WebsiteBuilder.com granskning

WebsiteBuilder.com granskning


WebsiteBuilder.com – är en populär intelligent webbplatsbyggare, som har en distinkt funktioner och designanpassningsalternativ som behövs för att starta och hantera stationära och mobila projekt. Tjänsten fungerar lika bra för nybörjare och proffs för webbdesign, som har bestämt sig för att lansera kvalitetswebbplatser utan kodning inblandad.

Grundat 2014, WebsiteBuilder har utökat sin funktionsuppsättning till att nu bli en värdig representant för webbdesignnisch. Plattformen gör det möjligt att skapa tilltalande personliga design på det intuitiva och enkla sättet. Svara bara på några frågor och se hur systemet genererar en webbplats för dig, oavsett vilken nisch du är specialiserad på.

Projekt utvecklat med WebsiteBuilder ser imponerande ut på alla enheter. De är också supersnabba och SEO-vänliga. Det finns inget behov av att ha kodningsförmåga eller teknisk kunskap för att arbeta med plattformen – det är verkligen bekvämt och det ger tillgång till flera design-, hanterings- och marknadsföringsverktyg som hjälper till att växa ditt projekt.

Är du intresserad av att ta reda på en fullständig och uttömmande recension av WebsiteBuilder? Det är precis vad vi ska göra med en gång. Fortsätt bara läsa artikeln för att upptäcka informationen om systemet, dess höjdpunkter fördelar och nackdelar och andra avgörande aspekter som betyder mycket när det gäller att välja den bästa webbbyggnadsplattformen. Låt oss komma igång nu.

1. Användarvänlighet

Plattformen är webbläsarbaserad, vilket innebär att den inte kräver preliminär installation. Registreringsprocessen är istället enkel och snabb. Ange bara dina inloggningsuppgifter för att skapa kontot och få åtkomst till instrumentpanelen. Det är här du kan skapa en ny webbplats, hantera befintliga projekt, uppgradera till högre konton, ansluta en domän och bläddra i andra tillgängliga funktioner.

WebsiteBuilder är ganska lätt att använda på grund av dess intuitiva layout och struktur. När du öppnar kontrollpanelen på en webbplats för att börja redigera den kommer du att erbjudas en detaljerad guide som hjälper dig att komma igång enkelt. Du kan hoppa över självstudien, om du inte behöver den eller om du känner att du kommer att klara uppgiften på egen hand. Lyckligtvis är systemet nybörjarvänligt och det innebär inte kunskapen om programmerings- eller designfärdigheter för att skapa ett personligt projekt. Allt är ganska enkelt och förståeligt här.

WebsiteBuilder-instrumentpanelen

Vad du behöver är att välja den design som passar ditt specialiseringsområde och börja redigera den med hjälp av de verktyg, funktioner och element som systemet erbjuder. Du kan redigera texter och bilder, ladda upp mediefiler, lägga till nya sidor och anpassa dem efter behov. Om du känner att du måste ångra de ändringar som gjorts kan du göra det när som helst och göra de ändringar som krävs. Kontrollpanelen på webbplatsen gör det möjligt att lägga till nya webbsidor, anpassa designen på varje sida, lägga till en webbutik och en blogg, justera och kontrollera webbplatsstatistik samt hantera projektet i allmänhet.

WebsiteBuilder-redaktör

Det finns direkt tillgång till “Sektioner” -menyn, som består av ett antal element. Avsnitten är förkonstruerade och du kan förhandsgranska flera mallar innan du gör ditt val. Det jag gillar mest med administratörspanelen för webbplatsbyggaren är att den kombinerar enkelheten i standardtextredigeraren med kraften i professionell webbdesignsvit. När du till exempel redigerar bilder kan du spela med sådana egenskaper som opacitet, justering, överläggning, kantens rundhet, elementåtgärder och beteenden osv..

I likhet med andra webbplatstillverkare för nybörjare, stöds det av en dra-och-släpp-redigerare som gör hela processen för webbplatsskapning enkel och rolig. Allt innehåll som finns tillgängligt på webbplatsen kan anpassas.

Även om webbplatsbyggaren är lätt att använda, kan gränssnittet tyckas lite överväldigande för oerfarna användare. De avsnitt eller element som du vill lägga till överlappar ibland, vilket gör det svårt att hantera dem. När du vänjer dig att arbeta med systemet kommer detta dock inte att vara ett problem för dig.

