Webydo Review

Webydo – är en webbplatsbyggare som sticker ut från mängden på grund av dess avancerade funktionalitet, flera designanpassningsalternativ och mångsidigheten i de erbjudna verktygen. Systemet har utmärkt sig som ett verktyg inriktat på professionella webbutvecklare.


Medan den rådande mängden av sina nischkonkurrenter generellt fungerar bra både för webbdesignentusiaster och experter, kommer Webydo med funktionsuppsättningen som skapades främst för proffs, som har för avsikt att lansera kodfria responsiva webbplatser för sina kunder.

Lanseringen 2013 av Shmulik Grizim och Tzvika Steinmetz, som faktiskt behövde systemet för sina egna webbdesignbehov, utvecklades plattformen snabbt till en av nischledarna när det gäller funktionalitet och flexibilitet. Webbplatsbyggaren täcker ett brett utbud av webbdesignbehov och kommer med en funktionsuppsättning, som gör det möjligt att slutföra alla projekttyper, oavsett komplexitetsnivå.

Så vad gör Webydo unikt? Passar det för den vanliga användaren? Det bästa sättet att bedöma om en tjänst passar dina behov är att prova den. Så gå med oss ​​och testa Webydo-webbplatsbyggare.

1. Användarvänlighet

Med tanke på nischspecialisering och plattformens målgrupp är det omöjligt att kalla Webydo a enkel webbplats byggare. Systemets redaktör är så överbelastad med funktioner, sektioner, verktyg och inställningar att en nybörjare lätt går vilse där. Att registrera sig med tjänsten är dock ganska snabb och bekväm för alla. Ange bara dina inloggnings- och lösenordsdetaljer för att få tillgång till instrumentpanelen. Tänk på att det definitivt kommer att ta tid att behärska det, särskilt om du är nybörjare.

Webydo instrumentbräda

Precis som alla moderna webbplatsbyggare ger Webydo en intuitiv dra-och-släpp-redigerare. Kombinerat med ett minimalistiskt gränssnitt skapar det en mysig, lätt att navigera webbplatsbyggnadsmiljö. Någon som är bekant med Adobes ekosystem kommer att hitta Webydo intuitivt och välstrukturerat, men de som inte har erfarenhet av att arbeta i Photoshop eller InDesign kommer att bli överväldigade med redaktören.

Webydo erbjuder minst fyra verktygsfält som döljer fler alternativ vilket gör det svårt att förstå var man ska börja. För en nybörjare finns det verkligen en brant inlärningskurva. Byggaren är bekvämt uppdelad i Dashboard och Design Studio. Den senare har tre arbetslägen: Design, Content and Preview.

 • Designläget ger dig full kontroll över designen: du kan lägga till nya sidor, redigera befintliga, ordna om objekt på duken, redigera textstilar och mer. Även om du är en designer, se till att du tittar på Webydos introduktionsvideo och ta en snabb interaktiv rundtur – som sparar massor av tid och ansträngning och hjälper dig att få ut mesta möjliga av plattformen.

  Till exempel kanske du inte märker några av de dolda automatiseringsfunktionerna, t.ex. Flytande elementgrupper som gör att du kan ändra storlek på och flytta grupper av element och ändra deras inställningar; eller Automated Layouter som gör att du enkelt kan ordna layouter och sortera element i kolumner för flera enhetsstorlekar. Men det som är mer intressant är det faktum att du kan anpassa din Studio-miljö: Webydo låter dig organisera element i kontrollpanelen enligt dina preferenser.

 • Genom att byta till innehållet läge ser du din webbplats som CMS-användare: du kommer att kunna uppdatera innehåll, men har ingen kontroll över designen. Det är anmärkningsvärt att i designläget kan du göra vissa element icke redigerbara av CMS-användare genom att markera motsvarande kryssruta (se skärmdump).

