Adobe Dreamweaver-alternativer

Adobe Dreamweaver-alternativer


Adobe Dreamweaver – er en stærk visuel redaktør udviklet til erfarne professionelle. Det tilbyder et sæt forbedrede webdesignværktøjer, der er tilgængelige i den downloadbare software-pakke. Produktet kommer som en del af Adobes kommercielle pakke og leverer forskellige funktioner til at oprette unikke mockups på websider.

På trods af alle fordelene, Dreamweaver har, er softwaren temmelig kompleks. Derudover er det gået temmelig forældet gennem årene. Desuden er platformen snarere en visuel editor end en fuldcyklus-webstedsbygger. Det tilbyder ikke hosting eller domæne i sin pakke. Det er hovedsageligt rettet mod at opbygge mobilvenlige temaer med dybdegående kodningsevner.

Af denne grund kan brugere muligvis drage fordel af enklere og mere fleksible løsninger med alle muligheder, der allerede er inkluderet i planen. Nogle populære webstedsbyggere kommer med udvidet funktionalitet selv til lavere eller nul pris. Så lad os se på Dreamweaver-alternativer, der kan vise sig at være en bedre mulighed.

De bedste alternativer til Adobe Dreamweaver:

 1. WIX – Det bedste gratis Adobe Dreamweaver-alternativ
 2. WordPress – Gratis Dreamweaver-alternativ (CMS)
 3. Webflow – responsivt webdesignværktøj
 4. Mobirise – Gratis webdesignsoftware som Dreamweaver
 5. Pinegrow – En professionel visuel redaktør
 6. Beslag – Letvægt, open source teksteditor
 7. Aptana Studio – Open source Webudvikling IDE
 8. BlueGriffon – Moderne og gratis HTML Editor
 9. Apache NetBeans – Open Source IDE til Windows, Mac, Linux
 10. openElement – Kraftfuld & Intuitiv editor
 11. Google Web Designer – Program til Windows, Mac og Linux
 12. TOWeb – Responsivt websted og software til oprettelse af online-butikker
 13. CoffeeCup – Responsive webdesignværktøjer og HTML-software
 14. Microsoft Expression Web – Fuldstændigt professionelt værktøj

Wix – Det bedste gratis Adobe Dreamweaver-alternativ

Wix - Det bedste gratis Adobe Dreamweaver-alternativ

Wix – er en ultimativ webstedsbygger med millioner af aktive brugere og understøttede onlineprojekter. Det er den mest fleksible løsning til nybegynderne, der ønsker at oprette fantastiske websteder med nulkodning. Platformen leveres med nok værktøjer til at lade dig oprette bogstaveligt talt enhver webstedstype fra destinationssider og små virksomhedswebsteder til digitale butikker og mere.

 • Enkel, men kraftfuld editor – Wix er helt afhængig af træk-og-slip-funktion hvilket gør det super let at oprette websteder og sider på trods af strukturen og kompleksiteten. Desuden vil erfarne brugere være i stand til at tilpasse deres websteder med nogle unikke og specialdesignede elementer.
 • Kunstig intelligens – systemet bruger sin Wix ADI-platform, der opretter websteder automatisk baseret på brugernes præferencer, projekttyper og funktioner, du muligvis har brug for. Du får et klar til at gå side med alle de nødvendige værktøjer og muligheder, der allerede er integreret.
 • Wix Corvid – værktøjet til avanceret webapplikationsudvikling. En intuitiv visuel builder lader brugerne håndtere frontend-udvikling eller ændre over 100 UI-elementer. Instrumentet kan bruges til at ændre og tilpasse nogle af blokke såvel som hele websitet.

