Bogmærke vs WordPress

Bogmærke og WordPress er to helt forskellige webbygningsplatforme, som gør det muligt at skabe kvalitetsprojekter med anstændig ydeevne. Tjenesterne bruger alsidige tilgange til oprettelsen af ​​websteder, selvom de har et fælles mål – at hjælpe brugere med forskellig webdesignbaggrund med at oprette og styre professionelle websteder. Platformerne tilbyder et omfattende funktionssæt og avancerede værktøjer til at sikre den uovertrufne oplevelse af webbygning.


bogmærkebogmærke – er en skywebsite-builder, som kan prale af et avanceret AI-værktøj. Tjenesten er intuitiv og brugervenlig. Det har et moderne innovativt look og en logisk struktureret grænseflade, der skal forstås for nybegynderne. bookmark.com

WordPressWordPress – er en verdensberømt platform, der ikke kræver nogen præsentation. Dette er Content Management System, der oprindeligt blev lanceret som en blogging-platform, men nu anvendes til forskellige web-bygningsbehov. WordPress.org

Det virker lidt underligt at sammenligne WordPress vs Bookmark ved første øjekast. Dette skyldes, at systemerne er meget forskellige, hvad angår brugervenlighed, funktionalitet, webdesigntilnærmelser, teknikker og anvendte værktøjer.

På samme tid kan denne sammenligning være af stor interesse for begyndere og webdesign-professionelle, der leder efter en anstændig og komplet service til at starte deres projekter. Det er på høje tid nu at gennemgå begge systemer i detaljer for at sammenligne deres funktionssæt, brugervenlighed, bekvemmelighed og effektivitet. Lad os komme igang!

1. Brugervenlighed

 • bogmærke. Webstedsbyggeren er ret nem at bruge, da systemet giver dig forståelige og detaljerede instruktioner. Registrering tager kun et par minutter – Bogmærke tillader tilmelding til tjenesten via Facebook- og Google+ konti. Så snart du er færdig med det, kan du fortsætte med at arbejde på din webstedsudvikling ved at bruge avanceret AIDA-værktøj, hvilket bestemt er højdepunktet i systemet.

  Bogmærkeeditor

  AIDA er Artificial Intelligence Design Assistant, der let guider dig gennem webbygningsprocessen og automatisk designer et websted til dig baseret på de oplysninger, du sender.

  Webstedsbyggerens instrumentbræt er også enkelt og stilfuldt. Selv en nybegynder kan nemt forstå implikationen af ​​de fleste indstillinger. Som et resultat reducerer dette webudviklingstiden og garanterer det krævede resultat.

  Bogmærke Dashboard

 • WordPress. Dette er open source-softwaren, der ved første øjekast ser relativt enkel ud, men kan forårsage problemer, når det kommer til oprettelsen af ​​websteder. CMS kræver specifik forberedelse til webdesignprocessen, og det er næsten umuligt at gå uden programmeringsviden her. Som et resultat tager det mere tid at tackle webdesignprocessen og gennemføre et anstændigt projekt med WordPress.

  WordPress Side Editor

  Systemet er kendt for sine plugin-integrationsmuligheder, som gør det muligt at oprette næsten enhver type projekt, hvilket giver det avanceret funktionalitet. Den gældende mængde plugins er tilgængelig på nettet, selvom systemet har sin egen integrerede plugin-samling. Det samme handler om skabeloner. Du kan støde på flere tilgængelige temaer på nettet, som for det meste er udviklet af tredjepartsbrugere og især kan bidrage til dit websteds design og ydeevne.

Bogmærke vs WordPress. Det er enklere og mere praktisk at bruge Bookmark sammenlignet med WordPress. Webstedsbyggeren er intuitiv, brugervenlig og fleksibel. Du behøver ikke at være en professionel for at skabe tiltalende projekter med det – kunstig intelligens værktøj bringer webdesign-besværet til et minimum.

