Magento Review

Magento – är en av de mest robusta CMS-plattformarna. Systemet startades 2007 och levererar en enorm lista med funktioner utöver stora integrationsfunktioner till bygga en solid digital butik. Det är packat med tillägg och appar som gör det till en tveklöst favorit för miljontals handlare över hela världen.


Trots alla fantastiska funktioner kommer Magento knappast att vara en bra idé för nybörjare. Icke-tekniker kan tycka att det är utmanande att skapa en webbplats på grund av ett komplicerat instrumentpanel och gränssnitt. Det kommer säkert att ta lite tid att räkna ut det. När du väl har passerat inlärningssteget kommer redigeringsprocessen att bli enklare. Dessutom är plattformen gratis att använda.

Denna översyn ska täcka alla viktiga fördelar och funktioner som sätter Magento i topplistan över plattformar med öppen källkod för e-handel.

1. Användarvänlighet

Du bör inte förvänta dig mycket av användarvänlighet från plattformen. Även om vardagliga administrationsuppgifter knappast kan vara en utmaning, kommer du säkert att ha svårt att hantera installationen och anpassning av webbplatser. Det är här du kanske behöver professionell hjälp inför erfarna webbutvecklare. Detta faktum resulterar i oväntade kostnader, vilket är dåligt.

Om du fortfarande vill hantera processen på egen hand, förbered dig på att spendera mycket tid. Det finns ingen förklaring hur man bygger en CMS-webbplats för Magento öppen källkodsplattform, till skillnad från sin e-handelsversion. Den enda goda nyheten är att när du väl har slutfört installationen kommer det inte att behöva hanteras med det igen, medan själva instrumentpanelen är ganska tydlig och lätt att använda.

Samtidigt kan Magento användarhandbok också komma till nytta. Den levererar alla nödvändiga grundläggande inställningar samt introducerar viktiga tillgängliga funktioner du kan behöva när du kommer igång.

Magento Editor

Produkthanteringsfunktion

När du arbetar med Magento open source CMS, måste du ta itu med produkthantering mycket. För att underlätta processen erbjuder systemet en separat funktion som säkerställer:

 • Enkel produkttillägg.
 • Redigera grundläggande information och beskrivningar.
 • Ställa in SEO och metataggar.
 • Att välja mellan olika produktkategorier inklusive virtuella tjänster, prenumerationer osv.
 • Skapa produktattribut med deras vidare hantering.

WYSIWYG Editor

Systemet har ett anpassat WYSIWYG-instrument. Det låter användare lägga till eller uppdatera innehåll, arbeta med webbplatsavsnitt och block, lägga till text till din blogg eller produktsida med lätthet. Men om du vill förbättra hur din webbplats ser ut måste du hantera kodning.

2. Funktioner & Flexibilitet

Trots att det är ganska svårt att använda, är Magento överväldigande rik med olika funktioner även om de öppna källkodsversionerna finns gratis. Funktionaliteten inkluderar viktiga instrument för att hantera marknadsföring, SEO-webbplats, frakt och utcheckning, produktkataloghantering, betalningsprocess och mer. Låt oss titta närmare på vad plattformen erbjuder.

Administration funktioner:

 • Enskild kontrollpanel – systemet låter användare hantera och spåra olika digitala butiker eller sajter från en enda instrumentbräda.
 • Enkel migration – bulkimport eller exportfunktion är tillgänglig med CSV-filer.
 • Virtuell terminal – ett enkelt verktyg för att skapa och hantera produkter från adminpanelen samt utföra beställningar.
 • Utskriftsfunktion – en bra lösning för dig som behöver skriva ut olika dokument som fakturor, produktetiketter osv.

Marknadsfunktioner:

 • Önskelistor och kuponger – du kan skapa kuponger och kampanjkoder som kommer att vara tillgängliga både online och offline.
 • Produktjämförelse – Du kan skapa topplistan med högst rankade och mest populära produkter med jämförelser och detaljerade beskrivningar.
 • Persistent kundvagn – en funktion är inriktad på att minska vagnens övergången. Produkterna sparas i kundvagnen även om användaren lämnar webbplatsen.

Magento funktioner

Betalningsalternativ

Även om Magento-öppen källkod är det kostnadsfria CMS, kan integration av betalningsmetoder kräva extra kostnader. Till exempel måste du betala för integrationstjänster för att behandla debet- eller kreditkort. Å andra sidan kan du fortfarande dra nytta av gratisalternativ som är tillgängliga för integrationer. Här är tjänster som finns som inbyggda appar:

 • Rand.
 • Braintree.
 • PayPal.
 • Amazon Pay och andra.

Frakt- och kassafunktioner

 • Enkel användare checkout – Besökare kan välja om de vill köpa produkter som gäster eller inloggade användare.
 • Fraktberäkningar och skatter – priset visas automatiskt i kundvagnen inklusive alla möjliga extra uppskattningar.
 • Övervakning – Funktionen gör det enkelt för kunder att spåra deras beställning.

