GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPress

GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPressGå pappaBluehost
InnholdsfortegnelseKonklusjon

GoDaddy nettstedsbygger og WordPress er de to plattformene som er lansert med sikte på å lage nye nettsteder fra bunnen av. Selv om begge verktøyene tjener de samme målene, er GoDaddy opprinnelig hostingleverandør. Nettstedsbyggeren er imidlertid ganske populær blant brukere mens WordPress er et av bransjens største navn med mange flotte funksjoner å levere.


GoDaddy vs WordPress: Sammenligningstabell

Vi sammenlignet og testet disse to nettstedbyggere. Tabellen inneholder sammendragsinformasjon. Velg en sammenligningsdel du er interessert i mest, og les den i detalj.

Gå pappaBluehost
1. Enkelhet8 av 108 av 10
2. Funksjoner6 av 1010 av 10
3. Design7 av 1010 av 10
4. Støtte9 av 109 av 10
5. Prising8 av 1010 av 10
Alt i alt:7.6 av 109.4 av 10
Prøv det nå Prøv det nå

Man vil neppe hevde at WordPress er et bedre valg hvis man sammenligner med GoDaddy nettstedsbygger med tanke på åpen kildekode-fleksibilitet og frihet det gir til eiere av nettsteder. Gjennomgangen er imidlertid å synliggjøre de viktigste forskjellene og fordelene som følger med WordPress.

1. Brukervennlighet

Før vi dykker dypt ned i brukervennlighetsdelen, bør vi si at både GoDaddy og WordPress kan være ganske kompliserte fra starten. De har ikke dra-og-slipp-redigeringsfunksjon, noe som kan forårsake problemer under redigeringsprosessen. På den annen side hevder GoDaddy å hjelpe brukere med å bygge nettsteder på få minutter. La oss se om det er sant.

Starter

Det er veldig enkelt å ta de første trinnene med GoDaddy. Du trenger bare å logge deg på med Facebook-kontoen din eller skrive inn passordet og e-posten for å registrere deg som et nytt medlem. Da vil du se en rekke automatiserte spørsmål som vil lede deg gjennom alle trinnene i byggeprosessen som ser ut til å være utviklet for helt dummies. Det er ekstremt greit med null plass til nettdesign eller tilpasningsfrihet. Du får faktisk en ferdig mal med en sjanse til å gjøre noen små endringer og gå live.

WordPress krever mer tid for å komme i gang. Brukere må utføre flere obligatoriske trinn som inkluderer:

 1. Registrere et domenenavn – Les guiden hvordan du velger det beste navnet på nettstedet ditt.
 2. Velge en leverandør – se min vurdering av de beste hostings.
 3. Velge en mal.
 4. Installerer WordPress.

Etter at du har fullført alle trinnene, kan du begynne å redigere nettstedet ditt. En god ting med WP er at du er ansvarlig for å administrere nettstedet ditt i tillegg til en sjanse til å spare deg for et par dollar. Dessuten vil brukerne få mest mulig ut av prosjektene sine hvis de velger WordPress-optimalisert Bluehost-serverløsning som gir sømløs integrasjon og mange andre flotte funksjoner.

Nettstedets redaktør

Programvaren som følger med GoDaddy-nettstedsbyggeren kan knapt kalles redaktøren. Det eneste du måtte være er å legge til relevant innhold, laste opp bilder, velge bilder fra aksjesamlinger eller omorganisere noen av blokkene på siden. Det er det! Du vil ikke kunne implementere strukturen du trenger, noe som gjør redigeringsprosessen ekstremt grei. Det er en alvorlig ulempe. Det gode er at GoDaddy gir stasjonær og mobil tilgang til nettstedets byggherre for å gjøre noen endringer mens du er på farten.

GoDaddy Visual Editor GoDaddy Visual Editor

Les også: GoDaddy nettstedbygger gjennomgang.

