Sitejet.io granskning

Sitejet – är en högpresterande webbplatsbyggnadsplattform som kombinerar CMS och projekthanteringsfunktioner. Systemet utvecklades ursprungligen för att tillgodose behoven hos professionella webbdesigners. Det kommer som ett praktiskt instrument för att leva upp olika kunders projekt och samarbeta med kunder i realtid. Webb-utvecklare kan generera feedback, samarbeta med andra specialister, snabbt göra nödvändiga korrigeringar och mer inom en enda tjänst.


Plattformen ger en uppsättning funktioner för att enkelt kunna ta fram responsiva webbprojekt. Det är en högpresterande CMS med robusta projektdesignfunktioner för webbdesign som gör det möjligt för webbdesigners att skapa fenomenal responsiva webbplatser snabbt och samtidigt ge dem en plattform för att effektivt kunna betjäna dessa webbplatser på.

Sitejet hjälper till att skapa spektakulära webbplatser på kortare tid, effektivt hantera processer och kundinteraktion och att serva dessa webbplatser från ett och samma ställe. Se kort förklarande video:

Vår detaljerade Sitejet-granskning kommer att betona de viktigaste för- och nackdelarna för att göra det klart om plattformen verkligen är värt att uppmärksamma.

1. Användarvänlighet

Sitejet ser mer avancerad ut jämfört med andra typiska webbplatsbyggnadssystem. Det är upp till dig om du väljer någon av de tillgängliga mallarna eller designar en webbplats från grunden. I båda fallen har du tillgång till ett brett utbud av anpassningsverktyg.

Rensa drag-and-drop-funktionen

Redigeringsprocessen börjar med en enkel dra-och-släpp-funktion. Du måste välja din webbplats från listan och trycka på “redigera” -knappen. Systemet tar dig till din webbplats där du kan flytta element, ersätta bilder eller textblock, flytta anpassade fält i kontaktformuläret och mer.

Sitejet Dra och släpp

Om du vill dyka djupare i anpassningsprocessen kan du välja en redigeringspanel. Välj det element du vill redigera och klicka på höger musknapp för att:

 • Flytta eller lägg till nya element.
 • Lägg till nya menyalternativ.
 • Sätt i länkar, reglage eller gallerier.
 • Lägg till sociala knappar, kartor, medieinnehåll osv.

Du kan klippa, radera eller duplicera olika element för att skapa en unik sidstruktur. Även om det kan ta lite tid att ta reda på hur systemet fungerar ser hela redigeringsprocessen ganska enkelt ut. Nybörjare kommer uppenbarligen att hantera det utan att få avgörande svårigheter.

Manuell kodning

Om en drag-and-drop-funktion inte räcker eller om du vill bli en dedikerad webbdesigner, ger Sitejet vissa möjligheter att integrera direkt manuell kodning. Användare kan välja mellan HTML-, CSS- eller Javascript-kodningsmöjligheter beroende på deras färdigheter och kompetens.

Möjligheten att hantera återkommande webbplatselement är en viktig funktion för dem som vill minska redundansnivån och spara mycket tid. Alternativ med delad skärm är en annan tidsbesparing som låter dig spåra alla ändringar och ändringar här i mallen utan att behöva skapa ett separat formatmall.

Videohandledning

Har inga bekymmer när du har gått vilse. Plattformen har tutorials för videor som ser mer praktiska och praktiska ut i jämförelse med vanliga steg-för-steg-guider. De ger en visuell översikt över hur systemet och redigeringsfunktionerna fungerar. Dessutom har du alltid en chans att återställa projektet till föregående version samt ångra några av stegen.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

Förutom de grundläggande funktionerna ger Sitejet några fler funktioner för att låta användare hantera olika projekt samtidigt, implementera effektivt teamsamarbete och projektledning, stödja och underhålla kundernas webbplatser osv..

Avancerad instrumentpanel

Sitejet-instrumentpanelen är inte bara för att visa alla tillgängliga redigeringsinstrument. Det kommer som ett flexibelt hanteringsverktyg som låter dig hantera följande:

 • Arbeta med flera webbplatser samtidigt.
 • Ändra projektstatus beroende på dess beredskap.
 • Skapa en uppgiftslista och följ varje steg i byggprocessen.
 • Spåra projektets livscykel från att plocka upp mallen till dess första intäkter efter att ha gått online.

Sitejet Dashboard

Instrumentpanelen säkerställer exakt och steg-för-steg webbplats skapande med alla nödvändiga uppdrag på ett ställe.

Förhandsvisningslägen för webbplatsen

Om du har några tvivel om hur webbplatsen ser ut på olika enheter, erbjuder Sitejet en enkel förhandsgranskningsfunktion. Du kan se hur projektet kommer att köras på olika typer av mobiloperatörer med olika skärmupplösningar och skärmstorlekar:

 • Desktop Preview – titta på hur webbplatsen kommer att fungera på datorer och bärbara datorer.
 • Förhandsvisning av surfplatta – visar hur din webbplats kommer att se ut på både iPad och Galaxy Tab med olika skärmspecifikationer.
 • Förhandsvisning av smartphone – läget är kompatibelt med iPhone 5 och X-serien samt Galaxy Note och S9.

Användare kan växla mellan stående och liggande layouter.

Teamsamarbete

Teamsamarbetsfunktionen gör det möjligt för Sitejet att sticker ut från de flesta av de typiska webbplatsbyggarna. Du kan välja mellan två huvudlägen antingen arbeta tillsammans med kollegorna eller med kunderna.

