Strikingly.com recension

Slående – är en populär, lättanvänd och mångfacetterad webbplatsbyggare som riktar sig till olika användarkategorier, oavsett deras färdigheter och kompetensnivå. Systemet fungerar utmärkt för utveckling av en sida och standardwebbplatser som låter användare fokusera på specifika affärs- / personliga mål. Systemet kräver inte djup inlärningskurva eller programmeringskunskap.


Grundat 2012 har Strikingly inledningsvis varit inriktat på att betjäna behoven hos icke-tekniker, som saknade kunskaper i webbdesign men ändå behövde enstaka projekt för att bygga pålitlig webb-närvaro av sina tjänster eller produkter och för att kunna presentera dem till fördel. Sedan lanseringen har plattformen förändrats mycket, vilket ger plats för mer avancerade tekniker, webbdesignmetoder och mångsidiga användarkrav.

Har du bestämt dig för att skapa en webbplats med en sida? Önskar du att det ska vara imponerande och funktionellt åt gången? Varför överväger du inte att använda slående för detta ändamål? Gå med i att granska systemet nu för att ta reda på de funktioner som gör att det sticker ut från mängden och nya alternativ som det har infört sedan den senaste uppdateringen. Det är hög tid att komma igång nu!

1. Användarvänlighet

Användarvänlighet är en av påfallande höjdpunkter. Enkelheten avslöjas i varje steg i webbbyggnadsprocessen: från registreringsproceduren och fram till den slutliga webbplatspubliceringen. För att registrera dig för systemet behöver du bara ange ditt förnamn, e-postadress och lösenord. Det är allt.

Tillhandahåller påfallande en intuitiv redaktör som gör processen för webbskapande engagerande och rolig. Det är enkelt, vackert och roligt. Redaktören erbjuder en supersnabb turné för att demonstrera alla systemnyanser så att du kan ta reda på hur du får ut mesta möjliga av att använda det.

Slående redaktör

Att starta en webbplats med tjänsten kan ta så lite som en timme och kräver ingen kodningskunskap, såvida du inte bestämmer dig för att använda deras avancerade HTML / CSS-redigerare som låter pro-plananvändare göra ändringar på webbplatsens sidhuvud och sidfot.

Hela webbplatsen består av avsnitt som du kan ändra efter din önskan (redigera, lägga till eller ta bort de du behöver) direkt i instrumentpanelen. Här finns också stilar och inställningsområden. Den första låter dig välja och ändra din webbplatsstil eller ändra den valda mallen i vilket steg som helst i webbdesignprocessen.

Avsnittet Inställningar låter i sin tur konfigurera din webbadress, domännamn, välja webbplatskategori, ändra sidhuvud och sidfot, visa och ställa in analyser och utföra andra måste-ha-åtgärder. En av de senaste funktionerna är Layoutomkopplare som ger dig mer flexibilitet när du justerar placeringen av text och media i avsnitt. Så snart du är klar med din webbplatsdesign, glöm inte att aktivera knappen “Publicera” för att göra alla ändringar synliga för en användare.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

Slående har nu en ganska imponerande och rik funktionsuppsättning och den har verkligen allt du behöver för att starta och ändra en anständig storskalig webbplats.

Du kan ladda upp ditt eget innehåll, lägga till anpassad domän, aktivera olika ‘avsnitt’ (medieblock, informationsrutor, kontaktformulär och mer) och även göra små ändringar i webbplatsens design. Du kan också lägga till metataggar och visa din webbplatsstatistik med systemets ursprungliga övervakningsprogram.

Du kan också starta en enkel blogg och lägga till en kundvagn. De viktigaste funktionerna i systemet omfattar följande aspekter:

Bloggmotor

För att starta en blogg, lägg bara till bloggsektionen på sidan så länkar den till de enskilda inläggssidorna. När du skapar ett nytt blogginlägg kan du infoga en mängd inline-medier inklusive bilder, videor, uppmaningsknappar, social bokmärkning och citat.

