Dreamweaver vs webflyt

Dreamweaver vs webflyt


Dreamweaver og Webflow er verktøy for å bygge nettverk som gjør det mulig å lage imponerende, visuelt tiltalende og funksjonelle prosjekter.

Systemene er imidlertid forskjellige i funksjoner og nettdesigntilnærming, noe som kan påvirke kompleksiteten i nettopprettingsprosessen og resultatet du vil benytte deg på lang sikt.

Et raskt øyeblikksbilde:

Adobe DreamweaverAdobe Dreamweaver – er den offline nettsted byggherre, som tar sikte på å lage, administrere og publisere funksjonsbelastede nettsteder og offline applikasjoner. Systemet leveres som en del av Creative Cloud-tjenesten, som gir tilgang til mange andre funksjoner og verktøy plattformen tilbyr. Adobe Dreamweaver

WebflowWebflow – er en av de beste nettstedbyggere, som er ganske funksjonsrik og komplisert for nybegynnere. Dermed fokuserer systemet hovedsakelig på behovene, ferdighetene og kravene til webeksperter, og gir tilgang til utallige designtilpassingsalternativer. I så måte kan det sammenlignes med CMS som WordPress eller plugin – Elementor ettersom det tar tid og krefter å bli vant til systemets instrumentbord. Webflow

Hvilket system – Dreamweaver eller Webflow – er lederen for sammenligningen? Hvilken av dem tilbyr mer allsidig og kraftig funksjonalitet, og hvilken av dem appellerer til den rådende mengden brukere? For å få svar på disse og andre spørsmål, har vi samlet en objektiv sammenligning av begge plattformene som kan hjelpe deg med å identifisere vinneren.

1. Brukervennlighet

 • Dreamweaver. Som offlineprogramvare krever Dreamweaver nedlasting og installasjon, men dette er sannsynligvis det enkleste du kan gjøre, mens du jobber med systemet. Bare registrer deg for Adobe-plattformen eller logg deg på den eksisterende kontoen (hvis du har den) for å komme i gang. Plattformen er ikke så komplisert å mestre, men den skiller seg noe fra standard nettstedbyggere. Tilsvarende kreves det litt krefter og tid for å mestre nyansene ved å jobbe med systemet.

  Adobe Dreamweaver Editor

  Så snart du er ferdig med registreringsprosedyren, vil systemet be deg om å spesifisere nivået på din webdesignferdighet, så vel som antall brukere som vil jobbe med prosjektet. Et av de ubestridelige høydepunktene i systemet er at det er mulig å lage individuelle og teamprosjekter, noe som er en virkelig fordel for webdesignbyråer som er involvert i utviklingen av skreddersydde prosjekter.

  Dreamweaver dashbord er ganske forståelig og intuitivt, med mange verktøy og funksjoner som er innen rekkevidde. Det du trenger er å velge en mal som passer din prosjektspesialisering og fortsette med tilpasningen. Systemet gir en mulighet til å redde prosjektet for å fortsette å jobbe med det når det er nødvendig.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren er ikke det enkleste systemet du kan finne på nettet. Selv om det tilbyr en rask og ganske enkel registreringsprosess, er dashbordet og kontrollpanelet fremdeles komplisert og overmettet med verktøy og funksjoner som kan virke utfordrende for førstegangsbrukere. Det tar arbeid og tid å bli vant til plattformen og dens parametere for å begynne å jobbe med den.

  Webflow Editor

  Ikke rart, nettstedsbyggeren er hovedsakelig rettet mot profesjonelle nettdesignere. Når du jobber med Webflow, bør du være klar til å bruke kodingskunnskapen din, da systemet lar deg lage personlige prosjekter via HTML-koderedigering.

Dreamweaver vs webflyt. Systemene avviker i sin kompleksitet og nivå av kompetanse for webdesign. Webflow ser imidlertid ut til å være en mye enklere løsning sammenlignet med Dreamweaver. Selv om instrumentbordet ser litt overveldende ut på grunn av de mange innstillingene og verktøyene, er det fremdeles mulig å opprette et nettsted uten en kodelinje. Det samme kan ikke sies om Dreamweaver.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Dreamweaver. Programvaren er funksjonsbelastet og funksjonell, noe som gjør det mulig å lage alle slags prosjekter med den. Den gir tilgang til flere designtilpasningsverktøy, som avviker i bruksområde og kompleksitetsnivå. Nybegynnere vil måtte investere litt tid og krefter i utforskningen, mens dyktige nettutviklere vil synes det er fleksibelt og funksjonsrikt å begynne å jobbe på sine nettsteder og apper uten nett. Husk at Dreamweaver krever kunnskap og anvendelse av programmeringsspråk, spesielt hvis du har tenkt å utvikle profesjonelle prosjekter med det.

