BigCommerce-alternativer

BigCommerce-alternativer


BigCommerce – er uden tvivl en berømt leder inden for e-handelsniche. Denne specialiserede webstedsbygger blev oprettet med behovene hos online-butiksejere i tankerne og tilbyder derfor det krævede sæt funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at starte en kraftfuld, funktionel og tiltalende webshop. Systemet har mange fans, som fortsat bruger det regelmæssigt til at løse deres e-handelsopgaver.

Der er dog også de brugere, der af en eller anden grund ikke kan lide BigCommerce, det være sig kompleksiteten af ​​systemet, dets omkostninger osv. De begynder at lede efter bedre alternativer til webstedsbyggeren.

Heldigvis er der mange webstedsbyggere, CMS eller e-handels plugins det kan være en dejlig erstatning for BigCommerce i dag. Vi har testet snesevis af systemer og udvalgt top syv platforme, der fungerer bedst til forskellige typer online-butikker – fra store online hypermarkeder og op til små showvinduer med et par dusinvis af produktpositioner. Lad os få et overblik over disse tjenester nu.

De bedste BigCommerce-alternativer:

 1. Shopify – Det bedste BigCommerce-alternativ
 2. Wix – # 1 e-handel-klar webstedsbygger
 3. WooCommerce – eCommerce Plugin til WordPress
 4. Volusion – Software til alternativt indkøbskurv
 5. 3dcart – Alternativ e-handelssoftware
 6. Squarespace – Alt-i-en SaaS-webstedsbygger
 7. Magento – eCommerce-platform til små virksomheder

Shopify – Det bedste BigCommerce-alternativ

Shopify - Det bedste BigCommerce-alternativ

Shopify – er det bedste alternativ til BigCommerce. Webstedsbyggeren blev oprettet udelukkende med behovene hos online detailhandlere og deres kunder i tankerne.
Platformen kan bruges til at bygge forskellige typer webbutikker afhængigt af brugernes behov og krav. Tjenesten er fyldt med værktøjer og funktioner, der kan bringe dine eCommerce-webbygningsoplevelser til det helt nye niveau og sikre et anstændigt resultat.

Shopify-funktioner inkluderer:

 • Nichespecifikke skabeloner – Shopify kan være en specialiseret webstedsbygger og kan prale af en imponerende samling af nichespecifikke eCommerce-skabeloner. De er lydhør lige fra starten og du kan vælge mellem gratis og betalte temaer, som alle er af høj kvalitet. Systemet tilbyder et sæt tilpasningsværktøjer, der gør det muligt at ændre designet på din online butik med hensyn til dine præferencer og behov (se på rigtige Shopify online butikker).
 • Salgssted Software – En af de funktioner, som Shopify er kendt for, er dens Point of Sale-software, der gør det muligt at bruge den tilgængelige eksterne kortterminal, oprette flere sikre personalkonti, acceptere ordrer i offline-tilstand, hurtigt integrere med al regnskabssoftware, du skal at bruge osv.
 • Amazon Integration – Hvis du agter at arbejde med Amazon Marketplace, skal Shopify absolut den bedste mulighed for dig. Systemet har for nylig annonceret Amazon-integration, som tillader synkronisering af din Shopify-webshop med Amazon-konto for at øge salget og opbygge kundernes tillid.
 • Blogging-platform – Shopify har sin egen blogplatform, som er et nyttigt værktøj, når det kommer til interaktion med klienter. Tilgængeligheden af ​​en blog gør det muligt for kunder og webbutiksejere at kommunikere med hinanden, sende og finde ud af nye oplysninger om shoppingprocessen, oprette lookbøger og udføre andre handlinger.
 • App butik – Shopify App Store tilbyder en række gratis og betalte applikationer, der kan forbedre dit websteds ydeevne. Alle apps er sorteret efter kategorier her for at forenkle brugersøgning. De mest populære kategorier inkluderer marketing, salg, værktøjer, lager, synkronisering med eksterne tjenester, produktsøgning til salg, sociale tjenester, kundeservice, statistikindsamling osv..
 • Støtte til flere sprog – softwaren leveres med flersproget support, som er en praktisk funktion til alle webbutikker. Uanset hvilken online butikstype du har brug for – vil du helt sikkert drage fordel af at oprette flere sprogversioner af den for at se efter kunder og forretningspartnere over hele verden.