Slående blogg

Det är också lätt att ordna ditt innehåll tack vare redaktörens drag-and-drop-funktion. Blogghanteraren har ett enkelt gränssnitt som gör det möjligt att anpassa hur dina inlägg ska se ut i det nya bloggsektionen. Strikingly’s Simple Blog har också social delning, kommenteringsmekanism och SEO-funktioner.

e-handelsplattform

Förutom att lägga till ett bloggsnitt till din webbplats kan du också lägga till en webbutik i den genom att hantera motsvarande avsnitt. Aktivera det helt enkelt, lägg till dina produkter och prova olika layouter för att anpassa din butiksstil. Ställ sedan in din betalningsmetod (PayPal eller Stripe) och kolla in Order Management Dashboard.

Slående butik

Påfallande tar inga transaktionsavgifter från inköp. Du måste bara betala den vanliga PayPal / Stripe transaktionsavgiften. Du kan sälja en produkt under gratisplanen, upp till 5 produkter under den begränsade planen och upp till 300 produkter under Pro-planen och upp till 500 produkter under VIP-planen.

Integration av sociala medier

Påfallande kommer en praktisk social feed-sektion som du kan lägga till och ansluta till dina sociala mediekonton. Detta ger dig handlingsfriheten när det gäller att hantera och marknadsföra ditt nybyggda projekt, locka målgrupp från sociala nätverk.

Slående sociala

Genom integration av sociala medier kan du hjälpa din publik att följa webbplatsuppdateringar, nyheter och kommande evenemang. Kom ihåg att vissa av dessa funktioner endast är tillgängliga i termer av betalningsplanerna.

Webbplatsanalys

Funktionen låter dig se och analysera din webbplatsstatistik och göra nödvändiga ändringar i tid. Du kan se antalet användare som besöker din webbplats under en viss tidsperiod (24 timmar, sista 7 dagar, senaste 30 dagarna, senaste 90 dagarna), de platser trafiken kommer från, de mest besökta sidorna, källor som användare föredrar till när du besöker din webbplats (mobil eller stationär), produkter eller kategorier och andra aspekter som betyder mycket för effektiv webbplatshantering och marknadsföring.

Omfattande SEO-alternativ

Webbplatsbyggaren låter dig fylla i metataggarna för din webbplats eller dess separata sidor (titlar, beskrivningar, nyckelord), uppsättningskategori, favicon och social delningsbild för din webbplats samt ger den detaljerade SEO-checklistan för att ge dig ett tips om vilka aspekter du bör välja för att öka Googles ranking på webbplatsen.

Slående SEO

SEO-alternativ finns tillgängliga i inställningsavsnittet på instrumentpanelen. De avancerade verktygen gör det möjligt att öka projektets synlighet genom att aktivera Googles webbplatsverifiering, lägga till nyckelord i rubriktekster, tilldela bild-ALT-taggar osv..

Marknadsfunktioner och verktyg

Påfallande har också mycket att erbjuda när det gäller marknadsföring. Från idag är e-postmarknadsföringsverktyget endast tillgängligt för Pro Plan-användare och innebär en möjlighet att bädda in det externa MailChimp-systemet i ditt projekt.

Det är också möjligt att lägga till kontaktsidor och användarformulär i speciella webbplatsfält för att komma i kontakt med dina besökare.

Säkerhetsåtgärder

Påfallande tar hand om användarnas säkerhet och erbjuder flera säkerhetsåtgärder för att skydda färdiga webbplatser från tredje parts åtkomst. Med webbplatsbyggaren kan du aktivera och använda SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) på alla anpassade domäner som låter dina besökare få åtkomst till webbplatsinnehållet via HTTPS-protokollet.

SSL-certifiering tillhandahålls som standard. Dessutom sparar påfallande din webbplats kopior automatiskt när du redigerar dem så att du kan återställa säkerhetskopieringsversionerna vid behov.

Mobiloptimering

Slående är mobilvänligt: ​​varje tema reagerar från början. Det finns mobilspecifika alternativ som klicka för att ringa osv. Det finns också iOS-appen som gör det möjligt för dig att uppdatera och hantera din webbplats när du är på språng.

