Portfoliobox granskning

Portfoliobox – är en gratis webbplatsbyggare som gör det enkelt att skapa professionella portföljer direkt i din webbläsare. Enligt den officiella sidan finns det redan 1 000 000 webbplatser byggda med det här verktyget. Programvaran låter användare skapa mobilvänliga småföretagsprojekt medan integrerade e-handelsfunktioner kan fungera bra om du vill sälja produkter eller tjänster online. Portfoliobox kommer med en enkel redigerare, vilket innebär problemfri byggprocess utan kodning.


Plattformen passar behoven hos oberoende musiker, arkitekter, fotografer, designers, make-up artister och andra. Användare kan anpassa sina webbplatser genom att använda dussintals färdiga teman och stilar och redigera dem i realtid. Portfoliobox har både en gratis och betald plan. Båda har säkert värdmöjligheter.

I den här artikeln kommer vi att granska alla funktioner inklusive design och tekniska funktioner levererade av Portfoliobox. Fortsätt läsa för att lära dig allt det väsentliga.

1. Användarvänlighet

Att bygga webbplatser med Portfoliobox är en tårta även för en användare som aldrig har använt sådan programvara tidigare. Utvecklare skapade en intuitiv och enkel instrumentpanel med alla nödvändiga instrument och inställningar på ett ställe. Du behöver bara göra en del redigering, ladda upp bilder för att presentera ditt företag, så småningom, gå online. Systemet är utformat som en blockbaserad redaktör för snabb och enkel anpassning.

Portfoliobox

Komma igång

För att komma åt instrumentpanelen måste du logga in. Det första steget innehåller ditt namn, e-postadress och lösenord. Tyvärr finns det ingen chans att prenumerera med dina sociala medier eller Google-konton. När du har skrivit in önskad information kommer du att bli ombedd att välja en plan. Det kan vara ett gratis eller betalt paket. Det finns en gratis rättegång för stödplanen. Vi kommer att beskriva skillnaderna lite senare.

Åh, och glöm inte att verifiera din e-postadress. Det finns ingen brådska, eftersom du fortfarande kan komma åt instrumentpanelen utan omedelbar verifiering. Gör det gärna senare. Det sista steget är att markera obligatoriska fält för att överensstämma med användningsvillkor och policyer samt det faktum att du är över 16. När scenen är klar kommer du att ledas till instrumentpanelen där du kan starta byggprocessen..

Webbplatsredaktör

Portfoliobox använder en intuitiv visuell redigerare. Byggnadskonceptet är emellertid ganska annorlunda om det jämförs med andra webbplatsbyggare. Här hittar du inte mallar på deras traditionella sätt för deras ytterligare anpassning. Systemet erbjuder olika typer av färdiga layouter istället för att bygga en ny webbplatsform blank. En sådan metod kan fungera om du är trött på typiska mallar som alla ser lika ut.

portfoliobox mallar

Du ser instrumentpanelen i skärmens högra sidofält. Klicka på knappen “Ny sida” och välj den layoutstil som hänvisar till din framtida webbplats. här har vi gallerier, produktsektioner eller textblock. Välj den för att avmarkera resten av teman. Nu kan du redigera varje avsnitt eller lägga till nya. Systemet låter dig ladda upp bilder, ändra produktbeskrivningar eller “Om mig” avsnitt, lägga till gallerier, spellistor osv.

Webbplatsinställningar

Allmänna inställningar innehåller specifikationer och egenskaper som kan vara avgörande för din webbplats. Till exempel låter de dig länka en domän, redigera SEO-inställningar, ange webbplatsens tid och kontaktinformation, integrera Google Analytics osv.

Du kan också ladda upp Favicon, ändra språket för de avsnitt du behöver, ta bort din webbplats för att börja med den nya och mer. Erfaren proffs för webbdesign kan anpassa webbplatsen genom att komma åt CSS eller JavaScript. Det finns en “Publicera” -knapp för att dela din webbplats.

Portfoliobox gör ett gott intryck när det gäller användarvänlighet. Det kommer att ta icke-tekniker användare flera minuter att ta reda på hur systemet faktiskt fungerar.

2. Funktioner & Flexibilitet

Även om webbplatsbyggaren är specialiserad på att skapa professionella portföljer, har den en uppsättning extra funktioner som låter användare sälja online, skapa engagerande bloggar med mera. Urvalet av instrument är ganska stort med tanke på minskad funktionalitet och överkomliga priser.

Här är några av de centrala frågorna som vi vill lyfta fram:

