WebStarts granskning

WebStarts – är en fullständig webbplatsbyggare, som är enkel och välstrukturerad nog för att möta behoven hos nybörjare och proffs för webbdesign. Systemet gör det möjligt att skapa och hantera webbplatser av olika typer och stilar, vilket ger en trevlig uppsättning funktioner och verktyg som behövs för att täcka den rådande mängden webbbyggnadsbehov.


WebStarts, som är en drag-and-drop-webbplatsbyggare, ger ett rent och smidigt gränssnitt som förenklar processen för att skapa webbplatser, vilket gör det mer intuitivt och bekvämt. Det viktiga är att tjänsten inte kräver kodningskompetens komma igång, men de som har HTML-kunskap kan använda den för djupare anpassning av webbplatsen.

WebStarts levereras med integrerad e-handelsplattform, SEO-verktyg, integrering av sociala medier och mobiloptimeringsalternativ samt blogg- och värdfunktioner. Det finns också flera responsiva mallar tillgängliga i systemsamlingen, som har modernt utseende och kan redigeras med hänsyn till dina behov.

När det gäller djupare WebStarts-analys har vi dock stött på ett antal funktioner som kan ge problem för användare som letar efter avancerade webbbyggnadslösningar. Således är det vettigt att granska webbplatsbyggaren i detaljer för att ta reda på om det verkligen uppfyller moderna webbdesignkrav och användarnas behov. Det är precis vad vi ska göra just nu.

1. Användarvänlighet

Som en drag-and-drop-webbplatsbyggare är WebStarts ganska lätt att använda för alla. Systemets utvecklare hade tydlig förståelse för hur långtråkig, utmanande och tidskrävande processen att skapa traditionella webbplatser är. De tog hand om användarnas bekvämlighet och försökte göra sitt bästa för att göra systemet intuitivt och bekvämt att se över sina komplicerade konkurrenter. Det är exakt vad användare uppskattar mest om WebStarts.

Inget speciellt behövs för att registrera dig för systemet. Fyll bara i registreringsformuläret, ange dina inloggnings- och lösenordsuppgifter och fortsätt till webbutvecklingsprocessen. Systemet kommer att be om att skicka ditt fulla namn, e-postadress och lösenord för att ställa in kontot. Ett annat alternativ är att registrera dig med dina Facebook-kontodata. I detta fall kommer registreringsproceduren att ta ungefär en minut – inte mer.

Webstarts Editor

Kom ihåg att om du vill börja arbeta med WebStarts måste du bekräfta ditt konto via SMS som skickas till ditt telefonnummer efter att du har fyllt i det ursprungliga formuläret. Välj ditt hemland och aktivera kontot. Det är verkligen ganska enkelt!

Det finns ingen anledning att känna till grunderna för kodning. WebStarts gör det enkelt att anpassa utseendet på din webbplats genom att dra, släppa och flytta elementen på duken. Oavsett om du arrangerar innehållsblock, redigerar bilder, lägger till blogginlägg eller bifogar en anpassat domännamn – allt görs i What-You-See-Is-What-You-Get-läget, utan någon kodning inblandad.

Webbplatsredigeraren ser ganska minimalistisk och lätt att navigera. Det du behöver är att välja önskat element och placera det ytterligare i verktygsfältet. Nästa steg är att dra och släppa det valda objektet till önskad position på en webbsida och ändra storlek på det för att passa layouten. Planerar du att ändra din webbplats design? Gå sedan till funktionen ‘Infoga kod’ eller ‘Redigera HTML-kod’ för att injicera koden i det angivna webbplatsfönstret och njuta av resultatet. En viktig förtjänst är en möjlighet att förhandsgranska hur din webbplats ser ut efter att du har gjort ändringarna. Detta ger dig full kontroll över webbutvecklingsprocessen.

2. Funktioner & Flexibilitet

När det gäller de grundläggande funktionerna är WebStarts som de flesta av dess konkurrens – du väljer en fördesignad mall och anpassar den med inbyggda redigeringsverktyg och widgetar. På tal om avancerade funktioner, ger byggaren ett ganska trevligt urval av funktioner, med Blogging system, e-handel och medlemskap alternativ bland ledarna. Låt oss granska de största höjdpunkterna i webbplatsbyggaren nu för att veta vad vi kan förvänta oss av den.

blogga

WebStarts levereras med integrerad Blog Manager som låter dig lägga till, redigera, formatera och publicera inlägg. Schemaläggningsfunktion är också aktiverad här, vilket är en obestridlig fördel med systemet. Det bör dock nämnas att bloggredaktören ser lite rörig ut på grund av den begränsade mängden layoutalternativ.

