PinnacleCart Review

PinnacleCart Review


PinnacleCart – är en egen värd e-handelsplattform för köpmän. Det lanserades 2003 och har en enorm branschupplevelse och passar alla affärsstorlekar från små digitala butiker till enorma internationella butiker. Plattformen kommer som ett robust allt-i-ett-paket för att låta användare bygga och designa onlinebutiker från grunden, hantera produkter och marknadsföringskampanjer, skapa kataloger, spåra försäljningsstatistik, trafik och mer. Systemet har visat sig vara ett enkelt och intuitivt verktyg för personer utan tekniska färdigheter.

Du kan skapa flerspråkiga projekt för internationell uppsökning. PinnacleCart stöder olika språk och erbjuder ytterligare marknadsföring och SEO-tjänster. Dessutom garanterar lokala specialister gratis migrering från över 40 olika kundvagnar från tredje part till dess egen egen värd e-handel och shoppingprogramvara.

Är PinnacleCart så bra? Låt oss ta reda på det!

Fördelar och nackdelar med PinnacleCart

För att ta reda på om PinnacleCart kommer att tillgodose dina specifika behov, har vi markerat alla grundläggande träffar och missar.

Fördelar med PinnacleCart:
PinnacleCart Cons:
&# X2714; Snygga och lyhörda mallar;
&# X2714; Användarvänlig instrumentpanel;
&# X2714; Enkel byggnads- och anpassningsprocess;
&# X2714; E-postmarknadsförings- och marknadsföringsverktyg;
&# X2714; Gratis migrering av kundvagn;
&# X2714; Support för flera betalningsprocessorer;
&# X2714; Övergivna lösning för återvinning av vagnar och mer.
✘ Ingen inbyggd POS-lösning.
✘ Ingen bloggfunktion.
✘ Begränsad HTML- och CSS-åtkomst med
ingen chans att redigera källkoden.

Vi kanske säkert lever med några av systemets små nackdelar, eftersom dess tidigare e-handelsfunktioner ser bra ut. Innan vi dyker djupt ned i havet av tillägg, produkthanteringsverktyg och integrationer, måste vi ta reda på om det är tillräckligt enkelt att använda PinnacleCart för icke-tekniker.

Vad är PinnacleCart bra för?

En bra fördel med PinnacleCart är att plattformen kan skala. Det låter inte bara användare skapa en webbplats med en integrerad shoppingbärnings- och kassasida. Det är ett helt anpassningsbart system som fungerar för små butiker, nystartade företag, butiker på företagsnivå, internationella marknadsplatser osv..

Programvaran har upptäckts och skapat butiker för sådana välkända märken och märken som NBA, Discovery Channel, HBO, UFC och många andra. Bristen på en inbyggd försäljningslösning är en nackdel. Om du behöver sälja fysiska varor eller installera POS-plattformen ansluten till en fysisk webbplats kan du behöva ytterligare programvara.

Trots några små missar är PinnacleCart en bra lösning om du behöver:

 • Bygg, designa och anpassa din framtida butik från tomt utan kodning.
 • Hantera produkter, skapa flera kataloger och sälja produkter online via anpassad kundvagn och e-handelsplattformar.
 • Främja affärer via SEO och marknadsföringskampanjer, samla viktiga webbanalyser, övervaka statistik i verkliga livet osv.

Systemet har en rik funktionsuppsättning som inkluderar sömlös tilläggsintegration, användarvänligt gränssnitt, kunddatasäkerhet, support för olika betalningsprocessorer och mer.

Enkel användning

Systemet var utformat för att hjälpa användare att bygga butiker och sälja online trots den tekniska bakgrunden. PinnacleCart är en allt-i-ett-lösning. Det betyder att du har alla tillgångar i paketet från webbplatsbyggnads- och anpassningsverktyg för värd, integrerade tjänster, kundsupport osv. För att få tillgång till alla funktioner måste du registrera dig.

Systemet har en 14-dagars gratis testversion. Du behöver inte lämna någon faktureringsinformation eller kreditkortsdata under den perioden. När den kostnadsfria prövningen är över måste du sluta eller välja en av de tillgängliga betalade planerna för att fortsätta använda programvaran.

Komma igång

För att börja använda PinnacleCart gratis behöver du bara ange ditt namn och butikens namn. Systemet ber också om att ange e-post och telefonnummer. Fyll i inloggningsformuläret tar mindre än en minut även om det inte finns någon chans att ansluta via sociala eller Google-konton med ett klick.

