Stor kartellgranskning

Stor kartell – är en kraftfull webbplatshandlare för e-handel, som är utformad för konstnärer, fotografer, målare och andra representanter för kreativa yrken och småföretag. Systemet stöder oberoende företagare i deras försök att effektivt presentera och sälja sina produkter och konstverk. Det är i grund och botten avsett för de användare som har skapat en unik och unik produkt och är letar efter enkla sätt att sälja den till målgruppen.


Big Cartel grundades 2005 och har ett allvarligt mål – att hjälpa utvecklaren, Matt Wigham, att hitta de bästa sätten att sälja sina bandvaror på webben. Sedan den tiden har webbplatsbyggaren gradvis utvecklats till ett av de mest kraftfulla och världskända e-handelssystemen i världen.

Webbplatsbyggaren är nu en funktionsrik programvara med full värd, som gör det möjligt att skapa projekt, där designens enkelhet harmoniskt smälter samman med funktionalitet, överkomliga priser och bekvämlighet. Stora kartelldesigners understryker att de ”tror på konstnären” och det är det som bäst beskriver målet och den stora implikationen av systemet. Så om du är en oberoende konstnär som vill börja sälja online, det är hög tid att upptäcka de viktigaste egenskaperna och funktionerna hos webbplatsbyggaren.

1. Användarvänlighet

Big Cartel marknadsför sig själv som en bekväm, intuitiv och lättanvänd e-handelslösning för dem som tänker sälja sina verk i det globala nätverket med minimal investering.

Att lansera en webbutik med systemet är enkelt och roligt, vilket betyder mycket för nybörjare. Efter att ha genomfört en enkel registreringsprocess kommer du att omdirigeras till administratörspanelen och tillhandahåller otaliga alternativ. Det är här du kan fylla i ditt konto, bläddra och ställa in butiksviktighet (lägga till produkter, välja och anpassa en mall, justera betalnings- och kassalternativ) samt få tillgång till premiumfunktioner som erbjuds för betalade plananvändare ( lägg till rabatter, anpassat domännamn, aktivera spårning av lager etc.).

Den stora kartelladministratörspanelen ger också åtkomst till avsnittet Dashboard, order, produkter och rabatter. De finns alla på ett ställe här. Välj bara det avsnitt du vill anpassa och börja arbeta med din webbutikutveckling. Förresten, en praktisk process för att slutföra processen hjälper dig att spåra procenttalet av framgångsrikt genomförda webbutikinställningsprocess. Ju högre den är – desto bättre är din webbplats förberedd för publicering.

Själva utvecklingen av webbutik är inte så komplicerad. Medan du kommer att vara upptagen med att anpassa din webbplats genererar systemet automatiskt praktiska tips, tips, förslag, påminnelser och instruktioner om hur du ska maximera resultatet. Håll bara fast vid riktlinjerna för att få ett anständigt resultat!

Sammantaget bidrar Big Cartel till perfekt visuell presentation av ditt eCommerce-projekt utan att kräva någon kodningskompetens från dig. Men om du bestämmer dig för att du behöver djupare flexibilitet och mer avancerad funktionalitet går du inte utan att använda programmeringskunskap ändå.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

Big Cartel positionerar sig som ett one-of-a-kind eCommerce-verktyg som gör det möjligt att starta, hantera och uppdatera en webbutik allt på ett ställe. Du blir inte förvirrad av det komplicerade gränssnittet eller flera webbdesignverktyg – valet är ganska begränsat men ändå klart och förståeligt från första början, även för de användare som aldrig har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare.

En sådan enkelhet förklaras av att webbplatsbyggaren huvudsakligen fungerar bra för små onlinebutiker med cirka femtio unika produkter som erbjuds till salu. Det är detta som gör Big Cartel till ett toppval för oberoende konstnärer och företagare, som inte vill möta besväret med webbdesignprocessen och förväntar sig att få bra resultat inom kortast möjliga tid.

Big Cartel Dashboard ger tillgång till produktuppladdning, kundkassa, orderhantering och rabattskapande. Det senare avsnittet är emellertid endast tillgängligt för användare med betalda planer. Hur som helst, du kommer inte att gå vilse här – så förståelige Big Cartel-funktioner är det. Låt oss titta närmare på dem nu.

Stor kartellinstrumentbord

Produkthanteringsverktyg gör det möjligt att spåra det lager och det sortiment du har på lager. Så här kommer du att vara säker på att du inte kommer att få slut på de produkter kunder kan leta efter. Det är också möjligt att markera artiklar som “slutsålda” eller “kommer snart” för att meddela användare om de kommande produktuppdateringarna.

Det är extremt enkelt att lägga till produkter här. Vad du behöver är att lägga till bilden på objektet du vill erbjuda till salu, ange namn, pris, kategori, status, lägga till beskrivningen och ställa in leveransparametrar. Dessa steg bör tillämpas på varje produkt du planerar att lägga till.

