Ecwid alternativer og konkurrenter

Ecwid alternativer og konkurrenter


Ecwid – er en mangfoldig platform designet til at imødekomme købmandernes behov. Det kommer som en webbaseret software, der leverer to hovedindstillinger. Først og fremmest kan brugere få mest muligt ud af den indbyggede webstedsbygger og udvikle deres egne digitale butikker fra bunden. For det andet gør Ecwid eCommerce-plugin det muligt at integrere en fuldt udstyret online shop med et eksisterende websted.

Systemet tilbyder en række salgs- og promoveringsværktøjer. Webstedets redaktør bruger træk-og-slip-funktion hvilket gør det nemt at oprette sidedesign eller struktur uden kodningsevner. Den dårlige nyhed er, at Ecwid kun er god for små og mellemstore handlende. Det medfører ikke nok e-handelsinstrumenter til at vokse dit salg og brand.

Brugere bliver nødt til at stille op med begrænsede tilpasningsfunktioner, et temmelig komplekst produktstyringssystem og ganske pricy planer. Af denne grund har vi ført en liste over betroede e-handelsorienterede platforme det kan være et bedre alternativ til Ecwid med flere måder at vokse din online forretning på.

De bedste alternativer til Ecwid:

 1. Shopify – Alt-i-en-handelsløsning
 2. Wix – Den bedste e-handels-builder til websteder
 3. WooCommerce – eCommerce For WordPress
 4. Squarespace – Let e-handelsalternativ til Ecwid
 5. Weebly – Ecwid alternativ til e-handelswebsted

Shopify – Alt-i-en-handelsløsning

Shopify - Alt-i-en-handelsløsning

Shopify – er den verdens populære eCommerce-software, der overhovedet ikke kræver nogen præsentation. Ligesom Ecwid, dette er en specialiseret service, hvis hovedfokus går til udvikling og styring af små til store onlinebutikker. Det har alt, hvad en sælger muligvis har brug for for at få mest muligt ud af webstedets salgseffektivitet. Her er platformens vigtigste højdepunkter:

 • Responsive eCommerce skabeloner. Oprindeligt orienteret om udviklingen af ​​onlinebutikker tilbyder softwaren et rigt skabelongalleri med gratis og betalte lydhør e-handelstemaer samt alsidige designtilpasningsværktøjer.
 • Køb knap. Shopify giver mulighed for at integrere sin Køb-knap i det eksisterende websted eller Facebook-sider for at lade dine kunder købe fra dig.
 • Point-of-Sale-software. Tjenesten leveres med den avancerede POS-funktion, der gør det muligt for iværksættere at sælge deres produkter både i online og offline tilstande for at maksimere deres fortjeneste.
 • Amazon Marketplace Synkronisering. Hvis du har en succesrig oplevelse af handel på Amazon, kan du synkronisere din konto med den på Shopify for effektivt at vokse kundebasen og øge salgsvolumen.
 • Shopcodes. Denne funktion er gratis tilgængelig i Shopify App Store og gør det lettere at købe mobil ved hjælp af QR-koder, der giver udtømmende information om dem.
 • Live-visning. Funktionen gør det muligt at se dine kontostatistikker (konverteringsfrekvens, salgsmængde, ordreinfo og status, oplysninger om besøgende, antal sider, der er vist af klienter, osv.) i realtidstilstand for at spore din online butiks produktivitet, kundetendenser og andre bemærkelsesværdige markedsførings- og salgsaspekter.
 • Gendannet checkout gendannelse. Shopify hjælper dig med at øge dit produktsalg ved at sende automatiske e-mails til kunder, der af en eller anden grund ikke har afsluttet deres køb og forladt deres indkøbsvogne.
 • Forstærket virkelighed. Funktionen forbedrer effektiviteten af ​​online shoppingprocessen ved at give den interaktive touch (dine kunder vil være i stand til at se produktbilleder i 3D-tilstand for at finde ud af deres detaljerede egenskaber og undersøge dem fra forskellige sider).

Shopify pris: Shopify har ikke en gratis plan, der tilbyder fire betalte optioner i stedet. Prisen for planerne starter med $ 9 / mo for det billigste abonnement og når $ 299 / mo til den mest kostbare plan. Softwaren opkræver ingen gebyrer for de transaktioner, der er foretaget i systemet, men det har provisioner for kreditkortbetalinger.