Wix-pris: platformen er oprindeligt gratis at bruge. Du kan teste det uden at bruge en dollar. Men hvis du vil drage fordel af alt-i-en-løsningen med en gratis domæne, et komplet sæt af stilfulde platforme og adgang til alle apps, er Combo-planen en god idé at starte med. Det koster $ 13 per måned i tilfælde af fakturering årligt. Wix tilbyder også separate planer for e-handelsprojekter, der starter ved $ 23 pr. Måned.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis Dreamweaver-alternativ (CMS)

Wordpress - Gratis Dreamweaver Alternativ (CMS)

WordPress – er # 1 CMS-platform der giver maksimal fleksibilitet og frihed til webdesign. Platformen er helt gratis at bruge, selvom du bliver nødt til at tage sig af domæne og hosting. Heldigvis tilbyder forskellige hostingudbydere WP-optimerede serverløsninger der forvandler WordPress til en fuldcyklus og multifunktionel platform til bygning af websteder.

 • Open Source CMS – du er fri til at tilpasse dine websteder, hvad du har brug for. Systemet kræver ikke særlige færdigheder. Alt hvad du behøver er en smule HTML-viden. Selv hvis du ikke har disse færdigheder, er WordPress stadig en god mulighed for at oprette forskellige webstedstyper.
 • Uendelige plugins – WordPress er sandsynligvis den bedste platform med hensyn til tilpasning. Det leveres med tusinder af forskellige plugins til at optimere, promovere, beskytte, forbedre eller ændre dit projekt. Alle plugins er lette at indstille og installere. Åh, og de fleste af dem er gratis at bruge.
 • Tusinder af lydhøre temaer – En enorm skabelonsamling inkluderer både gratis og betalte premium-temaer til at imødekomme brugernes krav. Desuden er brugere frit at tilpasse hvert layout eller endda redigere kildekoden.

WordPress-pris: selve CMS er helt gratis at bruge. Du skal dog betale for domænet og hosting. Den bedste måde er at vælge WordPress-optimerede udbydere som f.eks Bluehost. Det tilbyder problemfri WP-integration, auto-opdateringer, sikkerhedskopieringer, et 1-årigt domæne og kraftfuld WP-hosting, der starter ved $ 2,95 pr. Måned, mens Choice Plus-planen med ubegrænset båndbredde til ubegrænset websteder kun koster $ 5,45 pr. Måned.

Prøv WordPress nu

Webflow – responsivt webdesignværktøj

Webflow - responsivt webdesignværktøj

Webflow – er en software, der giver dig mulighed for at oprette professionelle og lydhøre websteder. Platformen er temmelig kompleks, da den hovedsageligt fokuserer på erfarne webudviklere og designere. Samtidig har den en kraftfuld visuel editor, der gør det muligt at oprette websider og endda digitale butikker uden kodning eller typiske skabeloner.

 • Webflow CMS til designere – værktøjet gør det muligt at designe enhver indholdsstruktur. Brug af CMS kan brugere tilføje indhold manuelt eller ved hjælp af API og derefter tilpasse det i samarbejde med redaktører, indholdsadministratorer osv.
 • Kraftig webeditor – systemet leverer kraften i CSS og HTML-kodning i det visuelle lærred. Desuden kan du oprette forskellige interaktionselementer, animationer og andre ting for at holde besøgende engagerede. Desuden kan du vælge et færdigt tema og redigere det også.
 • Inline Editing – er du velkommen til at opdatere eller ændre dine websides når som helst uden behov for at skifte mellem flere skærme. Alle ændringer gemmes automatisk i realtid.

Webflow-pris: brugere kan i øjeblikket vælge mellem tre større planer. De inkluderer henholdsvis Basic, CMS og Business, der koster henholdsvis $ 12, $ 16 og $ 36 pr. Måned. Prisen afhænger af webstedets type og kompleksitet.

Prøv webflow gratis

Mobirise – Gratis webdesignsoftware som Dreamweaver

Mobirise - Gratis webdesignsoftware som Dreamweaver

Mobirise – er en offline webstedsbygger. Det betyder, at du muligvis kan bruge den, enten du har en internetforbindelse eller ej. Brugere skal have softwaren downloadet og installeret for at få fuld adgang til dens funktioner. Platformen er let at bruge og lader dig klare forskellige opgaver uden tekniske færdigheder.

