Ucraft granskning

Ucraft – är en konstig webbplatsbyggare som kombinerar kreativa mallar med en snygg och lättanvänd redigerare. Det ger tillräckligt med funktioner för att skapa webbplatser av olika typer. Användare kan starta en enkel blogg samt etablera en webbplats för små företag eller hoppa in i eCommerce-nisch med en fullt fungerande digital butik. Att skapa nya sidor och projekt med Ucraft är mycket enkelt tack vare dess egen WYSIWYG-redigerare medan de färdiga mallarna ser väldigt eleganta och uppdaterade.


Webbplatsbyggaren är främst fokuserad på kvalitet även om den inte har en utvidgad funktionsuppsättning som några av de största branschnamnen. Samtidigt har det ett helt gratis paket med integrerade säkerhetsmedel utöver dess kostnadsfria logotyptillverkare, designerverktyg och mer. Låt oss titta närmare på vad Ucraft kan erbjuda sina användare.

1. Användarvänlighet

Webbplatsbyggaren är mycket lätt att använda, eftersom den har en dra-och-släpp-funktion. Användare har en chans att starta byggprocessen från den tomma duken eller välja något av de färdiga färdiga teman. Den andra varianten är bättre för nybörjare, eftersom det kan vara en svår utmaning att skapa en tom blankett för webbplatsformulär. Men först saker först. Låt oss ta reda på hur du loggar in och kommer igång.

Komma igång

Inga överraskningar här. Registreringsprocessen är mycket snabb och enkel. Det första sättet att logga in är att använda ditt sociala mediekonto och logga in med ett klick. Det andra sättet ser mer brick-to-mortel och kräver att du anger ditt lösenord och e-post för att skapa ett nytt konto. Oavsett vilken väg du väljer kommer processen knappast att ta dig mer än flera sekunder.

Ucraft-registrering

När du har loggat in kan du välja från ett urval tillgängliga mallar eller börja bygga en ny webbplats från den tomma duken. Användare kan förhandsgranska varje tema innan de väljer det eller ändra det när det behövs. Låt oss nu gå till webbplatsredigeraren.

Sidredigerare

Som vi har nämnt tidigare kan redigeringsprocessen vara en besvärlig trots att Ucraft har en intuitiv dra-och-släpp-redigerare. Till en början tycker du att det är enkelt att konstruera en ny sida med färdiga block. De inkluderar rubriker, kontaktformulär, “Om oss” block, sidfot etc. Tanken är att lägga ett block på ett annat.

Ucraft Editor

Det viktigaste problemet här är att du inte kan flytta runt dem. Tanken är att låta användare arbeta i avsnitt. Det betyder att varje block ska stanna i det föreskrivna avsnittet. Å andra sidan kan användare fortfarande lägga till olika element för att anpassa några av sidorna. Instrumentpanelen innehåller ett urval av element som du kan lägga till med ett klick. De inkluderar bildgallerier, textblock, reglage, ikoner, mediefilfördelare, etc..

Går live

När du har slutfört redigering av sidor behöver du bara ansluta en domän, förhandsgranska den och gå live om du är helt nöjd med hur det ser ut på stationära och mobila enheter. Publicera din webbplats och gör den tillgänglig för användarna.

Trots faktum har alla Ucraft-planer en 14-dagars gratisversion; Vi rekommenderar starkt att du väljer ett gratispaket för att kontrollera hur redaktören och andra funktioner fungerar. Det kommer att klargöra om plattformen passar dina behov eller inte. Nu är det hög tid att vi går vidare till anpassningsprocessen för webbplatsen.

2. Funktioner & Flexibilitet

Ucraft har verkligen några starka poäng när det gäller dess funktioner. Förutom baslinjen gratis SSL, SEO-app och integrerad Google Analytics i var och en av planerna, till och med gratispaketet, kan användare lita på utökad funktionalitet som ger fler e-handels-, blogg- och anpassningsfunktioner.

