Sellfy recension

Sellfy recension


Sellfy – är en molnbaserad mjukvara utvecklad för att tillgodose e-handelsbehov. Plattformen kommer som ett lättanvänt verktyg som gör det enkelt och snabbt att skapa, installera och distribuera din nya digitala butik. Bloggare, företagare och individer kan använda det för att börja sälja både digitala och fysiska varor via varusplattformar inklusive YouTube, SoundCloud, Instagram, Facebook eller din egen webbplats. Sellfy kommer som ett instrument för att hantera, representera och sälja produkter samt att driva målgruppen.

Funktionen för nyckelplattformen är det faktum att den kan användas antingen som en separat butikschef såväl som med din redan befintliga webbplats. Du får skapa en webbshop från grunden, anpassa det, lägg till produkter och sedan ha det inbäddat på din webbplats. Som en allt-i-ett-lösning för e-handel erbjuder Sellfy betalningsintegrationsfunktioner utöver en anpassad domän och andra alternativ beroende på vilken plan du väljer. Låt oss titta på hur det fungerar och vad det har inuti den vackra rutan.

1. Användarvänlighet

Sellfy är mycket lätt att använda. Du behöver inte vara expert för att starta och inrätta din egen onlinebutik. Det levereras med ett enkelt produkthanteringssystem samt enkla verktyg för att anpassa själva butiken. Ingen kodning eller webbdesignfärdigheter är nödvändiga.

Nybörjare kan få sina nyetablerade butiker igång på flera minuter. Dessutom erbjuder plattformen en 14-dagars gratis testversion för att kontrollera hur systemet fungerar. Det kan vara en bra idé att prova alla fördelar utan att betala ett öre. För att få ut mesta möjliga av gratis åtkomst behöver du bara logga in.

Sellfy main

Registreringsförfarandet innehåller flera enkla steg:

 1. Sätt in din e-post.
 2. Skriv in lösenordet.
 3. Ange butikens namn.

Systemet skickar ett bekräftelsebrev för att verifiera ditt lösenord. Det kan vara nödvändigt att få full åtkomst till kontrollpanelen. Tyvärr finns det inget sätt att logga in med Facebook eller Google-konto för att göra processen ännu snabbare.

Nästa steg är att ge några fakta om ditt framtida projekt. Det låter plattformen hjälpa dig med ytterligare anpassning och installation. Användare måste välja mellan olika affärskategorier beroende på vilken produkt de ska sälja. Dessa kategorier inkluderar mjukvaruutveckling, musik & ljud, fotografering, grafisk design osv.

Sellfy om webbplatsen

Sedan måste du välja vilken typ du vill använda programvaran. Kommer det att bli en Sellfy kundanpassad butik? Eller har du din egen webbplats och vad ska du ansluta den framtida butiken till ditt befintliga projekt? Välj den som uppfyller dina krav och slutför processen genom att välja den förväntade webbplatstrafiken. Ange publikstorleken och gå vidare till Sellfy butiksredaktör.

Lagra installation

Sellfy instrumentpanel

När du hittat dig själv i instrumentpanelen kommer du att inse hur lätt det är att använda. Kontrollpanelen erbjuder flera viktiga åtgärder innan du publicerar din butik. Användare kommer att kunna:

 • Lägg till produkter – Du kan välja en specifik produkttyp samt redigera artikelbeskrivningar.
 • Anpassa butiken – få din webbutik att se exklusiv ut; lägg till lite info om butiken, sociala länkar osv.
 • Aktivera betalningar – ett snabbt sätt att integrera PayPal eller Stripe genom att ange dina personuppgifter.
 • Välj en plan – aktivera någon av de tillgängliga betalade planerna för att gå live.

Innan du börjar installera din framtida butik, rekommenderar vi att du anger allmänna inställningar för att ansluta din domän, ställa in önskad valuta, välja inbäddningsalternativ eller aktivera skatteinställningar. Det är nu hög tid att vi har lagt till vår första produkt och gjort några anpassningar.

Sellfy inställning

Lägga till nya produkter med Sellfy

Systemet har ett superlätt produkthanteringsverktyg. För att lägga till nya objekt, behöver du bara välja vilken typ av bra form som listan tillhandahåller. Antingen är det en digital eller fysisk produkt, prenumeration eller freebie, klicka på alternativet du behöver och fyll i luckorna. Här kan du dra och släppa objektfoton och bilder, ange produktbeskrivningar, länka dem till en viss kategori, ställa priser och det tillgängliga beloppet på lager.