Med hensyn til WordPress er dette et Content Management System, og dette faktum taler for sig selv. Platformen er vanskeligere at mestre, da den kræver webdesignbaggrund og undertiden endda kodningsevner. Det kræver også yderligere plugin-integration for bedre webstedsydelse. Således er dette et mere kompliceret værktøj til uerfarne webdesignere.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

 • bogmærke. Webstedsbyggeren tilbyder et imponerende featuresæt, der er nødvendigt for at starte og administrere et anstændigt websted. Så snart du kommer til arbejdsområdet for systemet, vil du se, at det består af to dele – betjeningspanelet og webstedets redaktør. I instrumentbrættet kan du få adgang til dine websteder, deres statistiske data, systemnyheder, opdateringer, underretninger, tutorials og forbindelse med systemeksperterne. Det er muligt at starte et vilkårligt antal websteder her uden omkostninger og overveje mellem dem, hvis du har brug for ændringer.

  WYSIWYG webstededitor omfatter indstillingerne, der kan variere baseret på den skabelon, du vil gå til. Dette er stedet, hvor du kan få vist webstedet i forskellige tilstande, vælge færdige indholdsblokke og moduler (enten standard eller eCommerce), gemme de downloadede filer, justere webstedsdesign og indstillinger osv..

  Bogmærkefokus

  Bogmærke tilbyder også en avanceret fokusfunktion, som omfatter et sæt unikt designede og funktionelle websektioner, som du kun kan integrere i enhver del af dit websted med et par klik. Hver bogmærke-skabelon involverer 20 fokusafsnit, som alle matcher dens stil og tema.

  Bogmærkes e-handelsmodul gør det muligt at oprette og administrere en online butik i alle størrelser, du har brug for for yderligere at sælge produkterne på nettet eller via de sociale medier.

  Bogmærke e-handel

  Højdepunktet for webstedsbyggeren er imidlertid AIDA Assistant. Denne funktion gør, at Bogmærke skiller sig ud fra mængden, da den udelukker nødvendigheden af ​​at have webdesignfærdigheder for at oprette et websted. I stedet gør systemet automatisk alt for dig – startende fra skabelonvalget og frem til offentliggørelsen af ​​det færdige projekt.

  Hvad du har brug for er at levere dit eget indhold, og systemet genererer et websted til dig. Hele processen tager det ikke længere end flere minutter, mens resultatet er virkelig forbløffende – du får et komplet websted i den utroligt korte periode. Er ikke så imponerende?

 • WordPress. Systemet leveres med en bred vifte af designtilpasningsværktøjer og -funktioner, der gør det muligt at lancere funktionelle og opmærksomhedsangrebende websteder. CMS blev oprindeligt oprettet som et blogging-system, og det kan således nu bruges til at opbygge forskellige typer projekter. Det er nemt at uploade og administrere indhold her, men du skal være klar til at bruge kodningsevner, hvis du planlægger at oprette et websted med fuld funktion. Hvis du mangler denne viden, vil det tage tid og kræfter at få den.

  Platformens funktionalitet afhænger hovedsageligt af integrationsmuligheder. Systemet har et antal indbyggede plugins og temaer, som dog ikke er nok, hvis du har til hensigt at få et stort projekt. For at øge din websteds ydeevne går du ikke uden at downloade og integrere eksterne plugins og skabeloner.

  WordPress-plugins

  Der er tusinder af dem på nettet, og mange flere udvikles af tredjepartsbrugere. Plugin-integration er en sikker måde at opbygge kundernes tillid og forbedre dit websteds ydeevne. Men du skal være rigtig forsigtig, når du vælger dem. Dette skyldes, at du ikke kan være 100% sikker på troværdigheden af ​​webdesignere, der har oprettet dem. Det er således rimeligt at vælge betalte og sikre plugins.

  Hvad du også skal huske, er, at plugin-integration påvirker hyppigheden af ​​webstedsopdateringer, som du bliver nødt til at foretage. Jo flere plugins du bruger, desto oftere bliver du nødt til at opdatere og administrere dit websted. Det vil være en udfordring at gøre dette, hvis du ikke har de nødvendige færdigheder i webdesign.

  Et andet vigtigt spørgsmål om WordPress-fleksibilitet er behovet for at købe hosting. I modsætning til bogmærke med dets integrerede hosting, indebærer WordPress behovet for at vælge hosting på egen hånd.