Onlinebutiker

Ucraft gör det enkelt att starta och hantera din nya butik trots sin storlek. Oavsett om du har flera produkter att sälja eller vill skapa en enorm marknadsplats med obegränsade artiklar, kommer e-handelsfunktionerna för webbplatsbyggare att vara praktiska. Här är vad du får:

  • Färdiga mallar – Att starta en butik med Ucraft är mycket enkelt. Välj en mall med inbyggda block och relevanta element och produkter och publicera din butik.
  • Enkel produkthantering – lägg till nya objekt med ett enda klick, anpassa produktsidan genom att ladda upp bilder, lägga till produktbeskrivningar, redigera fält osv.
  • Mångsidiga betalningsalternativ – Plattformen stöder för närvarande över 70 olika betaltjänster tillgängliga för sömlös integration. Anslut metoden och dra nytta av omedelbara betalningar utöver integrerade leveransalternativ.
  • Flera säljande kanaler – Du kan använda olika säljkanaler för att öka dina intäkter. Systemet låter dig komma in på några av de största marknadsplatserna och sälja dina produkter på eBay, Google Shopping Feed, Amazon, Facebook osv. De dåliga nyheterna är att funktionen endast är tillgänglig med BigCommerce-plan, som är den dyraste.
  • Ucraft Lägg till en produkt

Paketet e-handel innehåller dessutom SEO-inställningar för produktsidor, analysverktyg och kampanjer. Butiksägare kan skapa personliga erbjudanden, rabattkuponger eller andra kampanjer för att öka dina kunders lojalitet.

Designerverktyg

Även om Ucraft-mallar ser ganska bra ut kommer användare fortfarande att ha en chans att lägga till en finpuss för att göra webbdesignen mer exklusiv. Designerverktyg ger ett enkelt sätt att sticker ut tack vare följande:

  • Typografiredigering – verktyget gör det enkelt att redigera texter, ändra teckensnittstilar och implementera olika färger, dimensioner och storlekar. Användare kan fritt redigera rubriker och hela styckena.
  • UIKit – ett verktyg för att ändra eller redigera någon av de anpassade blocken och elementen. Ändra färger, stilar eller dimensioner för knappar och ikoner. Ändra reglagen för att den ska passa i den övergripande siddesignen.
  • Mockup-inställningar – gå till avancerade inställningar och ändra hur din layout ser ut. Till exempel kan användare redigera avståndet mellan varje element, anpassa måtten för den mobila webbplatsversionen osv.
  • Ucraft Designer Tools

Gratis logotyptillverkare

Webbplatsbyggaren levereras med en gratis och superlätt logotyptillverkare. Det låter dig skapa en unik varumärkesrepresentation på några minuter. Allt du behöver är att genomföra tre enkla steg:

  1. Välj en ikon från ett stort urval av bilder tillgängliga gratis (över 1 miljon ikoner).
  2. Anpassa logotypen genom att sträcka eller begränsa ikonen. Lägg till några färger eller redigera dimensioner.
  3. Spara logotypen i något tillgängligt format (.PNG eller .SVG).
  4. Ucraft Logo Maker

Du kan använda logotypen inte bara på webbplatsen utan också på fysiskt sålda varor och föremål för att öka din butiks erkännande.

Gratis landningssida skapare

En gratis landskapsbyggare är en annan fantastisk funktion från Ucraft. Det är tillgängligt för alla abonnenter trots planen. Du kan dra nytta av det även om du använder ett gratispaket. Så här fungerar det:

  1. Du sjunger in, väljer en plan och väljer en gratis målsidefunktion.
  2. Bläddra igenom färdiga teman och layouter på en sida för att välja den som passar bäst.
  3. Anpassa målsidestrukturen, lägg till ytterligare element eller block.
  4. Använd SEO-inställningar för att skapa SEO-vänligt innehåll.
  5. Anslut en anpassad domän gratis och publicera din målsida.

