SITE123 granskning

SITE123 granskning


SITE123 – är en användarvänlig webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa kampanjwebbplatser, målsidor, bloggar och onlinebutiker. Alla webbplatser som skapats på grundval av denna plattform svarar och kan bläddras på alla mobila enheter, inklusive surfplattor.

Webbplatsbyggaren anses för närvarande vara en av de enklaste och mest intuitiva byggmästarna för DIY-webbplatser någonsin. Det kommer med en enkel redaktör, som är mer effektiv jämfört med dem för standard dra och släpp webbplatsbyggare. SITE123 tillåter också att dela webbplatsens innehåll och uppdateringar på sociala medier för att sprida ordet om ditt företag.

Tjänsten är främst inriktad på användare och företagare som behöver en webbplats snabbt, enkelt och utan att nöja sig med mindre när det gäller kvalitet och professionalism. Faktum är att SITE123 är så enkel och lätt att använda att även nybörjare kan designa specialbyggda webbplatser med det. Ingen kodning, webbdesignfärdigheter eller erfarenhet av att arbeta med databaser och värdinställningar krävs för att bygga din webbplats med SITE123. SITE123 webbplatsbyggare har också ett användarvänligt och förståeligt flerspråkigt gränssnitt som finns på mer än 15 språk. Så låt oss testa det nu för att göra opartiska slutsatser.

1. Användarvänlighet

Du kan registrera dig på SITE123 med ditt Facebook- eller Google-konto och skapa en webbplats på bara 60 minuter. Ett annat alternativ är att fylla i registreringsformuläret.
Gör dig redo att välja vilken typ av webbplats du ska lansera först. Strax efter det kommer systemet att be dig att ange ett webbplatsnamn. Så snart du gör det kommer du att erbjudas ett registreringsformulär, där du måste ange ditt namn, e-postadress och lösenord.

När dessa enkla måste-ha-steg har slutförts kommer du att omdirigeras till webbplatsens kontrollpanel för ytterligare anpassning. Sammantaget tar registreringsprocessen mindre än tre minuter.

SITE123 Editor

SITE123-instrumentpanelen är mycket enkel att använda, intuitiv och förståelig även för en nybörjare. Den innehåller endast användbara alternativ och funktioner som påverkar kvaliteten på webbplatser du skapar. Det är så enkelt att även en nybörjare kan lära sig det på mindre än 10 minuter. Det är här du kan börja redigera ditt projekt, välja ett domännamn för det och anpassa de stora webbplatsinställningarna.

Så snart du är klar med det kan du fortsätta till din webbplatsutveckling och designanpassning. Lyckligtvis kommer webbplatsbyggaren med en enkel, intuitiv och förståelig kontrollpanel. Det ger åtkomst till följande avsnitt: Hemsida, Sidor, Design, Inställningar, Domän. Alternativet för förhandsgranskning finns också här för att låta dig se hur din nyskapade webbplats ser ut på olika mobila och stationära enheter. Var och en av avsnitten kan också hanteras och redigeras i detalj. SITE123 är ett bra val för den som vill bygga en webbplats och inte har kunskapen i området och för dem som inte vet mycket om processen med att skapa webbplats ännu.

2. Funktioner & Flexibilitet

SITE123 gör det möjligt att komma åt själva Dashboard. Det är här du kan se alla webbplatser du har skapat. Du kan redigera, kopiera och ta bort dem, lägga till nya, ställa in domäner, kontrollera ditt saldo etc. Du kan också titta igenom listan med inkommande meddelanden, beställningar, kommentarer och nyhetsbrev för varje webbplats.

SITE123 Instrumentpanel

SITE123 kommer med en visuell redigerare utan funktionen “dra och släpp”: alla ändringar på webbplatsen görs genom sidfältets inställningar och visas i realtidsläge.

SITE123 e-handel

För dem som ska använda SITE123 för att lansera funktionella, logiskt strukturerade och visuellt tilltalande e-handelsbutiker, erbjuder systemet ett avancerat eCommerce-verktyg som gör det möjligt att skapa en imponerande onlinebutik för effektiv kundgenerering.

Site123 butik

Med SITE123 kan du hantera order och produkter för att öka din onlineförsäljning och ge kunderna en flexibilitet att välja. Det är också möjligt att justera din webbbutiksdesign baserat på den nisch du specialiserar dig i. Det gäller alla element i din onlinebutik, med början med showfönsterdesign och fram till kundvagnens look. SITE123 tillhandahåller också flera valfri valmöjligheter och erbjuder ett brett utbud av lokala och internationella valutetyper, vars lista uppdateras regelbundet.