  Webydos smarta textredigerare är värt ett särskilt omnämnande. Det gör designläget ännu effektivare genom att automatisera många operationer, generera renare kod och spara mycket tid. I synnerhet kan du ställa in att tillämpa nya förändringar globalt över hela webbplatsen. Till exempel kan du ändra alla undertexter på din webbplats med ett enda klick utan att behöva ändra dem manuellt på varje sida.

 • Förhandsgranskningsläget låter dig se exakt hur ditt publicerade innehåll kommer att se ut och agera på olika enheter. En annan funktion som är värd att nämna är fönstret Uppdateringar som dyker upp varje gång du går in på kontrollpanelen. Det visar dig vad som är nytt i Webydo, så att du aldrig kommer att missa en uppdatering.

 • Revisionshistoriken funktion. Med den kan du nu förhandsgranska äldre versioner av sajten och återställa den version du gillar mest. Bra jobbat!

När du fortsätter att utforska systemet kommer du tydligt att förstå vad som skiljer det från vanliga byggare av DIY-webbplatser. Tjänstens professionella inriktning spåras i webbplatsredaktörens layout och funktionalitet, som finns i detaljer och element. Webydo är inte en lätt plattform för nybörjare, utan ett praktiskt och effektivt verktyg för proffs för webbdesign, som inte vill bry sig om nyanser av kodredigering.

2. Funktioner & Flexibilitet

Webydo gör det möjligt att skapa pixel-perfekta responsiva webbplatser som inte innebär någon kodningsmedvetenhet alls men ser sofistikerade och funktionsbelastade ut. Oavsett vilken projekttyp du planerar att starta kommer systemet automatiskt att konvertera designen till det avancerade HTML-kodprojektet som omfattar de senaste CMS-funktionerna. Det är hög tid att titta under huvuden hos webbplatsbyggaren för att se vad den exakt har att erbjuda och hur den skiljer sig från standardsystem.

 • e-handel
 • Webydo har kraftfull e-handelsfunktion internt. Systemet innehåller alla funktioner som behövs i webbutiken och ännu mer. För att aktivera din lagring klickar du bara på knappen ‘Butik’ på huvudmenyn så överförs du till butiksgränssnittet.

  Med ett provläge kan du sälja upp till 5 produkter. För att aktivera alla funktioner i Webydo Store-instrument måste du prenumerera på en av de betalade planerna. Dessutom har Webydo en egen appmarknad där du kan installera massor av artiklar som kan göra din butik mer attraktiv.

  Dessutom samarbetar systemet med Ecwid. Således är det möjligt att skapa onlinebutiker via integrationen av Ecwid eCommerce-widgeten. Ecwid accepterar också ett brett utbud av betalningstyper, gör det möjligt att lägga till imponerande produktbeskrivningar och konfigurationer, integrera och hantera medierika kategorier och kontrollera aktieoptionerna i din webbutik.

 • Artikel skapande
 • Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa och publicera alla typer av artiklar, blogginlägg, nyhetsflöden, produktsamlingar etc. Vid delad strategi för webbplatshantering kan dina medarbetare självständigt uppdatera och lägga till nya inlägg direkt från instrumentbrädan för CMS utan att påverka webbdesign. Det viktiga är att varje nytt inlägg visas i samma format och design som publicerats tidigare.

 • Alternativ för webbplatshantering
 • Webydo handlar inte bara om webbplatsutveckling utan handlar också om avancerad innehållshantering. När du börjar arbeta med din webbdesign skapar systemet automatiskt ett användarvänligt CMS som lika kan hanteras av dig och dina kunder eller teammedlemmar som har tillgång till projektet. Således kommer du att kunna redigera, radera, ändra och uppdatera innehållet på webbplatsen och till och med påpeka de delar av ditt projekt som kommer att spärras ytterligare från obehörig åtkomst för den förbättrade projektsäkerheten.