SEO-funktioner:

Plattformen erbjuder en basuppsättning för att öka din webbplats SEO. De inkluderar metataggar redigering utöver anpassningsbara webbadresser, webbplatskarta etc. Samtidigt är användarna fritt att integrera populära analysverktyg inför Google Analytics..

Magento erbjuder en enorm mängd olika funktioner. Du kan dock behöva utökad funktionalitet från din webbplats. Det är här du kommer att behöva anställa en webbutvecklare för att ha behövda alternativ integrerat ordentligt.

3. Design

Antal teman:Beställnings
Tredjeparts teman:&# X2714; JA
AI Webbplatsdesign:✘ NEJ
Drag&Släppa:✘ NEJ
Mobiloptimerad:&# X2714; JA

Användare bör förvänta sig en annan frustration när det gäller design. Plattformen har inte färdiga webbplatslayouter eller mallar. Alla teman utvecklas huvudsakligen av tredjepartsföretag. Endast ett fåtal av dessa teman är gratis. Mer snygga och uppdaterade layouter kan kosta dig upp till $ 400!

Å andra sidan har sådana teman vanligtvis inbyggda tillägg och tillägg som du vill integrera. Med andra ord finns det inget behov av att anställa webbutvecklare. Alla teman är mobilkänsliga, vilket säkerställer en smidig körning på olika enheter trots OS eller visningsstorlek.

När det gäller mallarnas utseende är de mestadels lika. Användare kan begära en mer exklusiv design. Det enda sättet att ändra layouten är att redigera källkoden. Processen kan tyckas vara ett besvär eftersom den gratis Magento-versionen inte har WYSIWYG-redigerare i jämförelse med Wix eller någon annan SaaS-webbplatsbyggare. Användare kan välja mellan tre lösningar:

 • Köp tredje parts tema kompatibelt med Magento.
 • Anställ en webbutvecklare för att skapa en mall från grunden.
 • Välj ett gratis tema och betala för en uppsättning tillägg.
 • Använd Magento CMS Page Builder-förlängningen.

Som regel kan vissa användare behöva en kombination av alla tre alternativen som nämns ovan. Det beror på webbplatsens typ, struktur, innehåll och andra baslinjefaktorer.

4. Kundsupport

Förutom alla större CMS-plattformar har Magento inte den typ av supportteam vi är vana vid. Med andra ord, du bör inte räkna med Live Chat eller e-poststöd utöver telefon- eller traditionella biljettsystem. Å andra sidan har systemet ett mycket stort gemenskap med många forum för att hitta svaret på din fråga.

Vi bör också ta hänsyn till detaljerade användarhandböcker som täcker alla grundläggande aspekter från hur man kommer igång till sidredigering, etc. Betalad hjälp finns också för Magento-användare utöver en blogg, utvecklardokumentation, försäljningsportaler eller utbildningskurser tillgängliga med Magento U.

5. Prissättning

Magento open source CMS är en gratis plattform för att bygga digitala butiker och andra typer av e-handelswebbplatser. Men när någon säger “gratis” när det gäller detta system, betyder det inte alls utan kostnad. Som vi redan har nämnt, kanske användare måste lägga till några tillägg eller anpassa webbplatsens design för att inte tala om värd och domän namn val.

Allt kommer att kräva att man anlitar front-end-utvecklare eller webbdesigners. Samma sak är med premium Magento-teman som har inbyggda funktioner och tillägg. Prisetiketten kan variera från $ 40 till $ 500 beroende på komplexitet och funktionalitet.

6. För- och nackdelar

Magento är verkligen en värdig plattform för e-handelsbehov även om den har några uppenbara missar. Även om det är packat med funktioner är det fortfarande mycket komplicerat för icke-tekniker medan byggprocessen oundvikligen kommer att resultera i extra kostnader.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Oändliga funktioner och integrationer.
&# X2714; Många appar och tillägg.
&# X2714; Bra för att växa online-affärer.
&# X2714; Enormt användargemenskap och kunskapsbas.
&# X2714; Det är gratis.
✘ Mycket komplicerat, behöver erfaren utvecklarens support.
✘ Begränsade gratis teman.
✘ Dyrt anpassning.
✘ Bristen på supportteam.

Slutsats

Magento är en solid open source-plattform med en rik uppsättning funktioner och funktionalitet. Systemet är skalbart så att du kan växa och marknadsföra ditt företag online. Verktyget har utökade integrationsfunktioner och massor av tillägg. Enkelt produkthanterings- och redigeringssystem kommer också att vara praktiskt.

Å andra sidan är plattformen inte för nybörjare, eftersom vissa processer kan kräva djup kodning och webbdesignkunskap. Samtidigt bör användarna vara redo för oväntade kostnader inför premiummallar eller tillägg. Den övergripande domen är fortfarande en robust mjukvarulösning för att bygga en solid digital butik.

Ladda ner Magento nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map