Webbplatsbyggaren kommer nu med flera betalningsmetoder som PayPal, Stripe och 2Checkout, Braintree, Square, Amazon Pay, autoriserad.net och mer, vilket gör det möjligt att acceptera betalningar online. Om en användare inte kan göra onlinebetalningar av någon anledning tillåter systemet att använda alternativet offline telefon / banköverföring.

En annan höjdpunkt i SITE123 eCommerce-verktygset är möjligheten att skapa och hantera kuponger för att erbjuda rabatter till användare som shoppar i din butik. De flesta kunder uppskattar detta alternativ och kommer mer troligt att komma tillbaka igen. Bortsett från det låter SITE123 webbplatsbyggare dig ställa in produktegenskaper (färg, mått, material, pris, rabatter osv.) och dela upp varorna i kategorier baserat på dessa parametrar. Detta bidrar till bättre uppfattning av produkter från kunder, och uppmuntrar dem att köpa från dig på ett enkelt och bekvämt sätt.

Du kan också dra nytta av att använda detta alternativ eftersom du inte behöver duplicera produkter tillgängliga på webbplatsen. Dessutom kommer du att kunna lägga till så många produktfoton som behövs så att potentiella kunder kan se varorna från olika vinklar och utforska deras speciella egenskaper.

En annan fördel med SITE123s eCommerce-motor är en möjlighet att lägga till nya produkter i katalogen, och även till hemsidan för din webbutik. Så här meddelar du användare om nyanlända och uppmuntrar dem att bläddra i sortimentet av tillgängliga produkter. Funktionen hjälper till att dra in fler kunder och visar att din onlinebutik uppdateras regelbundet.

SITE123 tillåter också att lägga till betyg (från 1 till 5) till användarens vittnesmål. Här kan du se om andra användare är nöjda med produkterna / tjänsterna och om de håller med om recensioner från andra kunder.

Bland de andra fördelarna med SITE123 eCommerce-verktyget är det vettigt att nämna flera gateway-integrations-, skatte- och fraktinställningar, sälja digitala produkter tillsammans med fysiska sådana, visning av kundvagn i webbutikens meny, lagring av lagersystem, visning av relaterade produkter, produktkategoriseringsalternativ och mer. Dessa funktioner gör SITE123 till ett utmärkt val för användare som vill skapa en pålitlig närvaro i webbutiken.

blogg

Att lansera en blogg är ett effektivt sätt att ge din webbplats bättre exponering online och locka uppmärksamhet hos användare som är intresserade av din nisch. Detta är ett användbart verktyg för att publicera mångsidigt innehåll, inklusive artiklar, dina egna inlägg, foton, videor, ljudfiler osv. Ämnen kan skilja sig åt vad gäller din bloggspecialisering och de mål du strävar efter. Att skapa en blogg med SITE123 tar inte mycket tid och ansträngning eftersom systemet ger dig alla nödvändiga verktyg och alternativ som behövs för detta ändamål.

Du kan välja ett brett utbud av högkvalitativa bloggmallar baserat på den stil, tema och funktioner du behöver. När du har skrivit ett nytt inlägg behöver du inte lägga till det direkt i din blogg. Med schemaläggningsalternativet kan du ställa in datum och tid då du vill att dina inlägg ska publiceras. Du kan åka på semester eller planera din vardag som du behöver, till exempel, och systemet kommer automatiskt att uppdatera din blogg med nya schemalagda inlägg.

Site123 Blogg

SITE123 har också ett bra bloggkommentarsystem som gör det möjligt för användare att lämna sina kommentarer under varje inlägg, dela sina idéer och inleda diskussioner om de ämnen som behandlas. Funktionen är ett trevligt verktyg för att öka din webbplatstrafik och hålla din blogg intressant och levande. Om du inte vill godkänna varje bloggkommentar kan du ställa in funktionen för automatisk bekräftelse, som automatiskt accepterar alla bloggkommentarer utan någon preliminär moderering, vilket sparar din tid och ansträngning. Samtidigt gör systemet det möjligt för dig att svara på varje kommentar individuellt. Om du vill kan du använda Disqus- eller Facebook-kommentarsystemen när du hanterar dina bloggkommentarer.

