Pregled HostGator

Pregled HostGator


Posjetite HostGator.com

Pregled HostGator

Hostgator jedan je od najvećih i najpoznatijih web hosting brandova kako u Americi, tako i na globalnoj razini. Poznati po visokoj razini podrške i širokom rasponu hosting planova, ne čudi što je preko osam milijuna web stranica povjereno HostGatoru.

S velikim brojem planova za web hosting koji se protežu od zajedničkih poslužitelja preko namjenskih poslužitelja, HostGator nudi pristupačne i pakete s paketima značajki koji odgovaraju svakoj potrebi. I ne samo to, možete očekivati ​​cjelodnevnu podršku koja nije nikakva.

Značajke HostGator-a

Osnovan 2002. godine sa sjedištem u Houstonu, HostGator je doživio brzi rast i etablirao se kao jedan od lidera u svojoj industriji..

Pristupačni planovi

Neograničena propusnost

Neograničen prostor na disku

Podrška 24/7

45 dana garancije povrata novca

HostGator stoji glava i ramena iznad ostalih pružatelja usluga hostinga jednostavno kroz svoj široki spektar planova koji svakome odgovaraju. Za razliku od drugih pružatelja usluga hostinga u industriji, umjesto da sužavaju svoje usluge na osnovne zajedničke hosting planove za proračun koji su proračunati, HostGator se zalaže za ispunjavanje najnaprednijih potreba. Njihovi programi za hosting za 2015. uključuju:

Osnovni zajednički planovi hostinga

Linux i Windows posvećeni poslužitelji

Planovi hosting prodavača

Virtualni privatni poslužitelj (VPS) hosting

Windows / ASP hosting

Svi planovi HostGator-a su po konkurentnim cijenama i nude izvrsnu vrijednost za novac, a da ne spominjemo da su sve povoljniji zahvaljujući HostGator-ovoj povoljnoj opciji plaćanja mjesečno. Dakle, bilo da započinjete ili ste etablirani webmaster, mjesečne isplate su savršeno rješenje za bolje upravljanje novčanim tokom.

Nadalje, HostGator vam omogućuje nadogradnju ili nadogradnju plana hostinga u bilo kojem trenutku kako bi odgovarali promjenjivim potrebama.

Dijeljeni hosting

Možete očekivati ​​sve standardne značajke zajedničkog plana hostinga s HostGatorom, kao što su neograničen prostor na disku i neograničena propusnost. Dva njihova zajednička plana hostinga uključuju neograničene domene, poddomene i parkirane domene. Nadalje, svi planovi HostGatora uključuju sve popularniji backup za cPanel, što znači da čak i najnoviji webmasteri mogu s lakoćom stvoriti dobro konfiguriranu web stranicu.

HostGator Controlpanel

Uz HostGator možete biti sigurni da ćete imati sve neophodne aplikacije na dohvat ruke, kao što su WordPress, Drupal i Joomla, ali samo nekoliko. Za one koji imaju potrebe e-trgovine – nisu zaboravljene ni košarice i privatni SSL.

Za manje od 5 USD mjesečno možete započeti s zajedničkim planom hostinga koji uključuje neograničen prostor na disku i propusnost, 99,9 posto produženog vremena, MySQL baze podataka, račune e-pošte, zajedno s robusnom bibliotekom skripti sve spremno za instaliranje.

Neograničene domene i parkiranje na domeni dodaci su uključeni u popularni Baby Plan. Nadogradnjom na vrlo pristupačni poslovni plan dobićete namjensku IP adresu i besplatni telefonski broj. Konačno, zaokruživanje etoa vrijednosti za novac HostGator, dobit ćete vaučer u iznosu od 100 USD za pokretanje vaše internetske reklamne kampanje.

Zeleni hosting

HostGator su ekološki osviještena tvrtka koja ulaže u kredite za obnovljivu energiju. Oslanjajući se na energiju vjetra za napajanje i hlađenje njihovih servera, jasno je da HostGator ima istinski interes za brigu o okolišu.

Uptime & Izvođenje

Poslužujući gotovo pola milijuna kupaca putem dvanaest tisuća pojedinačnih poslužitelja, performanse HostGatorovih poslužitelja od presudne su važnosti za njegov kontinuirani uspjeh.