2. Funktioner & Flexibilitet

WebsiteBuilder är en mångsidig webbplatsbyggare för att skapa olika webbplatstyper: från enkla broschyrliknande företagssidor till onlineportföljer och webbutiker. Den har ett imponerande urval av inbyggda widgetar för att utöka din webbplatsfunktionalitet: kartor, formulär, gallerier, dokument, e-handelstillägg och mer. Låt oss diskutera de viktigaste höjdpunkterna nu.

Intelligent webbplatsbyggare

Systemet positionerar sig som en intelligent webbplatsbyggare, som automatiskt väljer de layouter och element som fungerar bäst för ditt projekt, beroende på dess nischespecialisering. Systemet kan till och med välja de mest lämpliga mediefilerna och kan starta innehåll för dig. Svara bara på några frågor det kommer att generera och vänta på resultatet. Så snart projektet är klart är du välkommen att anpassa och anpassa det för att få önskat resultat.

blogga

Webbplatsbyggaren tillåter att du delar dina idéer över hela världen genom att skapa och hantera fullständiga bloggar. Blogganpassning är enkel och snabb. För att starta ditt bloggprojekt måste du slutföra ett par steg. Gå därför till avsnittet “Blogg”, välj sedan en lämplig mall, utgör en titel för den och skicka in en beskrivning. Det senare bör inte vara för långt, men det bör avslöja din bloggs specialisering och mål. Se till att den är kortfattad, men informativ, läsbar och lätt att förstå.

WebsiteBuilder skapa webbplats

Strax efter det, fyll i taggmoln. Det kommer redan med färdigt innehåll. Din uppgift är att redigera den med avseende på dina behov, webbplatsens typ och specialisering. Fortsätt slutligen till avsnittet för bloggfoder – lägg till och anpassa dina blogginlägg genom att klicka på fälten och lägga till ditt eget innehåll. Bloggredaktören är intuitiv och användarvänlig. Du kan redigera permalänken här, lägga till dina egna omslagsbilder, markera presenterade inlägg, fästa nya och utföra andra åtgärder för att ge din blogg extra exponering. Sammantaget kommer WebsiteBuilder med värdig bloggfunktion som tilltalar de flesta systemanvändare.

e-handel

Med WebsiteBuilder kan du lägga till e-handelsfunktioner på din webbplats för att börja sälja fysiska / affärsprodukter. Detta gör det möjligt att skapa tillförlitlig närvaro, attrahera nya kunder, indexera din onlinebutik med de ledande sökmotorerna, öka din försäljning och få prioriterat stöd. I detta syfte erbjuder webbplatsbyggaren ett antal funktioner, inklusive tillägg och hantering av nya produkter och deras kategorier, tillhandahållande av produktbeskrivningar och foton, erbjudande rabattkoder etc..

WebsiteBuilder e-handel

Alla WebsiteBuilder-butiker är som standard mobilsvariga för att låta kunder enkelt kassa var som helst och när som helst genom att använda de enheter de har till hands. Systemet konfigurerar också automatiskt inställningar för webbshop så att användare inte behöver bry sig om valet av betalningsleverantörer, leveransmetoder och skatter. Detta görs bekvämt i kontrollpanelen på webbplatsen. Dessutom är alla kunders konfidentiella personuppgifter om betalningsinformation helt säkra och skyddade från obehörig åtkomst från tredje part. Integrerad analys finns också här för att hjälpa dig spåra webbplatsens prestanda, beställningar, besökare, intäktsinfo osv.

Det finns ett allvarligt problem här: om du tänker skapa en webbutik måste du uppgradera till en av de betalda planerna – en gratis plan erbjuder inte det här alternativet.

Webbstatistik

Plattformen ger åtkomst till avsnittet Statistik som finns tillgängligt på webbplatsens kontrollpanel. Det är här du kan hitta och granska all information om din webbplats. Detta inkluderar data om trafikbeloppet, fluktuationer och platser som användare kommer från, webbplatsuppgivningsgrader, total prestanda, antal besök under ett visst tidsintervall och andra avgörande faktorer relaterade till ditt företag.

Märke-e-post

Webbplatsbyggaren gör det möjligt att få ditt eget GSuite-e-postmeddelande som kommer att kopplas till ditt varumärke. Dessutom kommer du att kunna använda andra verktyg och tjänster som tillhandahålls av GSuite. Dessa inkluderar kommunikationsverktyg (online-kalender, Duo-funktion), samarbets- och lagringsverktyg (Google-dokument), skivlagring samt hanteringsverktyg.