Det är ett utmärkt sätt att driva mer trafik och hålla kunderna medvetna om dina nya produkter eller specialerbjudanden.

Bloggplattform

Kreativa bloggare, som tänker starta och hantera fullständiga och visuellt tilltalande bloggar, kommer säkert att uppskatta en möjlighet att använda artiklarna som erbjuds av Ucraft. Applikationen tillåter att skapa en blogg eller publicera ett nyhetsavsnitt på en webbplats för att locka användarnas uppmärksamhet. Hela processen tar inte längre tid än flera minuter och är i allmänhet avslutad med några enkla steg.

Ucraft artiklar om instrumentpanelen

Genom att använda applikationen kan du skapa en bloggsideslayout för så många inlägg du behöver. Gå vidare för att ansluta sociala medieknappar till varje inlägg för att göra det möjligt för användare att dela artiklarna med prenumeranter.

Glöm inte att optimera den nyligen skapade bloggen genom att fylla i metataggarna. Detta är det bästa sättet att öka din bloggsökmotorsrankning. Justera systemet med kommentarer genom att lägga till tillägget Disqus commenting. Slutligen, använd WYSIWYG Ucraft Text Editor för att göra innehållsredigering enklare och mer flexibel.

Om du klarar av uppgiften på en hög nivå kommer du att utnyttja flera fördelar från din blogg. Det hjälper dig att driva trafik, marknadsföra dina tjänster eller produkter, dela din erfarenhet med prenumeranter, upprätta en pålitlig webb-närvaro, öka din auktoritet, generera leads och uppmuntra din målgrupp för kommunikation.

3. Design

Antal teman:63
Professionella mallar:&# X2714; JA
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:&# X2714; JA
Källkodinjektion:&# X2714; JA

Ucraft erbjuder en rik samling mallar och av dem kan du använda för att skapa målsidor, medan de andra är bra för affärswebbplatser. Alla av dem ser dock ganska tilltalande ut, med sina platt design, helskärmsformat, högkvalitativt industrispecifikt innehåll och andra funktioner som du säkert kommer att uppskatta. I allmänhet är kvaliteten på dessa mallar över genomsnittet här.

Varje tema har en beskrivning och ett förhandsgranskningsalternativ. Det tar inte lång tid att välja rätt mall. Mångfalden av teman är något begränsade, men alla mallar kan anpassas efter dina specifika affärsbehov.

När du har valt en mall kommer du att erbjudas att se en kort men detaljerad och användbar video som ger en inblick i systemets grunder. Se det redan? Då är du redo att anpassa din mall med hjälp av en dra-och-släpp-visuell redigerare, vilket resulterar i tillgängligheten. Du kan välja mellan ett stort antal fördesignade block och widgets som kan hjälpa dig att utveckla strukturen på din webbplats.

Ucraft-block

Dra bara ett obligatoriskt element till sidorna för att ändra färg, position, avstånd, storlek, innehåll, så kommer du att uppnå önskat resultat på nolltid! Varje block eller widget har flera inställningar: bakgrundsbild, opacitet, blockposition (vertikal eller horisontell), justering, färg osv. På grund av dessa och andra funktioner kommer du att kunna göra en mall till din egen för att uppfylla dina mål och krav.

Vad mer, Du kan dessutom använda Designerverktygen avsnittet finns på instrumentpanelen. Verktyget gör det möjligt att justera typografin (rubrikstilar, teckensnitt, storlek, bokstavsavstånd osv.), Använda knappen och formulärbyggaren samt redigera webbplatsens layout (dess bredd, intryck för skrivbords- och mobilvy, etc.).

Faktum är att användningen av avsnittet Designerverktyg inte krävs – Ucraft-mallar ser bra ut som de är, medan standardredigeringsverktygen är tillräckligt bra för att ge webbplatsen ett individuellt och enastående utseende.