Shopify pris: platformen er en alt-i-en-løsning til eCommerce, hvilket betyder domæne og hosting, der allerede er inkluderet i planen ud over selve webstedsbyggeren. Der er en gratis prøveversion til at teste, hvordan systemet fungerer. Derefter skal du vælge en af ​​de tre tilgængelige planer. Hver af dem giver dig mulighed for at sælge ubegrænsede produkter. Men de er forskellige, når det gælder antallet af personalkonti, transaktionsgebyrer og nogle ekstra frynsegoder. Basic Shopify koster $ 29 per måned til en lille butik. En god mulighed for at komme i gang. Shopify koster $ 79 per måned med professionelle rapporter og lavere transaktionsgebyrer. Advanced Shopify er til voksende markedspladser, der koster $ 299 pr. Måned med de laveste gebyrer ud over en avanceret reporter og tjenester fra tredjepart til automatisk beregning af forsendelsespriser.

Prøv Shopify gratis

Wix – # 1 e-handel-klar webstedsbygger

Wix - # 1 e-handel-klar webstedsbygger

Wix – er den bedste alt-i-en-løsning, der nyder verdensomspændende popularitet og bruges til at skabe professionelle, kvalitet og visuelt tiltalende websteder af forskellige typer, inklusive online butikker.

Systemet kan betragtes som et dejligt BigCommerce-alternativ på grund af sit rige funktionssæt, træk-og-slip-funktion, brugervenlig grænseflade og andre funktioner, der gør det muligt at lancere kvalitetswebsteder til overkommelige priser.

Wix-kernefunktioner er som følger:

 • e-handelsskabeloner – som en universel webstedsbygger har Wix et omfattende skabelongalleri, der er opdelt i flere sektioner baseret på de valgte temaer. e-handelsskabeloner er også tilgængelige her, og de skiller sig ud fra mængden på grund af deres høje kvalitet, stilfulde og moderne look. Webstedsbyggeren tilbyder også et sæt designtilpasningsværktøjer, der sikrer jævn webopbygningsproces og gør det muligt at gøre det oprette ethvert design af en webshop, du i øjeblikket har brug for. Alle de skabeloner, servicetilbudet tilbyder, er klar til mobiltelefon lige fra starten, hvilket er et afgørende aspekt for enhver webshop.
 • Brugervenlighed – Wix er kendt for sin brugervenlighed og sin intuitive natur. Selv en nybegynder kan starte og administrere en online butik her – så enkel og forståelig processen er. Der er en butikschef her, som tillader sporing af status og detaljer for alle ordrer, styring af inventarlister, opsætning af produktparametre og billeder, afsendelse af ShoutOut-nyhedsbreve til kunder for at holde dem opmærksomme på alle produkttilbud, opdateringer, promo-handlinger, salg, begivenheder osv.
 • Kunstig intelligens – platformen har det avancerede ADI-værktøj, som er en reel bonus for brugere med ringe eller ingen webdesignfærdigheder. Funktionen Artificial Design Intelligence giver mulighed for at opbygge en webshop fra bunden ved at følge enkle trin, som tjenesten tilbyder. Du skal bare svare på de spørgsmål, som systemet genererer automatisk, give de vigtigste oplysninger om din virksomhed, links til sociale netværkskonti og andre relaterede data og se resultatet.
 • Wix App Market – brugere har adgang til App Market, hvor de kan finde gratis og betalte applikationer til effektiv butikstyring. Du kan finde specialiserede e-handelsapplikationer her, der let kan integreres i din online butik for at øge dens ydelse.
 • Indstillinger for forum og blogging – Wix leveres med kraftig blogging og forum-funktionalitet. Dette er en fordel for enhver online butik, da den giver dig en chance for oprette og tilslutte et forum eller en blog til dit færdige e-handelswebsted. Dette sikrer mere produktiv kommunikation mellem dig og dine klienter og forenkler søgningen efter den krævede information til nybegynder.
 • Produktgallerier – den rigtige produktpræsentation betyder meget for effektiviteten af ​​salgsprocessen. Jo bedre du formår at præsentere dine produkter for målgruppen, jo større er chancerne for at appellere til dem. Når du bygger en webshop med Wix, har du en mulighed for at oprette, tilføje og administrere produktgallerier for at vise de produkter, der tilbydes til salg og deres detaljerede egenskaber. Alle billeder, der er tilføjet til galleriet, vises i fuld størrelse, og du kan uploade så mange fotos, som du har brug for for bedre produktpræsentation.
 • Tilgængelighed af betalingsmuligheder – Kunder har et pænt valg af betalingsmuligheder at vælge imellem, inklusive det mest populære PayPal, kreditkort osv. Alle betalinger er sikre, hvilket er et must for alle kunder. Det er muligt at indstille forsendelses- og skatteregler, opdatere priserne og udføre alle andre handlinger, du har brug for for at gøre shoppingprocessen sikker og effektiv.