 • Intuitiv editor – redaktøren bruger træk-og-slip-funktionalitet. Sidestrukturen består af blokke, som du let kan flytte, omarrangere eller redigere ved hjælp af avancerede indstillinger.
 • Bootstrap-drevet software – Mobirise gør det muligt at skabe lydhøre og mobilvenlige projekter, der fungerer lige godt på forskellige enheder på trods af transportøren og operativsystemet.
 • 100% kompatibilitet – Den downloadbare pakke kan bruges med Mac eller Windows OS.
 • AMP Builder – funktionen introducerer AMP (Accelereret mobilside) Bygger. Det hjælper med at oprette indholdsbaserede websteder, der indlæses hurtigere på tværs af forskellige enheder. Hver artikel får et AMP-ikon fra Google, mens søgemaskinen vælger dem først for at blive vist.

Mobirise-pris: selve webstedsbyggeren er gratis. Du vil dog ikke være i stand til at bruge alle dens funktioner samt få adgang til udvalget af skabeloner. Den prissatte levetidslicens indeholder alle Mobirise frynsegoder. Standardprisen for Full Website Builder Kit er $ 4019. Imidlertid tilbyder systemet i øjeblikket 97% rabatter med en chance for, men den fulde pakke til kun $ 99.

Prøv Mobrise gratis

Pinegrow – En professionel visuel redaktør

Pinegrow - En professionel visuel redaktør

Pinegrow – er en avanceret webstededitor udviklet til professionelle webdesignere og programmører. Platformen leveres som en downloadbar software med en masse gode funktioner til at oprette lydhøre websteder på Mac, Windows eller Linux.

 • Kraftige visuelle værktøjer – du får et sæt værktøjer til at flytte, redigere, ændre eller tilføje nye HTML- og CSS-elementer. Vælg repeateren for at indsætte et valgt element for at ændre hele layoutet med et par træk.
 • Multi Review og Editing Mode – Brugere har en chance for at kontrollere, hvordan webstedet kører på forskellige enheder. Systemet analyserer automatisk alle stilark for at registrere mulige brudpunkter.
 • Tilpasset CMS – systemet kan bruges som en brugerdefineret CMS-platform til statiske HTML-sider. Det vil gøre indholdet og webstedselementadministrationen enklere.

Pinegrow-pris: Pinegrow tilbyder flere faktureringsmodeller. De inkluderer månedlige og årlige abonnementer samt livstidslicenser. Den anden mulighed er sandsynligvis den bedste, mens prisen for Pro-licens starter fra $ 99. Pakken fås i øjeblikket med 50% rabat.

Prøv Pinegrow gratis

Beslag – Letvægts, open source teksteditor

Beslag - Letvægts, open source teksteditor

Beslag – er en super let og enkel tekstredigerer. Softwaren blev designet og bygget til kodere og webdesignere såvel som for front-end-udviklere. Det tilbyder et sæt brugervenlige visuelle værktøjer til at ændre kildekoden samt oprette nye scripts eller elementer fra bunden.

 • Let, men kraftfuld – du kan arbejde med flere kodestykker i et enkelt vindue. Anvend din personlige id til kodning uden popups. Brug CSS-vælgeren til at anvende ethvert element lige i din browser. Han har også support til inline-redigering.
 • Brugere af parenteser kan muligvis downloade forskellige udvidelser uden omkostninger. De leveres med flersprogede parentesesupport, kommentargeneratorer, tilpassede farvetemaer osv.
 • Live preview-tilstand – dit projekt kan problemfrit forbindes med browseren i realtid. Det giver dig mulighed for at gøre alle ændringer live og se, hvordan de påvirker det samlede projekt.

Pris for beslag: softwaren er gratis at bruge. Du kan downloade det fra det officielle websted såvel som alle de tilgængelige udvidelser.

Prøv parenteser gratis

Aptana Studio – Open source Webudvikling IDE

Aptana Studio - Open source Webudvikling IDE

Aptana Studio – er en kraftfuld og hurtig webudviklings-IDE. Open-source platformen er blevet genopbygget. Det tilbyder nu et sæt nye funktioner, efter at den nyeste Studio 3-version er blevet rullet ud. Systemet kan prale af mere end 6.000.000 downloads. Det er hovedsageligt designet til at lade udviklere oprette webapplikationer så hurtigt som muligt.

