Mobirise-alternativer

Mobirise-alternativer


Mobirise (nuværende version er 4.12.3) – er en enkel, praktisk og overkommelig webstedsbygger. Det blev lanceret med ikke-teknologiske behov i tankerne og giver mulighed for at oprette websteder til kommerciel og ikke-kommerciel brug uden omkostninger, med en bred vifte af muligheder og værktøjer, der er forståelige og enkle for brugere med forskellig ekspertise.

Den eneste bemærkelsesværdige ulempe ved dette offline webstedsbygger er manglende evne til at offentliggøre et websted lige efter det er oprettet. For at gøre det, skal du bekymre dig om valg af hosting, vælge de mest passende indstillinger, der passer til dine behov. For de brugere, der ikke ønsker at blive involveret i dette besvær, har vi gennemgået nogle af de bedste Mobirise-alternativer.

De bedste alternativer til Mobirise

 1. WIX – Det bedste mobiliseringsalternativ (SaaS).
 2. WordPress – Gratis vært-platform-alternativ (CMS).
 3. Webflow – Webdesignsoftware svarende til Mobirise.
 4. Pinegrow – alternativ webeditor for professionelle.
 5. Web Designer – Webstedsudviklingssoftware fra Google.

WIX – Det bedste mobiliseringsalternativ (SaaS)

WIX - Det bedste mobiliseringsalternativ (SaaS)

Wix – er den bedste alt-i-en-webstedsbygger med alle nødvendige værktøjer, der allerede er inkluderet i planen. Brugere bør ikke søge efter en hostingudbyder eller domæneregistrator separat. Dette er hvad der gør Wix til mere fleksibel og enklere løsning end Mobirise.

Du får en chance for at oprette et websted og gå live med det med det samme. Desuden er platformen perfekt til nybegynder, der har brug for at opbygge en hvilken som helst webstypetype fra en professionel blog eller portefølje til fuldt udstyrede digitale butikker eller mindre forretningssteder.

 • Multifunktionsplatform – bortset fra alt-i-en-pakker, kan Wix imødekomme forskellige behov. Det hjælper med at skabe indholdsbaserede websteder såvel som online markedspladser. Brugere kan vælge mellem hundreder af relevante færdige skabeloner, der henviser til en bestemt niche. De er alle 100% lydhøre. Desuden ser Wix-temaer godt ud og har krævede widgets uden faktisk behov for at tilpasse dem. Du skal blot tilføje indhold, uploade billeder og komme online i timer på trods af webstedets type eller kompleksitet.
 • Avanceret webstededitor – bortset fra intuitiv træk-og-slip-funktion, kommer Wix med et sæt kraftfulde redigeringsværktøjer. Brugere kan tilføje nye elementer og flytte dem rundt på siden. Du kan enten redigere en forud designet mockup eller oprette en ny sidestruktur fra det tomme. Den vigtigste fordel her er, at processen ikke kræver kodningsevner. Hvis du stadig vil gøre noget kodning, giver Wix Corvid en chance for erfarne brugere at udvikle eksklusive funktioner til at imødekomme deres forretningsbehov.
 • AI-drevet platform – systemet er implementeret med succes AI-baserede teknologier leveret af Wix ADI. Værktøjet forenkler byggeprocessen og lader nybegynder oprette klar til at gå websteder på flere minutter. En bruger skal kun angive niche, webstedstype og flere andre detaljer, mens softwaren leverer en klar mockup inklusive tilføjelser, integrerede tjenester osv..
 • eCommerce – For dem, der ønsker at sælge produkter online, tilbyder Wix foruddesignede digitale butiklayouter ud over håndterbare produktsider, betalingsmuligheder og tredjeparts tjenester, der skal integreres. Brugere får også adgang til salgsfremmende instrumenter, kuponer og andre specialtilbud.

Wix-pris: brugere kan prøve Wix uden omkostninger takket være en gratis plan. Det er dog meget begrænset og tilbyder ikke meget fleksibilitet. Du kan vælg en betalt plan afhængigt af dine mål med et hosting og et domæne, der allerede er inkluderet. En kombinationsplan fungerer godt til websteder eller porteføljer for små virksomheder. Det koster $ 13 per måned og giver adgang til alle Wix-skabeloner såvel som til App Market. Hvis du har brug for en digital butik, kan du vælge mellem flere e-handelsplaner, der starter ved $ 23 pr. Måned.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis vært-platform-alternativ (CMS)

WordPress - Gratis hostet-platform-alternativ (CMS)

WordPress – er en open source, der selv er vært indholds styrelses system. Ligesom med Mobirise kræver WP ekstra hosting for at opbevare dine webstedsfiler. Men forskellen er, at du vil være i stand til at vælge mellem flere WordPress-optimerede serverløsninger leveret af sådanne betroede hostingudbydere synes godt om Bluehost, for eksempel. De tilbyder problemfri integration, gratis domæne og andre frynsegoder, der er nødvendige for at starte og vedligeholde et websted.

