Låt oss äta granskning

Låt oss äta – är en specialiserad webbplatsbyggare som ser sitt uppdrag i utvecklingen av restaurangwebbplatser med full funktion. Systemet grundades 2008 i Portland, Oregon, och är främst inriktat på nybörjars behov, som tänker starta sin restaurangverksamhet, men det kommer också att fungera bra för proffs med webbdesign som har erfarenhet av att arbeta med sådana projekt.


Det tar inte mycket tid att starta webbplatser med Let’sEat och kräver ingen kodningskompetens eller preliminär webbdesignbakgrund. Detta är en av de obestridliga fördelarna med systemet, som får användarnas uppmärksamhet, som äger kaféer / restauranger och vill etablera webbenärvaro för sina företag. Let’sEat ger för närvarande över 15000 webbplatser världen över och detta antal växer med varje månad som går.

Vad skiljer webbplatsbyggaren från massor av andra webbplatsbyggare? Egentligen är detta plattformen med en storlek som passar alla som har ett fokus i åtanke – skapande av restaurangwebbplatser. Således prioriteras alla funktioner som systemet erbjuder med avseende på nischkraven, medan själva systemet är ganska förståeligt och lättanvänt.

Är du intresserad av att ta reda på mer om webbplatsbyggaren och upptäcka orsakerna och parametrarna som gör att den sticker ut från mängden? Det är precis vad vi ska göra med en gång. Så låt oss komma igång!

1. Användarvänlighet

Let’sEat är en enkel men ändå funktionell webbplatsbyggare gjord för restaurangägare, som möter det dagliga behovet av att uppdatera sina menyer när du är på språng och erbjuder flera tjänster till kunder. Det säger sig självt att den rådande mängden av dessa människor inte är HTMl / CSS-experter och att de därför inte kan använda avancerad kodningskunskap för design av high end-webbplatser. Således innebär webbplatsbyggaren en liten inlärningskurva, där alla funktioner finns till hands här.

Letseat instrumentbräda

Registreringsprocessen är snabb, enkel och förståelig för alla. Ange bara din inloggnings- och passinformation som ska omdirigeras till systempanelen. Du behöver inte mycket tid för att vänja dig, eftersom alla element och funktioner finns tillgängliga allt på ett ställe här. Detta gör det möjligt att lära sig den administrativa panelen nästan vid första anblicken här för att kunna fortsätta till ytterligare skapande av webbplatser.

Systemet har ett logiskt strukturerat, enkelt och intuitivt gränssnitt som garanterar enkel navigering. Det är användarvänligt och enkelt även för de användare som aldrig har arbetat med webbplatsbyggare tidigare. Let’sEat kommer att överraska dig med den integrerade installationsguiden som guider dig genom alla stadier i webbutvecklingsprocessen och ger åtkomst till den allmänna systemrelaterade informationen och måste ha funktioner.

Som nämnts ovan innebär Let’sEat inte användning av kodningskompetens, men om du är en programmeringsekspert kan du ge din restaurangwebbplats unik och personlig design genom att integrera HTML / CSS-koder. Tänk dock på att webbplatsbyggaren inte tillåter redigering av initiala webbplatskoder. Det är inte ett problem för nybörjare, men det kan vara en utmaning för användare som vill arbeta med kodredigering.

2. Funktioner & Flexibilitet

Som en nischspecifik webbplatsbyggare fungerar Let’sEat utmärkt för utveckling av alla projekt som tillhör livsmedelsindustrin. Dessa inkluderar webbplatser för restauranger, kaféer, matsalar, tavernor och barer, hotell och till och med matbilar / vagnar. Allt beror på vilken typ av företag du driver och vilken funktion du vill att den ska inkludera.

På grund av den bekväma och välstrukturerade instrumentpanelen ger Let’sEat snabb och enkel åtkomst till alla inställningar, verktyg och parametrar som krävs för att skapa ett funktionsbelastat livsmedelsindustriprojekt. Låt oss titta på de viktigaste funktionerna som webbplatsbyggaren presenterar för varje användare.

 • Meny Builder
 • Det här är avsnittet där du kan designa din egen restaurang eller café-meny som är specifik för ditt företag. Menyn är detaljerad och innehåller rätter och drycker tillsammans med deras beskrivningar och prisspecifikation. Detta är ett utmärkt sätt att hjälpa dina besökare att ta reda på mer om de rätter som erbjuds i din restaurang och beställa dem de är intresserade av.

  Letseat menybyggare

 • Kuponggenerator
 • Om du ska erbjuda dina potentiella och befintliga kunder rabattkuponger kommer det här alternativet säkert att vara praktiskt för dig. Det är här du kan designa utskrivbara online-kuponger för att öka din försäljning och locka potentiella kunder.

