Kinsta Review

Kinsta – är en hanterad WordPress värdlösning lanserades 2013. Det designades för webbplatsägare som letar efter ett stabilt och säkert hem för sina WP-webbplatser. Bortsett från baslinjefunktioner och -verktyg, låter plattformen abonnenter dra nytta av infrastruktur som underhålls av Google. Med andra ord kan du använda Google Cloud Platform medan Kinsta själv är en Google-rekommenderas värdleverantör.


Företaget erbjuder flera planer som kan se lite dyrare ut än i genomsnitt. Men de levererar tillräckligt med säkerhet, prestanda och flexibilitet för webbplatser som drivs av WordPress. Du ska inte vara WP-expert för att komma igång med Kinsta. Hostingleverantören säkerställer snabb laddningstid för sidor och använder alla de senaste teknikerna för att minska risken för drifttid.

Är plattformen så bra? Finns det dolda snubblor eller problem att tänka på? Denna granskning ska belysa alla aspekter av att använda Kinsta-värdlösning. Håll dig uppdaterad.

1. För- och nackdelar

Kinsta påstår att leverera felfri webbplats som körs trots planen. Värdplattformen har bra drifttid och hög laddningshastighet på webbplatsen. Det kommer med en rik funktionsuppsättning även om vissa problem och nackdelar förhindrar att den är en perfekt WordPress-värdleverantör.

Kinsta Pros:

 • Bra framträdande – Kinsta visade fantastiska resultat under sin senaste svarssats på DNS-servern och träffade 10 av 10 med det genomsnittliga resultatet på 179ms. Det är ännu bättre än rekommenderat av Google 200 ms.
 • Nära Perfect Uptime – plattformen garanterar 99,9% av drifttiden, vilket visade 100% tillbaka i december 2018.
 • Enkel användning – medan WordPress i sig knappast är det enklaste CMS att använda, levererar Kinsta så många funktioner som behövs för att göra byggprocessen snabb och enkel även för nybörjare. Användare kan växla mellan olika cPanel-versioner samt lägga till nya insticksprogram, testa webbplatsen eller arbeta med inställningar med en klick-iscensättning. Samtidigt kan du skapa ett nytt konto på några sekunder medan installation eller WP-migration knappast kommer att vara en utmaning.
 • Automatiska säkerhetskopior av WordPress – du behöver inte bryr dig om säkerhetskopiering av webbplatser även om manuell hantering fortfarande är tillgänglig. Instrumentpanelen ger detaljerad statistik och säkerhetskopiering med datum och annan viktig information.
 • e-handelsoptimerad värd – Kinsta låter dig bygga e-handelsvänliga webbplatser och levererar funktioner utöver det traditionella WooCommerce gratis WordPress-plugin.

Kundtjänst är också ganska kvalificerat även om det finns några missar som inte låter oss inkludera det i listan över Kinsta-proffs. Låt oss titta på några andra missar:

Kinsta Cons:

 • Ingen telefon – det kanske inte är en kritisk fråga eftersom bortsett från den enorma kunskapsbasen och många guider har tjänsten avancerat biljettsystem, vilket säkerställer direktkontakt. Supportspecialister svarar vanligtvis inte längre än 40 sekunder utöver Live Chat och Intercom-funktionalitet.
 • priserna – Vissa användare kan bli överväldiga av planpriser från början. Men om du dyker djupt i de funktioner de levererar kommer kostnaderna knappast att se förvirring längre.
 • Bristen på webbhotell via e-post – Kinsta tillhandahåller inte länkad e-posthotell, vilket innebär att du måste leta efter tjänster från tredje part.

Å andra sidan rekommenderar Kinsta några prisvärda alternativ för e-posthosting som användarna kan ställa in på egen hand. Till exempel rekommenderas G Suite av plattformen. Du hittar en lämplig variant med lätthet. Låt oss nu utforska värdfunktioner, prestanda, prissättning och andra viktiga aspekter för att ha en klar förståelse för om det är värt att uppmärksamma eller inte.

