Zyro Review

Zyro – är en byggmästare av DIY-webbplatser som har funnits på marknaden ganska länge och presenterades ursprungligen som produkten från Profis Group & Hostinger samarbete. Med tiden gick Zyro dock ut till en helt oberoende webbplatsbyggare. Det kommer nu med en distinkt och användbar (även om något begränsad) funktionsuppsättning som gör det värt att använda.


Som en ny plattform är Zyro för närvarande tillgängligt i Beta-versionen, vilket innebär att systemet är på ett tidigt stadium av sin utveckling. Teamet för webbplatsbyggaren arbetar hårt för att förbättra sin funktionsuppsättning som så småningom påverkar hela systemets prestanda. Tjänsten är dock fortfarande tillgänglig för testning och vidare användning, vilket erbjuder användarna flera fördelar. Det finns inget behov av att vara en kodare för att utforska och behärska det – webbplatsbyggaren är tillräckligt intuitiv för att kunna användas av förstagenter och av webbdesignproffs.

Så, hur har systemet förbättrats efter uppgraderingen? Har den fått nya funktioner och verktyg som gör att den sticker ut från mängden eller har ingenting förändrats mycket sedan vår senaste recension? Låt oss se vad Zyro exakt har att erbjuda samtida användare.

1. Användarvänlighet

Webbplatsbyggaren är verkligen lätt att använda för alla eftersom det inte är något komplicerat med dess gränssnitt, redaktör och layout. Registreringsprocessen är snabb och enkel – ange bara ditt namn, e-postadress och lösenord för att vidare omdirigeras till mallgalleriet. Det är verkligen enkelt, snabbt och problemfritt.

Webbplatsbyggarens layout är intuitiv och lätt att navigera, vilket skapar ett ganska positivt intryck från första början. Instrumentpanelen kan till och med se något för enkel ut, men det är inte ett problem för de flesta första användare.

Zyro redaktör

Du hittar ingen onödig information här – alla verktyg och funktioner finns till hands här och din uppgift är att välja de du faktiskt behöver för att anpassa, hantera och publicera en webbplats. Detta är en förtjänst för varje nybörjare inom branschen, som bara gör de första stegen i skapandet av webbplatsen.

Zyro webbplatsbyggare erbjuder en visuell redigerare som stöder dra-och-släpp-funktionalitet och detta är en av höjdpunkterna i systemet. Faktum är att det fungerar precis som alla andra DIY-webbplatsbyggare: det finns ett verktygsfält som innehåller olika designelement och widgetar som du kan välja och dra till var som helst på sidan. Användare kan också se resultatet av sitt pågående arbete, vilket bidrar till ett bra resultat och inte kräver någon programmeringskunskap alls. Dessa är de viktigaste parametrarna som gör Zyro till en lättanvänd och bekväm webbplatsbyggare som används för utveckling av alla typer av projekt.

2. Funktioner & Flexibilitet

Såvitt webbplatsbyggaren fortfarande finns tillgänglig i Beta-versionen saknar den definitivt funktionalitet. Vi hoppas att systemet blir mer funktionsrikt på lång sikt. För närvarande är det inte mycket du kan göra för att anpassa en webbplats och ge den avancerade prestanda.

Zyor-funktioner

Zyro fungerar bra för utvecklingen av portföljsidor, småföretag och kampanjsajter, restaurang / kafé webbplatser och enkla webbplatser med en sida. Från idag har systemet inte mycket att erbjuda för bloggare och ägare av webbutiker eftersom det inte har några integrerade blogg- eller e-handelsmotorer än. Förhoppningsvis inser utvecklarna vikten av att integrera dessa funktioner och kommer att lägga till dem i funktionslistan för webbplatsbyggaren under nästa systemuppgradering.

