Pixpa.com granskning

Pixpa – är en webbplatsbyggare som har hittat sin målgrupp redan från början på grund av nischspecialiseringen. Systemet skiljer sig från publiken som en specialiserad webbplatsbyggare för kreativa och artister – de som behöver imponerande och högkvalitativa portföljer, personliga och affärswebbplatser, bloggar eller till och med webbbutiker för att tilltalande presentera sina verk för potentiella kunder.


Tjänsten grundades 2013 i Indien och fick snabbt popularitet som en anständig representant för webbbyggnadsnisch. De stora publikrepresentanterna inkluderar fotografer, konstnärer, målare, skulptörer, illustratörer och alla de användare, vars verk ser bäst ut när de visas i det visuella digitala formatet. Egentligen betyder detta mycket i den moderna internetdrivna världen, där de flesta affärsprocesser och erbjudanden görs via det globala nätverket. Därför beslutade vi att granska detta system i detaljer och hjälpa dig ta reda på om det fungerar bra för dina specifika kreativa behov eller inte.

Vilka är de funktioner som gör Pixpa till en värdig investering? Finns det några potentiella ersättningar för tjänsten som kan se över den när det gäller flexibilitet och designanpassning? Eller sticker Pixpa fortfarande ut från mängden och har mycket att erbjuda samtida konstnärer? Det är hög tid att ta reda på det och svara på de mest brinnande frågorna om systemanvändningen.

1. Användarvänlighet

Pixpa fångar initialt uppmärksamheten på grund av sin fräscha design och unika metod för webbbyggnad. Du behöver inga extra färdigheter eller tid för att registrera dig för tjänsten – så enkel, snabb och bekväm är den. Så snart du är klar med registrering och mallval kommer du automatiskt att omdirigeras till instrumentpanelen, som ser ut (och det är verkligen) väldigt enkel och intuitiv för de flesta första och erfarna användare..

Pixpa Dashboard

Alla nödvändiga avsnitt måste ha grupperats i den vänstra instrumentpanelen, var och en ger åtkomst till underkategorier och viktiga webbplatselement och designanpassningsverktyg. Detta är platsen, där du kan justera allmänna webbplatsinställningar, e-handel och mobilgallerier, alternativ för webbutik, design, marknadsföring och SEO-egenskaper. Du behöver inte leta efter dessa avsnitt någon annanstans – instrumentpanelen presenterar dem alla på ett ställe så att du får snabb åtkomst till dem vid behov.

Första gången användare kan se introduktionskursen här för att få grunderna i att använda systemet. Det finns också inställningsalternativ för webbdesign och branding, e-handelsgallerier, webbbutik och klientinställningar här samt allmänna webbplatsinställningar för att anpassa din webbplats (underhållsläge, sociala medier, SEO-parametrar, domänanslutningsalternativ etc.).

Pixpa Editor

När du arbetar med Pixpa, hanterar du den visuella redigeraren. Systemet är fritt från meningslösa och förvirrande funktioner. Det är tydligt riktat till nybörjare som är villiga att få sig en trevlig portfölj på det snabbaste sättet.

Vad du också bör veta är att webbplatser av denna typ har det minsta textinnehållet. I grund och botten är allt du behöver göra förbereda fotona för publicering. Välj därefter en gallerilayout du vill, ladda upp foton och din webbplats är nästan klar. Mycket enkelt och prisvärd för alla.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

Vid första anblicken skapar Pixpa ett intryck av en trevlig men körbar fabrik. Bara en annan webbplatsbyggare på marknaden. I verkligheten visade sig allt vara annorlunda när vi började undersöka dess funktionsaspekter. Låt oss ha en översikt över dess viktigaste funktioner nu.

e-handel

Det är viktigt att förstå att Pixpa är ett verktyg inte bara för att visa upp personliga verk utan också för att sälja exempelvis tryck, målningar och andra konstverk. Systemet har en kraftfull integrerad e-handelsmotor.

Pixpa e-handel

Det finns en möjlighet att bearbeta onlinebetalningar, skapa gallerier skyddade med lösenord som kan erhållas först efter betalningen, göra erbjudanden etc. Med andra ord ger plattformen inte bara frihet att söka efter klienter genom att visa upp dina konstverk, men tjänar också direkt på din kreativitet.

blogga

Pixpa erbjuder ett anständigt inbyggt bloggverktyg för att komma i kontakt och kommunicera med dina nuvarande och potentiella kunder. Detta är ett effektivt sätt att öka din försäljning och växa kundbasen.

Pixpa-blogg

Du kan välja mellan flera bildbelastande layouter som bäst matchar din bloggdesign, lägga till videor och foton till dina blogginlägg, aktivera Disqus-kommenteringsalternativ, skapa, radera, schemalägga inlägg och arrangemangsinställningar för SEO-parametrar.