Skapa butik

Systemet försöker hålla kundernas data säkra. Av detta skäl måste användare också välja en säkerhetsfråga och ett svar på dem innan de går in i instrumentpanelen. Slutligen är du inne i webbplatsbyggaren!

Säkerhetsinställningar

När du väl har loggat in kommer systemet att erbjuda en snabbguide som innehåller fyra grundlinjesteg. De innehåller allmän information om projektet och företagets ägare, domänanslutning etc. Du är fri att hoppa över den tidigare installationen och slutföra det efter att webbplatsen är redo att gå.

Snabbstartsguide

Webbplatsredaktör

Nu är du redo att börja bygga din butik. Användare har två alternativ:

 1. De kan börja redigera standardtemat direkt på en gång.
 2. Välj en annan layout från den tillgängliga listan, förhandsgranska och börja redigera den.

Vi kommer att diskutera temalternativ och utforma lite längre. Låt oss komma tillbaka till webbplatsredigeringsprocessen. Välj en mall och tryck på “Redigera” -knappen för att komma till redigerarens kontrollpanel.
Tillgängliga teman

Systemet erbjuder inte mycket av webbdesignfrihet. Samtidigt kan du inte skapa en unik sidstruktur från tomt. Användare kan bara välja färdiga mallar med en fast struktur. Bristen på dra-och-släpp-funktionalitet är en enorm miss.
PinnacleCart Review

Webbredigeringen är begränsad till några enkla inställningar för typografi. Du kan också ändra reglaget och blockera dimensioner, redigera innehåll eller ladda upp bilder. Det är det även om PinnacleCart ger tillräckligt med frihet när du finjusterar separata sidinställningar och anpassade former. Användare kan välja formulärfält och hur de visas på webbplatsen. Det är också möjligt att redigera meddelandet “Tack”.
Redigera anpassat formulär Kontakta oss

Plattformen gör det enkelt att redigera alla sidor från en enda plats. Du kan redigera redan befintliga sidor och lägga till nya. Systemet låter dig välja den sida du vill dölja för användare. Du kan stänga av funktionen när som helst samt ta bort sidorna du inte behöver.

Allmänna Inställningar

Butiksinställningar levererar en massa alternativ för att säkerställa webbshopigenkänning på webben. Här kan du lägga till fysisk adress och kontaktinformation. De som hoppade över snabbguiden under signeringen i processen kan skicka in den obligatoriska informationen här. Användare kommer att få en chans att redigera utchecknings- och säkerhetsfrågor, tryckta fakturor, e-postlistor, aktivera eller inaktivera grossist, rabatter, specialerbjudanden, etc..
Butiksinställning

Lägg till produkter och gå live

Det enda som finns kvar är att lägga till produkter, ansluta en domän och gå live. PinnacleCart levereras med ett intuitivt produkthanteringssystem som gör det enkelt att lägga till nya artiklar och sälja obegränsade varor online. Användare kan skapa kataloger och kategorier. Klicka bara på knappen “Lägg till produkt” för att redigera produktnamn, ID, pris, leveransinformation, bilder och andra detaljer.

Lägg till produkter

Du kan se hur din butiksfönster ser ut i webbläsaren. Det är faktiskt live eftersom systemet ger ett anpassat domännamn som standard. Du kan emellertid använda din egen domän eller förmånsfria gratis webbplatsmigrering från en befintlig plattform också.

Funktioner & Flexibilitet

Förutom ställa in en butik från grunden, PinnacleCart gör det möjligt att sälja produkter på stora internationella marknadsplatser, marknadsföra ditt företag med olika marknadsföringsverktyg etc. Funktionssatsen ser ganska rik utöver inbyggd kundvagnsprogramvara, integration och front-end-funktionalitet.

FRAMÄNDA

Som vi har nämnt tidigare, har PinnacleCart inte en drag-and-drop-webbplatsbyggare. Användningar får bara räkna med färdiga mallar med förinstallerade block och element. Men frontfunktionen ger fortfarande viss flexibilitet, eftersom du fortfarande kan redigera produktsidan, anpassade formulär och fält på olika sätt.

Lägg till kodavsnitt

Alternativet “Snippets” gör det möjligt att anpassa några av butiksidorna. Du kan använda dem för att lägga till Javascript / CSS-taggar och hantera dem direkt från instrumentpanelen. Användare kan välja utdragsinställningar för språk, typ, placering eller prioritering.

App Center

PinnacleCart ger tillgång till sitt applikationscenter med några användbara appar som kan integreras med webbplatsen. Antalet tillägg är inte särskilt stort. Men de är alla koncentrerade kring e-handelsnisch. Här har vi Amazon Seller, Google Merchant Center, MailChimp-integration, eBay Store, PayPal-kredit och andra appar.