 • Omfattende kodningshjælp – softwaren leveres med integreret kodning førstehjælpsæt i lyset af HTML-, CSS-, PHP- og JS-assists.
 • Indbygget debugger – en fantastisk funktion til den automatiske fejlsøgningsproces. Systemet har integreret Ruby & Rails og JavaScript-fejlsøgning til at registrere og eliminere mulige breakpoints.
 • Tilpasbar IDE – brugere kan frit tilpasse IDE-appen og oprette et relevant udviklingsøkosystem ved hjælp af scripts fra listen over brugerdefinerede kommandoer.

Aptana Studio pris: softwaren er helt gratis at bruge.

Prøv Aptana Studio gratis

BlueGriffon – Moderne og gratis HTML Editor

BlueGriffon - Moderne og gratis HTML Editor

BlueGriffon – er en træk-og-slip-forudsætningsplatform, der blev oprettet for at lade webdesignere og udviklere oprette PUB-dokumenter og websider fra bunden. Systemet bruger WYSIWYG-funktionalitet. Den downloadbare licens indeholder webside-skabeloner, stilark og andre funktioner.

 • Autoopdateringer – du behøver ikke tage sig af systemopdateringer. Alle funktioner ændres, når den nye version er blevet rullet ud.
 • Landingssider & Webformularer – brugere vil være i stand til at oprette deres egne formularer fra bunden såvel som at bruge færdiglavede destinationssideskabeloner og ændre mockup.
 • Import Eksport – systemet leveres med en indholdseksport / importfunktion til at downloade dine egne skabeloner og elementer eller uploade websidefiler.

BlueGriffon-pris: Produktet fås i to større downloadbare licenser med levetidspriser. De inkluderer den grundlæggende licens, der koster $ 75 dollars, og EPUB-licensen, der koster $ 195. Vær opmærksom på, at de endelige omkostninger ikke inkluderer moms, der indløses under købet.

Prøv BlueGriffon gratis

Apache NetBeans – Open Source IDE til Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans - Open Source IDE til Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans – er en open source-bygningsplatform, der hjælper med at udvikle mobil- og webapplikationer. Det leveres med integreret debugging-funktionalitet ud over implementeringsstyring, kodedigeringsværktøjer osv. Systemet understøtter flere sprog og har en avanceret udviklingsgrænseflade.

 • Avanceret kodeeditor – redaktøren er i stand til at fremhæve forskellige stykker af kildekoden både semantisk og syntaktisk.
 • Multisprogede apps – NetBeans tilbyder færdige skabeloner ud over kodningsguider og redaktører til at udvikle mobile og desktop-apps i Java, PHP og andre programmeringssprog.
 • plugins – softwaren kan udvides ved hjælp af brugerdefinerede plugins. Listen over tilføjelser og widgets er tilgængelig på Apache NetBeans-plugin-portalen.

Apache NetBeans-pris: softwaren er gratis at bruge og downloade. Det henviser til ikke kun ældre, men også nyligt opdaterede versioner.

Prøv Apache NetBeans gratis

openElement – Kraftfuld & Intuitiv editor

openElement - Kraftig og intuitiv editor

openElement – er en multifunktionel webplatform. Det hjælper webstedsejere med at ændre deres websteder, implementere effektive SEO-optimeringstaktikker, ændre kildekoden og ændre nogle af webstedets elementer med en kraftfuld kodeditor. Derudover leverer det databasestyringsinstrumenter såvel som nogle andre nyttige funktioner:

 • Træk-og-slip-teknologi – webstedets redaktør kommer med en indbygget træk-og-slip-funktion, der gør tilpasningsprocessen lettere.
 • Responsiv design – oprette mobilvenlige websider og layout. Se eksempler på projekter fra flere enheder.
 • SEO – softwaren gør det muligt at minimere koden og optimere medieindholdet (billeder og videoer). Det resulterer i forbedrede brugeroplevelser og højere rækker af søgemaskiner.

openElement pris: brugere kan downloade softwaren helt gratis med nulafgifter eller fornyelsesgebyrer.