Textformateringsfunktioner är också mediokra – de tillåter bara att justera typsnitt, skapa rubriker och lägga till länkar. Att prata om mediefiler-integration är detta lite komplicerat, vilket kan vara ett hinder för att publicera medierika artiklar.

Medlemssystem

Du kan skapa områden med endast medlemmar på din webbplats och be dina besökare att registrera sig / logga in för att kunna se dessa områden. Som administratör kan du godkänna nya medlemmar och hantera deras profiler (ändra inloggning, e-postadress och lösenord).

För att aktivera funktionen bör du få åtkomst till sidan Only Members, där du kan ge åtkomst till vissa webbplatsområden till specificerade medlemmar antingen i automatiserat eller manuellt läge.

Mobilredigerare

Med WebStarts kan du bygga en mobil webbplats, även om den här funktionen är tillgänglig för användare av Pro Plus- och Business-konton. För att få åtkomst till mobilredigeraren bör du nå huvudredigeraren för att ytterligare hitta och aktivera en mobiltelefonikon.

Webstarts Mobile Editor

Redaktören konverterar automatiskt innehållet som skickas till skrivbordsversionen och justerar det så att det passar perfekt inställningarna på din mobila enhet. Tänk på att du måste justera några av elementen på egen hand, men det är inte så svårt även för första gången.

Sociala medier och widgetintegration

Detta är en annan viktig funktion som är ett måste för alla moderna webbplatser. Med WebStarts kan du ge länkarna till dina sociala mediekonton för att hålla dig medveten om alla webbplatsuppdateringar, händelser, nyheter och annan information som finns där. Genom att lägga till sociala medieknappar på din webbplats låter du också dina besökare kolla in dessa profiler när som helst på dagen.

På samma sätt är det möjligt att integrera Instagram-flödet i projektet så att bilderna du publicerar där kan visas på webbplatsen. Dessutom kan du integrera många widgetar på din webbplats för att öka dess prestanda.

Analytics

WebStarts Analytics-verktyg hjälper dig att hålla reda på din trafikrelaterade information. Genom att använda den integrerade Google Analytics såväl som andra tillgängliga statistiksamlingsfunktioner kan du ta reda på antalet användare som besöker din webbplats under ett visst tidsintervall, antalet personer som för närvarande bläddrar i din resurs, deras aktivitet, trafikkällor, sökning förfrågningar och andra viktiga parametrar som påverkar din webbplats prestanda. Webbplatsbyggaren har dessutom en hit counter-app som visar antalet användare som besöker din sida under en viss tid.

Marknadsverktyg

För att öka användarnas uppmärksamhet och öka kundernas engagemang kan abonnenterna på Pro Plus och affärsplan använda marknadsföringsverktyg som WebStarts erbjuder. Dessa inkluderar gratisannonser som beviljats ​​av Amazon, Bing-annonser, AdWords, LinkedIn osv.

Användning av dessa verktyg bidrar till effektivare webbplatsreklam genom att marknadsföra ditt företag på webben och generera trafik. Dessutom erbjuder systemet en e-postmarknadsföringssvit tillgänglig endast för Business Plan-användare.

sökmotoroptimering

WebStarts kommer med en praktisk SEO-guide som gör det möjligt att optimera din webbplats för sökmotorerna genom att fylla i metataggar, ladda upp webbplatsfavicons, ställa in alt-taggar för bilder, skapa webbplatskartor osv..

Integrerad fotoredigerare

Användning av integrerade fotoredigeringsverktyg gör det möjligt att anpassa bilderna till dina webbsidor. För att maximera resultatet kan du beskära, ändra storlek och tillämpa olika effekter på de bilder du väljer. WebStarts erbjuder ett trevligt urval av stockfoton tillgängliga i Image Library för den tjänst du kan välja och integrera på din webbplats.

