Revisió del centre d’allotjament web

Revisió del centre d'allotjament web


Visita WebHostingHub.com

Revisió del centre d’allotjament web

Centre d’allotjament web és una innovadora empresa d’allotjament que us ofereix diversos avantatges importants. Amb qualsevol paquet d’allotjament, obté 280 aplicacions gratuïtes que es poden instal·lar amb un sol clic. Inclou programari de blocs, carros de compres, fòrums, enquestes i molt més.

Web Hosting Hub també té dominis, espai en disc i amplada de banda amb tots els seus plans, de manera que mai us haureu de preocupar de quedar-vos sense recursos. També tenen una garantia de devolució de 90 dies amb tots els paquets, que és bastant més generós que els típics 30 dies que ofereixen la majoria de les empreses.

Funcions del centre d’allotjament web

Web Hosting Hub proporciona allotjament web en tot, assequible, per a empresaris d’Internet que necessiten un compte d’allotjament compartit amb eines pràctiques de gestió de llocs. L’empresa, que és propietat i dirigida pel gegant amfitrió InMotion, ha estat construint una sòlida reputació com a amfitrió assequible i fiable des de la seva creació el 2001.

El centre d’hostatge web es centra en proporcionar un paquet complet amb tots els campaners i xiulets que els administradors web requereixen per posar en funcionament un nou lloc i els han convertit en una força que s’ha de tenir en compte el 2015 al mercat d’allotjament web ultra-competitiu..

Nom de domini gratuït inclòs

Amplada de banda il·limitada

Espai de disc il limitat

99,9% de temps de funcionament & Fiabilitat

Garantia de devolució de 30 dies

Les característiques que ofereix WHH en el seu pla d’allotjament compartit tot en un són força robustes. El paquet és ideal per a nous llocs d’inici, ja que s’inclou fàcil instal·lació d’eines del sistema de gestió de contingut. Tot i això, hi ha molt espai per ampliar els llocs, per la qual cosa no es tracta d’un pla que els administradors web superin ràpidament un cop comencin a obtenir una quantitat decent de trànsit.

Hub d'allotjament web Cpanel

A continuació es mostra una llista completa de funcions:

Amplada de banda ilimitada i espai de disc: No us haureu de preocupar d’omplir el disc o de tenir problemes d’amplada de banda que sovint plaguen els administradors web en plans limitats. Això vol dir que podeu afegir tants vídeos, imatges i guions al vostre lloc sense cap tipus de preocupació. També significa que podeu gestionar trànsit intens a les vostres pàgines web.

Llocs web il·limitats: Allotgeu tants llocs com vulgueu en un compte per un preu mensual baix. Si voleu llançar un lloc nou, només heu de comprar un nom de domini i afegir-lo al vostre compte existent. A continuació, podeu gestionar convenientment tots els llocs des d’un quadre de control.

Nom de domini gratuït inclòs: Quan compreu un pla d’allotjament compartit des del Web Hosting Hub, podeu registrar o transferir un nom de domini sense cap cost. Això redueix el cost de llançar un lloc web nou al vostre compte. Ja teniu un nom de domini registrat? Cap problema, podeu transferir-lo al vostre compte WHH de forma gratuïta.

Comptes de correu electrònic il·limitats: Us permet crear tantes adreces de correu electrònic que necessiteu per satisfer les vostres necessitats d’assistència al client, vendes i màrqueting de correu electrònic.

Programari CMS gratuït: Fer funcionar un nou lloc és fàcil amb eines professionals de gestió de contingut com Drupal, B2evolution i WordPress. Una instal·lació senzilla i amb un clic del tauler de control posa al vostre abast totes aquestes eines. La creació d’un lloc interactiu professional i interactiu té hores en lloc de setmanes amb l’ajut d’aquests sistemes de gestió de contingut preconfigurats.

Creador de llocs web Premium gratuït: Una altra eina fantàstica d’autorització web dissenyada per a administradors web que saben el que volen, però no tenen prou habilitats per codificar-ho ells mateixos. La interfície WYSIWYG permet combinar pàgines web funcionals i d’aspecte professional sense escriure ni una sola línia de codi.

Panell de control de cPanel: cPanel és un dels preferits entre els administradors web, ja que posa totes les eines necessàries per crear i gestionar el vostre lloc al vostre abast. Comproveu el correu electrònic, creeu bases de dades MySQL, feu transferències de FTP i instal·leu programes des d’una ubicació centralitzada.

