WYSIWYG Web Builder Review

WYSIWYG Web Builder Review


WYSIWYG Web Builder (huidige versie 15.2) – is een bouwer voor desktopwebsites die helpt bij het maken van op HTML en jQuery gebaseerde websites zonder diepgaande technische vaardigheden. Als we een desktopversie zeggen, bedoelen we dat de software vereist downloaden en installeren. Het is ontworpen voor kleine zakelijke behoeften. Het platform maakt het eenvoudig om kleine en middelgrote projecten te bouwen, portfolio’s voor freelancers, blogs, nieuwsportals, enz..

In tegenstelling tot de meeste SaaS-platforms is WYSIWYG Web Builder geen alles-in-één oplossing voor het maken, implementeren en hosten van uw toekomstige website. Het is slechts een hulpmiddel voor het bouwen van websites om verschillende soorten projecten te maken. Het goede nieuws is dat gebruikers toegang krijgen tot meer dan 200 instrumenten waarmee ze eenvoudig nieuwe projecten kunnen maken en aanpassen zonder technische vaardigheden. U kunt kiezen of u wilt profiteren van een intuïtieve functie voor slepen en neerzetten voor totale nieuwkomers of een beetje codeert.

In deze review moeten we onder de motorkap van de software kijken om erachter te komen of het de moeite waard is om dat geld te betalen.

1. Gebruiksgemak

Zoals eerder vermeld, is de software ontworpen voor zowel niet-technici als programmeurs die de broncode van sjablonen nodig hebben. Het programma gebruikt speciale HTML-modules voor elk van zijn lay-outs. Het wijzigen van de themastructuur is heel eenvoudig dankzij de slepen-en-neerzetten-editor. Gebruik het om modules te vervangen, nieuwe toe te voegen of de pagina opnieuw in te delen. De software wordt geleverd met een aangepaste grafische gebruikersinterface (GUI) omgeving.

Om toegang te krijgen tot het controlepaneel en daadwerkelijk te beginnen met het bouwen van een nieuwe site, moet de applicatie zijn geïnstalleerd. Het systeem biedt een gratis proefperiode. Het enige dat u nodig hebt, is ZIP-bestanden downloaden en een eenvoudig installatieproces voltooien. Geen e-mails, creditcards of registraties op dit moment, wat erg handig is. Het systeem biedt verschillende versies, afhankelijk van de OS-versie die u gebruikt. Het slechte nieuws is dat de tool alleen compatibel is met Windows-pc’s. Als je een Mac-gebruiker bent, blader dan door gespecialiseerd Beoordeling van Mac-websitebouwers.

WYSIWYG Windows-installatie

De eerste problemen kunnen optreden wanneer u de gratis versie voor het eerst start, zoals vereist voor elke softwarekopie Direct2D. Zorg ervoor dat u het op uw pc hebt geïnstalleerd om mogelijke fouten tijdens de bouwsessie te voorkomen. Eindelijk ben je hier in de editor. Laten we naar het bouwproces van de website gaan.

WYSIWYG Web Builder-opmaakmodules

We hebben al vermeld dat de software wordt geleverd met een verzameling vooraf geïnstalleerde HTML-modules. WYSIWYG Web Builder mag niet rekenen op kant-en-klare lay-outs met reeds geïntegreerde widgets, blokken of secties. Hier moet je elke pagina vanaf de grond opbouwen. Het systeem heeft een selectie van sjablonen. Ze moeten echter afzonderlijk worden geüpload. We zullen deze kwestie wat verder bespreken.

WYSIWYG-opmaakmodules

Een nieuw model voor de pagina krijgen is heel eenvoudig. Kies gewoon degene uit de lijst aan uw linkerhand. Dubbelklik erop of sleep naar de werkruimte. De verzameling modules bevat verschillende blokken en secties. Om uw bedrijf en services te beschrijven, deelt u contactgegevens en past u de pagina aan met scheidingslijnen, kop- en voetteksten, knoppen voor sociale media, aftellingen, functies, prijskaartjes en meer. Elke module kan ook worden bewerkt. Het staat gebruikers vrij teksten te wijzigen, het formaat van het blok te wijzigen, afmetingen, typografie te wijzigen, enz.