Sellfy lägg till produkt

Butiksanpassning

För att göra din framtida butik lite mer unik och sticker ut kan du använda några av de tillgängliga anpassningsfunktionerna. Sellfy har en enkel webbplatsbyggare. Det är lite enkelt och begränsat med funktioner. Ändå kan du ladda upp din exklusiva rubrik, redigera butikstitel och beskrivning, lägga till länkar till sociala konton, ändra stilar och mer.

Sellfy butikskostnad

Betalningsinställningar

Nu har du lagt till alla produkter och själva butiken anpassat. Det sista steget är att ställa in dina betalningsalternativ och gå live. Systemet erbjuder för närvarande två stora betalningsportar. De inkluderar PayPal och Stripe. Allt du behöver är att kopiera och klistra in din e-post kopplad till PayPal eller infoga personlig ID och en hemlig nyckel.

Sellfy betalningsinställning

Spara ändringar, välj en plan, betala för den och börja sälja produkter via flera kanaler eller ha den ansluten till din egen webbplats.

2. Säljbara funktioner, flexibilitet & integrationer

Som ni kan se, erbjuder Sellfy a enkelt sätt att komma igång med onlinebutiken. Men hur är det med de funktioner som den erbjuder? Tja, systemet har olika instrument för att göra produkthanteringsprocessen mycket enkel. Du hittar några marknadsförings- och marknadsföringslösningar samt appmarknaden och tredje parts integrationsfunktioner. Låt oss titta på några kärnfunktioner som Selfly tillför dig.

Produkthanteringsprocess

Förutom den enkla processen att lägga till nya produkter gör verktyget det möjligt att ställa in priser, lägga till beskrivningar och presenterade bilder. Här kan du sortera alla dina produkter efter kategorier. En enkel dra-och-släpp-redigerare låter dig ladda upp nya objektbilder med ett klick.

Sellfy produkthanteringsprocess

Användare kan fritt skapa så många nya kategorier som de vill och ha dem kopplade till specifika produkter från butiken. Dessutom har du redan integrerat kundvagn och betalningsalternativ. Användare kan också ställa in butiksspråket och göra det tillgängligt för kunder från olika länder.

Bädda in alternativ

Som vi nämnt tidigare låter Sellfy dig sälja produkter via flera kanaler. Plattformen beror på den produkttyp du erbjuder. Företagare kan sälja musik på SoundCloud, videor på YouTube, digitala och fysiska produkter, prenumerationer och mer.

Selffy Bädda in alternativ

Samtidigt är du fri att använda din egen webbplats eller blogg för att sälja online. Allt du behöver är att använda de tillgängliga inbäddningsalternativen i instrumentpanelens inställningar. Välj bara knapptypen, välj produkten från listan och ha köpknappen på din webbplats med hjälp av det genererade skriptet.

Marknadsföring och marknadsföring

Sellfy marknadsföring och marknadsföring

Systemet har integrerade marknadsföringsverktyg. Uppsättningen av instrument representerar några basalternativ som inkluderar:

 • E-post marknadsföring – skapa dina egna e-postmeddelanden för att informera kunder om den nya produktlanseringen, uppdateringen, specialerbjudanden eller rabatter osv.
 • rabatter – skapa en ny rabatt för att öka kundernas lojalitet med kuponger eller försäljning. Hantera programmet och tillämpa det på den produkt du behöver.
 • merförsäljning – öka din genomsnittliga check och generera fler intäkter med den säljande funktionen.

Här kan du spåra dina marknadsföringsresultat och statistik för att övervaka nya prenumeranter, e-postmeddelanden och mer.

Inbyggda analytiska verktyg

Sellfy Inbyggda analysverktyg

Sellfy kommer som en allt-i-ett butiksbyggare. Det betyder att det också erbjuder integrerade analysinstrument för att spåra trafikkällor, transaktioner och andra avgörande e-handelsrater. Inte bara verktyget visar basstatistik med kunder och mest populära produkter, utan också besök, konverteringsfrekvens, intäkter etc. Du kan sortera alla besökare efter land eller övervaka ett specifikt datum eller period.

Appar och integrationer

Plattformen har en egen appmarknad med widgetar och tillägg från tredje part att ha i din digitala butik. Valet av appar som standard är ganska begränsat. Här har vi några grundläggande integrationsalternativ som Facebook Pixel och Chat, Google Analytics, Zapier och några andra.