Prøv openElement gratis

Google Web Designer – Program til Windows, Mac og Linux

Google Web Designer - Program til Windows, Mac og Linux

Google Web Designer – er et visuelt værktøj udviklet til begyndere, der ønsker at arbejde visuelt uden at dybe dybt ned i kildekoden. Platformen er hovedsageligt god til design af annoncebannere eller enkle HTML5-websteder. Selvom det ikke vil fungere til større projekter, kan det stadig være praktisk i betragtning af følgende funktioner.

 • Selvstændig software – Web Designer er et separat Google-produkt, der er fuldstændig kompatibel med alle større OS. Det kan bruges med Windows, Mac eller Linux på samme produktivitetsniveau.
 • Flydende layout – et simpelt værktøj til at arbejde med elementernes dimensioner. Det giver dig mulighed for at indstille bredden, højden eller andre parametre i procent. Den samme teknologi gælder for placeringen af ​​nogle elementer.
 • 3D-forfatter – et godt værktøj til at kontrollere, hvordan hvert af elementerne ser ud fra alle sider. Funktionen giver dig faktisk oversigt over elementerne i 3D fra forskellige vinkler.

Google Web Developer-pris: programmet er gratis at downloade og bruge uden begrænsninger.

Prøv Google Web Designer gratis

TOWeb – Responsivt websted og software til oprettelse af online-butikker

TOWeb - Responsivt websted og software til oprettelse af online-butikker

TOWeb – er en simpel webstedsbygger designet specielt til nybegynder. Softwaren er temmelig ligetil, hvilket er et plus for ikke-teknikere. For at komme i gang og gå online skal du kun installere den, vælge en skabelon, tilføje indhold og gå live. Derudover vil brugerne sætte pris på nogle praktiske ekstramateriale.

 • Responsive websteder – TOWeb gør det nemt at oprette et enkelt HTML5- eller CSS3-websted, der fungerer lige godt på enhver mobilenhed. Systemet leveres med integreret RWD-tilgang, der forbedrede mobil tilgængelighed.
 • Gratis skabeloner – vælg en af ​​de tilgængelige gratis skabeloner, der kan bruges lige her lige nu eller ændret før installationen. Hvert layout kan tilpasses ved hjælp af WYSIWYG-teknologi.
 • e-handelsfunktionalitet – systemet tilbyder nogle baseline-muligheder for at oprette din digitale butik og begynde at sælge online uden komplekse konfigurationer. Tilføj blot en indkøbsvogn, vis produkter og integrer en af ​​de tilgængelige betalingsmuligheder.

TOWeb pris: platformen tilbyder tre betalte planer ud over den gratis pakke. Prisen for en indgangsplan starter ved $ 49 pr. Licens, mens den mest avancerede pakke feat eCommerce-funktionalitet koster dig $ 199 pr. Licens.

Prøv TOWeb gratis

CoffeeCup – Responsive webdesignværktøjer og HTML-software

CoffeeCup - Responsive webdesignværktøjer og HTML-software

Kaffekop – er en bevist veteran på arenaen for websidebygning. Softwaren debuterede tilbage i 1996. Tusinder af webstedsejere bruger softwaren til at oprette mobilvenlige projekter med lethed. Selvom systemet ser en smule dateret ud såvel som nogle af dets skabeloner, kan det stadig være et billigere alternativ til Dreamweaver i betragtning af nogle af dets funktioner.

 • Avancerede teknologier – softwaren leveres med support til HTML5 og CSS3, så du kan oprette lydhøre sider, der kører godt på tværs af flere enheder.
 • Responsive temaer – CoffeeCup har sin egen temabutik med lydhør skabeloner. Selvom nogle layouts ser lidt gammeldags ud, kan du muligvis finde nogle gode muligheder, der er gratis at bruge. Nogle skabeloner betales, så hold øje med prisen, når du gennemgår alle temaer.
 • App butik – brugere kan få yderligere apps, herunder formbyggere, lydhøre e-mail-designere eller endda Bootstrap-bygherrer. Den dårlige nyhed er, at alle apps er betalt.

