Bokmerke vs WordPress

Bokmerke og WordPress er to ganske forskjellige nettbyggingsplattformer, som gjør det mulig å lage kvalitetsprosjekter med anstendig ytelse. Tjenestene bruker allsidige tilnærminger til prosessen med å lage nettsteder, selv om de har ett felles mål – å hjelpe brukere med forskjellig webdesignbakgrunn med å lage og administrere profesjonelle nettsteder. Plattformene tilbyr et omfattende funksjonssett og avanserte verktøy for å sikre den enestående opplevelsen av nettbygging.


BookmarkBookmark – er en skybuilder, som kan skilte med et avansert AI-verktøy. Tjenesten er intuitiv og brukervennlig. Den har et moderne, innovativt utseende og et logisk strukturert grensesnitt for å være forståelig for nybegynnere. bookmark.com

WordPressWordPress – er en verdensberømt plattform som ikke krever noen presentasjon. Dette er Content Management System, som opprinnelig ble lansert som en bloggplattform, men som nå brukes på forskjellige nettbyggingsbehov. WordPress.org

Det virker litt rart å sammenligne WordPress vs Bookmark ved første blikk. Dette er fordi systemene er ganske forskjellige når det gjelder brukervennlighet, funksjonalitet, webdesigntilnærminger, teknikker og verktøy som brukes.

Samtidig kan denne sammenligningen være av stor interesse for nybegynnere og proffs for webdesign som leter etter en anstendig og fullverdig tjeneste for å starte prosjektene sine. Det er på høy tid nå å gjennomgå begge systemene i detaljer for å sammenligne deres funksjoner, brukervennlighet, bekvemmelighet og effektivitet. La oss komme i gang!

1. Brukervennlighet

 • Bookmark. Nettstedsbyggeren er ganske enkel å bruke, da systemet gir deg forståelige og detaljerte instruksjoner. Registrering tar bare noen minutter – Bokmerke gjør det mulig å registrere deg for tjenesten via Facebook- og Google+ kontoer. Så snart du er ferdig med det, kan du fortsette å jobbe med utvikling av nettstedet ditt ved å benytte deg av avansert AIDA-verktøy, som definitivt er høydepunktet i systemet.

  Bokmerke-redaktør

  AIDA er Artificial Intelligence Design Assistant, som enkelt guider deg gjennom nettbyggingsprosessen og automatisk designer et nettsted for deg basert på informasjonen du sender inn.

  Dashbordet til nettstedbyggeren er også enkelt og stilig. Til og med en nybegynner kan forstå implikasjonen av de fleste innstillinger med letthet. Som et resultat kutter dette webutviklingstiden og garanterer det nødvendige resultatet.

  Bokmerke-instrumentbord

 • WordPress. Dette er open source-programvaren, som ser relativt enkel ut ved første blikk, men kan forårsake problemer når det kommer til prosessen med å lage nettsteder. CMS krever spesifikk forberedelse til webdesignprosessen, og det er nesten umulig å gå uten programmeringskunnskap her. Som et resultat tar det mer tid å takle webdesignprosessen og fullføre et anstendig prosjekt med WordPress.

  WordPress Page Editor

  Systemet er kjent for sine integreringsalternativer for plugin, som gjør det mulig å lage nesten alle typer prosjekter, noe som gir det avansert funksjonalitet. Den rådende mengden plugins er tilgjengelig på nettet, selv om systemet har sin egen integrerte plugin-samling. Det samme handler om maler. Du kan komme over flere temaer som er tilgjengelige på nettet, som for det meste er utviklet av tredjeparts brukere og som spesielt kan bidra til webdesign og ytelse.

Bokmerke vs WordPress. Det er enklere og mer praktisk å bruke Bookmark sammenlignet med WordPress. Nettstedsbyggeren er intuitiv, brukervennlig og fleksibel. Du trenger ikke å være en proff for å lage tiltalende prosjekter med det – kunstig intelligensverktøyet bringer webdesignproblemet til et minimum.