Prøv Shopify gratis

Wix – Den bedste e-handels-builder til websteder

Wix - Den bedste e-handels-builder til websteder

Wix – er det nemmeste Ecwid-alternativ, som er alt-i-en-løsningen til at oprette forskellige typer websteder, inklusive online butikker. Wix er enkel, intuitiv og praktisk til alle brugerkategorier, uanset ekspertfrekvensen og færdighederne. Dens visuelle editor gør det muligt at kontrollere alle trin i webdesignprocessen, mens træk-og-slip-funktion reducerer udviklingstiden (se ægte Wix e-handelseksempler). Nedenfor vises de vigtigste fordele ved webstedsbyggeren:

 • Alsidighed af mobilklare e-handelsskabeloner. Webstedsbyggeren har et imponerende udvalg af e-handelsskabeloner og et sæt tilpasningsværktøjer, der sikrer sikker og bekvem webbygningsproces.
 • Simple Online Store Management. Uanset hvilken butik du opretter med systemet, vil det være let for dig at tilpasse det, spore ordredetaljer og -status, administrere lagerlister, indstille produktparametre og egenskaber, angive deres lagermængde, sende ShoutOut-mailouts til kunder osv..
 • Sikker betalingsmuligheder. Wix sikrer den største sikkerhed ved hver transaktion, der er foretaget, og gør det muligt at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder, herunder PayPal, kreditkort, og hvad ikke. Det er op til dig at indstille skatter, priser, forsendelsesbetingelser og retningslinjer for at få dine kunder til at føle sig sikre over deres penge og fortrolige oplysninger.
 • Produktgallerier. Med Wix kan du fremvise dine produkter og deres egenskaber ved at uploade deres fotos og oprette billedgallerier direkte på hjemmesiden.

Wix-pris: softwaren har en ubegrænset gratis plan, hvilket er godt for begyndere, der ikke ønsker at betale på forhånd uden at forstå, hvordan systemet fungerer. Det gratis abonnement er imidlertid ikke nok, selv for et indholdsbaseret websted, der ikke nævner en digital butik. Heldigvis har Wix en separat sæt til købmænd og forretningsejere. Business Basic-planen er $ 23 pr. Måned med en chance for at indstille online-betalinger og begynde at sælge produkter. Når din butik vokser, kan du muligvis skifte til Business Unlimited eller Business VIP-planer, der koster henholdsvis $ 27 og $ 49.

Prøv Wix gratis

WooCommerce – eCommerce For WordPress

WooCommerce - eCommerce For WordPress

WooCommerce – er en åben gran eCommerce platform bygget til WordPress brugere. Det fås som et gratis plugin, der er let at indstille og køre. Det leverer forskellige produktstyringsværktøjer, indbyggede integrationer og premium-udvidelser for at øge indtægterne, erhverve brugere, forbedre konverteringer osv. Selvom det ikke lader dig faktisk oprette en butik fra det tomme, er det en bedre løsning når det er parret med et af e-handels WordPress-temaerne.

De vigtigste WooCommerce-funktioner er som følger:

 • Intuitivt kontrolpanel – Fra det øjeblik, du begynder med plugin til produktsidebearbejdning, ser WooCommerce ret enkel ud. For at opsætte plugin skal du blot følge de oprindelige anbefalingsvejledninger, oprette nye sider, redigere indholdet på samme måde som du gør det i enhver anden WordPress-artikel. Nogle af de indbyggede funktioner som betalingsmuligheder aktiveres som standard. Du behøver kun at vælge den foretrukne i plugin-indstillingerne.
 • Indbyggede funktioner – plugin leveres med support til forskellige valutaer og betalingsportaler. Du er også fri til at administrere forsendelsespriser og krav, beregning af skat og malm.
 • Produktstyring – Brugere kan frit redigere alle større felter på produktsiden. De inkluderer ikke kun varebeskrivelser, titler og billeder, men også SEO metatags, produktkategorier osv.
 • Udvidelser – mens du skal bruge WooCommerce med WordPress-temaet, har du adgang til andre plugins, der tjener e-handel og andre behov. De inkluderer e-mail-marketingtjenester SEO-widgets, annoncebannere, promoveringer osv. Desuden kommer WooCommerce med et sæt af sine tilpassede udvidelser og integrationer. Du kan forbinde PayPal eller Stripe, tilføje WooCommerce Booking-funktionen, give medlemskabsadgang til andre holdkammerater, forbinde Amazon Pay, installere produktudvidelser og mere. Nogle udvidelser er gratis at bruge, mens andre betales.

WooCommerce-pris: som mange andre WordPress-plugins er WooCommerce oprindeligt gratis. Men med en gratis version får du kun baseline-funktionalitet, der inkluderer produktstyring og muligheden for at acceptere online betalinger via PayPal eller Stripe. Hvis du har brug for at udvide din butik, koster den betalte udvidelse dig fra $ 40 til $ 300 og mere afhængigt af tjenesten. Desuden fungerer plugin selv ikke uden et websted, hosting og domænenavn. Det er her Bluehost WooCommerce-optimerede planer vil komme godt med at koste fra $ 6/95 til $ 12,95 pr. måned.