En annan intressant sak med Ucraft är en möjlighet att dela upp delar i ett block med färger. Detta möjliggör användning av duoton, en ny trend i webbdesign, när varje hälft av ett block har sin egen färg, medan deras proportioner och storlekar kan ändras. Många användare kan hitta den här funktionen användbar när de utvecklar sina webbplatser.

För att sammanfatta, trots det begränsade antalet mallar, ser Ucraft utmärkt ur designperspektivet. Högkvalitativa mallar som kommer med en mängd praktiska verktyg gör det möjligt att uppnå ett fantastiskt resultat. Ingen kodning behövs. Perfekt för nybörjare.

4. Kundsupport

Ucraft har en utökad kunskap representerad av detaljerade instruktionsguider och artiklar. De täcker alla viktiga ämnen. Du lär dig hur du börjar använda en webbplats utöver tips på instrumentpanelen, appintegration etc. Artiklarna beskriver också alla e-handelsfunktioner, White Label-lösning, etc..

Plattformen har en separat Marketing Guide. Det är en steg-för-steg-instruktion för företagare, företag och företagare. Användare kommer att lära sig att finjustera SEO-inställningar, genomföra effektiva SMM-strategier, använda PPC, e-post- och innehållsmarknadsföring osv.

Ucraft har ett växande community av användare som representeras med en lokalt forum och flera trådar att diskutera. Här kan du hitta praktiska experttips, senaste uppdateringar och anteckningar, skapa nya trådar för att ställa alla frågor.

Live Chat-funktionen är den sista men inte minst om du behöver en brådskande lösning på ett problem. Det tar några minuter för supportteamet att komma tillbaka med ett svar. Sammanfattningsvis är stödet här mycket bra.

5. Prissättningspolicy

PrisalternativKostaFunktioner
Gratis webbplats:Fri✓ Grundelement;
✓ Anpassad domän;
✓ Gratis värd.
Pro-webbplats:$ 10 / mo✓ 50 produkter;
✓ Bädda in HTML / CSS / JS;
✓ Flerspråkig webbplats.
Pro Shop:$ 21 / mo✓ 1000 produkter;
✓ 0% Transaktionsavgift;
✓ Rabattkuponger.
BigCommerce:$ 39 / mo✓ Obegränsade produkter;
✓ Sälj på EBAY och Facebok;
✓ Omvänd moms.

Webbplatsbyggaren finns i fyra olika planer. Användare kan välja det bästa paketet beroende på webbplatsens typ, dess komplexitet och allmänna mål. Den första planen är 100% gratis. Det kan vara ett bra alternativ för en-sidiga projekt såväl som målsidor för att generera leads eller driva trafik till nödvändig produktsida. Det kommer med alla grundläggande element för sidanpassning utöver gratis SSL, integrerad Google Analytics och möjligheten att ansluta en anpassad domän gratis.

När det gäller de betalda planerna är de följande:

  • Pro-webbplats börjar på $ 10 per månad och är bra för småföretag och små digitala butiker med upp till 10 produkter.
  • Pro Shop är ett mer omfattande paket som kostar $ 21 per månad för växande mobilbutiker med upp till 1 000 objekt att sälja online. Den inkluderar en slithanteringsapp, skattefrihet och mer.
  • BigCommerce är en ultimat e-handelsplan med alla obegränsade funktioner utöver flera säljande kanaler inklusive eBay, Amazon och några andra.

6. Vit etikettlösning

För de användare som har för avsikt att använda systemet för webbinstallationsverksamhet, erbjuder Ucraft en skalbar White Label-lösning ger flera fördelar. Tjänsten gör det möjligt att använda dess funktioner och verktyg under ditt varumärke för att öka din marknadsföring och skapa kundförtroende.