Stor kartell Lägg till en produkt

Om du ska sälja digitala (inte fysiska) produkter tillåter systemet att integrera med remskiva för att enkelt lista dem. Systemet ger också en möjlighet att exportera / importera produkter från CSV-filer för att minska tiden som krävs för att skapa och hantera produktgallerier. Sammantaget tar hela processen för produktuppladdning inte lång tid – så exakt och enkelt är det.

En av nackdelarna med plattformen är att det inte finns något alternativ för återhämtning av kundvagn här. Samtidigt värdesätter många samtida användare denna funktion mycket eftersom det med rätta kan betraktas som ett av de viktigaste kundgenereringsverktygen som påverkar försäljningstillväxtbeloppet.

När det gäller orderhantering låter Big Cartel dig se hela listan med order i ett separat avsnitt. Det är här du kan spåra beställningar och deras status, ställa in bekräftelsesmeddelanden för att skicka dem till kunder som slutför inköp i automatiserat läge.

Rabattavsnittet ger i sin tur premiumplananvändare att skapa rabatterbjudanden för att driva kunduppmärksamhet och uppmuntra dem att ta itu med dig regelbundet. Detta bidrar motsvarande till kundbasens tillväxt. För att hålla reda på dina webbutikers prestanda och kunna analysera de viktigaste faktorerna som kan ha positiv / negativ påverkan på dessa parametrar kan du använda Google Analytics, som som standard är integrerad i plattformen och kan användas av betalade abonnenter endast.

En av höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är att det inte finns något kundinloggningsalternativ här. I stället finns det ett gästutcheckningsalternativ för nya kunder. Detta innebär att användare som vill köpa något från dig inte är skyldiga att skapa ett konto för att börja shoppa. Detta tilltalar de flesta kunder som värderar sin tid och bekvämlighet framför allt.

Big Cartel erbjuder alternativ för social integration så att du snabbt och effektivt kan sälja via Facebook och Instagram. Denna funktion är tillgänglig både för gratis och betalda plananvändare. Dessutom kan systemet skryta med tillgängligheten av flera integrationer och tillägg.

Bland de populära tillägg som du kan lägga till din Big Cartel-webbutik är det förnuftigt att nämna Zapier, (som dessutom ger tillgång till mer än 1000 appar), Google Domains, LiveChat, Lucky Orange, MailChimp, Printful, Art of Where, ShipRobot, ShipRush, Socialfoto, ShipStation, Big Cartel för iOS.

Dessutom erbjuder systemet API som gör integrationen med extern programvara enklare och mer bekväm.

Stor kartell betalningsalternativ

På tal om betalningsalternativ finns det inte många av dem i Big Cartel. Valet av betalningsverktyg är ganska begränsat och går bara ned till tre alternativ. Dessa inkluderar Stripe, PayPal och Square. Du kan hålla reda på alla transaktioner och beställningsinformation i motsvarande orderavsnitt tillgängligt på adminpanelen. Det viktiga är att Big Cartel inte tar ut några extra avgifter för betalningar som görs med systemet.

3. Design

Antal teman:16
Gratis teman&# X2714; JA
Sortera efter bransch:✘ NEJ
Responsiv design&# X2714; JA
CSS-kodredigering:&# X2714; JA

Big Cartel är en WYSIWYG webbplatsbyggare som låter dig se och kontrollera alla ändringar du gör på en webbsida i realtidsläge. Detta är en måste-ha-funktion för system som är fokuserade på användarnas behov som inte har någon preliminär webbdesignbakgrund.

Från idag erbjuder webbplatsbyggaren 16 teman som är tillgängliga i galleriet som standard. Alla ser professionella, snygga och tydliga ut, men låt oss inse det: det här numret räcker inte för att täcka alla olika behov hos samtida e-handelsägare. Innan du väljer design kan du förhandsgranska den för att utforska detaljerna.

Det som är viktigt, kan du byta mall medan du arbetar med din webbplatsutveckling, om du inser att det inte uppfyller dina behov eller nischspecialisering. Ditt innehåll formateras automatiskt så att det passar det nya temat. Stora kartellmallar är fullt lyhörda – oavsett design du kommer att gå för, det passar surfplattor, stationära och mobila skärmar för att garantera den oöverträffade webbläsarupplevelsen.

När du börjar anpassa den valda mallen får du listan med funktioner som ska redigeras i vänstra fältet på instrumentpanelen. Vad du kan redigera och ställa in här är huvudbild, bakgrundsbild (primär och sekundär), bildspel, länkar, text, produktbakgrundsövergång, gränser, knappar, inventeringsfält etc. Du kan också ställa in teckensnitt, tillkännagivande text, navigationsobjekt , antalet presenterade produkter och maximala produkter per rad, produktlistainfo, antalet produkter per sida, prisvisning, webbadresser för sociala nätverk (Twitter, Facebook, Tumblr, Instagram, Pinterest) och mer.

