Webbplatsöversikt

Websitebox.com granskning


WebsiteBox – är en av de bästa fastighetswebbplatsbyggare Nu för tiden. Plattformen var utformad för fastighetsmäklare som letar efter närvaro på nätet och en chans att få sina egenskaper listade online. Programvaran utvecklades 2012 och hade stor framgång i sin affärsnisch med tusentals fastighetswebbplatser byggda med WebsiteBox i hela USA och Kanada.

Plattformen har utvecklats genom åren. Idag levererar den lite mer avancerade funktioner som inkluderar SEO-inställningar, anpassning av webbplatser, värd, integrationer och andra alternativ som kan implementeras utan tekniska färdigheter. Om du precis börjar som fastighetsmäklare kan den här produkten fungera.

Det är på hög tid att ta reda på om WebsiteBox är värt att vara uppmärksam och pengar.

För-och nackdelar

Plattformen har allt du behöver för att komma igång som fastighetsmäklare. Det är lätt att använda tack vare det integrerade dra och släpp webbplatsbyggare. Användare kan välja vilken som helst av de färdiga mallarna med nödvändiga förbyggda funktioner. Å andra sidan saknas anpassningsalternativ som kan leda till vissa olägenheter på lång sikt.

WebsiteBox-fördelar:
WebsiteBox Nackdelar:
&# X2714; Enkel användning – Icke-tekniker kommer att hitta det enkelt att använda webbplatsbyggaren. Redaktören har en dra-och-släpp-funktionalitet medan fördesignade mockups innehåller nödvändiga element eller on-page-avsnitt.
&# X2714; Allt i ett – bortsett från själva webbplatsbyggaren, får användare värd som drivs av Amazon Web Services, integration av MLS-listor, CRM-funktion och Lead Capture-funktion
&# X2714; integrationer – användare är fria att ansluta alla större Google-tjänster med ett klick.
&# X2714; Programuppgraderingar – mjukvaran följer med moderna tekniktrender. Utvecklare erbjuder regelbundet nya uppdateringar som aktiveras automatiskt.
Ingen kostnadsfri rättegång – För att börja använda plattformen måste du välja någon av de årliga planerna. Du kan dock dra nytta av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
Begränsade designalternativ – De flesta mallar ser desamma ut med några få möjligheter att anpassa eller ändra dem.

Känner du dig lite förvirrad över webbplatsbyggaren? Oroa dig inte. Vi kommer att klargöra hur det står för dig.

Vad är det bra för?

Programvaran är ett bra alternativ för fastighetsmäklare som planerar att bygga sin webb-närvaro från marken. WebsiteBox levererar tillräckligt med funktionalitet för att låta användare lista sina egenskaper och markera portföljen. Det kommer med stöd för MLS / IDX-integrationer, en integrerad CRM-system, SEO-inställningar och några andra funktioner för att säkerställa alla grundläggande funktioner för fastighetswebbplatser.

Vilka funktioner ska en fastighetswebbplats ha?

När du går in i fastighetsnisch med en helt ny webbplats måste du se till att den har följande:

 • Enkel navigering – Tanken är att ge snabb och enkel åtkomst till alla sidor av dina besökares intresse. Alla sektioner ska vara korrekt placerade och lätta att nå.
 • Lista – det är här MLS / IDX-integration är avgörande. Du skulle knappast uppskatta att du lägger till varje ny fastighet manuellt.
 • Fastighetsbilder – Högkvalitetsbilder kan göra en skillnad. Att ha ett snyggt galleri och fastighetsbilder med olika format kan fungera också (Obs! Egenskapsbilderna är inte i kontroll av webbplatsenBox eftersom det beror av agenten som listade en specifik egenskap).
 • Kontaktinformation – gör det enkelt för besökare att kontakta fastighetsägaren. Enkla kontaktformulär och block kommer att vara praktiska.
 • Detaljerad sökning – integration av filter för detaljerad fastighetsinfo (antal bäddar, faciliteter, infrastruktur osv.) kommer också att förbättra användarintrycket.
 • Om Info – Att berätta några ord om dig själv kommer att öka webbplatsens trovärdighet.

WebsiteBox har den kraftfulla funktionen för att hantera alla ovan nämnda. Låt oss komma till själva byggprocessen.

Enkel användning

Här handlar vi om en typisk drag-and-drop-webbplatsbyggare. Programvaran var utformad för att hjälpa både nybörjare och proffs att bygga fastighetswebbplatser från marken utan programmering eller kodning. Idén är ganska enkel. Du väljer en mall med förinstallerade funktioner, lägger till ditt eget innehåll, bilder på egendom och kontaktinformation. Då behöver du bara ansluta domänen, publicera din webbplats och här är du! Välkommen till Global Web.

