CMS vs nettstedbygger

cms vs nettsted byggherre


Å lage en webside fra bunnen av i dag har blitt enklere enn noen gang før. Mens nybegynnere kan velge en enkel nettstedsbygger med et intuitivt grensesnitt og dra-og-slipp-funksjonalitet for å lage og distribuere nettsteder av bokstavelig talt hvilken som helst type uten kodingsferdigheter, foretrekker mer erfarne utviklere generelt CMS (content management systems) med mer nettdesignfrihet å implementere enhver stil og dra nytte av forbedret fleksibilitet. Valget er hovedsakelig avhengig av brukerens mål og tekniske bakgrunn.

Et raskt øyeblikksbilde:

CMSCMS – er en mer kompleks plattform som vanligvis kommer som en åpen kildekode-løsning. Det betyr ingen begrensninger når det gjelder webdesign og tilpasning. God kunnskap om HTML og CSS vil la deg lage bokstavelig talt enhver webside med selvlagde elementer og blokker slik at nettstedet ditt skiller seg ut fra konkurrenter. For å nå dine mål, må du ha god kodingserfaring og teknisk bakgrunn. Bluehost.com

NettstedsbyggerNettstedsbygger – er et godt alternativ for ikke-teknikere og nybegynnere som ikke ønsker å lære. Slike plattformer har vanligvis DIY-elementer og dra-og-slipp-funksjonalitet for å gjøre byggeprosessen enkel, rask og grei. Programvaren inneholder klargjorte maler og oppsett med innebygde funksjoner, apper og tilleggsprogrammer, mens tredjepartsintegrering fremdeles kan være tilgjengelig. Wix.com

Så, hva er det beste alternativet med tanke på funksjonalitet, pris, fleksibilitet og andre viktige faktorer? CMS vs Website Builder er å stresse de viktigste treffene og savnene på begge plattformene som definerer den som vil tjene dine spesielle mål mest.

1. Brukervennlighet

 • CMS. Systemer i denne klassen er programmer som må installeres på hosting (ekstern server, det vil si en disk på en spesiell datamaskin koblet til Internett). Dette er programvaren – akkurat som alle de du bruker på datamaskinen din. Den eneste forskjellen er at denne programvaren skal installeres på datamaskinen, som er tilgjengelig døgnet rundt og kommer med spesifikt utstyr og innstillinger. Dette kreves for å gjøre nettsteder opprettet med systemet tilgjengelig i det globale nettverket. Dette er serveren du kan kjøpe fra hvilken som helst vertsleverandør.

  Wordpress Editor

  Prosessen med å bruke CMS er som følger: nedlasting, installasjon og grunnleggende oppsett av systemet (du må opprette og konfigurere databasen, der innholdet på nettstedet ditt vil bli lagret). Da må du konfigurere hosting for å imøtekomme behovene til et bestemt system (nyanser kan variere).

  Når du har gjort det, kan du begynne å jobbe på nettstedet ditt. Dette betyr at du ikke kommer uten forberedelser i det hele tatt. Ja, det er hostings med innstillinger for å komme opp til populære CMS (WordPress eller Opencart, for eksempel). Som et resultat får du et nettsted-dashbord, hosting-kontrollpanel og domeneregister-konto (du kan noen ganger kjøpe domenenavn fra hostingleverandøren). Dermed får du 2-3 påloggingspar, passord og grensesnitt som er nødvendige for riktig arbeid på nettstedet ditt. Dette er for mye og upraktisk.

 • Nettstedsbygger. Det viktigste skillet mellom denne typen systemer er ikke-av-boksen-funksjonen. Dette betyr at hvis tjenestens offisielle nettsted indikerer at systemet kan brukes til å opprette blogger og nettbutikker, for eksempel, vil du få alle nødvendige funksjonelle elementer for å realisere disse nettstedstypene. Det er ikke nødvendig å se etter / kjøpe ekstra verktøy. Hosting (som allerede er satt opp), en mulighet til å registrere domenenavnet og et sett med maler tilbys i komplekset. Dette er tilgjengelig med samme grensesnitt og er veldig praktisk for nybegynnere. Du registrerer deg bare i systemet og begynner å bruke det. Det tar bare et par minutter fra du besøker hjemmesiden til nettstedbyggeren og frem til øyeblikket du begynner å jobbe med den. Dette er praktisk.
 • Nettstedsbygger Editor

  Slike systemer var opprinnelig ment for nybegynnere og ble opprettet som et alternativ til kompliserte CMS og manuelt skrevne koder. De fleste av dem trenger ikke koding, designferdigheter og en viss nettstedstruktur. Som regel har grensesnittene deres et rikt sett med tips, vanlige spørsmål, nettprat osv. Det som betyr mest her er at maler kommer med demoinnhold. Når du ser på det, vil en nybegynner bedre forstå hvordan nettstedet skal utformes og hvilket innhold som skal være tilgjengelig der.