Domänregistrering och överföringsalternativ

Sedan hösten 2018 har Strikingly gjort det möjligt att överföra det tillgängliga domännamnet från en annan registrator. Det är också möjligt att få en ny inom systemet, oavsett vilken plan du ska använda (även om det här är ett gratisabonnemang). Domänregistreringsperioden sträcker sig i tio år. I slutet av terminen kan du antingen låsa domännamnet eller förnya det baserat på tillgängliga ambitioner.

Slående domän

Slutligen erbjuder Strikingly nu ett mer omfattande urval av toppnivådomäner som till exempel .shop. Som ett resultat kan din webbplats ha en mer tilltalande och minnesvärd adress som sticker ut från mängden.

3. Design

Antal teman:19
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ

Strikingly erbjuder för närvarande ett bibliotek med 29 vackra moderna mönster som är optimerade för mobilvisning från början. Du kan filtrera dem genom att växla mellan kategorier: företag, start, personligt, portfölj, butik och blogg.

Till skillnad från många andra populära webbplatsbyggare, kommer Strikingly med Template Switcher-verktyget som låter dig utforska och testa några av mallarna utan att förlora det skickade innehållet. Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan ändra mallarna. Alternativet Förhandsvisning låter dig se hur din webbplats kommer att se ut om du väljer den för ytterligare anpassning.

Du kan lägga till en anpassad HTML-kod till din Slående webbplats, men det här alternativet är endast tillgängligt i betalda versioner. Den enda nackdelen med den funktionen är att du bara kan injicera en sidhuvud och sidfotkod, men inte webbplatsen.

Slående mallar

Du kan inte ändra den ursprungliga CSS-koden. Det är ganska svårt att se om detta är en allvarlig nackdel eller inte, eftersom den rådande mängden systemanvändare inte ens vet vad CSS faktiskt är. Förresten, kodinjektionsalternativ är tillgängligt för Pro Plan-användare. Samma kategori av systemabonnenter kan använda samarbetsalternativet. Det låter dig tilldela medarbetare att arbeta med projektutvecklingen, vilket också är bekvämt och tidsbesparande.

4. Kundsupport

Kundtjänst är det som slående verkligen utmärker sig på. Oavsett webbplatsens byggnaders till synes enkla natur erbjuder den en kraftfull kunskapsbas med omfattande hjälp- och supportresurser som är lätta att bläddra och navigera.

En användbar checklista för förpublicering (riktigt praktiskt!) Och Idéforum där du kan dela dina förslag om hur du kan förbättra slående, kommer också att vara till stor hjälp för nybörjare. Samma sak handlar om startvideo som du kan stöta på i kunskapsbasen för supportcentret. Gemenskapsavsnittet för webbplatsbyggaren består av bloggen, idéforumet och Talk of the Town-områden med massor av användbar information om hur man får ut mesta möjliga av att använda plattformen.

Om det fortfarande finns några frågor kvar kan du kontakta supportteamet via e-post. 24/7 livechattassistans hjälper också till att få dina frågor och behov täckta i tid. Supportteammedlemmarna är alltid redo att hjälpa dig att lösa alla de problem du eventuellt kan stöta på när du arbetar med Strikingly. Därför förtjänar kundsupportalternativ speciell uppmärksamhet här.

5. Prissättningspolicy

Det finns en gratis plan som låter dig publicera en trevlig webbplats med en sida med slående underdomän. För att bifoga ett anpassat domännamn och låsa upp avancerade redigeringsverktyg måste du uppgradera ditt konto.

Det finns tre betalda paket här: Begränsad, Pro och VIP. Dessa prenumerationer kommer med en riskfri 14-dagars provperiod för att låta dig testa de alternativ som varje system erbjuder.

Slående priser

Kostnaden för den begränsade planen utgör för närvarande $ 12 / mo, Pro-planen kommer att kosta dig $ 20 / mo när den faktureras varje månad, Vip – $ 49 / mo. Om du bestämmer dig för att göra en engångsårlig årlig betalning kan du spara upp till 48 $.