  Letseat kupongredaktör

 • Kalender
 • Denna funktion gör det möjligt att publicera kommande evenemang och viktig information om olika tillfällen. Genom att skapa händelserna i kalendern håller du dina kunder medvetna om dem. Så här kan de effektivt planera sitt schema för att besöka din restaurang.

  Letseat-kalender

 • Marknad
 • Let’sEat Marketplace erbjuder en samling användbara tredjepartsapplikationer för att förbättra din restaurangwebbplatsprestanda och hålla kunderna nöjda. Dessa appar är indelade i kategorier för att förenkla sökningen. Dessa är online-beställning, bokningar, jobbhantering, e-postmarknadsföring, sociala medier och annat. Apparna kan enkelt integreras i din egen restaurangwebbplats från andra webbplatser utan att behöva kopiera och klistra in koderna.

  Det finns också utmärkta marknadsföringsverktyg här för att komplettera din restaurang online och offline. Faktum är att plattformen har få infödda restaurangrelaterade applikationer. De flesta av de branschspecifika apparna tillhandahålls av sina partners i branschen, såsom Guestful, EatStreet, SeatMe och andra.

  Letseat marknadsplats

 • Statistikavdelningen
 • Statistikåtkomst finns också i systemets instrumentpanel, men den är också ganska primitiv. Vad du kan göra här är att spåra antalet unika besökare, mobiltrafik, bästa hänvisningskällor och antalet webbsidor, inte mer.

 • Anpassad domän
 • Om du redan äger en webbplats med ett anpassat domännamn kan du använda den medan du registrerar dig för Let’sEat. Anpassad domänanslutningsfunktion gör det möjligt att hålla målgruppens intresse för dina tjänster engagerade medan du surfar på din nya webbplats.

 • Tredjepartsintegrationer
 • Bortsett från extensie Marketplace-integrationerna tillåter Let’sEat att lägga till ett antal andra gratis och betalade tredjepartsappar som har allvarliga effekter på systemets prestanda. Således kan en användare lägga till ett bildspelgalleri på webbplatsen för att presentera de rätter som ingår i menyn i det mest gynnsamma ljuset. Det är också möjligt att integrera Google Maps för att låta användare snabbt hitta platsen för restaurangen / caféet och korrigera vägbeskrivningen till det.

 • Online-beställning
 • Let’sEat samarbetar med OpenDining-tjänsten, vilket gör det möjligt för besökare av webbplatsen att göra beställningar online via det här systemet. Det tar bara några minuter att integrera OpenDining-widgeten i ditt projekt för att aktivera den här funktionen, som är ett måste för alla matrelaterade projekt.

 • E-post marknadsföring
 • Webbplatsbyggaren tar hand om snabba användaraviseringar om sina tjänster, specialfunktioner och uppdateringar. Detta görs via e-postmarknadsföringsalternativet, som gör det möjligt att skicka nyhetsbrev till de användare som har prenumererat på dem.

 • Integrationer av sociala medier
 • Let’sEat är känd för sina omfattande integrationsalternativ för sociala medier. Webbplatsbyggaren tillåter att använda sociala medienätverk som ett effektivt verktyg för att interagera med kunder. Med webbplatsbyggaren är det snabbt och enkelt att lägga till dessa och andra sociala mediekällor.

 • Nöjdhetsundersökningar
 • Webbplatsbyggaren tillåter dessutom att publicera undersökningar om tillfredsställelse för att låta andra användare veta om deras upplevelse av att besöka en viss restaurang eller café, till exempel De mer positiva recensionerna och undersökningarna på webbplatsen (och motsvarande restaurangen) har, desto högre är chansen att bygga en rik kundbas och öka tillfredsställelse / lojalitetsgraden.

 • Tillgänglighet i flera språk
 • Webbplatsbyggaren är tillgänglig i flera språklokaliseringar. För att vara exakt kan du bläddra i systemet på följande språk: engelska, franska och spanska. Användare i Storbritannien, Kanada, Australien och andra länder kan också lokalisera länkarna (eller till och med ändra dem helt) för att matcha ordförråd i det område de bor i.

 • Online reservationer
 • Kunder kan boka online på grund av systemets partnerskap med följande tjänster: OpenTable, Rez by UrbanSpoon, ReservationGenie och SeatMe. Integrationen av dessa widgets är enkel, snabb och förståelig för alla, medan resultatet är värt det.

3. Design

Antal teman:45
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:✘ NEJ
Sortera efter bransch:✘ NEJ
CSS-kodredigering:✘ NEJ

Let’sEat designkollektion är inte så rik och kvaliteten på teman är ganska medioker. De är för lika för att skapa personlig webbdesign. Det finns faktiskt bara en layout som presenteras i olika stilar (typsnitt, bakgrund, färg osv.). Således, oavsett mall du kommer att gå för, kommer din webbplats fortfarande att likna den som byggts av andra användare. Lyckligtvis tillåter systemet användare att finjustera CSS / HTML (den här funktionen är endast tillgänglig för Pro-användare).