 • Användarröstning Uppmuntran
 • Webydo-utvecklare är uppriktigt intresserade av sina användarnas åsikter om produkter och funktioner som webbplatsbyggaren erbjuder. De uppmuntrar varje registrerad användare för aktiv röstning och deltagande genom att erbjuda sina förslag, rapportera fel och uttrycka sina åsikter / rösta för de funktioner som de vill läggas till i systemet.

 • Avancerade publikationsalternativ
 • Webbplatsbyggaren erbjuder individuell anpassad domänanslutning som kommer med avancerad webbplatshantering och molnhotellverktyg. Systemutvecklarna har integrerat säkra säkerhetsåtgärder på databasnivå över hela deras värdnätverk för att förhindra attacker av hackare och förlust av sekretessdata. På grund av Google Cloud-partnerskap är Webydo-servrar snabba, pålitliga och stabila åt gången. Detta gör att du känner dig säker när det gäller ditt projektskydd. Med alternativet för automatisk säkerhetskopiering kan du dessutom bevara dina webbplatsdata, vilket är en annan fördel med systemet.

 • Kraftfulla integrationer och lägg till
 • Förutom Ecwid-plugin-integration är Webydo också känt för sina tredjeparts-tillägg och widgets som du kan använda för att lägga till funktionalitet i ditt projekt. Några av de mest anmärkningsvärda av dem inkluderar en sökruta från Swiftype, Disqus-kommentarer, Olark och Tidio livechats, Wufoo-formulär, animerade presentationer från Powtoon, bokning av möten från SimplyBook, diagram och grafer från CompareNinja, besökares engagemangsverktyg från GetSiteControl, sociala medieflöden från Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine och Pinterest, Meerkat live streaming, YouTube och Vimeo gallerier samt Blogging, Form Builder och eCommerce från POWr.

 • Detaljerad kontrollpanel
 • Webydo har en Photoshop-liknande kontrollpanel full av avancerade webbdesignverktyg som låter dig finjustera din webbplats med pixelnoggrannhet. Så vilken typ av element kan du dra till sidan? Webydo innehåller de flesta konventionella element: former, bilder, text, videor, Flash-filer, gallerier, menyer och olika widgetar.

  Webydo-redaktör

  Det jag fann omedelbart när jag granskade Webydo är deras fokus på lyhörd design. Formgivare kan enkelt hantera alla versioner av deras webbplats från en enda instrumentbräda genom att skapa brytpunkter för olika skärmar och enheter. Användare kan dölja och dölja element på sidan, anpassa typografi och navigering för att skapa olika upplevelser för alla sina besökare.

  Webydo-adaptiv

 • Anpassad typografi
 • Medan de flesta webbplatsbyggare bara begränsar dig till att använda sina interna teckensnittsbibliotek, låter Webydo användare enkelt ladda upp anpassade teckensnitt. I Webydo-studion klickar du på valfri textelement och väljer ‘Lägg till teckensnitt‘I designpanelen. Sedan i ‘Hantera dina teckensnitt-Fönstret, klicka på ‘Ladda upp dina teckensnittFör att enkelt ladda upp alla teckensnitt från din dator.

  Dessutom kan du ansluta till ditt Adobe Typekit-konto för att använda dina sparade teckensnitt i Webydo Studio. I “Lägg till teckensnitt‘, Välj ‘Anslut typekit-teckensnitt‘Och ​​följ ledtrådarna för att snabbt lägga till ditt API Typekit-token.

 • blogga
 • Webydo har ett fullständigt bloggsystem som heter ‘Bloggens innehållsläge’. Med hjälp av denna funktion kan designers skapa en mall för att låta CMS-användare lägga till och publicera nya artiklar enligt samma designformat. Bloggfunktionen fungerar också för att skapa produktsamlingar, nyhetsflöden och andra repetitiva element.