Om du vill tillåta användare att följa dina blogguppdateringar i tid, gör SITE123 det möjligt att generera RSS-flödesläsarna som klienter kan använda för att spåra blogguppdateringarna. Alternativet är lättillgängligt i inställningsavsnittet. Du kan också aktivera funktionen som visar datum för publiceringen av ditt blogginlägg. Detta är ett av de bästa sätten att visa hur regelbundet du uppdaterar bloggen och hur modern den är.

Att visa datumet då en bloggsida publicerades är ett bra sätt att visa dina läsare när du publicerade inlägget. Detta visar hur modern din blogg är och är utmärkt för att låta dina tittare veta att din webbplats kontinuerligt uppdateras.

SITE123 gör det också möjligt att ta bort sociala delningsknappar från din blogg. Detta är ett praktiskt alternativ som låter dig se till att användare inte kan dela dina blogginlägg via sina sociala mediekonton. Detta är också en effektiv åtgärd som hjälper till att behålla webbplatsbesökare istället för att omdirigera dem till externa konton på sociala medier.

Webbplatsåtkomst

Webbplatsbyggaren tillåter att ange åtkomsträttigheter för webbplatser med avseende på dina behov och krav. Det finns en möjlighet att ställa in din webbplats som endast medlemmar för att göra den tillgänglig endast för de användare som du tilldelar åtkomsträttigheter för webbplatsen. För att göra detta, gå till ditt konto, gå till instrumentpanelen, klicka på Inställningar och sedan på knappen Webbplatsåtkomst. Du kommer att erbjudas att välja funktionen Only Members. För att ge åtkomst till webbplatsen till en annan användare måste du ange e-postadressen till denna person, som kommer att få åtkomstkoden via e-post. Detta är snabbt och enkelt för alla.

Kundinteraktionsverktyg

SITE123 kommer med flera praktiska verktyg för kundinteraktion. Du kan använda funktionen Schemaläggning för att låta kunder boka sina möten direkt på webbplatsen med avseende på deras schemaläggningsbehov. Samma funktion finns i restaurangbokningsfunktionen. Systemet gör det möjligt att acceptera, bekräfta och avbryta tabellreservation på webbplatsen, vilket också bidrar till användarvänlighet och kunders bekvämlighet. Slutligen kan du sälja biljetter till de kommande evenemangen och anpassa dem online.

Logotypverktyg

SITE123 gör det möjligt att designa och integrera en företagslogotyp på din webbplats. Systemet ger tillgång till inbyggda verktyg som gör att din logotyp ser imponerande och attraktiv ut. Du kan använda beskärningsverktyget, skjutreglaget för webbloggstorlek, justeringsalternativ för rubrikstorlek, välja logotyp och typstorlek, etc. Det är också möjligt att använda valfri ikon som din webbplatslogotyp, om du inte har en klar- gjort logotyp eller tid att designa den.

Custom Form Builder

Med SITE123 kan du skapa och integrera imponerande anpassade formulär på din webbplats genom att använda verktyget High-Form Form Builder. Systemet erbjuder ett brett urval av anpassade formlayouter och funktioner du kan infoga, ta bort och anpassa med hänsyn till dina behov.

Gratis SSL / HTTPS

Att se till att en webbplats är skyddad från obehörig åtkomst är ett måste för alla webbplatsägare. Inser denna nödvändighet gör det möjligt för SITE123 att ansluta det säkra SSL-krypteringsprotokollet till ditt projekt, vilket gör att du känner dig säker på dess säkerhet.

SSL-certifierade webbplatser har en högre grad av konfidentialitet medan de data som de innehåller är skyddade av avancerade säkerhetsinställningar dygnet runt. SITE123 erbjuder detta alternativ gratis.

E-postkonton

Om du har ett e-postmeddelande som kommer att se ut som e-postmeddelanden om din webbplats kommer det att bidra till marknadsföring och trafik till din webbplats Detta ger varje webbplats ett professionellt utseende, för att inte tala om ökningen av ditt affärsanspråk och tillväxten av kundförtroende. Med SITE123 kan du skapa och aktivera ditt domänrelaterade e-postmeddelande utan kostnad!

Flerspråkig webbplats

SITE123 har lanserat ett mycket användbart språkverktyg för internationella företag. Du behöver inte skapa en separat webbplats på andra språk, du kan helt enkelt lägga till en annan språkversion till din webbplats.