Bland andra funktioner som gör att systemet sticker ut från mängden, är det vettigt att nämna anpassade former, menybyggare, ljudspelare, gästbok, forum, selfie-cam, gratis videovärd och många fler.

3. Granskning av e-handel

Oavsett om du tänker sälja fysiska eller digitala produkter online, går du inte utan att skapa en webbutik. WebStarts erbjuder endast den här funktionen för användare av affärsplaner. ECommerce-systemet ger dig en omfattande mångfald av e-handelsfunktioner du framgångsrikt kan använda när du startar och hanterar din webbutik. När du registrerar dig för systemet kommer du att omdirigeras till skapande-läget för webbshop genom att komma till systemets instrumentbräda. Här ser du knappen “Redigera webbplats” som låter dig komma igång enkelt.

Webstarts butiksida

Som drag-and-drop-system kan WebStarts enkelt låta dig välja och ordna de nödvändiga elementen för att bilda instrumentpanelens struktur och layout. Vad du också kan göra här är att lägga till och redigera sidor, välja önskade på rullgardinsmenyn. Från instrumentpanelen får du tillgång till mångfalden i steg och funktioner för skapandet av webbutiker. Det är här du kan ändra produkter, kategorier och beställningar, skapa kuponger, visa kundinformation och justera önskade inställningar (skapa butiksnamn, lägga till butikens e-postadress och telefon, ladda upp logotyp). Låt oss ha en översikt över de mest avgörande nyanser av WebStarts e-handel nu.

Produktledning

Med WebStarts kan du lägga till produkter och skapa produktkategorier. Systemet stödjer import / exportfunktion för CSV-filfiler, vilket är mycket bekvämt för användare som kommer att byta till WebStarts från en annan tjänst. Funktionen sparar dina ansträngningar och tid på lång sikt. För att presentera dina varor till förmån erbjuder systemet inte bara en möjlighet att sammanställa en produktlista utan gör det också möjligt att kategorisera produkter efter olika parametrar, organisera utskick etc..

Webstarts produkthantering

Du kan också välja att skapa dina egna produkter här – systemet sätter inga begränsningar när det gäller antalet artiklar som lagts till i produktlistan. När du skapar en produkt måste du lägga till dess titel, beskrivning, ladda upp foton eller videorecensioner, tilldela priser och bestämma om du vill ta ut skatter på den valda produkten. Dessutom kan du välja en kategori för din produkt eller skapa en ny, om den inte finns med i katalogen. Det är upp till dig att ställa in leveransinformation eller inte.

Slutligen kan du tilldela mångsidiga produktvarianter, lagerhanteringsverktyg och ställa in produktvisningsparametrar. Om du säljer digitala produkter kan du aktivera alternativet “Digital leverans”, där du måste ange nedladdningslänk, titel, beskrivning och instruktioner.

Så snart du skapar och laddar upp alla produkter kan du gå tillbaka till webbplatsens instrumentbräda för att kontrollera hur artiklarna visas där. Välj bara butiksavsnittet i rullgardinsmenyn och justera visningsalternativen. Vad du kan göra här är att ändra antalet kolumner, rader och produkter som presenteras på en webbsida, välja bildskalning och bildformatalternativ. Det är också upp till dig att aktivera produktsökning, kategorier och sorteringsalternativ.

Efter att ha slutfört produkthanteringsprocessen, spara bara ändringarna som ett utkast eller publicera de uppladdade produkterna på livewebbplatsen. Men för att vara säker på att du har gjort allt rätt, sätt din webbutik i testläget igen och kontrollera hur väl försäljningsprocessen är organiserad och om alla utcheckningsparametrar är korrekt inställd. Det är till och med möjligt att slutföra en testtransaktion här för att ta reda på det, om du får e-postmeddelandet om ordermeddelandet för att kunna spåra alla dina orderstatus i tid.

Betalningsmetoder

För att välja och ställa in betalningsmetoder bör du gå tillbaka till avsnittet “Inställningar”. Som standard använder systemet WePay-tjänsten, men det är också möjligt att göra PayPal- och Stripe-betalningar här. Med kundvagnen kan du också acceptera betalningar online och kreditkort. Så snart du skapar och publicerar en webbutik är du redo att börja acceptera betalningarna.

