Lista bygranskning

Lista bygranskning


Listing Village – är en webbplatsbyggnadsplattform designad för professionella fastighetsmäklare. Plattformen kräver inga speciella tekniska färdigheter. Det erbjuder en mängd reagerade mallar för fastigheter som är enkla att redigera och anpassa utan kodning. Fastighetsmäklare kommer att få en chans att etablera sin online-närvaro, ansluta en domän och använda några viktiga mäklareverktyg för att skapa egendomskort, listor osv..

Bortsett från webbplatsbyggare av samma typ, Listing Village har avancerade alternativ som Homebuyers management för att hålla kontakten med befintliga eller potentiella kunder eller till och med skapa referensnätverk för att marknadsföra ditt företag. Ytterligare instrument inkluderar integrerad CRM, Facebook-riktade annonskampanjer, lista varningar, mobilvänliga egendomskartor och mer.

Programvaran verkar vara den ultimata lösningen för fastighetsmäklare. Men är det verkligen så bra? Det är dags att vi fick reda på det.

För-och nackdelar

Å ena sidan har vi en allt-i-ett-plattform som låter fastighetsmäklare skapa och lansera webbplatsen från grunden. Å andra sidan är Listing Village-funktioner huvudsakligen fokuserade kring fastighetsnisch. Mallarna ser liknande ut och det finns några av dem. Anpassningsalternativ är också ganska begränsade.

Men programvaran fungerar bara bra när du integrerar eller hanterar fastighetsförteckningar. Med Listing Village får du en fullskalig online-sökplattform med moderna varumärkes- och reklamalgoritmer.

Lista byfördelar:
Lista Village Nackdelar:
&# X2714; Allt-i-ett-tjänst – prenumerationen inkluderar alla instrument för att skapa en fullständig fastighetswebbplats. Du behöver bara ansluta en domän.
&# X2714; Integrerad CRM – en intuitiv och lättanvänd CRM kommer med listvarningar, husköpares hanteringsverktyg, referensnätverksalternativ, etc..
&# X2714; MLS-uppdateringar – Användare kan dra nytta av automatiserade MLS-uppdateringar var 10: e minut för att leverera den mest exakta informationen ur lådan.
&# X2714; Gratis värd – det ingår i prenumerationspriset utan extra avgifter.
&# X2714; Annonsalternativ – fastighetsmäklare kommer att kunna marknadsföra sina webbplatser via Facebook-kampanjer.
✘ Förvirrande prissättningspolicy.
✘ Begränsat mallalternativ.
✘ Brist på anpassning och webbdesignverktyg.
✘ Inga appar eller tillägg.

Vad är det bra för?

Om du tittar på listan över instrument blir det tydligt att Listing Village är för professionella fastighetsmäklare som letar efter avancerade MLS-listor för integrationsfunktioner och sätt att marknadsföra deras varumärke.

Å andra sidan får användarna inte spendera timmar på att försöka ta reda på hur allt fungerar. De kan skapa och distribuera färdiga webbplatser på mindre än 15 minuter. Som ett resultat har vi en enkel men ändå professionell mjukvara för fastighetsmäklare som bara vill inte bygga närvaro på nätet utan också hantera affärstillgångar och marknadsföra varumärket online.

Enkel användning

Lista by är extremt lätt att använda. En sådan enkelhet verkar dock vara den största nackdelen här. Å ena sidan är redigeringsprocessen mycket enkel. Du väljer en mall, gör några ändringar, lägger till listor och går live.

Å andra sidan har varje tema bara tre huvudalternativ som inkluderar en hemsida, en egenskapskortsektion och kartinställningar. Med andra ord finns det inget att anpassa. Användare kommer att behöva hantera förutbestämda layouter som ser lika ut. Allt du kan göra är att ändra innehåll och lägga till dina egna bilder utan chans att ordna åldersstrukturen eller till och med lägga till widgetar. Den goda nyheten är att det finns en 14-kostnadsfri rättegång för att prova webbplatsbyggaren och bestämma om det passar dig.

Komma igång

Överraskande nog kan det ta användare mer tid att logga in snarare än att bygga en webbplats som är redo att gå. För att komma igång med Listing Village måste du lägga till obligatoriska detaljer som innehåller användarens första, sista och mäklare namn. Du måste också ange din e-post och välja ett lösenord.