Bland de funktioner Zyro för närvarande kan erbjuda är det vettigt att lyfta fram följande:

 • Videointegration. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att ladda upp och integrera en videofil från YouTube-kanalen för att ytterligare justera dess huvudinställningar. Jus tillhandahåller länken till din Youtube-video i motsvarande avsnitt för att lägga till den på din webbplats för ytterligare anpassning. Detta kommer att göra ditt projekt mer interaktion och engagerande för målgruppen;
 • Alternativ för domännamn. Zyro erbjuder två anslutningsalternativ för domännamn. Om du redan har en anpassad domän och vill ansluta den till webbplatsen har du en möjlighet att överföra den till ditt Zyro-konto är några enkla steg. Om du inte har det ännu, kommer systemet att låta dig välja och integrera valfritt domännamn till rimliga kostnader. För att ersätta ett gratis underdomän får du som standard, när du registrerar dig för webbplatsbyggaren kommer du att erbjudas att köpa en domän i en av de tillgängliga zonerna (.com, .online, etc.). Kostnaden för domäner börjar med $ 0,99 och går upp till $ 8,99 per år.
 • Google Maps-integration. Systemet gör det möjligt att integrera Google Maps på en webbplats. Detta kan endast göras med några få klick – bara ändra Kartinställnings-menyn och ge den fysiska platsen för ditt företag, vilket ytterligare kommer att pekas på den integrerade kartan för bättre kundmedvetenhet.
 • SEO och marknadsföringsfunktioner. Detta är en av de mest imponerande funktionerna hos webbplatsbyggaren. Det möjliggör automatiskt fyllning av de nödvändiga taggarna för korrekt sökmotoroptimering av en viss sida. Dessutom erbjuder systemet enkla integrationsalternativ för sociala medier.
 • Bildöverföring. Med Zyro kan du välja och ladda upp bilder till valfritt avsnitt på din webbplats. Det är både möjligt att välja bilder från lagersamlingen i systemet och ladda upp dina egna.
 • CTA-knappintegration. Om du vill lägga till en uppmaningsknapp på din webbplats kan du göra det utan problem. Redigera bara knapptexten och ange länken till resursen du vill omdirigera användare till.

3. Design

Antal teman:25
Gratis teman&# X2714; JA
Sortera efter bransch:✘ NEJ
Responsiv design&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ

För närvarande omfattar Zyro-mallsamlingen endast 25 mallar, men endast en av dem är tillgänglig för förhandsgranskning och anpassning. Andra teman är fortfarande under uppbyggnad och kommer snart att finnas tillgängliga.

Zyro-mallar fungerar bra för utveckling av olika typer av projekt, medan deras implikationer och nischfokus är förståelig från deras namn. Således kan du här hitta ett tema som fungerar bra för portföljer, modebutiker, restauranger och kaféwebbplatser, landningssidor, evenemangs- och resande webbplatser, sport- och bröllopswebbplatser samt andra personliga och affärsprojekt.

Oavsett vilken nisch du fokuserar på, hittar du säkert ett tema som passar dina behov här. Alla Zyro-mallar ser fräscha, rena och lyhörda ut som standard. Men förvänta dig inte hög grad av anpassning från dem, åtminstone på det nuvarande utvecklingsstadiet. När du börjar anpassa den valda designen kommer dina alternativ endast att begränsas till grundinställningar. Dessa inkluderar uppladdning av bilder och video, urval av bakgrunder, teckensnitt och färgpalett, alternativ för textredigering, Google Maps-integration och vissa andra funktioner. Det är allt.

Zyro mall

Uppsättningen av verktyg och alternativ för designanpassning lämnar definitivt mycket att önska. Dessutom öppnar Zyro inte källkoder och det finns inget sätt att använda dina CSS / HTML-redigeringsfärdigheter. Allt är för enkelt, om inte ens primitivt här.

4. Kundsupport

Zyro kundtjänst är inte systemets höjdpunkt. Trots att premiumplananvändare har kundsupport, support via e-post och livechatt, kan systemet fortfarande inte erbjuda omfattande kunskapsbasstöd. På samma sätt finns det inget direkt telefonstöd, video- och texthandledning och andra populära supportalternativ. FAQ-avsnittet är ganska begränsat och det finns bara några frågor där nu.