  Adobe Dreamweaver Code Editor

  Systemet kommer med det praktiske forhåndsvisningsalternativet, som gjør det mulig å se resultatet av arbeidet ditt pågår og kontrollere alle redigeringene du gjør i tide. Brukere kan få tilgang til den avanserte integrerte kodeditoren, der de vil kunne arbeide med flere populære koder, for eksempel CSS, HTML, PHP, JavaScript og mange flere. Den gode nyheten er at selve prosessen med å jobbe med koder i Dreamweaver blir enkel på grunn av det automatiske kodeutføringsverktøyet systemet kommer med. Verktøyet skriver alle kodene for deg etter at du har lagt dem til prosjektet. Dette er en fin fordel for ikke-kodere, som bare utforsker systemet og de store nyansene ved å jobbe med det. Uansett hvilket nettsted eller hvilken applikasjon du lanserer med systemet, vil det være tilgjengelig på både mobile og stasjonære enheter, uavhengig av skjermoppløsninger og størrelser.

  Så langt Dreamweaver er en del av Adobe verktøypakke, integreres den perfekt med andre Adobe-produkter. Dette er et annet høydepunkt i programvaren som lar brukere få tilgang til det omfattende Creative Cloud Library og Adobe Stock Marketplace. Blant produktene du kan finne og integrere her, kan man nevne Premiere Pro CC, After Effects CC, Illustrator CC, InDesign CC, Dimension CC og Animate CC, Photoshop CC og mange flere. I tillegg lar systemet deg velge og integrere noen av de populære tredjepartssystemer og verktøy som Bitbucket, Business Catalyst, GitHub osv..

  Andre viktige Dreamweaver-funksjoner inkluderer syntaksutheving og -sjekking, tilgjengelighet av Typekit Marketplace, forhåndsvisning av sanntids surfing, flerspråklig støtte (Engelsk, polsk, nederlandsk, svensk og tyrkisk), integrert sertifikat- og CMS-støtte for å nevne noen få.

 • Webflow. Tidligere anmeldelser av Webflow (du kan lese dem her og her) har indikert at systemet gir tilgang til utallige funksjoner og verktøy som gjør at det skiller seg ut fra mengden. Selv om nettstedsbyggeren er litt overmettet med verktøy og funksjoner i dashbordet, har den fremdeles mye å tilby målgruppen. Dermed kommer nettstedsbyggeren med en kraftig HTML / CSS-editor som lar deg lage avanserte personaliserte prosjekter, kraftig blogging, e-handel og integrasjonsalternativer.

  Nettstrøm e-handel

  Webflow gjør det mulig å opprette små og mellomstore nettbutikker, hvor du kan selge både fysiske og digitale produkter. Funksjonaliteten til disse nettstedene, sammenlignet med de som er laget på spesialiserte nettstedbyggere som Shopify, er begrenset på grunn av e-handelsbegrensningene systemet kommer med. Blant de mest utbredte funksjonene du kan benytte deg av, er det fornuftig å nevne integrasjon av handlekurv, oppretting og oppdatering av produktgallerier, implementering av rabatter samt justering av innstillinger for betaling og frakt. Innsamling av brukerinfo er en annen funksjon som bidrar til utvikling og markedsføring av nettbutikker opprettet med Webflow.

  Nettstedsbyggeren utmerker seg også med integrasjonsalternativer. Systemet gjør det mulig å velge og bruke fordelene gitt av tredjeparts tjenester, for eksempel Zapier, Lottie, After Effects, Lightbox og mange flere. Disse funksjonene lar deg lage tiltalende video- og fotogallerier, øke prosjektytelsen og designen din, øke kundens engasjementsgrad osv.

Dreamweaver vs webflyt. Når den takler funksjonalitetsaspektet, kan Webflow betraktes som en tydelig leder av sammenligningen. Webflow kommer med avanserte alternativer for blogging, e-handel og integrasjon, som har positiv innvirkning på brukergenerering og oppbevaringsgrad. At Webflow ligner på CMS, gjør det imidlertid mulig bytt til WordPress når som helst, hvis det er noe du ikke er fornøyd med av en eller annen grunn.

3. Design

Sammenlign diagram

DreamweaverWebflow
Antall temaer:0200
Temaimport:&# X2714; JA&# X2714; JA
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Dreamweaver. Programvaren gjør det mulig å starte forskjellige typer prosjekter, inkludert blogger, destinasjonssider, forretningsnettsteder, nettbutikker, porteføljer osv.. Den tilbyr imidlertid ikke en integrert malsamling å velge mellom. I stedet er det en mulighet til å laste ned og installere temaer fra eksterne ressurser for å tilpasse dem fra bunnen av.

