Pregled web hosting blokade

Pregled web hosting pad-a


Posjetite WebHostingPad.com

Pregled web hosting blokade

Web Hosting Pad je prepoznata kao jedna od najjeftinijih web hosting tvrtki u industriji, usredotočena na individualne entuzijaste kao i vlasnike malih i srednjih poduzeća. Podržavaju više od 200 skripti, uključujući softver za blogovanje, kolica, forume, ankete i još mnogo toga.

Web Hosting Pad također dolazi s besplatnim nazivom domene, neograničenim web lokacijama za dodavanje, prijenosom podataka i diskovnim prostorom, 30-dnevnim jamstvom povrata novca sa svim paketima i 24/7 korisničkom podrškom putem real chat vremena.

Značajke web hosting blokade

Za hosting tvrtku koja je započela s radom kasnije od mnogih svojih mnogo većih konkurenata, WebHostingPad se vrlo brzo obvezao na tržište kao istinsko hosting poduzeće. Tvrtka je sa sjedištem u Illinoisu u Chicagu započela s radom 2005. godine i sada je u 2015. domaćin više od 200.000 domena širom svijeta.

Hosting s niskim troškovima

Neograničena propusnost

Neograničen prostor na disku

99% jamstvo neispravnosti

30 dana garancije povrata novca

WHP su prepoznati kao jedno od najskupljih hosting rješenja u industriji, usredotočeno na individualne entuzijaste kao i vlasnike malih i srednjih poduzeća..
Podržavajući više od 200 skripti, korisnici WebHostingPad imaju pristup svakoj od popularnih tehnologija koje uključuju WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce i još nekoliko.

Oni nude planove koji uključuju besplatne dodatke u obliku bodova za Adwords, Facebook, Yahoo i Bing, kao i alate za bloganje WordPressa i besplatni unos poslovnih stranica Yellow Pages. Ako smatrate da je ovo ujednačeno s ostalim hosting rješenjima, vaše će mišljenje možda biti testirano kada otkrijete niz nagrada koje su dobili od časopisa WebHost, Best Hosting Top 10, Buy-hosting i web hosting geeks, ako ih samo nabrojimo. Uz ovakvu podlogu, razumljivo je da WebHostingPad tvrdi da na webu ima najviše i najprihvatljivije hosting platforme..

Značajke hostinga

Ako se bavite web hostingom bilo koje vrijeme, tada vam neće biti tajna da nisu sve tvrtke jednake, a nisu sve ponude upakovane na način koji zadovoljava potrebe našeg poslovanja. To znači da se odluke moraju donositi i da moramo biti selektivni kako bismo izbjegli maštovite dogovore koji obećavaju pružiti sve što želimo, ali ne i ono što stvarno trebamo.

Prečesto su to manje, ponekad i praktičnije web hosting tvrtke koje dominiraju na tržištu zbog veće konkurencije. Mnogi vlasnici novih web lokacija naročito slijede mnoštvo do istaknutijih pružatelja usluga, nesvjesni svojih mogućnosti za odabir kompaktnijeg hosting rješenja s potencijalno održivijim planovima po povoljnoj cijeni. Jedna od takvih platformi je WebHostingPad, tvrtka posvećena sportskom brandu povoljnom budžetu umanjenom za fanfare skupih zvona i zvižduka.

Značajke web hosting blokade

Postoje dva zajednička plana za hosting, a oba dolaze s besplatnim postavljanjem. Tvrtka ima posebnu cijenu od 1,99 USD za njihov osnovni hosting plan, ali možda otkrijete da vas ovo zaključuje na trogodišnji ugovor. Power Plan Plus hosting opcija nudi se 3,99 USD za razdoblje od najmanje 4 godine. Oba plana kraće cijene za kraće, ali s manje od 4 USD godišnje za osnovnu ponudu, ima malo prostora za žalbu.

Evo što se nudi;

Plan napajanja – neograničen prostor, domene, računi e-pošte i MySQL baze podataka. Postoji nepromjerena propusnost, pristup statistikama web mjesta, Linux Linux u oblaku, zaštita od neželjene pošte, sigurnosno skeniranje, prilagodljive stranice s pogreškama, jednofazni instalacijski softver Softaculous i cPanel za cjelovito upravljanje web stranicama.

Plan napajanja Plus – kao gore, uključujući napredne statistike, sigurnosno skeniranje i filtar neželjene pošte, kao i popis poslovnih imenika, SSL sigurnost i SSH za napredne promjene web datoteka. Oba plana imaju pristup besplatnom graditelju web stranica s više od 100 predložaka za prilagodbu jedinstvenih dizajna, obrazaca, knjiga gostiju, internetske trgovine e-trgovine i još mnogo toga. Postoji i mogućnost kupnje prilagođene stranice, ali morat ćete im se obratiti radi ponude, na temelju vaših potreba.

