Pregled Bluehosta

Pregled Bluehosta


Posjetite Bluehost.com

Pregled Bluehosta

Bluehost je jedna od najpristupačnijih i najcjenjenijih web hosting tvrtki na svijetu. Osnovani 2003. godine, nastavljaju rasti i privlače više od 20 000 novih kupaca mjesečno.

Poznat po solidnoj pouzdanosti, Bluehostov zajednički hosting dolazi zajedno s izdašnim diskovnim prostorom i propusnošću, besplatnim nazivom domene plus nizom dodatnih značajki hostinga, kao što su automatizirane sigurnosne kopije i WordPress instalacija jednim klikom..

Izlazeći uvijek na način da pomognete svojim kupcima, možete biti sigurni u sve potrebne tehničke podrške.

Značajke Bluehosta

Od početka 2003. godine, Bluehost je uvijek pružao visokokvalitetnu uslugu, dok je u toku s tehničkim razvojem i poboljšanjima u industriji.

Kako su se potrebe webmastera razvijale, tako je postala i Bluehost ponuda. Njihova reputacija pouzdanosti i kvalitetne usluge dobro je zarađena i zato ostaju lider u ultrakonkurentnoj industriji web hostinga.

Uključeno je besplatno ime domene

Neograničena propusnost

Neograničen prostor na disku

Neograničeno web-lokacije za dodatke

30 dana garancije povrata novca

Izvrsna usluga Bluehosta kombinirana je s ponudom značajki i vodećim naprednim poslovima. To je sve moguće zbog njihove moderne mrežne infrastrukture. Njihov hi-tech podatkovni centar vrlo je impresivan i ima internetsku povezanost preko OC-48 veze uz nevjerojatnu propusnost od 2 GB / sec..

Četverostruki poslužitelji procesora, nadzor 24/7, dizelanski rezervni generator i zrcalne sigurnosne kopije zaokružuju zapaženi popis značajki podatkovnog centra.

Iako se osnovni hosting paket Bluehosta nalazi na zajedničkom poslužitelju, specifikacije su daleko od tipičnih u usporedbi s industrijskim standardima za zajedničke hosting planove.

Pregled servera Bluehost

Bluehostovi poslužitelji rade na 64-bitnoj Linux distribuciji. Nadalje, u ovom postavljanju ne postoji prekomjerno opterećenje CPU-a i usporavanje poslužitelja, dok se super brze performanse web-mjesta održavaju čak i u vrijeme najvećeg korištenja. Te se specifikacije teško mogu uskladiti i ostavljaju Bluehostove konkurente kako slijede u prag.

Upravljačka ploča

Za zaštitu na kraju, Bluehost pruža najdraže industrijsko cPanel sučelje. Sa svojim sveobuhvatnim značajkama i intuitivnim dizajnom webmasteri imaju sve što je potrebno za lako pokretanje i održavanje svojih web lokacija.

Nadalje, vlastita aplikacija Bluehost Page Wizard omogućava stvaranje web stranica profesionalnog izgleda uz samo nekoliko klikova. Web-upravljanje datotekama i podrška skripti za Fantastico samo su neke od mnogih drugih značajki kojima se cPanel može pohvaliti.

Bluehost Controlpanel

skripte

Podrška SimpleScripts, Mojo i Fantastico omogućava korisnicima brzu instalaciju širokog spektra popularnih softverskih paketa poput WordPressa, Drupal i Joomla. Nikada do sada nije bilo tako jednostavno instalirati blogove, forume, galerije slika, ankete i sustave za upravljanje sadržajem.

besplatno 1 klik instalirati skripte

Popularnost Fantastico de Luxe među webmasterima svjedoči o njegovom jednostavnom radu, a njegova uključenost u Bluehost-ov plan daje još veću vrijednost njihovoj već zapaženoj ponudi. Za naprednije korisnike koji više vole ručnu instalaciju skripti, Bluehost podržava sve popularne skriptne jezike, uključujući:

CGI

Piton

PERL 5

PHP4 & php5

Ruby na šine

CRON poslovi, Apache .htaccess i prilagođeni php.ini također su podržani

WordPress je sada jedna od najčešće korištenih platformi sustava za blogiranje i upravljanje sadržajem na svijetu i ne vrijedi ništa što Bluehost nudi 1-klikom instalacije WordPress-a sa svim njihovim hosting paketima.