Listingvillage-registrering

Den största utmaningen här är att bekräfta dig själv som fastighetsmäklare. Användare måste välja MLS-listan från de tillgängliga alternativen eller kontakta supportteamet om du inte hittar din lista. Det kan också ta tid. I nästa steg kommer användarna att ha en annan orsak till besvikelse.

Även om du kan börja med en 14-dagars gratis provperiod (inloggningsformuläret bekräftar detta faktum) måste du fortfarande ange din faktureringsinformation. Prenumerationsavgiften kommer att lösas in automatiskt när rättegången löper ut. Vissa kanske tänker ”Ah, äntligen! Registreringen är över! ”. Nej! Nu måste du bekräfta ditt mäklarkonto. När systemet matchar en användare med en lämplig MLS-lista kommer ett bekräftelsebrev att skickas. Följ länken inuti för att gå vidare till nästa steg.

Att välja ett domän

Du kommer inte att kunna välja eller redigera layouten förrän du väljer en domän namn. Det ser också väldigt konstigt ut jämfört med andra webbplatsbyggare, vilket låter användare dyka djupt in i redigeringsprocessen och länka en domän endast när de publicerar en webbplats.

Systemet genererar automatiskt flera namnalternativ baserat på den angivna informationen (namn, stad och annan information). När du hittat den som passar dig bäst klickar du på “Make it Mine!” -knappen och vänta tills domänen är registrerad.

Du tänker antagligen, “Det här är det! Nu kan jag skapa en webbplats! ”. Återigen, nej. När domänregistreringen har slutförts får du ett bekräftelsebrev med länken som så småningom tar dig in i webbplatsbyggaren. Processen är lika överväldigande och tidskrävande som den låter. Men är det värt det? Låt oss titta in i webbplatsbyggaren.

Temaredigering

Att välja ett tema är det första och främsta steget i webbplatsbyggnadsprocessen. Du kommer att se alla layoutalternativ i instrumentpanelen i den vänstra sidofältet. Varje tema har en omedelbar förhandsvisning, vilket är ganska bekvämt även om valet av mallar är mycket begränsat. Dessutom har alla nästan samma struktur och element.

Listingvillage tema redigering

När du har valt ett tema kan du redigera anpassade fält för hemsidan. Det är inte mycket du kan göra med webbplatsens design. Användare kan ladda upp en logotyp, skriva in webbplatsens namn, ändra bannerstorlekar, redigera textfärger, ange kontaktdata som ska visas på webbplatsen osv. Sedan kan du gå till egenskapskortet och lägga till egenskaper där.

Lägga till egenskaper är samma sak som att arbeta med en elementär produktsida. För att objektet ska visas måste användare ange fastighetsmäklars kontaktinformation, ladda ner fastighetsprofil och lägga till CTA-block. Det finns ett galleri där du kan lägga till bilder, riktning och kartläggningssektioner. Allt är väldigt enkelt här.

Listingvillage redigeringsfält

Din webbplats är nästan redo att gå. Det sista steget är att arbeta med kartinställningar och lägga till anpassade platser. Båda processerna kommer att beskrivas i funktionerna & Flexibilitetsavsnitt.

Funktioner och flexibilitet

Som vi tidigare nämnt är Listing Village en smalorienterad byggare av fastighetswebbplatser. Användare bör inte förvänta sig avancerad (eller åtminstone mindre) SEO-inställningar, anpassade widgets, oändliga integrationsfunktioner, etc. Plattformen har en begränsad nischorienterad uppsättning verktyg. Men de verktygen fungerar bra.

Kartinställningar

En viktig funktion för fastighetswebbplatser. Användare kan inte bara integrera mobilvänliga kartor med egenskaper som listas i rullgardinsmenyn utan också organisera platser som väljer en för att starta listan. Fastighetsmäklare kan välja en stad de vill vara utgångspunkt samt hur alla fastigheter visas (med eller utan prislappar).

Listingvillage-kartainställning

Dessutom har användare tillgång till en enorm samling av anpassade ikoner. De kan användas för att markera några av fastigheterna och andra webbplatselement, identifiera specifika områden och zoner på kartan, markera infrastruktur runt fastigheten, etc..

Listingvillage-kartainställning

Lägga till anpassade platser

Listing Village gör det enkelt att lägga till anpassade platser som inte specificeras av MLS-listan. Funktionaliteten är mycket enkel. Du behöver bara definiera en zon inom det givna området, rita ut området och lägga till det i listan. Användare hittar de nödvändiga verktygen för att hantera anpassade platser (lägga till, ta bort, återställa eller spara).