Webbplatsbyggare GSuite

Kontakter CRM

Plattformen låter dig lagra alla kund- och partnerkontakter på ett och samma ställe. Varje gång en användare fyller i ett kontaktformulär som finns tillgängligt på din webbplats eller gör en beställning i webbutiken, lagras kontakterna automatiskt och läggs till i Kontakter CRM. Detta är mycket bekvämt för ytterligare webbplatsanalys och skapande av e-postmarknadsföringskampanjer. Manuell uppladdning av innehåll finns också här – tryck bara på knappen “Lägg till kontakt” för att skicka in dina kunduppgifter.

WebsiteBuilder-kontakter CRM

App Market

WebsiteBuilder gör det möjligt att välja och integrera widgetar och tillägg från sin integrerade App Market. Detta låter dig öka dina verktygs prestanda och nå de flesta mål för webbdesign. Bland de appar som finns tillgängliga på marknaden kan du välja, affärer, marknadsföring, säkerhet, statistiksamling widgets och mer.

WebsiteBuilderApp Market

Logo Maker

Om du inte har en företagslogotyp ännu gör webbplatsbyggaren det möjligt att skapa den, som är unik och personlig. Den integrerade AI-powered Logo Maker förenklar processen för logotypskapning och gör den sömlös, enkel och snabb. Det du behöver är att skriva ditt varumärke och använda de verktyg som systemet erbjuder för att bygga en igenkännbar företagslogotyp som gör att ditt företag sticker ut från mängden.

WebsiteBuilder Logo Maker

Webbplatsbyggaren stöder inte ett flerspråkigt alternativ och integration av externa tjänster som Mailchimp, till exempel. Men du kan skapa ditt eget kontaktformulär och lägga till det på webbplatsen så att användare kan komma i kontakt med dig vid behov.

Varje webbplatsBuilder-com-driven webbplats är mobilklar från början. Dessutom kan användare helt bygga om mobilversioner av sina webbplatser med samma lättanvända verktyg som byggaren har. Ändringar gjorda i mobilvyn påverkar inte skrivbordsversionen av din webbplats.

3. Design & mallar

När du bara startar skapandet av webbplatsen kommer systemet att erbjuda dig att välja mellan två alternativ för att skapa webbplatser – antingen Express eller traditionell. Den första innebär användning av den automatiska intelligenta webbplatsredigeraren som kommer att göra nästan allt jobbet för dig. Det andra alternativet gör det möjligt att använda den traditionella dra-och-släpp-redigeraren, som fungerar bra för användare som letar efter mer detaljerade och djupa designkontroll- och konfigurationsalternativ.

WebsiteBuilder designkontroll och konfigurationsalternativ

WebsiteBuilder mallkollektion är definitivt värt uppmärksamheten. Det möter för närvarande hundratals mönster, som som svar är som standard. Teman är bekvämt indelade i nischkategorier. Dessa inkluderar arkitektur och fastigheter, restaurang, musik, företag, bröllop, blogg, skönhet och mode, datorer och teknik, livsstil, fotografi, portfölj, hotell och resor, professionella tjänster, företag och konsult, byggande och handel etc. Det finns också sökfilteralternativet som finns i systemet, där du kan skriva den bransch du är intresserad av och få relaterade erbjudanden. Alla mallar ser moderna och eleganta ut, vilket ger din webbplats helt nytt utseende.

Webbplatsbyggmallar

Oavsett vilken mall du kommer att gå för kommer den att vara 100% anpassningsbar – hur design ser ut när du får den från biblioteket är bara början. Det finns också goda nyheter för dem som vet något om två kodning – du kan infoga din egen HTML i sidfoten och sidhuvudet på din webbplats.

Tänk på att du inte kommer att kunna ändra den mall du ursprungligen har valt när du är på språng. Annars kommer innehållet du har skickat in förlorat och du måste lägga till det igen. Detta är en allvarlig nackdel, särskilt för nybörjare, som inte känner till grunderna för webbdesign och av misstag kan göra fel val. En fin funktion är att mallarna som systemet erbjuder är gratis och du kan förhandsgranska dem innan du gör valet.

4. Kundsupport

WebsiteBuilder har en omfattande kunskapsbas som består av guide-guider, topp 5 vanliga frågor, vanliga frågor om domäner, faktureringsstöd och teknisk support. Du kan också komma i kontakt med deras experter via e-post eller via telefon. Dessutom har de flesta element i redaktören inline hjälpikoner som hjälper dig att lära dig när du bygger. Det är också möjligt att komma i kontakt med designers som arbetar för tjänsten, som kommer att ge dig användbara tips om webbdesign eller till och med bygga en webbplats för dig med avseende på dina exakta specifikationer och krav.