Prøv WooCommerce gratis

Squarespace – Let e-handelsalternativ til Ecwid

Squarespace - Let e-handelsalternativ til Ecwid

Squarespace – er en dejlig erstatning for Ecwid, da det giver dig mulighed for at fremvise produkterne i det mest gunstige lys ved at bruge det rige funktionssæt i systemet. Webbutikker udviklet med platformen har tiltalende design og logisk struktur, der bidrager til deres ydeevne. De mest karakteristiske træk ved webstedsbyggeren er som følger:

 • Værktøjer til kundeengagement. Squarespace tilbyder et sæt værktøjer, der kan øge kundens opmærksomhed, tilskynde brugerne til at udforske platformen og opbygge websteder med den (video- og billedindlejring, oprettelse af produktgalleri, blog-post-publikation, oprettelse af begivenheder og styring osv.).
 • Integreret statistiksamling. Hvis du ønsker at spore din webbutiks ydeevne, kan du integrere Google Analytics eller bruge Squarespace Metrics App til at kunne analysere resultaterne og drage tilsvarende konklusioner til tiden.
 • e-handels-temaer. Webstedsbyggeren kan ikke prale af flere nicheskabeloner, men de, der er tilgængelige for iværksættere, har responsiv karakter, høj kvalitet, fleksibilitet og tilpasningsevne. Du kan tage et kig på Squarespace e-handelswebsteder her.
 • Kontaktformularbygger. Squarespace gør det muligt at bruge integrerede kontaktformularer eller oprette dine egne via applikationen af ​​Contact Form Builder.

Pladspris: Squarespace tilbyder ikke en gratis plan, skønt det er muligt at teste tjenesten i 14 dage uden omkostninger. Hvis du har til hensigt at designe et komplet websted for e-handel, er du velkommen til at få et betalt abonnement. Prisen for de betalte planer starter med $ 12 / mo og går op til $ 40 / mo baseret på de implicitte vilkår og funktioner.

Prøv Squarespace gratis

Weebly – Ecwid alternativ til e-handelswebsted

Weebly - Ecwid alternativ til e-handelswebsted

Weebly – er en webstedsbygger, der er bygget med e-handelsfokus i tankerne. I april 2018 annoncerede systemet sin fusion med Square, som har en positiv indflydelse på udviklingen af ​​onlinebutikker. Platformen leveres med træk-og-slip-redigerings- og boksemodelstruktur, der gør processen med webstedsudvikling enklere og mere praktisk til nybegynder. Erfarne webdesignere kan gøre brug af deres CSS / HTML-viden til at starte førsteklasses websteder med et unikt design (se på live Weebly-drevne online butikker). Lad os se på de største fordele ved webstedsbyggeren nu:

 • e-handelsdesign. Weebly tilbyder en værdig samling af temaer, der har høj kvalitet, lydhør karakter og let kan tilpasses til mobil- og desktopvisning.
 • CSV-fil import / eksport. Hvis du beslutter at migrere fra / til Weebly, kan du nemt gøre det ved at importere / eksportere produktfiler i CSV-format.
 • E-mail-marketing. Du kan sende e-mail-meddelelser til kunder for at holde dem opmærksomme på nylige opdateringer, nyheder i webshoppen og særlige tilbud.
 • Weebly-promoveringsværktøj. Ved at bruge værktøjet kan du introducere dine produkter til fordel og dermed bidrage til deres bedre reklame.
 • Søgefilter. Brugere kan kigge efter de produkter, de er interesseret i ved hjælp af søgefilteret, hvilket gør det muligt at sortere varerne efter deres vigtigste egenskaber (type, størrelse, pris, dimensioner, farve osv.)

Weebly pris: Weebly tilbyder prisplaner for e-handelsprojekter. Omkostningerne ved planerne starter ved $ 6 / mo og når $ 26 / mo. Bortset fra en gratis plan kan brugere vælge Personlig (fra $ 6), Professionel (fra $ 9) og præstationsplan (fra $ 26). Desuden kan du bruge den eksklusive Performance Plan, som er et godt valg for detailhandlere, der har langsigtede mål. Prisen for planen er $ 38 / mo for de brugere, der beslutter at købe det årlige abonnement på en gang.

Prøv Weebly gratis

Konklusion

Ecwid – er en god mulighed for små og mellemstore online butikker. Forhandlere vil drage fordel af forskellige tilgange med hensyn til at skabe en digital butik. Softwaren passer til deres behov, enten har de et kørende websted, men uden butik, eller så ønsker de at opbygge et nyt eCommerce-projekt fra bunden. Enkel redigering, flere widgets til at integrere, træk-og-slip-funktion, gratis plan og andre indstillinger gør det til et værdigt værktøj.

Men når det kommer til voksende og skalerbar online-forretning, fungerer Ecwid muligvis ikke på grund af mangel på tilpasningsfunktioner og kompleksitet, når det kommer til styring af flere produkttyper og kategorier. Heldigvis indeholder listen over gennemgåede indstillinger mere fleksible e-handelsløsninger med hensyn til ikke kun leverede instrumenter, men også prissætning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map