De dåliga nyheterna är att till skillnad från många andra populära webbplatsbyggare, WebsiteBox erbjuder inte ett gratis prov- eller demokonto. Det finns en 30-dagars återbetalningsgaranti. Du måste dock fortfarande betala för att få åtkomst till programvaruverktygen. Icke desto mindre ser idén att skapa en helt ny webbplats på mindre än 60 sekunder mycket inspirerande.

Komma igång

För att sjunga in måste en användare känna sig i grundläggande information först. Systemet ber om att ange namn och efternamn utöver e-postadressen. Sedan måste du skapa ett lösenord, gå med på villkoren och trycka på “Registrera dig” -knappen.

Webbplatsbox registrerar dig

I nästa steg måste du ange företagsinfo inklusive adressnamn, stad, telefon, postnummer etc. Det sista steget är att välja den mall du vill, köpa en plan och ange instrumentpanelen.

WebsiteBox lägg till företag

Webbplatsredigering

Som vi har sagt tidigare är redigeringsprocessen fokuserad på anpassning av befintliga plattformar. WebsiteBox-redaktör gör det möjligt att ladda upp ditt huvudfoto, ändra eller lägga till nya bilderbehållare (det ger tillgång till högupplösta lagerbilder), lägga till videokontainrar, ladda upp dina egna bilder / videor, lägga till behållare som inteckningskalkylator, värdering av hem, blogg, vittnesmål , kartor, roliga fakta, räkna ner och många fler. Systemet erbjuder ganska bra webbdesignfunktioner.

Ytterligare instrument inkluderar Logo Upload-funktion där du också kan lägga till och redigera anpassade favicon. En sak ser lite konstig ut, eftersom du måste ladda upp en separat Header- och Footer-logotyp. När du har redigerat och sparat logotypen visas den automatiskt på sidan.

Webbplatsanpassning

Anpassningsprocessen bygger främst på sidblock eller så kallade containrar. Plattformen erbjuder ett urval av element som inkluderar lista, gallerier, kartor, CTA-block, kalkylatorer, FAQ och prissättningsavsnitt, etc. För att lägga till ett, välj bara en behållare från listan i höger sidofält och klicka på den. Allt du behöver göra är att ändra innehåll, lägga till unika foton på egendom och lägga till lista (vi visar dig hur du gör detta i funktionsavsnittet).

Anslut domän

WebsiteBox-användare har två alternativ. Den första är att ansluta din domän. Den andra är att köpa domännamnet direkt på plattformen. Låt oss säga att du redan har en domän som du vill ansluta till webbplatsen. I det här fallet behöver du bara ange ett domänavsnitt i webbplatsinställningarna och välja “Lägg till befintlig en”.

WebsiteBox connect domain

Sedan måste du skriva det i det tillhandahållna utrymmet. Systemet kommer automatiskt att kontrollera om det är registrerat. Om allt är bra aktiveras alternativet “Lägg till DNS”. Klicka på knappen. När du har slutfört processen visas namnet i domänavsnittet. Här kan du se alla inställningar och poster som kan ändras. Dessutom kan du dela den, ta bort eller lägga till en ny.

Nu kan du spara ändringar, publicera din webbplats och gå live.

Funktioner & Flexibilitet

Även om WebsiteBox kanske inte verkar vara lika rikt med funktioner som användarna förväntar sig, ger det fortfarande baslinjefunktioner för att bygga och marknadsföra färdiga webbplatser för fastigheter. De viktigaste alternativen är följande:

Listningsalternativ

Historiskt sett handlar fastighetssajter om MLS-notering. Det är här WebsiteBox gör jobbet bra. Å ena sidan kan du leverera felfri navigering till dina besökare. Å andra sidan har systemet en sömlös MLS / IDX-listintegration.

Webbplatsbox-listningsalternativ

Användare kan dra nytta av mer än 300 redan integrerade fastigheter i USA och Kanada. Du får en fullständig fastighetskort som är redo att användas. Dessutom kan användare anpassa listan genom att lägga till specialinställningar.

Du kan sortera egenskaperna efter antalet bäddar eller bad och efter storlek. fastighetsmäklare kan markera några av egenskaperna med specifika färger som definierar dem som aktiva, avbrutna, väntande osv. Sist men inte minst är automatiska kartvyer, fastighetsjämförelser, jämförelse av grannskap och mer.

G Suite-integration

Webbplatsbyggaren kommer med stöd för alla stora Googles tjänster och produkter. De inkluderar Google Kalender, Google Drive, Maps och Hangouts.