  Webydo-bloggning

  Du hittar inte massor av appar och widgetar i Webydo. Till skillnad från Wix eller Jimdo som har hela appmarknader, är Webydo mer fokuserad på utseendet på din webbplats snarare än dess drift och erbjuder applikationer för e-butik. Om du behöver infoga någon anpassad kod kan du antingen använda widgeten Anpassad kod eller exportera din webbplatss kod och dela den med utvecklare om några allvarliga ändringar behöver göras.

 • Affärsrelaterade alternativ
 • Såvitt Webydo främst är avsett för frilansdesigners och byråer, kommer det med en uppsättning affärsrelaterade alternativ som inte finns i andra webbplatsbyggare. Dessa inkluderar Bill my client och Build your brand-alternativ.

  • Räkningen min kundtjänst ger designers möjlighet att fakturera sina kunder direkt från instrumentpanelen. Webydo tar ut en avgift på 5% per framgångsrik transaktion.
  • Funktionen Bygg mitt varumärke låter dig ersätta Webydo-logoer med ditt eget märke, inklusive dina kunders inloggningssida och CMS. Denna funktion gör det möjligt för designers att presentera Webydos gränssnitt som sitt eget. De kan också ansluta en anpassad domän för att publicera sina projekt under sin egen underdomän.
  • Webydo-inställning

 • SEO
 • När det gäller SEO erbjuder Webydo en grundläggande verktygssats:

  • Först kan användare ange metataggar (titel, beskrivning och nyckelord) för varje enskild sida.
  • För det andra finns det ett enkelt sätt att ansluta Google Analytics till Google Search Console.
  • För det tredje kan användare ställa in omdirigering av 301 för att säkert migrera sidor från sina gamla webbplatser.
  • Webydo SEO

  När din webbplats är klar kan du antingen exportera dess CSS och HTML-kod eller vara värd för din webbplats med Webydo. Sedan nyligen kan du till och med köpa domännamn direkt via kontrollpanelen.

White Label Möjligheter

Webydo för byråer

Webydo för byråer

En av de obestridliga höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är dess separata Webydo för byråers plattform. Detta är en avancerad webbdesignlösning som låter dig börja och växa ditt webbdesignbyrå utan tekniska hinder alls. Det är du som har full kreativ kontroll över projektet och det är upp till dig att hantera det med avseende på dina webbdesignbehov.

Bland de fördelar du kommer att utnyttja, när du arbetar med plattformen, är det initialt vettigt att nämna de ökade ROI- och SEO-parametrarna, avancerad supporthjälp med dedikerad kontospecialist tilldelad individuellt till dig, kundfakturering och CMS-alternativ, White Label-varumärke och webbplatskod , kundmallgenerator och andra anmärkningsvärda privilegier.

Ett annat kännetecken för Webydo for Agencies-programmet är det faktum att det möjliggör teamsamarbete. Detta innebär att du och dina teammedlemmar kommer att kunna arbeta med flera projekt åt gången och dela åtkomst till webbplatsen och hanteringsrättigheter.

Vit etikett

Webydo erbjuder den avancerade funktionen White Label som låter dig utnyttja den kompletta funktionsuppsättningen för tjänsten genom att använda den under ditt eget varumärke. Detta är en fördel i sig självt eftersom webbplatsbyggaren definitivt sticker ut från mängden på grund av dess funktionalitet och funktionsuppsättning. Vad du kan göra här är att ladda upp din företagslogotyp (eller skapa den om du inte har den ännu), hantera webbplatsen från instrumentpanelen och till och med skapa webbplatser för dina kunder. Dessutom kan du fakturera dina kunder här utan att använda tjänster från tredje part.

3. Design

Antal teman:32
Gratis teman&# X2714; JA
Responsiv design&# X2714; JA
Sortera efter bransch:✘ NEJ
CSS-kodredigering:&# X2714; JA

Det finns tre alternativ när det gäller design: du kan välja en färdig design (dessa är helt anpassningsbara, inga bekymmer); börja med en layout som definierar strukturen på din framtida webbplats; eller börja från början.