App Center

Kraftfullt produkthanteringssystem

Bygg en övertygande lista över produkter med hjälp av produkthanteringsverktyg levererade av PinnacleCart. De viktigaste funktionerna inkluderar produktbildzoomning för bättre användarengagemang, förstorade produktbilder i fyra olika alternativ, obegränsat antal objektfoton, webbaserad bilduppladdare och mer.

Lägg till Kategori

Säkerhet och bedrägeribeskyttelse

Systemet har skapat en säker digital miljö för att hysa kunders projekt. T levereras med molnbaserade webbhotell som är PA-DSS-certifierade och PCI-kompatibla. Användare kommer att dra nytta av SSL-certifikat, lösenordskryptering, säker utcheckning eller registreringsprocess, upptäckt av betalningsfel och hantering av orderfel.

Avancerad SEO

sökmotoroptimering

Till skillnad från många andra e-handelsplattformar som låter dig bara redigera webbplatsens titel och beskrivning, erbjuder PinnacleCart utvidgade SEO-alternativ för att öka din butiks sökmotor. Bortsett från den typiska metatiteln, beskrivningen och social förhandsgranskning, låter systemet dig hantera följande:

 • Skapa och ladda upp robot.txt-filen.
 • Generera automatiskt XML-webbplatskarta för Google Search Console.
 • Negera automatiskt produktmetainfo.
 • Välj mellan www eller anpassade webbadresser som inte är www osv.

Vi bör också nämna PinnacleCart lyhörda teman som uppfyller rekommendationer som upprättats av Google Penguin. Med andra ord har vi ett gäng viktiga verktyg för att börja sälja online. Det är nu hög tid att vi tittade under huven på systemets e-handelsfunktionalitet.

e-handelsfunktionalitet

I nästan två decennier har PinnacleCart serverat e-handelsbehov för tusentals webbplatsägare. Plattformen levererar kraftfulla projekthanteringsverktyg samt marknadsförings- och marknadsföringsinstrument. Det kommer också med några unika funktioner som separat webbhotell, Intuit QuickBooks och mer.

Förbättrad produktdistribution

Handlare kan sälja produkter live eller fysiskt. Den enda nackdelen här är bristen på en integrerad POS-lösning för att hantera inventeringen. Å andra sidan kommer användare att uppskatta en rik funktionsuppsättning av produkthanteringsinstrument som innehåller alternativ för att:

 • Skapa nya kategorier;
 • Ställ in produktattribut;
 • Skapa bästsäljande och rekommendera artiklar.
 • Förhandsgranska varor innan du får dem på plats;
 • Filtrera objekt efter märke, tillverkare, pris och andra parametrar;
 • Kontrollera mängden;
 • Välj och markera specifikt bra för specialerbjudanden, rabatter och erbjudanden.

Alla ovan nämnda funktioner finns tillgängliga inom varje plan.

Intuit QuickBooks

Funktionen skapar faktiskt onlineversionen av säljarens QuickBooks utan att behöva hantera den manuellt. Det betyder inga CSV-filnedladdningar eller misstag under den manuella produktinmatningen. Du behöver inte längre redigera produktkvitton på egen hand. Varje objekt placeras direkt i QuickBooks-versionen medan varje beställning genereras automatiskt som kvitto.

eCommerce Hosting

En onlinebutik kräver bra värdprestanda, stabil drift och avancerade säkerhetsfunktioner. PinnacleCart levererar sin separata molnbaserade serverlösning för att tillgodose e-handelsbehov. De viktigaste värdfunktionerna inkluderar:

 • 99,99% drifttidsgaranti;
 • SSL ingår redan i priset;
 • Sömlös integration med WordPress CMS;
 • Obegränsade e-postkonton och mer.

Globala betalningsportar

Globala betalningsportar

Systemet har som standard stöd för PayPal och Braintree. Det första är bra för sömlösa utcheckningar medan det andra alternativet gör det möjligt att behandla kreditkortsbetalningar på mindre än 5 minuter. Dessutom kan du välja att skapa listan för betalningsgrindar som hänvisar till ditt land.

Marknadsverktyg

Marknadsverktyg

Öka kundernas lojalitet med specialerbjudanden eller presentkort. Med funktionen kan du skapa och redigera dina egna certifikat som tilldelats en kund personligen, vilket minimerar risken för bedrägeri. Ytterligare marknadsföringsinstrument inkluderar kampanjkoder och kuponger. Du kan länka en separat produkt till en ny grossist, samt skapa globala rabattkampanjer, QR-koder, vittnesmål osv.