SITE123 Flerspråkig webbplats

Denna webbplatsbyggare har en uppsättning funktioner som jag aldrig har sett i någon webbplatsbyggare tidigare. Systemet översätter automatiskt alla rubriker, underrubriker och innehåll på din webbplats. Med språkhanteraren kan du redigera standardwebbplatsöversättningen i ett delat dialogfönster, där till vänster finns ditt ursprungliga innehåll och på höger sida har du innehållet från en annan språkversion. Antalet språkversioner kan vara upp till 5 språk (beroende på din prisplan).

SITE123 granskning

Du kan också ansluta ett separat domännamn till varje språkversion med ett klick – drömmen för många webbansvariga som arbetar med flerspråkiga webbplatser.

App Market

Webbplatsbyggaren erbjuder en imponerande App Market med massor av tillägg och tillägg som ska integreras i ett projekt. Urvalet av appar är imponerande och de är indelade i kategorier för att förenkla valet. Du kan bläddra bland följande avsnitt för att hitta den applikation som fungerar bäst för din typ av projekt: Analyticsverktyg, Live Support Chat, Marknadsverktyg, Webmasterverktyg, Formulär, Bokning, Gallerier, Prissättning, Online Store, Social, Payment Gateway och Popular . Om du inte lyckas hitta den önskade appen kommer det sökfilteralternativ som finns tillgängligt här att förenkla uppgiften.

Lägg till en bild av appmarknaden

Sammantaget är SITE123 ett utmärkt val att utveckla affärswebbplatser och bloggar. Du kan också skapa en liten e-handel butik med mindre storlek, men gör dig redo att lägga till alla produkter manuellt. Det finns en kundvagn och en möjlighet att integrera PayPal och Stripe och andra ledande betalningsmetoder online.

3. Design & mallar

Gratis teman:&# X2714; JA
Temaimport:✘ NEJ
Tema anpassning:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ

Rätt efter registreringsförfarandet erbjuds du att välja en av kategorierna för en framtida webbplats (restauranger och mat, företag, fotografering, konst, CV och portfölj, marknadsföring, medicin, teknik, sport, mode och skönhet, online-butik, etc..). Varje kategori har från 5 upp till 10 teman. Kvaliteten på mallarna är hög, även om deras mångsidighet är lite tveksam. Lyckligtvis är anpassningsverktygen på SITE123 flexibla och enkla att använda. Du kan använda ett av 13 verktyg för varje mall. I detta fall kommer placering av block att förändras särskilt.

Färgstilar kan också justeras i plattformen. Du kan välja vilket färgschema som erbjuds eller justera det manuellt.

Det är också möjligt att ändra menyknappens stilar, teckensnitt och aktivera / inaktivera sociala medieknappar. Ändra mallar när du är på språng är inte tillåtet här. Var och en av dem har tematiskt demoinnehåll. Om mallen du har valt inte uppfyller dina behov av någon anledning kan du snabbt justera den genom att ta bort eller lägga till sidor direkt från redigeraren.

En annan sak som jag vill dela med är biblioteket med gratis bild och ikoner. Ett sådant verktyg är bra för nybörjare som behöver anpassa en webbplats utan att surfa på webben och leta efter de ikoner eller mages de behöver.

Site123 Mallar

Sammanfattningsvis erbjuder SITE123 liknande mallar av hög kvalitet. Det enda som skiljer dem är bilderna i demoinnehållet. Du kan ändra hemsidans struktur och design, aktivera parallaxeffekt och transparens, ladda upp dina egna bilder och ändra teckensnitt och färgscheman. Webbplatsbyggaren erbjuder också en möjlighet att skapa en webbplats i två varianter, specifikt en sida och flersidan. På motsvarande sätt får du antingen en målsida eller en vanlig webbplats med samma innehåll. Hur som helst kommer den här webbplatsen att svara för att passa alla skärmstorlekar.

4. Kundsupport

En av SITE123s stora fördelar är att det är livechatt dygnet runt med riktiga agenter. Stödet för chatten ges på engelska och på ytterligare 12 större språk som franska, spanska, portugisiska, italienska osv. Mitt livechattest visade att dessa killar verkligen arbetar online. De svarade på mina frågor på 1-2 minuter.

Beskrivning av funktioner och videohandledning för hur man arbetar med webbplatsbyggaren finns på webbplatsen.

