Microsoft.com granskning

Microsofts webbplatsbyggare var en av de kända nischledarna som människor ansökte för att utforma olika typer av webbplatser. När tiden gick har nischtävlingen blivit mycket starkare, vilket ger plats för mer avancerade och funktionella webbplatsbyggare – de som för närvarande har global popularitet.


När det gäller modern webbplatsutveckling arbetar dock många användare med Microsoft-drivna webbplatsbyggare för att skapa mångsidiga projekt för att uppfylla deras krav på webbdesign och behov. Så vad gör dessa produkter så populära? Varför förblir de efterfrågade hos användare och finns det några bättre alternativ till dem? Låt oss försöka ta reda på det nu.

Microsofts webbplatsbyggare 2018

Från och med idag har Microsoft ingen egen webbbyggnadstjänst för att skapa enkla till komplexa webbplatser. Om du någonsin har arbetat med systemets produkter tidigare eller hört så mycket om det för att få önskan att prova det, kan du använda de lösningar som finns tillgängliga på plattformens appmarknad.

För att börja bygga en webbplats med en Microsoft-baserad webbplatsbyggare bör du inledningsvis få ett Microsoft-konto. Om du inte har den kan du antingen registrera dig för det eller använda ditt Skype-konto. Detta ger åtkomst till alla tillgängliga applikationer i Microsoft-varumärket.

Det finns olika webbbyggnadsverktyg du kan använda för universella och specialiserade ändamål, men det mest populära av dem är Wix. Denna webbplatsbyggare är definitivt värt uppmärksamheten för användare som tänker starta anständiga webbplatser även utan specifika kunskaper om webbbyggnad och nischkunskap. Låt oss ta reda på vad systemet har att erbjuda samtida användare och vad som gör att det sticker ut från mängden.

Wix – Det bästa valet för Microsoft-användare

Wix webbplatsbyggare

Wix är den världsberömda webbplatsbyggaren, som har vunnit popularitet på grund av överflödet av designanpassningsverktyg, omfattande funktionsuppsättning, bekväm drag-and-drop-redigerare, rik samling av responsiva webbplatsmallar av hög kvalitet, bra marknadsföringsalternativ och marknadsföringsalternativ, prisvärda prissättningspolicy.

Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa olika typer av webbplatser, allt från små personliga portföljer och upp till onlinebutiker som speglar din varumärkesidentitet i det mest gynnsamma ljuset. Tjänstens kundbas utgör för närvarande över 130 miljoner användare som är bosatta i 190 länder. Detta är det bästa beviset på företagets erkännande, vilket definitivt är värt uppmärksamheten.

 • Enkel användning. Wix garanterar en fantastisk enkel och bekväm webbupplevelseupplevelse för alla som har för avsikt att designa kvalitet och funktionella webbplatser. Oavsett om du är en nybörjare som gör dina första steg i webbbyggnadsnisch eller en professionell webbutvecklare som är involverad i webbdesign kundorienterad verksamhet, kommer Wix inte att vara ett problem för dig.

  Webbplatsbyggaren har ett intuitivt WYSIWYG-gränssnitt och dra-och-släpp-redigeraren. Avancerad Wix ADI verktyget utformar automatiskt en webbplats för din baserad på det innehåll du skickar in.

  Wix ADI Editor

  Wix arbetar under SaaS-modell, vilket förenklar processen för att skapa webbplatser för användare som skapar webbplatser på sina mobila och stationära enheter efter att ha registrerat sig för plattformen. Det är en användare som har full kontroll över webbbyggnadsprocessen och kan se resultatet för att göra ändringarna i tid.

 • Funktionsuppsättning. När det gäller funktionsuppsättningen kommer Wix att överträffa dina förväntningar. Webbplatsbyggaren har mycket att erbjuda varje användare, oavsett vilken webbdesignupplevelse han / hon har fått. Det kommer med kraftfulla e-handels- och bloggmotorer som låter dig skapa små till medelstora onlinebutiker eller bloggar utan besvär alls.

  Wix ADI e-handel

  Det är här du kommer att kunna sälja och annonsera produkter, uppdatera deras sortiment, erbjuda rabatter, specialfunktioner, lägga till, schemalägga och uppdatera blogginlägg och utföra andra åtgärder för att driva en framgångsrik blogg eller en webbutik.