AWS Hosting

Som en allt-i-ett-lösning erbjuder WebsiteBox värdfaciliteter som redan ingår i planen. Plattformen drivs av Amazon Web Services som används av enorma marknadsplatser och fastighetsprojekt. Tjänsten lovar god drifttid och total prestanda.

Anpassad CRM

Ett bra verktyg för att behålla och hantera alla kontakter från ett ställe. Det finns en samarbetsfunktion som låter dig samarbeta med kollegor och ge åtkomst till teamåtkomst till instrumentpanelen. CRM gör det möjligt att skicka automatiska e-postmeddelanden för att vårda dina leads med frekvens varje dag, vecka eller månad. E-postmeddelandet kommer att förse ledningarna med en lista över egendom baserat på deras krav (budget, storlek, n. Sängar osv.) Du kan se att genom att klicka på Kontakter-ikonen på instrumentpanelen och sedan klicka på en av dina kontakter, välj Lista under Uppdateringsstatus och Välj lista för att definiera kriterierna. Det är nästan som att ha en dropp e-postkampanj för att hålla dina leads uppdaterade med de nya egenskaperna som träffar marknaden som svarar på dina önskemål.

WebsiteBox anpassad crm

Design & mallar

WebsiteBox erbjuder för närvarande 20 olika mallar. Alla är mobilkänsliga. Dessutom är de kompatibla med Windows och Mac. Du kanske tittar på hur de ser ut på mobilenheten under redigeringsprocessen. Den övergripande designen är bra även om de flesta av layouterna är ganska lika.

WebsiteBox-mallar

En annan nackdel är bristen på webbdesignverktyg. Användare kan bara ordna om några av blocken, lägga till nya behållare och ändra några av teman designinställningar.

Kundsupport

Vad vi gillar med plattformen är dess kundsupport. Användare kommer att kunna kontakta webbplatsenBox-representanter direkt via telefon. Det finns en enkel widget som kontaktar där du kan ställa alla frågor online.

WebsiteBox kundsupport

Bortsett från det finns det ett enormt videobibliotek med YouTube-guider om litterära varje nummer. Du lär dig hur du kommer igång med olika planer. Videoguider belyser processen för webbplatsredigering samt smalare problem som att ansluta SSL-certifikat.

Ett annat sätt att få den hjälp som behövs är att besöka supportavsnittet med dussintals diskuterade ämnen relaterade till domäninställningar, webbplatser, anmälan, integrationer, listor etc. Det finns också en blogg med användbara artiklar och inlägg.

Plans & Prissättning: Hur mycket kostar WebsiteBox?

Webbplatsbyggaren erbjuder en årlig baserad faktureringsmodell utöver tre av de viktigaste planerna:

 • Grundläggande börjar kl $ 99 per år med värd och gratis mallar ingår i priset.
 • Standardkostnader $ 199 per år inklusive CRM-integration och gratis MLS / IDX-lista.
 • Plus kostnader kostar $ 299 med ytterligare bloggning och blyfångstfunktioner.

Användare kan kräva återbetalning under 30 dagars användning. Plusplan låter dig skapa upp till 5 målsidor. Websitebox erbjuder också en Office-plan som gör det möjligt för mäklare att ha sin vinnande webbplats och tillhandahålla en webbplats till alla deras agenter (med samma tema, logotyp och färg, som kontorsplatsen). Tjänsten visar för närvarande inte detta på deras tjänstlista webbplats, men detta erbjudande kan implementeras när du frågar via onlinechatt.

Exempel på verkliga webbplatsBox-webbplatser

Realtors of the Palm Beaches

Realtors of the Palm Beaches

Fastighetsbyrå

Fastighetsbyrå

Fastighetsmäklares webbplats

Fastighetsmäklares webbplats

Home Finding Agency

Home Finding Agency

Lokal fastighetsproffs

Lokal fastighetsproffs

Webbplats för fastighetssökning

Webbplats för fastighetssökning

Slutsats om Websitebox-granskning

WebsiteBox är en webbplatsbyggare för att skapa enkla fastighetssidor. Det är bra både för fastighetsmäklare som tar sina första steg i nischen och vill ha en online-representation och för proffs på fastighetsmarknaden. Plattformen är mycket enkel att använda. Den erbjuder alla funktioner som krävs för att skapa en fastighetswebbplats inklusive listor, filter, tredjepartsintegrationer osv.

Men det saknar verkligen flexibilitet när det gäller anpassning av webbplatser. Dessutom låter pricy planer du hantera ett enda projekt (med målsidor ingår). Det är här du kanske vill ha ett mer flexibelt alternativ som WordPress med oändliga möjligheter till webbdesign eller Wix som den ultimata allt-i-ett-webbplatsbyggnadslösningen.

Prova Webbbox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map