Ako tražite daleko naprednije značajke koje su glavna u ostalim uglednijim pružateljima usluga hostinga, malo ih je ovdje. Zajednički objekt koji nudi WebHostingPad više je od „bez brige“, iako je to nadoknađeno njegovom lakoćom u pogledu upotrebljivosti i utjecaja na džep kuka.

WebHostingPad se, međutim, udružio s VPSDepot kako bi uveo dodatnu prilagodbu i skalabilnost za korisnike putem VPS hosting platforme. Nude 3 VPS planovi, počevši od 19,95 USD mjesečno za početničku razinu, 34,95 USD mjesečno za profesionalnu razinu, i 49,95 USD mjesečno za svoje premium kupce s velikim ili poslovnim stranicama e-trgovine..

Evo kako izgledaju;

Početnik – 20 GB diskovnog prostora, 100 GB propusnog opsega, 1 GB memorije i namjenske IP adrese, besplatna podešavanja te mogućnosti mjesečnog, tromjesečnog i polugodišnjeg plaćanja.

profesionalac – kao gore, s 80 GB prostora, neograničenim propusnim opsegom svaki mjesec, 2 GB memorije i namjenskom IP adresom.

Premija – kao gore, s 160 GB prostora, 4 GB memorije i 3 namjenske IP adrese.

Imat ćete 30 dana garancije povrata novca kako biste utvrdili jeste li zadovoljni zajedničkim uslugama WebhostingPads, u tom slučaju dobit ćete povrat novca ako u tom roku otkažete. Povrati za VPS mogu prestati za 5 dana, ali prvo provjerite s njihovom podrškom. Nemojte ni pokušavati povrat novca ako nakon toga odlučite premjestiti posao na drugo mjesto. Ako obratite posao ovom pružatelju usluga, on će vam pomoći besplatnim prijenosom web stranica, no to se odnosi samo na datoteke i baze podataka u kojima je veličina prijenosa računa 2 GB ili manja..

Uptime & Izvođenje

Pouzdanost poslužitelja je stabilna uz zagarantovanih 99,9% produženog vremena, a korisnike su korisnici pohvalili da su učitavanje brže nego na drugim platformama. To bi moglo biti zbog nedostatka fantastičnih dodataka. U svakom slučaju, ako se vaša web lokacija prikazuje brzo, malo je vjerojatno da ćete se žaliti bez obzira na razlog.

WebHostingPadov podatkovni centar nalazi se na dual RAID poslužiteljima radi sigurnosti i zaštite, a inzistira na tome da osigurava nesmetano napajanje, suzbijanje požara, HVAC ventilaciju i mrežno povezivanje. Domaćin navodi da će kupcima biti vraćen proporcionalni slučaj za vrijeme zastoja. Njihov podatkovni centar podvrgava se sigurnosnim kopijama svaki tjedan, a to je pored alata za izradu sigurnosnih kopija koji pružaju za vaše web stranice.

Korisnička podrška

Ako trebate kontaktirati tim za podršku WebHostingPada, na raspolaganju vam je izbor e-pošte, chat uživo i 24-satna besplatna telefonska podrška. Tehnički tim je vrlo sposoban, iako je bilo pritužbi na sporije vrijeme čekanja ako predate kartu za podršku, što ćete morati učiniti ako vaš problem zahtijeva eskalaciju na višu razinu od one koja se može rješavati telefonom. Oni također imaju vrlo pristojnu bazu znanja o cijeni koju plaćate, iako razumljivo nije tako sveobuhvatna kao oni u vlasništvu većih igrača na tržištu. Ipak, većina potrebnih odgovora bit će vam dostupna tamo ako ste izdvojili vrijeme za pretraživanje.

Jedna od glavnih prednosti podrške, posebno vlasnicima web stranica za početnike, je 30-minutno savjetovanje od strane jednog od stručnjaka tima stručnjaka. Resurs za web podršku osigurat će da vaša web stranica radi uživo i funkcionira bez problema, te će vam pomoći u svim pitanjima ili problemima kako biste brzo funkcionirali. Možete čak zatražiti njihovu pomoć s popisom svojih prvih pretraživača i dobiti korisne povratne informacije o postavljanju vaše web stranice. Ova vrsta pomoći je neprocjenjiva ako ste tek započeli. Također možete pratiti sve promjene, ažuriranja ili probleme putem razumno aktivne Facebook stranice domaćina.

O web hosting padu

Jeste li znali da je web hosting Pad započeo još 2005. godine, sa sjedištem u Illinoisu u Chicagu i web je domaćin za više od 150.000 web stranica.