Nyligen har en ny Live Chat-funktion lagts till i tjänsten. Det är tillgängligt dygnet runt och gör det möjligt att komma i kontakt med supportsystemet för att få dina problem löst med maximal effektivitet. Vad du behöver för att använda tjänsten är att ange ditt namn, ämne och beskrivning av problemet som måste hanteras, förklara det i detaljer och vänta tills systemspecialisterna kommer att svara på ditt meddelande. Generellt tar detta cirka ett par minuter. Sammantaget är WebsiteBuilder kundtjänst effektiv och gör det möjligt att lösa brådskande problem i tid.

5. Planer & Prissättning

Alla WebsiteBuilder-projekt är gratis under konstruktion och publiceras på ett underdomän. Du kan testa funktionerna i webbplatsbyggaren och prova att bygga din egen webbplats (eller till och med flera av dem) på en gratis startplan utan att behöva betala för tjänsten. En gratis plan erbjuder också gratis värd. Men för att ansluta ditt eget domännamn såväl som för att låsa upp fler möjligheter (Support för mobilvy, inkluderad annonskrediter, större webbplatslagring, obegränsad bandbredd, specialsida för andra webbplatser (50% rabatt), premiumstöd, e-handelsfunktion och mer) måste du köpa ett betalt paket.

Priseringspolicy för webbplatsBuilder

Betalda planer är följande:

 • Premium (från $ 4,40 / månad) – erbjuder gratis domän, gratis värd, gratis annonskrediter, SEO och marknadsföringshjälp, mobila webbplatser;
 • Företag (från 5,60 $ / månad) – tillhandahåller alla funktioner som impliceras av Premium Plan plus prioriterat stöd;
 • e-handel (från $ 8 / månad) – erbjuder funktionalitet som beskrivs i de två tidigare planerna och e-handelsfunktioner som gör det möjligt att starta en onlinebutik.

När du har valt en plan erbjuds du att ge dina kreditkortsdata och betalningsinformation. Tänk på att när du väljer att registrera ett gratis domännamn hos tjänsten och sedan vill avbryta prenumerationen, måste du betala en avgift på $ 15 för att behålla den valda domänen.

6. För- och nackdelar

WebsiteBuilder är ett system som kommer med sin lista över fördelar och nackdelar. Det skapar ett intryck av en flexibel, solid och funktionsladdad webbpubliceringsplattform som fungerar bra för utveckling av olika typer av projekt. Låt oss titta på de stora fördelarna och nackdelarna med tjänsten nu.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Enkel att använda intelligent webbplatsbyggare med gratis responsiva mallar;
&# X2714; e-handel och bloggning;
&# X2714; Logo Maker;
&# X2714; GSuite-åtkomst och webbplatsstatistik;
&# X2714; Tillförlitlig kundsupport;
✘ Inget alternativ för mallomkopplare;
✘ Lite förvirrande gränssnitt;
✘ Ingen test eCommerce-funktion osv.

Slutsats

WebsiteBuilder är en flexibel och lättanvänd webbplatsbyggare. Det är tillräckligt för att bygga nästan vilken webbplats som helst, medan utbudet av mallar och designanpassningsverktyg uppfyller alla förväntningar och behov.

Tjänsten kan användas både av nybörjare och proffs för webbdesign – alla hittar de nödvändiga verktygen och alternativen här. Vad som är viktigt, systemet gör det möjligt att konfigurera, hantera och anpassa en blogg med bara några klick. Ingen speciell kunskap och färdigheter behövs för att göra det, men om du är medveten om grunderna i kodningen kommer detta att vara en bonus för dig.

Webbplatsbyggaren har prisvärda prispolicy. Betalda planer avslöjar många alternativ för användare som är villiga att ge sina webbplatser extra exponering och dra nytta av dem. Det är möjligt att lansera en onlinebutik här genom att uppgradera till motsvarande plan.

Sammantaget har systemet potential att bli mer populärt om teamet fortsätter arbeta med produktutvecklingen och lägger till fler unika funktioner i plattformens arsenal. Prova själv att se hur det fungerar och känns, och kom ihåg att dela din erfarenhet i kommentarerna!

Prova WebsiteBuilder nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map