Kada ga je testirao Pingdom, prosječni produžetak bio je 99,99 posto, a vrijeme odziva zapanjujućih 0,247 sekundi. Svakodnevne sigurnosne kopije i neprekidno nadgledanje njihovih poslužitelja sastavni su dio HostGatorove posvećenosti pružanju izvanrednih performansi.

Performanse su jedan od najvažnijih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru web hosting pružatelja usluga. U tu svrhu odlučili smo pokrenuti vlastito testiranje performansi na vremenu učitavanja stranice HostGator početne stranice.

Rezultati HostGator:

Početna stranica učitava se za 2,4 sekunde

Početna stranica u potpunosti se učitava u 4,2 sekunde

(Područje testnog poslužitelja: Dallas, SAD. Spajanje: kabel (5/1 Mbps, 30ms). Datum: 11. kolovoza 2013.)

Povrat novca zagarantovan

Za vaš potpuno duševni mir, HostGator nudi jamstvo povrata novca od 45 dana za nove hosting račune. Štoviše, mjesečni planovi HostGatora mogu se otkazati u bilo koje vrijeme bez kazne.

Značajke

Upravljanje web stranicom iza kulisa olakšava se zahvaljujući intuitivno uređenom cPanel sučelju. Pronaći ćete prečace povoljno organizirane u slične kategorije sa svim važnim opcijama podrške i naplate koje se nalaze na vrhu prozora nadohvat ruke. Najave za automatsko obnavljanje i ažuriranje su uključene, tako da ćete uvijek imati trenutnu instalaciju.

Pogodan odjeljak Softver i usluge omogućuje jednostavnu instalaciju uslužnih programa, a napredniji korisnici uživat će u pristupu bibliotekama Perl, PHP i Ruby on Rails. Pored toga, izbornik QuickInstall uključuje desetak dodatnih softverskih opcija.

Softver za galeriju slika, društvene mreže, blogovi, forumi, e-trgovina i CMS opcije uključene su u opsežne mogućnosti izbornika cPanel. Aplikacije poput WordPressa, PrestaShop i Drupal 7 sve se mogu instalirati u nekoliko minuta uz samo nekoliko klikova.

Uključena aplikacija SiteBuilder pruža mogućnost izrade jednostavnih i složenih web stranica bez posebnih vještina kodiranja, dok instrumenti za uređivanje i unaprijed konfigurirane predloške pružaju korisnicima fleksibilnost u stvaranju prilagođenih i potpuno funkcionalnih web stranica u samo nekoliko minuta.

Štoviše, za optimizaciju tražilice možete se prijaviti pomoću Attracta izravno preko upravljačke ploče. Odatle možete iskoristiti svoj kupon za Adwords i započeti slanje prometa s plaćanjem po kliku na svoju novu web stranicu čim se pokrene..

Međutim, sveobuhvatan set alata za webmastere HostGator čini postavljanje vaše web lokacije i pokretanje prilično jednostavnim postupkom, međutim, ako vam treba pomoć, tim za podršku je uvijek u pripravnosti.

Neograničeno MySQL i POP3

Većina pružatelja usluga web hostinga ograničava broj MySQL baza podataka i POP3 računa e-pošte koji su dopušteni, no s HostGatorom obojica su neograničena, što je velika prednost svima koji planiraju izgraditi velike i složene web stranice.

poboljšanje

Budući da HostGator nudi sve, od najosnovnijeg dijeljenog hosting računa do posebnog poslužitelja, nadogradnja vašeg računa kada trebate povećana sredstva nikada nije bila jednostavnija. Svaki plan hostinga osmišljen je tako da dok rastete web mjesto možete jednostavno prebacivati ​​zupčanike na potrebnu razinu. Ovi dobro osmišljeni planovi znače da nikada nećete morati plaćati za značajke koje vam nisu potrebne, a najvažnije od toga je da vaša web stranica nikada neće prerasti HostGator-ove mogućnosti.