  Funksjoner som tilbys av byggherrer av høy kvalitet er mer enn nok til å utvikle avanserte og visuelt tiltalende nettsteder. De er enkle å bruke både av proffs for webdesign (for raskere oppretting av standardprosjekter) og nybegynnere (dette er ofte den eneste måten å lage et nettsted uten ferdigheter i det hele tatt).

CMS vs nettstedbygger: Hvis du jobber med CMS, er du ansvarlig for bokstavelig talt hver handling fra å lage nettstedmeny, sider, kategorier osv. til å legge til og oppdatere plugins, registrere et domenenavn, lete etter et sted å være vert for ditt fremtidige nettsted og mer. Nettstedsbyggeren kommer som en alt-i-ett-løsning med gratis eller betalte maler, tilpassede widgeter for å integrere, gratis domene og hosting. Selv om det kan være litt dyrere, vil du spare mer tid på å bygge og distribuere nettstedet ditt.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • CMS. Som regel har tjenester i denne klassen et grunnleggende sett med funksjoner. Alle av dem støtter imidlertid installasjon av ekstra komponenter, for eksempel moduler, plugins, applikasjoner, skript (navnene kan være forskjellige, men essensen forblir den samme), som vil legge til funksjonene som ikke vil være tilgjengelige i aksjeversjonen.

  WordPress Dashboard

  Hver CMS har sine egne moduler, som er inkompatible med andre systemer. Dette betyr at for effektiv bruk av en slik nettstedbygger, må du forstå økosystemet til modulene og algoritmene for deres installasjon / bruk for akkurat dette tilfellet. Det vi observerer her er fragmentering – bruken av forskjellige moduler med ulikt kvalitetsnivå, kostnad og brukervennlighet. Derfor er det så problematisk å endre CMS og eksperimentere med systemene når du søker etter den mest passende løsningen.

  WordPress-plugins

  Flertallet av CMS har ikke en klar spesialisering, og tilbyr en ramme for å installere moduler, koding og få de nødvendige funksjonene. FTP-tilgang til hostingfiler på nettstedet gjør det mulig å redigere eventuelle nettstedfiler, hvis du har en slik opplevelse. For å bruke CMS må du som regel installere applikasjoner for å få online betalinger, sosiale tjenester, eventuelle SEO-optimaliseringsverktøy (dette er nødvendig for å løse problemer med dupliserte sider, arbeide med menneskevennlige nettadresser osv.), Redigere materialene og se for elementene som trengs for bedre webside-design (glidebrytere, faner, ekstra skript, gallerier osv.). Alle de innrullerte elementene realiseres i standardkomplikasjonen, enten på et primitivt nivå, eller så realiseres de ikke i det hele tatt.

 • Nettstedsbygger. Innstillinger som er typiske for dette systemet er tydelig skissert av spesialisering og kan utvides ved å bruke merkevaresystemapplikasjoner i noen tilfeller (for eksempel i Wix). Dette betyr at du vil få et sett med widgeter eller moduler som kreves for å løse din oppgave. Som regel tilbyr online tjenester enda flere alternativer enn du kanskje trenger, men det er ikke noe ekstra her.

  Nettstedbyggereffekter

  Overdreven funksjonalitet vanskeliggjør noe av systemet. Så du finner det ikke i det hele tatt, eller det vil bli gitt som et sett valgfrie applikasjoner som kan installeres. En interessant nyanse er at appene er skrevet av utviklerne av en nettstedbygger, som også kan kontrollere kvaliteten. Dette garanterer til slutt kompatibilitet og korrekt arbeid.

 • Når du velger en eCommerce nettsted byggherre, for eksempel vil du sikkert få et praktisk verktøy for å godta online betalinger, handlekurv med innstillingene, en mulighet til å velge forsendelsesparametere, avgifter, valuta, innstillinger for visningsvinduer og innstillingene til et bestemt produkt, SEO og tematiske maler. Dette er minimumssettet.