Webydos mallsamling är inte enorm, men den gör att du kan se hur Webydo-webbplatser kan se ut när de publiceras. För närvarande utgör antalet teman som systemet erbjuder för anpassning 32 mönster. Alla är som standard gratis och lyhörda. Mallarna sorteras emellertid inte efter bransch, vilket kan komplicera något val av önskat tema. När det gäller processen för designredigering erbjuds du flera alternativ och kreativ frihet – systemet har verkligen mycket att erbjuda i detta avseende för att låta dig skapa en verkligt unik webbdesign.

Förutom den omfattande designkollektionen erbjuder webbplatsbyggaren en uppsättning designrelaterade alternativ som gör det möjligt att skapa och hantera tilltalande projekt. Det är hög tid att registrera dem nu.

 • Responsive Breakpoints
 • Med Webydo kan du skapa webbplatser med unik design utan kodning alls. Du kan enkelt hantera alla webbplatsversioner från en enda instrumentbräda genom att skapa brytpunkter för olika enheter, skärmstorlekar och upplösningar.

 • Parallax Scrolling Animator
 • Webbplatsbyggaren tillåter att du använder parallax-rullningseffekter på dina webbplatselement för att ge ditt projekt modernt utseende och avancerat animerat fokus. Du kan berika din webbplatsdesign med unika rörliga grafikelement, övergångar, banor och hastighet med hjälp av ett pixel-perfekt WYSIWYG-gränssnitt.

 • Professionella verktyg för webbdesign
 • Systemet ger tillgång till uppsättningen av avancerade webbdesignverktyg som gör det möjligt att skapa vilken design du behöver med avseende på din nischspecialisering, mål och krav. Bland verktygen kan du komma åt, bläddra och använda massor av gratis öppna källkodsstilsorter som är optimerade för online-användning, smarta guider och snappning, dra-och-släpp-kontroll för enkel överföring av webbplatselement (texter, mediefiler, onlineformulär, menyer, widgets osv.) liksom ett kraftfullt videoverktyg avsedd för de användare som vill ladda upp videofiler till sina projekt.

4. Kundsupport

Webydo sticker ut från mängden på grund av sina flera alternativ för kundsupport. Systemet har en omfattande och användarvänlig gemenskap samt ett professionellt supportcenter som är redo att hjälpa dig lösa alla webbdesignrelaterade problem dygnet runt. Plattformen levereras med livechatfunktionen som finns på Webydo-kontot, imponerande Knowledge Base som består av video- och texthandledning.

Varje nybörjare erbjuds en detaljerad guide för hur du använder systemet. Det finns också en möjlighet att komma i kontakt med systemstödsteamet antingen via telefon eller genom att fylla i ett feedbackformulär tillgängligt i motsvarande avsnitt. Som nämnts ovan samverkar webbplatsbyggaren med klienter inte bara via supportsidan, utan också via föreslagna funktionen, rapportera en fel och rösta! Sidor. Det är den funktion som inte tillhandahålls av andra webbplatsbyggare och den som gör Webydo till ett kundfokuserat system. Så om du känner att Webydo saknar ett visst alternativ – föreslå det. Det fungerar! Förresten, den ovannämnda parallax-animatorn, den responsiva redigeraren, vit etikett, anpassade 404-felsidor och mer föreslogs en gång funktioner.

Bland andra kundsupportalternativ som Webydo erbjuder är det vettigt att nämna ett brett FAQ-avsnitt, e-postassistans, communityforum etc. Sammantaget är Webydos kundtjänstsystem verkligen kraftfullt och användbart vilket delvis förklaras av tjänstens komplexitet och dess professionellt fokus.

5. Prissättningspolicy

PrisalternativKostaFunktioner
Proffs:$ 90 / mo✓ Hosting + CMS;
✓ Upp till 10 webbplatser.
Team:$ 180 / moI tillägg till föregående:
✓ Upp till 30 webbplatser;
✓ Vit etikett.
Byrå:$ 480 / moI tillägg till föregående:
✓ Dedikerad chef;
✓ Anpassad kod.

