek, contact. Elke categorie bevat ongeveer een dozijn varianten van blokontwerpen.

Jimdo Dolphin Blocks

Om de inhoud te bewerken, klikt u gewoon op het element. U krijgt een reeks aanpassingsopties, afhankelijk van het type, of het nu een teksteditor is, een afbeeldingskeuzemenu, een optie waarmee u een link, video- of muziektracks kunt toevoegen. Elk blok heeft zijn instellingen, die het mogelijk maken om de set van de weergegeven elementen (knoppen, tekst, logo, foto / video, sociale balk etc.) te selecteren. Het is belangrijk om de hoge snelheid van het werken met de editor te vermelden – het proces is erg soepel en er zijn geen vertragingen in de interface. We hielden ook van de lettertypen die het systeem biedt – ze passen perfect bij de opvattingen van de gemaakte websites.

Door de mobiele Jimdo Boost-applicatie te gebruiken, kunt u gedetailleerde websiteverkeersgegevens krijgen (gebruikers die uw website bezoeken, hun locatie en het aantal weergaven) en nuttige aanbevelingen over de effectieve websitepromotie. Het ontwerp oogt aantrekkelijk. De gegevens worden geladen vanuit Google Analytics.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:20
Professionele sjablonen:&# x2714; JA
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Adaptief ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:✘ NEE
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Jimdo biedt meer dan 30 aanpasbare en vooraf ontworpen sjablonen die zowel worden gebruikt voor websites die zijn gemaakt met Jimdo Dolphin als voor websites die zijn gelanceerd met een standaard website-editor. Elke nieuwe sjabloon wordt geleverd in tal van vooraf opgemaakte varianten.

Gebruikers die met Jimdo Creator gaan werken, hebben bredere opties voor ontwerpaanpassing. Ze kunnen door verschillende sjablonen bladeren voor verschillende soorten websites, waaronder blogs, online winkels, portefeuilles, bedrijven enz. Dit betekent echter niet dat u deze sjablonen uitsluitend kunt gebruiken voor het bouwen van dit soort websites. U kunt ze allemaal gebruiken en aanpassen aan uw webontwerpbehoeften. Wanneer u het uiterlijk van uw site aanpast, ziet u de schakelaar ‘Stijl per element’. Met de schakelaar kunt u kiezen tussen het toepassen van wijzigingen op een enkel element of op alle elementen van dat type op de hele website. Deze krachtige schakelaar helpt u veel handmatig werk te voorkomen.

Alle sjablonen die het systeem aanbiedt, zijn responsief en kunnen tijdens het webontwerpproces worden gewijzigd zonder het risico te lopen de inhoud te verliezen die u al heeft ingediend. Wat meer is, als u iets over coderen weet, kunt u een unieke sjabloon voor uw Jimdo-site maken met behulp van hun aangepaste sjablooninterface (HTML / CSS-editor + bestandsbeheer). Dit is een unieke functie die de meeste websitebouwers niet kunnen bogen.

Jimdo Dolphin biedt geen standaardselectieprocedure voor sjablonen. Nadat u toegang heeft gekregen tot de wizard en de belangrijkste vragen die het systeem voor u genereert (inclusief het type en de stijl van de website die u verkiest) beantwoordt, krijgt u een sjabloon aangeboden die door het systeem speciaal voor uw website is gekozen. U moet de beschikbare inhoud vervangen door die van uzelf, het logo, afbeeldingen, mediabestanden uploaden en vervolgens het kant-en-klare project publiceren.

Jimdo Dolphin Design Editor

Het aanpassen van websites die met Dolphin zijn gemaakt, duurt slechts een paar minuten, omdat het systeem bedoeld is voor nieuwkomers, die niet veel weten over het ontwerp van de website en daarom geen ingewikkelde aanpassingstools nodig hebben. In de meeste gevallen kunnen gebruikers experimenteren met inhoud, kleurenschema’s, stijlen en achtergronden, zonder diepgaande aanpassingsmogelijkheden van het systeem te verkennen. Het is interessant om erop te wijzen dat AI het kleurenpalet van de website selecteert, afhankelijk van het kleurenschema van het geüploade logo en foto’s. Als je wilt, kun je de kleuren handmatig wijzigen in de editor, door een van de tientallen presets te kiezen.

Websites beide gemaakt met klassieke Jimdo en Dolphin zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Welk mobiel apparaat uw klant ook gebruikt om door de website te bladeren, het past zich automatisch aan de schermgrootte, resolutie en scriptmogelijkheden aan zonder dat u iets hoeft te wijzigen of een afzonderlijke mobiele versie van uw website hoeft te maken. Responsieve ontwerpen geven uw websites een trendy uiterlijk en geavanceerde functionaliteit.