Izvor: webhostingpad.com/about-us

Web Hosting Pad na Twitteru

Testimonials web hostinga

Usuđujem se reći da je ovo najjeftiniji web domaćin vani ikad. Dobro za moje potrebe jer sam dobio ograničeni proračun (Yvonne – 25. travnja 2015.)

Najjeftiniji web hosting ikad, zanemarite up-sell / cross-sell i ti dečki neće biti pretučeni po cijenama (Lee – 23. lipnja 2014.)

Potreban mi je super jeftin domaćin za moj blog vjenčanja i web hosting Pad bio je sjajan za mene. (Karen – 23. travnja 2014.)

Ne znam mnogo o računalima, ali uspio sam podići blog. Kad god imam tehničko osoblje za pomoć, tu su da mi pomognu. (Lou – 12. siječnja 2014.)

Prosječna ocjena WebHostingPad.com je

4,5 od 5.
Na temelju 4 recenzija.

Planovi web hosting blokova & cijena

Cilj Web Hosting Pad # 1 je pružiti moćna web hosting rješenja po vrlo pristupačnoj cijeni.

WHP zajednički hosting paket

 • Od 1,99 dolara mjesečno
 • Neograničen prostor za pohranu diska
 • Neograničen mjesečni pojas
 • Neograničene Addon domene
 • Neograničeno poddomena
 • Besplatna domena s 1. godinom hostinga
 • Besplatno instaliranje skripte s jednim klikom
 • Besplatni softver za web lokaciju
 • Podrška 24/7

Prijavite se sada – Bez rizika – garancija povrata novca od 90 dana

Sažetak pregleda webHostingPad-a

Dakle, je li web hosting pad dobar?

DOBRO: Cijena – super jeftin web hosting. Besplatno ime domene. Prepuno uključenih značajki.

NE-DOBRO: Ponekad je podrška pomalo spora. Server je ponekad malo spor.

Iako WebHostingPad možda nije najveći ili najbolji pružatelj usluga hostinga, oni se ne pokušavaju tako pozicionirati na tržištu. Umjesto toga, njihova ciljna skupina je početnik do srednji webmaster koji cijeni ekstremnu vrijednost cijena alata koji posao obavljaju. Iako su cijene možda niske, bilo bi pogrešno zamijeniti tu ponudu jeftinom umjesto onom koja stvarno jest; povoljna vrijednost.

Previše novih webmastera biva zarobljeno u kupovini hostinga koji ima dodatke i bonuse koji ne samo da im nisu potrebni, već ih ni ne razumiju. Savjet ovdje nije trčati prije nego što možete hodati. Odvojite vrijeme kako biste procijenili što vam stvarno treba za poslovanje s web stranicama i razmislite dvaput o zaobilaženju posla jednostavno zato što nema fantastične grafike s uvjerljivim tehničkim žargonom. WebHostingPad zamjenjuje napredne značajke koje nikada nećete koristiti obećanjem pouzdanosti, čineći ovo vrijednim prijedlogom za osnovnu uslugu po nevjerojatnoj cijeni.

Pregled za WebHostingPad od strane Hosting Kingdom. Ažurirano 4. studenog 2015.

Početna ›Recenzije› Pregled web hosting prostora

Sažetak pregleda webHostingPad-a

Dakle, je li web hosting pad dobar?

DOBRO: Cijena – super jeftin web hosting. Besplatno ime domene. Prepuno uključenih značajki.

NE-DOBRO: Ponekad je podrška pomalo spora. Server je ponekad malo spor.

Iako WebHostingPad možda nije najveći ili najbolji pružatelj usluga hostinga, oni se ne pokušavaju tako pozicionirati na tržištu. Umjesto toga, njihova ciljna skupina je početnik do srednji webmaster koji cijeni ekstremnu vrijednost cijena alata koji posao obavljaju. Iako su cijene možda niske, bilo bi pogrešno zamijeniti tu ponudu jeftinom umjesto onom koja stvarno jest; povoljna vrijednost.

Previše novih webmastera biva zarobljeno u kupovini hostinga koji ima dodatke i bonuse koji ne samo da im nisu potrebni, već ih ni ne razumiju. Savjet ovdje nije trčati prije nego što možete hodati. Odvojite vrijeme kako biste procijenili što vam stvarno treba za poslovanje s web stranicama i razmislite dvaput o zaobilaženju posla jednostavno zato što nema fantastične grafike s uvjerljivim tehničkim žargonom. WebHostingPad zamjenjuje napredne značajke koje nikada nećete koristiti obećanjem pouzdanosti, čineći ovo vrijednim prijedlogom za osnovnu uslugu po nevjerojatnoj cijeni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map