WordPress er mye mer fleksibelt når det gjelder innholdsredigering. Du kan lage så mange nye sider du trenger, administrere innholdet ditt, legge til nødvendige elementer, lage nye kategorier og menyseksjoner, legge til koder, laste opp mediefiler, implementere forskjellige blokker og skjemaer, etc. WP har et kraftig innholdsstyringssystem som er ikke så komplisert som det kan se ut fra starten. I det minste har du nok redigeringsfrihet til å opprette nettstedet du trenger.

WordPress Editor WordPress Post Editor

Les også: WordPress anmeldelse.

Kode redigering

Begge plattformene er åpne for koding, noe som er gode nyheter for erfarne webutviklere og programmerere. For GoDaddy-brukere er det faktisk den eneste sjansen til å endre ferdige maler. For å implementere noen av funksjonene, skal en bruker ha god kunnskap om HTML og JavaScript. Alternativet er tilgjengelig i dashbordet. Bare klikk på “Rediger nettsted” -knappen, velg siden du vil endre, og sett inn HTML-koden i det angitte rommet. Selvfølgelig bør du ikke forvente den ultimate kodingsfriheten. Bare noen små modifikasjoner er mulig.

WordPress er en åpen kildekode-plattform. Det betyr full webdesignfrihet i ess med HTML / CSS-kunnskap. Den viktigste fordelen er at alle WordPress-maler er utviklet ved hjelp av PHP og HTML. Med andre ord står du fritt til å endre strukturen deres, legge til nye elementer, funksjoner og lage nye blokker eller funksjoner uten begrensninger. Læringskurven er absolutt påkrevd.

WordPress Source Code Editor WordPress Source Code Editor

Domenetilkobling

Når du har registrert et domene og fått det på Bluehost eller andre hostingleverandører, er WordPress-nettstedet ditt tilgjengelig online. I tillegg kommer hver WP Bluehost-plan med automatisk WordPress-installasjon og oppdateringer. Distribusjonsprosessen er veldig rask. Selv om GoDaddy opprinnelig er en leverandør av leverandører, er det mange brukere som sier at å koble et domene til nettstedbyggeren kan bli et mareritt.

Selv om du har registrert domenet ditt på GoDaddy, ser du kanskje ikke det i domeneinnstillingene. Med andre ord vil nettstedet ditt opprinnelig kjøre som myname.godaddysites.com. Det virker som om plattformen ikke har en jevn algoritme for domeneintegrering som kan føre til noen problemer når det gjelder domeneadministrasjon og ikke nevner domenenavn fra tredjeparts hostingleverandører..

Les også: Få et gratis domenenavn – unik hint og triks-samling.

GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPress: Selv om GoDaddy hevder å ha en superenkelig nettstedbygger, kan brukerne endre seg nær ingenting. Du er forpliktet til å følge primitive trinn eller velge åpen koding, som krever tekniske ferdigheter. WordPress er mer fleksibelt med tanke på bruk og redigering, selv om det kanskje også trenger litt læringskurve med det første.

2. Funksjoner og fleksibilitet

Som vi har nevnt før, kommer GoDaddy med et ganske grunnleggende funksjonssett. Det vil trene for bittesmå nettsteder som ikke krever avansert funksjonalitet. På den annen side er WordPress en av de kraftigste CMS-plattformene med tusenvis av plugins og tjenester som er tilgjengelige for integrasjon.

Plugins og widgets

GoDaddy-brukere kan velge å danne et stort utvalg av plugins. De er alle delt inn i flere kategorier som inkluderer sosial, e-handel, skjemaer, chatter og noen andre. Her kan du velge prissettingstabeller for din lille digitale butikk, kommentarglidebrytere for en liten bedriftsside, Amazon-vurderingsdel for shoppingguider, osv. Utvalget av widgets er ganske stort.