Den goda nyheten är dock att alla mallar är mobilkänsliga som standard. Webbplatsbyggaren erbjuder över 40 mönster, som är särskilt utvecklade med fokus på livsmedelsindustrin i åtanke.

Det finns inget behov av att starta ett projekt från början, eftersom alla mallar har förkonstruerat innehåll som du kan anpassa ytterligare när det gäller dina affärsbehov. Det finns till och med en möjlighet att ladda upp din restauranglogotyp direkt till webbplatsen, om du naturligtvis har den. Om du inte gör det låter systemet dig designa din webbplatslogotyp från början eller välja en av de tillgängliga lagervarianterna.

Webbplatsbyggaren gör det möjligt att anpassa de viktigaste webbplatselementen, inklusive logotyp, färgpalett, stil, teckensnitt, bakgrund etc. Det finns dussintals trendiga teckensnitt du kan välja mellan när du arbetar med din projektanpassning.

Letseat-mallar

De dra-och-släpp-funktion gör det möjligt att ändra den valda mallen, men processen går inte längre än att redigera webbplatsens bakgrund / teckensnittsfärg. Systemfunktionaliteten är för primitiv jämfört med de kraftfulla nischkonkurrenterna.

Förutom den vanliga designredigeraren, erbjuder Let’sEat också Mobile Design-funktionen. Det gör det möjligt att matcha utseendet och funktionaliteten för en mobil webbplatsversion med den restaurangens varumärke genom att justera inställningarna. När du får en djupare inblick i det, kommer du dock att inse att processen för designanpassning bara går till redigeringen av färgschema. När det gäller design är det verkligen mycket att förbättra här.

4. Kundsupport

Let’sEat kundsupport är inte tillräckligt för en nybörjare. Det finns en Helpdesk där du kan hitta informativa artiklar om hur du använder allmän information om hur du använder systemet. Det är också möjligt att kontakta tjänstens supportteam via e-post. Ingen livechatt eller telefonkommunikation finns här, vilket är en allvarlig nackdel för icke-tekniker.

Let'sEat Help

5. Prissättningspolicy

Let’sEat har ingen gratis plan. Istället erbjuder webbplatsbyggaren ett betalt Pro-paket, vars kostnad utgör $ 10 / mo eller $ 99 / år. Denna plan kommer med en kostnadsfri testperiod på två veckor, som låser upp hela tjänstens funktionalitet så att en användare kan testa systemet till fördel. Tänk dock på att webbplatsbyggaren för närvarande inte accepterar nya användarregistreringar.

Låt oss äta priser

6. För- och nackdelar

Let’sEat är en nischwebbplatsbyggare som har sina fördelar och nackdelar som påverkar dess prestanda. Således bör varje användare, som kommer att starta en webbplats med systemet, vara medveten om alla fördelar och nedgångar som han / hon många stöter på, medan han arbetar med plattformen. Det är hög tid att registrera dem nedan.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Starkt fokus på livsmedelsindustrin;
&# X2714; Nischspecifika funktioner och verktyg;
&# X2714; Responsiva mönster;
&# X2714; Prisvärd prissättning;
&# X2714; Låt oss äta marknaden;
&# X2714; Omfattande val av tillägg.
✘ Begränsad mallsamling, dålig designanpassning och redigeringsalternativ;
✘ Föråldrade och liknande teman;
✘ Brist på funktionalitet och flexibilitet;
✘ Ingen fri plan;
✘ Frånvaro av den visuella redaktören;
✘ Dålig kundsupport;
✘ Inga nya registreringar tillåtna.

Slutsats

Let’sEat är en snygg, välstrukturerad webbplatsbyggare som tillgodoser restaurangägarnas behov som vill skapa och underhålla en företagswebbplats på egen hand. Det är enkelt, snabbt och effektivt. Systemet har ett mallgalleri och en uppsättning anpassningsverktyg för att ge en webbplats en unik look och korrekt funktion. Dessa funktioner räcker emellertid inte för att nå målet. Mallarna svarar inte och de ser för lika ut för att säkerställa en unik design av din restaurangwebbplats.

Sammanfattningsvis kan Let’sEat fungera bra för vanliga restaurangwebbplatser, men det kommer knappast att göra att din webbplats sticker ut från mängden. Uppsättningen funktioner som systemet erbjuder gör att det liknar universella webbplatsbyggare, medan bristen på nischspecifika funktioner gör det lite föråldrat. För att tillgodose användarnas behov kräver systemet flexibilitet och funktionalitetsförbättring. Dessutom accepterar systemet för närvarande inte nya registreringar, vilket utgör ett problem för de användare som vill starta en restaurangwebbplats. Som ett resultat kommer de bara att byta till en av systemets konkurrenter, som Wix, till exempel.

Skapa en gratis restaurangwebbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map