Ta dig bara tid att utforma mallarna och avsnitten som ytterligare ska erbjudas dina kunder och gör dig redo att sälja webbplatser under ditt företags namn. Denna lösning kommer att vara praktiskt för frilansare, företagare och webbdesignbyråer som är villiga att få ut mesta möjliga av sin marknadsföring.

Den vita etikettlösningen finns för närvarande i två olika modeller. De inkluderar:

  • SaaS-modell – du får faktiskt din egen varumärkade webbplatsbyggare för att skapa en webbplats för små företag, målsidor eller digitala butiker för dina kunder på uppdrag av din egen studio. Dessutom kan du ge åtkomst till webbplatsbyggaren för klienterna så att de kan bygga sina egna projekt. Modellen levereras med en enkel instrumentpanel där du kan ställa in prissättningspolicyn eller hantera order.
  • Anpassad lösning – den här kommer att fungera för större företag och tjänsteleverantörer som vill ha webbplatsbyggaren integrerad i deras företags ekosystem. Utvecklare står fritt att skapa exklusiva element och block medan företagare kan starta affiliate-program eller fungera som återförsäljare.

Varje modell har en separat plan:

  • Partnerpaketet börjar på 799 $ per månad. Det kan fungera för oberoende designers och webbansvariga samt marknadsföringsbyråer.
  • Själv värdpaketet börjar på $ 1899 per månad. Det är bra för värdleverantörer, domänregistratorer, återförsäljare osv.

Bland de fördelar du kommer att använda när du använder verktyget kommer du säkert att uppskatta en enkel dra-och-släpp-redigerare, integrerad Google Cloud-värd, tillgänglighet för över 15 tredjepartsintegrationer (Google Maps, Vimeo, Disqus, Mail Chimp, YouTube, SoundCloud, PayPal, Instagram, Twitter, Google Analytics etc.), domän återförsäljare, förståelig och användarvänlig administratörsinstrumentpanel, flera betalningsgrindar, vilo-API, dedicerad kontohanterare och mer.

7. För- och nackdelar

Ucraft är en webbplatsbyggare som är bra för nybörjare eftersom inga kodningskompetenser krävs. Det ger tillräckligt med funktioner ur rutan för att skapa olika webbplatstyper på några minuter. Plattformen har prisvärda planer och massor av extrafunktioner att dra nytta av. Å andra sidan kan vissa användare kräva mer flexibilitet när det gäller anpassning av sidor medan valet av mallar fortfarande ser lite begränsat ut.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Snygga mallar och kraftfulla designerverktyg.
&# X2714; Bra för nybörjare tack vare drag-and-drop-redigeraren.
&# X2714; Massor av gratisfunktioner inklusive logotyp och landningssida maker.
&# X2714; Anständigt gratis paket.
&# X2714; Integrerade Google-analys- och säkerhetsmedel.
&# X2714; Utökad kundsupport.
✘ Ett begränsat urval av mallar (63 teman).
Block Blockering i avsnitt utan chans att flytta element runt.

Poängen

Ucraft – är en snygg, modern och tilltalande webbplatsbyggare, som säkert kommer att vara till stor hjälp för nybörjare. Plattformen är också en bra lösning för att skapa komplexa och storskaliga webbplatser (utom forum).

Denna webbplatsbyggare är ett trevligt val på grund av de många funktioner som den erbjuder. Att skapa en trevlig affärswebbplats är en bit kaka med denna plattform. Det finns allt du behöver för ändamålet: ett rikt urval av widgets och dra-och-släpp-block som kan anpassas med några klick, SEO-parametrar för ytterligare marknadsföring av webbplatsen och förstklassiga mallar.

Dessutom kan du testa systemet gratis, men det finns fortfarande specifika begränsningar. Försök, det skadar inte att kolla in det. Letar du fortfarande efter en prisvärd och funktionell webbplatsbyggare? Var inte det, för Ucraft är verkligen värt din uppmärksamhet!

Prova Ucraft gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map