4. Klantenservice

Jimdo heeft een uitstekend Ondersteuning’s centrum biedt verschillende vormen van ondersteuning, van eenvoudige tutorials tot live chat. Hun kennisbank is vrij handig en gemakkelijk te navigeren. Ik hou ook van de eenvoudige taal.

Voor het gemak van gebruikers zijn alle vragen en onderwerpen die beschikbaar zijn in de kennisbank onderverdeeld in thematische categorieën, waaronder Basics, Design, Domains and Email, Blogging, Store, Search Engine Optimization, Account en FAQ. Er is een zoekfilteroptie die het zoeken naar de vereiste informatie vereenvoudigt. Je kunt ook een video-tutorial bekijken om erachter te komen hoe je een Jimdo-website helemaal opnieuw kunt bouwen. De website builder heeft een eigen YouTube-kanaal met veel video’s die de nuances van het werken met het systeem aanpakken. Het kanaal wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe video-tutorials om je op weg te helpen.

De prioriteit van klantenondersteuning hangt af van het abonnement waarop een gebruiker is geabonneerd. Er is geen klantenondersteuning voor gratis accountgebruikers. Gebruikers van een Pro-account krijgen Pro-ondersteuning aangeboden door de moedertaalsprekers van het Engels die voor het systeem werken binnen 1-2 dagen nadat ze een verzoek hebben verlaten. Het ondersteuningsteam beantwoordt alle vragen persoonlijk en werkt samen met een gebruiker om de beste oplossing voor het probleem te vinden. Zakelijke en Premium-accountgebruikers krijgen exclusieve Premium-ondersteuning, waarbij ze het antwoord van de moedertaalsprekers van het Engels binnen 2-4 uur op werkdagen na het verzoek ontvangen.

5. Prijsbeleid

Net als bij andere websitebouwers, biedt Jimdo een gratis basisaccount waarmee je kunt zien hoe de service werkt. Afgezien van het verkrijgen van de basissysteemfuncties, beschikt u ook over 500 MB schijfruimte, 2 GB bandbreedte, HTTPS-codering en het subdomein. U kunt binnen dit plan ook maximaal 5 items weergeven en verkopen.

Jimdo Creator-prijzen

PlanKostenKenmerken
Pro:$ 7,50 / maand✓ 5 Gb opslag;
✓ 10 Gb bandbreedte;
✓ Eigen domein.
Bedrijf:$ 20 / maand✓ Onbeperkte opslag;
✓ Onbeperkte bandbreedte;
✓ URL-omleidingen.
SEO Plus:$ 30 / maand✓ Alle Jimdo-functies;
✓ rankingCoach.
Platina:$ 40 / maand✓ Alle Jimdo-functies;
✓ Expert website review.

Om je eigen domein te verbinden en om meer functies te ontgrendelen en de opslag te vergroten, moet je een Pro ($ 10 / maand), Business ($ 20 / maand), SEO Plus ($ 30 / maand) of Platinum ($ 40 / maand kopen). mo) plannen. Pro Plan is een goede keuze voor creatievelingen, freelancers en bloggers, die niet genoeg ervaring hebben met het bouwen van websites om zelf volledig uitgeruste websites te maken. Business Plan werkt het beste voor ondernemers en webwinkeliers. Een SEO Plus-abonnement is een goede keuze voor die gebruikers die zich zorgen maken over de Google-zoekmachine ranking van hun websites, terwijl het geavanceerde Platinum Plan de ultieme oplossing blijkt te zijn voor een professionele website of een online winkel.

Alle Jimdo-abonnementen (inclusief een gratis) hebben een blogoptie, professionele sjablonen, geïntegreerde socialemediatools, mobiele optimalisatie, video-insluitoptie, HTTPS-codering, afbeeldingengalerijen. Ze laten toe Google maps, contactformulieren toe te voegen en de code van de website te veranderen – een vrij standaard set voor een moderne websitebouwer. Er valt niets extra’s te verrassen.

Als u van plan bent Jimdo Dolphin te gebruiken voor het voltooien van serieuze webbouwtaken, dan werkt een gratis Play-plan met zijn beperkingen niet goed voor u. In plaats daarvan is het logisch om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen die het systeem biedt. U kunt dus kiezen uit Start- ($ 9 / mo), Grow ($ 15 / mo), eCommerce ($ 19 / mo) of Unlimited ($ 39 / mo) abonnementen die jaarlijks worden gefactureerd.

Jimdo Dolphin prijzen

PlanKostenKenmerken
Begin:$ 9 / maand✓ Eigen domein;
✓ Premium ondersteuning.
Groeien:$ 15 / maand✓ Eigen domein;
✓ Zoekmachineoptimalisatie;
✓ 5 doorstuur-e-mailadressen.
e-commerce:$ 19 / maand✓ 0% commissie;
✓ Onbeperkte producten.
Onbeperkt:$ 39 / maand✓ Eerstelijns support;
✓ Onbeperkte webpagina’s.