 • Kundernas samarbete – ett bra alternativ för webbdesigners att skapa webbplatser för andra företag. Funktionen låter dig bjuda in en kund att lämna kommentarer, korrigeringar och andra typer av feedback för projektet under uppbyggnad. Kunder kan spåra ditt arbetsflöde. När du har slutfört ett annat steg och logg kommer systemet automatiskt att inaktivera tidsräknaren som ger utökade tidshanteringsfunktioner.
 • Kollegas samarbete – en effektiv funktion för webbdesignbyråer att arbeta i ett team, ändra webbplatselement, ersätta gammaldags foton och lägga till nytt innehåll när det behövs utan att behöva skapa hundratals inloggningar och lösenord för varje teamkamrat.
 • Självserviceportal – ett enkelt sätt att stödja och underhålla kundernas webbplatser som delas ut till sina ägare. Du kan fortfarande behålla kontrollen och begränsa den eventuella skada som klienten har gjort.

Vit etikett

Webbdesigners och företag har en chans att etablera sin egen varumärkesidentitet med hjälp av Sitejet-plattformen. Med White Label-funktionen kan du ladda upp din egen logotyp, ställa in markeringsfärg för plattformen, skapa företagets e-post för att hålla kontakten med kunderna, etc..

Integrerad värd

Plattformen levererar CDN, SSL och kraftfull värd som en enda webbbyggnadslösning. Du är fri att länka din egen domän och köpa den från Sitejet och vid behov kan du också exportera sidan.

Extra egenskaper

Ytterligare funktioner inkluderar skapandet av flerspråkiga webbplatser, viktiga SEO-inställningar, säkerhetskopiering och återställning, upptäckt av företagsidentitet, webbplatsgenerator baserad på kunddata och mycket mer.

3. Design

Antal teman:70+
Responsiv design&# X2714; JA
Sortera efter bransch:✘ NEJ
CSS-kodredigering:&# X2714; JA

Systemet har tillräcklig designflexibilitet tack vare de manuella kodningsmöjligheterna. Som det nämnts tidigare kan användare välja mellan HTML, CSS eller JavaScript för att anpassa webbplatsen eller implementera sina egna designidéer.

Nybörjare kan välja mellan en uppsättning mobilresponsiva mallar eller börja med att tom redigera och lägga till block, formulär, bilder, gallerier osv..

Du bör inte förvänta dig mycket av Sitejet-mallar. Alla avser huvudsakligen en kategori för små företag och ser ganska lika ut. Å andra sidan har de professionell stil och kan vara ett bra alternativ för en start.

“Generera webbplats” -funktion

Kunder kan ladda upp data i kundportalen och webbdesignern kan hjälpa dem (eller klienten gör det ensam) att fylla i informationen. Om allt laddas upp (innehåll, bilder etc.) kan webbdesignern klicka på knappen för att generera en komplett webbplats baserad på de angivna uppgifterna. Det kan spara timmars arbete och webbplatsen är redo för individualisering. Användare kan också välja målsidor som är färdiga att använda eller välja en anpassad formbyggare också.

4. Kundsupport

Användare kan dra nytta av utökad kundsupport. Det innehåller många tutorials, videoguider, och annat läromedel för att bokstavligen lösa alla problem som börjar från att göra första steg och lära sig instrumentpanelens funktioner till publicering av webbplatser och övervakning av framgångar. Samtidigt kan du kontakta supportteamet direkt via:

 • Live Chat-funktion – supportteamet finns tillgängligt dygnet runt.
 • meddelanden – De påstår sig svara på mindre än 1 timme.

Hur som helst, du kommer aldrig att känna dig övergiven med hänsyn till videoinstruktioner, vanliga frågor, guider osv.

5. Prissättning

Sitejet erbjuder tre grundläggande planer. De inkluderar Professional, Team och Business. Professionell plan kan vara ett bra val för att komma igång. Du bör dock observera att teamsamarbetsfunktioner endast är tillgängliga i team- och affärsplaner. Låt oss titta närmare på planpriser och funktioner:

PrisalternativKostaFunktioner
Professionell:$ 5 / mo✓ Upp till 5 projekt;
✓ Automatisk webbplatsgenerator;
✓ Gratis värd.
Team:$ 19 / mo✓ Vita etikettverktyg;
✓ Alla professionella funktioner;
✓ tillåtelse för flera användare (upp till 3 användare).
Byrå:$ 89 / mo✓ Export av webbplatser;
✓ alla professionella funktioner;
✓ Upp till 10 användare.

6. För- och nackdelar

Systemet ser relativt nytt ut jämfört med vad vi vanligtvis är vana vid när det gäller webbplatsbyggare. Å andra sidan, en uppsättning funktioner som det ser ganska lovande ut med vissa uppenbara missar.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Flera webbdesign projektledning.
&# X2714; Automatisk webbplatsgenerator.
&# X2714; Avancerad redaktör med en förenklad CMS.
&# X2714; White Label-funktion.
✘ Dyrare om man jämför med andra.
✘ Bristen på widgetar och tillägg.
✘ Ingen Sitejet-appmarknad.
✘ Begränsade professionella planfunktioner.

Slutsats

Enkel användning:8/10
Funktioner:8/10
Design:8/10
Teknisk support:9/10
Prissättning:8/10
Totala poängen:8,2 / 10

Sammanfattningsvis har Sitejet verkligen en stor potential med tanke på dess intuitiva förenklade redigeringssystem. CMS-plattformen ger fler möjligheter till webbdesigners och företag som levererar sina tjänster till kunder. Samtidigt kan det vara ett bra val för småföretagsprojekt.

Å andra sidan kan priset vara lite lägre med tanke på bristen på widgetar och tillägg och några andra uppenbara problem. Ändå har Sitejet fler fördelar än nackdelar, vilket fortfarande gör det till ett bra värde för pengarna.

Prova Sitejet nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map