Recenzia GreenGeeks

Recenzia GreenGeeks


Navštívte stránku GreenGeeks.com

Recenzia GreenGeeks

GreenGeeks začala v roku 2006 a od tej doby sa vďaka svojim webhostingovým službám rozšírila na služby vo viac ako 150 krajinách. Ich webová stránka sídli v Kalifornii a ešte pred desiatimi rokmi nebola zverejnená, hoci má viac ako 40 rokov skúseností s poskytovaním webhostingu.

Zdôrazňujú "zelená" v GreenGeeks, pretože využívajú kredity veternej energie. To je ich hlavné miesto predaja a to, čo ich odlišuje od ostatných poskytovateľov webhostingu. Ich zákaznícky servis je rozsiahly a poskytuje všetkým svojim zákazníkom 24-7-365 pomoc prostredníctvom e-mailu alebo telefónu.

Funkcie GreenGeeks

GreenGeeks je tím vysoko skúsených jednotlivcov, ktorí poskytujú webhostingové služby iba s najlepším serverovým hardvérom a najmodernejšími softvérovými programami, aby vaše webové stránky mohli fungovať čo najrýchlejšie, ako môžete spravovať. Medzi ponúkané služby patria:

Dostupné plány

Neobmedzená šírka pásma

Neobmedzený diskový priestor

Podpora 24/7/365

30 dňová záruka vrátenia peňazí

Vďaka tomu sú ich služby príťažlivé pre každého, kto by mohol chcieť web pre svoje vlastné služby.

Zdieľané plány hostenia

Hostingové plány predajcu

Hostingové plány VPS

Tvrdia, že ich servery budú udržiavať vaše stránky online neustále, s čo najmenšími prestojmi kvôli ich vysokokvalitnému vybaveniu. Toto zariadenie obsahuje 24 GB DDR3 Ram, procesory Intel Dual Quad Core Xeon, úložné polia RAID-10 a gigabitové pripojenie k ich prepínačom.

GreenGeeks

GreenGeeks sa tiež snaží poskytovať vynikajúce služby zákazníkom každému jednotlivcovi, ktorý ich používa na hosťovanie. Poskytujú nepretržité 24-7 príležitosti kontaktovať spoločnosť telefonicky alebo e-mailom a 30-dňovú záruku vrátenia peňazí, ak z nejakého dôvodu nie ste s nimi spokojní.

Hlavným rysom GreenGeeks je ich názov. Tvrdia, že sú "zelená" spoločnosť. To znamená, že kupujú veľa kreditov v oblasti veternej energie na kompenzáciu ekologických škôd, ktoré internet spôsobuje Zemi. Ich zárukou pre všetkých ich zákazníkov je, že vždy nahradia trikrát väčšie množstvo energie, ktorú vydajú.

Mnohým zákazníkom bude príjemné vedieť, že keď používajú svoje webové stránky a zarábajú peniaze, budú tiež pomáhať životnému prostrediu výberom GreenGeeks. V skutočnosti bude vaša uhlíková stopa v skutočnosti negatívna, viac ako len odstránenie škody, ktorú by ste mohli spôsobiť pri vašej spotrebe elektrickej energie.

Ich zákaznícky servis stojí za povšimnutie znova ako súčasť ich hlavných funkcií, pretože je ľahké predstaviť si webhostingovú službu ako jednoducho pozemok, na ktorom platíte za umiestnenie svojej vlastnej nehnuteľnosti, a majitelia často chýbajú. V prípade GreenGeeks to tak nie je. Veľmi sa tešíme a sú odhodlané k tomu, že spokojnosť zákazníka je základom ich podnikania.

uptime & výkon

Program GreenGeeks trvá veľmi vážne prevádzkyschopnosť. Ako je uvedené vyššie, kupujú tie najlepšie hardvérové ​​a softvérové ​​schopnosti, aby mohli minimalizovať prestoje a eliminovať takmer všetky neplánované prerušenia služby. Udržiavajú klientov na nízkom počte na server a radšej ich nevytláčajú, aby len zarobili viac peňazí. To každému priestoru servera umožňuje "dýchať" aby nikdy nebol preťažený.

Stále sa pripravujú na najhoršie, len pre každý prípad. Ich politika zahŕňa nočné zálohovanie všetkých údajov o klientovi, takže v prípade poruchy alebo neočakávanej havárie môžu klienti získať čo najviac – ak nie všetky – svoje informácie a vyzdvihnúť informácie o tom, kde prestali..

Výsledky výkonnosti domovskej stránky GreenGeeks:

Domovská stránka sa načíta za 2,1 sekundy

Domovská stránka sa úplne načíta za 3,2 sekundy

(Oblasť testovacieho servera: Los Angeles, USA. Pripojenie: Kábel (5/1 Mbps pomocou prehliadača Chrome). Dátum: 10. marca 2014)

Garancia vrátenia peňazí

S GreenGeek môžu klienti kedykoľvek zrušiť svoje účty bez toho, aby za to museli platiť. Spoločnosť tiež ponúka 30-dňovú záruku vrátenia peňazí pre nové hostingové účty a nenájdete žiadne skryté poplatky.

Zákaznícka podpora

Potrebujeme povedať viac k tejto téme? Je zrejmé, že zákaznícka podpora je jednou z najvyšších priorít a bodov hrdosti organizácie GreenGeek. To vzbudzuje veľkú dôveru v dobré meno a výkon spoločnosti.

