Adobe Muse-alternativer

adobe muse alternativer


Adobe Muse er en webstedsbygger-software, der oprindeligt er fokuseret på brugernes behov, der har en vis webdesignbaggrund, grad af kodningsbevidsthed og erfaring i udviklingen af ​​komplicerede projekter. Men hvad med de brugere, der er nybegynderne i denne niche?

Hvad med dem, der netop har fundet op til at oprette et komplet websted og se efter et anstændigt Adobe Muse-alternativ til at komme godt i gang og med lethed? I denne henseende finder du ikke en bedre løsning end webstedsbyggere. Den mest overbevisende og meningsfulde fordel ved disse systemer er, at de er specielt oprettet med behov, færdigheder og bestræbelser for begyndere i tankerne.

Bedste Adobe Muse-alternativer

Webstedsbyggerne giver enestående brugervenlighed, bekvemmelighed, funktionalitet, intuitiv karakter og overkommelige priser. Dette er de faktorer, der oprindeligt påvirker beslutningen fra brugere, der søger en værdig erstatning til Adobe Muse. Uanset om du er en web-design-pro eller en nykommer, der er interesseret i niche og villig til at teste og forbedre dine web-design-evner, fungerer webstedsbyggere bedst til at afslutte dine opgaver.

Hvis du har fundet ud af det, vil gennemgangen af ​​de bedste tjenester, der fungerer godt for den herskende mængde brugere, være meget vigtig. I denne artikel skal vi tale om Wix, uKit og WordPress – de systemer, der i øjeblikket betragtes som de bedste Adobe Muse-alternativer. Her er grunden.

1. Wix

Wix webstedsbygger

Wix – er en webstedsbygger, der med rette fortjener titlen på det “bedste Adobe Muse” -alternativ. Systemet er forbløffende enkelt, forståeligt og praktisk, især for de brugere, der ikke har været involveret i webstedsudvikling før. Det er ikke nødvendigt at besidde programmeringskendskab for at skabe et fuldt udstyret projekt med Wix – enkle og lette pop-up og integrerede tip eller instruktioner giver dig mulighed for at starte et unikt websted fra bunden uden kodningsfærdigheder overhovedet. Lad os se, hvad Wix har at tilbyde os lige nu:

 • Professionelle skabeloner. Webstedsbyggerens designgalleri omfatter i øjeblikket over 550 professionelle skabeloner i høj kvalitet, der er opdelt i temagrupper for brugervenlighed. Webstedsskabeloner, der leveres som standard, er klar til mobil, og tilpasser sig alle desktop og mobile enheder uden behov for at foretage ændringer på forhånd.
 • Tilpasningsværktøjer. Uanset hvilken skabelon du vil gå til, vil den være 100% tilpasselig med masser af gratis og betalte funktioner (som grafiske elementer, designindstillinger, slideshow-integration, filmafsnit, mediefiler og integration af sociale netværksknapper osv.), Der skal bruges til dette formål.
 • Indstillinger for designredigering. For brugere, der mangler erfaring med webdesign, tilbyder Wix to vigtige måder at komme i gang med deres projekter – Wix ADI og Standard Wix Editor. Mens det innovative Wix kunstige design-intelligensværktøj hjælper dig med automatisk at designe et websted ved hjælp af det tidligere indsendte indhold, gør Standard Editor det muligt for dig at oprette dit eget projekt fra bunden ved manuelt at redigere det. Sådan kan du ikke kun gøre dit websted mere unikt, men også forbedre dine egne kodningsevner.
 • Mobile Editor. Wix-skabeloner reagerer ikke, men den mobile redaktør af tjenesten tillader at oprette deres mobile versioner på egen hånd. Dette betyder, at du kan ændre dit websteds mobilvisning fuldstændigt selv mens du er på farten uden at synliggøre disse ændringer i desktopwebsite-versionen. Imidlertid vises alle de ændringer, du foretager i desktoptilstand, uundgåeligt i den mobile version for at holde brugerne opmærksomme på de seneste nyheder og opdateringer.
 • Blogging Engine. Wix gør det muligt at starte og styre blogs 24/7. På grund af den integrerede bloggingmotor vil du være i stand til at tilføje og redigere indlæg, tildele nye funktioner og funktioner til de eksisterende indlæg, planlægge planlagte publikationer, ændre generelle bogindstillinger, udskrive et afsnit om udvalgte indlæg, tilføje tags, vælge og tilpasse blogskabeloner eller feeds osv.
 • e-handelsindstillinger. Med Wix kan du oprette og administrere en lille eller mellemstor online butik. Systemet giver mulighed for at designe tiltalende og funktionelle udstillingsvinduer for effektivt at vise de produkter, du tilbyder til salg, administrere og opdatere webshoppen når som helst på dagen, justere betalings- og forsendelsesoplysninger, skatteindstillinger, vælge og tilpasse e-handelsskabeloner, sikre sikre og lette shoppingproces, import / eksport af produkter fra CSV-filerne, sikre 24/7 kundesupport og andre flere fordele, som kunderne vil sætte pris på.
 • Wix-kode. Webstedsbyggeren er ikke fokuseret på professionel webstedsudvikling, men det har et godt værktøj at tilbyde sine brugere. Dette er Wix-kode værktøj, som tillader lancering og opsætning af komplekse webapps, der ser ud og fungerer professionelt. Det er ikke nødvendigt at kæmpe med koder og komplekse webdesignværktøjer her – hvad du i stedet har brug for er at følge tipene, der findes i grænsefladen for at oprette dine egne applikationer og effekter til den avancerede webstedspræstation.