GoDaddy Widgets GoDaddy Widgets

På den annen side kan ingen av plattformene konkurrere med WordPress når det gjelder valg av plugin. Brukere kan velge fra bokstavelig talt tusenvis av tjenester, tredjepartsløsninger og instrumenter for ethvert formål. Her har vi gratis eCommerce-plugins, premium SEO-optimaliseringssett, anti-spam og sikkerhetsverktøy, gallerier, skjemaer, analytiske tjenester osv. Alt du trenger er å velge den, installere og aktivere den for å ha den på nettstedet ditt.

WordPress-plugins WordPress-plugins

Noen plugins er gratis mens andre betales. I tillegg må du håndtere innstillingene deres manuelt. Men vi håper prosessen neppe blir en utfordring. Hvis du velger WP-anbefalt Bluehost-løsning, vil alle pluginene dine oppdateres automatisk. Systemet vil ta vare på den jevne, sikre og stabile driften.

Les også: Hvordan lage en nettside med WordPress.

SEO Optimalisering

GoDaddy nettsteder er langt fra SEO-vennlige. Dette skyldes hovedsakelig en veldig merkelig seksjonsplassering inkludert overskrifter og tekstblokker. Slike sider er ikke like attraktive for søkemotoroboter, noe som resulterer i lengre sideindeksering og lavere rangering. På den annen side har plattformen sin tilpassede SEO-veiviser med tilgang til å redigere metatitler og beskrivelser, noe som bare er en dråpe i havet.

WordPress leverer maksimal kraft til å lage SEO-vennlige nettsteder som vanligvis får høye rangeringer av søkemotorer. Først av alt, brukere kan velge mange plugins som hjelper til med å lage SEO-optimalisert innhold som er bra ikke bare for søkemotorer, men også for lesere, noe som er enda viktigere. For det andre får brukere nok verktøy til å markedsføre innholdet sitt ved å dele det på sosiale medier, jobbe med avanserte SEO-innstillinger, redigere egendefinerte URL-adresser, indikere fokus søkeord, endre nettstedbeskrivelse, laste opp favoritter og mer.

Det siste, men ikke minst, gir WordPress tilgang til modifisering av nettstedskoder. Det er også en god sjanse til å øke nettstedets SEO, slik at malen blir lettere og raskere, samt implementere funksjoner for å øke brukernes engasjement.

eCommerce

GoDaddy har en e-handelsfunksjon. Den er bare tilgjengelig med Online Shop-plan og leverer et sett med grunnleggende funksjoner for å lage en liten digital butikk. Vær oppmerksom på at nettstedbyggeren er bra for små prosjekter bare med et begrenset antall produkter å selge på nettet. Det er ikke bra å dyrke og markedsføre nettbutikken din.

GoDaddy e-handel GoDaddy e-handel

Når det gjelder e-handelsfunksjonene, får du en ferdig produktside med muligheten til å endre noen av elementene, for eksempel skrifter. Brukere kan integrere leveringsbeholdninger så vel som faste forsendelses- og avgiftssatser. Nettstedsbyggeren tilbyr noen enkle markedsføringsverktøy som lar deg sende personlige tilbud til potensielle kunder.

WordPress i seg selv har ikke e-handelsfunksjoner. Imidlertid WooCommerce-plugin er en god løsning. Den lar deg lage små, mellomstore og store butikker for å selge ubegrensede produkter på nettet. Plugin-en har en gratis versjon som leverer funksjonell grunnlinje som fortsatt er nok til å opprette, administrere og markedsføre nettbutikken din. For voksende prosjekter tilbyr WooCommerce alle nødvendige utvidelser for å administrere priser, avgifts- og fraktpriser, skaffe flere brukere eller drive trafikk til din digitale butikk.

WooCommerce Online Store WooCommerce Online Store Editor

Les også: Hvordan lage e-handelsnett fra bunnen av.

Bloggfunksjon

Årsaken til å nevne denne spesielle funksjonen er at GoDaddy har det. Det har imidlertid ingenting til felles med WordPress-bloggfunksjonalitet. Med GoDaddy kan du lage primitive blogger, legge ut nye artikler og legge til bilder. Brukere vil ikke engang ha en sjanse til å legge til koder eller optimalisere innholdet.