CoffeeCup-pris: brugere kan downloade separate licenser til Mac og Windows. Prisen er den samme, og den starter ved $ 199 pr. Licens. Når vi siger “starter”, mener vi, at du muligvis skal betale ekstra for nogle af de temaer og apps, der er tilgængelige i den lokale butik.

Prøv CoffeeCup gratis

Microsoft Expression Web – Fuldstændigt professionelt værktøj

Microsoft Expression Web - Fuldstændigt professionelt værktøj

Microsoft Expression Web – er et professionelt webdesignværktøj udviklet til erfarne brugere. Det fungerer godt til at oprette websteder fra jorden ved hjælp af de nyeste udviklingsteknologier. Den downloadbare software leveres med flersproget support, en gratis version til test af systemet og en række ekstra funktioner.

 • Flere programmeringssprog – Expression Web fungerer, uanset om du bygger websteder og sider ved hjælp af HTML, JavaScript, PHP, CSS eller andre programmeringssprog. Systemet opfylder alle nødvendige tekniske standarder.
 • Fleksibilitet – platformen kan let integreres med andre Microsoft-produkter, herunder Visual og Expression Studio.
 • Omfattende support – selvom Expression Web stort set er det samme som Dreamweaver, er det næppe besvær med at springe til ny software. Du finder et massivt infohub med dokumentation, detaljer, tutorials, guider og andre kilder for at få mest muligt ud af softwaren.

Microsoft Expression Web-pris: ligesom Dreamweaver er Expression Web en del af Microsofts produktsæt. Det kan købes separat for $ 299 eller sammen med alle andre Microsoft Studios for $ 599. Som vi har nævnt tidligere, er der en gratis licens. Men det kommer uden støtte.

Prøv Microsoft Expression Web gratis

Ofte stillede spørgsmål

Bruger nogen stadig Dreamweaver?

Antallet af Dreamweaver-brugere falder drastisk. Systemet er meget dateret, selvom nogle dedikerede brugere stadig kan bruge det.

Er Dreamweaver forældet?

Ja det er. Mens nye platforme får avanceret udviklingsteknologi, ser Dreamweaver ud til at sidde fast på samme niveau.

Er der en gratis version af Dreamweaver?

Nej der er ikke. Du kan kun købe det som en separat software eller som en del af Adobe-produktpakken. Der er dog en 7-dages gratis prøveperiode.

Hvad kan jeg bruge i stedet for Dreamweaver?

Det afhænger af din tekniske baggrund og dine mål. Newbies vil sætte pris på Wix eller WordPress som en lettere og mere fleksibel løsning, mens hengivne fans vil kunne lide Microsoft Expression Web, der er gratis og generelt ligner Dreamweaver.

Kan jeg bruge Dreamweaver uden kodning?

Ja du kan. Men den største softwarefordel er i fuld webdesignfrihed, der kun kan implementeres ved hjælp af kodning og programmering. Ellers er der ingen mening i at bruge det.

Er Dreamweaver en WYSIWYG?

Nej det er ikke. Dreamweaver er hovedsageligt en kodeditor med nogle små tip om WYSIWYG-funktionalitet.

Konklusion

Adobe Dreamweaver er en software til webbygning, der engang har været ekstremt populær. Men teknologierne udvikler sig hurtigt. Nogle nye webstedsbyggere opstår med mere avanceret funktionalitet og forbedret fleksibilitet.

De tilbyder opdaterede skabeloner og designværktøjer ud over en række tilpasningsfunktioner, som Dreamweaver simpelthen ikke har. Det vigtigste spørgsmål her “Er det virkelig værd at pengene?”. Selvfølgelig ikke. Hvis du er på stadiet af valg af platform, skal du vælge et værktøj, der passer til din tekniske baggrund og projektmål.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map