Wix-pris: For at sælge produkter online, har du brug for enhver plan fra virksomheden & Handelssektion. Her har vi fire abonnementer, der inkluderer Business Basic, der koster $ 23 per måned for at acceptere betalinger online, Business Unlimited, der koster $ 27 pr. Måned med professionel logo-funktion, Google Analytics-integration og mere. Business VIP-plan er for den fuldt udstyrede digitale butik, der koster $ 35 pr. Måned med ubegrænset båndbredde og 50 GB lagerplads. Enterprise plan er for store virksomheder med international repræsentation, der er klar til at betale $ 500 månedligt.

Prøv Wix gratis

WooCommerce – eCommerce Plugin til WordPress

WooCommerce - eCommerce Plugin til WordPress

WooCommerce – er en gratis WordPress plugin udviklet til brugere, der ønsker at holde sig til det mest populære CMS og brug det til at sælge produkter online. Brugere skal klart forstå, at det ikke kan bruges som en separat platform til at bygge online butikker. Det kommer som en tilføjelse til en eksisterende WP-baseret platform. Plugin leveres med et simpelt produktstyringssystem ud over udvidelser og premium-tjenester til reklame for din virksomhed online.

Her er nogle baseline-funktioner, du kan kigge efter i WooCommerce:

 • Brugervenlighed – Denne særlige funktion henviser til styring af selve plugin. Det kræver ikke særlige færdigheder eller viden. Du behøver kun at have det installeret og aktivere ligesom enhver anden WP-plugin. Opsætningsprocessen inkluderer flere enkle trin, hvor du kan specificere valutaen, vælge betalingsmuligheder til at oprette forbindelse, indstille forsendelseskrav osv.
 • Produktstyring – at styre produkter med WooCommerce er faktisk det samme som at tilføje en ny artikel i WordPress. Du vil være i stand til at tilføje varebeskrivelser, downloade fotos, oprette nye produktkategorier og samlinger, indstille SEO-indstillinger til hver produktside og mere. Hvis du ikke er ny med CMS, finder du produktstyringssystemet meget let.
 • Plugins og integrationer – når de bruges sammen med WordPress, er WooCommerce kompatibel med tusinder af andre plugins, der inkluderer rapporteringsværktøjer, SEO-instrumenter, checkout-værktøjer med mere. Det kan forbindes med MailChimp og andre e-mail-marketingtjenester. Desuden kommer plugin med sine egne udvidelser til at markedsføre produkter ved hjælp af belønninger, promo-koder, WooCommerce-point og andre betalte tjenester.