Web Hosting Hub és una opció ideal per als clients que són nous en la creació de llocs web, ja que proporcionen les eines, el coneixement i el suport necessaris per a que el lloc funcioni ràpidament. No és necessari contractar un dissenyador web car o passar setmanes enrevessant-se en clau de codi quan les eines professionals que ofereix WHH realitzin la major part de grans càrregues, tot això sense cap cost addicional.

Quan es tracta de preu, costa guanyar 3,99 dòlars mensuals, en el que comencen els paquets d’allotjament compartits. A diferència d’altres proveïdors d’allotjament de pressupost, el Web Hosting Hub ofereix les funcions, el temps d’obtenció i el servei d’assistència dels administradors web a un preu immillorable.

Horaris & Rendiment

Web Hosting Hub té una puntuació bastant bona quan es tracta d’horaris i fiabilitat, ja que els seus servidors tenen taxes de resposta líders al sector.

Garanteixen el 99,9 per cent de la capacitat de funcionament, que és força normal, i les proves independents confirmen que aconsegueixen constantment aquest nivell de resposta. També es prenen mesures per aïllar comptes separats, cosa que redueix els errors i problemes de seguretat.

El rendiment del vostre lloc és un factor clau a l’hora de decidir amb quina empresa d’allotjament d’allotjament web signarà. Per tant, vam provar el temps de càrrega de la pàgina principal del centre d’allotjament web.

Resultats del centre d’allotjament web:

La pàgina d’inici es carrega en 3,1 segons

La pàgina d’inici es carrega completament en 4,9 segons

(Regió del servidor de proves: Dallas, EUA. Connexió: Cable (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 d’agost de 2013)

Atenció al client

L’assistència al client és una àrea en la qual molts proveïdors d’allotjament de baix cost es cauen. Web Hosting Hub és una excepció aquí, ja que ofereixen suport telefònic, xat en viu i correu electrònic obert les 24 hores del dia. Un altre avantatge important és que l’assistència no es subcontracta, sinó que es proporciona des dels Estats Units a partir de l’equip dedicat d’assistència WHH.

Els problemes es resolen de manera puntual i es responen a totes les preguntes en menys de 12 hores. També hi ha un recurs freqüent que tracta diversos problemes habituals i un conjunt de tutorials de vídeo en línia que guien els usuaris mitjançant instal·lacions, transferències d’arxius i procediments de resolució de problemes..

El nivell de suport proporcionat reflecteix l’empresa matriu, InMotion, que s’ha consolidat amb la reputació d’oferir excel·lents vendes i suport tècnic. Si decidiu allotjar els vostres llocs amb el Web Hosting Hub, no us haureu de preocupar de l’assistència no tancada ni de tractar-vos amb representants subcontractats que es troben a mig món. Són una empresa de primer nivell amb suport de primera qualitat.

Quant al Centre d’Allotjament Web

Sabíeu que el Web Hosting Hub té més de 180 empleats amb seu als Estats Units i allotja més de 45.000 llocs web. WHH es va fundar el 2001 i es troba a Virginia Beach.

Font: webhostinghub.com/about-us

Centre d’allotjament web a Twitter

Testimonis del centre d’allotjament web

Barat barat barat i bo bo, a més del seu suport soluciona tot el que els llança! (Will – 16 de maig de 2015)

Millor guardat secret! No em puc creure les característiques que obteniu pel preu. Love Webhostinghub i la tripulació d’assistència (Noè – 15 de setembre de 2014)

Un amic em va recomanar, va ser una mica vacil·lant al principi, ja que mai he sentit a parlar d’aquests nois, però el seu allotjament és molt bo (Mike – 19 de juliol de 2014)

No puc creure el bé que són aquests nois, un suport amable, funcions potents i grans preus. Què és la captura lol. (Tina – 10 de març de 2014)

Sorprenentment sorprès amb Web Hosting Hub. Aquests nois són un dels secrets més ben guardats quan es tracta d’allotjament web d’alt valor de baix cost. (Kenny – 5 de gener de 2014)

Potser no és el que coneix més bé l’amfitrió web, però segueix fent el que estàs fent i WHH ho serà aviat. Els seus preus i característiques destaquen realment. (Lewis – 11 d’octubre de 2013)

Va parlar amb Kylie en el seu equip de suport, molt amable i professional. Ella va respondre a totes les meves preguntes sobre allotjament a WordPress i després vaig decidir donar-me d’alta. (Lluc – 30 de juliol de 2013)

Sóc un principiant complet i vaig decidir anar amb el Web Hosting Hub per al meu bloc de cuina. La instal·lació amb un clic va fer que tot fos molt senzill. (Susanne – 16 de juny de 2013)

La qualificació mitjana de WebHostingHub.com és

5 de cada 5.
Basat en 8 opinions.