 • Allt-i-ett-lösning – För det första kommer Portfoliobox att ta hand om din webbhotell och domän. Gratis värd och HTTPS-integration finns tillgängliga i både gratis och betald plan. Men bara Pro-användare kommer att kunna ansluta sina anpassade domäner, vilket är avgörande för att växa online-företag.
 • Inline Editing – användare kan anpassa sina webbplatser och redigera innehåll i realtid. Det intuitiva redigeringsverktyget kommer att ta hand om webbplatsens struktur och utseende.
 • Bloggfunktion – plattformen har en kraftfull bloggfunktion med en uppsättning färdiga bildbaserade blogglayouter. Du kan välja den struktur du gillar från vanliga bloggsidor till hel- eller halvskärmsrubriker. Gör din blogg ännu mer engagerande med hjälp av anpassade bilder som levereras av plattformen.
 • e-handel – användare kan använda funktionen för att sälja produkter, konst, hantverk eller tjänster. Det är väldigt enkelt att ställa in din digitala butik. Gå till eCommerce-inställningarna för att visa den fullständiga informationen om din butik. Här kan du också ställa in valuta och betalningsalternativ (PayPal, Stripe och fakturor är för närvarande tillgängliga). Avsnittet gör det lätt att också ange skattesatser och fraktprovisioner. Att hantera produkter är enkelt. Du kan ändra beskrivningar, priser, ladda upp dina egna bilder osv.
 • marknadsföring – Kontrollpanelen har extra verktyg för att integrera dina sociala konton samt spåra både order och kunder efter datum, status eller det totala antalet beställningar. Användare kan också integrera Google Analytics för att övervaka trafikkällor och andra viktiga parametrar.

portfoliobox e-handel

Ser ganska bra ut för en webbplatsbyggare som syftar till att skapa professionella portföljer. Funktionsuppsättningen gör det möjligt för företagare att växa sin verksamhet och börja sälja musik, konst och andra tjänster online.

3. Design

Portfoliobox erbjuder inget övergripande tema, till skillnad från andra webbplatsbyggare. Användarna kan skapa sina webbplatser med hjälp av olika sidmallar. Genom att kombinera olika mallar kan de verkligen skapa en webbplats som är unik, snygg och professionell.
Användare kan välja mellan CVS, bloggar, textbaserade webbplatsmallar, musikband, design- och arkitekturtjänster etc. Dessutom är du inte skyldig att hålla dig till en enda layoutstil. Att kombinera olika teman kan vara en bra idé eller skapa en exklusiv webbplats. Du kan till exempel välja webbshopmallen och lägga till ett bloggavsnitt.

Varje tema är 100% mobilsvarigt och dynamiskt. Med andra ord kommer din webbplats att vara perfekt storlek för alla enheter trots skärmdimensionerna. Programvaran kommer automatiskt att justera sidor beroende på användarens enhet. Det finns ett alternativ att hålla ett öga på hur din webbplats ser ut på smartphone eller surfplatta.

portföljboxsexempel

Portfoliobox gör det enkelt att möjliggöra ljus visuell webbplatsrepresentation. För att göra din webbplats ser mer engagerande kan du kombinera olika galleristilar, ladda upp videor, ställa in bildspel med mera.

4. Kundsupport

Kundsupport levererar olika sätt att hålla kontakten eller lära sig om systemfunktioner. Bristen på videohandledning kan se ut som en nackdel. En enorm kunskapsbas och det lokala forumet kommer dock att kompensera för det. De viktigaste sätten att hålla kontakten inkluderar:

 • Alternativ för Live Chat.
 • Traditionellt kontaktformulär för att skicka förfrågningar.
 • En detaljerad kontaktsida med företagets beskrivning och fysiska adress.
 • Företagets blogg med de senaste nyheterna om de senaste systemuppdateringarna, verktygen eller mallarna.

Användare kan välja ett biljettsystem i händelse av tekniska problem eller fakturering. Systemet har en biljettstatussektion där du kan spåra ditt krav. Kunskapsbasen introducerar oändliga guider och tutorials som täcker alla aspekter av att arbeta med programvaran från hur man loggar in till steg att vidta i fall av betalningsfel.

5. Prissättningspolicy

Portfoliobox erbjuder för närvarande två stora planer. Den första är ett gratispaket. När vi säger “Gratis”, menar vi det verkligen. Användare kan skapa upp till 10 sidor och använda 30 anpassade bilder. Men du kommer inte att kunna länka din domän och bli av med “powered by Portfoliobox” -annonser.

prissättning

Den betalade eller Pro-planen kostar $ 6,9 per månad och erbjuder alla funktioner du kan behöva inklusive 24/7 premiumsupport, obegränsade sidor, tillgång till 1 000 bilder och mer.

6. För- och nackdelar

Portfoliobox kan säkert vara ett bra verktyg för dig som letar efter en prisvärd och mångsidig plattform för webbplatsbyggnad. Det passar behoven hos mindre krävande representanter för småföretag utan kodning eller webbdesign. Å andra sidan bör du inte förvänta dig att instrument växer ditt företag.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Lätt att använda och logga in.
&# X2714; Intuitiv redaktör, bildgallerier för visuell presentation.
&# X2714; Hundratals layouter och mallar.
&# X2714; Grundläggande e-handelsfunktioner.
✘ Nu videoguider.
✘ Begränsade marknadsföringsfunktioner.

Slutsats

Portfoliobox är en gratis professionell portföljwebbbyggare med utökade funktioner och funktionalitet tillgängliga i sitt prisvärda Pro-paket. Bortsett från basfunktioner för småföretag, ger det effektiviserade e-handelsalternativ för att låta användare inte bara representera sina tjänster utan också sälja dem online.

Enorm kunskapsbas, intuitiv instrumentbräda och enkel installation kommer säkert att uppfylla nybörjars förväntningar. Större företag och företag som vill växa sin verksamhet online kanske kräver lite mer utökad funktionalitet. Även om programvaran fortfarande kan vara ett bra alternativ för en början.

Prova Portfoliobox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map