WooCommerce-pris: brugere kan installere og bruge plugin til nulpris. Imidlertid leverer dens gratis version kun baseline-funktionalitet til at begynde at sælge varer online. Hvis du har brug for ekstra markedsføringsinstrumenter, skal du betale for separate udvidelser og tjenester fra tredjepart. Prisen kan variere fra $ 40 til $ 300. Desuden skal du have et domæne og hosting. At vælge WP-optimerede serverløsninger som Bluehost er det bedste valg. De starter ved $ 2,95 pr. Måned. Desuden har du muligvis brug for et premium WP-tema for at skille sig ud.

Prøv WooCommerce gratis

Volusion – Software til alternativt indkøbskurv

Volusion - Software til alternativt indkøbskurv

Volusion – er en velkendt webstedsbygger oprettet for at hjælpe brugere med at opbygge e-handelswebsteder. Nøglplatformens fordel er det faktum, at det fungerer godt for nybegynderne og erfarne udviklere. Du kan enten vælge en skabelon, foretage nogle små indstillinger og gå live eller dykke dybt ind i webdesign og tilpasningsprocessen. Uanset hvad du vælger, vil systemet bringe nok funktioner til at udvikle et parat til at gå fra bunden (se rigtigt Eksempler på fusion på webstedet).

Volusionsfunktioner er som følger:

 • Online Shop Builder – webstedets redaktør kommer som en ultimativ online butikbygger, der lader brugerne oprette produktsider, opdele varer i kategorier, indstille præferencer, uploade billeder og mere.
 • SEO og rapportering – brugere kan få adgang til Volusion brugerdefineret dashboard, hvor de kan redigere SEO og andre indstillinger. De inkluderer tilpassede webadresser, SEO titler og beskrivelser, metatags for produktsider og mere. Platformen giver dig også mulighed for at redigere alt attributter og gøre produktbilleder mere SEO-venlige såvel som online butikken generelt.
 • Intuitiv produktstyring – Det er meget let at administrere produkter med Volusion. Platforms udviklere oprettede en separat side, hvor brugere kan oprette nye kategorier og underkategorier samt redigere eksisterende. Hvert felt kan tilpasses og redigeres – fra SEO-indstillinger og fotos til tekstindhold, produktindstillinger, poster osv.
 • Forbedret fleksibilitet – Hvis du vil starte en voksende og skalerbar virksomhed, vil du være ivrig efter at komme ind på nogle af de største globale markedspladser. Volusion kan integreres med eBay og Amazon for maksimal eksponering. Desuden vil brugerne sætte pris på mere end 30 forskellige betalingsmuligheder, der er tilgængelige for problemfri integration ud over de traditionelle betalingsgateways som Paypal og Stripe.

Vækstpris: platformen tilbyder fire forskellige planer at vælge, afhængigt af butikstørrelse, antallet af produkter, du vil sælge, og andre funktioner. Disse planer inkluderer Persona ($ 29 per måned), Professionel ($ 79 per måned), Forretning ($ 299 pr. Måned) og Prime (omsættelige). Jo mere salg pr. År du forventer, jo højere plan har du brug for. Hver plan inkluderer indbyggede SEO-værktøjer, lagerstyring og mere. Premium-planer kommer desuden med afskaffelse af vogn, telefonbestillinger og andre funktioner.

Prøv Volusion gratis

3dcart – Alternativ e-handelssoftware

3dcart - Alternativ e-handelssoftware

3dcart – er en af ​​de længstkørende eCommerce-websitebygere, der blev lanceret tilbage i 1997. Platformen er branchens veteran, der leverer en række salgs-, marketing- og promoveringsværktøjer ude af kassen. Det kommer med brugervenlighed, der gør softwaren god til nybegynder.