Plans del nucli d’allotjament web & Preu

El centre d’allotjament web es centra únicament en proporcionar un únic paquet d’allotjament compartit complet a un preu molt assequible.

Paquet d’allotjament WHH

 • 3,99 dòlars mensuals
 • Espai d’emmagatzematge de disc il·limitat
 • Amplada de banda mensual il·limitada
 • Dominis additius il·limitats
 • Subdominis il·limitats
 • Domini gratuït amb hosting de 1r any
 • Assistència a casa gratuïta gratuït als nostres dies de les 24 hores
 • Spam de correu electrònic de McAfee & Protecció contra virus
 • Instal·lació gratuïta d’un script de 1 clic
 • Oferta de publicitat de Google de 75 dòlars
 • Telèfon 24 hores, xerrada & Assistència per correu electrònic

Registra’t ara – Sense risc: garantia de devolució de 90 dies

Resum de revisió del centre d’allotjament web

Per tant, el Hosting Web Hub és bo?

LA BONA: garantia de devolució de 90 dies. Nom de domini gratuït. Molt barat. Embalatge amb funcions incloses.

El NO-SO-BON: cap actualització del servidor a VPS o hosting dedicat. No s’ha activat cap compte instantani.

Web Hosting Hub és una solució ideal per a administradors web que necessiten un conjunt robust de funcions en un pla d’allotjament compartit assequible. La creació de llocs i les eines de gestió de continguts permeten combinar un lloc professional i la amplada de banda ilimitada, l’espai del disc i els dominis deixen molt marge per al creixement..

Amb preus que comencen a menys de cinc dòlars al mes, el Web Hosting Hub és perfecte per a administradors web que treballen amb un pressupost reduït, però encara desitgen funcions i suport de qualitat..

El pla d’allotjament compartit que ofereix WHH no és ideal per a llocs més grans o usuaris més avançats, però és adequat per a algú que vulgui llançar un nou lloc de comerç electrònic o iniciar un bloc. Per endolcir el pot, s’ofereix una garantia de devolució de 90 dies a tots els paquets d’allotjament.

Si per algun motiu no esteu satisfets amb els serveis prestats dins dels 90 dies, teniu dret a un reemborsament complet. Això, juntament amb les funcions esmentades anteriorment, converteixen el Web Hosting Hub en l’elecció òbvia per a un allotjament compartit assequible.

Una revisió de WebHostingHub per Hosting Kingdom. Darrera actualització el 4 de novembre de 2015.

Inici ›Ressenyes› Revisió del centre d’allotjament web

Resum de revisió del centre d’allotjament web

Per tant, el Hosting Web Hub és bo?

LA BONA: garantia de devolució de 90 dies. Nom de domini gratuït. Molt barat. Embalatge amb funcions incloses.

El NO-SO-BON: cap actualització del servidor a VPS o hosting dedicat. No s’ha activat cap compte instantani.

Web Hosting Hub és una solució ideal per a administradors web que necessiten un conjunt robust de funcions en un pla d’allotjament compartit assequible. Les eines de construcció de llocs i de gestió de continguts permeten combinar un lloc professional i la amplada de banda ilimitada, l’espai del disc i els dominis deixen molt marge per al creixement..

Amb preus que comencen a menys de cinc dòlars al mes, el Web Hosting Hub és perfecte per a administradors web que treballen amb un pressupost reduït, però encara desitgen funcions i suport de qualitat..

El pla d’allotjament compartit que ofereix WHH no és ideal per a llocs més grans o usuaris més avançats, però és adequat per a algú que vulgui llançar un nou lloc de comerç electrònic o iniciar un bloc. Per endolcir el pot, s’ofereix una garantia de devolució de 90 dies a tots els paquets d’allotjament.

Si per algun motiu no esteu satisfets amb els serveis prestats dins dels 90 dies, teniu dret a un reemborsament complet. Això, juntament amb les funcions esmentades anteriorment, converteixen el Web Hosting Hub en l’elecció òbvia per a un allotjament compartit assequible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map