  Disse designene er gratis og betalte, og du kan velge det mest passende alternativet med hensyn til budsjett og behov. Når du arbeider med tredjepartsutviklere, må du imidlertid sørge for å sjekke påliteligheten til designeren for å få en virkelig sikker og kvalitetsmal.

  Bortsett fra integrering av eksterne design, lar Dreamweaver deg velge og bruke mal opprettet for Joomla, WordPress og Drupal. Det er også mulig å lage et responsivt nettstedoppsett for stasjonære og mobile enheter på egen hånd på grunn av nettbasert system programvaren bruker.

 • Webflow. Webflow-malkolleksjonen er rik og allsidig, noe som tydelig kommer til uttrykk i det tilgjengelige eksempler. Brukere kan nå velge mellom over 200 temaer, som har profesjonelt utseende og kan tilpasses etter din smak. Webflow-teamet jobber også videre med å lage nye moderne maler, hvor antallet stadig vokser.

  Nettflytmaler

  Nettstedsbyggeren gir tilgang til gratis- og premiummal, selv om det ikke er noen stor forskjell mellom dem, bortsett fra kostnadsaspektet. For øyeblikket utgjør antall gratis temaer 30 design. Betalte maler er mange, og kostnadene varierer mellom $ 24 og $ 79 per tema. Det som er viktig, Webflow har et forhåndsvisningsalternativ som lar deg utforske alle detaljene i hver mal før du velger den. En flott bonus er muligheten til å velge en blank mal du vil kunne tilpasse fra bunnen av for å gi den et personlig look.

Dreamweaver vs webflyt. Antall webflytmaler er høyere, og det er en mulighet til å velge et tomt tema for å komme i gang med letthet. Nettstedets byggherre har gratis og betalte design, og det kommer med flere designtilpasningsverktøy som lar deg gi nettstedet ditt personlige utseende. Når det gjelder Dreamweaver, har den ikke ferdige maler i det hele tatt. Du kan bruke tilpassede Adobe-maler for å tilpasse dem med hensyn til dine behov eller starte din individuelle mal fra grunnen av.

4. Kundesupport

 • Dreamweaver. Systemet har flere kundesupportalternativer du kan bruke til å løse dine systemrelaterte problemer. Det er et informativt hjelpesenter med mange retningslinjer, veiledninger og manualer, der du kan komme over de nødvendige svarene på spørsmålene dine. Bare skriv inn forespørselen din i søkefilterfeltet, så vil systemet automatisk generere de mest passende resultatene.

  Fellesskapsfora er en annen verdifull kilde til informasjon du kan bla gjennom for å utforske mindre systemnyanser. Dette er stedet hvor alle Dreamweaver-brukere kan sette i gang diskusjoner, utforske flere emner, dele sin kunnskap om å jobbe med systemet og finne interessante ideer. I tillegg tilbyr Adobe live support i tillegg til billett- og telefonassistanse om nødvendig.

 • Webflow. Kundestøttetjenesten til nettstedbyggeren er på toppnivå. Det er et verdifullt Kunnskapsbase som inkluderer flere tekst- og videoopplæringer her, som er ganske nyttige for førstegangsbrukere. En informativ blogg og et forum er også kildene for å se etter den systemrelaterte informasjonen du er interessert i. Dessuten gir Webflow kundesupportteam individuell støtte til brukere som ikke har klart å finne svar på spørsmålene deres og trenger personlig assistanse. å fortsette å jobbe med systemet. I slike situasjoner er live chat og e-post alltid tilgjengelig.

  Tilsvarende som andre Adobe-produkter og populære profesjonelle plattformer for webdesign, bruker Webflow mye oppmerksomhet til utdanning av førstegangsbrukere, som ønsker å mestre hele funksjonssettet i systemet. For disse brukerkategoriene er Webflow University et perfekt sted å starte utdannelsen. Det er her de kan oppdage alle nyansene til nettstedbyggeren og dens potensielle applikasjonsfordeler.

Dreamweaver vs webflyt. Begge systemene tilbyr pålitelige og mangefasetterte kundesupportalternativer. De legger stor vekt på behovene og ferdighetene til nybegynnere og proffs for webdesign, og tilbyr online og individuelle supportalternativer. Nettflyt råder imidlertid noe over Dreamweaver når det gjelder brukerstøtte. Nettstedsbyggeren tilbyr allsidige støttealternativer som forenkler prosessen med utvikling av nettsteder for alle.