De algehele indruk is niet zo slecht, hoewel het aanpassingsproces zeer beperkt is. U mag slechts enkele basisspecificaties wijzigen en kleine wijzigingen inschakelen. Aan de andere kant kunnen gebruikers profiteren van een selectie van aangepaste modules, terwijl ervaren programmeurs en webontwerpers hun eigen bestanden gratis kunnen downloaden uit lokale mappen. Dit feit voegt enige flexibiliteit toe, evenals de mogelijkheid om animatie en andere visuele effecten toe te voegen voor het geval u over de nodige CSS-technieken beschikt. Geavanceerde programmeurs zullen ook de mogelijkheid waarderen om formulieren te maken met voorwaardelijke opties.

Live gaan

De software maakt het mogelijk om een ​​voorbeeld van de website te bekijken voordat deze wordt gepubliceerd. Alle pagina’s zijn met één klik hier in uw browser beschikbaar. De software wordt geleverd met inline bewerking, wat betekent dat alle wijzigingen automatisch worden opgeslagen op dezelfde manier als in SaaS-platforms zoals Wix. Gebruikers hebben ook verschillende publicatieopties. Allereerst kunt u de lay-out downloaden en opslaan in de lokale map. De tweede optie is om het te downloaden naar je FTP met een toegewezen URL.

Wat je ook kiest, je moet nog steeds de hosting en het domein apart regelen. Ze worden niet geleverd, zelfs niet met het betaalde abonnement.

2. Functies & Flexibiliteit

WYSIWYG Web Builder is een tool die in eerste instantie is ontworpen om website-indelingen te maken. Om deze reden zijn de meeste functies gericht op bewerkings- en aanpassingsfuncties. Het belangrijkste voordeel hier is dat het platform voldoende flexibiliteit biedt voor zowel nieuwkomers zonder technische vaardigheden als voor meer ervaren programmeurs en webontwerpers.

Kant-en-klare modules

WYSIWYG kant-en-klare modules

De belangrijkste functie voor het maken van websites die het gemak van het maakproces definieert. Het biedt een selectie van kant-en-klare blokken met meer dan 150 verschillende secties om de functies, diensten, prijzen, contactgegevens, enz. Van het bedrijf te benadrukken. Elke module is eenvoudig aan te passen, te vergroten of te wijzigen in overeenstemming met het algemene website-concept.

Animatie en effecten

De software wordt geleverd met CSS-technieken die het mogelijk maken om animatie en visuele effecten toe te voegen aan sommige blokken. Gebruikers zijn vrij om te kiezen uit een lijst van 150 vooraf ontworpen effecten en om zelf animatie te ontwerpen en deze te uploaden naar de websitebouwer.

Beheer van mediabestanden

Het platform maakt het gemakkelijk om verschillende galeriestijlen en carrousels te creëren. Bovendien kunnen gebruikers YouTube- of Vimeo-video’s toevoegen, rollover-animaties implementeren en mediabestandenbibliotheken maken met afbeeldingen, pictogrammen, video- en audiobestanden, enz.

Extensies

Als je kiest voor een betaalde licentie, krijg je bovendien meer dan 200 extensies die de tool wat flexibeler maken. Gebruikers krijgen extra aanpassingsinstrumenten, waaronder diavoorstellingen, menu’s, baseline eCommerce-functionaliteit, enz.

3. Ontwerp & Sjablonen

WYSIWYG Web Builder helpt bij het bouwen van responsieve websites. Het biedt ondersteuning voor CSS- en lay-outrasters, FlexBox en vaste thema’s met breekpunten. Daarnaast biedt het een selectie van zijn aangepaste sjablonen die ook mobielvriendelijk zijn. Gebruikers kunnen kiezen uit honderden lay-outs die verwijzen naar sites voor kleine bedrijven, portfolio’s B&B-services, kleine webwinkels, nieuwsportals, forums en meer.