De vigtigste fordele ved WordPress inkluderer:

 • Største udvalg af temaer – WordPress er ude af konkurrencen, når det kommer til temaer. Brugere kan vælge at danne tusindvis af responsive skabeloner, enten de har brug for en blog, et forum, et lille firmawebsted, online shop osv. Alle temaer er designet af tredjepartsudviklere. Nogle af dem er gratis, mens andre betales. Dog også gratis skabeloner kan let tilpasses i tilfælde af nok kodningsevner.
 • Total designfrihed – udtrykket “open source” betyder fuld kontrol over webstedets kildekode. Brugere kan nemt redigere eller ændre nogen af ​​sideelementerne, blokke og komponenter. Du kan også designe dine egne funktioner, tilføje tilpassede scripts osv.
 • Plugins til ethvert behov – tilpasningsfrihed sikres af tusinder af tilgængelige plugins, add-ons, widgets og tredjeparts tjenester, der kan forbindes med et par klik. Enten vil du fokusere på webstedets SEO, forbinde analyseværktøjer, oprette engagerende kontaktformularer eller tilføje ekstra sikkerhedsmidler, blot vælg og aktiver det plugin, du har brug for.
 • Indholdsstyringsværktøjer – WordPress er den ultimative platform til styring af indhold. Det blev oprindeligt udviklet til bloggere. Brugere vil have alle nødvendige tekstformateringsinstrumenter, værktøjer til at offentliggøre blogindlæg, oprette separate indholdskategorier, artikelkoder og mere. Du får adgang til indbyggede publiceringsindstillinger, der giver dig mulighed for at oprette SEO-venlige tekster og sider.

WordPress-pris: for at begynde at bruge WordPress, behøver du ikke at betale en krone. Du har dog brug for et sted at være vært for dit fremtidige websted, mens nogle plugins, skabeloner og tredjeparts tjenester er betalt. p style = ”text-align: justify;”>Bluehost sætter alle disse ting sammen og administrerer det for brugeren. Hostingudbyderen tilbyder sine WP-optimerede serverløsninger, der inkluderer websidesikkerhedspakke, god ydelse, adgang til plugins og temaer, fuld integration med CMS osv. Prisen går fra $ 2,95 pr. Måned.

Prøv WordPress gratis

Webflow – Webdesignsoftware svarende til Mobirise

Webflow - Webdesignsoftware svarende til Mobirise

Webflow – er en fleksibel software med understøttelse af HTML, JS og CSS. Det er godt for både begyndere, der ikke ved, hvordan man koder, såvel som for professionelle webdesignere, der ønsker at få mest muligt ud af brugerdefinerede CRM, designelementer, animation og visuelle effekter.

Nogle af Webflow-funktionerne er svarende til Mobirise. Det kommer dog med flere fordele, der inkluderer hosting, inline-redigering, gode samarbejdsværktøjer osv. Se:

 • Visuel tilgang – Webflow har etableret en eksklusiv website building-tilgang, hvor der er stor opmærksomhed på visualisering. Selv hvis du ikke ved, hvordan du koder, kan du nemt tilføje 3D-animation og komplekse visuelle effekter, mens systemet gør kodningen for dig.
 • En række komponenter – fra indlejrede kodebeholdere og faner til responsiv websitetnavigation, social deling, tekst og andre elementer – vælg en komponent og vælg det sted, du har brug for det på siden, uden at interagere med kildekoden.
 • Hosting inkluderet – platformen leveres med hostingfaciliteter. Det betyder, at du kan gå live med dit websted, når du er færdig med dens tilpasning. Softwaren lover 99,9% oppetid, øjeblikkelige systemopdateringer, et brugerdefineret domænenavn, sikkerhedskopiering af webstedet på daglig basis og mere.
 • Udstillingsvindue værktøjer – hver Webflow-bruger har en chance for at fremhæve hans eller hendes færdigheder, seneste værker, resultater osv. Når du har tilmeldt dig, forbindes en offentlig portefølje automatisk til din konto. Det kan indeholde links til dit eget websted såvel som at du kan udvikle et personligt brand.

Webflow-pris: Du kan vælge mellem fire af de generelle webstedsplaner, der inkluderer Basic ($ 12 per måned), CMS ($ 16 per måned), Forretning ($ 36) og Enterprise (omsættelige) -abonnementer ud over separate webflow-separate e-handels-tilbud. Hvis du har brug for at sælge produkter online, skal du tilføje en standard-, plus- eller avanceret plan, der koster henholdsvis $ 29, $ 47 og $ 212 pr. Måned.