Her er nogle af grundene til, at 3dcart kan være en god mulighed:

 • Tilpasning af produktside – brugere kan vælge mellem tre vigtige produkttyper, der skal tilføjes. De inkluderer digitale, fysiske varer og gavekort / certifikater. Der er en mulighed for at sortere dem efter kategorier, administrere produktlister, redigere forsendelsesinfo, uploade billeder og redigere beskrivelser.
 • Marketing – softwaren har indbyggede tjenester og marketinginstrumenter. Din fremtidige butik vil have integrerede shopping plugins som Nextag, Feed Export, Shopzilla og andre. Hver plugin kan indstilles manuelt. Der er også et værktøj til salgsfremme til at oprette særlige tilbud, salg og tilpassede tilbud baseret på specifikke algoritmer.
 • Stats & Analytics – 3dcart tilbyder en kraftfuld rapporteringsfunktion, der leverer forskellige typer diagrammer og statistikker. Brugere vil kunne spore købers aktivitet og onlinesessioner. Analytiske instrumenter fremhæver kundernes foretrukne og bedst sælgende produkter. Systemet gør det muligt at overvåge forsendelsessteder samt mest anvendte betalingsportaler.
 • SEO-indstillinger – For at øge dit websteds rangord giver platformen avancerede SEO-optimeringsværktøjer, der lader brugerne redigere sitemap og robotfiler, indstille 301-omdirigeringer til målsiden, arbejde med Open Graph-værdier og mere.

3d-vognpris: hver af fem tilgængelige 3dcart-planer tilbyder domæneregistrering, integreret indkøbskurvfunktion, ubegrænset ordrer og båndbredde, indbygget blogging-funktionalitet og mere. Planerne er som følger: Start butik ($ 19 per måned), Grundlæggende butik ($ 29 per måned), Plus Store ($ 79 per måned), Power Store ($ 129 per måned) og Pro Store ($ 229 pr. Måned). Alle planer har nul transaktionsgebyrer.

Prøv 3dcart gratis

Squarespace – Alt-i-en SaaS-webstedsbygger

Squarespace - Alt-i-en SaaS-webstedsbygger

Squarespace – er en alt-i-én webstedsbygger, der indeholder en samling af stilfulde temaer med fokus på e-handel. Alle skabeloner har integrerede salgsindstillinger, der lader nybegynder gå live med deres nye og fuldt udstyrede digitale butikker på få minutter (se virkelig Squarespace butikker). Du vil sætte pris på et sæt inventar- og produktstyringsværktøjer ud over intuitiv content manager, promoveringsværktøjer og mere.

 • Klar til at gå skabeloner – når du har brug for at starte en digital butik bygget med Squarespace, behøver du kun at vælge en skabelon og redigere indhold. Valget af blokke og komponenter har alt hvad du har brug for, inklusive CTA-blokke, erhvervelsesformularer, produktgallerier, kontaktinfo og mere. Ingen tekniske færdigheder eller manuel opsætning er påkrævet.
 • Indholdsstyring – en produktadministrationsfunktion implementeres gennem den brugerdefinerede Content Manager. Værktøjet gør det nemt at redigere hvert produkt. Bortset fra at redigere tekster og uploade billeder, kan brugerne oprette separate produktkategorier, ændre priser, tilbyde flere produktvariationer og ændringer.
 • Indbyggede funktioner – selvom softwaren ikke er afhængig af tredjeparts tjenester eller widgets, tilbyder den nogle indbyggede instrumenter i sig selv. For eksempel er der et automatisk alarmsystem, der giver en bruger besked, når produktet er slut på lager.
 • Integrerede betalingsgateways – du behøver ikke at forbinde betalingsmetoder manuelt, når du bruger Squarespace. De er allerede indstillet og klar til brug. Selvom systemet ikke tilbyder en meget rig mulighed, kan du stadig få mest muligt ud af tilgængelige Paypal, Stripe eller Apple Pay. Der er en chance for at få betalt direkte takket være et partnerskab med Stripe. Men du skal have en gyldig bankkonto til at bruge funktionen.
 • Promoveringsværktøjer – drage fordel af forbedret kundeloyalitet og opret specielle tilbud til dine kunder ved hjælp af promoveringskoder, kuponer, pop-ups, annonceringsbjælker og mere. Du kan oprette og tilpasse din egen annoncekampagne.