WYSIWYG-sjabloon

Elke sjabloon heeft een voorbeeldmodus om er doorheen te bladeren voordat u gaat downloaden. Oh ja. Alle thema’s moeten worden gedownload voordat u de editor gebruikt. U kunt profiteren van de jQuery Mobile Theme-editor om ervoor te zorgen dat uw toekomstige website er op verschillende mobiele apparaten goed uitziet. Het goede nieuws is dat ze allemaal gratis zijn, zelfs als u een gratis proefversie gebruikt.

4. Klantenservice

De websitebouwer biedt verschillende manieren om antwoorden op alle vragen te vinden. Allereerst kunnen gebruikers kiezen voor een uitgebreide kennisbank die rechtstreeks toegankelijk is via het bedieningspaneel. Het behandelt alle algemene problemen, van het starten tot het valideren van formulieren, enz. Hier hebben we ook informatie over de sneltoetsinformatie over de websitebouwer en de laatste update-recensies.

WYSIWYG-klantenondersteuning

Online tutorials en FAQ-vragen zijn te vinden op de officiële WYSIWYG Web Builder-website. Het bevat gedetailleerde handleidingen en uitleg over het gebruik van verschillende blokken, evenals site- en themamanagers. De website builder heeft een eigen community van volgers die vertegenwoordigd zijn in de lokaal forum. Nieuwkomers kunnen een nieuwe thread maken en enkele problemen bespreken met meer ervaren gebruikers.

5. Plannen & Prijzen

Als downloadbare software is WYSIWYG Web Builder beschikbaar als een levenslang gelicentieerd exemplaar. U hoeft geen maandelijks abonnementsgeld te betalen. Het prijskaartje begint bij $ 49,95 voor een volledig uitgerust platform zonder limieten in termen van extensie, updates, enz.

WYSIWYG Web Builder-kosten

Er is een gratis proefperiode van 30 dagen voor degenen die willen controleren hoe het systeem werkt. Een gratis versie wordt ook geleverd met alle instrumenten die beschikbaar zijn in de betaalde licentie. Het enige nadeel is dat gebruikers alleen bij wederverkopers een WYSIWYG Web Builder-licentie kunnen kopen. Allereerst moet u een verzoek indienen en wachten totdat enkele resellers contact met u opnemen om de aankoop te voltooien. Een behoorlijk vreemde afrekenprocedure, is het niet?

6. Voors en tegens

De WYSIWYG Web Builder is een goed hulpmiddel om HTML- en jQuery-sjablonen te maken met weinig technische vaardigheden. Het is heel gemakkelijk te gebruiken met honderden sjablonen en eindeloze modules om een ​​volledig functionele website van verschillende typen te maken. Aan de andere kant heeft het zeker enkele duidelijke missers.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Goed voor beginners en ervaren programmeurs.
&# x2714; Resistieve websites voor kleine bedrijven.
&# x2714; Gratis proefperiode van 30 dagen met onbeperkte functies.
&# x2714; Geweldige CCS-technieken voor geavanceerd maatwerk.
&# x2714; Eenvoudige editor voor slepen en neerzetten.
✘ Niet geschikt voor ingewikkelde projecten.
✘ Verwarrende afrekenprocedure.
✘ Beperkte tools voor webdesign.

Conclusie

WYSIWYG Web Builder is misschien een goede optie voor programmeurs en webontwerpers die graag de nodige ervaring willen opdoen tegen minimale kosten. Het platform biedt god genoeg functionaliteit om met modules te werken en HTML- en jQuery-sjablonen met enkele klikken te bewerken. De software zorgt voor een degelijke technische achtergrond.

Aan de andere kant vinden nieuwkomers de algemene instellingen van het platform misschien een beetje verwarrend. Bovendien is het misschien beter om te kiezen voor volledig uitgeruste tools voor het bouwen van browserwebsites goedkoper en bieden meer functies in het pakket zonder dat u software of hoeft te downloaden zoek een hostingprovider.

Probeer het gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map