GoDaddy blogginnlegg GoDaddy blogginnlegg

Situasjonen med WP-blogging er helt motsatt. Du får den kraftigste plattformen for å bygge innholdsbaserte nettsteder noensinne. Systemet lar deg ikke bare bygge stilige og flotte bloggsider, men også markedsføre innholdet ditt, få trafikk eller til og med tjene penger på nettstedet ditt.

WordPress Post EditorWordPress Post Editor

GoDaddy Website Builder vs WordPress: WordPress vinner i alle seksjoner her. Den lar brukere lage flere SEO-optimaliserte nettsteder, den har en bedre e-handelsfunksjonalitet takket være WooCommerce. Den leverer malm-plugins mens bloggfunksjonen er nær ideen. GoDaddy kan skryte av ingenting av det.

3. Design

Mal Sammenligningstabell

Gå pappaWordPress
Temakostnad:GratisGratis / $ 25- $ 299
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
Temaendring:✘ NEI&# X2714; JA
Responsive Maler:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI&# X2714; JA

Noen ganger kan vi evakuere verdigheten til nettstedbyggeren etter malene den tilbyr. Det er her GoDaddy langt fra er perfekt. Plattformen tilbyr for øyeblikket et sted rundt 20 temaer. Det verste er at GoDaddy ikke gir noe for å endre maler. Med andre ord, du må jobbe med at du får uansett om du liker det eller ikke.

Den generelle utformingen er ikke dårlig i det hele tatt. Malene ser stilige og oppdaterte ut. Men selv om utvalget er ganske begrenset, ser mangelen på redigerings- og tilpasningsverktøy ut som en enorm ulempe. Den gode nyheten er at alle temaene er mobilvennlige. Dessuten gir systemet stasjonær og mobil tilgang til dashbordet i tilfelle du trenger å gjøre endringer mens du er på farten via nettbrettet eller smarttelefonen.

WordPress har sannsynligvis den rikeste samlingen av maler. Tusenvis av mobile responsive temaer er tilgjengelige for brukere. De inkluderer nettsteder for små bedrifter, mange layouts for digitale butikker, porteføljer, online magasiner, kjøpeguider fra Amazon og mer. Noen temaer er gratis mens andre betales. Hvis du vil ha noe annet formfrie maler med millioner av nedlastinger, må du betale et sted mellom $ 30 og $ 200 for en eksklusiv layout.

GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPress: GoDaddy nettstedbygger taper igjen med sine 20 maler og nær null tilpasningsverktøy. WordPress-brukere vil ha tilgang til tusenvis av gratis og betalte temaer for alle typer nettsted uten begrensninger.

4. Kundesupport

GoDaddy er opprinnelig hostingleverandør. Det betyr at den ikke har noen rettigheter til å miste når det gjelder kundestøtte. Plattformen har et solid supportteam. Den tilbyr flere kanaler for å holde kontakten:

 • GoDaddy Forum – her kan du snakke med mer erfarne GoDaddy-brukere og be om råd.
 • Støtte via telefon – en god måte å kontakte supportledere direkte.
 • Hjelpesenter – GoDaddy har et solid kunnskapsgrunnlag med mange artikler og guider.

Det sentrale problemet er at det noen ganger tar for lang tid for ledere å svare. Det kan være litt frustrerende.

WordPress har ikke et typisk supportteam tilgjengelig på telefon eller live. Hvis du har noen problemer, må du løse det på egen hånd. Det er her surfing på nettet kan komme til nytte. Ikke glem at WordPress er en av de mest kjørte og populære CMS i verden. Det betyr at du kan:

 • Bla gjennom YouTube på jakt etter hundrevis av videoguider med eksempler fra virkeligheten.
 • Besøk WordPress-fora med et fellesskap av profesjonelle og erfarne brukere.
 • Finn artikler og guider på nettet med mange topper og oppløsninger om ethvert spørsmål.

GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPress: Hvis du har et supportteam som alltid er klar til å hjelpe, kan du føle deg tryggere. På den annen side har WordPress-brukere uendelige letemuligheter.

5. Prispolitikk

Selv den billigste Godaddy-planen ser dyrere ut sammenlignet med et WordPress-nettsted som er vert av Bluehost. Vi har valgt denne spesielle hostingleverandøren, ettersom det er det beste alternativet for WP-baserte nettsteder med tanke på sømløs integrasjon automatisk installasjon, plugin-oppdateringer, osv. Nå, la oss se nærmere på priser.

Godaddy tilbyr for tiden 4 forskjellige planer. De inkluderer:

 • Personlig plan uten funksjoner. Til $ 5.99 du får bare gratis SSL og hosting.
 • Forretningsplan inkluderer SEO Wizard og grunnleggende e-handelsverktøy for $ 9.99.
 • Business Plus Plan tilbyr i tillegg e-postmarkedsføring og kampanjekampanjer for $ 14.99.
 • Online-butikk er for å lage fullt opererte nettbutikker for $ 19.99.

GoDaddy-priser

Når det gjelder WordPress Bluehost-planene, er de følgende:

 • Grunnkostnad $ 3.95 per måned med gratis SSL, 50 GB SSD-lagring, gratis domene og markedsføringskreditter.
 • Pluss kostnader $ 5.95 med ubegrenset SSD-lagring for et ubegrenset antall nettsteder og underdomener.
 • Choice Plus koster $ 5.95 med alle ubegrensede futures + avansert sikkerhets- og sikkerhetskopisett.

WordPress-priser

Gjør krav på din Bluehost-rabatt

Alle planer inkluderer tilgang til maler, plugins og resten av WordPress-funksjoner.

Les også: Hvor mye koster det å lage et nettsted.

GoDaddy Nettstedsbygger vs WordPress: WordPress med Bluehost er en billigere løsning i tillegg til stabil, risikofri og sikker nettstedsdrift.

Konklusjon

WordPress vinner på alle måter hvis det sammenlignes med GoDaddy. Det er mer fleksibelt, billigere og bedre med tanke på stabilt arbeid, redigering av nettsteder og tilpasning.

Gå pappaGoDaddy – er kanskje bra for små primitive nettsteder uten komplekse funksjoner og struktur. Det er bra for nybegynnere hvordan man har null tekniske ferdigheter og kunnskaper. Plattformen har en enkel byggeprosess med små sjanser til å endre allerede eksisterende oppsett. På den annen side vil brukerne finne nok widgets til å koble seg i tillegg til funksjonaliteten til SEO og e-handel. GoDaddy.comGoDaddy – er kanskje bra for små primitive nettsteder uten komplekse funksjoner og struktur. Det er bra for nybegynnere hvordan man har null tekniske ferdigheter og kunnskaper. Plattformen har en enkel byggeprosess med små sjanser til å endre allerede eksisterende oppsett. På den annen side vil brukerne finne nok widgets til å koble seg i tillegg til funksjonaliteten til SEO og e-handel.

WordPressWordPress – er et bedre alternativ i alle aspekter. Det er mer fleksibelt. Den kommer med et bredere sett med funksjoner. Det er bra for prosjekter av alle størrelser og typer. Hvis du velger Bluehost, får du dessuten den samme alt-i-ett-løsningen for WordPress uten behov for å administrere nettstedet ditt manuelt. WordPress

WordPress beholder sine ledende posisjoner innen nettstedets bygningsnisje. Systemet utvikler seg med å bringe nye løsninger til brukere. GoDaddy nettstedbygger er bare i begynnelsen av utviklingen. Vi håper brukere kan forvente forbedringer og oppgraderinger i nærmeste fremtid. Foreløpig er WP en bedre plattform å velge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map