Webstarts betalningsalternativ

WePay skickar information om samarbetet och ber dig lämna din e-post- och bankkontoinformation så att du skulle kunna börja acceptera betalningarna. Det här är också platsen, där du kan aktivera kommentarer och låta kunder logga in vid kassan och bevara deras leverans- och betalningsinställningar. Förutom betalningsmetoderna kan du också ställa in och ändra skatteparametrar här genom att välja mellan stat och landalternativ här.

Detaljer för återbetalning av transaktioner

Om du väljer att välja PayPal eller Stripe som en betalningstransaktionsmetod, bör du vara medveten om hur du kan återbetala dina transaktioner som gjorts med vart och ett av dessa system. Låt oss börja med PayPal nu.

För att överföra pengar från ditt PayPal-konto, logga bara in och klicka på fliken Aktivitet som finns i menyn högst upp på sidan. Här visas alla transaktioner som gjorts med ditt PayPal-konto. Välj den transaktion du vill återbetala, visa detaljerna, bläddra ner på sidan, hitta knappen ”Utföra återbetalning” och klicka på den för att bestämma det belopp du vill återbetala (systemet tillåter återbetalning både delvis och fullständigt summor). Slutför återbetalningsförfarandet. Dina kunder kommer också att få e-postmeddelandet angående den fullständiga återbetalningen. Det är snabbt och ganska enkelt och det tar bara några minuter.

Om du bestämmer dig för att acceptera betalningar via Stripe-systemet loggar du in på ditt konto och klickar på fliken “Betalningar” i vänster sidopanel på instrumentpanelen. Här ser du alla betalningar som nyligen har gjorts med systemet. Klicka på återbetalningen du vill göra och välj orsaken till den från listrutan. Klicka sedan på “Återbetalning” -knappen – det är det! Alla detaljer om transaktionen såväl som återbetalningen kommer att skickas till kundens kort inom ett par dagar.

Frakt alternativ

När du ställer in din webbutik kan du välja och ändra leveransdetaljer. Genom att välja UPS-leveransalternativ som är aktiverat som standard kommer systemet automatiskt att beräkna den uppskattade vikten för den produkt som kräver leverans samt dess destination (du måste ange postnumret för detta ändamål).

Webstarter leveransalternativ

Förutom UPS kan du också välja olika leveransalternativ, inklusive frakt efter vikt, pris, kvantitet. Det är möjligt att ställa in schablonbelopp eller till och med gratis frakt här. Detta beror på dina behov. Oavsett leveransalternativ du kommer att gå för kommer systemet att erbjuda dig att specificera leveransreglerna och fylla i vissa kategorier. För att kontrollera inställningarna du har gjort kan du publicera din webbutik i testläget för att kontrollera om du har gjort allt rätt. Glöm dock inte att komma tillbaka till Live Mode efteråt.

4. Design

Antal teman:120
Gratis teman:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sortera efter bransch:&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ

WebStarts erbjuder ett bibliotek med moderna mallar som svarar från början. Konstruktionerna är helt anpassningsbara och kan bytas till och med halvvägs genom webbredigeringsprocessen vid behov. Mallomkopplaren utlöser inte förlusten av skickat innehåll och de ändringar som gjorts.

Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande över 120 kvalitetsmallar som kategoriseras i flera avsnitt som är nischspecifika och tillhör ett visst ämne. Det finns också ett sökfilteralternativ här, som låter dig sortera designen med deras huvudparametrar för att förenkla valet. Tillgängligheten till förhandsgranskningsalternativet låter dig se detaljerna om det tema du är intresserad av och ökar chansen att välja rätt mall som du inte behöver ändra efteråt.

Webstarts Designs

Kan inte hitta ett lämpligt tema? Då finns det en möjlighet att välja en tom mall och skapa en webbplats från grunden. Lyckligtvis är designanpassningsalternativ ganska mångsidiga här. Vad du kan göra för att ändra utseendet på ditt projekt är att ladda upp dina egna bilder, välja färgschema, bakgrund, typsnitt och storlek och några andra parametrar.

Du kan också lägga till, justera och ta bort innehållsblock, webbplatsavsnitt, gallerier, rutor, knappar, formulär, bildspel och andra element som finns tillgängliga på en webbsida. Business- och Pro Plan-abonnenter kan använda kodintegreringsalternativ för att infoga koderna som ger sina projekt unik design och överlägsen prestanda.