Uptime & Izvođenje

Vrijednost za novac hosting paketa važna je značajka, ali ništa nije od veće važnosti od web hostinga koji pruža osnovnu pouzdanost mreže. Zahtjevi za 99,9% produženog vremena dobro su i dobri, ali samo je nekolicina odabranih osoba poduprla svoja obećanja stvarnim podacima.

Bluehost se ponosi njihovim integritetom mreže i navode ga kao jednu od svojih glavnih karakteristika. Webmasteri se više ne trebaju brinuti zbog gubitka posla jer im je web mjesto propadalo. Zapravo je stanka jedan od najčešćih razloga zašto se vlasnici web mjesta prebacuju s osrednjih pružatelja usluga na tvrtku poput Bluehosta koji se preuzimaju 99,9% produženo vrijeme vrlo ozbiljno.

Neovisna ispitivanja na web mjestu čiji je domaćin Bluehost pokazala su samo trideset minuta ukupnog zastoja u razdoblju od 90 dana. Ono što je zaista impresivno kod ovog rezultata je da je, od ukupnoga prekida rada, svih trideset minuta identificirano kao planirano održavanje. Planirani prekid rada Bluehosta uvijek se planira u razdobljima kada je web promet izvan vrha, kako bi učinak bio minimalan.

Webmaster će uvijek pronaći bilo kakvu neugodnu stanku, ali 30 minuta u 90 dana izjednačava se sa 99,93% produžetka, što je vrlo impresivan rezultat. S obzirom na to da je uspješnost ključni faktor u izboru pružatelja web hosting usluga, odlučili smo pokrenuti vlastiti test performansi. Testirali smo vrijeme učitavanja stranice Bluehost početne stranice .

Rezultati Bluehosta:

Početna stranica se učitava za 3,4 sekunde

Početna stranica u potpunosti se učitava u 5,1 sekundi

(Područje testnog poslužitelja: Dallas, SAD. Spajanje: kabel (5/1 Mbps, 30ms). Datum: 11. kolovoza 2013.)

Pomozite & podrška

Bluehost kupcima nudi nekoliko načina za pristup njihovoj tehničkoj podršci, od kojih je jedan Bluehost centar za pomoć. Centar za pomoć sadrži cjelovitu bazu podataka o rješavanju problema i ispravke, zajedno s uputama za stotine zadataka upravljanja web-lokacijama. To je najbrži i najlakši način za rješavanje manjih problema.

Alternativno, klijenti sa složenijim problemima mogu pošaljite kartu za pomoć putem centra za pomoć i po potrebi će dobiti e-poštu ili podršku uživo. Na ulaznice se uvijek odgovori manje od 12 sati, a većina se obraća u roku od samo 1-2 sata.

posljednje, Podrška uživo putem telefona nudi se i 24/7. To omogućuje kupcima da izravno razgovaraju sa tehničkim stručnjakom i na sva njihova pitanja imaju sveobuhvatan odgovor. Klijenti izvan Sjedinjenih Država nisu zaboravljeni ni s dodatnim telefonskim brojevima koji su im pruženi posebno.

Bluehost kodovi kupona

Ovdje ćete naći Bluehost kuponski kodovi (Ažuriranje 2015. – testirano i radno) kako biste uštedjeli novac na web hosting planovima tvrtke Bluehost. Ovim kuponom Bluehost.com iskoristite 30 posto da biste sada uštedjeli novac.

Ostvarite 30% popusta na Bluehost hosting planove.

