Revisió DreamHost

Revisió DreamHost


Visita DreamHost.com

Revisió DreamHost

Des dels seus humils inicis el 1997 DreamHost s’ha ampliat fins a albergar més de mig milió de dominis. L’empresa va ser fundada a Califòrnia per quatre majors informàtics i ara compta amb una plantilla de 50 empleats a temps complet, que els converteixen en un dels principals jugadors de la indústria d’allotjament web..

Malgrat el creixement, Dream Host ha continuat posant un gran èmfasi en el servei i atenció al client. La completa transparència de l’empresa pel que fa a la resolució de problemes i la interacció amb els clients els ha aconseguit una clientela fidel i una reputació estel·lar entre els administradors web.

Funcions DreamHost

DreamHost és un altre host web amb molta experiència que va començar el 1997 i que ha estat creixent i ampliant la seva base de clients fins avui al 2015. No només ofereixen allotjament compartit, sinó també allotjament VPS, Cloud i Servidors Dedicats per a particulars i empreses que necessiten. una cosa més segura i flexible.

Garantia 100% de temps de vida

Amplada de banda il·limitada

Espai de disc il limitat

Dominis allotjats il·limitats

Garantia de devolució de 97 dies

Si voleu un pla d’allotjament compartit, podeu obtenir tot el que necessiteu a DreamHost per 8,95 dòlars al mes. Inclou l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats, tants dominis com vulgueu i assistència tècnica 24 hores. DreamHost també us permet provar el seu allotjament durant un període de prova de dues setmanes.

DreamHost s’ha dedicat a mantenir un toc personal en els seus negocis, com ho demostra el butlletí informatiu casual i divertit que envien cada mes. Tractar els clients com a persones en lloc d’estadístiques ha proporcionat a DreamHost el peu que té a la indústria.

Dream Host compta amb un maquinari impressionant per complementar el servei de primera qualitat. El seu centre de dades allotja centenars de servidors Linux Debian multi-CPU que alberguen els 500.000 dominis al seu càrrec. Diverses connexions d’Internet gigabit redundants, un generador de còpia de seguretat i un sistema UPS garanteixen que el sistema continuï funcionant en tot moment..

DreamHost Cpanel

DreamHost ofereix una àmplia varietat de plans per satisfer les necessitats de qualsevol administrador web.

Al pla d’administració de tots els plans d’allotjament, trobareu una instal·lació d’un clic per a scripts addicionals com WordPress, Joomla, MediaWiki i phpbb. La llista d’aplicacions disponibles no és tan robusta com Fantastico, però la majoria dels scripts populars hi són, i les aplicacions no incloses es poden instal·lar fàcilment de forma manual..

1 Feu clic a Instal·lador de DreamHost 1

A continuació es detallen els detalls dels seus paquets d’allotjament:

Pla d’allotjament web compartit:

Aquest és el més bàsic dels paquets d’allotjament de DreamHost i és adequat per a la majoria de administradors web, l’allotjament compartit de DH inclou:

Amplada de banda il·limitada, espai de disc i llocs web per allotjar

Comptes de correu electrònic il·limitats, habilitats IMAP i SMTP

Suport complet SFTP / FTP i SSL

Sistema operatiu Linux Debian

Panell de control de cPanel amb programari d’instal·lació amb un clic

A 8,95 dòlars, el paquet té un preu excel·lent per a allotjament compartit, però això és comprensible, ja que DreamHost garanteix un temps de treball 100% i els recursos il·limitats proporcionen molt marge per al creixement abans d’haver d’actualitzar a un paquet més robust. També hi ha un mode de prova que permet als administradors web avaluar el pla abans de comprometre’s.

Plans d’allotjament DreamHost VPS:

Per als llocs web que tinguin gran trànsit i que necessitin recursos dedicats, l’allotjament VPS (servidor privat virtual) és l’opció ideal. Un VPS és un servidor privat virtual dividit en el seu servidor físic, que proporciona algunes de les campanes i xiulets d’un servidor dedicat sense l’important etiqueta de preu.

No hi ha compartició de recursos amb altres clients en un VPS a causa de la partició entre servidors virtuals. Això es tradueix en més fiabilitat, velocitat del servidor més ràpida i recursos dedicats.

Plans del servidor dedicat:

Per als administradors web amb llocs ben consolidats que requereixen la màxima velocitat, recursos i flexibilitat, l’allotjament dedicat al servidor és el punt àlgid de les opcions d’allotjament. Com el seu nom indica, el client obté tot un servidor dedicat als seus llocs. No es comparteixen recursos i es pot configurar el servidor completament per satisfer les necessitats del client.

Com podeu veure, la varietat d’opcions dedicades que ofereix DreamHost permet al webmaster pagar només la CPU, l’espai del disc i la memòria que necessiten. Tots els servidors dedicats admeten els llenguatges de script estàndard CGI, Ruby i PHP4 & PHP 5. CRON també està disponible per executar scripts de forma automatitzada. S’inclou l’accés complet al shell al servidor amb tots els servidors..