Stora kartellmallar

Till skillnad från dess populära konkurrenter som Shopify eller BigCommerce, Big Cartel har inte en integrerad bildredigerare. Det enda sättet att redigera foton innan du lägger till dem i produktbeskrivningarna är att manuellt redigera koden, vilket kräver motsvarande programmeringskunskap. På samma sätt har webbplatsbyggaren inte lagerbilder och clipart, vilket utlöser behovet av att ladda upp bilder på egen hand.

En annan sak som du bör veta om anpassning av stora kartellmallar är att teman är ganska restriktiva och inte tillåter kreativ frihet. Det är för lite objekt du kan ändra i mallarna. Om du inte är nöjd med hur det valda temat ser ut går du inte utan att använda kodningsfärdigheter för att anpassa dem som du vill. Det är en anmärkningsvärd nedgång för icke-tekniker.

4. Kundsupport

Big Cartel kan inte skryta med kraftfull kundsupport. Det finns en blogg på webbplatsen, där du kan titta igenom nischrelaterade artiklar, nyheter och communityrekommendationer. Dessutom kan du nå hjälpcentret – det omfattande Kunskapsbas av systemet, vilket är ganska lätt att navigera och logiskt strukturerat.

Finns det fortfarande något du inte lyckats hitta i Knowledge Base? Då finns det en möjlighet att kontakta ett vänligt supportteam för tjänsten via e-post. Detta är möjligt under arbetstid på vardagar. Sammantaget är Big Cartels kundsupport kvalitet, men inte riktigt funktionsrikt.

5. Prissättningspolicy

Big Cartel har fyra betalda planer som du kan bläddra igenom för att skapa en fullständig webbplats som motsvarar dina specifika e-handel webbbyggnadsbehov. Dessa inkluderar planer för platina, diamant och titan. Deras kostnad utgör $ 9.99 / mo, $ 19.99 / mo och $ 29.99 / mo.

PlanenKostaFunktioner
Platina:$ 9.99 / mo✓ 25 produkter;
✓ 5 bilder per produkt;
✓ gratis anpassningsbara teman;
✓ Sälj online och personligen.
Diamant:$ 19.99 / mo✓ 100 produkter;
✓ Realtidsstatistik;
✓ 1använd en anpassad domän;
✓ Redigering av temakod.
Titanium:$ 29.99 / mo✓ 1000 produkter;
✓ Spårning av lager;
✓ Erbjuda rabatter på kampanjer;
✓ Spårning av leverans.

Priset för varje plan beror på funktionsuppsättningen, tjänster och verktyg som tillhandahålls. Detta gäller antalet produkter som ska laddas upp, anpassningsalternativ, lager- och statistikspårningsalternativ, mallval och vad inte. Om du känner behov av att provköra systemet innan du uppgraderar till ett av de betalda prenumerationerna, låter Big Cartel dig prova den gratis guldplanen, som dock är begränsad i de funktioner som tillhandahålls.

Således låter en gratis plan lägga till högst fem produkter och det tillåter inte att skapa rabatter såväl som att använda några andra funktioner som är tillgängliga för användare med betalda planer.

6. För- och nackdelar

Big Cartel är utan tvekan en av de mest betrodda företrädarna för e-handelsnischn. Men det kommer med en lista över för- och nackdelar, som kan ha märkbar inverkan på användarnas beslut angående valet av system. Det är därför det är meningsfullt att anskaffa fördelarna och nedskärningarna för webbplatsbyggaren nedan.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Enkel användning;
&# X2714; Överflöd av användbara instruktioner och tips;
&# X2714; Gratis guldprovningsplan;
&# X2714; Flera marknadsföringsverktyg;
&# X2714; Funktion för skapande av rabatt.
✘ Begränsat produktnummer;
✘ Dålig mallanpassningsnivå;
✘ Behov av kodning för att skapa avancerad malldesign;
✘ Brist på e-handelsverktyg;
✘ Begränsat val av betalningsalternativ;
✘ Begränsad flexibilitet.

Slutsats

Stor kartell är en ganska kraftfull men ändå kontroversiell webbplatsbyggare, som är ett utmärkt val för annonsmaterial, artister, musiker, småhandlare och alla de användare som skapar sina egna produkter och vill sälja dem online. Systemet är inriktat på människor som inte är professionellt engagerade i webbdesign och letar efter en plattform för att nå målgruppen och kunna presentera sina verk i det mest gynnsamma ljuset..

Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess intuitiva och logiskt strukturerade instrumentbräda, som ger tydlig förståelse för hur webbdesignprocessen ska slutföras. Samtidigt saknar webbplatsbyggmästaren alternativ för designanpassning och kommer med ett begränsat mallval. Om du behöver lansera en enastående webbshop kan du bara inte gå utan kodningskunskap.

Stora kartellförsäljnings- och marknadsföringsfunktioner räcker för att bygga och stödja en liten onlinebutik. Om du har för avsikt att växa ditt företag i framtiden och lägga till fler produkter i katalogen är det vettigt att leta efter ett bättre alternativ. Lyckligtvis finns det många anständiga webbplatsbyggare som effektivt kan användas för att starta och hantera en fullständig e-handelswebbplats.

Prova stor kartell nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map