2. Hosting-funktioner

Kinsta är rik på funktioner. Webbplatsägare har bokstavligen allt de behöver för att göra installationen eller migrera med redan befintliga WP-webbplatser. Plattformen uppmärksammar dess flexibilitet, säkerhet och prestanda. Dessutom har Kinsta-användare en chans att gå längre än de grundläggande värdinstrumenten.

Kinsta instrumentbräda

Google Cloud Platform

Vi har redan nämnt att Kinsta är en webbplattform som rekommenderas av Google. Detta faktum gör att företaget sticker ut från andra WordPress-optimerade värdleverantörer. Du får full åtkomst till Google Cloud som används av industriledande plattformar som Snapchat, Coca-Cola eller Spotify.

Som en del av Googles molnbaserade plattform erbjuder Kinsta en flexibel värdinfrastruktur med servrar belägna i 20 olika delar av världen inklusive Asien och Europa.

Förbättrad prestanda med automatiska MySQL-databasoptimeringar

En bra funktion för dem som använder WordPress CMS. Plattformen använder en separat isolerad container för din WP-baserade webbplats. Varje behållare har extra MySQL-instans utöver automatisk databasoptimering för att säkerställa stabil och felfri webbplatsprestanda.

Systemet är aktiverat varje vecka för att förhindra fel i MySQL-databasen. Du behöver inte hantera installationen manuellt. Funktionen är aktiverad och pågår automatiskt.

Det fungerar enligt följande:

 1. Optimeringsprocessen startas automatiskt varje vecka.
 2. Den upptäcker och fixar möjliga fel i databasens körning.
 3. Om systemet inte kan åtgärda felet skickas ett meddelande till teknisk support och sysadmins.

Som ett resultat garanterar funktionen din WordPress-webbplatshälsa och stabila drift.

Mer säkerhet med automatiserad omstart av PHP-säkerhetskopiering

Om din PHP-version tappades av någon anledning, skulle du förmodligen behöva starta om den från den sista säkerhetskopian manuellt från instrumentpanelen. Kinsta gjorde processen 100% automatiserad tack vare sin självhelande funktion.

Med andra ord kommer du inte ens att märka när din PHP kan gå sönder. Systemet startar automatiskt om det. Om problemet är för komplicerat för att verktyget ska kunna hantera det får en sysadmin meddelande om att göra den manuella fixeringen.

Automatiska säkerhetskopior

Plattformen hanterar automatiska säkerhetskopior trots planen. Varje användare kan dra nytta av funktionen. Men användare av inträdesplanen har en chans att använda tjänsten endast under de första 14 dagarna, medan högre paket erbjuder denna funktion under en längre period.

För att hantera tjänsten behöver du bara gå till din instrumentpanel och gå till avsnittet Säkerhetskopia. Där kan du välja bland tillgängliga paket som inkluderar:

 • Dagliga säkerhetskopior.
 • 6-timmars säkerhetskopiering.
 • Varje säkerhetskopiering.

Oavsett vad du väljer, hanteras tjänsten automatiskt av plattformen. Dessutom kan du granska säkerhetskopieringsspåret efter dag i realtid utan nedladdning krävs.

En-klickarsceneringstjänst

Funktionen är utmärkt för användare som vill testa sina webbplatser innan de distribueras. Med andra ord, med iscensättning kan du testa nya plugins och integrationer innan du lägger till dem i ditt live-projekt. Tjänsten gör det möjligt att anpassa och redigera koder, widgets, app och tillägg för att säkerställa att de fungerar smidigt.

Ytterligare verktyg: Site Cache, SSL, PHP Engine, etc..