Når det gjelder WordPress, er dette et innholdsstyringssystem, og dette faktum taler for seg selv. Plattformen er vanskeligere å mestre, da den krever bakgrunn i webdesign og noen ganger til og med kodingsevner. Det krever også ekstra plugin-integrasjon for bedre ytelse på nettstedet. Dermed er dette et mer komplisert verktøy for uerfarne webdesignere.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Bookmark. Nettstedsbyggeren tilbyr et imponerende funksjonssett som trengs for å lansere og administrere et anstendig nettsted. Så snart du kommer til arbeidsområdet til systemet, vil du se at det består av to deler – dashbordet og nettstedredigereren. I dashbordet kan du få tilgang til nettsteder, statistikkdata, systemnyheter, oppdateringer, varsler, opplæringsprogrammer og forbindelse med systemeksperter. Det er mulig å starte et hvilket som helst antall nettsteder her uten omkostninger og bytte mellom dem hvis du trenger å gjøre noen endringer.

  WYSIWYG-nettstedredigereren omfatter innstillingene som kan variere basert på malen du vil gå til. Dette er stedet hvor du kan forhåndsvise nettstedet i forskjellige moduser, velge ferdige innholdsblokker og moduler (enten standard eller e-handel), lagre nedlastede filer, justere webdesign og innstillinger osv..

  Bokmerkefokus

  Bokmerke tilbyr også en avansert fokusfunksjon, som inneholder et sett med unikt designede og funksjonelle nettsidedeler som du bare kan integrere i hvilken som helst del av nettstedet ditt. Hver bokmerkemal inneholder 20 fokusdeler, som alle samsvarer med stilen og temaet.

  Bokmerke sin e-handelsmodul gjør det mulig å opprette og administrere en nettbutikk i alle størrelser du trenger for videre å selge produktene på nettet eller via sosiale medier.

  Bokmerke e-handel

  Høydepunktet for nettstedbyggeren er imidlertid AIDA Assistant. Denne funksjonen gjør at bokmerke skiller seg ut fra mengden, da den utelukker nødvendigheten av å ha ferdigheter i webdesign for å opprette et nettsted. I stedet gjør systemet automatisk alt for deg – fra malvalg og frem til publisering av det ferdige prosjektet.

  Det du trenger er å oppgi ditt eget innhold, og systemet vil generere et nettsted for deg. Hele prosessen tar ikke lengre tid enn flere minutter, mens resultatet er virkelig fantastisk – du får et fullstendig nettsted på utrolig kort tid. Er ikke så imponerende?

 • WordPress. Systemet leveres med et bredt utvalg av designtilpasningsverktøy og funksjoner, som gjør det mulig å lansere funksjonelle og oppmerksomhetssikre nettsteder. CMS ble opprinnelig opprettet som et bloggsystem, og dermed kan det nå brukes til å bygge forskjellige typer prosjekter. Det er enkelt å laste opp og administrere innhold her, men du bør være klar til å bruke kodingsevner, hvis du planlegger å lage et nettsted med full funksjonalitet. Hvis du mangler denne kunnskapen, vil det ta tid og krefter å få den.

  Plattformens funksjonalitet avhenger for det meste av integrasjonsalternativer. Systemet har en rekke innebygde plugins og temaer, som imidlertid ikke er nok hvis du har til hensikt å få et storstilt prosjekt. For å øke ytelsen på nettstedet ditt går du ikke uten å laste ned og integrere eksterne plugins og maler.

  WordPress-plugins

  Det er tusenvis av dem på nettet og mange flere blir utviklet av tredjeparts brukere. Plugin-integrasjon er en sikker måte å bygge kundenes tillit og forbedre ytelsen til nettstedet. Men du bør være skikkelig forsiktig når du velger dem. Dette er fordi du ikke kan være 100% sikker på troverdigheten til webdesignere, som opprettet dem. Dermed er det rimelig å velge betalte og trygge plugins.

  Det du også bør huske er at plugin-integrasjon påvirker hyppigheten av nettstedoppdateringer du må gjøre. Jo flere plugins du bruker, desto oftere må du oppdatere og administrere nettstedet ditt. Å gjøre dette vil være en utfordring, hvis du ikke har de nødvendige nettdesignferdighetene.

  En annen viktig sak om WordPress-fleksibilitet er behovet for å kjøpe hosting. I motsetning til Bookmark med sin integrerte hosting, innebærer WordPress behovet for å velge hosting på egen hånd.