När du betalar för 2, 5 eller 10 år med engångsbetalning kan du på motsvarande sätt spara upp till $ 144, 528 $ och 1224 $. Så längre varaktigheten för ditt betalda prenumeration är, desto billigare blir det så småningom. Dessutom är kostnaden för domännamnet 24,95 USD per år, medan kostnaden för det anpassade e-postmedlet c utgör $ 25 / år.

6. För- och nackdelar

Oavsett webbplatsbyggare du väljer för ditt personliga eller kommersiella projekt kommer det fortfarande att ha sina fördelar och nackdelar. Det är ett måste att vara medveten om dem innan du tar det slutliga valet av systemet för att veta vad du kan förvänta dig av det och från hela webbutvecklingsprocessen.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Enkel användning;
&# X2714; Out-of-the-box mobiloptimering;
&# X2714; Intuitiv instrumentpanel, smart startguide;
&# X2714; Omfattande kunskapsbas och mångfacetterad kundsupport.
✘ Tillgänglighet för annonsbannrar på en av de betalade planerna;
✘ Brist på SEO-optimerings- och marknadsföringsverktyg;
✘ Otillräckliga alternativ för kodredigering;
✘ Begränsad tillämpbarhet på webbplatser med en sida som är byggda med systemet.

7. Jämförelse med konkurrenter

När det gäller valet av den mest lämpliga webbplatsbyggaren är det alltid vettigt att jämföra det med de stora konkurrenterna. När det gäller slående, är det smart att jämföra de viktigaste aspekterna av systemet med de i Weebly och Squarespace eftersom båda plattformarna riktar sig mot nästan samma målgrupp och erbjuder liknande funktioner.

Weebly vs slåendeSquarespace vs Slående

Om vi ​​dyker in i Strikingly vs Weebly-jämförelsen ser vi tydligt de uppenbara fördelarna med det sistnämnda systemet. Det är inte bara mer populärt, utan det är också mer fullständigt. Medan Strikingly huvudsakligen används för att bygga webbplatser med en sida, låter Weebly dig skapa och lägga till så många sidor du behöver för ditt projekt. Systemet är också mest kostnadseffektivt och erbjuder mer flexibla och djupare anpassningsalternativ för design. Det erbjuder också mer responsiva mallar av hög kvalitet.

På tal om Strikingly vs Squarespace jämförelse, ligger den första också något efter Squarespace. Medan Strikingly kan skryta med mer tilltalande mallar för enkelsidiga bloggar, målsidor, portföljer och små webbbutiker, är Squarespace positionerad som en fullständig webbplatsbyggare, vars alternativ och verktyg gör det möjligt att jämför det med ett CMS för att skapa medelstora och stora webbplatser för annonser och entreprenörer.

Slutsats

Enkel användning:9/10
Funktioner:7/10
Design:7/10
Teknisk support:8/10
Prissättning:9/10
Totala poängen:8/10

Slående är en webbplatsbyggare som omfattar användarvänlighet, bekvämlighet och funktionalitet. De flesta användare föredrar det framför många mer populära system på grund av dess enkelhet. Systemet fokuserar mest på icke-tekniker och därför är dess funktionsuppsättning, instrumentbräda och gränssnitt inriktade på den specifika publikens behov.. Ingen kodning behövs för att använda systemet. Men om du är en Pro Plan-användare och har programmeringskunskap kan du få tillgång till CSS / HTML-sidfot- och sidredigeringsalternativ.

Webbplatsbyggaren kan inte skryta med en rik samling webbplatsmallar, men de som är tillgängliga i systemet är anpassningsbara och mobilsvariga som standard. Dessutom har Strikingly fantastiskt kundsupport som kan hjälpa dig att lösa alla plattformsrelaterade problem.

Genom att använda webbplatsbyggaren kan du effektivt starta och hantera webbplatser med en sida, ansluta bloggar och till och med webbbutiker till dem. Det finns ingen mening att förvänta sig bra resultat från sådana webbplatser, men de kommer säkert att uppfylla dina mål och förväntningar. Sammantaget är Strikingly ett anständigt värde för dina pengar!

Försök slående nu

 Kom igång idag, det är enkelt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map