Det finns fyra betalda alternativ, var och en har en gratis 30-dagars provperiod. Men innan du får din rättegång ska du fylla i dina kortdata. Det är en normal praxis, under 30 dagars prövning kan du avbryta abonnemanget när som helst utan kostnad.

De betalade versionerna inkluderar Pro ($ 90 / mo), Team ($ 180 / mo) och Byrån ($ 480 / mo). Ditt val beror främst på hur många webbplatser du planerar att bygga, huruvida du behöver funktionen “webbplatsexport” och kollaboratörer. Den tredje Webydo-planen (kallad byrån) kommer med följande tillägg: märkesunderdomän, professionell utbildning, 10 teammedlemmar, klient DIY-guiden och vad som är mer – dedikerad kontoansvarig. Om du behöver mer än dessa planer erbjuder, finns det en “Enterprise” -lösning. Dessutom kan du få 20% rabatt efter att du har gjort en engångsårlig årlig betalning.

Webydo-prissättning

Det finns också rabatterade planer för studenter och företag. Kontakta en av Webydo-experterna direkt för att lära dig mer om rabatter.

6. För- och nackdelar

Webydo är en fullständig webbplatsbyggare riktad till professionella. Detta innebär att det är lite svårt att arbeta med tjänsten för nybörjare såväl som för användare som bara saknar webbdesignkompetens. Därför framkommer behovet av att specificera hela uppsättningen för- och nackdelar som Webydo kommer med för att låta användare veta exakt vad de kan förvänta sig av systemet.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Överflöd av designanpassningsfunktioner;
&# X2714; Bloggning och e-handel;
&# X2714; Professionell och mångsidig kundsupportassistans;
&# X2714; Responsiva mallar;
&# X2714; Möjligheter för vit etikett;
&# X2714; Användare röstar uppmuntran;
&# X2714; Många integrationer och tillägg osv.
✘ Begränsat mallval;
✘ Dyra prenumerationer;
✘ Kräver brant inlärningskurva för nybörjare;
✘ “Statisk” webbplatsbyggare som fokuserar på design mer än på funktionalitet osv.

7. Konkurrenter

Även om Webydo positionerar sig som en helt unik tjänst har den många konkurrenter inom webbbyggnadsnisch. Vi testar och jämför ständigt webbplatsfunktionernas funktioner för att hitta en bättre lösning för användarnas uppgifter. Ta en titt på dessa head-to-head Webydo-jämförelser:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

Slutsats

Webydo är ett respektabelt namn på marknaden för webbplatsbyggnad. Systemet har redan byggt ett starkt användargemenskap som fortsätter att öka med varje månad som går. Det fungerar bra för att bygga nästan alla typer av projekt, oavsett deras komplexitet. Du kan använda systemet för att starta och hantera portföljer, fullständiga butiker och affärssidor.

Plattformen utmärker sig definitivt med funktionalitet eftersom det kommer med en fantastisk uppsättning verktyg och alternativ du kan använda för att designa ett personligt eller ett affärsprojekt. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess e-handels- och bloggfunktioner, White Label-lösning, Webydo for Agencies-plattformen, professionella responsiva mallar och avancerade anpassningsverktyg som behövs för att ge en webbplats personlig design. Men gör dig redo att investera din ansträngning och tid för att behärska plattformen eftersom den verkligen har mycket att erbjuda och att lära sig.

Denna webbplatsbyggare passar bäst för webbdesigners eftersom dess gränssnitt och nyckelfunktioner är designorienterade. Priset på Webydo-prenumeration tillåter oss också att användas av professionella som driver dussintals webbplatser per månad. Sammantaget är Webydo inte en enda enkel webbplatsbyggare, och om du planerar att starta ditt företag med webbplatsframställning skulle den här tjänsten vara mycket användbar.

Prova Webydo nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map