KLIKNITE OVDJE DA AKTIVIRAMO KOD

O Bluehostu

Jeste li znali da objekti Bluehosta uključuju sjedište veličine 50 000 četvornih metara i dvije sekundarne lokacije u podatkovnim centrima, a svaka ima više od 20 000 četvornih metara prostora podatkovnog centra.

Izvor: bluehost.com/about-us

Bluehost na Twitteru

Svjedočanstva o Bluehostu & ocjene

Vrhunski web hosting, od pomoći za pitanja o pretprodaji do podizanja moje wordpress stranice na internetu (Ted – 15. svibnja 2015.)

Oduševljen sam Plavim domaćinom. Odlučio sam pokrenuti modni blog i dobiti naziv domene, hosting i instaliranje Word pressa sa Blue Hostom bilo je stvarno jednostavno. (Lauren D – 28. siječnja 2015.)

Najbolja vrijednost za novac jeftin hosting, ruke dolje! (Henry S – 1. listopada 2014.)

Godinama sam bio s tim momcima, samo sam napravio drugi plan. Nikada se nikome nije smetalo, najjeftiniji i najbolji hosting! (Chris – 24. srpnja 2014.)

Hvala Bluehost.com – tvoja prijateljska podrška bila je za mene kad sam te trebao! (Tom – 30. ožujka 2014.)

Tijekom godina bio sam s mnogim pružateljima usluga web hostinga i Blue Host je po mom mišljenju jedna od najboljih alternativa po niskim cijenama. (Sam – 2. siječnja 2014.)

Prijavio se neki dan. Web lokacija je gotova i sve se uistinu izravno moglo baviti Bluehostom. (Trish – 18. rujna 2013.)

Trebalo mi je puno pomoći oko prijenosa moje stranice u BiH. Bili su nevjerojatni. Takva nevjerojatna korisnička usluga, jako sretna. (James – 11. kolovoza 2013.)

Prosječna ocjena Bluehost.com je

5 od 5.
Na temelju 7 recenzija.

Planovi Bluehosta & cijena

Bluehost imaju jednostavan pristup zajedničkom hostingu. Oni nude samo zajedničko posluživanje Linuxa na dva jednostavna plana; standardni plan hostinga i profesionalni plan hostinga (Bluehost također nudi VPS, namjenske poslužitelje i upravljani WordPress hosting).

Standardni plan hostinga

 • 3,95 dolara mjesečno
 • Neograničen prostor za pohranu diska
 • Neograničen mjesečni pojas
 • Neograničene Addon domene (jedna besplatna registracija domene s računom)
 • Neograničeno poddomena
 • Neograničene parkirane domene
 • Podržane međunarodne domene
 • 1000 FTP računa (uključena anonimna FTP podrška)
 • Neograničeni IMAP ili POP3 računi e-pošte
 • Sigurna podrška za IMAP e-poštu
 • Neograničeno prosljeđivanje adresa e-pošte
 • Filtriranje neželjene pošte bez neželjene pošte
 • cPanel Control Panel
 • 50 Postgre SQL ili MySQL baza podataka
 • Naslovnica 2000/2002/2003 Proširenja
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 skripti
 • Potpuno podržani serveri sa strane poslužitelja (SSI)
 • SSH Shell pristup
 • Podrška za Fantastico
 • CRON Pristup i .htaccess
 • Besplatno instaliranje skripte s jednim klikom
 • Ponuda Google oglašavanja u iznosu od 100 USD
 • 24/7 Telefon, chat & Podrška putem e-pošte