Bortsett från Kinsta unika funktioner, erbjuder plattformen ett utökat utbud av ytterligare alternativ som är till stor nytta när du behöver öka eller anpassa din webbplats:

 • PHP-motor – Användarna kan fritt växla mellan olika tillgängliga PHP-versioner. Om du har några tekniska problem eller helt enkelt vill gå tillbaka till föregående version låter plattformen dig starta om din PHP-motor för att lösa anslutningsfel eller andra fel.
 • SSL – gratis SSL-certifikat är en del av varje Kinsta-plan. Dessutom behöver du inte ta itu med manuella omdirigeringar, eftersom HTTPS Force-funktion automatiskt kommer att leda din trafik till SSL-säker webbplatsversion.
 • Analytics – systemet låter dig spåra all information som behövs från detaljerad webbplatsstatistik aktiverad av PHP-övervakningsverktyget till bandbredd, toppförfrågningar av visningar eller byte, GEO och IP, cache och mer.

Gratis funktioner

Alla planer levereras med gratis CDN utöver SSL och några andra baslinjealternativ, användare kommer att uppskatta minst 1 gratis webbplatsmigrering så att du kan flytta ditt befintliga WP-drivna onlineprojekt till Kinsta till nollkostnad. En annan gratis funktion inkluderar full tillgång till premium-DNS-tjänster som låter användare hantera sina egna zonposter. Användare får 1 Premium DNS-plats för varje installation Med andra ord är antalet installationer lika med antalet Premium DNS-fläckar du får.

3. Prestanda

Laddningshastighet på webbplatsen: Kinsta påstår sig ha en av de bästa laddningshastigheterna bland andra WordPress-optimerade värdleverantörer. De senaste testerna visade det genomsnittliga 495 ms. Raten beror mycket på webbplatsens plats.

Kinsta Uptime

Med andra ord bör användare från Bangalore inte förvänta sig samma laddningshastighet som till exempel i Tyskland. Här är snabbtabellen för delar av världen för att göra sakerna lite tydligare. Du kan också själv kontrollera vilken webbplats som helst. Bara ta reda på var webbplatsen är värd och använd sedan ett av de tillgängliga gratisverktygen, Pingdom, till exempel.

Nordamerika575 ms
Sydney2,03 s
Japan1000 ms
Sao Paulo1000 ms
Tyskland222 ms
Storbritannien175 ms

Kinsta använder avancerad hårdvara och har datacenter och servrar installerade på 20 olika platser över hela världen. Dessutom använder plattformen hastighetsförstärkande instrument genom teknik som PHP 7, Ngnix, LXD och andra mjukvarulösningar för att förbättra webbplatsens hastighet och totala prestanda.

Drifttid: värdleverantören garanterar 99,9% drifttid för var och en av sina användare. Vissa kanske inte anser att det är annat än att visa upp. Resultaten i december 2018 visade dock en överväldigande 100% av drifttiden. För att säkerställa fantastiska resultat använder Kinsta sitt eget nätverk av övervaknings- och spårningsverktyg för att kontrollera uppetiden varje minut.

4. Säkerhet

Plattformen gör mycket när det gäller säkerhet. Det använder LXC och LXD Dessutom Google Cloud Platform, vilket gör det möjligt att hålla användarkonton och WordPress-webbplatser isolerade. En sådan metod resulterar i bättre absorption av DDoS-attacker samt förebyggande av andra risker och cyberhot.

Vi har redan nämnt automatiska säkerhetskopior som också förbättrar den allmänna webbplatsens säkerhet. Ytterligare säkerhetsanordningar är följande:

 • Krypterad SSH & SFTP-anslutning – det säkerställer säker och säker webbplatsåtkomst. Funktionen levereras med GRATIS SSL-kryptering.
 • Integrationsbegränsningar – den här avser huvudsakligen plugins som kan innehålla potentiell risk för skadlig programvara. Som vi alla vet bör webbplatsägare välja pålitliga plugin-utvecklare när de använder WordPress. Kinsta hindrar dig från att välja skadliga och potentiellt riskfyllda applikationer.
 • Attack förebyggande – ytterligare säkerhetsmedel inkluderar åtgärder för att minska risken för DDoS och hackerattacker. De inkluderar blockering, GeoIP och mer.
 • Hackfunktion – Kinsta ger garantier för rengöring efter hackning för att ta bort skadliga koder och återställa din webbplats med säker åtkomst.