Bokmerke vs WordPress. Når vi snakker om fleksibilitet og funksjonssett, bør vi utgjøre at Bokmerke gir hele funksjonaliteten som er nødvendig for å starte et nøkkelnettsted helt fra starten. Du trenger ikke å se etter ekstra integrasjoner der ute – AIDA har en ut-av-boksen-funksjonalitet for hånden.

Når det gjelder WordPress, tar det tid og krefter å mestre alle alternativene og integrasjonsverktøyene. Ikke alle brukere er klare til å gjøre det på grunn av mangelfull kunnskap om webdesign. Hvis du fortsatt bestemmer deg for å prøve å bruke WordPress, ikke glem de økte svindelrisikoen, som til slutt kan utgjøre en fare for prosjektet ditt. Hvis du ikke ønsker å risikere, kan du gå til Bookmark da det er en mye enklere løsning.

3. Design

BookmarkWordPress
Antall temaer:ubegrenset10 000
Gratis temaer&# X2714; JA&# X2714; JA
Kostnad for betalte temaer:GratisGratis-til $ 299
Responsiv utforming&# X2714; JA&# X2714; JA NEI
Sorter etter bransje:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI&# X2714; JA
 • Bookmark. I motsetning til flertallet av populære nettstedbyggere, tilbyr ikke Bookmark en standard designkolleksjon. Dette reduserer imidlertid ikke fordelene. Det er AIDA, som gjør hele prosjekteringen for nettstedet for deg. Du trenger ingen maler eller designtilpassingsverktøy for å gi nettstedet ditt det nødvendige utseendet. Så snart du sender inn bedriftsinfo og innhold, vil AIDA automatisk velge den mest passende malen for deg å fylle den videre med relatert innhold..

  Maler AIDA skaper er allsidige og interessante – det er ingen to lignende temaer her, da hver mal har sin egen struktur og layout. Temaene er lydhøre, noe som er et must for ethvert moderne nettsted så vel som for moderne brukere.

  Hvis du ikke liker malen plattformen tilbyr som standard, vil du kunne be AIDA velge en annen til den tilbyr det temaet som ideelt kommer til dine behov. Hele prosessen med å lage nettsteder med Bookmark tar bare et par minutter, mens systemet sikrer trygg og engasjerende opplevelse av nettbygging.

  Selv om AIDA lager webdesign i automatisk modus, er det også mulig å gjøre de nødvendige endringene, hvis du har en slik nødvendighet. Bare nå Innstillinger-delen i dashbordet og gå videre til å redigere bakgrunnen, stilen og andre elementer i prosjektet!

 • WordPress. CMS tilbyr en samling gratis og premium maler som samsvarer med stil- og emneinnstillinger. Disse temaene er imidlertid ganske like hverandre. Heldigvis gir WordPress CSS-filtilgang slik at du kan redigere webdesign med hensyn til dine behov.

  Hvis du har nok programmeringskunnskaper og ferdigheter, kan du endre nettstedtittler, typografi, stil, fargepalett, bakgrunn og andre innstillinger. Det er også mulig å surfe på nettet og velge tilpassede WordPress-temaer der for å integrere dem videre på nettstedet ditt. Akkurat som med plugin-integrasjon, men du må være veldig oppmerksom på å velge sikre og høykvalitetsmaler som ikke utgjør noen fare for nettstedet ditt.

Bokmerke vs WordPress. Når det gjelder designtilpasning er Bookmark absolutt ledende. Du trenger ikke å bekymre deg for maltilpasning i det hele tatt her som kunstig intelligensverktøy med håndtak det for deg. Dette er en viktig fordel for nybegynnere. WordPress er også god på design, men bare for de brukere som har kodingsevner og kan bruke disse fordelene på en ordentlig måte. Bokmerke på sin side er også bra på design.

4. Kundesupport

 • Bookmark. Kundesupportteamet for tjenesten er tilgjengelig 24/7. For å komme i kontakt med dem, må du enten fylle ut et skriftlig skjema eller bruke live chat-vinduet. Det siste finner du på alle sidene i systemet. En annen måte å kontakte kundesupporttjenesten er å bruke tilbakemeldingsskjemaet som finnes i “Hjelp” -menyen.