Bogmærke vs WordPress. Når vi taler om fleksibilitet og funktionssæt, bør vi konstatere, at bogmærke leverer hele den funktionalitet, der er nødvendig for at lancere et turn-key-websted lige fra starten. Du behøver ikke at kigge efter ekstra integrationer derude – AIDA har en out-of-the-box funktionalitet til rådighed.

Med hensyn til WordPress tager det tid og kræfter at mestre alle dens muligheder og integrationsværktøjer. Ikke alle brugere er klar til at gøre det på grund af den utilstrækkelige viden om webdesign. Hvis du stadig beslutter at prøve at bruge WordPress, skal du ikke glemme de øgede svigrisici, som i sidste ende kan udgøre en fare for dit projekt. Hvis du ikke ønsker at risikere, skal du gå til bogmærke, da det er en meget enklere løsning.

3. Design

bogmærkeWordPress
Antal temaer:Ubegrænset10.000
Gratis temaer&# X2714; JA&# X2714; JA
Omkostninger til betalte temaer:GratisFree-to-$ 299
Responsiv design&# X2714; JA&# X2714; JA NEJ
Sorter efter branche:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ&# X2714; JA
 • bogmærke. I modsætning til de fleste af de populære webstedsbyggere tilbyder Bookmark ikke en standarddesignkollektion. Dette mindsker dog ikke fordelene. Det er AIDA, der gør hele webstedsdesignprocessen for dig. Du behøver ikke nogen skabeloner eller designtilpasningsværktøjer for at give dit websted det krævede udseende. Så snart du indsender din virksomhedsinfo og indhold, vælger AIDA automatisk den mest passende skabelon, så du yderligere kan udfylde den med relateret indhold.

  Skabeloner AIDA skaber meget alsidige og interessante – der er ingen to lignende temaer her, da hver skabelon har sin egen struktur og layout. Temaerne er lydhøre, hvilket er et must for ethvert moderne websted såvel som for moderne brugere.

  Hvis du ikke kan lide den skabelon, platformen tilbyder som standard, kan du bede AIDA om at vælge en anden, indtil den tilbyder det tema, der ideelt kommer op til dine behov. Hele processen med oprettelse af websteder med Bogmærke tager kun et par minutter, mens systemet sikrer sikker og engagerende oplevelse af webbygning.

  Selvom AIDA opretter webstedsdesign i den automatiske tilstand, er det også muligt at foretage de krævede redigeringer, hvis du har en sådan nødvendighed. Bare nå indstillingsafsnittet i instrumentbrættet og gå videre til at redigere baggrunden, stilen og andre elementer i dit projekt!

 • WordPress. CMS tilbyder en samling af gratis og premium skabeloner, der matcher din stil og emneindstillinger. Disse temaer ligner imidlertid meget hinanden. Heldigvis giver WordPress CSS-filadgang, så du kan redigere webstedsdesign med hensyn til dine behov.

  Hvis du har tilstrækkelig programmeringsviden og færdigheder, kan du ændre webstedstitler, typografi, stil, farvepalet, baggrund og andre indstillinger. Det er også muligt at surfe på nettet og vælge brugerdefinerede WordPress-temaer der for yderligere at integrere dem på dit websted. Ligesom med plugin-integration skal du dog være meget opmærksom for at vælge sikre og høje kvalitetsskabeloner, der ikke udgør nogen fare for dit websted.

Bogmærke vs WordPress. Når det kommer til designtilpasning, er Bogmærke absolut den førende. Du behøver ikke at bekymre dig om skabelontilpasning overhovedet her som det kunstige intelligensværktøj med det håndtag, der er til dig. Dette er en bemærkelsesværdig fordel for begyndere. WordPress er også god til design, men kun for de brugere, der besidder kodningsevner og kan bruge disse fordele på en ordentlig måde. Bogmærke er på sin side også god til design.

4. Kundesupport

 • bogmærke. Kundesupportteamet for tjenesten er tilgængeligt 24/7. For at komme i kontakt med dem, skal du enten udfylde en skriftlig formular eller bruge live chat-vinduet. Sidstnævnte kan findes på alle sider på systemet. En anden måde at kontakte kundesupporttjenesten er at bruge feedbackformularen, der findes i menuen “Hjælp”.