  Wix-kod är en annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren, som låter dig skapa webbapplikationer på ett enkelt och effektivt sätt. Du behöver inte ha kodningsförmåga för att använda verktyget – Wix-koden är intuitiv och förståelig för alla. Denna webbappsbyggare gör det möjligt att skapa innehåll och lägga till det på den önskade webbsidan.

  Wix Code Editor

  En annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren är App Market med massor av tillägg, appar och tillägg för att ge din webbplats avancerad prestanda. Apparna är utvecklade av tredjepartsdesigners och kan vara gratis och betalade utifrån deras applikationsfär och egenskaper.

 • Mallar och design. Wix erbjuder massor av högkvalitativa mallar och mönster som gör det möjligt att skapa olika typer av webbplatser, till exempel affärssidor, bloggar, forum, onlinebutiker, portföljer, målsidor och vad inte.

  Sammantaget har Wix en samling som omfattar över 550+ högkvalitativa teman för olika nischer. Utvecklarna av tjänsten uppdaterar regelbundet mallgalleriet med färska och uppdaterade teman. För de användare som inte kan hitta en lämplig mall finns det en möjlighet att välja och anpassa ett tomt tema för att designa en webbplats från grunden.

 • Kosta. Du kan använda Wix utan kostnad alls så länge du behöver. Systemet har en gratis plan som aldrig går ut och som gör det möjligt att testa funktionerna som det erbjuder och kan vara en bra lösning för alla typer av webbplatser. Om du fortfarande behöver en webbplats med en personlig domän är du välkommen att välja en av Wix premiumplaner, vars kostnad börjar från $ 4,5 / mo.

  Tänk på att Wix erbjuder pengarna tillbaka-garanti till användare som inte är nöjda med några av dess funktioner. Du kan få pengarna tillbaka under två veckor efter betalningen. Systemets prissättningspolitik är ganska tydlig och prisvärd.

Skapa en gratis webbplats

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 är en gratis, lätt, molnansluten webbplatsbyggare som fungerar som en webbutvecklingsapplikation för Windows. Byggaren gör det möjligt för utvecklare att skapa webbplatser med färdiga, inbyggda mallar eller populära open source-applikationer. Det är viktigt att notera att systemet främst riktar sig till proffs som skapar webbplatser för sina kunder (i motsats till webbplatsbyggare som riktar sig till slutanvändaren).

Syftet med Webmatrix 3 är att förse webbutvecklare med kodnings-, anpassnings- och publiceringsfunktioner på ett och samma ställe. Plattformen släpptes 2011, men Microsoft har slutat stödja WebMatrix redan. Det är dock vettigt att få en snabb överblick över produkten för att se hur Microsoft har ändrat sin strategi för webbbyggnadsprocessen.

 • Enkel användning. WebMatrix har ett mycket användarvänligt gränssnitt, smarta guider och många andra coola saker som för en webbutvecklingsapp. Men naturligtvis är det inte så enkelt och intuitivt som DIY, kodfria webbsajtbyggare. Det fungerar bra för en viss grupp kunder. Det är ungefär som en vanlig webbplatsbyggare, men den är främst inriktad på proffernas behov och färdigheter.

  WebMatrix 3 mobila webbplatser

  Appen ger en sofistikerad utvecklingsmiljö för dina projekt som är utvecklade på olika programmeringsspråk, så att du inte behöver få separata program. Medan de flesta DIY-webbplatsbyggare är mjukvaror i webbläsaren som kan nås från vilken enhet som helst via registreringsformuläret, är Webmatrix en nedladdningsbar applikation som kräver preliminär installation.

 • Funktionsuppsättning. Byggaren erbjuder flera faciliteter för att hjälpa utvecklare att bygga webbplatser på ett snabbare och enklare sätt. Det gör det möjligt att skapa webbplatser med färdiga ASP.NET-, PHP-, Node.js- eller HTML5-mallar och drar nytta av de senaste webbstandarderna (CSS3, HTML5) och populära JavaScript-bibliotek som jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix erbjuder stöd för PHP-ramverk inklusive WordPress och Drupal, bland andra. Genom att välja WordPress-ramverket, till exempel, kommer WebMatrix att installera och konfigurera en fullfjädrad WordPress-webbplats som kör lokalt. När den har konfigurerats kan du sätta ihop din webbplats på din dator och sedan ladda upp den till en kompatibel värd med Microsofts Web Deploy-teknik. Du kan använda den här möjligheten för att skapa WordPress-webbplatser för att utveckla plugins och teman, eller testa ny kod innan du distribuerar till din live-webbplats.