Koste: Wix er mere end overkommelig webstedsbygger. For at teste systemet kan du bruge den gratis plan, der aldrig udløber, så længe du har brug for det. For brugere, der beslutter at opgradere til højere planer, afslører systemet en mulighed for at vælge mellem fem betalte abonnementer, der adskiller sig i de tilbudte tjenester, værktøjer og vilkår samt i prisaspektet. Prisen for de betalte planer starter med $ 4,50 for den mest omkostningseffektive løsning og når $ 24,50 for det dyreste tilbud. Wix tilbyder også ofte rabatter og specialtilbud til første gang og loyale brugere.

Prøv Wix gratis

2. uKit

uKit webstedsbygger

uKit – er en webstedsbygger, som er det bedste Adobe Muse-alternativ til dem, der har brug for en lille virksomheds hjemmeside. På trods af tjenestens forretningsfokus er det muligt at oprette andre typer fuldt udstyrede projekter med den – så intuitiv, let og funktionel webstedsbyggeren er. Selv uerfarne webmastere vil være i stand til at mestre uKit og lancere et websted med det på få timer – fra det øjeblik, du registrerer dig hos tjenesten, og indtil det øjeblik, du offentliggør det færdige projekt. Lyder fantastisk? Se på systemsættet for at sikre, at det ikke er en vittighed:

 • WYSIWYG Webstedseditor. Webstedsbyggeren er oprindeligt værd at være opmærksom på grund af dens fantastiske enkelhed og bekvemmelighed. Det leveres med en praktisk WYSIWYG webstededitor, der viser alle de redigeringer, du foretager på en side, og giver dig mulighed for at rette dem til tiden. Træk-og-slip-funktionen bidrager til brugervenlighed og bekvemmelighed.
 • Modtagelig skabelonsamling. valg af uKit-skabelon er lidt mindre omfattende end Wix tilbyder, men dette vedrører ikke kvalitetsaspektet. Fra i dag tilbyder webstedsbyggeren over 400 professionelle kategorispecifikke skabeloner, som alle er responsive som standard. Uanset hvilken skabelon du vil gå efter, kan du se en forhåndsvisning af dens mobile og desktop-versioner for at forstå, hvordan den ser ud på enhver enhed. Skabeloner kan ændres på ethvert trin i webdesignprocessen uden tab af indhold.
 • Integrable widgets. Webstedsbyggeren har en samling integrerede widgets, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din projektydelse. Widget-samling er ret rig og indeholder flere elementer, der kan være en god match til dit projekt (sociale netværksknapper, brugerkommentarer, online chat, tidslinje, timer, online serviceberegner – uCalc, call back widget er kun nogle af de bedste prøver).
 • e-handelsmotor. uKit fortjener opmærksomheden på grund af dens kraftige e-handelsmuligheder. Når du bruger systemet, kan du vælge mellem to tilstande, der giver dig mulighed for at forbinde en webshop til dit websted. Du kan enten tilslutte en eksisterende eCommerce-widget tilgængelig på lager eller integrere en Ecwid-plugin for at få et komplet e-handelswebsted.
 • Omfattende integrationsmuligheder. Med uKit er det muligt at integrere med andre tredjeparts tjenester (som video- og lydafspillere, Analytics, streaming apps osv.) Til det forbedrede kundegenereringsniveau, vækst af klientbase, statistikindsamling og analyse. Således giver CRM-integration for eksempel dig mulighed for at øge mængden af ​​salg, kontrollere blystrøm, konverteringsfrekvensstatistikker og aspekter, der påvirker dem.
 • Delte rettigheder til webadministration. uKit er et godt valg til teamarbejde. En projektleder kan dele rettigheder til websitet med medarbejdere, der gensidigt designer et projekt. De er udelukkende ansvarlige for webstedsudvikling og -fremme, mens ejeren af ​​webstedet har adgang til betaling og faktureringsinfo.

Koste: uKit er den billigste webstedsbygger, du nu kan finde i den moderne webdesignniche. Webstedsbyggeren tilbyder fire betalte planer. Deres omkostninger varierer mellem $ 4 / mo og op til $ 12 / mo baseret på de inkluderede vilkår og funktioner. Selv den mest avancerede og dyre plan er således mere end overkommelig for alle, der leverer et bredt spektrum af funktioner. Uanset hvilken betalt plan du vil gå efter, vil du helt sikkert være tilfreds med omkostningsaspektet.