5. Planer & Prissättning

PrisalternativKostaFunktioner
Fri:0 $ / mo✓ 500 MB hårddiskutrymme;
✓ 1 GB bandbredd;
✓ 10 produktbeställningar / mån.
Grundläggande:$ 10.80 / mo✓ 10 GB hårddiskutrymme;
✓ 5 GB bandbredd;
✓ Gratis domän.
Avancerad:$ 16,80 / mo✓ 30 GB diskutrymme;
✓ 15 GB bandbredd;
✓ Sälj upp till 50 produkter / mån.
Professionell:$ 22,80 / mo✓ 90 GB hårddiskutrymme;
✓ 45 GB bandbredd;
✓ 500 produkter till salu / mån.
Guld:$ 28,80 / mo✓ 270 GB hårddiskutrymme;
✓ 135 GB bandbredd;
✓ Obegränsade produkter till salu.

Systemet erbjuder fem planer, som skiljer sig åt i volymen på hårddiskutrymme och bandbredd på webbplatsen. Det skiljer sig också i funktioner som att sälja online, använda flerspråkiga verktyg, ha postlådor, verktyg för adresslistor osv.

Prissättningspolicyn för SITE123 skiljer sig beroende på användarens region. Här har vi tittat igenom prissättningen för nordamerikanska användare.

Den kostnadsfria planen är inte värd uppmärksamheten på grund av oförmågan att ställa in din egen domän och annonsbannern för webbplatsbyggaren som är synlig på webbplatsen. Det kan användas för att utforska alternativen som plattformen erbjuder.

Tänk på att varje plan gör det möjligt att skapa ett obegränsat antal webbplatser på ett konto, men varje webbplats måste betalas separat. Problemet är volymen på hårddiskutrymmet och bandbredden. Ju större webbplats du vill skapa, desto dyrare plan måste du köpa. Produktordergränser (utom Guldplan) gör det omöjligt att skapa ett nätverk av små onlinebutiker. Ingenting hindrar dig från att skapa affärssidor och bloggar här.

Sammantaget är SITE123 ganska prisvärd, du kan skapa så många onlinebutiker och affärswebbplatser som du behöver. Den flexibla prissättningspolitiken för användare från olika regioner gör denna webbplatsbyggare billigare jämfört med andra webbplatsbyggare.

En möjlighet att skapa ens en webbplats för $ 129,6 per år verkar vara en användbar investering. Således är denna webbplatsbyggare ett bra alternativ för de användare som ska jobba med klientprojekt.

6. För- och nackdelar

SITE123 är en trevlig webbplatsbyggare för nybörjare. Den har en lista över anmärkningsvärda fördelar som alla bör vara medvetna om. Låt oss titta på för- och nackdelarna med webbplatsbyggaren nu.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Enkelhet, användarvänlighet, ingen kodning och webbdesignfärdigheter krävs;
&# X2714; EN rikt val av mallar och fina anpassningsverktyg;
&# X2714; En möjlighet att skapa många webbplatser endast med ett konto;
&# X2714; Responsiva mallar;
&# X2714; Tillgänglighet för plugins och många alternativ som gör det möjligt att arbeta med olika SEO-parametrar;
Olämpligt antal inställningar för professionella användare;
För enkla onlinebutiker och målsidor (men de är tillräckligt bra för de flesta användare);
Parametrar med gratis plan och vissa betalda planer begränsar särskilt möjligheterna att skapa en stor funktionell webbplats.

Sammanfattningsvis är plattformen ett utmärkt val för nybörjare som är villiga att skapa en eller två webbplatser för personligt bruk, såsom affärssidor, portföljer, bloggar eller onlinebutiker.

Slutsats

SITE123 är en utmärkt webbplatsbyggare för de flesta användare. Det kan användas för att skapa affärswebbplatser och onlinebutiker, samt gallerier, portföljer och mer. Det finns också ett alternativ att bygga bloggar och målsidor av hög kvalitet som säkert kommer att uppfylla behoven hos professionella. Att installera plugins kan särskilt utvidga systemets funktionalitet, och detta gör webbplatsbyggaren till ett mångsidigt verktyg för att skapa olika typer av projekt.

SITE123 är en kostnadseffektiv plattform för de användare som vill skapa en webbplats. Webbplatserna skapade med SITE123 är moderna, eleganta och tilltalande. Instrumentpanelen uppfyller effektivt kraven och behoven hos kunder.

När jag testade plattformen har jag kommit fram till att mitt första intryck på SITE123 motsvarar dess verkliga funktioner. Webbplatsbyggaren är utmärkt både för personligt bruk av nybörjare och för professionella webbdesigners. Det ser pålitligt och trevligt attraktivt ut, och dess funktionalitet är tillräckligt för att arbeta med kundens webbplatser.

Prova SITE123 GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map