  Det är enkelt att installera, anpassa och publicera webbappar med WebMatrix. Det gör det möjligt att skapa webbplatser som är optimerade för mobilvisning och ger flera integrerade funktioner som gör uppgiften mer bekväm för webbdesigners. Produkten levereras med mobilvänliga mallar, enhetsemulatorer, komplettering av kod för jQuery mobil och mer etc. Det är också möjligt att fjärrredigera webbplatser med den.

  Webbplatser byggda med WebMatrix är inte knutna till någon speciell webbhotell – du är fri att publicera dem vart du vill. För bättre prestanda erbjuder WebMatrix en lista över deras partners där du kan registrera dig för ett gratis värdkonto. Du kan också välja mellan många andra övertygande värdlösningar på Microsoft Hosting Gallery.

 • Mallar och design. WebMatrix har du täckt med flera integrerade mallar som fungerar som en trevlig bas för din webbplatsutveckling. Nybörjarmallar erbjuds på flera språk och fungerar bra för vanliga personliga webbplatser. Tänk dock på att vissa mallar efter produktens avbrott kanske inte är kompatibla med din webbläsarversion.

  Ett annat sätt att få en WebMatrix-mall är att designa den på egen hand. För att skapa ett nytt tema kan kodare välja ett av de befintliga exemplen i motsvarande WebMatrix-mallmapp och redigera det med hänsyn till deras behov. Detta kräver emellertid djup förståelse av ämnet.

Framsida

Microsoft Frontpage

Framsida brukade vara ett av dessa verktyg som lägger grunden för modern webbdesign. Det var verkligen svårt att hitta en webbplats som inte drivs av systemet i början av Internet-epoken. FrontPage är en WYSIWYG webbplatsbyggare och HTML-redigerare som har inkluderats i Microsoft Office-paketet sedan 1997. Produkten avbröts dock 2003, men det åtnjuter fortfarande popularitet hos skickliga webbdesigners som vill få ut det mesta av sina programmeringsfärdigheter.

Efter avslutandet av produkten ersattes den av SharePoint Designer och Microsoft Expression Web, men dessa två appar stöds inte längre sedan 2006 också. Från idag kan användare installera och arbeta med webbaserad version av SharePoint Designer.

 • Enkel användning. SharePoint kan inte kallas en enkel webbbyggnadsapp eftersom den kräver djup kunskaper i webbdesign. Detta förkortar emellertid inte fördelarna med WYSIWYG-redigeraren för systemet, som syftar till att hjälpa användare att övervinna komplikationerna i HTML-kodningsprocessen med maximal effektivitet.

  För att kunna använda FrontPage effektivt finns det behov av att installera extra plugins, som ursprungligen var kända som IIS Extensions och senare berikades med en uppsättning specialiserade FrontPage Server Extensions. Oavsett vilken uppsättning tillägg du behöver, måste du installera dem för att få ut mesta möjliga av deras funktionalitet.

 • Funktionsuppsättning. FrontPage är funktionsladdad, vilket avslöjar flera fördelar för skickliga webbdesigners. Den senaste versionen av appen erbjuder ett Split View-alternativ, vilket gör det möjligt att koda ett projekt i kodvisningsläget för att ytterligare förhandsgranska resultatet i Design View-läget utan att behöva växla mellan dem. Appen har också tillgång till interaktiva knappar, som gör det möjligt att lansera webbgrafik för navigeringsfördelar, vilket eliminerar behovet av att använda mer komplicerade bildredigeringsverktyg.

  Dessutom har programvaran tillgänglighetskontrollen som ger en möjlighet att ta reda på om din webbplatskod uppfyller gällande standarder och kan användas av personer med begränsade förmågor.

  FrontPage innehåller en HTML-optimizer, vilket gör kodoptimering mycket snabbare och mer läsbar jämfört med tidigare appversioner. En av produktens höjdpunkter är dess funktion Intellisense (autocompletion), som hjälper användare att förenkla kodredigeringsprocessen när de arbetar i kodvisningsläget. Funktionen föreslår de mest lämpliga kodegenskaperna och taggarna som genereras medan en användare skriver det. Detta sparar så småningom tid och ansträngning. Slutligen kommer FrontPage med kodavsnitt, vilket gör det möjligt för användare att skapa och lagra kodstycken de skapar och kan behöva i framtiden.