  Wix eCommerce Editor

  Mange populære tjenester vil tilby deg mye flere alternativer (ekstra felt for produkter, skjemaoppsett, import / eksport av produkter fra CSV / XML-filer, en mulighet til å utstede en faktura, integrert CRM osv.). Dermed avhenger et bestemt sett med alternativer av den valgte nettstedsbyggeren. Bare velg en topp nisjeløsning og få alt du trenger. Dette er en sikker måte å ta det riktige valget.

CMS vs nettstedbygger: CMS virker mer fleksibelt ved første blikk med et enormt utvalg av plugins, apper, tilleggsprogrammer og tredjeparts tjenester å integrere. Dessuten kan brukere få tilgang til mer e-handel, Analytics, brukerinnsamling og andre verktøy som kan være til stor nytte. Imidlertid kan håndtering av dem alle være en problemfri for brukere med liten erfaring med å jobbe med CMS. Samtidig er alle plugins utviklet av sideutviklere, noe som kan føre til feil og ondsinnede koder. Nettstedsbyggere er enklere fra dette synspunktet, og tilbyr widgets og tillegg i en enkelt pakke. Du trenger ikke bry deg om oppdateringer eller betale for premium-plugin-versjoner.

3. Design

 • CMS. Som regel får en bruker flere standardmaler (vanligvis 3-6 temaer, men dette tallet kan noen ganger øke) etter installasjonen av et nettsted for hosting. Disse malene er universelle. De har veldig enkel design og fungerer godt for manuell tilpasning ved hjelp av koderedigering. Dette er en råvare for et fremtidig nettsted, som har en velskrevet kode. Nesten ingen og bruker den aldri i aksjeversjonen.

  CMS (WordPress) Maler

  Den mest passende løsningen er kjøp av unik design fra CMS-utviklere eller et hvilket som helst annet webstudio, som har partnerskapsforhold til systemet. Du kan også lage din egen mal, men du må ta hensyn til særegenheter ved CMS-koden du bruker. Denne varianten fungerer utelukkende for profesjonelle.

  Noen CMS har omfattende malsamlinger, men det er ikke mange av dem. Vanligvis trenger en bruker å kjøpe unike maler eller tilpasse standardmalene. Jo mer populært systemet er, jo mer designmaler for nettstudioer for det. Du kan også finne og laste ned gratis maler i det globale nettverket, men slike eksempler er i 99% av tilfellene bortskjemt med integrerte eksterne tilbakekoblinger. Det er bedre å kjøpe en unik kvalitetsmal fra en pålitelig nettutvikler. Det er ingen mening å bruke standard design uten riktig tilpasning. Generelt trenger du penger eller avanserte ferdigheter for webdesign for å få hyggelig CMS-design.

 • Nettstedsbygger. Ethvert system av denne typen kommer med en viss mengde maler (fra et dusin og opp til tusen). Kvaliteten deres varierer mye på forskjellige plattformer, men den er fremdeles på et anstendig nivå. Maler med de beste tjenestene imponerer alle av deres appell og allsidighet i designtilnærminger. I de fleste tilfeller blir design sortert ut kjøpstemaer, kommer med et praktisk forhåndsvisningsalternativ og rask endring i prosessen med å designe et nettsted. Som regel må du velge malen etter registreringen i systemet. En bruker kan forstå helt fra starten av hvordan readymade-nettstedet til slutt kan se ut.

  Website Builder (Wix) Maler

  En mal kommer med tematisk demoinnhold, noe som betyr mye for en bruker. Når du ser på utvalget, kan det hende at nybegynnere forstår hvordan og med hvilket innhold de skal. Jeg skulle fylle den for å få et visuelt tiltalende resultat. Verktøy for tilpasning av design er tilgjengelig i enhver nettstedbygger. De kan være forskjellig i forskjellige systemer, men du har absolutt en sjanse til å konfigurere skriftene, fargeskjemaene og bakgrunnen.

  Alternativene er flere i avanserte redaktører og inkluderer en mulighet til å plassere elementene i en hvilken som helst ønsket rekkefølge, sette opp avsnitt, gjennomsiktighet, form, størrelser osv. Topp skybyggere har et rikt sett med kvalitetsmaler som kan tilpasses, designet fra skrap i redaktøren eller lastet ned fra nettet som de er.