Tehnička podrška

Podrška je specijalnost HostGatora i ništa više od toga "tehnička" podržavaju. Sa članovima tima za podršku koji su spremni 24 sata dnevno, bilo koja tehnička pitanja koja trebate riješiti mogu se brzo riješiti. Bilo da se radi o e-pošti, telefonu ili chatu, možete biti sigurni da ćete dobiti potrebnu podršku. Uz forum pomoći i sustav mrežnih ulaznica za podršku, HostGator nudi i knjižnicu korisnih video tutorijala i članaka.

Pomoćno osoblje je uvijek ljubazno i ​​ljubazno i ​​što je najvažnije izuzetno dobro. Možete očekivati ​​da ćete razgovarati o rješenjima za sva tehnička pitanja koja se pojave i bilo koje probleme da se potpuno otklone. Iako svi kanali podrške nude izvrsnu uslugu, poznato je da je opcija za razgovor uživo najbrži put za rješavanje problema.

Kuponski kodovi HostGator-a

Ovdje možete pronaći kodove kupona HostGator (ažuriranje 2015 – testirano i radno) radi uštede novca na zajedničkom hostingu i drugim planovima od HostGator. Upotrijebite ove kodove kupona HostGator i ostvarite popust do 25 posto, a uštedjet ćete novac.

Nabavite nevjerojatno 30% popusta sve HostGator web hosting planove, uključujući namjenske poslužitelje!

Ostvarite 30% popusta – koristite kupon kod: HOSTINGKINGDOM

Kopirajte kôd i idite na www.hostgator.com i zalijepite ga pri odjavi.

O HostGatoru

Jeste li znali da je HostGator osnovao 2002. godine tadašnji student Brent Oxley u svojoj sobi za spavanje na Sveučilištu Florida Atlantic koristeći samo tri web poslužitelja (danas HostGator ima preko 12.000 poslužitelja).

Izvor: hostgator.com/company

HostGator na Twitteru

Testhonials HostGator

Stvarno sam ponosan na sebe što sam podigao svoj prvi blog i Hostgator mi je u svakom trenutku bio od velike pomoći kako bih to omogućio (Alicia – 12. svibnja 2015.)

Hostgator definitivno pojede konkurenciju, stvarno uber jeftino web hosting! Izvrsne značajke i vrlo jednostavan za instaliranje wordpress blog (Lucas D – 29. rujna 2014.)

Trebalo je neko vrijeme da stvorim svoj račun, ali to je moj jedini kritizam. KAO! (Camille – 22. srpnja 2014.)

Pomalo razočaran što sam propustio najnoviju promociju HostGatora, ionako se prijavio i zasad (jako) dobar. (Stan – 30. ožujka 2014.)

Domaćin Gator stvarno jede konkurenciju kada je u pitanju najjeftinija cijena! (Jackson – 4. siječnja 2014.)

Za mene je presudna cijena bila jeftina cijena. Valjda je i reputacija bila. Zasada je dobro! (Fred – 20. rujna 2013.)

Sretan sam. John iz podrške za HostGator zaista mi je pomogao u postavljanju mog wordpress bloga. Ne mogu vam se zahvaliti dovoljno! (Leila – 2. kolovoza 2013.)

Pregledali smo i usporedili različite domaćine, a nismo uspjeli pronaći drugog domaćina koji bi mogao nadmašiti cijene HostGators. Impresioniran i njihovim osobinama. (Liam – 5. srpnja 2013.)

Prosječna ocjena za HostGator.com je

4,5 od 5.
Na temelju 8 recenzija.

Planovi HostGator & cijena

HostGator nudi tri različita plana zajedničkog poslužitelja; ponuda osnovnog, premijskog i poslovnog plana hostinga.

Hatchling

Dijete

Poslovanje

Cijena

3,96 dolara mjesečno

6,36 USD mjesečno

10,36 USD mjesečno

Prostor na disku

Neograničen

Neograničen

Neograničen

Širina pojasa

Neograničen

Neograničen

Neograničen

Domene su dopuštene

1

Neograničen

Neograničen

Vaš vlastiti besplatni broj

BESPLATNO

Besplatno namjenski IP

Besplatni privatni SSL

24×7 podrška

Instant sigurnosne kopije

Nema ugovora!