 • WordPress. Dette open-source CMS kan ikke skryte av kundestøtte i det hele tatt. I stedet har det et omfattende brukerfellesskap, som er ganske kraftig og kan gi deg alle svarene på spørsmålene dine. WordPress-fora er tilgjengelige på nettet, og du kan få alle dine henvendelser håndtert der på kortest mulig tid.

WordPress vs Bookmark. Verken Bokmerke eller WordPress tilbyr omfattende kundesupportalternativer. Imidlertid er de som tilbys av Bookmark mer detaljerte da systemet har et kundesupportteam brukere kan kontakte på flere måter når som helst på dagen.

5. Prising

 • Bookmark. Nettstedets byggherre har en uendelig gratis plan Hvis du trenger en fullstendig webside, kan du velge mellom flere abonnementer. Dette er personlige, profesjonelle og forretningsplaner. Kostnadene varierer mellom $ 4.99 og $ 24.99 per måned basert på abonnementet og vilkårene det gir. Prispolitikken er moderat og rimelig når det gjelder langsiktige mål for nettbygging.

  BookmarkWordPress
  Prisplaner:&# X2714; Gratis;
  &# X2714; Profesjonell ($ 11.99 / mo);
  &# X2714; Virksomhet ($ 24.99 / mo).
  &# X2714; Hosting ($ 10-15 / mo);
  &# X2714; Plugins ($ 20- $ 50 / mo).
  Funksjoner:&# X2714; Ubegrenset båndbredde og lagring;
  &# X2714; Gratis domene;
  &# X2714; Ubegrensede butikkprodukter;
  &# X2714; Gratis SSL.
  &# X2714; Tallrike plugins;
  &# X2714; Gratis å laste ned;
  &# X2714; Full tilpasning.
 • WordPress. Selve systemet er gratis å laste ned for hver bruker. Dette gjelder kostnadene for opprettelse av nettsteder generelt. For å få et fullverdig prosjekt, må du investere i premium temaer, plugins og utvidelser. Så snart du er ferdig med webdesignen, må du kjøpe hosting og domenenavn. Ellers vil du ikke oppnå et anstendig resultat uten disse økonomiske utgiftene.

Bokmerke vs WordPress. Når det gjelder sammenligningen av prisaspekter, gjør Bookmark alt klart helt fra starten. Hvis du trenger en enkel webside, så gå for en gratis plan. Trenger du et mer komplisert prosjekt? Gå videre for å oppgradere til et av premiumabonnementene. Det er enkelt. Med et bredt funksjonssett er WordPress nettsteder vanligvis mer kostbare. Husk det når du tar det endelige valget.

Bunnlinjen

Bokmerke og WordPress er anstendige nettverksbyggingsverktøy for brukere som har til hensikt å lage et fullverdig, informativt og skalerbart nettsted med utmerket design og topp ytelse. Tjenestene bruker imidlertid forskjellige tilnærminger til prosessen med å lage nettsteder, som til slutt gjenspeiles i deres egenskaper, applikasjonsfære, parametere og grad av bevissthet om webdesign..

BookmarkBookmark er en intuitiv nettstedbygger, som gjør det mulig å lage anstendige nettsteder på grunn av det integrerte kunstige intelligensverktøyet kalt AIDA. Å bygge prosjekter med systemet er utrolig enkelt, da det bokstavelig talt gjør dette for deg. bookmark.com

WordPressWordPress er et kjent Content Management System, som fungerer utmerket for store prosjekter så vel som for profesjonelle. Nybegynnere vil synes det er vanskelig å mestre systemet og lage nettsteder med det. Du må også bry deg om hosting og domenevalg, integrerbare plugins og maler for mer effektiv SEO-markedsføring, analyseoppsett og andre lignende nyanser.. WordPress.org

For å oppsummere det, er begge systemene verdt oppmerksomheten. De er anstendige konkurrenter, som fungerer bra i sine egne nisjer. Hvis du trenger et raskt, men kvalitetsresultat og ikke kan skryte av programmeringskunnskap, er Bookmark den beste løsningen for deg.

Oversikt Sammenligningstabell

BookmarkWordPress
Brukervennlighet:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress
Funksjoner:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress
design:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress
Kundeservice:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress
Priser:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress
Total poengsum:Bokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPressBokmerke vs WordPress

Lag et nettsted med bokmerke

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map