Het startplan werkt het beste voor persoonlijke of creatieve projecten. Het Grow Plan is een betere keuze voor bedrijven en ondernemers die professionele websites nodig hebben. Het eCommerce Plan is natuurlijk geweldig voor het lanceren van online winkels, terwijl het Unlimited Plan een ultieme oplossing is voor het bouwen van alle soorten websites waarvoor een complete toolset nodig is. Alle abonnementen zijn advertentievrij en bieden een gratis domein voor het eerste jaar van gebruik, e-mailadresverbinding, onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, HTTPS-codering, websitestatistieken.

6. Voors en tegens

Jimdo is een eenvoudige maar effectieve en hoogwaardige websitebouwer. Net als elk ander systeem heeft het zijn voor- en nadelen die van invloed zijn op de webbouwervaring die u kunt krijgen als u de service gebruikt. Laten we nu de belangrijkste voor- en nadelen van het systeem eens nader bekijken.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; U kunt beginnen met het bouwen van een website, zelfs zonder u te registreren bij het systeem.
&# x2714; Gebruiksgemak, functionaliteit en gemak voor iedereen.
&# x2714; Twee manieren om een ​​website te maken: Standard Editor en Jimdo Dolphin.
&# x2714; Krachtig Customer Support Center.
&# x2714; Kwaliteit SEO.
&# x2714; Responsieve sjablonen die geschikt zijn voor mobiel.
&# x2714; Bloggen en e-commerce-engines.
✘ Gebrek aan sjabloonflexibiliteit.
✘ Onvoldoende opties voor gebruikersbeheer.
✘ Onvermogen om meerdere website-bijdragers toe te voegen

7. Concurrenten

Jimdo is ongetwijfeld een goede websitebouwer, waar veel vraag naar is bij nieuwkomers en webdesignprofessionals. De Standard- en Dolphin-editors zorgen voor verschillende mate van aanpassing van de website en komen tegemoet aan de behoeften van verschillende gebruikers. Tegelijkertijd zijn er websitebouwers die sommige taken veel beter aankunnen dan Jimdo. Kijk maar eens naar de gedetailleerde vergelijkingen van Jimdo met zijn belangrijkste concurrenten om te begrijpen wat ik bedoel.

Jimdo versus WordPressWeebly vs JimdoWix tegen JimdoSquarespace vs Jimdo

De keuze van de meest geschikte websitebouwer kan van meerdere factoren afhangen – neem gewoon de tijd om de service te kiezen die het beste bij uw specifieke webontwerpbehoeften past.

Conclusie

Jimdo is in eerste instantie gemaakt met het enige doel voor ogen: het creëren van een prettige, gemakkelijke en handige webbouwomgeving voor alle categorieën gebruikers, ongeacht hun vaardigheden en deskundigheid. Dit is een gevestigde websitebouwer die ongeveer 20 miljoen websites van bijna elk land ter wereld van stroom voorziet. Het heeft fatsoenlijke blog- en e-commerceplatforms. Het is geschikt voor het maken van persoonlijke blogs, bedrijfssites, webwinkels en andere projecten.

Als u van plan bent een eenvoudige promowebsite te maken met een standaard functieset, dan is de geavanceerde Jimdo Dolphin-tool de beste keuze voor u. Dit is de vereenvoudigde versie van de websitebouwer, waarmee u in minder dan 5 minuten elke gewenste website kunt bouwen. Beantwoord gewoon de vragen, koppel uw sociale media-accounts, volg de richtlijnen en laat het systeem de rest doen! Wat je krijgt is een volledig op maat gemaakte website met je eigen inhoud.

Als je het idee hebt om een ​​blog of een online winkel te lanceren, ga je niet zonder een klassieke website-editor met krachtige functionaliteit. Jimdo Creator helpt je om een ​​website te bouwen zonder gedoe. U krijgt een set sjablonen, ontwerpaanpassingstools, functies en instellingen aangeboden die nodig zijn om uw website het vereiste ontwerp en de beste prestaties te geven, terwijl u geniet van het creatieve en leuke webbouwproces.

Als ik iets aan Jimdo zou kunnen veranderen, zou ik zeker gebruikersbeheeropties toevoegen, evenals de mogelijkheid om meerdere bijdragers toe te voegen. Bovendien zou ik het hele admin-paneel in twee secties verdelen: ontwerpgebied en inhoudsgebied. En wat zijn jouw gedachten?

Probeer Jimdo nu

Het is gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map