Plattformen övervakar hela webbplatsnätverket och driver aldrig projekt som drivs av PHP-versioner som inte stöds

5. Kundsupport

Kundtjänst är en av de starkaste Kinsta-sidorna. Även om det inte har ett telefonnummer kan användare fortfarande komma i kontakt direkt med hjälp av Live Chat-funktionen. Samtidigt är här en integrerad intercomwidget.

Användare kan spåra sin chatthistorik för att hitta det problem de behöver. Fönstret förblir öppet även om du bläddrar igenom andra sektioner och verktyg, vilket är ganska bekvämt. Supportteamet finns tillgängligt dygnet runt.

Det finns också ett gäng aktuella artiklar tillgängliga i Kinsta blogg förutom plattformens enorma kunskapsbas. Det täcker olika aspektformer som ställer in SSL-certifikat och migrering av WordPress-webbplatser till tips för att förbättra webbplatsens prestanda och katastrofåterställning.

5. Prissättningspolicy

Totalt sett finns det 10 tillgängliga paket levererade av Kinsta. Planer bortom Enterprise 4-paketet låter kunder kontakta supportteamet för att skapa en individuellt anpassad plan beroende på deras krav. Vi har delat in alla tillgängliga erbjudanden i tre huvudkategorier: Basic, Business och Enterprise. Alla planer inkluderar gratis SSL- och CDN-tjänst. Plattformen garanterar 30-dagars pengarna tillbaka.

Grundläggande planer:

 • Förrätt – kostar $ 30 per månad inklusive 1 WordPress-installation och 10 GB lagringsutrymme.
 • Proffs – kostar 60 $ per månad inklusive 2 WordPress-installationer och 20 GB lagringsutrymme

Affärsplaner:

 • Verksamhet 1 kostar 100 $ per månad med 5 WP-installationer och 30 GB hårddiskutrymme.
 • Affär 2 kostar $ 200 per månad med 10 WP-installationer och 40 GB hårddiskutrymme.
 • Affär 3 kostar $ 300 per månad med 20 WP-installationer och 50 GB hårddiskutrymme.
 • Verksamhet 4 kostar $ 400 per månad med 40 WP-installationer och 60 GB hårddiskutrymme.

Företagsplaner:

 • Enterprise 1 kostar $ 600 per månad med 60 WP-installationer och 100 GB diskutrymme.
 • Enterprise 2 kostar 900 dollar per månad med 80 WP-installationer och 150 GB diskutrymme.
 • Enterprise 3 kostar 1 200 USD per månad med 120 WP-installationer och 200 GB hårddiskutrymme.
 • Enterprise 4 kostar 1 500 $ per månad med 150 WP-installationer och 250 GB hårddiskutrymme.

Kinsta har en separat erbjudande för ideella organisationer och tillhandahåller 15% rabatt på varje plan för webbplatser som lanseras av kyrkor, välgörenhetssamhällen osv. Förutom initial rabatt kan ideella organisationer också räkna med 15% prisminskning vid förbetalt paket. Varje ideell medlem får en 60-dagars gratis provperiod.

Poängen

Kinsta är ett bra WordPress-värd med ett gäng avancerade funktioner och tekniker för att förbättra webbplatsens prestanda. Plattformen är långt ifrån billig. Användare kan hitta billigare alternativ. Men detta är förmodligen den enda nackdelen. Du hittar knappast drifttiden och laddningshastigheten med samma hastighet utöver avancerad teknisk support för att hantera förebyggande av cyberhot och efter rengöring.

Sammanfattningsvis kan Kinsta vara ett bra värde för pengarna som den tar ut med tanke på samarbetet med Google Cloud-plattformen, intuitiv instrumentbräda och enkel webbplatsinställning, e-handelsoptimerade serverlösningar och förbättrad total prestanda.

Börja med Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map