CMS vs nettstedbygger: Å velge CMS betyr tilgang til et bredt utvalg av maler. Du kan velge en layout for alle nettsteder, selv om noen temaer er betalt. Nettstedsbyggere tilbyr også et sett ferdige maler. Valget av dem er imidlertid noen ganger ganske begrenset, mens CMS-funksjonalitet lar deg endre eller tilpasse ethvert tema for å implementere designet du trenger med tanke på at du vet hvordan du skal kode eller jobbe med HTML / CSS. Begge alternativene har mobilvennlige maler.

Kundeservice

 • CMS. Betalte systemer av denne typen har generelt bedre kundestøttehjelp. Du vil få tidsbegrenset teknisk support – akkurat som den du vil benytte når du får lisensiert programvare. Denne perioden utgjør vanligvis ett år. Så langt som oppgraderingen til neste produktversjon generelt er betalt, vil teknisk support også bli forlenget. Imidlertid er situasjoner forskjellige, og det kan være forskjellige alternativer her.

  Gratis CMS har ikke direktesendt online chatter, kontorer, postkasser, der brevene med spørsmål eller klager kan bli funnet. Slike systemer er basert på lokalsamfunnet av entusiaster, som støtter tematiske blogger og fora. Det sier seg selv at hvis du får problemer når du bruker disse informasjonskildene, vil ingen kompensere det. Dessuten kan det være ganske komplisert å finne ut hva som skjedde nøyaktig med nettstedet ditt, og om dette er feilen til hostingleverandøren, brukeren, plattformen eller utvikleren av en lavkvalitetsmodul.

 • Nettstedsbygger. Så langt alle komponentene i slike systemer kommer i ett sett (programvare, hosting, plattform), er det mye enklere for nettstedutviklere å kontrollere hvordan produktet fungerer. Som regel betales slike tjenester. På grunn av denne funksjonen tilbyr de ofte teknisk support, for eksempel live chat, e-postskjemaer med tilbakemelding, en mulighet til å komme i kontakt med en leder. De har kontorer, lisenser osv. Så hvis du har problemer, kan du kontakte dem ved behov.

  Så langt online-tjenester tilbyr abonnementsbasert kundesupport, er varigheten generelt ubegrenset. Du nyter alle fordelene med systemet mens du bruker det. Slike systemer tilbyr ofte promoteringstjenester for nettsteder, skreddersydd nettoppretting osv. Profesjonelle nettstedbyggere støtter forum, YouTube-kanaler med pedagogiske videoer, publiserer detaljerte vanlige spørsmål, organiserer nyhetsblogger osv..

CMS vs nettstedbygger: Nettstedsbyggere kommer med mer sofistikert og profesjonell støtte. Med CMS blir du faktisk på egenhånd med noen tredjepartsvideoer og diskusjoner du kan komme over på nettet. Det er med andre ord ingen dedikert CMS-støtte med mindre du velger betalte plattformer. Nettstedsbyggere har fullskala assistanse inkludert live chats, telefoner, billettsystemer, video guider, tilpassede blogger og lokalsamfunn.

5. Prispolitikk

Kostnadene for plattformer varierer mye. Nesten alle nettskipsbyggere er abonnementsbaserte, noe som er ganske logisk. De tilbyr hosting og fungerer ofte som domenenavnsregistre (de gir det bare som en bonus). Når du bruker et gratis CMS, må du også betale for hosting med hensyn til vilkårene for ditt abonnement.

 • Kostnaden for CMS-lisenser varierer også og kan komme opp i $ 1000 og mer. Den rimeligste av dem kan koste rundt $ 200 – $ 300. Det er også viktig å vurdere utgiftene til ekstra plugins og maler, hvis de er tilgjengelige. Dermed kan selv den billigste CMS koste deg rundt $ 600 (plattform, hosting, domenenavn og mal).

 • Kostnaden for å bruke nettstedbyggere starter med 30-40 dollar per år. Nettutviklere gjør ofte rabatter fra 15% og opp til 50%. Så det er vanskeligere å beregne de eksakte utgiftene. Et standard nettsted vil koste deg rundt $ 100 per år. Hvis det er en nettbutikk, vil kostnadene være rundt 2-4 ganger høyere.