Rapporter och analys

Rapporter och analys

Online-verksamhet kräver grundlig optimering baserat på detaljerade rapporter. PinnacleCart levererar en uppsättning verktyg för att spåra webbplatsens prestanda och övervaka avgörande mätningar. Användare kan ansluta Google Analytics och dra nytta av den anpassade plattformens instrumentpanel för att få tillgång till alla nödvändiga insikter inklusive konverteringsfrekvens, försäljning, kunder, lojalitetsprogram, produktstatistik och mer.

Design & Temaeditor

PinnacleCart har inte ett stort urval av mallar. Plattformen erbjuder för närvarande 12 olika teman. De inkluderar färdiga layouter med redan anslutna e-handelsfunktioner så att du kan redigera vissa mindre problem samt lägga till produkter och relevant innehåll.

teman

Alla mallar är lyhörda. Dessutom kan användare byta till mobilläget och redigera butiken för att se hur det kommer att se ut på smartphones. Den enda nackdelen med detta är att det bara finns en förhandsgranskningsalternativ för skrivbord och smartphone utan chans att förhandsgranska eller redigera webbplatsen i en surfplatta eller bärbar datorläge.

Anpassningsbara teman

Designanpassning

Designanpassning

Det är inte så mycket vi kan göra med den övergripande malldesignen. Emellertid reserverar temaredigeraren lite utrymme för en manöver. Användare kan ställa in bakgrundsfärgen för några av blocken. Här kan vi dessutom visa eller dölja olika element som tillverkarens information, produktkategori etc. Avancerade typografinstrument gör det enkelt att ändra teckensnitt, textstorlekar eller anpassa knappar. Användare kommer att kunna redigera sidfot och sidhuvud separat och välja ikoner som de vill dölja eller visa.

Kundsupport

PinnacleCart har allt du behöver för att komma i kontakt. De viktigaste alternativen inkluderar:

 • Lokal kunskapsbas med dussintals ämnen och artiklar om hur man använder plattformen.
 • Support Ticketing-system för att komma direkt i kontakt och ange det problem du behöver lösa.
 • Live Chat för direktkontakt med systemets expert online.
 • Support via telefon.

Kundsupport

Ytterligare resurser inkluderar ett stort FAQ-avsnitt utöver PinnacleCart-bloggen och en lista med uppmuntrande webbplatsexempel byggda med plattformen.

Plans & Prissättning

Systemet finns i två huvudalternativ. Den första kommer som en allt-i-ett-lösning med domän och värd ingår i var och en av de tre tillgängliga planerna. En så kallad “host with us” -funktion innehåller följande paket:

 • Standardplanen kostar $ 79,95 per månad med 10 GB lagring och 20 GB bandbredd.
 • Den avancerade planen börjar kl $ 199,95 per månad med obegränsat diskutrymme och bandbredd.
 • Företag – priset för denna plan förhandlas fram och fastställs individuellt för varje projekt.

Alla planer inkluderar alla e-handelsfunktioner utan begränsningar. Varje paket låter dig sälja obegränsade produkter och kategorier.

Planerar prissättning

Det andra alternativet är för användare som vill använda sina egna värdfaciliteter. I detta fall behöver du en nedladdningsbar PinnacleCart-version. Det finns ingen info om paketpriset. För att köpa en evig licens måste du kontakta supportteamet.

PinnacleCart Money Back Policy

Tyvärr ger plattformen ingen återbetalning eller pengar tillbaka om en användare vill avbryta sitt konto. För att avboka prenumerationen måste en kund skicka in en begäran. Annars fortsätter systemet att bearbeta prenumerationer.

PinnacleCart Money Back Policy

Slutsats

PinnacleCart är en kraftfull e-handelsprogramvara som kommer med ett brett spektrum av funktioner. Med hänsyn till tjänstens rika funktionalitet är det ganska enkelt och enkelt att behärska. Detta gör det till ett bra val för majoriteten av användarna. Många välkända klienter använder plattformen idag, vilket är det bästa beviset på dess förekomst jämfört med andra liknande system.

Det finns knappast en e-handelsuppgift som du inte kan klara med PinnacleCart. Ska du skapa en onlinebutik att sälja hundratusentals produkter? Inga problem! Behöver du unik design? Varsågod. Drömmer du om avancerad marknadsföring? Det är inte ett problem också! Tjänsten har allt du behöver, om inte ens mer.

Rekommenderar vi att du använder PinnacleCart? Det fasta svaret är: Ja! Utforska dess fördelar vid provperioden och börja skapa ditt eget kommersiella imperium. Lycka till!

Prova PinnacleCart nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map