99,9% neispravno jamstvo

45 dnevno jamstvo povrata novca

Google AdWords

100 USD kredita

100 USD kredita

100 USD kredita

Besplatno / trenutno postavljanje

Addon / Parkirane domene

Neograničen

Neograničen

Anonimni FTP

Poddomene

Neograničen

Neograničen

Neograničen

FTP računi

Neograničen

Neograničen

Neograničen

WordPress hosting

MySQL baze podataka

Neograničen

Neograničen

Neograničen

CGI

Brzi CGI

PHP 5

Ruby na tračnicama

SSH

Perl

Piton

SSI

cron

Naslovna strana

Kovrča

GD 2

Image Magick

Streaming Audio / Video

Besplatna instalacija modula

POP3 računa

Neograničen

Neograničen

Neograničen

Web pošta

Alias ​​e-pošte

Automatski odazivači

Popisi za slanje mailova

Uhvatite sve

Ubojica protiv neželjene pošte

Prosljeđivanje pošte

IMAP podrška

SMTP

Soholaunch

Zaštita od vruće veze

IP zabranjivanje menadžera

Prilagođene stranice pogrešaka

Brzi blogovi

Instant portali

Instant PHPnuke

Instant Forumi

Instant knjiga gostiju

Instant Counter

Instant FormMail

Preusmjeri URL

Web-baziran upravitelj datoteka

PW Zaštićeni Katalozi

phpMyAdmin

AWStats (ažuriranja u stvarnom vremenu)

webalizer

Upravitelj sirovog dnevnika

Dnevnici preporuke

Dnevnici pogrešaka

Vaš vlastiti besplatni broj

BESPLATNO

Dopušteno privatno SSL

uključen

Namjenski IP

$ 2.00 / Mo

BESPLATNO

Dijeljeni SSL

osCommerce

ZenCart

Kocka kocka

Sažetak pregleda HostGator-a

Je li HostGator dobro??

DOBRO: Prijateljska 24/7 korisnička podrška. 45-dnevno jamstvo povrata novca. Jeftini hosting planovi. Uključene su značajke za hosting. Pouzdan produžetak.

NIJE DOBRO: Samo tjedno sigurnosno kopiranje na poslužitelju. Nešto skupa registracija domena.

HostGator osnovan je prije više od desetljeća i započeo je sa samo tri poslužitelja. Od tada su prerasli u svjetski poznatog giganta u industriji web hostinga.

Tvrtka nudi hosting pakete kako bi zadovoljila potrebe svakog klijenta, a njihove značajke, cijene i podrška čine ih od domaćina do tisuću i tisuću webmastera.

Temelj uspjeha HostGatora izgrađen je na brzim, pouzdanim i stabilnim poslužiteljima – nudeći u potpunosti prilagodljiva rješenja koja odgovaraju potrebama svakog kupca. Uz izvanrednu tehničku isporuku HostGator-a u kombinaciji s vodećim razinama usluga, ne možete pogriješiti. A za potpuni mir imat ćete jamstvo za povrat novca u trajanju od 45 dana.

Pregled za Hostgator od strane Hosting Kingdom. Ažurirano 4. studenog 2015.

Početna ›Recenzije› HostGator pregled

Sažetak pregleda HostGator-a

Je li HostGator dobro??

DOBRO: Prijateljska 24/7 korisnička podrška. 45-dnevno jamstvo povrata novca. Jeftini hosting planovi. Uključene su značajke za hosting. Pouzdan produžetak.

NIJE DOBRO: Samo tjedno sigurnosno kopiranje na poslužitelju. Nešto skupa registracija domena.

HostGator osnovan je prije više od desetljeća i započeo je sa samo tri poslužitelja. Od tada su prerasli u svjetski poznatog giganta u industriji web hostinga.

Tvrtka nudi hosting pakete kako bi zadovoljila potrebe svakog klijenta, a njihove značajke, cijene i podrška čine ih od domaćina do tisuću i tisuću webmastera.

Temelj uspjeha HostGatora izgrađen je na brzim, pouzdanim i stabilnim poslužiteljima – nudeći u potpunosti prilagodljiva rješenja koja odgovaraju potrebama svakog kupca. Uz izvanrednu tehničku isporuku HostGator-a u kombinaciji s vodećim razinama usluga, ne možete pogriješiti. A za potpuni mir imat ćete jamstvo za povrat novca u trajanju od 45 dana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map