Prøv uKit gratis

3. WordPress

WordPress webstedsbygger

WordPress – er det bedste gratis Adobe Muse-alternativ, hvis du beslutter at starte et websted med CMS. Systemet er for det meste værd at være opmærksom på erfarne webdesignere, hvis færdigheder og programmeringsviden hjælper dem med at gøre brug af hele funktionssættet på platformen. WordPress nyder også popularitet hos disse brugere, der lige er begyndt at udforske webdesignniche og af nogle grunde ikke ønsker at bruge webstedsbygger. Lad os se på de funktioner, der gør systemet så populært på det moderne marked for webdesign:

 • Blogging Engine. CMS har oprindeligt vundet verdensomspændende anerkendelse som en blogplatform, men det udviklede sig hurtigt til en alt-i-en-løsning. Når det kommer til blogudvikling, er systemet dog en af ​​lederne af webdesignniche.
 • Plugin-integration. Dette er sandsynligvis den mest markante WordPress-fordel – den den er virkelig stolt af. Det er tæt på umuligt at beregne det nøjagtige antal gratis og betalte plugins, der er tilgængelige i systemet og på nettet. Mængden af ​​integrerede plugins og tilføjelser overstiger især den, der er tilgængelig på lager. Der er en eneste nuance, du skal tage i betragtning her: Sørg for at behandle en betroet webudvikler, når du vælger et plugin derude. Ellers kan hele dit websteds sikkerhed og fortrolige oplysninger være i fare.
 • Skabelonvalg. Udvalget af tilgængelige skabeloner er ikke særlig omfattende i WordPress. Du kan dog søge meget mere af dem på nettet for yderligere at tilpasse dem, som du ønsker. WordPress-skabeloner kan også være gratis og betalt. Valgbetingelserne og brugsanbefalingerne er næsten de samme, fordi eksterne WordPress-temaer også er udviklet af webdesignere, som du slet ikke kender..
 • Kode redigering. Systemet indebærer bevidsthed om kodningsfærdigheder og basics. Hvis du ikke har nogen kommando over programmeringssprog, kan det være en udfordring for dig at oprette et unikt websted. Men hvis dine webdesignfærdigheder er på et anstændigt niveau, får du fordel af at bruge dem.
 • Omfattende brugerfællesskab. Selvom CMS ikke kan prale af kraftig kundesupport, kompenseres brugernes behov for kvalitetshjælp fuldt ud af informationerne fra det omfattende brugerfællesskab, der er vokset meget siden datoen for systemets grundlæggelse.
 • Gratis hosting valg. WordPress har ikke sin egen integrerede hosting, men hver bruger har en mulighed for at vælge enhver hosting efter hans / hendes valg.

Koste: WordPress er et gratis open source Content Management System. Brugere kan oprette og administrere websteder uden omkostninger overhovedet her. Men hvis du har behov for at oprette fuldt udstyrede projekter med masser af funktioner, plugins, widgets og skabeloner af høj kvalitet, går du ikke uden at købe dem på nettet. Derudover skal du passe på hosting, da WordPress ikke har en integreret hostingløsning. Faktisk er den bedste hostingudbyder, som også er den officielle anbefaling af selve systemet Bluehost. Bortset fra en bred vifte af tjenester tilbyder det tre planer, hvis omkostninger starter med $ 2,95 / mo og når op til $ 5,45 / mo.

Prøv WordPress gratis

Bundlinie

Adobe Muse er en desktop-applikation af høj kvalitet, der har en visuel editor, der forenkler webbygningsprocessen. Systemet er imidlertid ikke ret nemt at bruge for folk, der mangler webdesignfærdigheder, og det indebærer også nødvendigheden af ​​at udføre ekstra handlinger for at gøre et websted tilgængeligt på nettet. Valget af det bedste Adobe Muse-alternativ er ofte en udfordring, medmindre du ved, hvad der tjener til at være opmærksom på, når du går videre til webstedsudviklingsprocessen.

TOP Adobe Muse Alternativer:

WixWix er den bedste alt-i-en-webstedsbygger, der tillader lancering af forskellige typer websteder. Det fantastiske funktionssæt, omfattende webdesign og tilpasningsmuligheder, enkelhed og overkommelige priser har gjort systemet til den ubestridelige erstatning med Adobe Muse.
Wix.com

UKITuKit er en webstedsbygger af høj kvalitet, der fungerer godt til lancering af websteder med mindre virksomheder, selvom du også kan bruge systemet til at oprette andre websteder. Det er ikke nødvendigt at forstå webdesign eller kodningsaspekter, vælge hosting og uploade dit websted til det. Alt gøres direkte i systemet, hvilket sikrer anstændigt resultat og problemfri webbygningsoplevelse. uKit.com

WordPressWordPress er et gratis open source CMS, der nyder verdensomspændende popularitet på grund af dets enkelhed, funktionssæt, ingen særlige krav til kodning af viden og det store resultat, du til sidst vil benytte. Systemet er også kendt for sine kraftfulde integrationsmuligheder, der også bidrager til et fantastisk resultat. WordPress.org

Disse systemer er specielt oprettet med brugernes behov i tankerne. De er et godt valg for ikke-teknikere, men de fungerer også godt til dygtige webudviklere. Alle platforme er nemme at bruge, praktisk og supereffektive. De sikrer en glat og succesrig webdesignoplevelse og udløser et anstændigt resultat.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map