 • Mallar och design. FrontPage erbjuder integrerade mallar som du kan välja och anpassa efter önskemål. Det finns också en möjlighet att surfa på webben och välja FrontPage-teman, som har skapats speciellt av tredjepartsutvecklare för att ge unik och kreativ webbdesign. Dessa mallar är inte alltid lyhörda, så om du behöver den som gör din webbplats tillgänglig online, se till att kontrollera det i förväg. Vad är intressant, FrontPage erbjuder dynamiska webbmallar, som låter användare skapa det enda temat de kommer att använda på flera webbplatser eller hela webbplatsen.

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 är ett fullständigt professionellt webbbyggnadsverktyg som du kan använda för att designa och publicera kvalitet, övertygande och funktionella webbplatser, som överensstämmer med allmänt accepterade standarder för webbdesign. Lanseringen av Expression Web 4 går tillbaka till 2010, medan Microsoft tillkännagav sin fullständiga avveckling 2012.

Systemet betalades ursprungligen, men nu är det tillgängligt gratis nedladdning. De användare som har köpt Expression Web tidigare kan dock använda teknisk support för sina webbplatser. Samma tjänst är inte längre tillgänglig för dem som laddar ner systemet gratis.

 • Enkel användning. Microsoft Expression Web 4 är ett trevligt val för professionella proffs för webbdesign som har en idé att skapa och hantera ett projekt för professionellt eller affärsbruk. Produkten fungerar inte bra för nybörjare som inte har någon aning om vad processen med skapandet av webbplatser innebär.

 • Funktionsuppsättning. Appen kommer med Microsoft Silverlight, Deep Zoom Composer-bilder, ASP.NET, PHP, AJAX och Silverlight-videostöd. Det är också möjligt att importera Adobe Photoshop-filer här för att publicera komplexa webbplatser med många filöverföringsströmmar och säkra FTP på ett snabbt och enkelt sätt.

  Produkten har flera förhandsvisningslägen för att få ut mesta möjliga av webbutvecklingsprocessen. Den mest utbredda av dem är Snapshot Preview för att se hur din webbplats ser ut i en webbläsare och SuperPreview-läget för att göra jämförelser på webbsidor i flera webbläsare i taget.

  Microsoft Expression Web 4 har en SEO-kontrollfunktion som låter dig analysera effektiviteten för din marknadsföringswebbplats med hjälp av befintliga standarder. Detta hjälper till att öka din webbplats sökmotor ranking, justera SEO alternativ, skapa SEO rapporter etc. Den här versionen av appen har en ny designad dialogruta, med specialtecken och symboler som kan infogas på en webbsida som HTML-tecken enheter. Det levereras också med jQuery IntelliSense-stöd, hanteringspanel för utdrag, kommentar / avkodning av kodvisningsfunktioner, interaktiv snapshot-panel samt flera verktygsfält och anpassningsalternativ för arbetsytan.

 • Mallar och design. Microsoft Expression Web 4-mallar finns tillgängliga i systemets specialmapp efter installationen. De användare som vill få ut det mesta av sin webbdesignupplevelse kan surfa på webben för att ladda ner mallar som har designats av tredjepartsanvändare. Teman passar olika nischer och kan anpassas via kodredigering efter behov.

Slutsats

Det finns olika alternativ för att bygga en kvalitetswebbplats och några av dem tillhandahålls av Microsoft. Valet av det mest lämpliga systemet beror på den kompetensgrad du har och komplexiteten i ett projekt du planerar att starta.

Om du är en webbdesignsexpert, som vet vilket resultat exakt du behöver och vad du kan göra för att nå det, kan det att vara WebMatrix 3 eller Microsoft Expression Web 4 vara en rimlig lösning. Dessa produkter stöds inte längre av Microsoft, men många användare föredrar fortfarande dem när det gäller utvecklingen av komplicerade projekt.

Om dina webbdesignfärdigheter emellertid lämnar mycket att önska eller om du bara inte vill ta itu med komplexa kodningsnyanser, kommer Wix att fungera bäst för ditt projekt. Denna webbplatsbyggare är för närvarande den bästa i nischen och ger tillgång till flera funktioner, verktyg och webbdesignalternativ.

Wix driver miljontals webbplatser runt om i världen, och är den främsta destinationen för användare med olika webbdesignbakgrund. Genom att använda systemet kan du starta olika typer av projekt nästan på nolltid. Detta är vad som gör plattformen till en anständig modern webbbyggnadslösning.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map