Prijavite se sada – Bez rizika – 30-dnevna garancija povrata novca

Pro hosting plan

 • 19,95 USD mjesečno
 • Neograničen prostor za pohranu diska
 • Neograničen mjesečni pojas
 • Neograničene Addon domene (jedna besplatna registracija domene s računom)
 • Neograničeno poddomena
 • Neograničene parkirane domene
 • Podržane međunarodne domene
 • 1000 FTP računa (uključena anonimna FTP podrška)
 • Neograničeni IMAP ili POP3 računi e-pošte
 • Sigurna podrška za IMAP e-poštu
 • Neograničeno prosljeđivanje adresa e-pošte
 • Filtriranje neželjene pošte bez neželjene pošte
 • cPanel Control Panel
 • 50 Postgre SQL ili MySQL baza podataka
 • Naslovnica 2000/2002/2003 Proširenja
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 skripti
 • Potpuno podržani serveri sa strane poslužitelja (SSI)
 • SSH Shell pristup
 • Podrška za Fantastico
 • CRON Pristup i .htaccess
 • Besplatno instaliranje skripte s jednim klikom
 • Ponuda Google oglašavanja u iznosu od 100 USD
 • 24/7 Telefon, chat & Podrška putem e-pošte
 • Dodano je više CPU-a, memorije i resursa
 • SiteBackup Pro uključen
 • Besplatna namjenska IP adresa
 • Besplatni SSL certifikat
 • Besplatno privatnost imena domena
 • 10 besplatnih Postini računa protiv neželjene pošte

Prijavite se sada – Bez rizika – 30-dnevna garancija povrata novca

Sažetak pregleda Bluehosta

Dakle, je li Bluehost dobro?

DOBRO: Jeftino. Renomirani. Izvrsna korisnička podrška. Besplatno ime domene uključeno.

NOT-SO-DOBRO: Nema podrške za ASP (Windows). Prijenos računa za hosting na Bluehost nije besplatan.

Općenito, Bluehost je pouzdan pružatelj usluga hostinga koji svoje korisnike ne ostavljaju željnima. Tehničke specifikacije vodeće na tržištu, snažna podrška i gotovo nulta vrijeme mirovanja stvaraju temelj za njihovu visoko usmjerenu ponudu.

Širok raspon značajki koje Bluehost nudi po tako niskoj cijeni nalazi ih na vrhu tablice vrijednosti za novac. Doista, njihova ponuda gotovo je bez premca u industriji.

Dakle, ako tražite jeftinu i pouzdanu hosting tvrtku, tada biste trebali dobro razmisliti o Bluehostu. Ne samo da su jedan od najpriznatijih pružatelja usluga, već je i njihov ugled u industriji besprijekoran.

Uz iznimne vrijedne hosting pakete, ne čudi što više od 20 000 novih kupaca svakog mjeseca vjeruje u Bluehost. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da nemate šta izgubiti i sve dobiti, pa zašto se danas ne pridružite Bluehostu?

Pregled za Bluehost od strane Hosting Kingdom. Ažurirano Zadnja izmjena 4. studenog 2015.

Početna ›Mišljenja› Bluehost Review

Sažetak pregleda Bluehosta

Dakle, je li Bluehost dobro?

DOBRO: Jeftino. Renomirani. Izvrsna korisnička podrška. Besplatno ime domene uključeno.

NOT-SO-DOBRO: Nema podrške za ASP (Windows). Prijenos računa za hosting na Bluehost nije besplatan.

Općenito, Bluehost je pouzdan pružatelj usluga hostinga koji svoje korisnike ne ostavljaju željnima. Tehničke specifikacije vodeće na tržištu, snažna podrška i gotovo nulta vrijeme mirovanja stvaraju temelj za njihovu visoko usmjerenu ponudu.

Širok raspon značajki koje Bluehost nudi po tako niskoj cijeni nalazi ih na vrhu tablice vrijednosti za novac. Doista, njihova ponuda gotovo je bez premca u industriji.

Dakle, ako tražite jeftinu i pouzdanu hosting tvrtku, tada biste trebali dobro razmisliti o Bluehostu. Ne samo da su jedan od najpriznatijih pružatelja usluga, već je i njihov ugled u industriji besprijekoran.

Uz iznimne vrijedne hosting pakete, ne čudi što više od 20 000 novih kupaca svakog mjeseca vjeruje u Bluehost. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da nemate šta izgubiti i sve dobiti, pa zašto se danas ne pridružite Bluehostu?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map