5. Kundsupport

Det finns en omfattande kunskapsbas som ger detaljerad information om webbplatsbyggaren och allmänna nyanser av dess användning. De Hjälpsida omfattar ett antal ämnen med inlägg som hanterar de viktigaste problemen de flesta användare är intresserade av när de arbetar med tjänsten. Ett separat avsnitt med vanliga frågor innehåller de mest utbredda frågorna och svaren om systemet.

WebStarts erbjuder dessutom e-poststöd och telefonassistans samt videohandböcker som ger visuella riktlinjer för hur du ska få det mesta när du arbetar med webbplatsbyggaren. I det nedre högra hörnet av webbplatsen ser du knappen “Få expertråd” som ger åtkomst till chattfönstret, där du kan skriva din fråga för att komma i kontakt med kundsupportteamet. I detta syfte bör du fylla i fälten på formuläret och skicka det till supportteamet. De svarar vanligtvis på förfrågningarna under flera timmar. Alternativ för livechatt är för närvarande inte tillgängligt.

6. Prissättningspolicy

WebStarts har en gratis annonsstödd version som aldrig går ut och tre betalade planer: Pro-, Pro Plus- och Business-abonnemang, vars kostnad utgör $ 9,78, $ 14,32 och $ 39,98 / mo motsvarande.

 • Gratis plan kommer med vissa begränsningar och fungerar bra för att testa funktionens uppsättning endast för tjänsten.
 • Pro-plan innefattar integrationsalternativ för sociala medier, frånvaro av webbplatsannonser, kontaktformulär och upp till 5 gallerier och bildspel.
 • Pro Plus-plan erbjuder dessutom SEO-verktyg, obegränsade gallerier och bildspel, e-post- och telefonsupport, mobil webbplatsoptimering, medlemsfunktion och anpassad HTML-åtkomst.
 • Affärs plan, i sin tur inkluderar det obegränsade antalet kontaktformulär, e-handelsplattform, lead management, e-postmarknadsföringssvit och andra privilegier. Tänk på att WebStarts e-handelsfunktion endast ingår i affärsplanen.

WebStarts erbjuder ibland rabatter och specialprogram för användare som vill registrera sig för systemet eller uppgradera till ett av dess betalda prenumerationer. Dessa rabatter gör det möjligt att sänka kostnaden för planerna upp till 50%, vilket är mer än ett gynnsamt erbjudande. Om du behöver mer avancerade designanpassningsalternativ och funktioner kan du kontakta systemutvecklarna angående lösningar för företag och affärsutveckling.

7. För- och nackdelar

WebStarts är en ganska kontroversiell webbplatsbyggare, som kommer med en lista över positiva och negativa funktioner. Medvetenhet om dessa nyanser är ett måste för alla, som har beslutat att välja systemet för personliga eller affärsbyggande behov. Här går de.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Lagerbildbibliotek.
&# X2714; Integrationsalternativ.
&# X2714; Medlemssystem.
&# X2714; e-handel och bloggning.
&# X2714; Responsiva anpassningsbara mallar, sorterade efter nisch.
✘ Ingen livechatt.
✘ Annonsstödande gratis plan.
✘ Brist på e-handelsfunktioner på alla betalade planer.

Slutsats

WebStarts kommer med en trevlig intuitiv webbplatsredigerare, som tilltalar användare på grund av dess enkelhet och bekvämlighet. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kan du enkelt skapa en webbutik, en blogg, en portfölj eller någon annan webbplats med systemet.

Mallarna är ganska moderna och lyhörda, men de saknar något djup och flexibilitet i anpassningen. Processen med redigering av webbplatser är ganska förståelig och enkel vilket gör det möjligt att starta ett projekt på bara några timmar. Kundtjänst är standard, men det saknar definitivt livechattverktyget.

Således är WebStarts en trevlig lösning för utveckling av webbsajter, men dess funktionsuppsättning lämnar fortfarande mycket att önska för professionella webbdesigners. För att få din egen åsikt om webbplatsbyggaren, testa den. Detta är det helt säkra sättet att avgöra, om plattformen kommer till din webbdesign eller inte.

Prova WebStarts nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map