5. Prispolitikk

WebflowDreamweaver
Prisalternativer:&# X2714; Nettstedsplaner:
nettsted
(Grunnleggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Virksomhet $ 36 / mo
) og
eCommerce (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Individuell
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og
Team (Team $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Individuell plan: $ 29.99 / mo for et nettsted (239,88 dollar / år med årsabonnementet);
&# X2714; Forretningsplan: $ 29.99 / mo (359,88 dollar / år med årsabonnementet);
&# X2714; Planer for skoler og universiteter: ($ 14.99 / mo / bruker);
Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrenset hosting;
&# X2714; Kundefaktureringsløsning.
&# X2714; Personlig portefølje byggherre;
&# X2714; Premium fonter;
&# X2714; Verktøy for sosiale medier;
&# X2714; 100 GB skylagringsplass.
 • Dreamweaver. Selv om plattformen er nedlastbar, tilbyr den ikke en helt gratis plan. I stedet er det en mulighet til å teste funksjonssettet uten kostnad under en gratis prøveperiode, som strekker seg i løpet av 7 dager. Dette er et must for hver bruker som planlegger å bruke systemet videre.

  Når vi snakker om betalte abonnement, tilbyr Dreamweaver flere personlige og forretningsplaner, som kommer med et bredt spekter av funksjoner for å matche allsidige brukerbehov. I tillegg tilbyr systemet individuelle planer for utdanningsinstitusjoner, inkludert skoler og universiteter.

 • Webflow. Når det gjelder prispolitikken, følger Webflow freemium-modellen, som gjør den lik den Wix eller Mobirise. Det tilbyr en gratis plan som aldri går ut og flere betalte abonnement. Gratis plan kan være nyttig for å teste funksjonssettet til plattformen, men for å få tilgang til dens avanserte funksjoner og for å lansere et funksjonsbelastet nettsted, er det fornuftig å oppgradere til et av de betalte abonnementene.

  Webflow tilbyr en omfattende og allsidig prismetilnærming. Det gir to grupper av planer, som omfatter mer detaljerte abonnement for å gi valgfrihet basert på brukernes behov og preferanser for webdesign. Store grupper av abonnement inkluderer nettsted- og kontoplan. Hver av dem faller på sin side i mindre grupper av abonnement. Dermed er nettstedplaner representert av nettsted- og e-handelsabonnement, mens kontoplaner inkluderer individuelle og teamabonnement. Men det er ikke det: hver av disse gruppene av planer inkluderer flere prisalternativer, som samsvarer med allsidige brukerbehov. Webflow tilbyr dessuten en avansert kundefaktureringsløsning, som lar frilansere diskutere betalingsalternativer direkte med sine klienter i stedet for å betale for å bruke systemet.

Nettflyt vs Dreamweaver. Når det gjelder prisaspektet, råder Webflow også over Dreamweaver. Nettstedsbyggeren tilbyr flere planer, som kommer til rimelige priser og gir allsidige vilkår og tjenester. Dette gjør det mulig for brukere å velge et mer foretrukket alternativ som fungerer best for deres webdesignbehov. Dreamweaver kan ikke sikre de samme prisalternativene.

Bunnlinjen

Dreamweaver og Webflow er ganske forskjellige tjenester, som brukes til å starte og administrere forskjellige typer prosjekter. Systemene bruker imidlertid forskjellige tilnærminger til webdesignprosessen, og de har også bemerkelsesverdige skiller som kan påvirke brukernes valg.

Adobe DreamweaverAdobe Dreamweaver – er en kraftig offline programvare, som krever nedlasting og installasjon. Den er inkludert i Creative Cloud-servicepakken og lar opprette, publisere og redigere profesjonelle prosjekter, inkludert nettsteder og applikasjoner. Systemet har ikke en gratis plan ennå, men tilbyr en 7-dagers prøveperiode som lar deg teste funksjonens sett til fordel. Adobe Dreamweaver

WebflowWebflow – er en nettstedsbygger, som er rettet mot profesjonelle webutviklere og gjør det mulig å lage funksjonsbelastede prosjekter for personlig og forretningsbruk. Tjenesten er ganske komplisert, og det krever investering i tid / krefter for å mestre og deretter brukes riktig. Nettstedbyggeren har omfattende designtilpasningsalternativer, e-handel, blogging og integrasjonsfunksjoner. Webflow

Når det gjelder valg av nettbyggingsverktøy for å starte et prosjekt med det, er det i første omgang fornuftig å analysere og vurdere webdesigns ambisjonene og hvilken type prosjekt du forventer å benytte på lang sikt. Etter å ha gjennomgått begge webdesignsystemene, kan vi konkludere med at Webflow er den ubestridelige lederen for sammenligningen fra alle synsvinkler.

Adobe Dreamweaver vs Webflow: Sammenligningstabell

Adobe DreamweaverWebflow
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funksjoner7 av 109 av 10
3. Design8 av 109 av 10
4. Støtte10 av 109 av 10
5. Prising9 av 109 av 10
Alt i alt:8.2 av 109.2 av 10
Prøv det nå Prøv det nå
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map