 • WordPress. Dette open-source CMS kan ikke prale af nogen kundesupport overhovedet. I stedet har det et omfattende brugerfællesskab, som er ret magtfuldt og kan give dig alle svar på dine spørgsmål. WordPress-fora er tilgængelige på nettet, og du kan få alle dine forespørgsler behandlet der på kortest mulig tid.

WordPress vs Bookmark. Hverken Bookmark eller WordPress tilbyder omfattende kundesupportmuligheder. Imidlertid er dem, der leveres af Bookmark, mere detaljerede, da systemet har et kundesupporthold, som brugere kan kontakte på flere måder når som helst på dagen.

5. Prissætning

 • bogmærke. Webstedsbyggeren har en uendelig gratis plan Hvis du har brug for et komplet websted, kan du vælge mellem flere abonnementer. Dette er personlige, professionelle og forretningsplaner. Deres omkostninger varierer mellem $ 4.99 og $ 24.99 pr. Måned baseret på abonnementet og de betingelser, det giver. Prispolitikken er moderat og fornuftig, når det kommer til langsigtede webopbygningsmål.

  bogmærkeWordPress
  Prisplaner:&# X2714; Gratis;
  &# X2714; Professionel ($ 11,99 / mo);
  &# X2714; Forretning ($ 24,99 / mo).
  &# X2714; Hosting ($ 10-15 / mo);
  &# X2714; Plugins ($ 20- $ 50 / mo).
  Funktioner:&# X2714; Ubegrænset båndbredde og opbevaring;
  &# X2714; Gratis domæne;
  &# X2714; Ubegrænset butiksprodukter;
  &# X2714; Gratis SSL.
  &# X2714; Talrige plugins;
  &# X2714; Gratis at downloade;
  &# X2714; Fuld tilpasning.
 • WordPress. Selve systemet er gratis at downloade for hver bruger. Dette vedrører omkostningerne ved oprettelse af websteder generelt. For at få et komplet projekt skal du investere i premium-temaer, plugins og udvidelser. Så snart du er færdig med dit webstedsdesign, bliver du nødt til at købe hosting og domænenavn. Ellers når du ikke anstændigt resultat uden disse økonomiske udgifter.

Bogmærke vs WordPress. Når det gælder sammenligningen af ​​prisaspektet, gør Bookmark alt lige fra starten. Hvis du har brug for et enkelt websted, så gå efter en gratis plan. Brug for et mere kompliceret projekt? Gå videre med at opgradere til et af premiumabonnementerne. Det er simpelt. Med et bredt funktionssæt er WordPress-websteder normalt dyrere. Husk det, når du træffer det endelige valg.

Bundlinie

Bogmærke og WordPress er anstændige webbygningsværktøjer til brugere, der har til hensigt at skabe et komplet, informativt og skalerbart websted med fremragende design og top notch-ydelse. Tjenesterne bruger imidlertid forskellige tilgange til oprettelsen af ​​websteder, hvilket til sidst afspejles i deres egenskaber, applikationssfære, parametre og grad af webdesignbevidsthed.

bogmærkebogmærke er en intuitiv webstedsbygger, som gør det muligt at oprette anstændige websteder på grund af det integrerede kunstige intelligensværktøj kaldet AIDA. At opbygge projekter med systemet er forbløffende enkelt, da det bogstaveligt talt gør dette for dig. bookmark.com

WordPressWordPress er et kendt Content Management System, der fungerer godt til store projekter såvel som for fagfolk. Newbies vil have svært ved at mestre systemet og oprette websteder med det. Du bliver også nødt til at bekymre dig om hosting og domænevalg, integrerede plugins og skabeloner til mere effektiv SEO-promovering, analyse af konfigurationer og andre lignende nuancer. WordPress.org

For at opsummere det, er begge systemer værd at være opmærksomme. De er anstændige konkurrenter, der fungerer godt i deres egne nicher. Hvis du har brug for hurtigt, men endnu kvalitetsresultat og ikke kan prale af programmeringskendskab, er Bogmærke den bedste løsning for dig.

Oversigt Sammenligningstabel

bogmærkeWordPress
Brugervenlighed:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress
Funktioner:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress
Design:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress
Kunde support:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress
Priser:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress
Samlet resultat:Bogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPressBogmærke vs WordPress

Opret et websted med bogmærke

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map