Horaris & Rendiment

DreamHost és un dels pocs hostes que ofereixen un 100% de garantia de vida. Les proves independents demostren que tampoc es tracta d’una promesa buida, ja que les múltiples redundances incorporades al sistema us mantenen connectats en tot moment..

Com realitza DreamHost una còpia de seguretat d’aquesta agosarada promesa? Si els vostres llocs de correu electrònic, bases de dades, FTP o SSH es redueixen com a conseqüència de qualsevol fallada del sistema, se us abonarà un dia gratuït d’allotjament per cada hora de servei interromput. S’informa que les pertorbacions són extremadament rares.

A l’hora d’escollir el rendiment d’empreses d’allotjament web és un indicador clau i un factor decisiu, per això vam decidir fer algunes proves de rendiment pròpies. Hem provat el temps de càrrega de la pàgina principal de DreamHost.

Resultats de DreamHost:

La pàgina d’inici es carrega en 4,7 segons

La pàgina d’inici es carrega completament en 7,8 segons

(Regió del servidor de proves: Dallas, EUA. Connexió: Cable (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 d’agost de 2013)

Atenció al client

L’assistència tècnica per a plans compartits es proporciona a través d’un sistema de bitllets i la majoria de les preguntes es responen en un termini de 12 hores. L’equip de suport és amable, pacient i competent.

DreamHost està actualment ampliant el seu personal d’assistència per reduir el temps de resposta dels bitllets d’ajuda. L’absència de suport de xat en viu per a allotjament compartit suposa una diferència del que ofereixen la majoria de les empreses i es pot considerar com un petit compromís contra l’empresa, però, en general, el suport als comptes compartits és bastant adequat.

Els VPS i els plans dedicats inclouen una sèrie de devolucions mensuals per als clients residents als EUA, que proporcionen respostes gairebé instantànies a problemes tècnics..

També hi ha un fòrum d’assistència al client i una wiki per als clients de DreamHost per trobar guies de resolució de problemes i de resolució de problemes que solucionen problemes habituals d’allotjament. La informació aquí és força exhaustiva, de manera que es converteix en un excel·lent recurs de suport addicional.

Codis de cupó DreamHost

Aquí trobareu els codis cupons de DreamHost (actualització del 2015: provat i funcionant) per estalviar diners en l’allotjament compartit de DreamHost.com. Feu servir aquests codis cupons i obtindreu 40 descomptes en el vostre cost anual (119,40 $ 79,40 $).

Anar a DreamHost.com

Utilitzeu el codi de cupó: TAKE40DOLLARSOFF

Quant a DreamHost

El 1997, quatre estudiants en informàtica al Harvey Mudd College de Claremont, CA van iniciar DreamHost en un sol servidor web Pentium 100 (anomenat Destro) utilitzant un ample de banda compartit en una línia T1..

Font: dreamhost.com/about-us

DreamHost a Twitter

Testimonis DreamHost

Res més que elogis per Dreamhost, excel·lents funcions, suport i molt barats també. Salutacions! (Larry – 15 de maig de 2015)

Registreu-vos després de veure que DreamHost té el període de prova més llarg, garantia de devolució de 97 dies! (Lluc – 23 de juliol de 2014)

Wow gràcies, no estic segur de com es poden permetre els vostres negocis després d’entregar el codi de cupó d’estalvi de $$$. Acabo d’estalviar una petita fortuna! (Cathy – 2 de març de 2014)

Potser no és l’opció més barata entre les alternatives de baix cost, però Dream Host ho compensa quan es tracta de funcions i temps de treball. (Omar – 4 de gener de 2014)

No tenint res més que elogis a Dreamhost. Aquí teniu un amfitrió web que es preocupa pels seus clients (Tom – 22 d’octubre de 2013)

M’encanta que l’instal·lador d’un clic que DreamHost ofereix, hagi estat capaç de tenir en funcionament el meu lloc de WordPress en molt poc temps. (Sarah – 4 d’agost de 2013)

Una mica més car que els altres amfitrions, però he descobert que obtindreu el que pagueu amb DreamHost. Es tracta d’un allotjament gratuït, de funcions excel·lents i d’un equip de suport molt amable. (Xavier – 29 de juny de 2013)

La qualificació mitjana de DreamHost.com és

4 de cada 5.
Basat en 7 opinions.

Plans DreamHost & Preu

DreamHost ofereix tres tipus de solucions d’allotjament; Plans d’allotjament web compartits, VPS i servidor dedicat. A continuació, es mostra una visió general del seu pla més popular, el seu pla d’allotjament web compartit.