Kontakta Form Builder

Det kan ta lite tid att skapa ett kontaktformulär som är tillgängligt under namnet “Get in Touch” (du kan byta namn på det efteråt), men det är verkligen en värdig investering och en praktisk funktion.

Pixpa-kontaktformulär

Kontaktformulärsbyggaren är anpassningsbar, så att du kan lägga till så många fält du behöver, aktivera / inaktivera märkesbannern, ställa in den visade bilden, taggarna, rubriken och beskrivningen samt SEO-egenskaper.

Tredjepartsintegrationer

Med Pixpa kan du integrera dussintals sociala mediekonton och andra externa tjänster på din webbplats för att låta användare följa dina nyheter, uppdateringar, händelser och andra fakta från ditt kreativa liv.

Bland de sociala medielänkar som är tillgängliga för integration bör följande vara de första som nämner: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Vimeo, Tumblr, LinkedIn, GitHub, Pinterest, Dribble, Gplus, Snapchat, Reddit, Flickr, PayPal , Google Maps, Stripe, Google Translate, SoundCloud och mer. Det är också möjligt att integrera andra måste-ha verktyg och webbplatselement, nämligen kalendrar, gästböcker, lösenordsskyddade sidor, externa skript och vad mer.

Mobilgallerappar

Webbplatsbyggaren låter dig skapa och integrera anpassade mobilgalleriappar för att öka kundernas engagemangsgrad och förbättra webbplatsens prestanda. Genom att använda funktionen kan du dela dina appar med andra användare, bygga och utveckla ditt varumärke och erkännande, leverera mervärde till ditt företag.

Alternativ för filöverföring

Alternativ för filöverföring är för närvarande tillgängligt för premiumplananvändare. Det gör det möjligt att ladda upp alla filer du är redo att dela med andra användare (återuppta, prislistor, broschyrer, utskrivbara filer etc.) och till och med aktivera nedladdningsalternativet så att de kan lagra dem på sina mobila och stationära enheter. Filstorleken bör inte överstiga 20 MB och bör vara tillgänglig i flera tillåtna format (JPEG / PNG / GIF / PDF / ZIP).

Komplett tillägg

För att göra din webbdesign mångsidig, funktionell och tilltalande för alla användarkategorier kan du lägga till alla utdrag tillgängliga i Pixpa-galleriet. Valet är ganska rikt och inkluderar Separatorer, Instagram, Text med / utan bilder, Call to Action, Video, Social, Testimonials, Contact and Maps, eCommerce, Image Banners and Sliders etc.

SEO-optimering

För att öka din webbplats sökmotor ranking, Pixpa tillåter att ställa in SEO-parametrar. För varje sida kan du fylla i metataggar och konfigurera URL-snigeln genom att navigera till avsnittet Egenskaper. Du kan också kontrollera aktuella webbplatspositioner för att fixa de potentiella problemen. Detta kan göras genom installation och utforskning av Google Analytics som ger dig de viktigaste statistiska uppgifterna om din webbplats.

För att sammanfatta det blev jag positivt överraskad när jag testade tjänsten. Det kan användas för utveckling av fullfjädrade bloggar och företagswebbplatser med alla nödvändiga attribut. I kombination med HTML-kod och JS-skriptintegration kan Pixpa ses som ett allvarligt verktyg i den tekniska kunniga användaren..

3. Design

Antal teman:38
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:✘ NEJ
CSS-kodredigering:✘ NEJ

Pixpa-designer lockar uppmärksamheten från första början. Från idag erbjuder systemet 38 av dem. Detta är inte mycket, särskilt jämfört med de kända ledarna för webbdesignnisch. Mallkvaliteten är dock på en anständig nivå. Varje tema är helt anpassningsbart och mobilklart.

Förhandsgranskningsläget låter dig utforska alla detaljer om designen du vill välja, men det är ändå möjligt att växla mellan mallarna på vilket steg som helst i webbutvecklingsprocessen utan att förlora det skickade innehållet.

För användarvänlighet är alla mallar tillgängliga i flera temakategorier, nämligen portföljer, företag, personliga, bröllop och bloggar. Du bör dock inte bli förvånad över att ta reda på att den rådande mängden mallar tillhör portföljkategorin. Detta är ganska uppenbart med tanke på systemets kreativa fokus.