Säljbara appar och integrationer

Användare kan också sömlöst bädda in sina butiker med plattformar som SoundCloud, YouTube och andra. Dessutom har varje användare en chans att begära en exklusiv integration för att tillgodose sina speciella behov. Sellfy-utvecklare kommer att få din förfrågan och försöka få integrationsidén till liv.

3. Design & mallar

Tyvärr har plattformen inte sin egen samling butiksmallar. Å andra sidan är de knappast nödvändiga, särskilt om du planerar att sälja via din egen webbplats. Dessutom erbjuder plattformen fortfarande en uppsättning grundläggande redigeringsverktyg för att göra din butik lite mer exklusiv.

Sellfy design

Användare kan fritt ändra standardlayouten. Här har vi olika innehållskolumnstilar, verktyg för att ändra bakgrundsfärgen, ställa in antalet produkter per sida osv. Förresten, när du har skapat en ny produkt visas den automatiskt i butiken. Här kan du ändra knappfärgen, implementera kompakt vy eller svart överlägg osv. Med Sellfy kan du bygga responsiva butiker. Tryck på “Visa butik” -knappen för att titta på den.

4. Kundsupport

Användare kommer knappast att möta svårigheter när de använder plattformen. Den levererar tillräckligt med material och dokumentation för att komma igång med bokstavligen noll tekniska färdigheter. Där har vi ett enormt hjälpcenter med en artikel som täcker alla steg från att komma igång och lägga till produkter till frågor som är mer komplicerade. De kan inkludera tredje parts integration, inbäddning och mer.

Om du behöver ett snabbt svar kan du dra nytta av Live Chat-funktionen som kombinerar direkta svar och e-postsystem med biljetter. Titta igenom listan med allmänna svar som tillhandahålls, använd e-post för att komma i kontakt eller ställa dina frågor via livechatt. Supportteamet påstår sig komma tillbaka med svaret om några timmar. Plattformen har också sin blogg med dussintals artiklar som också kan komma till nytta.

5. Planer & Prissättning: Hur mycket kostar Sellfy?

Sellfy erbjuder tre stora planer tillgängliga i två prismodeller. Användarna är fria att betala varje månad eller köpa årliga planer. Det andra alternativet låter dig spara upp till 34%. Om du planerar att använda programvaran ett tag är det verkligen en klok lösning att betala årliga avgifter. Planerna är följande:

Sellfy Pricing

 • Startplan startar kl $ 19 / month med obegränsade produkter att sälja och noll transaktionsavgifter.
 • Affärsplanen börjar kl $ 39 / month med ytterligare 10 000 e-postkrediter och föråldrade funktioner.
 • Premiumplan kostar 89 $ per månad med alla funktioner från tidigare planer plus gratis butiksmigrering och prioriterat stöd.

Priset går högre om du bestämmer dig att betala varje månad.

6. För- och nackdelar

Plattformen kommer att vara ett värdigt verktyg för olika behov såväl som för användare utan e-handel eller teknisk erfarenhet. Det kommer som en allt-i-ett-lösning med alla baslinjefunktioner i förpackningen. Vissa krävande kunder kan dock betrakta som en begränsad hit.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Mycket lätt att använda.
&# X2714; Enkel produkthantering och butiksinställning.
&# X2714; Olika säljande kanaler.
&# X2714; Inbäddningsalternativ och integrerad analys.
&# X2714; Verktyg för marknadsföring och marknadsföring.
&# X2714; Intuitiv Store Editor.
✘ Inga anpassade mallar för webbshop.
✘ Några appar finns i app store.
✘ Begränsad butiksanpassning och webbdesignverktyg.
✘ Planerna ser ganska dyra ut

Säljfull recension Slutsats

Sellfy är ett enkelt och snabbt sätt att ställa in din butik på flera minuter. Det fungerar för nybörjare utan egna webbplatser för att sälja olika produkttyper via andra kanaler. De som redan har en blogg eller en liten webbplats kan ha butiken inbäddad med ett par klick utan att behöva anställa sidutvecklare för att skapa onlineshoppingfunktioner från början.

Plattformen kommer med en uppsättning väsentliga integrerade funktioner inklusive betalningsportar, analyser, e-postmarknadsföringsverktyg etc. De är tillräckliga för att starta en liten eller medelstor butik. Större och längre löpande projekt kan kräva lite mer förbättrad funktionalitet när det gäller funktioner.

Prova Sellfy nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map