Listingvillage lägger till anpassad plats

Realtor’s Dashboard

En funktion för att spåra månads- eller veckostatistik inklusive kunders engagemang, totala visningar och besökare. Fastighetsmäklare kan övervaka varje fastighet separat och följa total statistik inom en nödvändig period. Instrumentpanelen visar kunder som har interagerat med en viss egenskap med deras kontaktuppgifter och möjligheten att dela några av platserna direkt från instrumentpanelen..

Listingvillage realtors instrumentpanel

Homebuyer Management

Verktyget kommer som en del av den integrerade CRM. Det förbättrar kontakthanteringen och gör det enkelt att skapa kunders referensnätverk. Allt börjar med att lägga till en ny homebuyer – den som någonsin har engagerat sig på din webbplats eller din egendom.

Kortet innehåller kontaktinformation, detaljer och enkla sätt att hålla kontakten. Webbplatsägare kommer att kunna spåra homebuyers besökssessioner, spåra varningar och observera hus som har lagts till i sina favoriter.

Listingvillage homebuyer management

Delning av sociala medier

Med denna plattform kan fastighetsmäklare dela fastigheter på sociala medier. Den viktigaste fördelen här är att användare inte bara kan dela en enda plats utan en lista med cirka fyra funktioner som uppfyller husköparnas preferenser. Programvaran kommer automatiskt att generera den förhandsgranskade egenskapen så att du kan dela den på andra sociala plattformar inklusive Twitter, Pinterest osv.

Listingvillage sociala medier delning

Design & mallar

Det är inte mycket vi kan analysera om Listing Village design. Det har flera snygga mallar. Men de är alla nästan desamma. Den huvudsakliga nackdelen är att användare har lite att hantera det. Du bör inte förvänta dig avancerad webbdesign eller anpassningsverktyg. Plattformen utvecklades för att skapa fastighetssajter på några minuter (att inte nämna registreringsprocessen).

Listingvillage mallar

För att vara uppriktig, är mockups inte lika dåliga. Varje tema hänvisar till en viss designstil. De är mobilvänliga med alla nödvändiga funktioner som redan finns på sidan. Vem har skylden att fastighetsmäklare inte behöver många av dem? Visst, inte Listing Village.

Kundsupport

Listing Village har bra kundsupport. Även om det inte finns någon demoversion för att testa plattformen, lär videovideoer en användare bokstavligen alla små saker från att logga in till steg när du lägger till anpassade platser. Videokunskapsbasen är enorm med olika avsnitt inklusive:

 • Webbplatsredigering;
 • Översikt över instrumentpaneler och listor;
 • Social delning, homebuyers management och mer.

En Live Chat-funktion är det andra sättet att komma i kontakt med. Dessutom kan användare kontakta supportteamet via telefon eller via e-post. Plattformen har också ett växande Facebook-community

Listingvillage kundtjänst

Plans & Prissättning: Hur mycket kostar en lista över byar?

Har Listing Village en gratis provperiod? Ja det gör det. Men gratisversionen är faktiskt inte gratis, eftersom du fortfarande kommer att behöva ange din faktureringsinformation. Så systemet kommer att lösa in pengar från kortet utan att meddela. När det gäller den betalda versionen kommer prenumerationen att kosta $ 49 inklusive alla mjukvarufunktioner, domän, värd + 10 $ för Facebook-kampanjen.

Exempel på webbplatser med verklig lista på webbplatser

Fastighetsbyrå

Fastighetsbyrå

Webbplats för fastighetssökning

Webbplats för fastighetssökning

Lista Village Review Slutsats

Listing Village är en smal nisch webbplats byggare. Det serverar fastighetsmäklare när man skapar användarvänliga och funktionella byggare av fastighetswebbplatser. Även om programvaran inte ger användarna tillräckligt med SEO-instrument, webbdesign eller anpassningsverktyg, tjänar den sin uppgift bra.

Användare kommer att uppskatta en enkel redigeringsprocess utan kodningsförmåga. Systemet gör egendomstillägg och hantering av vissa medan integrerad CRM kan låta dig utnyttja din kontaktlista och ditt referensnätverk maximalt. Priset ser ganska överkomligt ut om vi jämför Listing Village med andra byggare av fastighetswebbplatser. Men du kan fortfarande hitta en mer flexibel och billigare lösning inför Wix (den enklaste webbplatsbyggaren för alla ändamål) eller WordPress (öppen källkod CMS med oändlig webbdesign och integrationsfunktioner).

Försök att lista by nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map