S ich podporou 24-7-365, predĺženými hodinami telefonického servisu, kvalifikovanými technikmi a 30-dňovou zárukou vrátenia peňazí sa zdá takmer absurdné neveriť im.

GreenGeeks postráda iba živý chat online. Ich ďalšie funkcie zákazníckeho servisu a ich spoľahlivá odozva na e-mail však môžu tento nedostatok nahradiť. GreenGeeks je skvelý alternatívny zdroj energie pre webhosting, ktorý je dobrý pre Zem aj pre jej klientov.

Kódy kupónov GreenGeeks

Tu nájdete GreenGeeks kupónové kódy (Aktualizácia 2015 – testované a funkčné), aby vám ušetrili peniaze na hostingové plány od spoločnosti GreenGeeks. Použite tento kupónový kód GreenGeeks a získajte zľavu 20 percent.

Získajte 20% zľavu zo všetkých hostingových plánov GreenGeeks. Balíčky za pouhých 3,96 dolárov mesačne!

KLIKNUTÍM TU na aktiváciu KÓDU

O spoločnosti GreenGeeks

GreenGeeks berú klimatické zmeny vážne. Zelený web hosting nie je nejaká forma marketingového triku. Za každú 1 výkonovú jednotku, ktorú GreenGeeks vyberú zo siete, zakúpia 3x kredity veternej energie a pošlú ju späť do siete, aby kompenzovali svoju uhlíkovú stopu.

zdroj: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks na Twitteri

Ohlasy GreenGeeks





Naozaj solídne, skvelé funkcie a dobrá cena za hosting WordPress. Takmer 5 z 5 hodnotení! (Oliver – 18. mája 2015)





Láska sa k tomu, že prispievam k životnému prostrediu, skvelým službám a cene je tiež bonus :) (Tracy – 18. júla 2014)





GreenGeeks ma prilákali kvôli ich zelenému záväzku v oblasti webhostingu. Prispievajúcim faktorom bol aj kód kupónu šetriaceho peniaze. (Jose – 1. mája 2014)





Skvelá spoločnosť, výkonné funkcie a úžasné ceny. Veľmi šťastný. Navyše pomáham životnému prostrediu. (Ken – 23. marca 2014)





Neviem veľa o počítačoch, ale podarilo sa mi dostať svoj blog hore. Kedykoľvek mám problém s technickou podporou, sú tu pracovníci Green Geeks, aby mi pomohli. (Fiona – 5. marca 2014)

Priemerné hodnotenie GreenGeeks.com je

4,5 z 5.
Na základe 5 hodnotení.

Plány GreenGeeks & stanovenie ceny

GreenGeeks ponúkajú výkonný a funkčne bohatý hosting na zdieľaných, predajných a VPS hostingových plánoch.

Diskové úložisko

neobmedzený

Hosťujte neobmedzené domény

Doménové meno zadarmo po celý život

Zadarmo úvodná stránka

Bezplatná migrácia stránok

Zadarmo Tvorca stránok Drag and Drop

Podpora bezpečného e-mailu POP3 / POP3

neobmedzený

E-mailová podpora IMAP / Secure IMAP

neobmedzený

Koncerty prenosu stránok

neobmedzený

Preposielanie e-mailových účtov

neobmedzený

E-mail Autoresponder

neobmedzený

Domény doplnkov

neobmedzený

Parkované domény

neobmedzený

subdomény

neobmedzený

Ďalšie účty FTP

neobmedzený

MySQL databázy

neobmedzený

Cgi-bin

Prístup na webmail

Knižnica CGI

Zahrnuté na strane servera

Rozšírenia Frontpage 2000/2002

Ovládací panel účtu

FTP prístup

Prístup SSH (Shell)

Prepísať podporu .htaccess

Anonymný FTP

Súbory denníkov + štatistiky stránok

Vlastné chybové stránky

Webový správca súborov

Vlastné odkazy

Ochrana pred spamom

Fantastico & Softaculous 1-Click Installer

24/7/365 Severoamerická podpora

30 dňová záruka vrátenia peňazí

Zhrnutie prehľadu GreenGeeks

Takže, je Green Geeks k ničomu?

DOBRÁ: 30-dňová záruka vrátenia peňazí. Lacné ceny. Veľkorysé vlastnosti. Ekologický. Bezplatná migrácia webových stránok.

NOT-SO-GOOD: Zákaznícka podpora nie je vždy tou najlepšou voľbou pre úplných začiatočníkov.

Ak je starostlivosť o životné prostredie na poprednom mieste vašej agendy, potom je to nič netušiace, že by ste mali dostať zelený webový hosting od GreenGeeks. Sú jedinou webhostingovou spoločnosťou s vyhlásením o poslaní započítania emisií uhlíka. Pri nákupe webhostingu však GreenGeeks nie je len ekologická alternatíva. GreenGeeks je tiež spoločnosť, ktorá poskytuje výkonný, cenovo dostupný a cenovo dostupný webhosting.

Spoločnosť ponúka celý rad hostingových balíkov, ktoré uspokoja potreby každého zákazníka, či už ide o osobný blog alebo webovú stránku pre malé podniky. Vďaka veľkorysým funkciám, cenovo dostupným cenám a solídnej povesti odvetvia je GreenGeeks odporúčanou spoločnosťou, ktorá sa má používať v rozpočtovom webhostingovom priestore.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map