Jag kan inte säga att designanpassningsmöjligheter är omfattande, men de är mer än tillräckligt för att webbplatsen ska se ut som du vill. Inställningarna finns tillgängliga under fliken Design och gör det möjligt att välja (eller växla) mallarna och hantera Style Editor-alternativen. Den senare funktionen gör det möjligt att anpassa din webbplatssnitt, mellanrum, färger, logotyp, titel, sidhuvud, marginaler, text, meny, förinställningar av galleri, sidfot och andra visuella element. Det är också möjligt att förhandsgranska skrivbords-, surfplatta- och mobilversionerna av din webbplats här.

Pixpa-mallar

Dessutom vill jag lyfta fram möjligheten att skapa anpassade sidor från de färdiga blocken. Vissa webbplatsbyggare använder den här metoden som huvudverktyg för skapande av webbplatser. Du drar bara blocken med olika funktioner till arbetsområdet och konfigurerar deras innehåll.

I själva verket kan du skapa din anpassade mall inte bara för en portfölj, utan också för andra webbplatstyper som visitkort och landningar. Sidobyggaren utvidgar avsevärt möjligheterna och områdena där Pixpa kan tillämpas.

4. Kundsupport

Oavsett om du bara börjar utforska systemet och vill ta reda på grunderna för att använda det eller det är något du vill rensa för dig, är Pixpa Help Center rätt plats att börja! Det finns i sammanhängande och informativa handledning, artiklar och manualer med ett enkelt sökalternativ för att sortera frågorna.

Det är här du hittar svar på cirka 99% av dina systemrelaterade frågor. Är det något du inte har lyckats ta reda på? Ta sedan kontakt med onlineassistenten via livechatten som är tillgänglig dygnet runt.

5. Prissättningspolicy

Pixpa har ingen helt gratis plan. Den goda nyheten är att du kan testa dess funktionalitet med en gratis 15-dagars provperiod, vilket ger tillgång till den rådande mängden av systemets funktioner. När provperiodens utgång måste du uppgradera till ett av tre prenumerationsalternativ som är tillämpliga för standardwebbplatser, webbbutiker och klientgallerier. Var och en av dessa alternativ erbjuder flera planer att välja mellan.

Hemsida:

 • Start ($ 8 / mo);
 • Växa ($ 12 / mo).

e-handel:

 • Plus Store ($ 20 / mo);
 • Plusbilder ($ 20 / mo).

Skillnaden mellan planerna beror huvudsakligen på antalet och typen av produkter tillgängliga för publicering och specialtjänster som varje prenumeration innebär. Förresten, om du väljer att göra den årliga betalningen, kommer kostnaden för varje plan att sänkas med cirka 20-25% beroende på den ursprungliga kostnaden och typ av prenumeration.

Dessutom erbjuder systemet 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, om det är något en användare inte är nöjd med. Med tanke på användarvänligheten och funktionsuppsättningen som är bra för sin klass ser priserna prisvärda ut.

6. För- och nackdelar

Med hänsyn till det initiala fokuset och det stora utbudet av funktioner, kan Pixpa skryta med många fördelar. Samtidigt finns det några nackdelar som kan påverka användarens val. Låt oss titta på listan över för- och nackdelar nu:

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Mångsidiga tredjepartsintegrationer;
&# X2714; Flexibla SEO-inställningar;
&# X2714; Flera prisalternativ för att täcka olika användares behov;
&# X2714; e-handel och blogg ingår.
✘ Begränsat val av mall;
✘ Frånvaro av alternativ för bildredigering;
✘ Inget integrerat domänval är tillgängligt.

Slutsats

Enkel användning:8/10
Funktioner:7/10
Design:8/10
Teknisk support:8/10
Prissättning:8/10
Totala poängen:7,8 / 10

Pixpa är mer än bara en avancerad och kvalitetswebbplatsbyggare – det finns säkert mer än det som möter ögat. Trots systemets enkelhet och användarvänlighet har det något att erbjuda avancerade användare.

Pixpa är en utmärkt lösning för utveckling av småskaliga responsiva webbplatser som visitkort, portföljer, kampanjwebbplatser, bloggar och landningar. Ditt innehåll kommer att se mycket presentabelt. Systemet erbjuder ett generöst val av mönster för gallerier och publikationer.

Webbplatsbyggaren är ett trevligt värde för sina pengar. En uppsättning kvalitetsmallar (som dock är lite begränsade för systemet på denna nivå), designanpassningsverktyg, inbyggda e-handels- och bloggplattformar, tredjepartsintegrationer och prisvärda priser, gör Pixpa till en av de bästa webbplatsbyggarna i sin nisch. Om du är en kreativ som letar efter en anständig webbplatsbyggare för att lansera en imponerande och funktionsrik portfölj eller något annat projekt för att visa upp dina konstverk, är Pixpa definitivt värt att prova.

Prova Pixpa nu

Det är lätt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map