När du arbetar med din webbplatslayout och designanpassning kommer du att kunna få tillgång till fliken Feedback PopUp, där du blir ombedd att betygsätta din webbdesignupplevelse. Så här kommer utvecklarna av tjänsten att ta reda på din nöjdhetsgrad och behovet av att förbättra några av webbplatsens funktioner eller element.

5. Prissättningspolicy

Zyro-prissättningen är mer än prisvärd. Systemet har en helt gratis plan som aldrig löper ut och innehåller en uppsättning grundläggande funktioner. Användare som vill få tillgång till avancerade funktioner kan välja att uppgradera till det betalda prenumerationen. Kostnaden utgör $ 2,99 / mo ($ 35,88 / år) om faktureras varje år eller $ 3,99 / mo ($ 47,88 / år) om faktureras varje månad.

Zyro-prissättning

De stora premiumplanfunktionerna omfattar anpassad domänanslutning, 100 GB bandbredd, borttagning av Zyro-annonser, veckobackup, obegränsat antal webbplatser, SSL-certifikatsanslutning, anpassad favicon, ökat lagringsutrymme, kundsupport dygnet runt. Både gratis och betalda planer har integrerad gratis värd, vilket garanterar tillgänglighet dygnet runt för webbplatser som lanseras med webbplatsbyggaren.

Webbplatsbyggaren erbjuder en 30-dagars riskfri prövning och återbetalningsgaranti för de användare som kommer att besluta att avbryta prenumerationen under denna tid. Det är dock möjligt att vägra från att använda premiumplanen när som helst.

Plattformen accepterar alla större kredit- och betalkort. Dessa inkluderar Visa, Mastercard, American Express, Discover. Alla betalningar inom systemet skyddas säkert av 256-bitars SSL-certifikat som garanterar total konfidentialitet.

6. För- och nackdelar

Precis som alla andra webbplatsbyggare, har Zyro förtjänster och nedskärningar associerade med dess prestanda, design och andra ledtrådparametrar. Innan du använder systemet är det definitivt vettigt att ta reda på mer om dem för att veta vad de kan förvänta sig av plattformen. Det är därför vi har beslutat att sammanställa listan över för- och nackdelar som webbplatsbyggaren har. Här går de.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Lätt att använda och intuitivt;
&# X2714; Responsiva mönster;
&# X2714; Dra-och-släpp-redigerare;
&# X2714; Video-, bild- och Google Maps-integrationer;
&# X2714; SSL-kryptering.
✘ Begränsad mallsamling;
✘ Dåliga designanpassningsalternativ;
✘ Brist på blogg- och e-handelsmotorer;
✘ Ingen levande kundsupport för gratis plananvändare;
✘ Ingen kodredigeringsåtkomst.

Slutsats

Zyro är en ganska kontroversiell webbplatsbyggare, som för närvarande finns i sin Beta-version. Detta är förmodligen det viktigaste faktum som måste beaktas när man granskar systemet på det nuvarande utvecklingsstadiet.

Webbplatsbyggaren själv är lätt att använda och den fungerar bra för att utföra olika uppgifter. Systemet har en ganska trevlig potential att bli en konkurrenskraftig webbplatsbyggare, men det kräver ändå märkbar förbättring, särskilt vad gäller funktionalitet och design. För närvarande kan Zyro inte skryta med omfattande integrationsalternativ eller designanpassningsfunktioner – hela funktionsuppsättningen minskar endast tillgängligheten för de grundläggande parametrarna.

Frånvaro av blogg- och e-handelsmotorer är också en anmärkningsvärd nedgång. Detsamma handlar om det begränsade valet av mallar och deras kvalitet. Det finns emellertid mycket utrymme för förbättringar och det verkar som om systemutvecklarna kommer att realisera dess fulla potential inom en närmaste framtid. Ärligt talat tyckte vi om att använda Zyro och vi hoppas att dess team kommer att fortsätta utveckla systemet. Just nu är det lämpligt att testa och skapa enkla webbplatser.

Prova Zyro nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map