Allotjament compartit de DreamHost

 • 8,95 dòlars al mes
 • Provisió del termini de termini després de la compra: Immediat
 • Recursos de CPU: Compartits
 • Recursos RAM: compartits
 • Bases de dades de MySQL: Il limitades
 • Accés arrel (mitjançant sudo) i reinici remot: núm
 • Adreça IP única: disponible
 • Emmagatzematge de disc: TB il·limitada
 • Còpies de seguretat personals: 50 GB
 • Amplada de banda mensual: TB il·limitada
 • Dominis allotjats: Il·limitat
 • Sistema operatiu: Linux Debian
 • Accés IMAP / POP / SMTP: Sí
 • Accés de correu electrònic basat en web: Sí
 • Filtratge de correu: Sí
 • Filtratge de correu brossa: Spam Assassin
 • Gmail per al vostre domini.com: Sí
 • Adreces de correu electrònic: Il limitades
 • Llistes d’anuncis: Il·limitat
 • Llistes de discussió: Il·limitat
 • Respostos automàtics de vacances: il·limitat
 • Registre de domini gratuït (.com, .net, .org o .info): Sí
 • Privacitat WHOIS de domini lliure: Sí
 • Dominis allotjats: Il·limitat
 • Subdominis allotjats: Il·limitat
 • Dominis reenviats / Retrovisats: il·limitat
 • DNS personalitzats: Sí
 • XCache: No
 • Control mitjançant la nostra API: No
 • Rubí sobre carrils: Sí
 • Suport perl: Sí
 • Suport PHP5: Sí
 • Servidor segur SSL (IP única): Sí
 • Seguretat web millorada: Sí
 • WebDAV: Sí
 • Còpia de seguretat de dades: sí
 • Estadístiques d’accés diàries: Sí
 • Accés als fitxers de registre crus: Sí
 • DreamBook.com gratuït de banderoles: Sí
 • RealAudio i vídeo (flux de http): Sí
 • Directoris protegits amb contrasenya (.htaccess): Sí
 • Servidor FTP anònim (IP única): Sí
 • Servidor de xat Jabber: Sí
 • Crèdit de Google AdWords (fins a 75 dòlars): Sí
 • Instal·lador d’un sol clic per a aplicacions: Sí
 • Aplicacions populars basades en web com WordPress: Sí
 • Assistència tècnica 24 hores al dia a través del xat en viu: no (vegeu les actualitzacions a continuació)
 • Assistència tècnica 24/7 a través del correu electrònic: Sí
 • Garantia d’Uptime de la Xarxa 100%: Sí
 • Garantia de devolució de 97 dies: Sí
 • Tauler de control de comptes basat en web: Sí

Registra’t ara – Sense risc – Garantia de devolució de 97 dies

Resum de revisió DreamHost

Per tant, és Dream Host qualsevol cosa bona?

LA BONA: garantia de devolució de 97 dies. Garantia 100% de temps de vida Nom de domini gratuït inclòs. 1 instal·lador de programari d’un clic. Reputació sòlida.

EL NO-TAN BON: No és el més barat. No hi ha assistència tècnica 24/7 via xat en viu (actualització).

DreamHost ha reconegut una merescuda reputació com a amfitrió sòlid amb servidors fiables i servei personalitzat. Tenen plans d’allotjament per adaptar-se a tot, des d’un petit bloc personal fins a un lloc de comerç electrònic establert amb milions de visites mensuals.

El període de prova de dues setmanes permet als clients avaluar els plans d’allotjament abans de comprometre’s amb un paquet i el preu és bastant baix per a VPS i paquets dedicats respecte a l’estàndard de la indústria..

A més, la garantia de devolució de 97 dies és un signe de confiança i el 100% de garantia de vida màxima garanteix que els vostres llocs estiguin funcionant durant tot el dia..

Una revisió de DreamHost per Hosting Kingdom. Darrera actualització el 4 de novembre de 2015.

Inici ›Ressenyes› Revisió DreamHost

Resum de revisió DreamHost

Per tant, és Dream Host qualsevol cosa bona?

LA BONA: garantia de devolució de 97 dies. Garantia 100% de temps de vida Nom de domini gratuït inclòs. 1 instal·lador de programari d’un clic. Reputació sòlida.

EL NO-TAN BON: No és el més barat. No hi ha assistència tècnica 24/7 via xat en viu (actualització).

DreamHost ha reconegut una merescuda reputació com a amfitrió sòlid amb servidors fiables i servei personalitzat. Tenen plans d’allotjament per adaptar-se a tot, des d’un petit bloc personal fins a un lloc de comerç electrònic establert amb milions de visites mensuals.

El període de prova de dues setmanes permet als clients avaluar els plans d’allotjament abans de comprometre’s amb un paquet i el preu és bastant baix per a VPS i paquets dedicats respecte a l’estàndard de la indústria..

A més, la garantia de devolució de 97 dies és un signe de confiança i el 100% de garantia de vida màxima garanteix que els vostres llocs estiguin funcionant durant tot el dia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map