Generelt kan kostnadene for å bygge et nettsted med CMS være høyere eller lavere sammenlignet med online tjenester. Det er mange faktorer som påvirker prisen. Du kan kjøpe moduler / plugins, programmeringstjenester, maler, standard eller VPS-hostings. Kostnadene for plattformer varierer også. Det er enklere å betale for skytjenester ettersom kostnadene er mer forutsigbare og gjenspeiles i planene. Handlingen utføres i tillegg til en enkelt konto. Du kjøper en plan og får alt du trenger (plattform, hosting, domenenavn). Dette er enklere, mer praktisk og ofte billigere.

CMS vs nettstedbygger: du tar feil å tro at CMS lar deg bygge et nettsted til null kostnader. Du bør vurdere vertsplaner, betalte maler, premium-plugin-versjoner. Domeneregistrering og noen andre kostnader som kreves for å gå online. Den dårlige tingen er at du må håndtere alle prosesser hver for seg. En nettstedsbygger er en alt-i-ett-løsning. Du betaler bare en gang og får gratis maler hosting, domene, SSS eller andre funksjoner avhengig av planen. Som et resultat har vi en nettstedsbygger som enda en mer kostnadseffektiv løsning.

Les også:
Hvor mye koster det å bygge et nettsted.
Hvordan få et domenenavn gratis.

DIY Nettstedutvikling – Nettstedsbygger eller CMS?

La oss se på de viktigste stadiene i prosjekteringen for å lage den endelige konklusjonen. Vi bruker det Wix som en av de mest populære nettstedbyggere for å illustrere prosessen med webutvikling her:

Opprette et nettsted med en nettstedsbygger:

 1. Registrere seg for tjenesten eller via e-post eller sosiale kontoer.
 2. Velge et nettstedstema fra en rik samling av moderne responsive maler. Hver mal kommer med en demoversjon som tilbyr forhåndsvisning av nettsteder på skjermbildene til forskjellige mobile enheter.
 3. Sette opp design og innhold av et nettsted i en visuell redaktør. Ingen programmeringskunnskap er nødvendig her, widgets dras og ordnes med en mus, sidene blir enkelt lagt til og slettet.
 4. Velge et domenenavn. Et tredje nivå domene brukes i prøveperioden. Etter å ha oppgradert til premium-planen, kan du velge et andre nivå-domene for nettstedet ditt.
 5. Fyll ut SEO-innstillinger av nettsider for effektiv markedsføring på nettet, publisering av et nettsted.
 6. Nettstedsdesign og redigering av innhold, publisere et nettsted og lagre endringer.

Du trenger ikke å lære programmeringsspråk eller ha spesiell erfaring for å fullføre disse 7 trinnene. Enhver bruker kan opprette et nettsted med uKit på mindre enn en dag.

Les også:
Hvordan lage et nettsted med en nettstedsbygger.

Koste. Den endelige nettstedskostnaden vil omfatte kostnadene for domenet på 2. nivå (rundt $ 11 / år) og premieplanen ($ 36 / år med en kampanjekode). Generelle kostnader ved bruk av en nettstedsbygger vil utgjøre $ 47 / år.

Opprette et nettsted med et CMS:

La oss se på stadier av å bygge et nettsted med WordPess CMS nå.

 1. Kjøpe et domenenavn – du bør finne en god og pålitelig registrar med det første.
 2. Velge hosting – du bør velge blant tusenvis av vertsleverandører og dusinvis av vertsplaner.
 3. Installere CMS (manuell eller automatisk avhengig av hostingfunksjonene).
 4. Opprette og koble til en database.
 5. Velge og installere et tema.
 6. Sette opp temaet i dashbordet, inkludert bakgrunn, titler, skrifter, meny, widgets.
 7. Sette opp CMS. Dette inkluderer å fylle ut navn og beskrivelse av nettstedet, endre den vanlige lenketypen, installere en plugin for å legge til SEO-innstillinger, lage sikkerhetskopier, uautorisert tilgangsbeskyttelse, anti-spam funksjoner og andre viktige funksjoner.
 8. Opprette websider.
 9. Publisering av innhold.

Det tar mer tid å konfigurere CMS, spesielt hvis du gjør det for første gang. Du må se veiledningen, lese manualer og fora for å forstå hvordan du lager tiltalende innlegg eller en dynamisk hjemmeside. Du kan ikke bare ta og endre posisjonene til blokker på websiden. Du har en mal, og du kan legge til widgeter i sidefeltet, lage en meny i et dashbord, men du må redigere koden i CSS-redigeringsprogrammet for å endre kommentarskjemaet eller utføre noen annen enkel handling.