Prøv webflow gratis

Pinegrow – alternativ webeditor for professionelle

Pinegrow - alternativ webeditor for professionelle

Pinegrow – er en platform for fagfolk, der er ivrige efter at drage fordel af en række Bootstrap- og Foundation-komponenter. Softwaren gør det muligt at opbygge og administrere flere sider samtidigt ved hjælp af CSS-styling med understøttelse af LESS og SASS. Det kan bruges til at oprette WordPress-temaer såvel som fuldt udstyrede HTML-baserede websteder. Ligesom Mobirise er Pinegrow en app, der kan downloades til Windows og Mac. Men det er de eneste almindelige ting mellem to platforme.

Pinegrow-funktioner er som følger:

 • Statiske sider i WP-temaer – Fra nu er Pinegrow-brugere i stand til at konvertere deres statiske HTML-sider til WordPress-temaer (men ikke omvendt). Alt hvad du behøver er at indstille de nødvendige parametre i editoren til et eksisterende layout og tilføje WordPress-handling. Derefter kan du eksportere en klar-til-gå WP-skabelon.
 • WordPress-sider fra Scratch – platformen gør det nemt at opbygge fuldt udstyrede WordPress-temaer fra det tomme. Systemet tilbyder et udvalg af foruddesignede WordPress-elementer, der kan tilføjes med et klik. De inkluderer indlæg, bogmærker, kategorier, navigation osv.
 • Smart Drag-and-Drop Editor – selvom systemet er designet til professionelle, har systemet stadig en træk-og-slip-funktion, så du kan arrangere eksisterende elementer, flytte nye blokke, klone nødvendige komponenter, tilføje eller slette forskellige HTML-elementer.
 • bootstrap & Fundament – Pinegrow har et bibliotek med færdige rammekomponenter. Brugere kan få adgang til layoutvisuelle kontroller, ændre størrelse på kolonner, ændre gitter og tilpasse temaer ved hjælp af værktøjer, der gælder både Bootstrap og Foundation.

Pinegrow-pris: For at begynde at bruge softwaren skal du have appen installeret. Det er kompatibelt med både Windows og MAC. Brugere kan vælge mellem tre basale licenser, der er tilgængelige som et livstidsabonnement. Licensen inkluderer henholdsvis Standard, Pro, ad Pro med WordPress, der koster henholdsvis $ 49, $ 99 og $ 149 pr. Måned.

Prøv Pinegrow gratis

Web Designer – Webstedsudviklingssoftware fra Google

Web Designer - Webstedsudviklingssoftware fra Google

Webdesigner – er en webstedsbygger af Google udviklet til at oprette HTML5-responsive sider. Ligesom Mobirise er systemet godt for begyndere, der ønsker at skabe visuelt attraktivt indhold, sider og annoncebannere uden at rodet med koden. Den centrale Web Designer fordel er, at softwaren er tilgængelig som en gratis downloadbar app i stedet for dens nabo-produkt – Google-websteder.

Yderligere platforms funktioner inkluderer:

 • Elementpositionering – funktionen er aktiveret af Fluid Layout-funktionen, der giver dig mulighed for at ændre størrelse, bredde og andre elementparametre. Brugere kan ændre hver container uden at få adgang til kildekoden.
 • Begivenhedsindstillinger – Web Designer gør det muligt at opsætte begivenheder og gøre indholdet mere attraktivt for brugerne. Du har en chance for at tilføje gallerier, implementere fysiske bevægelser og visuelle effekter, såsom rotation eller ryster til mobile enheder.
 • Træk-og-slip-komponenter – vælg en beholder eller et element, du har brug for, og hold det på det nødvendige sted på siden. Brugere kan vælge skyder, gallerier, kort, videoafspillere og andre blokke.
 • Integration – en unik funktion, som kun Web Designer har. Systemet kan integreres med Google Drive. Bortset fra muligheden for at opdatere webstedsdokumenter og mediefiler, kan det bruges til at få vist en hvilken som helst af dine kreationer online i en browser. Desuden er det som standard forbundet med andre Google-tjenester som Search Console, G Suite og Google Analytics.

Web Designer pris: platformen er gratis at bruge. Download appen, og start bygningen af ​​websiden.

Prøv Web Designer gratis

Konklusion

Mobirise – er bestemt det første system, der kommer til at tænke på, når det gælder valget af offline webstedsbygger. Dette er fordi det er super let, praktisk og gratis. Den eneste alvorlige ulempe ved platformen er hosting, som skal vælges separat. Dette kræver ekstra investering af tid, penge og kræfter.

For brugere, der ikke finder det praktisk, synes de ovennævnte alternativer at være en enklere mulighed. De er alle anstændige nok og absolut værd at være opmærksomme. Gå videre med at teste systemerne for at definere din egen vinder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map