Pladspris: de fire store Squarespace-planer inkluderer Personlig ($ 12 per måned), Forretning ($ 18 per måned), Basic ($ 26 per måned) og avanceret ($ 40 per måned). Gratis SSL, domæne, skabeloner, SEO og andre funktioner er inkluderet i prisen. Premium-planer tilbyder desuden et salgssted, gavekort, e-handelsanalyse og andre praktiske værktøjer.

Prøv Squarespace gratis

Magento – eCommerce-platform til små virksomheder

Magento - eCommerce-platform til små virksomheder

Magento – er sandsynligvis den mest robuste og kraftfulde e-handels CMS, der kan findes på markedet. Selvom det kræver lidt af en læringskurve for at komme i gang, er softwaren perfekt til at opbygge og styre enhver digital butik på trods af størrelsen eller specialiseringen. Systemet tilbyder forskellige tilføjelser og udvidelser til at køre en butik og distribuere produkter over hele verden.

Her er nogle vigtige funktioner, som Magento tilbyder:

 • Håndtering af produkter – softwaren er et CMS. Det betyder maksimal fleksibilitet med hensyn til produktside og redigering af indhold. Brugere kan nemt tilføje nye varer, ændre og opdatere grundlæggende produktinfo som titel eller beskrivelse, oprette og vælge fra forskellige kategorier, gøre SEO-opsætningen for hver produktside.
 • Marketingværktøjer – Med Magento får brugerne nogle unikke salgsfremmende muligheder, såsom at oprette en kundes ønskeliste for at reklamere for specifikke varer også ved hjælp af promo-koder, der distribueres fysisk eller online. Butikkejere kan også føre en liste over de bedste produkter, skabe sammenligninger med mere detaljerede beskrivelser og repræsentationer.
 • betalingsmetoder – platformbrugere kan vælge mellem gratis og betalte betalingsportaler. På den ene side er der en chance for at forbinde Paypal, Stripe eller Braintree til nul-omkostninger. På den anden side kan du tilslutte ekstra værktøjer til at behandle betalingskort. Men det er kun betalte optioner.
 • Checkout-processen – At købe produkter er enkelt med Magento. Enten af ​​registrerede brugere eller gæster kan håndtere betalingsprocessen, hvilket sparer tid. De vil se den endelige pris med skat og forsendelsesomkostninger inkluderet og beregnes automatisk.

Magento-pris: open source-platformen er gratis at bruge. For at starte en fuldt udstyret butik skal du dog have flere udvidelser. Du skal også passe på domæne og hosting. Begge kan koste dig fra $ 10 til $ 50 og mere pr. Måned. Desuden vil du måske skille dig ud med en eksklusiv Magento-skabelon fra premium-listen. I dette tilfælde skal du være klar til at betale yderligere $ 20- $ 400.

Prøv Magento gratis

Konklusion

BigCommerce – er bestemt en god SaaS-platform til e-handelsbehov. Det er et godt valg for handlende, der ønsker at sælge både digitale og fysiske varer. Desuden er systemet ekstremt let at bruge, hvilket gør det til et perfekt valg for nybegynder, der vil have adgang til det brugerdefinerede produktbibliotek, integrerede forsendelsesmuligheder, indbygget checkout-funktionalitet og mere.

Samtidig mangler BigCommerce bestemt avancerede værktøjer til at styre og markedsføre produkter. En begrænset samling af temaer og minimale tilpasningsfunktioner kan være en afgørende ulempe for krævende iværksættere. Det er her du muligvis har brug for en mere fleksibel og dedikeret e-handelsløsning til listen ovenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map