Les også:
Hvordan lage et nettsted med et CMS.

Koste. Kostnaden for å lage et nettsted med CMS inkluderer et domenenavn ($ 11 / år), hosting (kvalitetshotell vil koste rundt $ 60 / år), nettstedstema ($ 50), et sett med plugins ($ 50 – $ 150). Dermed utgjør generelle kostnader for et enkelt WordPress-nettsted rundt $ 170 – $ 250 gitt at du utvikler det på egen hånd.

Fordeler og ulemper ved bruk av CMS og nettstedbygger

Service:NettstedsbyggerCMS
Fordeler: &# X2714; Brukervennlighet.
&# X2714; Hastigheten til å lage nettsted i en visuell redigerer (fra flere timer og opp til et par dager).
&# X2714; Teknisk support levert av webutviklere.
&# X2714; Omfattende muligheter for å lage forskjellige typer nettsteder, alt fra blogger og opp til nettbutikker.
&# X2714; Rik utvalg av utvidelser for avansert funksjonalitet.
&# X2714; Nettstededitor tilgjengelig i visuelle og HTML-regimer, som lar brukere lære HTML-grunnleggende.
ulemper ✘ Alvorlige begrensninger i redigering av nettstedskodestruktur.
✘ Mangelfull multifunksjonalitet (sammenlignet med CMS).
✘ Manglende evne til å overføre et nettsted til en annen hosting eller nettstedsbygger.
✘ Nødvendighet for å lære programmeringsspråk for å samhandle med systemet, inkludert malendring, tillegg av nye widgeter osv.
✘ Det er en bruker som er ansvarlig for tilstanden til systemet, dets sikkerhet og oppdateringer.

Konklusjon

Både CMS og nettstedbyggere kan være bra for lanserer et nettsted fra bunnen av. Imidlertid må du tydelig realisere nettstedets mål og formål det skal tjene. Du må tenke fremover på måten du vil samhandle med publikum og verktøy du måtte ønske for det. I dette tilfellet vil det være åpenbart, hvilken plattform er et bedre alternativ og hvorfor.

CMSCMS er et bedre alternativ for erfarne webdesignere og kodere som ikke er redd for kompleksitet og trenger å lage et unikt nettprosjekt med skreddersydd design. Det er flott for de som er i stand til å håndtere forskjellige prosesser hver for seg, ikke trenger en ferdig løsning og etterspør maksimal frihet når det gjelder fleksibilitet, integrasjon eller webdesign.. Bluehost.com

NettstedsbyggerNettstedsbygger er en enklere, raskere og rimeligere måte for nybegynnere å distribuere sine nye nettprosjekter. Det er superenkelt å bruke. Den leverer alle nødvendige funksjoner og funksjoner ut av esken, avhengig av nettstedstype. Du betaler bare en gang og får et brukervennlig verktøy uten å måtte bry deg om oppdateringer, domene eller hosting. Wix.com

Oppsummering tar nettstedsbyggere den digitale arenaen med storm og tilbyr et økende antall nybegynnere fantastiske bygningsverktøy for å komme med et klar-til-publiseringsprosjekt på minst mulig tid. CMS er fortsatt ganske populært, selv om det er nytt AI-baserte og andre nettsteder for å bygge instrumenter skyver murstein til mørtel programvare tilbake.

Oversikt Sammenligningstabell

programvare:NettstedsbyggerCMS
Beste for:Lite firma, porteføljer, lokale nettbutikkerStore prosjekter, portaler, hypermarkeder på nettet
easinessBest for ikke-teknologierLær, lær og lær igjen – for vanskelig for nybegynnere
Nettstedsmaler:Forhåndsuttalte gratismaler, som enkelt kan tilpassesMange maler, men du bør velge det med omhu – noen av dem er av lav kvalitet
Teknisk støtte:Sterkt støtteapparatGratis CMS har ingen offisiell støtte bortsett fra brukersamfunn
SEO-alternativer:Kraftige SEO-verktøyDu må installere eksterne plugins for å administrere nettstedets SEO på en ordentlig måte

Prøv Nettstedsbygger nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map